مصاحبت با شریران، شرّ نصیب [انسان] می کند، همان گونه که باد، بر اثر گذر از جای متعفّن، بد بو می شود . [امام علی علیه السلام]
 
چهارشنبه 95 آبان 5 , ساعت 3:18 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله ENVIRONMENTAL IMPACT OF GEOTHERMAL DEVELOPMENT: EFFECTS OF WASTE GAS DISPOSAL pdf دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله ENVIRONMENTAL IMPACT OF GEOTHERMAL DEVELOPMENT: EFFECTS OF WASTE GAS DISPOSAL pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله ENVIRONMENTAL IMPACT OF GEOTHERMAL DEVELOPMENT: EFFECTS OF WASTE GAS DISPOSAL pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله ENVIRONMENTAL IMPACT OF GEOTHERMAL DEVELOPMENT: EFFECTS OF WASTE GAS DISPOSAL pdf :

سال انتشار: 1376

محل انتشار: دوازدهمین کنفرانس بین المللی برق

تعداد صفحات: 6

چکیده:

The utilization of geothermal energy generally results in emissions of the non condensables gas (NCG) discharged into the atmosphere.
The main environmental concern associated with such emission derives from the hydrogen sulfide (H2S) contained in the NCG. Although high concentration of H2S are acutety toxic, exposure to low concentration is not generally associated with adverse health effects . The effects of acute exposures of humans and a variety of experimental animals to high levels of H2S are well documented. All geothermal power plants in Indonesia are currently allowed to discharge H2S into the atmosphere. In the near future, odour nuisance will probably require an abatment of H2S emission in the sensitive areas.The paper provides environmental effects of aste gas disposal (H2S) of the different geothermal power plants operation in Indonesia.

 

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
چهارشنبه 95 آبان 5 , ساعت 3:18 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله اولویت‌ جایگزینی حامل‌های انرژی در کشور pdf دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله اولویت‌ جایگزینی حامل‌های انرژی در کشور pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله اولویت‌ جایگزینی حامل‌های انرژی در کشور pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله اولویت‌ جایگزینی حامل‌های انرژی در کشور pdf :

سال انتشار: 1380

محل انتشار: سومین همایش ملی انرژی

تعداد صفحات: 16

چکیده:

ایران بعنوان دارنده ذخایر عظیم نفت، گازطبیعی و زغال‌سنگ و پتانسیل‌های قابل توجه در انرژی‌های نو امکان تنوع‌بخشی در سبد انرژی خود را دارد. شبکه‌های انتقال انرژی تنها در بخشی از کشور توسعه یافته و بسیاری از مناطق در این زمینه دست نخورده باقی مانده‌اند. سئوال اساسی این‌ است که در موارد قابل جایگزین اولویت در توسعه شبکه کدامیک از حامل‌های انرژی است؟ مقاله حاضرسعی در پاسخ به این سئوال با انتخاب منطقه نمونه زاهدان دارد که خلاصه آن بشرح ادامه است. تأمین انرژی از گازطبیعی بیش از30 درصد اقتصادی‌تر از نفت‌کوره بعنوان دومین حامل ارزان‌قیمت انرژی است. همچنین این حامل بیش از 75 درصد مقرون‌به‌صرفه‌تر از انرژی الکتریکی است. تأمین انرژی از فرآورده‌های نفتی دارای دومین اولویت پس از گازطبیعی در مقایسه با بـرق است. اقتصادی‌ترین روش‌های تأمین برق به‌ترتیب نیروگاه‌های سیکل ترکیبی، گازی و تولید همزمان برق و حرارت با استفاده از سوخت گاز هستند. نیروگاه‌های زمین‌گرمایی و آبی‌کوچک اقتصادی‌ترین روش‌های تجدیدپذیر نو به شمار می آیند. نیروگاه‌های بخاری زغال‌سوز تنها دارای اولویت جایگزینی با نوع مازوت‌سوز در مناطق کویری بدور از شبکه گاز طبیعی و بدون پوشش جمعیتی و گیاهی هستند. تولید برق از مخزن‌های آبی چندمنظوره اقتصادی است اما مخزن‌های آبی تک‌منظوره مزیت اقتصادی ندارند. هیچ کدام از روش‌های تولید برق در کشور قابل جایگزینی بوسیله نیروگاه‌های هسته‎ای نیستند ولی بدلیل دستیابی به فن‌آوری هسته‌ای احداث واحدهای نمونه ضروری به‌نظر می‌رسد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
چهارشنبه 95 آبان 5 , ساعت 3:18 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله در مورد بررسی بررسی علل تشکیل شهرهای جدید در جهان pdf دارای 36 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله در مورد بررسی بررسی علل تشکیل شهرهای جدید در جهان pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله در مورد بررسی بررسی علل تشکیل شهرهای جدید در جهان pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله در مورد بررسی بررسی علل تشکیل شهرهای جدید در جهان pdf :

بررسی علل تشکیل شهرهای جدید در جهان

چکیده:
این مقاله سعی بر آن دارد تا به بررسی علل تشکیل شهرهای جدید در جهان بپردازد.
بر همین اساس ابتدا به سابقه تاریخی ایجاد شهرهای جدید پرداخته شده و چند تعریف از شهرهای جدید ارائه گردیده است. در ادامه سابقه احداث شهرهای جدید بطور مختصر بیان گردیده و سپس عوامل لزوم شهرهای جدید بصورت کلی بیان می گردد. شهرهای جدید بر اساس وسعت، فاصله جمعیت نوع و سطح فعالیتها در چندین الگوی کلی که شامل شهرهای جدید مستقل، شهرهای جدید اقماری و شهرهای جدید پیوسته می باشد طبقه بنید شده که به بررسی اجمالی آنها پرداخته شده و در پایان نتیجه گیری خواهد شد.

بر اساس سه الگوی فوق در مناطق مختلف دنیا الگوهای دیگری از شهرهای جدید احداث شده اند که در پیوست شماره 1 به طور مفصل توضیح داده خواهد شد.
در پیوست شماره 2 سابقه ایجاد شهرهای جدید در ایران در چهار دوره مورد مطالعه قرار می گیرد و سپس اهداف عمده شهرهای جدید پس از انقلاب اسلامی توضیح داده شده و در پایان این قسمت نیز نتیجه گیری در مورد شهرهای جدید ایران انجام خواهد گرفت.

مقدمه
پس از انقلاب کشاورزی ایجاد شهرها، دومین انقلاب عظیم در فرهنگ انسان بود. این امر، روند اجتماعی برجسته ای بود که بیشتر موجب دگرگونی در روابط متقابل انسان با محیط و انسانهای دیگر گردید. در حقیقت، تغییر در واکنشهای انسانها نسبت به هم و نسبت به محیط، به تحول اجتماعی و دگرگونی فضایی امکان داد که نمود عینی آن بصورت یک پدیده نو که اصطلاحاً «شهر» نامیده می شد، نمایان گردید. بنابراین، پیدایش شهرها را باید نقطه عطفی در تاریخ اجتماعی انسان بحساب آورد (نظریان، 1374، ص 9)

فرایند تشکیل و توسعه شهرها در سراسر جهان، پیوسته و بر اساس روابط متقابل محیطهای طبیعی و فرهنگی بوده است. با اینکه پیدایش شهرها باعث رشد فرهنگ و تمدن و روابط اجتماعی میان انسانها گردید و مسیر زندگی او را به نحو دلخواه تغییر داد اما با توجه به تحولاتی که در طول تاریخ، بخصوص، در صد سال اخیر در ارتباط با استقرار حکومتها، دولتهای مرتبط با اقتصاد صنعتی و سرمایه داری جهان، موجب دگرگونی در روند تمدن و فرهنگ عمومی شهرنشینی، عملکرد شهرها، توسعه و گسترش آنها و دگرگونی فضای پیرامون آنها گردیده است. در دنیای امروز یک حرکت انفجاری و فزاینده در شهرنشینی بوجود آمده است و جمعیت و تعداد شهرها روز به روز در حال افزایش می باشد و این امر سبب پیدایش عوارض و مشکلات فراوانی در زندگی شهرنشینی

انسانها گردیده است. این معضلات بخصوص در کشورهای توسعه نیافته و کمتر توسعه یافته نمود بیشتری یافته است. زیرا در اینگونه کشورها اختلاف سطح درآمد بین شهر و روستا، عدم برنامه ریزی صحیح برای توزیع اصولی امکانات و منابع بین شهرها و فضای پیرامونشان، عدم توجه اصولی و منطقی به برنامه ریزی ناحیه ای و منطقه ای، عدم توجه به توسعه و رشد صحیح و متناسب

شهرها و غیره، موجب پیدایش شرهای بزرگ ناموزون و نامتناسب و بدون توجه به نظام سلسله مراتب شهری در این کشورها گردیده است و این مسائل باعث بروز بسیاری از معضلات شهری شده است که از جمله آنها می‌توان به افزایش جمعیت و تراکم شدید جمعیت شهرنشینی، انواع آلودگی های زیست محیطی، آلودگی هوا، آلودگی صوتی، بروز انواع مشکلات اجتماعی و فرهنگی، افزایش شغلهای کاذب، افزایش بیکاری، حاشیه نشینی و ; اشاره نمود. (داداشپور، 1381، ص 5)
با توجه به مسائل و مشکلات فوق، انواع راهکارها و راه حلها جهت غلبه بر آنها و ایجاد تعادل و توازن در رشد شهری و ارتباط منطقی بین شهرها و فضای پیرامون ارائه و اجرا گردیده اند که یکی از آنها، ایجاد «شهرهای جدید» بعنوان راهکار اساسی جهت حل معضلات شهرهای بزرگ و ایجاد تعادل در توزیع امکانات و توازن در نظام سلسله مراتبی شهرها بود که با دیدگاههای متفاوت و معیارهای مختلف در نقاط گوناگون جهان طراحی و احداث گردیدند.

کشور ایران نیز بعنوان یک کشور قدیمی که مدنیت و فرهنگ شهرنشینی در آن بسیار پرسابقه است و از اثرات منفی مشکلات و معضلات شهری مذکور در امان نمانده است. رشد شهرنشینی و افزایش سریع جمعیت شهری تبعات منفی ناشی از آن از مهمترین مسائل و مواردی است که در سطح ملی و منطقه ای اذهان عمومی و برنامه ریزان شهری و شهرسازان و حتی مسئولین کشوری را به خود مشغول کرده است.
در ایران نیز، ایجاد شهرهای جدید بعنوان یکی از راه حلهای اساسی و مناسب جهت رفع و کاهش معضلات شهری کلانشهرها مورد توجه قرار گرفته و در اطراف تعدادی از شهرهای بزرگ طراحی و اجرا گردیده اند. (داداشپور، 1381، ص 7 الی 15)
مقاله حاضر شهرهای جدید را مورد بررسی قرار می دهد.

بیان موضوع:
بحث شهرهای جدید یا نوشهرها، سابقه در تاریخ شهرنشینی بشر دارد چنان که، فرایند پدیده ای تحت عنوان شهرهای جدید را می توان در اواخر دوره باستان یا در قرون وسطی نیز ملاحظه کرد. در این دوران، در پهنه وسیع امپراطوری های بزرگی همچون ایران و رم، این پدیده بخوبی قابل مشاهده و بررسی می باشد.

اما طرح ایجاد شهرهای جدید به شکل کلاسیک و مدرن را، می توان به اوایل قرن بیستم، یعنی زمانی که به واسطه انقلاب صنعتی، تغییرات گسترده و همه جانبه ای در زمینه های اقتصادی، اجتماعی و سیاسی بخش بزرگی از جوامع بشری بوجود آمد، نسبت داد. یکی از نمادهای بارز این دگرگونی ها را می توان رشد روزافزون جمعیت شهری شهرنشینی و گسترش دامنه فیزیکی شهرها دانست.
با گذشت زمان، این گسترش، یک سری مسائل و مشکلاتی را در ابعاد مختلف اقتصادی، اجتماعی و سیاسی و زیست محیطی ببار آورد که مسؤولان و برنامه ریزان شهری را بر آن دانست تا در جهت رفع آنها چاره اندیشی کنند که یکی از مهمترین تدابیری که در جهت رفع این موانع و مشکلات اندیشیده شد طرح ساخت شهرهای جدید یا نوشهرها بود.
بیش از نیم قرن است که نظریه شهرهای جدید، (بصورت مدرن و جدی) به اشکال مختلف در نظامهای سرمایه داری، سوسیالیستی سابق و جهان سوم به تناسب ویژگیهای اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و خصوصیات طبیعی آنها بکار گرفته شده است؛ نظریه شهرهای جدید در کشورهای سرمایه داری غرب، برای اجرای راهبرد عدم تمرکز، مهار و رشد شهرهای بزرگ، جذب سرریزهای جمعیتی، توزیع فضایی بهینه جمعیت و صنعت و ساماندهی فضایی پایتخت و مادرشهرها بکار گرفته شد که نتایج گوناگونی ببار آورده است.
در کشورهای سوسیالیستی سابق، نظریه شهرهای جدید، برای اجرای راهبرد ایجاد قطب رشد، جلوگیری از رشد شهرهای بزرگ، استفاده از منابع داخلی، توزیع فضایی جمعیت و صنعت، توسعه نواحی عقب مانده و آمایش سرزمین بکارگرفته شده که نتایج گوناگونی ببار آورده است؛ بطوریکه این نظریه در شوروی سابق موفق بوده و بعنوان نظریه تمرکززدایی پذیرفته شده است؛ اما در

لهستان و مجارستان چندان موفق نبوده، بطوریکه مجارستان به سوی سیاست توسعه شهرهای کوچک و میانه روی آورده است. در جهان سوم، این نظریه برای اجرای راهبرد عدم تمرکز، آمایش سرزمین، ایجاد قطب رشد، توسعه ناحیه ای، انتقال مراکز اداری، ساماندهی فضایی شهرهای بزرگ، ایجاد قطب سرویس دهی به نواحی روستایی، ایجاد مراکزی برای یکپارچه سازی روستاها و تجدید ساخت شهرهای تخریب شده بکار گرفته شد و نتایج گوناگونی ببار آورده است. (زیاری، 1378، ص 73 – ص 74)

امروزه، رشد سریع شهرها و گسترش بی حد و مرز قطبهای اجتماعی، اقتصادی و صنعتی، بخصوص رشد غول آسای شهرهای بزرگ، نشانگر استقبال روزافزون توده های مردم از پدیده شهرنشینی است. علی الخصوص که سکونت در شهرهای بزرگتر، بیشتر مورد توجه قرار می گیرد که این پدیده زمینه‌ای است برای بروز بحرانهای اجتماعی و اقتصادی از یک طرف و ایجاد مسائل مربوط به محیط زیست و بالاخره مسائل فرهنگی و انسانی از طرف دیگر (بخشنده نصرت، 1378 ص 385)

جدا شدن روستائیان از روستا و روی آوردن آنها به شهرها در نتیجه کمبود امکانات رفاهی، زیستی و بخصوص اشتغال در مناطق روستایی، موجبات اصلی رشد سریع شهرهاست. (گیتی اعتماد و دیگران، 1363، ص 56)

شهرهای جدید در نظام های اجتماعی – اقتصادی جهان و با توجه به تحولات نظریه ای، بسیار دگرگون شده اند و هنوز تعریف جامع و جدیدی ارائه نشده است، اما می توان تعاریف ذیل را برای آنها پذیرفت:

چند تعریف برای شهرهای جدید:
1)ایجاد شهرهای جدید عملی ارادی است که فرض را بر وجود یک منبع قدرت یا سازمانی می گذارد که تأمین کننده مکان و منابع برای توسعه شهر و اعمال کنترل مداوم بر آنست تا شهر به اندازه بادوامی برسد.

2)شهرهای جدی، اجتماعهای برنامه ریزی شده ای هستند که در پاسخ به اهداف از پیش تعیین شده ایجاد می شوند.
3)شهر جدید، اجتماعی خوداتکاست با جمعیت و مسافت مشخص، فاصله ای معین از مادرشهر، برنامه ریزی از پیش تعیین شده، اهداف معین و همچنین برخوردار از تمام تسهیلات لازم برای یک محیط مستقل

4)معمولاً شهرهای جدید برای تمرکززدایی کالبدی، اقتصادی و اجتماعی در ناحیه شهری شهرهای بزرگ طراحی می شوند تا با وجود جاذبه نزدیکی به شهرهای بزرگ تشویق به خروج از مادرشهر شوند تا اسکان به همراه اجرای برنامه های توسعه اقتصادی – اجتماعی فراهم آید؛ بدین ترتیب جذب سرریزهای جمعیتی، ساماندهی فضایی مادرشهر و ناحیه شهری، بهبود وضعیت محیط کار، زندگی سالم و اجتماعی کامل میسر شود. در واقع مفهوم شهر جدید، مفهوم اجزای یک شهر در ارتباط ارگانیک با یکدیگر است (داداشپور، 1381، ص 5)

 

مسابقه احداث شهرهای جدید:
اگر منظور از طراحی شهرهای جدید و ایجاد نظامی از پیش فکر شده برای نحوه استقرار کاربری های شهری و نحوه ارتباط بین آنها در کل مجموعه و نیز نحوه ارتباط این نظام در چارچوب های وسیع تر ناحیه ای و ملی فرض کنیم، این امر سابقه طولانی دارد. بطور کلی شهرهای جدید در بیشتر دوره های تاریخی، بویژه از زمانی که شهرنشینی شروع گردید، در اقصی نقاط دنیا طراحی و احداث گردیده اند. احداث این شهرها در مواردی به مثابه برنامه ای برای تحقق بخشی از

سیاسیت حکومتها بوده است که در این زمینه می توان از شهرهای جدید بابلی و آشوری در بین‌النهرین، موهنجودارو، (Mohenjo-Daro) در ایندوس، کاهن (Kahen) در مصر، اولین توس (Olynthus) و پرینس (Perience) در یونان و تعدادی مراکز شهرهای جدید در آفریقا را نام برد (داداشپور، 1381، ص 9).

در قرون وسطی گروههای مذهبی و پادشاهان، شهرهای جدید بسیاری را ساخته اند در عصر رنسانس نیز معماران و برنامه ریزان، چنین شهرهایی را ایجاد کرده اند که از آن میان می توان از «اسکارموزی» نام برد. همچنین پس از کشف آمریکا توسط «کریستف کلمب» در سال 1492 میلادی در ساحل جنوبی جزایر اسپانیولی شهر جدیدی ساخته شد. در ایران نیز پادشاهان در گذشته های دور، شهرهای جدید متعددی ساخته اند که از آن میان می توان از تخت جمشید و نیشابور را نام برد (زیاری، 1378، ص 7)

در دولتشهرهای یونان (City-Staes) نیز، اهداف اصلی از طراحی شهر، ایجاد سکونت گاهی به اندازه جمعیتی مشخص و ایجاد نظامی که دربرگیرنده کلیه فعالیتهای مذهبی – سیاسی و اقتصادی شهروندان باشد، بوده است.
شهرهای دفاعی دوره رنسانس گویای تفکر طراحان جهت نظامی برای شکل گیری شهر است. طراحی شهرهای آرمانی در قرن نوزدهم از سوی تخیل گرایان به بحث ایجاد سکونتگاههای مطلوب و تخیلی بشر دامن زد.

در حقیقت، نیاز به ایجاد شهر جدید در دوره های انتقالی برای تحول جامعه است که می تواند با مبنای اقتصادی تغییر یافته تطابق داشته باشد؛ بنابراین شهرهای جدید پیش نمونه هایی برای تجدید ساختار و نوسازی شهرهای بزرگ هستند. (داداشپور، 1381، ص 11)
بطور کلی طرح ایجاد شهرهای جدید به شکل کلاسیک و مدرن را می توان به اوایل قرن بیستم، یعنی زمانیکه به واسطه انقلاب صنعتی، تغییرات گسترده و همه جانبه ای در زمینه های اقتصادی، اجتماعی، سیاسی بخش بزرگی از جامعه بشری بوجود آمد، نسبت داد.

یکی از نمادهای بارز این دگرگونی ها را می توان رشد روزافزون شهرنشینی و گسترش دامنه فیزیکی شهرها دانست. با گذشت زمان، این گسترش، یکسری مسائل و مشکلات و معضلاتی را در ابعاد مختلف اقتصادی. اجتماعی، سیاسی و زیست محیطی ببار آورد که مسئولان و برنامه ریزان را بر آن دانست تا در جهت رفع آنها چاره اندیشی کنند که یکی از مهمترین تدابیری که در جهت رفع این موانع و مشکلات اندیشیده شده طرح ساخت شهرهای جدید یا نوشهرها بود.

از اولین طرحهایی که در این زمینه ارائه گردید و شاید بتوان گفت که اساس نظریه های بعد از خود قرار گرفت، طرح دانشمند انگلیسی بنام «ابنزر هاوارد» بود. این طرح که بعدها به «باغشهرهای هاوارد» معروف گردید، از افکار و ایده های کسانی چون «توماس مور» (طراح شهر خدا)، «جان بلی» (نظریه پرداز شهرهای صنعتی) و مهمتر از همه از ایده «لئونارد داوینچی» (مبتکر تقسیم میدان به ده شهر اقماری) تأثیر پذیرفت. هاوارد، فلسفه طرح باغشهرهای خود را اینگونه بیان می کند. «طرح باغشهرها، برای نزدیکتر شدن انسان به طبیعت و بهره گیری از محیط آرام و بانشاط آن و فرار از فضای آلوده و شلوغ شهرهای بزرگ و دوربودن از عواقب ناگوار آن می باشد. (محمدی، 1373، ص 37)

بعد از نظریه باغشهر هاوارد، نظریه های زیادی در رابطه با طراحی و احداث شهرهای جدید با اهداف متفاوت، ارائه شده اند که هرکدام در زمان خود از عوامل گوناگونی تأثیر پذیرفته اند.
بطور کلی، علل و عوامل موثر در شکل گیری نظریه های مربوط به ایجاد شهرهای جدید را می توان در دو دسته عوامل انسانی و عوامل طبیعی تقسیم بندی نمود:

الف-عوامل انسانی: در زمینه عوامل انسانی می توان به تغییرات اقتصادی. اجتماعی و سیاسی جامعه همچون تغییر در الگوهای تولید، توزیع و مصرف، شیوه اسکان و دگرگونی در بینشها و نگرشها (ایدئولوژی)، همچون تغییرات ساختار حکومتی و غیره اشاره کرد.
ب-عوامل طبیعی: در زمینه عوامل طبیعی نیز می توان از فاکتورهایی چون: زلزله، سیل، آتشفشان و ; نام برد. (داداشپور، 1381، ص 33)

عوامل لزوم احداث شهرهای جدید:
1)کاهش هزینه های ناشی از ایجاد شبکه های حمل و نقل
2)ایجاد شهرهای مطابق با اصول شهرسازی، در قالب طرحها و برنامه ریزی های ملی و منطقه ای
3)جلوگیری از تخریب زمینهای کشاورزی. باغها و فضای سبز اطراف شهرها
4)جلوگیری از ایجاد شهرکهای خوابگاهی

5)پیشگیری از تمرکز و ایجاد تأسیسات زیربنایی و کاهش هزینه های آن در کلان شهرها
6)جلوگیری از تخریب محیط زیست و پالایش شهرهای بزرگ
7)ایجاد واحدهای مسکونی ارزان قیمت به منظور بهره مند شدن اکثر افراد جامعه از یک حداقل فضای مسکونی
8)جذب سرریز جمعیت از طریق ایجاد کانونهای اشتغال در شهرهای جدید
9)جلوگیری از افزایش بی رویه و غیرمنطقی قیمت مستغلات

10)جذب سرمایه های سرگردان و جلوگیری از ایجاد مشاغل کاذب
11)جلوگیری از ایجاد آلونک نشینی در اطراف شهرهای بزرگ
12)تعدیل ناهنجاری های اجتماعی و آثار ناشی از آن در شهرهای بزرگ
13)رعایت فاصله شرعی بین محل سکونت و محل اشتغال

14)تسهیل در وضع مقررات ساخت و ساز فضاهای مسکونی در شهرهای بزرگ
15)نقش حوادث طبیعی در لزوم شکل گیری شهرهای جدید
16)تأمین نیازمندیهای مسکونی شاغلان مراکز نظامی و صنایع دفاعی
17)تثبیت امنیت مرزها و نواحی مرزی

18)نقش مراکز پرجمعیت و متراکم شهری در بروز انقلاب ها و حرکات سیاسی
19)نقش حاشیه نشینان و مهاجران در ایجاد بحرانها و ناآرامی های شهری و منطقه ای

گونه شناسی و طبقه بندی شهرهای جدید
شهرهای جدید بر اساس وسعت، فاصله جمعیت، نوع و سطح فعالیتهای اقتصادی در چندین الگو طبقه بندی می شوند: 1) شهرهای جدید مستقل 2) شهرهای جدید اقماری 3) شهرهای جدید پیوسته

شهرهای جدید مستقل
چگونگی مکانیابی یک شهر جدید مستقل بیشتر گزینشی است و این انتخاب به عملکردهای مشخص اقتصادی آن منطقه که ناشی از نوع و مقدار اولیه آن است بستگی دارد. در واقع شهرهای جدید مستقل، طیف گسترده و متنوعی از شهرهای جدید را دربرمی گیرد که با توجه به تنوع کارکرد و تأثیری که در ارتباط با فضاهای ناحیه ای می گذراند، باید طوری مکانیابی شوند که اولاً با ناحیه ای که در آن هستند پیوند منطقی داشته باشند؛ ثانیاً؛ فاصله آنها از شهرهای بزرگ

باید به اندازه ای باشد که سفر روزانه از این شهرها را به شهرهای مجاور تشویق نکند. شهر جدید مستقل باید اقتصادی قوی داشته باشد تا بتواند علاوه بر تأمین شغل ساکنان خود، امکان کار را برای افراد دیگر نیز فراهم کند؛ بعلاوه این شهر باید هویت خاصی برای ساکنان خود و د

شهرهای جدیدی مستقل در کشورهای سوسیالیستی با اهدافی کاملاً متفاوت با اینگونه شهرها در اروپای غربی و آمریکا بوجود آمده اند. در شوری سابق مانند سایر کشورهای سوسیالیستی، هدف از ایجاد این شهرها، تسهیل در طرح ریزی سرزمینی با ایجاد یک فضای مناسب زندگی برای کارگرانی است که در بخش صنعت کار می کنند و نیز برای تقویت پایه های اقتصادی ناحیه نفوذ بکار گرفته می شوند. بنابراین بیش از 800 شهر جدیدی که در شوروی سابق از سال 1917 تا سال 1973 ساخته شده، 350 شهر جدید مستقل در نواحی توسعه نیافته ایجاد شده است.
در انگلستان شهرهای جدید مستقل برای رفع تمرکز در انباشتگی های مسکونی و با هدف ط

رح ریزی سرزمینی و موازی با سیاست عدم تمرکز و جلوگیری از مهاجرتهای روستایی به مادرشهر و در مواردی برای ایجاد قطبهای اقتصادی احداث شده است. در آفریقا شهرهای جدید مستقل برای بهره برداری از منابع یا صنایع، قطب سرویس دهی به نواحی روستایی و نیز تجدید ساخت

شهرهای تخریب شده احداث شده است. آخرین مورد از شهرهای جدید مستقل، پایتختهای جدید است که به دور از فضاهای شهری برای تسریع در پیشرفت اقتصادی ناحیه ای که در آن قرار دارند، رقابت سیاسی بین شهرهای بزرگ برای پایتخت شدن مانند کانبرا و واشنگتن، بنا به هر دو دلیل قبلی مانند برازیلیا و سرانجام بدنبال اصلاحات و تعدیلهایی که از نظر ارضی حاصل شده است، بنا شده اند که باید نقشی در مقیاس حمل و ناحیه ای ایفا کنند (زنجانی، 1368، ص 28)

شهرهای جدید اقماری
شهرهای جدید اقماری، اجتماعهای برنامه ریزی شده یا در درون حوزه کلانشهرها هستند که با شهر مرکزی پیوندهای عملکردی مستحکمی را حفظ می کنند. به همین سبب وجود ارتباطات مناسب امری حیاتی است و زمان جابجایی نباید از 30 تا 45 دقیقه تجاوز کند. وسعت این شهرها بین 400 تا 6 هزار هکتار و بیشتر است. شهرهای جدید اقماری از نظر شکل، تراکم و شیوه زندگی اصولاً تداوم الگوی سکونتی حومه نشینی بشمار می روند. تراکم خالص این سکونتگاهها بین 12 تا 37 نفر در هکتار است. در این شهرها نیاز به ایجاد توازن در تأمین مشاغل نیست، زیرا این شهرها از بازار کار کلانشهر بهره مند می شوند و نیز از نظر خدمات عمده به مغازه ها، تخصصهای ویژه و

تسهیلات فرهنگی و تفریحی همواره به شهر مرکزی وابسته باقی می مانند. اصول حاکم بر شهرهای جدید اقماری تراکم زیادی است؛ بنابر این اصل، هر نقطه شهر اندازه بهینه ای دارد که برای آن، اشتغال اضافی، شهر بزرگ به جوامع جدید منتقل می شود تا تمرکز شهر بزرگ کاهش یابد و رشد آن مهار گردد. عموماً شهرهای جدید اقماری که برای جذب جمعیت اضافی طراحی می شوند، شهرهای خوابگاهی می نامند؛ ولی این شهرها غالباً نه فقط مسکن بلکه تا حدودی اشتغال ساکنان خود را نیز تأمین می کنند. گرچه شهرهای جدید اقماری از نظر سیاسی مستقل هستند ولی نتوانسته اند چهارچوب جامعی برای زندگی بوجود آورند. مشخصات شهرهای جدید اقماری با شهرکهای حومه ای که فقط سکونتگاه یا خوابگاهی هستند، تفاوت دارد.

در شهرهای جدید اقماری امکانات گسترده ای برای جذب نیروی کار حتی از شهر بزرگ وجود دارد و با وجود وابستگی به مادرشهر، تا حدودی مستقل هستند، اما شهرکهای حومه ای بیشتر تأمین کننده نیروی کار برای شهرهای بزرگ هستند. هرچند که نظریه رسمی ایجاد شهرهای جدید اقماری را برای اولین بار «لئونارد داوینچی» برای جلوگیری از ازدیاد جمعیت شهر میلان (ایتالیا) مطرح کرد، اما نظریه ایجاد چنین شهرهایی را در سال 1898 میلادی ابنزر هاوارد با عنوان باغشهرها ارائه داده بود. (وزارت مسکن و شهرسازی، 1357، ص 49 و 50)

در رابطه با ابعاد شهر، هرچند که شهرهای بزرگ دارای مشکلات عمده ای هستند، ولی در اینکه این مشکلات به دلیل اندازه های بزرگ یا فقر، جدایی طبقات اقتصادی مردم، ساخت مالی نهادها و سازمانهای محلی و شهرداری، سیستم اقتصادی یا عوامل دیگر می باشد جای بحث فراوان است. هرچند مدیریت شهرهای بزرگ نیازمند بودجه های فراوانی است، ولی بدلیل سرویس دهی بیشتر و تولیدات اقتصادی، مقرون به صرفه اند.

ایده شهرهای اقماری بیش از تمام ایده های دیگر، خاصه در رابطه با توسعه های منطقه ای. قابل قبول بوده و بمرحله اجرا درآمده اند. شهرهای اقماری پس از ساخته شدن به رشد خود ادامه می دهند و نمی توان رشد آنها را پس از ایجاد متوقف شده محسوب داشت. (شیعه، 1376 ص 72 و 73)

شهرهای جدید پیوسته:
این اصطلاح را «هاروی پارلوف» برای توصیف شهرهایی که در محدوده شهرهای موجود احداث می شوند بکار برد. در واقع این الگو در جوار مادرشهر و مجتمع های بزرگ برای رفع مشکل انباشتگی های مسکونی آنها ایجاد می شود؛ بنابراین هدف از ایجاد آنها، ساماندهی فضایی و تراکم زدایی از مادرشهر است. این الگو بدلیل قرارگرفتن در محدوده شهرهای بزرگ تراکم شدید جمعیتی دارد و خیلی سریع توسعه می یابد. (حدود 140 نفر یا بیشتر در هکتار). در توسعه این شهرها مسائل اجتماعی و محیط شهری پیرامون آنها نیز نقش مهمی دارد؛ زیرا نقش این شهرها سرریزپذیری جمعیت شهر بزرگ مجاور است.

نظریه شهرهای جدید پیوسته با انباشتگی مسکونی که نتیجه شهرسازی استکهلم است، در کشورهای اسکاندیناوی با تکیه بر اصل تراکم زدایی و اصلاح ساختار شهری پایتخت و شهرهای بزرگ آنا مطرح شد؛ از این رو آنان این نظریه را در توسعه پایتخت و شهرهای بزرگ بکار گرفتند. گذشته از کشورهای اسکاندیناوی، اصول مشابهی تا به امروز در هلند بکار گرفته شده است.
هلندی ها در آمستردام محله های جدید را در رابطه با شبکه متروی شهر طراحی کردند که از استکهلم نشأت گرفته بود. همچنین در روتردام محله های جدیدی مانند پندرخت، هوخ نیلت، کاپله و غیره طرح ریزی شده در سوئد این طرح برای شهرهای جدید ولینگی (Vallingy)، فارستا (Farsta)، شرهولمن (Sharholman) نیز اجرا شد. در دانمارک طرح ایجاد این شهرها در سال 1957 مطرح و نیز طرح شمار مقدماتی در سال 1961 برای کپنهاک جهت ساماندهی فضایی پایتخت طراحی و اجرا شد (زیاری، 1378، ص 43)

این شهرها در «ایران» بویژه تهران و اصفهان ایجاد شده اند. بطوریکه می توان گفت بیشتر شهرهای جدید ایران در این طیف قرار می گیرند.
همانطوریکه قبلاً گفته شد شهرهای جدید مستقل، اقماری و پیوسته سه الگوی اصلی تقسیم بندی شهرهای جدید هستند. بر ساسا این سه الگو، الگوهای دیگر شهرهای جدید در سایر نقاط دنیا و ایران احداث شده اند که در پیوستهای 1 و 2 آنها را بررسی خواهم کرد. انشاءالله.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
چهارشنبه 95 آبان 5 , ساعت 3:18 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود تحقیق در مورد گیاه شناسی pdf دارای 30 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود تحقیق در مورد گیاه شناسی pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود تحقیق در مورد گیاه شناسی pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود تحقیق در مورد گیاه شناسی pdf :

گیاه شناسی

مقدمه

گردو یکی از درختان میوه چندمنظوره بسیار مهم و ارزشمند خشکباری است که علاوه بر ارزش غذایی بالا یکی از محصولات ارزآور و صادراتی می باشد و از چوب و میوه و حتی برگ آن در صنایع چوب و روکش گیری ، رنگرزی ، داروسازی و غذایی بهره برداری بعمل میآید .

درایران گردو در جنگلهای شمالی از آستارا تا گلی داغ در جلگه و ساحل تا ارتفاع 2200 متراز سطح دریا انتشار دارد و بطور پراکنده یاکم و بیش انبوه در جنگلها از جمله جنگلهای غرب و در راه سنندج به مریوان به طور خودرو دیده میشود ولـی وحشی بـودن آن در ایران مشکوک به نظر می رسد.

احتمالا” کهن ترین درخت گردوی ایران در اورگان شهرکرد وجود دارد. براساس نوشته ای که در زیر خاک نزدیک این درخت بدست آمـده کاشت آن به زبان یـزد گــرد ساسانی که حدود 1400 سال پیش میـرسد. گذشته از ایـن درختـان کهنسال گردو را در تیه جان خوانسار و کمجوان اصفهان ، رودبار الموت قزوین درک طالقان نیز میتوان یافت که سن آنها از 300 تا 700 سال متفاوت میباشد.

گیاه شناسی:
گردو درختی یک پایه و دارای برگهایی مرکب از برگچه های فردو بزرگ است. سنبله گلهای نر آن وضع آویخته دارد. ولی گلهای ماده آن دارای وضع قائم بر روی شاخه ها است. هر گل نر آن دارای پوششی مرکب از 3 تا 4 قطعه فلس مانند است که تعداد زیادی پرچم را از خارج فرا می گیرند در وسط پرچم ها نیز معمولاً اثر مادگی رشد نیافته دیده می شود.

مجموعه گلهای ماده درخت گرد و هیچ وقت از 2 تا4 تجاوز نمی کند. هر گل ماده آن دارای پوششی کوچک از خارج می باشد این پوشش همراه با زوائد بزرگ و کوچک زیر گل (براکته و براکتئول) به تخمدان پیوسته است.

گلهای ماده، مادگی 2 برچه ای دارند که مجموعاً تخمدانی یک خانه و به وضع تحتانی به وجود می آورند. قسمت آزاد مادگی نیز به 2 کلاله پهن و دور از هم ختم می شود. میوه آن شفت مانند و دارای میان برگوشتی و محتوی مواد تلخ است. میاه برگوشتدار میوه، فقط در گردوی تازه که همه قسمتهای میوه را در بر دارد، دیده می شود درون برگردو ، سخت و شکننده است و درون آن دانه مرکب از 2 لپه حجیم با اندوخته فراوان از مواد روغنی‏، جای دارد.

ریخت شناسی وتشریح گلها
گردو گیاهی است یک پایه که گلهای نرو ماده ی ان به صورت جدا از هم بر روی شاخه ها ظاهر می شوند گلهای ماده گردو به صورت تکی یا گل اذین غیر متراکمی با دو تا پنج گل در انتهای شاخه های فصل جاری تشکیل می شوند و گل انگیزی انها در تابستان سال قبل صورت می گیرد. هر گل ماده شامل یک برگه، دو برگچه و چهار کاسبرگ است که تقریبا در تمام طول خود با یکدیگر و با تخمدان تهتانی اتصال یافتند، به طوری که تشخیص قسمتهای مختلف گل به سختی امکان پذیر است.

تخمدان تهتانی ان دو برچه ای است واز طریق دو خامه ی کوتا ه به دو کلاله ی بزرگ که به طرف خارج خمید ه اند منتهی میشود. کلاله ی آن دارای چهار تا پنج لوب است که هر یک از آنها نیز منشعب می شوند تمامی قسمتهای سطح کلاله دارای زواید کم و بیش برجسته هستند که به ترشح مایعی مغذی، محیط مناسبی برای رشد لوله گرده فراهم می کنند

. از انجایی که گرده افشانی در گیاهان خانواده گردو به وسیله باد انجام می شوند داشتن کلاله بزرگی که بتواند گرده های حمل شده توسط باد را حمل نماید ضروری است. تخمدان گردو، درمحفظه خود فقط دارای یک تخمک راست است.

بافت خورش ان در برگیرنده ی سلول مادر کیسه جنین است که این سلول درنهایت به کیسه جنین تبدیل می شود. پس از نمو کامل تخمدان، تخمک کامل به وسیله یک تخمک پوش احاطه می شود، و فقط در انتهای بالایی خود حفره سفت را تشکیل میدهد. در کنار محل اتصال تخمک به جفت، بافت دیگری وجود دارد که” پوشش تحلیل رفته ثانویه “نامید ه می شود. از این پوشش تحت عنوان “رشد بال مانند”،” پوشش خارجی” و” زواید جفت” نیز نام برده شده است.

زواید مذکور از سلولهای پارانشیمی که با دیواره ی تخمدان در ارتباط نیستند ولی در تلقیج شالازوگامی گردو، مسیری برای نمو لوله ی گرده به شمار می روندتشکیل می شوند. این زواید بعد از عمل لقاح و در حین رشد اندوسپرم تجزیه می شوند.
در طی رشد تخمدان گردو، به گونه ای که در هسته دارها معمول است. تمایزی در دیواره تخمدان (فرابر) در جهت تشکیل یک بخش گوشتی خارجی وچوبی داخلی صورت نمی گیرد .

طبق نظریه شارشمیت به کاربردن اصطلاح میوه ی هسته دار برای گردو جایزنیست، زیرا پوست خارجی ان از یک مجموعه ی برگی متشکل از برگه، برگچه و کاسبرگ و پوست سخت ان از دیواره واقعی تخمدان به وجودمی اید. از انجاکه دخالت برگه در رشد میوه یک حالت استثنائی است. لذا برای این نوع تشکیل میوه اصطلاح جدیدی به نام “میوه برگچه ای” پیشنهاد شده است.

گرده افشانی و لقاح :
اگر چه اصولا گردو ها خود بارور هستند، اما به طور طبیعی گیاهانی دگر گشن می باشند، زیرا تمامی ارقام انها دارای درجات متفاوتی از نا هم رسی هستند، یعنی در انها گلهای نر وماده به طور هم زمان باز نمی شوند.

این پدیده به دو صورت پروتاندری ( که گلهای نر زود تر باز می شوند) و پروتو ژنی (که گلهای ماده زود تر باز می شوند) بروز می نماید. پدیده نا همرسی در گردو به نوع رقم و شرایط اب و هوایی بستگی دارد و باتوجه به دوره کوتاه عمرد انه گرده وقابلیت پذیرش دانه گرده توسط کلاله این مسئله تشدید می شود. به طوری که در باغ هایی که فقط یک رقم کاشته می شود. عدم وجود دانه گرده میتواند سبب کاهش چشم گیر میزان محصول می شود.

در گذشته برخی باغداران کالیفرنیا اقدام به گرده افشانی مصنوعی می کردند اما امروزه به جهت امکان پراکنش ویروس پیچیدگی برگ گیلاس که منجر به بیماری سیاه شدن خطی گردو می شود از انجام این کار خودداری می کنند. لذامشکل عدم در دسترس بودن دانه ی گرده به خصوص ارقام زود بارور ی نظیر “چاندلر” که دوره شکفتن گلهای نر و ماده ان فقط مدت کوتاهی با همدیگر هم زمانی دارند، موجب کاهش شدید محصول می شود.

همان طور که گفته شد گلهای گردو باد دوست بوده و تمامی خصوصیات گرده افشانی به وسیله باد را دارا هستند. بدین معنا که دانه ی گرده غیر چسپنده و سبک زیادی تولید می کنند و دارای کلاله ای برامده و پر مانند هستند که قابلیت پذیرش خود را تا چندین روز حفظ می کند. بهترین زمان گردافشانی گلهای ماده هنگامی است که دو لوب کلاله از هم فاصله می گیرند

و نسبت به هم زاویه 45 درجه تشکیل می دهند. چنین شرایطی حدودا 5 روز پس از باز شدن دو لوب کلاله فراهم میشود.بیشترین مدت زمان پذیرش دانه گرده در ارقام مختلف 3 تا 7 روز طول می کشد.

برخلاف بسیاری از گیاهان، دانه های گرده ی گردو به محض جدا شدن از بساک نسبت به شرایط محیطی حساس می شوند به طوری که گرده های خوب در شرایط طبیعی حداکثر تا 24 ساعت زنده می ماند لذا برای نگهداری طولانی مدت گرده ها باید انها را در دما ی18- درجه سانتی گراد نگهداری کرد.

برای اینکه بتوان تصویر روشنی از جریان رشد میوه در شرایط گرده افشانی ازاد به دست اورد و ان را با شرایط کنترل کننده مقایسه نمود، باید جریان رشد لوله ی گرده را دقیقا باید مورد بررسی قرار داد. دانه ی گرده زیادی توسط شاتون های نر گردو تولید وبه وسیله ی باد پراکنده می گردند و تعدادی از انها بر روی کلاله قرار می گیرند.

کلاله ها پس از گرده افشانی به سرعت قهوه ای میشوند و از بین می روند. اگر چه تعداد زیادی از دانه های گرده پس از استقرار روی سطح کلاله به سرعت چوانه می زنند اما رشد اغلب انها پس از مدتی متوقف می شود و فقط یک یا دو لوله گرده به تخمدان می رسند. اگر عمل گرده افشانی درمراحل اولیه باز شدن گلهای ماده، یعنی زمانی که لوب های کلاله هنوز به موازات یکدیگر هستند یا کمی از همیدگر فاصله گرفتند صورت پذیرد، لوله گرده از طریق منطقه بن واگر دیرتر انجام شود از طریق سفت وارد تخمک می شود که این طریق لوله گرده وارد شده را به ترتیب شالازوگامکی و پوروگامی نامیده می شوند .

لوله ی گرده پس از اینکه وارد بافت خورش شد به سمت کیسه جنینی که در نزدیکی سفت قرارد دارد رشد می کند. لوله ی گرده را می توان حدودا پنج تاشش رو ز پس از شکفتن گلهای ماده در تخمدان مشاهده کرد. کیسه جنینی تفریبا یک هفته پس از گلهای ماده کامل می شود و قادر به انجام لقاح است. با وارد شدن لوله ی گرده به درون خورش رشد گامتوفیتی نیز پایان می یابد.

طبقه بندی گیاهی
گردو با نام علمیJuglans از خانواده ی Juglandaceae است. نام علمی این جنس از کلمه لاتین Jovis-Glans به معنی فندق ژوپیتر گرفته شده است.

انواع این درخت در چین ،ژاپن،فرانسه و آمریکا کشت می شود مهمترین گردوهای موجود دردنیا معروف به گردو ی ایرانی است . زیرا ابتدا از ایران به خاور میانه و از آنجا به یونان و روم و سپس به انگلستان و بعد به امریکا برده شده است. گردو ی ایرانی تنها گونه ای از این خانواده است که مغز آن از نظر خوراکی مصرف اقتصادی دارد .

گردوی معمولی درختی است یک پایه که بلندی آن از 10 تا 25 متر متغییر است،گردو دارای برگهای مرکب شانه ای است و درختی یک پایه است که گلهای نر و ماده روی یک درخت به صورت جدا گانه ظاهر می شوند.

گامت های ماده گردو دگر گشن است گرده افشانی آن به وسیله باد انجام می شود و حشرات در آن نقشی ندارند.

پراکنش جغرافیایی
درخت گردو از درختان بسیار با ارزش و از پهن برگان است که در بسیاری از نقاط جهان در نیمکره شمالی از مرکز تا شرق اروپا و قفقاز و شمال و مرکز ایران تا دامنهای هیمالیا و کشور چین و ژاپن و همچنین گونه هایی از آن در آمریکای شمالی و جنوبی به طور طبیعی می رویند و کاشته می شوند. تنها جنگل طبیعی باقی مانده از این محصول در دنیا هم اکنون در قرقیزستان و در شرایط بسیار خوب موجود است .

در ایران کاشت گردو از دره گز و مغان در شمال کشور تا اقلید فارس در جنوب و از ارتفاعات جنوب غربی ارومیه تا کوه تفتان در جنوب شرقی بین طولهای جغرافیایی 45تا 65 درجه به خوبی می رویند ولی بهترین بازدهی مربوط به باغهایی است که در ارتفاعات دامنه های البرز، خراسان ، آذربایجان و دامنه های زاگرس ( به ویژه تفرش،گلپایگان و تویسرکان ) قرار دارند

. همچنین اطراف کوههای لاله زار و جبال بارز منطقه ایاست که از مراکز عمده گردو کاری کشور به حساب می آید.

ارقام
گردوهایی که در نقاط گردو خیز ایران کاشته شده اند از گونه گردی معمولی یا Juglans هستند. رقم های این گونه از نظر باغبانی هنوز کاملاٌ مشخص نشده اند. این گردوها در نقاط مختلف ایران با نام های گونگون محلی نامیده می شوند.

با وجود تفاوت های ظاهری ،ممکن است برحی از انواع ،رقم واحدی باشند ولی نام های گوناگون داشته باشند. با این توصیف مهمترین انونع گردو که در ایران کاشته می شوند عبارتند از :
گردوی کاغذی ، سنگی ، ماکویی ، سوزنی ، نوک کلاغی ، ضیا آبادی ، خوشه ای ،سبزوار ،
آمیخته خراسان ،مازندران ، شهمیرزاد ، قزوین و طالقان ، آذربایجان ، همدان وتویسرکان ، سایر مناطق

سطح زیر کشت گردو در جهان :
بر اساس اطلاعات سازمان خواربار جهانی (FAO) در سال 1977، سطح زیر کشت گرئو جهان 518490 هکتار بوده است که نسبت به سال گذشته یک درصد کاهش ونسبت به سال 1988(سال پایه) 22درصد افزایش داشته است .

از سال 1988تا1997در یک دوره ده ساله سطح زیر کشت گردو در جهان بهطور کلی سیر صعودی داشته است . در آغاز دوره مورد بررسی (سال پایه) سطح زیر کشت گردو جهان 423271 هکتار بوده که در سال 1997به 518490 هکتار رسیده است. دراین دوره سطح افزایشی برابر 22درصد و مقدار تولید افزایشی برابر 27درص-د نشان می دهد.

در بین کشورهای جهان چین با دارا بودن 160000 هکتار اراضی زیر کشت گردو به تنهایی حدود 31 درصد از کل اراضی زیر کشت گردو را به خود اختصاص داده ومقام اول را داراست . پس از آن آمریکا با 68800 هکتار ، ترکیه با 57450 هکتار وایران با 41766 هکتار به ترتیب مقام های دوم تا چهارم را به خود اختصاص می دهند .

سطح زیر کشت گردو در ایران
براسا س آخرین اطلاعات موجود ، سطح زیر کشت گردو در ایران در سال زراعی 76-75 برابر 41766 هکتار بوده است که نسبت به سال زراعی گذشته حدود 17 درصد ونسبت به سال پایه 259 درصد افزایش نشان می دهد .

سطح زیر کشت گردو در ده سال مورد بررسی به طور کلی سیر صعودی داشته است ، در آغاز دوره (سال پایه) سطح زیر کشت گردو ایران 11644 هکتار بوده که درسال زراعی 76-1375به 41766 هکتار رسیده است .

بر اساس آمار موجود در سا ل 1376 بیشترین سطح زیر کشت در استان کرمان با 5171 هکتار که 4/12 درصد از سطح زیر کشت گردو کشور می باشد پس از کرمان که مقام اول را از این نظر دارا است استان های همدان ، قزوین ف آذربایجان شرقی ، کرمانشاه ، خراسان و فارس به ترتیب دوم تا هفتم را به خود اختصاص داده اند.

استان سیستان وبلوچستان با 5 هکتار کمترین سطح زیر کشت گردو در کل کشور را دارد. کرمان ، همدان ، قزوین ، آذربایجان شرقی ،کرمانشاه ،خراسان و فارس جمعاٌ 54 درصد از سطح زیر کشت گردو کل کشور را داشته و مهمترین مناطق کشت گردو به شمار می آیند .

تولید گردو در جهان
بر اساس آخرین اطلاعات منتشر شده از سوی سازمانم خوار بار جهانی مقدار تولید گردو جهان درسال 1997 برابر 1097064 تن بوده است که نسبت به سال قبل 2/2 درصد و نسبت به سال پایه (1988) 27 درصد افزایش نشان می دهد .

در بین کشورهای جهان ، ده کشور هر یک بیش از 20000 تن گردو در سال 1997 تولید کرده اند که دربین آنها آمریکا با تولید 244000 تن ، رتبه اول راداراست. این کشور به تنهایی 2/22 درصد گردو جهان را تولید می کند. پس از آمریکا ، چین با تولید 240000 تن دومین کشور عمده تولید کننده گردو جهان به شمار می رود .

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
چهارشنبه 95 آبان 5 , ساعت 3:18 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله هنجارها و ناهنجاری های مدیریت دولتی با نگاهی به ایران pdf دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله هنجارها و ناهنجاری های مدیریت دولتی با نگاهی به ایران pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله هنجارها و ناهنجاری های مدیریت دولتی با نگاهی به ایران pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله هنجارها و ناهنجاری های مدیریت دولتی با نگاهی به ایران pdf :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: اولین همایش علمی پژوهشی علوم تربیتی و روانشناسی آسیب های اجتماعی و فرهنگی ایران
تعداد صفحات: 7
چکیده:
مدیریت را فرآیند به کارگیری مؤثر منابع مادی و انسانی در یک نظام ارزشی دانسته اند و نوع نگاه مدیر به انسان، عدالت،تصمیم گیری، توسعه اجتماعی، الگوی انگیزشی و ; دیدگاه هنجاری حاکم بر سازمان را تعریف می کند. بدین ترتیب شیوهرهبری و مدیریت هر سازمان بستگی به ساخت فرهنگ، تمدن و نظام ارزشی آن جامعه دارد. بررسی نقش سازمان ومدیریت در بروز رفتارهای کاری کاری انحرافی که هنجارهای سازمانی را دستخوش نوسانات قرار داد و باعث تهدید سلامتجامعه و سازمان می شود موضوع مهمی به شمار می رود.هدف از این مقاله بررسی مسائل اخلاقی مطرح در مدیریت است که با تعریف رفتارهای کاری انحرافی و هنجارها و بااستفاده از تئوری هنجاری- تجویزی و مشروعیت سازمان، انواعی از رفتارهای کاری انحرافی و عوامل مرتبط با آن را معرفی می کند و در نهایت راهکارهایی را برای کاهش رفتارهای کاری انحرافی پیش روی قرار می دهد. طبق تحقیقات انجام شدهعواملی چون رعایت عدالت، ثبات درساختار جبران خدمات، نگرش مبتنی بر اعتماد متقابل و تقویت فرهنگ سازمانی دررفتار و وضوح در مورد عملکرد شغلی در کاهش رفتارهای کاری انحرافی مؤثر می باشد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
<   <<   211   212   213   214   215   >>   >

لیست کل یادداشت های این وبلاگ