نیکوترین خوى زنان زشت‏ترین خوى مردان است : به خود نازیدن و ترس ، و بخل ورزیدن . پس چون زن به خویش نازد ، رخصت ندهد که کسى بدو دست یازد ، و چون بخل آرد ، مال خود و مال شویش را نگاه دارد ، و چون ترسان بود ، از هر چه بدو روى آرد هراسان بود . [نهج البلاغه]
 
پنج شنبه 95 آذر 11 , ساعت 6:16 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله تاثیرکودهای دامی برعملکرد و درصد اسانس گیاه دارویی مرزه Saturejahortensis L.درشهرستان کرمان pdf دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله تاثیرکودهای دامی برعملکرد و درصد اسانس گیاه دارویی مرزه Saturejahortensis L.درشهرستان کرمان pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله تاثیرکودهای دامی برعملکرد و درصد اسانس گیاه دارویی مرزه Saturejahortensis L.درشهرستان کرمان pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله تاثیرکودهای دامی برعملکرد و درصد اسانس گیاه دارویی مرزه Saturejahortensis L.درشهرستان کرمان pdf :

سال انتشار: 1391

محل انتشار: سومین همایش ملی علوم کشاورزی و صنایع غذایی

تعداد صفحات: 5

چکیده:

امروزه برای داشتن یک نظام کشاورزی پایدار استفاده ازنهاده هایی که جنبه های اکولوژیکی نظام را بهبود بخشند و مخاطرات محیطی را کاهش دهند ضروری به نظر میر سد مواد الی یکی ازمنابع بسیارمفید برای بهبود کیفیت خاک های زراعی و افزایش عملکرد گیاهان مختلف هستند دراین راستا ازمایشی درقالب طرح بلوکهای کامل تصادفی درسال زراعی 90-1389 درایستگاه مرکزتحقیقات کشاورزی کرمان برروی گیاه دارویی مرزه انجام شد تیمارها شامل کودهای الی 10و15و20 تن کود گاوی 10 و 15 و 20 تن کود گوسفندی 10و3و5 تن کود مرغی و عدم استفاده ازکود دامی بود نتایج نشان دهنده برتری معنی دارکودهای دامی نسبت به تیمار عدم استفاده کود دامی درتمامی صفات اندازه گیری شده بود بیشترین درصد اسانس و همچنین عملکرد اسانس ازتیمار 20 تن کود گوسفندی به ترتیب معادل 2/37درصد و 156/6کیلوگرم درهکتار و کمترین مقدار مربوط به تیمار عدم استفاده ازکود دامی به ترتیب معادل 0/97 دردص و 12/59 کیلوگرم درهکتار بدست امد به ترتیب با افزایش کودهای گوسفندی و گاوی عملکرد بیولوژیک افزایش نشان داد واکنش مثبت گیاه مرزه به کودهای گوسفندی و گاوی درخصوص تولید عملکرد نشان میدهد تولید این محصول ازظرفیت دریافت کود دامی بیشتری برخوردار است

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
پنج شنبه 95 آذر 11 , ساعت 6:16 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله هیدروژن pdf دارای 38 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله هیدروژن pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله هیدروژن pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله هیدروژن pdf :

هیدروژن

مقدمه
هیدروژن تنها عنصری است که در هیچ یک از گروه های جدول تناوبی عنصرها محل مناسبی برای آن وجود ندارد. هید روژن از بعضی جهات به فلزهای قلیایی و از جهاتی هم به هالوژنها شباهت دارد. ولی تفاوت آن با عنصرهای این دو گروه به قدری است که می توان گفت هیدروژن در جدول تناوبی عنصرهابرای خود موقعیتی منحصر به فرد دارد. . تشکیل یونهای مثبت ومنفی از هیدروژن در مقایسه با فلزهای قلیایی و هالوژنها مشکلتر است . هیدروژن فراوانترین عنصر در کره زمین است .

آب که 19/11درصد وزنی آن هیدروژن و81/88 درصد وزنی آن اکسیژن است 70 درصد سطح زمین را به صورت اقیانوسها ، رودخانه ها دریاچه ها و سایر منابع آبی می پوشاند . مقدار هیدروژن در جو زمین بسیار اندک است . هیدروژن در زمین به صورت ترکیب با سایر عنصرها یافت می شود . علاوه بر آب موجود در هیدروفسفر در گیاهان و جانوران نیزمقدار قابل توجهی آب وجود دارد. همچنین درگیاهان و جانوران مقداری هیدروژن به صورت ترکیب در پروتوئینها چربیها و قندها یافت می شود . هیدروژن یکی از عنصرهای سازنده سوختهای فسیلی نیز به شمار می رود.

1-1 خواص هیدروژن
هیدروژن سبکترین عنصر است و مولکول آن گازی بیرنگ بی بو .و بی طعم است . خواص هیدروژن در جدول 1-1 خلاصه شده است . دمای جوش و دمای ذوب بسیار کم هیدروژن نشانه ای از ضعیف بودن نیروهای جاذبه بین مولکولی در حالتهای مایع و جامد آن است . چگالی هیدروژن در حدود چگالی هواست . و انحلال پذیری آن در آب بسیار کم است .
هیدروژن گازی آتشگیر است و با آن باید با احتیاط کارکرد. هیدروژن در دمای زیاد یا بر اثر جرقه الکتریکی با اکسیژن ترکیب شده، آب می دهد هوایی که حداقل 1/4 درصد تا حداکثر 2/74 درصد حجمی هیدروژن داشته باشد بالقوه منفجر شونده است .

خواص مولکولی خواص اتمی
دمای ذوب
2/259- انرژی یونش
5/1312
دمای جوش
8/252- الکترونخواهی
7/72
چگالی

الکترونگاتیوی(مقیاس پاولینگ) 1/2
طول پیوند
742/0 شعاع اتمی
37/0
انرژی تفکیک پیوند
436 شعاع یونی
1/2
انرژی تفکیک شونده پیوند هیدروژن – هیدروژن نسبتا زیاد است و از این رو مولکول هیدروژن بسیار پایدار است .

چون مقدار زیادی انرژی برای گسستن پیوند H-H لازم است فعالیت شیمیایی این مولکول زیاد نیست و بسیاری از واکنشهای آن کند است . از این رو انجام
یک واکنش رضایتبخش با مولکول به دمای زیاد یاکاتالیزگر نیاز دارد. این کاتالیزگرها در بسیاری از موارد مولکول را شکسته به اتم تبدیل می کنند. اتمهای هیدروژن از نظر شیمیایی بسیار فعالند.

یون صرفا یک پروتون است و هیچ یون مثبت دیگری که دارای بار 1+ باشد به کوچکی یون هیدروژن و چگالی بار هیچ یونی به بزرگی چگالی بار یون نیست زیرا در یون هیدروژن بار مثبت پروتون کاملا بدون حفاظ است . اگر چه در منطقه بالای جو وجود دارد. ولی معمولا با یک یا تعداد بیشتری مولکول آب همراه است یون را در محلول آبی به صورت یون هیدرونیوم نشان می دهند.

آرایش الکترونی هیدروژن به صورت است و به دو طریق می تواند به آرایش گاز نجیب بعدی یعنی هلیم برسد: (1) با اضافه شدن یک الکترون به آن و تشکیل یون هیدرید یا (2) توسط اشتراک الکترون با اتم دیگر در یک پیوند کووالانسی . هیدروژن در بیشتر ترکیبهای خود پیوند کووالانسی دارد.
مولکول هیدروژن که دو پروتون و دو الکترون دارد ، سبکترین و سادهترین ملکول است . تشکیل پیوند هیدروژنی یکی از خواص ویژه هیدروژنی است که به وسیله پیوند کووالانسی به یک اتم کوچک و کاملا الکترونگاتیو متصل شده است . یون هیدرید فقط از ترکیب هیدروژن با فلزهایی ک به آسانی الکترون از دست می دهند تشکیل می شود .
مانند سدیم هیدرید NaH

اغلب، مولکول هیدروژن به صورت یک عامل کاهنده عمل می کند و عدد اکسایش آن از صفر به یک تغییر می کند مانند کاهش آهن (II)اکسید به آهن فلزی

 

در کلیه واکنشهایی که در بخشهای بعد ذکر شده اند جز در مورد تشکیل هیدرید فلزها مولکول هیدروژن یک عامل کاهنده است و در محصولاتی که به دست می آید، هیدروژن عدد اکسایش 1+ دارد و به وسیله پیوند کووالانسی به عنصری با الکترونگاتیوی بیشتر متصل شده است . در هیدرید فلزها عدد اکسایش هیدروژن 1- است.
1-2 ایزوتوپهای هیدروژن

هیدروژن سه ایزوتوپ دارد که فراوانترین آنها هیدروژن معمولی( پروتونیوم) با عدد جرمی یک است و در هسته خود یک پروتون دارد و با علامت نشان داده می شود . دو ایزوتوپ دیگر هیدروژن عدد جرمی 2 و 3 دارند. ایزوتوپی که دارای عدد جرمی دو است در هسته خود یک پروتون و یک نوترون دارد و آن را دوتریم یا هیدروژن سنگین می نامند. و آن را با علامت یا D مشخص می کنند. هیدروژنی که دارای عدد جرمی سه است در هسته خود یک پروتون و دو نوترون دارد و تریتیم خوانده می شود و آن را با علامت یا T مشخص می کنند . تریتیم بر خلاف هیدروژن معمولی و دوتریم که هسته پایدار دارند پرتوزا است . مقدار ترتیم در طبیعت فوق العاده کم است و آن را معمولا از طریق واکنشهای هسته ای بین لیتیم و نوترون به دست می آورند.

در یک واکنش معین نسبت اجزای سازنده محصول به دست آمده توسط هر یک از این سه ایزوتوپ یکسان است زیرا آرایش الکترونی هر سه ایزوتوپ به صورت است . مثلا در واکنش کلر با هیدروژن معمولی دوتریم و تریتیم به ترتیب TCI .DCL. HCL تشکیل می شود . تنها تفاوت این واکنشها در سرعت آنها ست که برای هیدروژن معمولی از همه بیشتر و برای تریتیم ازهمه کمتر است .خواص فیزیکی و هم چنین در جدول 1-2 با هم مقایسه شده است توجه کنید که ایزوتپهای هیدروژن از نظر خواص شیمیایی یکسانند.

جدول 1-2 مقایسه خواص فیزیکی و هم چنین

دمای ذوب
2/259- 4/254- دمای ذوب
0/0 8/3
دمای جوش
8/252- 5/249- دمای جوش
0/100 4/101
طول پیوند
742/0 742/0 چگالی
در دمای
997/0 10/1
انرژی تفکیک پیوند
436 441
گرمای ذوب
117/0 196/0 گرمای ذوب
002/6 270/6
گرمای تبخیر
903/0 225/1 گرمای تبخیر
6/40 6/41
3-1 واکنشی های هیدروژن

در این بخش به بررسی واکنشهای هیدروژن می پردازیم.
الف ) واکنش با عنصرها مولکول هیدروژن با بسیاری از عنصرها به طور مستقیم ترکیب می شود. واکنشهای هیدروژن با نافلزها در دمای زیاد صورت می گیرد و در این واکنشها ترکیبهایی با پیوند کووالانسی تشکیل می شود مثلا هیدروژن با تمام هالوژنها ترکیب می شود و هیدروژن هالیدها را به وجود می آورد. هیدروژن برمید را می توان در آزمایشگاه با عبور دادن مخلوط هیدروژن و برم از روی کاتالیز گر در دمای تهیه کرد.

آمونیاک را در صنعت از ترکیب مستقیم هیدروژن و نیتروژن به دست می آورند.

ترکیب هیدروژن با اکسیژن جهت تولید آب، اگر چه یک واکنش گرماده است ولی در دمای معمولی بسیار کند است .

انجام این واکنش در دمای در مجاورت کاتالیزگر به کندی صورت می گیرد ولی در دمای با انفجار شدید همراه است . از این واکنش در مشعلی که سوخت آن اکسیژن و هیدروژن است برای رسیدن به دمایی در حدود استفاده می شود.
مولکول هیدروژن در دمای زیاد با بخار گوگرد ترکیب می شود و هیدروژن سولفید می دهد . این واکنش چندان گرماده نیست .

هیدروژن با فلزهای فعال هیدرید های نمک مانند می دهد مثلا

لیتیم هیدرید جامدی است متبلور و سفید رنگ و در دمای ذوب می شود.
ب) واکنش با اکسید فلزها
مولکول هیدروژن با اکسید بعضی از فلزها ( آنهایی که در سری الکتروشیمیایی زیر Fe قرار گرفته اند ) ترکیب می شود و فلز را آزاد می کند

این نوع واکنش در مقایسه با بیشتر فرایندهای صنعتی گران است ولی از آن برای به دست آوردن فلزهای گرانقیمت نظیر تنگستن و طلا استفاده می شود.
ج) هیدروژن دار کردن

منظور از هیدروژن دار کردن اضافه کردن دو اتم هیدروژن مربوط به مولکول به یک ترکیب سیر نشده است . برای انجام این واکنش غالبا از کاتالیز گر استفاده می کنند. واکنش هیدروژن دار کردن معمولا در فشار زیاد صورت می گیرد.
در بیشتر موارد هدف از هیدروژن دار کردن اضافه کردن هیدروژن به پیوند دوگانه کربن – کربن در یک ترکیب آلی یا مخلوطی از ترکیبهای آلی است .
یک مثال ساده هیدروژن دار کردن اتیلن است .

روغنهای نباتی مایع حاصل از لوبیای سویا، پنبه دانه و نارگیل را توسط هیدروژن دار کردن به چربیهای جامد تبدیل می کنند . در سالهای اخیر، توجه زیادی به مایع کردن زغال سنگ مبذول شده است .

در این فرایند مولکولهای سیر نشده در زغال سنگ هیدروژن دار می شود هیدروژن دار شده کربن – کربن تحت فشار و دمای زیاد شکسته می شود و بدین ترتیب مولکولهای بزرگتر به مولکولهای کوچکتر با جرم مولی کمتر تبدیل می شوند . افزودن 2 الی 3 درصد وزنی هیدروژن به زغال سنگ، روغن سنگینی می دهد که می توان از آن در نیروگاه ها به عنوان سوخت استفاده کرد . با افزودن 6 درصد یا بیشتر هیدروژن به زغال سنگ مخلوط قابل تقطیری از روغنهای سبک به دست می آید . جستجو برای یافتن راهی که بتوان زغال سنگ را تا مرحله تولید متان هیدروژن دار کرد، ادامه دارد، زیرا از متان تولید شده می توان به جای گاز طبیعی به عنوان سوخت استفاده کرد.

فرایند دیگری که از نظر صنعتی حائز اهمیت است هیدروژن دار کردن کربن مونوکسید و تبدیل آن به متانول (متیل الکل یا الکل چوب ) است

90 درصد متانول به عنوان حد واسط ( ترکیب میانی ) برای تولید سایر مواد شیمیایی به کار می رود و از 10 درصد بقیه هم به عنوان حلال استفاده
می شود.
1-4 هیدروژن و سری الکتروشیمیایی
سری الکتروشیمیایی فهرستی از عنصرها (معمولا فلزها ) است که بر حسب کاهش تمایل این عنصرها به از دست دادن الکترون در محلول آبی تنظیم شده است ( جدول 1-3 )
در این سری یک فلز آزاد می تواند از محلول آبی یون فلزی که در زیر آن قرار گرفته است فلز مربوط را آزاد کند. مثلا :

در این واکنش فلز منیزیم و یون مس (II) کاهیده شده است .

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
پنج شنبه 95 آذر 11 , ساعت 6:16 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله بررسی تغییرات مکانی و زمانی کیفیت آب رودخانه کارون در بازه گتوند – اهواز pdf دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله بررسی تغییرات مکانی و زمانی کیفیت آب رودخانه کارون در بازه گتوند – اهواز pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی تغییرات مکانی و زمانی کیفیت آب رودخانه کارون در بازه گتوند – اهواز pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله بررسی تغییرات مکانی و زمانی کیفیت آب رودخانه کارون در بازه گتوند – اهواز pdf :

سال انتشار: 1385

محل انتشار: هفتمین سمینار بین المللی مهندسی رودخانه

تعداد صفحات: 10

چکیده:

رودخانه کارون به عنوان پرآبترین رودخانه ایران یکی از منابع مهم آبی کشور به شمار میرود . استفاده زیاد از آب این رودخانه در مصارف شرب، کشاورزی و صنعت در این محدوده گتوند اهواز باعث شده تا بررسی تغییرات مکانی و زمانی کیفیت آب این رودخانه حایز اهمیت زیادی باشد . به این منظور پس از جمعآوری اطلاعات فیزیکوشیمیایی آب رودخانه در کل دوره آماری موجود ایستگاههای گتوند، دشت بزرگ، شوشتر، درخزینه , عرباسد، بامدژ، ملاثانی و اهواز، دادهها ساماندهی و بررسی شد و با استفاده از نمودارها و گرافهای آماری و هیدروشیمیایی مناسب، تغییرات مکانی و زمانی کیفیت آب رودخانه های شطیط و گرگر نسبت به هدایت الکتریکی در دوره آماری 38 – 2731 مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت . همچنین تغییرکیفیت آب ایستگاهها از لحاظ شرب و کشاورزی در طی دوره آماری مورد بررسی قرار گرفت . نتایج بدست آمده بیانگر آن است که عوامل متعددی از جمله جریانهای سطحی و زیرزمینی کران چپ رودخانه که تحت تاثیر سازندهای زمین شناسی مانند گچساران، میشان و آغاجاری است، آبهای برگشتی کشاورزی، بالا بودن سطح ایستابی در پایین دست و ; باعث نامساعد شدن کیفیت آب با گذشت زمان در اغلب ایستگاهها از بالادست به سمت پایین دست رودخانه شده است

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
پنج شنبه 95 آذر 11 , ساعت 6:15 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله تاثیر سن بر معلولیت شنوایی شاغلان یک کارخانه نساجی pdf دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله تاثیر سن بر معلولیت شنوایی شاغلان یک کارخانه نساجی pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله تاثیر سن بر معلولیت شنوایی شاغلان یک کارخانه نساجی pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله تاثیر سن بر معلولیت شنوایی شاغلان یک کارخانه نساجی pdf :

دانلود مقاله تاثیر سن بر معلولیت شنوایی شاغلان یک کارخانه نساجی pdf که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان 1389 در پایش از صفحه 243 تا 250 منتشر شده است.
نام: تاثیر سن بر معلولیت شنوایی شاغلان یک کارخانه نساجی
این مقاله دارای 8 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سن
مقاله افت شنوایی
مقاله معلولیت شنوایی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
تحقیق حاضر در سال 1383، با توجه به شیوع بالای معلولیت شنوایی و نیز تاثیر سن بالا در بروز و تشدید این عارضه، انجام گرفت.
تحقیق مورد نظر مطالعه ای توصیفی ـ تحلیلی بود که بر روی 385 نفر کارگر مرد شاغل در کارخانه نساجی درباره معلولیت شنوایی و تاثیر عامل سن در بروز آن انجام گرفت. ابتدا پرسشنامه فردی، شامل سوالاتی در مورد مشخصات فردی و عوارض و بیماری های شنوایی شخص تکمیل گردید. سپس شنوایی سنجی (اودیومتری) از افراد به عمل آمد و افت شنوایی کلی و نیز درصد معلولیت شنوایی کلی افراد تعیین گردید و ارتباط آماری بین درصد معلولیت شنوایی با عامل سن از طریق آزمون های آماری با نرم افزار SPSS مورد بررسی قرار گرفت.
301 نفر (782 درصد) از شاغلان، دارای گروه سنی بالای 40 سال بودند. همچنین ارتباط آماری معنی داری بین گروه های سنی و مشاغل مختلف وجود داشت (c2=7.33; P<0.001). 44نفر (114درصد) از شاغلان افت شنوایی کمتر از 25 دسی بل و 341 نفر (886 درصد) از شاغلان، افت شنوایی بیش از 25 دسی بل داشتند. ضمنا، بین گروه های سنی و افت شنوایی، ارتباط معنی داری برقرار بود (c2=4.43; P=0.001). از طرف دیگر، 40 نفر (104 درصد) از شاغلان صفر درصد معلولیت شنوایی (افراد کاملا سالم از نظر اختلالات دستگاه شنوایی) و 345 نفر (896 درصد) از شاغلان معلولیت شنوایی مختلفی داشتند. بین گروه های سنی و درصد معـلولیت شنوایی نیز ارتباط آماری معنی داری برقرار بود (c2=6.38; P=0.004). بیشترین تراکم جمعیتی شاغلان، به گروه سنی 44-40 سال و میزان افت شنوایی بیشتر از 55 دسی بل (98 نفر معادل 57 درصد) با معلولیت شنوایی بیش از 45 درصد (102 نفر معادل 593 درصد) مربوط بود که خود از افزایش افت شنوایی و درصد معلولیت شنوایی مطابق با افزایش سن حکایت داشت.
به نظر می رسد با انجام معاینات دوره ای و معاینات دستگاه شنوایی هنگام استخدام و نیز اجرای برنامه حفاظت شنوایی و مانند اینها، بتوان از بروز اختلالات دستگاه شنوایی جلوگیری کرد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
پنج شنبه 95 آذر 11 , ساعت 6:15 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود کارآموزی لحیم کاری pdf دارای 48 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود کارآموزی لحیم کاری pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود کارآموزی لحیم کاری pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود کارآموزی لحیم کاری pdf :

بخشی از فهرست دانلود کارآموزی لحیم کاری pdf

مقدمه
تاریخچه
فصل اول
چگونه لحیم کاری کنیم؟
آماده شدن برای لحیم کاری
آب بندی سر هویه
تعویض سر هویه
فصل دوم
کاربرد لحیم کاری در الکترونیک
هویه
انواع سیم لحیم
روغن لحیم
قلع کش مکنده
دم باریک
سیم چین ظریف
اسفنج خیس
آموزش لحیم کاری
روش‌های صنعتی
فصل سوم
تلویزیون
نمای ظاهری تلویزیون رنگی پارس
طبقات تلویزیون رنگی پارس
ترانزیستور، تریستور، ترلیاک دست آنها
مرول فیرز الکترونیک و تعمیر آن
مرول اسیلاتور افقی
تعمیر طبقه عمودی
تعمیر مرول تیربز و IF تصویر
تعمیر طبقه صوت
تنظیمات تلویزیون رنگی پارس
یدک و حلقه‌های آن
تنظیم همگرایی یدک

براساس فرمان امام خمینی، رهبر انقلاب و بنیانگذار جمهوری اسلامی در بهمن ماه 1367 اختیارات و وظایف مربوط به جانبازان مربوط به جانبازان انقلاب و جنگ تحمیلی از بنیاد شهید منتزع و به بنیاد مستضعفان واگذار گردید.
در پی این فرمان کلیه تاسیسات و سرمایه‌های متعلق به بخش جانبازان در بنیاد شهید، طی مراحل مختلفی به بنیاد مستعضعفان و جانبازان انتقال یافت. در میان این تاسیسات 77 طرح، پروژه اجرایی و یا شرکت در حال بهره‌برداری نیز وجود داشت که مجموعا 43 واحد از آنها تحت پوشش واحد جدیدی با نام «گروه صنایع جانبازان» در زیر مجموعه معاونت صنایع و معادن بنیاد قرار گرفت.
واحدها و شرکت‌های یاد شده در طی سال‌های 1362 تا 1367 توسط واحد اشتغال معاونت اقتصادی بنیاد شهید انقلاب اسلامی ایجاد شده‌اند. هدف اصلی و اولیه در راه اندازی این واحدها که عموما کوچک هستند، تامین اشتغال و درآمد برای جانبازان بوده است. طرح‌ها و پروژه‌ها در سرتاسر ایران پراکنده بوده و به جز 7 استان در بقیه استان‌ها حداقل یکی از این طرح‌ها پایه گذاری شده است. در بررسی‌های انجام شده هیچ مدرک مستندی یافت نشده که برنامه معینی از جهت محدوده فعالیت این شرکت‌ها و یا سطح اشتغال مورد انتظار آنها برای جانبازان را ارائه نماید.
تمامی طرح‌های یاد شده براساس استفاده از ارز دولتی- حداقل برای تجهیز و خرید ماشین آلات- طراحی شده‌اند. ارز مورد نیاز برای تامین مواد اولیه هم در پروژه‌های اولیه با نرخ رسمی و برای پروژه‌های متاخر با نرخ رقابتی محاسبه گردیده است. منبع اصلی تامین سرمایه ریالی این طرح‌ها نیز تبصره 3 قانون بودجه پیش بینی شده است.
اغلب طرح‌ها و پروژه‌ها در قالب شرکت‌های مستقل بر پایه قانون تجارت راه اندازی شده‌اند. طرح‌های تولید لوازم الکترونیکی همگی در قالب یک شرکت با نام «صنایع الکترونیک شاهد» قرار گرفته و سایر طرح‌ها هرکدام به تنهایی تحت پوشش یک شرکت مستقل قرار گرفته‌اند. برخی از طرح‌ها و کارگاه‌ها نیز هستند که وضعیت حقوقی آنها هنوز روشن نشده است.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
<   <<   21   22   23   24   25   >>   >

لیست کل یادداشت های این وبلاگ