
دانلود مقاله تحلیل زمانی تاثیر پذیری کیفیت آب زیر زمینی از منابع فاضلاب و زهاب pdf دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله تحلیل زمانی تاثیر پذیری کیفیت آب زیر زمینی از منابع فاضلاب و زهاب pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله تحلیل زمانی تاثیر پذیری کیفیت آب زیر زمینی از منابع فاضلاب و زهاب pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله تحلیل زمانی تاثیر پذیری کیفیت آب زیر زمینی از منابع فاضلاب و زهاب pdf :
سال انتشار: 1393
محل انتشار: اولین همایش ملی مدیریت پایدار منابع خاک و محیط زیست
تعداد صفحات: 8
چکیده:
درچنددهه اخیرمصرف کودهای نیتروژن داربدون توجه به تاثیرآنها برخصوصیات خاک و محیط زیست گسترش غیرقابل انکاری داشته است نیترات مانند سطوح کلوئیدهای خاک دارای بارمنفی بوده و به راحتی توسط آب باران به منابع آب سطحی و به خصوص زیرزمینی وارد میشود دراین تحقیق باهدف بررسی گسترش آلاینده نیترات توسط سیستم اطلاعات جغرافیایی از10 چاه موردبهره برداری ازآب زیرزمینی درطول 12ماه سال به صورت ماهیانه انجام شده و غلظت نیترات نمونهها اندازه گیری و درکل دشت پهنه بندی و تحلیل شده است نتایج نشان داد که بخش های میانی دشت درمقایسه با شمال و جنوب ازغلظت نیترات پایین تری برخوردارند و تغییرات کمتری را درطول فصول مختلف سال درآن میتوان مشاهده کرد این امربه دلیل بهره گیری مناطق شهری این بخش ازسیستم تصفیه فاضلاب و کمتربودن زمینهای کشاورزی درآن است آلوده ترین ناحیه ازاین نظربخشی ازجنوب دشت است که مقدارنیترات آن دراثرانتقال آلودگی ازچاه های فاضلاب مجاور می باشد درطول سال نیزفصل تابستان به دلیل انجام عملیات کشاورزی و مصرف کودهای ازته غلظت نیترات افزایش می یابد این رویداد حلالیت بالای نیترات و درنتیجه شسته شدن آن دراثر آبیاری و نیزنقش فعالیت های کشاورزی درتامین سلامت آب را نشان میدهد


دانلود مقاله بررسی آماری پارامترهای کیفی آب های زیر زمینی (مطالعه موردی: لارستان) pdf دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله بررسی آماری پارامترهای کیفی آب های زیر زمینی (مطالعه موردی: لارستان) pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی آماری پارامترهای کیفی آب های زیر زمینی (مطالعه موردی: لارستان) pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله بررسی آماری پارامترهای کیفی آب های زیر زمینی (مطالعه موردی: لارستان) pdf :
سال انتشار: 1390
محل انتشار: پنجمین همایش تخصصی مهندسی محیط زیست
تعداد صفحات: 10
چکیده:
دسترسی به منابع آب از دیدگاه کمی و کیفی لازم حیات انسان و فعالیت های مختلف بشری است. لذا حفاظت از این منابع بخصوص آب های شیرین به عنوان یکی از مهم ترین عوامل حفظ سلامت و توسع همه جانبه جوامع مطرح می باشد. بدیهی است که در اولین اقدام برای حفاظت و بهره برداری بهینه از این منابع، باید آگاهی و شناخت دقیقی از پتانسیل این منابع داشته باشیم و با انجام پایش های مستمر آگاهی همه جانبه ای را بخصوص از تغییرات کیفی آن ها بدست آورده و زمینه های توسع پایدار را فراهم نماییم. در این تحقیق 11 چاه عمیق در منطق لارستان انتخاب و فاکتورهای اسیدیته، کلر، سدیم، پتاسیم، کلسیم، منیزیم، سولفات، هدایت الکتریکی، غلظت کل جامدات محلول و بی کربنات در سال 1389 اندازه گیری و مورد تحلیل آماری قرار گرفتند. بر اساس نتایج بدست آمده از آزمون آنالیز رگرسیون بین پارامترهای مذکور، بهترین مدل خطی بین دو پارامتر سولفات و هدایت الکتریکی با ضریب تبیین 98 درصد برازش گردید؛ همچنین بالاترین میزان همبستگی نیز بین دو پارامتر غلظت کل جامدات محلول و هدایت الکتریکی با ضریب همبستگی 999/0 در سطح اطمینان 99 درصد بدست آمد


دانلود تحقیق مکانیسمهای مقاومت به غرقاب در گیاهان pdf دارای 29 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود تحقیق مکانیسمهای مقاومت به غرقاب در گیاهان pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود تحقیق مکانیسمهای مقاومت به غرقاب در گیاهان pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود تحقیق مکانیسمهای مقاومت به غرقاب در گیاهان pdf :
مکانیسمهای مقاومت به غرقاب در گیاهان
مقدمه
اغلب یک دوره بارندگی یا آبیاری بیش از حد همراه با زهکشی ضعیف خاک، باعث غرقاب شدن خاک میشود. غرقاب شدن به طور گستردهای در خاکهای جهان رخ میدهد که آسیب جدید به پوشش گیاهان طبیعی و گیاهان زراعی دارد. در خاکهای غرقاب فضای مخصوص هوا از آب پر شده و در نتیجه انتشار گازها بین جو و خاک سپهر (ریزوسفر) و ریشه به تاخیر میافتد.
اکسیژن محلول توسط میکروارگانیسمها و تنفس ریشهای از محلول خاک تخلیه میشود. تخلیه اکسیژن محلول در خاکهای غرقاب بسته به درجه حرارت، فعالیت تنفسی گیاهان و میکروارگانیسمها و نیر فراوانی و تداوم اشباع بودن خاک منجر به کاهش یا عدم وجود اکسیژن طی چند ساعت الی چند روز میشود. کمبود اکسیژن محدودیت عمدهای برای رشد و باروری گیاهان است، لذا زنده ماندن گیاه در شرایط غرقاب در وهله اول منوط به سازگاری آن با شرایط کمبود اکسیژن است. گیاهان مقاوم به غرقاب مکانیسمهای مخلتفی را از جمله توانایی غیرسمی نمودن یونهای احیا شده توسط ریشه، اجتناب از کمبود اکسیژن توسط انتقال داخلی اکسیژن از برگها به ریشهها و قدرت ثبات متابولیسم، حداقل در سطح فرآیندهای نگهداری توسط مسیرهای غیرهوازی بکار میگیرند.
تحقیقات مختلفی در مورد واکنشهای گیاه به غرقاب و کمبود اکسیژن از جهت سازگاریهای مولکولی، بیوشیمیایی فیزیولوژیکی، آناتومیکی و مورفولوژیکی انجام شده است. مقاومت جامعی نیز در این مورد ارائه شده است. مهمترین سوال مطرح شده، مکانیسمهای سازگاری گیاه به تنش اکسیژن است. اکثر مقالات مربوط به سازگاری در اندامهای هوایی یا گیاه کامل است.
سازگاری متابولیکی
پاسخهای متابولیکی نسبت به کمبود و یا نبود اکسیژن به صورت گستردهای در بسیاری از گونههای گیاهی مطالعه شده است، اما مکانیسم مشترک در مورد مقاومت به این شرایط نشده است. نظریههای متعددی در مورد سازگاری متابولیکی ارائه شده است.
اولین فرضیه در مورد تشریح تحمل متابولیکی غرقاب توسط مک منمون و کرافورد (1971) ارائه شده است. آنها چنین مطرح کردند که مقاومت ریشههای گیاهان مناطق مرطوب به حالت غرقاب به جنبههای اختصاصی متابولیسم آنها بستگی دارد و نیز مقاومت به غرقاب در یک گیاه خاص به قدرت اجتناب آن گیاه از تجمع اتانول در مسیر گلیکولیت وابسته است.
بنابراین حفظ یک سطح بیوسنتز پایین اتانول باعث مقاومت به غرقاب میشود. در ریشه گیاهان مقاوم به غرقاب در شرایط کمبود اکسیژن گلوکز بر اساس تخمیر الکلی متابولیز میشود و آسیب به گیاه در محیط رشد دارای کمبود اکسیژن به دلیل خودسمیت ناشی از تولیدات نهایی تخمیر، خصوصاً اتانول است که در بافتهای گیاه در شرایط غیرهوازی تجمع مییابد.
عقیده بر این است که در ریشه گیاهان مقاومبه غرقاب از تجمع اتانول سمی اجتناب میشود، بدین صورت که فرآیند تجزیه گلوکز به سمیت تشکیل مالات که دارای سمیت کمتری است، سوق میدهد. همچنین این نظریه میگوید که سرعت گلکوز در پاسخ به تنش اکسیژن ناشی از تولید اتانل، در گونههای حساس به غرقاب بیشتر از گیاهان مقاوم به غرقاب است.
در گلیکولیز چندین آنزیم تخمیری مهم از جمله پیروات دی کروبوکسیلاز دی هیدروژناز و الکل دی هیدروژناز دخیلاند. الکل ی هیدروژناز (ADH)، آنزیمی است که در رابطه با محیط غیرهوازی به طور کامل مورد مطالعه قرار گرفته است. در اکثر گیاهان، در پاسخ به تنش بیهوازی فعالیت ADH افزایش مییابد. میزان القای ADH در اندامهای مختلف یک گونه متفاوت است. به طور مثال بر اساس وزن تر، القای ADH درکولئوپتیل و برگها بسیار کمتر از نوک ریشه است. اگرچه برای رشد ذرت در هوای معمولی ظاهراً نیازی به فعالیت ADH نیست، ولی موتانتهای فاقد ADH نشان دادند که فعالیت ADH برای ادامه بقای این گونه طی غرقاب ضروری میباشد. گیاهچههای موتانت ذرت فاقد ADH در شرایط بدون اکسیژن تنها چند ساعت زنده ماندند،در حالی که گیاهچههای ذرت معمولی در این شرایط تا سه روز زنده ماندند. گرچه تحقیق بر روی گیاه سوروف (Echinochioa phyllopopon) نشان میدهد که هیچگونه همبستگی بین مقاومت به غرقاب فعالیت یا تعداد ایزوزیمهای ADH وجود ندارد. همچنین هیچگونه همبستگی به فعالیت ADH و سرعت تولید الکل تحت شرایط بدون اکسیژن، در ریشه گزنه (Urtica) وجود ندارد. القای فعالیت ADH تنها عاملی نیست که منجر به افزایش زنده ماندن نوک ریشههای انواع وحشی ذرت میشود.


دانلود تحقیق کارت هوشمند سلامت دانشآموز pdf دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود تحقیق کارت هوشمند سلامت دانشآموز pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود تحقیق کارت هوشمند سلامت دانشآموز pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود تحقیق کارت هوشمند سلامت دانشآموز pdf :
پیش نویس طرح «کارت هوشمند سلامت دانشآموز»
1- مقدمه
امروزه اهمیت تکنولوژی اطلاعات به منظور افزایش سرعت و دقت فعالیتهای مختلف سازمانها و در نتیجه بالا بردن بهرهوری آنها به روشنی مشخص شده است. خصوصاً سازمانهایی که بخشهای مختلف آن در مناطق جغرافیایی پراکنده و دور از یکدیگر قرار گرفتهاند و یا مؤسساتی که موظف به انجام کارهای متنوع و متعدد هستند، بسیاری از مشکلات خود را از طریق این تکنولوژی رفع میکنند.
انقلاب اطلاعاتی یکی از اصطلاحاتی است که با رشد تکنولوژیهای اطلاعاتی در کنار انقلاب صنعتی مفهوم پیدا کرده است. همانگونه که در اثر انقلاب صنعتی، مجموعهای از کارخانهها، ابزار و ماشینآلات، اتومبیلها و غیره به کمک انسان آمدند و بسیاری از کارهای بدنی او را بر عهده گرفتند، انواع محصولات تکنولوژیهای اطلاعات نیز شامل سختافزارها و نرمافزارهای کامپیوتری، شبکههای مخابراتی، سیستمهای ماهواره و غیره نیز برای کمک به آن دسته از مسایل انسان که با اطلاعات سروکار دارند بوجود آمده و توسعه یافتند. کاربردهای این تکنولوژیها شامل انواع محاسبات و پردازشهای روزمرّه، بهداشت و سلامت, تجارت، اطلاعرسانی، مسایل علمی، مدیریت، ارتباط مستقیم از راه دور و غیره میباشد. انفورماتیک پزشکی یکی از کاربردهای فناوری اطلاعات میباشد که تحولات اجتماعی بسیاری را در بخش بهداشت و سلامت به وجود آورده است.
آنچه که مسلم است تکنولوژی اطلاعات به منزله یک سلاح و ابزار جدید برای فعالیت در جهان معاصر محسوب میشود که عدم استفاده از آن انزوای کشور و در نهایت حذف شدن از جامعه جهانی را به دنبال خواهد داشت.
در این شرایط برنده اصلی کسی است که در اولین فرصت و بدون اتلاف وقت بر موج تحولات سوار شده و از آن برای نیل به اهداف سازمانی بهره بگیرد. کارت هوشمند قدمی مهم و استراتژیک در دستیابی به بهرهوری به کمک فناوری اطلاعات است.
این طرح پیشنهادی برای استفاده از کارت هوشمند الکترونیکی به جای شناسنامه کاغذی سلامت دانشجو میباشد.
2- معرفی کارت هوشمند
کارت هوشمند یک صفحه پلاستیکی شبیه کارتهای تلفن رایج است و یک کامپیوتر بسیار کوچک را بر روی خود حمل مینماید. این کامپیوتر بسیار ریز که یک میکرو چیپ است و از قسمتهای پردازشی و حافظه تشکیل شده است و در واقع تنها صفحه کلید و صفحه نمایش یک کامپیوتر واقعی را ندارد، به کمک دستگاههای خاصی به کامپیوترهای در دسترس قابل اتصال است. این نوع کارت دارای حافظهای است که شامل اطلاعات مربوط به دارنده کارت میباشد. میزان حافظه به نیاز و نوع کاربرد بستگی دارد و پارامتر تعیین کنندهای در هزینه کارت است. اطلاعات داخل کارت ممکن است، اطلاعات فردی و شناسنامهای باشد، اطلاعات پزشکی و سلامت باشد، اطلاعات سوابق کاری و مدارک علمی باشد و یا هرگونه اطلاعی باشد که حفظ و نگهداری آن برای فرد و جامعه اهمیت داشته باشد.
امروزه در بخشهای مختلف کارتهای گوناگونی رواج پیدا کرده است. کارتهایی با نوشته بر
جسته ، کارت مغناطیسی ، کارت حافظه و کارت هوشمند نمونههایی از این کارتها هستند. فرق کارت هوشمند با کارت حافظه که هر دو الکترونیکی هستند در این است که کارت هوشمند دارای یک پردازنده کوچک و مقداری حافظه است و دسترسی غیر مجاز به آن تقریباً غیر ممکن است در حالیکه کارت حافظه فقط اطلاعات را نگهداری میکند و میتواند مورد سوء استفاده قرار گیرد.
3- فواید استفاده از کارت هوشمند
• محرمانگی اطلاعات
کارت هوشمند دارای سیستم رمزنگاری پیشرفته بوده و دسترسی غیر مجاز به آن تقریباً ناممکن است.
• جابجایی و انتقال راحت اطلاعات
برای تهیه نسخه پشتیبان احتیاج به نوشتن اطلاعات در یک شناسنامه جدید نیست؛ با کپی کردن به راحتی میتوان محتویات آن را به کامپیوتر یا یک کارت دیگر منتقل نمود.
• دوام و پایداری
کاغذ به مرور زمان مندرس و کهنه میشود و همزمان بسیاری از اطلاعات از دست میرود. همچنین جذابیت بررسی مجدد توسط متخصصین را ندارد و در واقع پزشک کمتر تمایل به مطالعه پرونده بد خط بیمار دارد.
• امکان بررسی اطلاعات به کمک کامپیوتر
امکان پردازش مستقیم اطلاعات ذخیره شده در پروندههای کاغذی با توجه به تنوع خطوط و سایر مشکلات وجود ندارد؛ درحالیکه به کمک اطلاعات دیجیتالی این کار به راحتی قابل انجام است.
• فشرده و کم حجم بودن
به راحتی میتوان اطلاعات پروندهای شامل چند صفحه کاغذی را در یک کارت هوشمند نگهداری نمود.
• سهولت در ایجاد نسخه پشتیبان
به راحتی میتوان کارت المثنی تهیه کرد و کلیه اطلاعات را از محل آخرین مراجعه به آن منتقل نمود؛ درحالیکه در پرونده کاغذی عملاً چنین امکانی وجود ندارد.


دانلود مقاله بررسی تغییرات زمانی و مکانی خشکسالی ها در استان اصفهان pdf دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله بررسی تغییرات زمانی و مکانی خشکسالی ها در استان اصفهان pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی تغییرات زمانی و مکانی خشکسالی ها در استان اصفهان pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله بررسی تغییرات زمانی و مکانی خشکسالی ها در استان اصفهان pdf :
سال انتشار: 1378
محل انتشار: دومین کنفرانس منطقه ای تغییر اقلیم
تعداد صفحات: 7
چکیده:
خشکسالی از دیدگاه اقلیم شناسی به سالهایی اطلاق می گردد که مقدار بارش سالانه کمتر از میانگین باشد. Parker and corbitt (1993). ظهور پدیده خشکسالی چه برای مناطق خشک و چه برای مناطق مرطوب امریست اجتناب ناپذیر . قسمت اعظم استان اصفهان از نظر اقلیمی با توجه به تقسیم بندی کوپن، جزو مناطق خشک و سرد جهان محسوب میشوند (شفقتی 1353) و متوسط بارش سالانه آن به حدود 170 میلیمتر می رسد. در این گونه مناطق تغییرات زمانی و مکانی بارندگی دارای پیچیدگی بیشتری است و از یکنواختی کمتری برخوردار می باشد. استان اصفهان از این نظر نسبتا متنوع است. بخش شمالی، شرقی و میانی آن دارای اقلیمی خشک و کویری است و بخش جنوب غربی و غربی آن دارای اقلیمی تقریبا مرطوب می باشد. بررسیهای متعددی چه در سطح منطقه ای (مسعودیان، 1377) و چه در سطح ایستگاهی (غیور، 1374) روی تغییرات بارش این منطقه انجام گرفته است ولی در این مقاله سعی شده است که تغییرات زماین – مکانییخشکسالیهای استان با مدل های مناسب ریاضی توصیف گردد.

لیست کل یادداشت های این وبلاگ
دانلود مقاله Study of CO2 Injection for EOR (Enhanced Oil Recov
دانلود مقاله تاثیر خشکسالی در افزایش و کاهش افات و بیماریهای گی
دانلود مقاله RESTORATION OF AN OTTOMAN BATH IN GREECE pdf
دانلود مقاله شبیه سازی سه بعدی و بهبود رسانایی خروجی در ترانزیس
دانلود مقاله طرح کتابخانة الکترونیک سلامت pdf
دانلود مقاله تاثیر پلیمر کاتیونی در تشکیل گرانول هوازی در راکتو
[عناوین آرشیوشده]