
مقاله اکسپرسیوتیسم word دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اکسپرسیوتیسم word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است
بخشی از فهرست مطالب پروژه مقاله اکسپرسیوتیسم word
مقدمه
مفهوم کلی سبک اکسپرسیونیسم
تاریخچه اکسپرسیونیسم در آلمان
تاریخچه مطرح شدن اکسپرسیونیسم در ارتباط با معماری و « شهرسازی »
اندیشه های موثر بر دیدگاههای هنرمندان اکسپرسیونیست
نتیجه
منابع
بخشی از منابع و مراجع پروژه مقاله اکسپرسیوتیسم word
1- رید هربرت ( فلسفه هنر معاصر ) فرامرزی . نگاه
2-مجله « بررسی » شماره 1 و 2 اردیبهشت
3- محمد زاده . حمید - از نقاشی تا معماری و شهر سازی انتشارات مویان جسم چاپ اول
مقدمه
هدف از انجام این پژوهش ، بررسی تعاریف و مفاهیم و تاریخچ شیو بیان اکسپرسیونیسم در ارتباط با نقاشی ، معماری و شهرسازی می باشد . با تأکید بر اندیشه ها آثار و فعالیت های معمار و شهرساز یزرگ آلمانی به نام ( برونوتات ) و درت یابی به برخی از ویژگی های « شهر اکپرسیونیستی » می باشد
برای پی بردن به این نکته که اولاً « شهرسازی » و « اکسپرسیونیسم » و ثانیاً « شهر اکپرسیونیستی » و « برونوتات » چه ارتباطی با هم دارند
لازم است قبل از هر چیز معنی و مفهموم سبک اکسپرسیونست را بدانیم . و همچنین تاریخچه مطرح شدن آن در آلمان به دلایلی که گفته می شود . و نقش برونوتات در جنبش هنری اکپرسیونیستی این گشور روشن میگردد و همچنین با بررسی آثار و فعالیت های او برخی از ویژگی های شهر اکسپرسیونیستی مطرح می شود
مفهوم کلی سبک اکسپرسیونیسم
« اکسپرسیونیسم در لغت به معنی « بیانی » « هیجان گری » و « حالت گرایی» ترجه شده است
هنرمند اکسپرسیونیست هدف اصلیش عوالم بشری و انسانی است . اکسپرسیونیسم ، شیوه ای در هنر است . که نه بر واقعیات عین طبیعت تأکید دارد و نه بر تصورات انتزاعی مبتنی بر آن واقعیات تأکید دارد . بلکه تلاش و کوشش می کند احساسات و عواطف ، حالات درون و ذهنیات هنرمند را به تصویر بکشد


تحقیق شاخص توسعه انسانی word دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تحقیق شاخص توسعه انسانی word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق شاخص توسعه انسانی word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تحقیق شاخص توسعه انسانی word :
انسان، هدف توسعه و نیز ابزار آن است. بر این مبنا، توافق و اجماع دولت های سرزمینی در عرصه روابط بین الملل پیرامون اهداف توسعه فرهنگی ملت ها، در دو مفهوم کلی زیست شاداب و سعادت بشر خلاصه می شود. زیست شاداب، زیستی فارغ از احساس عدم امنیت، سلامت بیشتر، معیشت مناسب و استفاده بهینه از اوقات فراغت است. در چنین شرایطی، حرکت و میل به پیمودن راه بغرنج و پیچیده سعادت بشر هموار می شود.
مطالعات تاریخی مؤید این موضوع است که شکوفایی و رونق فرهنگی در حوزه عمومی و در سطح فراگیر و گسترده، منوط به عصر رفاه اجتماعی و متعلق به جوامع برخوردار است. لیکن این قاعده به معنی نفی نقش نخبگان و فرهیختگان و تأثیر آفرینش های زیبا شناختی ارباب ذوق و معرفت نیست. اصولاً این دو حوزه نه تنها رابطه پارادوکسیکال با هم ندارند، بلکه معرف و مکمل یکدیگر نیز هستند. از طرفی در اقتصاد توسعه، میزان مصرف کالاها و خدمات فرهنگی، یکی از شاخصهای اصلی سنجش توسعه یافتگی نظام فرهنگی محسوب می شود.
با این رویکرد، دستیابی به رشد و رونق فرهنگی، فارغ از فراهم ساختن زمینه های توزیع عادلانه و بهره مندی مردم از کالاها و خدمات فرهنگی و هنری در چارچوب اصل حاکمیت مصرف کننده میسر نیست. لذا دولت های مدرن با استفاده از علم اقتصاد برای تحقق اقتصاد رفاه و جامعه برخوردار و زیست شاداب، حول محور تنظیم تولید و عرضه کالاها و خدمات فرهنگی و مدیریت بهینه منابع، دائم در فرآیند سیاستگذاری و برنامه ریزی دخالت می کنند و از طریق اعمال سیاستهای کنترل همچون برقراری معافیت های مالیاتی و هدفمند کردن پرداخت یارانه ها در پی حصول تعادل و برقراری عدالت اجتماعی هستند.
براساس نظریات نئوکلاسیک ها، برای تحلیل ابعاد اقتصادی فعالیت های انسانی، علم اقتصاد به شاخه های گوناگونی تقسیم شده است و روش شناسی اقتصادی در شکل رویکرد انتخاب عقلایی به یک پارادایم عام در علوم اجتماعی بدل شده که کلیه حوزه های رفتار انسان را در بر می گیرد.


مقاله مرحله بیان نیازهای نرم افزار(Software Requirement) word دارای 18 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مرحله بیان نیازهای نرم افزار(Software Requirement) word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مرحله بیان نیازهای نرم افزار(Software Requirement) word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مرحله بیان نیازهای نرم افزار(Software Requirement) word :
مرحله SR را می توان ” مرحله تحلیل مسئله ” چرخه حیات نامید.
هدف این مرحله تحلیل نیازهای کاربر بیان شده در URD و تهیه مجموعه ای کامل، به هم پیوسته و صحیح از نیازهای نرم افزار است.
بیان نیازهای نرم افزار از وظایف تولید کننده آن است. در این امر می بایست کاربران، مهندسین نرم افزار و سخت افزار و مجریان سیستم سهیم باشند.
توجه
مدیریت پروژه می بایست از مشاوره با تمامی افراد ذینفع اطمینان حاصل نماید، بدین ترتیب احتمال خطر ناقص بودن و بروز اشتباهات کاهش می یابد.
توجه
خروجی این مرحله ، سند نیازهای نرم افزار (SRD ) است. هر قدر تعریف آنکه نرم افزار ” چه” کاری را باید انجام دهد به دقت صورت پذیرد، به همان میزان از بررسی مجدد طرح و محصول نهایی اجتناب می شود. اگر چه ممکن است جنبه های ”چگونگی” عملکرد نرم افزار نیز عنوان شوند، ولی آنها می بایست از SRD حذف گردد، مگرآنکه جزو محدودیت های نرم افزار باشند.
ورودی های این مرحله
• سند نیازهای کاربر URD))
• طرح مدیریت پروژه نرم افزار برای مرحله SR
• (SPMP/SR)
• طرح مدیریت پیکربندی برای مرحله SR
• (SCMP/SR)
• طرح وارسی و اعتبار سنجی نرم افزار برای مرحله SR
• (SVVP/SR)
• طرح تضمین کیفیت نرم افزار برای مرحله SR
• (SQAP/SR)
فعالیت ها
فعالیت های مرحله بیان نیازهای نرم افزار الزامی است.
فعالیت عمده مرحله SR تبدیل خواسته های بیان شده کاربر در URD به نیازهای ضروری نرم افزار در SRD است.
این امر از طریق تجزیه و تحلیل مسئله آنچنانکه در URD تعریف شده است و بیان یک توصیف جامع و منسجم ازآنچه که نرم افزار باید انجام دهد، صورت می پذیرد.
SRD بیش ازآنکه نمایانگر دید کاربر از سیستم باشد حاوی نگرش تولید کننده نرم افزار به مسئله است. این نگرش می بایست براساس مدل شناخته شده و مستندی که از سیستم بنا نهاده شود.
توجه
طرح های مربوط به فعالیت های مرحله طراحی معماری (AD) نیز باید در مرحله SR تنظیم گردد. این طرح ها باید شامل مدیریت پروژه ، مدیریت پیکربندی، وارسی و اعتبارسنجی، و تضمین کیفیت باشند.
ساخت مدل منطقی
تولیدکننده نرم افزار الزامی است یک مدل مستقل از پیاده سازی، از آنچه که مورد نیاز کاربر است ایجاد نماید. این مدل که ” مدل منطقی ” نامیده می شود به منظور تهیه نیازهای نرم افزار مورد استفاده قرار می گیرد.
در کلیه پروژه ها به استثنای پروژه های کوچک، می بایست از ابزار CASE به منظور ساخت مدل منطقی استفاده کرد. این ابزار به سهولت مدل های منطقی غیر متناقض و با ثبات نرم افزار را تهیه می کنند.
توجه
الزامی است روش معتبری جهت تحلیل نیازهای نرم افزار اتخاذ گردیده و به طور مستقیم در طی مرحله SR به کار برده شود.
مدل منطقی، بوسیله تجزیه از بالا به پائین کارکرد اصلی - که از URD استنتاج می شود - به سلسله مراتبی از کارکردها ساخته می شود.
مدل سازی یک فرایند تکراری است. ممکن است لازم باشد که بخش هایی از یک مدل،پیش از دستیابی به یک توصیف کامل، جامع و منسجم بارها و بارها تعریف گردد.
یک مدل منطقی با کیفیت مطلوب می بایست در برگیرنده قوانین زیر باشد:
1- کارکردها می بایست دارای مفهوم واحد و روشنی باشند. اسامی کارکردها می بایست ساختار تعریف شده ای داشته باشند و به جای تعیین ”چگونگی” کار، ” نوع” کار را بیان نمایند. اسامی مناسب امکان استنتاج مولفه های طراحی با ارتباط قوی را به اسانی فراهم می سازند.
2- کارکرد ها می بایست مناسب سطحی باشند که در آن مطرح می گردند (به عنوان مثال ”محاسبه مجموع مقابله ای” (Calculate Checksum) نمیبایست در همان سطحی که ” وارسی فرمان ها” (Verify Commands) مطرح می گردد آورده شود)
3- واسط ها می بایست به حداقل کاهش یابند. این امر امکان استنتاج مولفه های طراحی با ارتباط ضعیف را به آسانی فراهم می سازد.
4- هر کارکرد نمی بایست به بیش از 7 کارکرد جزئی تر شکسته شود.
5- مدل نمی بایست اطلاعات مربوط به پیاده سازی را در بر گیرد. (به عنوان مثال پرونده، رکورد، وظیفه (Task) ، پیمانه (Module) )
6- خصیصه های اجرایی هر کارکرد (ظرفیت. سرعت و غیره) می بایست معین گردند.
7- کارکردهای مهم می بایست مشخص شوند.


تحقیق سنگها و کانیها چطور شکل می گیرند ؟ word دارای 19 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تحقیق سنگها و کانیها چطور شکل می گیرند ؟ word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق سنگها و کانیها چطور شکل می گیرند ؟ word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تحقیق سنگها و کانیها چطور شکل می گیرند ؟ word :
سنگها و کانیها چطور شکل می گیرند ؟
بحث کلی : پوسته زمین تغییر می کند و باعث می شود که سنگهای جدید شکل بگیرند و سنگهای قدیمی نیز تغییرمی کنند . این وقایع هنگامیکه ورقه ها به هم برخورد می کنند ، روی می دهد . یک کانی از برخی موادی که هرگز زنده نبوده اند شکل گرفته است . کانیها بوسیله یک فرمول شیمیایی تقسیم بندی می شوند . کانیهای دیگری وجود دارد که از اجزای موجودات زنده نظیر حیوانات و گیاهان تشکیل شده اند . این کانیها ، سوختها و گازها هستند . کانیها ممکن است بوسیله فرایندهای هوازدگی طبیعی تغییر یابند .
اذرین-سنگهای اذرین از ماگمای سرد شده تشکیل شده اند . ماگما سنگ مذابی است که در اعماق زمین وجود دارد . به ماگمائی که به سطح زمین رسیده است گدازه گفته می شود .
رسوبی- سنگهای رسوبی همزمان با قرار گیری رسوبات بر روی هم و سیمانی شدن انها تحت تاثیر وزن اب و لایه های رسوبی بالائیشان شکل می گیرند . این فرایند برای لایه هائی که در کف حوضه رسوب کرده اند به مدت هزاران سال اتفاق می افتد .
دگرگون- سنگهای دگرگونی بواسطه حداکثر فشار و درجه حرارت از سنگهای رسوبی و اذرین تشکیل شده اند که طی فرایندها کانیهای انها تغییر می کند .
سنگ رسوبی- هوازدگی اتفاق می افتدو سنگ از رسوبات تراکم یافته (تحت تاثیر فشار) بوجود می اید .
سنگ اذرین- از ماگما و یا گدازه سرد شده شکل می گیرد .
سنگ دگرگونی- گرما و فشار کانیها سنگهای اذرین یا رسوبی را تغییر می دهد .
سنگهای رسوبی و سنگهای دگرگونی هر دو تحت تاثیر فشارند .
سنگهای اذرین و سنگهای دگرگونی هم فشار وهم حرارت را تجربه می کند .
مباحث بیشتر:
سنگها بطور طبیعی از یک ، دو ویا تعداد بیشتری کانی ترکیب شده اند . انها جامدات غیر زنده ای هستند که در طبیعت یافت می شوند .
– مرمر از تغییر سنگ اهک تحت حرارت های بالا بوجود می اید . مرمر در مجسمه سازی استفاده می شده و امروزه به منظور سنگهای سقف و کف در ساختمان سازی بکار می رود . همچنین از قدیم در حمام ها بکار می رفته است .
– گچ (گل سفید) از اسکلت موجودات کوچک دریازی تشکیل شده که تنها با چشم مسلح قابل مشاهده اند .
– سنگ اهک از پوسته های شکسته شده وجانداران کوچک دریایی تشکیل شده است . سنگ اهک در واقع جسم جامد سفید رنگی است که رنگ دیگری در ان بکار نرفته است .
– الماس سخترین کانی شناخته شده است .
– کوارتزیت از دگرگونی ماسه سنگ در شرایط دما و فشار بالا ایجاد شده است . این سنگ به ارامی سرد شده و کریستالهای سفید رنگی دارد .
– اوپال از روم امده است ، اوپال سنگی است که رنگهای متعددی دارد .
– فیروزه در حدود 3000 سال پیش توسط ازتک کشف شده و رنگ سبز ابی دارد .
– ماسه سنگ از دانه های ماسه ای که در کف اقیانوس رسوب کرده اند شکل گرفته که فشار زیادی را به هم وارد کرده اند .
– کوارتز آهن دار از طریق سرد شدن آهسته تشکیل می شود. اما صورتی رنگ با لکه های سفید است یا ممکن است شفاف، قهوه ای یا سیاه باشد.
– گرانیت سنگی است که شما می توانید به اسانی ان را تشخیص دهید .
– ابسیدین سیاه رنگ و صاف است و تیزی کمی دارد .
– پومیس سنگ سفید، روشن رنگ و بمبی شکلی است.
– چوب سیلیسی شده قرمزویا قهوه ای رنگ است که این رنگها سن نوارها را نشان می دهند که اغلب شبیه به چوب می باشد .
– توف هنگامیکه اهک از اب موجود در نواحی کم باران نهفته می شود شکل می گیرد .
– گراول تکه سنگ، ابی ، خاکستری است ، که سطح ناهمواری دارد .
– زغال سنگ که طلای سیاه نیز نامیده می شود . میلیونهاسال عمر دارد . ان را به جهت سوخت و یا گرما می سوزانیم . انسان از اعصار گذشته زغال سنگ را استخراج می کرده است . زغال سنگ جسم سخت ، شکننده و سیاه رنگ است.
– قالب – بخش میان تهی که بعد از تجزیه جانور دررسوب ایجاد می شود.
– نشانه – فسیلی اثری از یک موجود زنده است نظیر اثر پا که در سنگ گذاشته شده است .
– قالب – فسیلی که از رسوبات پر کننده یک قالب به وجود آمده است.
براى مطالعه وشناسایى سنگ ها لازم است اجزاى سازنده آنها یعنى کانیها را بشناسیم .با استفاده از بعضى از خواص فیزیکى کانى ها که معمولاً نیاز به ابزارهاى پیچیده ندارد ،شما مى توانید برخى از کانیها را شناسایى کنید. در اینها مهمترین خواص فیزیکى کانیها را که در شناسایى آنها موثر است. بررسى کنیم: 1-شکل بلور- تقریباً همه کانیها به صورت متبلور دیده مى شوند(شکل3-5).جسم متبلور،داراى نظم درونى سه بعدى است.
یعنى در آن، اتمهاى سازنده مطابق نظم معینى پهلوى هم قرار مى گیرند.در نتیجه ،بلور داراى سطوح صاف است وبه یالها وسطوح خارجى محدود مى شود. اگر ذرات شکر یاسنگ نمک را با ذره بین نگاه کنید،مى بینید که داراى شکل هندسى منظم وسطوح صاف هستند.بلورها در اندازه هاى متفاوتى تشکیل مى شوند .گاهى بلورها به حدى درشت هستند
که باچشم قابل مشاهده اند.در این صورت به آنها درشت بلور مى گویند .در بعضى موارد بلورها فقط توسط میکروسکپ قابل مشاهده هستند که به آنها ریز بلور گفته مى شود وگاهى بلورها به حدى ریز هستند که فقط با پرتوهاى x قابل تشخیص اند که در این صورت به آنها مخفى بلور مى گویند،مانندکانیهاى رسى که در تشکیل خاک شرکت دارند. اندازه بلورها به شرایط تشکیل آنها بستگى دارد .هر چه براى تشکیل یک بلور زمان بیشترى صرف شده باشد ،بلور درشت تر مى شود.
نکته بسیار مهم وجالب در مورد بلورها آن است که گرچه شکل واندازه ظاهرى آنها ممکن است متفاوت باشد اما زوایا بین سطوح مشابه آن در تمام بلورهاى یک کانى معین، یکسان وتغییر ناپذیر است.از این خصوصیت براى شناسایى کانیها استفاده مى شود. اندازه بلورها – در طبیعت گاهى بلورهاى عظیمى پیدا مى شود .بعضى از اقسام بریل که یک کانى قیمتى محسوب مى شوندوزنى تا چندین تن دارد .بلورهاى ژیپس در کشور خودمان به اندازه هایى حدود 50 سانتیمتر یافت مى شود که در دنیا بى نظیرند. بلورهاى مصنوعى –امروزه بلورهایى از کانیهاى گوناگون را به طور مصنوعى تهیه مى کنند
که از بلورهاى طبیعى زیباترند وممکن است چندین برابر بلورهاى طبیعى باشند. از این بلورهاى مصنوعى در جواهرسازى ،پزشکى الکترونیک و;. استفاده مى شود.یکى از از مهمترین موارد استفاده از بلورهاى مصنوعى استفاده از بلورگارنت در ساختمان لیزرها ویا کوارتز در ساختن ساعت هاى دقیق است. 2- سختى- سختى کانیها را مى توان به عنوان مقاومت آنها در برابر خراشیده شدن به وسیله سایر اجسام تعریف کرد.
سختى کانى ها بیشتر به طرز قرار گرفتن اتمها در شبکه بلورین ونوع پیوندهاى اتمى در کانى بستگى دارد تا ترکیب شیمیایى آنها؛به طور مثال ،در حالى که الماس وگرافیت هر دو از کربن خالص ساخته شده اند ،اولى سخت ترین جسم ودومى جسمى بسیار نرم است،زیرا نیروى پیوندهایى که اتم هاى کربن را در الماس به یکدیگر متصل مى کنند
به مراتب بیشتر از نیروهایى است که اتمهاى هاى کربن را در الماس به یکدیگر متصل مى کند به مراتب بیشتر از نیروهایى است که اتم هاى کربن را در گرافیت به هم وصل مى کند. براى تعیین سختى کانى ها از مقیاسى به نام مقیاس موس(Mohs) استفاده مى شود(از نام فدریخ موس کانى شناسى آلمانى).در این مقیاس نرم ترین کانى سختى یک دارد (تالک) وسخت ترین کانى، داراى درجه سختى 10 الست (الماس).هر کانى که به وسیله کانى دیگر خراش بردارد نسبت به آن نرم تر است.
براى اطمینان از سختى اندازه گیرى شده ،باید درجه سختى را در جهان مختلف آزمایش کینم .به علاوه ،باید در خراشیدن وتعیین درجه سختى، عمل عکس را نیز انجام داد. 3 -جلا- توانایى کانى در منعکس ساختن،عبور یا جذب نور را جلا مى گویند. هر قدر انعکاس وانکسار نور از سطح کانى ویا سطح شکستگى آن زیادتر باشد، جلاى آن مشخص تر است. یکى از علل پدایش گرانى الماس جلاى زیباى آن است که به جلاى الماسى معروف است .جلاى کانیها را مى توان به دو گروه فلزى وغیز فلزى تقسیم کرد.در جلاى فلزى (که خاص بسیارى از کانیهاى فلزى است) نور، مانند سطح فلز براق به خوبى منعکس مى شود (مانند پیریت FeoS2) در جلاى غیر فلزى نور به خوبى منعکس نمى شود وبراى بیان آن از اصطلاحات گوناگونى استفاده مى کنند.
مثلاً:در جلاى فلزى نور به خوبى منعمس نمى شود وبراى بیان آن از اصطلاحات گوناگونى استفاده مى کنند. مثلاً: در جلاى شیشه اى براى نور به خوبى از کانى عبور مى کند (مانند کوارتز وهالیت) در جلاى الماسى ،نور در داخل الماس بازتابش کلى پیدا مى کند وسبب درخشندگى الماس مى شود. گاهى از منظره ظاهرى کانیها براى بیان جلاى آنها استفاده مى کنند واصلاحاتى مانند صمغى،چرب وابریشمى ،خاکى و..به کار مى برند. 4-سطح شکست (رخ)- طلق نسوز (میکا) به آسانى ورقه ورقه مى شود
حتى به کمک چاقو مى توان هر ورقه آن را به ورقه اى نازک تر هم تقسیم کرد. یک ضربه چکش به بلور کلسیت،آن را به صورت متوازى السطوح هاى کوچک در مى آورد.بلورهاى مکعبى نمک نیز به صورت مکعب هاى کوچک تر یعنى در سه جهت فضایى شکسته مى شوند.بعضى ازبلورها،به هنگام شکسته شدن در امتداد سطح یا سطوح معینى به سادگى از هم جدا مى شوندوبعضى دیگر فاقد این خاصیت اند،یعنى داراى سطح شکست ناصاف هستند(کوارتز).این خاصیت بستگى به نحوه پیوندهاى اتمها در جهات مختلف دارد
. هر قدر قدرت پیوند اتمى در امتداد سطوحى ضعیف تر باشد ،کانى در آن جهت آسان تر مى شکنند.فلدسپات ها در دوجهت ،نمک طعام در سه جهت قائم وکلسیت در سه جهت با زاویه قائمه رخ دارند. 5-چگالى نسبى- جرم نسبى کانیها را مى توان تا اندازه اى با درست گرفتن حجم هاى مساوى از آنها با هم مقایسه کرد
.اما راه دقیق تر ،تعیین چگالى نسبى آنها است.چگالى نسبى یک کانى را مى توان از تقسیم کردن چگالى یک کانى به چگالى آب به دست آورد. با این کار تعیین مى کنیم که یک کانى چند بار از جرم آب حجم خود سنگین تر است.چگالى نسبى بیشتر کانى هاى سیلیکاتى که بخش اعظم پوسته زمین را تشکیل مى دهند حدود 5/2 تا 5/3 است.چگالى نسبى زیادتر ،مربوط به کانى هایى است که در ترکیب خود عناصر سنگین مانند سرب، باریم و; دارند(گالنpbS با چگالى 5/7 وباریتBaSO4 با چگالى 5/4)
. مسلماًکانى هایى که اتمهاى سازنده آنها به هم نزدیک تر وفشرده تر باشد.،چگالى نسبى بیشترى خواهند داشت (مانند چگالى نسبى الماس در مقایسه با چگالى نسبى گرافیت). 6- رنگ ورنگ خاکه- مى توان کانیها را از روى رنگ آنها نیز تشخیص داد ولى این قاعده کلى نیست. مثلاًکوارتز در اصل بى رنگ است،اما به رنگ هاى شیرى،بنفش زرد ودودى هم دیده مى شود. این رنگ ها مربوط به ناخالصى هاى موجود در کانى است. اما کانى هایى هم وجود دارند که با رنگ خود به آسانى قابل شناسایى هستند مثلاً یاقوت همیشه رنگ قرمز دانه انارى دارد،فیروزه به رنگ آبى فیروزه اى ،گرافیت همیشه سیاه ومالاکیت همیشه سبز دیده مى شوند.
رنگ گرد کانى ،گاهى در تشخیص کانیها موثر است. براى این کار کانى را به چینى بدون لعاب مى کشند واز روى خط رنگ خطى که بر جاى مى گذارد نوع کانى را تشخیص مى دهند .چنانکه یکى از راههاى شناسایى طلا رنگ خاکه زرد طلایى آن است،ولى پیریت با رنگ وجلایى شبیه به طلا داراى رنگ خاکه سیاه است،یا آنکه اثر مانیتیت (Fe3o4) سیاه واثر هماتیت (Fe2o3) قهوه اى نمایان مى شود،در حالى که ظاهر این دوکانى معمولاًسیاه است. 7- راههاى شناسایى دیگر- بعضى از کانیها مانند مس وطلا چکش خوارند،در صورتى که گوگرد ترد وشکننده است
. بعضى کانیها مانند میکا(طلق نسوز) در برابر گرما مقاوم اند وبعضى مانند ژیپس،کدر وبه پودر سفید رنگى تبدیل مى شوند.هالیت(NaC1)مزه اى شور وسیلویت(KC1) مزه اى تلخ دارد. برخى از کانیها مانند مانیتیت خاصیت مغناطیسى دارندوبعضى مانند کائولینیت به زبان مى چسبند.برخى مانند گرافیت وتالک در لمس با دست حالت چرب دارند(در صورتى که واقعاً چرب نیستند).
بعضى از واکنشهاى شیمیایى مى تواند در شناسایى کانیها مفید باشد،مثلاً کلسیت با اسید کلریدریک سرد ورقیق ودولومیت با اسید کلردریک سرد ورقیق ودولومیت با اسید کلریدریک سرد ورقیق ودولومیت با اسید کلریدریک گرم وغلیظ ترکیب مى شوند وگاز CO2متصاعد مى کنند. زنگ شعلخ نیز در شناسایى بعضى از کانیها(در واقع عنصرى که در ترکیب دارند)موثر است.البته امروز کانى شناسان با وسایل جدیدى مانند میکروسکوپ پلاریزان، دستگاه اشعه ایکس؛میکروسکپ الکترونى وطیف سنجهاى نورى ،آسناتر مى توانند کانیها را تشخیص بدهند.


مقاله داستان شور آباد اثر جمال زاده word دارای 30 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله داستان شور آباد اثر جمال زاده word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است
بخشی از فهرست مطالب پروژه مقاله داستان شور آباد اثر جمال زاده word
پیشگفتار
مقدمه
شورآباد
عناصر داستان
فهرست منابع و مأخذ
پیشگفتار:
دریافت یک سویه ی جمالزاده از ساخت زندگی و میزان تاثیر پذیری اش از گذشته باعث شده تا مجموعه آثار داستانی خلق شده ، به نوع بستر تبدیل گرد. یعنی بر این اساس خواننده توانایی تصمیم گیری درباره ی صحت پدیده ها را ندارد و هر آنچه را وی میگوید باید بپذیرید
جمالزاده به منظور دست یافتن بر آموزه ها و آزاد خود داستان را خدا مضمون کرده است
او با توجه به توانمندی بالا در خلق آثار برتر و نگاه موشکافانه و جستجوگر در غالب موارد حاضر شده پیکر و زیر ساخت داستانهایش را متزلزل کند اما مضمون و دور نمایی داستانها ، آنگونه که میخواهد مطرح گردد. او به راحتی همه چیز را در اختیار خواننده قرار میدهد و از این که مبادا مطلبی دست نخورده باقی بماند به اطناب روی میآورد
حرکت جمالزاده در هنگام توصیف مضامین و پدیده های طبیعت از کل به جز بوده است
جمالزاده در داستانهای اولیه ی خود در صدد توصیف و بررسی مسائل عمده و بنیادین هستی چون مرگ ، زندگی ، راه سعادتمندی و ;;. بوده است و پس از گذشت زمان برای ایجاد تنوع و ظاهرا دگر اندیشی به مباحث جزئی تر پرداخته است
مقدمه :
موضوعی را که من انتخاب کرده ام در مورد روستایی به نام شور آباد واقع در کنار کویر لوت میباشد و وصف مردمانی که از هر گونه امکانات شهری و حتی وسایل و ملزومات اولیه زندگی بدور میباشند. کسانی که زندگی خود را به سختی میگذرانند و از هر چه که طبیعت در اختیار آنها قرار میدهد استفاده میکنند درست مانند انسانهای اولیه
این دهکده سیصد فرسنگ در دویست فرسنگ مساحت دارد و در یک جای دور و پرت و پلایی قرار دارد که در گذشته کمتر کسی حتی اسم آن راشنیده بود
جمعیتی به اسم (کلید داران سعادت ملی ) سه نفر از کارکنان خود را به آن ده و ده هایی دیگر فرستادند تا اهالی آن دهکده ها را با سواد و رفاه آنان را تامین کنند
وقتی که آنها به دهکده ی شور آباد وارد میشوند و وضعیت ساکنین آن را مشاهده میکنند تصمیم میگیرند که به آنها کمک کنند و برای این منظور چند جلسه تشکیل میدهند و با یکدیگر مشورت میکنند تا یک راه حل درست را پیدا کنند و وقتی به نتیجه رسیدند به خاطر خوابی که یک زن باردار دیده بود و تعبیر شخصی که اهالی ده از هر نظر به او ایمان داشتند معلوم شد که این سه نفر به خواب آن زن که میگفت سه افعی سیاه شاخدار از شکمش بیرون آمدند ربط دارند و به همین خاطر با چوب و چماق آنها را از خوب این هم یک نوع تمدن قار نشینی با کمی پیشرفت است
وقتی که این سه نفر به تهران برای ارائه ی گزارش خود برگشتند دیدند که وضع عوض شده و یک دولت دیگر بر سر کار است
شور آباد
بزرگان قوم و سران ملت ،رواج فرهنگ را بهترین وسیله ی ترقی و رستگاری تشخیص داده جمعیتی به اسم « کلید داران سعادت ملی » برای پیشرفت این مقصود مقدس و آرمان شریف تشکیل دادند که در ایالات و ولایات در خارجه شعبه های معتبر و مراکز مجهز و اداره ی حسابداری و کارشناس آمار و شعبه ی بازرسی و حساب مخصوص در بانک دارد و مامورین ورزیده و با اطلاع و با ایمان به اطراف و اکناف مملکت میفرستد که مردم را با مرام جمعیت آشنا ساخته و وسایل بسط فرهنگ و تامین سعادتمندی و رفاه هموطنان عزیز را فراهم آورند
از جمله دکتر مسعود زمین نیا و میرزا عبدالجواد غمخوار و میرزا منصور پور جناب سیاق الوزرا را مامور کرده اندکه به یک عده از دهات جنوب شرقی و از آن جمله دهکده ی شور آباد رفته مطالعات لازمه را به قصد با سواد ساختن اهالی و تامین رفاه ساکنین به عمل آورند و نتیجه را به مرکز گزارش بدهند و ورقه های آمار و پرسشنامه های چاپی را که از طرف شعبه ی مرکزی به آنها داده شده پر کنند و ضمنا با اعتبار مالی معینی که در اختیار دارند و وسایل اولیه ی انجام منظور را که همانا با سوادساختن (مبارزه ی انا لفا بتیسم ) خود شان راسا در محل بود بیاورند
دکتر زمین نیا در دانشگاهی از دانشگاه های لا تعد و لا تحصای بی نام و نشان آمریکا تحصیل علم
« اگر کال چرا ل پدا گوجی » کرده است ولی از لحاظ کشاورزی و کشاورزان ، میگویند شاگرد اول بوده است و اگر علاقه ی وافرش بر ایران و هموطنان نبوده میتوانست همانجا بماند و در همان دانشگاه معظم استاد باشد و حقوق سرشار بگیرد و از مزایای بسیار برخوردار باشد به ایران آمده است و کارش هم بد نگرفته است و همه جا در کار های زراعتی و فرهنگی و غیر زراعتی و فرهنگی و مشیر و مشار است به طوری که دیگر مدتی است فیلش کمتر به یاد هندوستان میافتد و نسبتا از بعضی هارت و هورت ها افتاده است و مثل بچه ی آدم بر ادای وظایف شغلی مشغول است
آقای غمخوار هم تحصیل کرده و مرد با اطلاع و با فضلی است که دانشنامه اش از مدارس خودمانی است و هشت سال است که لیسانسه شده و در پی تهیه تز دکترای خود است
پور جناب (سیاق الوزراء) سنش از آن دو نفر بیشتر و در حقیقت بر آنها در این ماموریت ریاستی دارد
تهریشی دارد و هنوز درست به یقه و کراوات عادت نکرده است وزیر شلوارش بند دارد و گاهی اتفاق افتاده که با گیوه به اداره آمده است . از اعضای قدیمی وزارت دارایی است وهنوز هم بر حسب عادت به جای وزارت دارای مالیه میگوید و به قول خودش ریش را در آنجا سفید کرده و در آنجا قوز در آورده است و چنان میخ خود را در وزارتخانه ی متبوعه محکم کوبیده است که اگر صد دولت بیاید و برود و حکومت هزار رنگ بگیرد او به قول خودش « ریگ ته رودخانه » است و محال است کمترین تزلزلی در ارکان ماهیت کار و شغل او رخ بدهد
خط فارسی را بیشترین مینویسد و مدعی است که برای جوان های بی سواد و بی خط و ربط امروزه کتابی به اسم « توسل نو »[1] تالیف کرده که با اوضاع و احوال این دوره مناسب است
اما دهکده ی شور آباد یکی از چهل و دو سه هزار دهکده ی ایران است و مانند بسیاری از آنان در بر بیابان و در جای دور و پرت و پلایی در کنار کویر لوت یعنی اقیانوس خشکیده ای که سیصد فرسنگ در دویست فرسنگ مساحت دارد افتاده که از ساکنین بسیار معدودش گذشته، کمتر کسی اسم آن را شنیده است و حتی مانند بسیاری از دهات دیگر صفحه ی پهناور ایران اسمش در نقشه ی جغرافیایی دیده نمی شود
در صفحات جنوب شرقی ، آن طرف های کرمان و مکرانه جایی افتاده است که پرنده پر نمی زند
اطرافش را از سه طرف صحرای بر هوت و بیابان در ندشت خشک و سوزان گرفته و تنها از یک سمت به کوهستان عریان و سوخته ای تکیه دارد
ساکنان شور آباد عبارتند از هشت نه خانوار که معلوم نیست اصلا در آنجا چطور زندگی میکنند چطور زنده اند و چرا زنده اند و برای چه میخواهند زنده بمانند . اسم شاه و پیغمبر و امامی به گوششان رسیده است. از دین و آیین تنها روزه گرفتن و روضه خواندن و سینه زدن را میدانند آن هم بر تقدیر اینکه بدانند رمضان کی میرسد و محرم کی شروع میشود . از زبان فارسی بیشتر از چند کلمه حرف معمولی نمی دانند و سرشان نمی شود
چنین دهکده ی چنان که خواهیم دید اسما تعلق دارد به یک نفر مالکی که هیچ معلوم نیست از چه تاریخی و به چه عنوانی مالک و ارباب این ده شده است . خودش ساکن دهکده ای از دهات فارس به اسم عجیب ترکی « کتکه کندی »1که معنی آن « دهکده ی گوساله » است و پایش هرگز به شور آباد نرسیده است و همین قدر اسنت که هر چند سالی یکبار آدمک تند اسب سوار گرد آلودی مانند اجل معلق و بلای ناگهانی از سینه ی بیابان وارد میشود و از زور تشنگی یک کوزه آب را لا جرعه در حلق خالی میکند و هارت و هورت راه میاندازد و از چوب و فلکه و حبس و توقیف و کشتنش و آویختن سخنانی میراند و از کدخدای عور و مردم هاج و واج گرسنه ،مطالبه ی نقدو جنس میکند و خودش خوب میداند که اهالی این دهکده نم پس نمی دهند و حتی رمق ادامه ی حیات عادی خود را هم ندارند ، سوار اسبش میشود و راه صحرا را پیش میگیرد و در بیابان ناپدید میشود
رفقای سه گانه با یک قاطر باروبنه وارد این دهکده شدند . 2دهاتی ها خیال کردند خواب میبینند . هرگز احدی به سراغ آنها نیامده بود و حتی پیر ترین آنها در طی عمر (از همان مباشر کذایی گذشته ) سه چهار بار بیش تر چشمشان به آدم بیگانه نیفتاده بود . همه حیرت زده از دخمه ها و زاغه ها و بیغوله ها و کپر ها بیرون ریختند . به منزله ی آدم هایی که آفتاب چشمهایشان را خیره کرده باشد بنای نگا کردن به آن سه نفر آدمیزاد را گذاشتند و آدمهایی که در این ده زندگی میکردند از زور لاغری و بی رمقی بیشتر شبیه مرده های متحرکی بودند که هنوز گوشت و پوستشان متلاشی نشده باشند
اهالی ده به صدای آهسته و بیمناک از همدیگر میپرسیدند که اینها کیستند و از کجا میرسند و چرا آمده اند و برای چه اینجا پیاده میشوند . فکر میکردند لا بد راهشان را گم کرده اند و آمده اند راهشان را از ما بپرسند . صدای پور جناب بلند شد «کدخدا ، کدخدا » پیرمرد در هم شکسته و دراز قد و نیم کوری با ریش فلفل نمکی در هم ریخته ای تعظیم کنان پیش آمد و با صدای خفه سلام داد
پور جناب جواب سلامش را داده پرسید چرا نزدیک نمی آیی ؟
دو قدمی نزدیکتر شد
- باز هم نزدیکتر ، اسمت چیست ؟
- غلام شما عبدالله
- تاج سرما . کربلایی عبدالله مگر اسم این ده « شور آباد » نیست ؟
- قربان ،شور آباد همین جاست
بعد پور جناب خواست که قاطر ها را به طویله ببرند و آنها را تیمار کنند ولی کد خدا گفت که ما اینجا طویله ای نداریم چون اصلا حیوانی نداریم . سپس گفت قاطرها را در سایه ای ببرند و مقداری کاه و یونجه جلو آنها بریزند که کدخدا گفت کاه و یونجه دیگر چیست؟ قربان ما کاه و یونجه مان کجا بود؟
- چیزی نداریم . میسپاریم علف خشک بریزند جلوشان
حتی خانه ای هم نداشتند که این سه نفر شب را در آنجا سپری کنند و در روز از شر آفتاب سوزان کویر در امان باشند. اهالی این ده حتی غذای خودشان را با زحمت تهیه میکردند و به گفته ی خودشان ملخ را میگیرند و نمک میزنند و میخورند و اگر هسته ی خرما هم پیدا شود با دانه ی کنار آرد میکنند و خمیر میکنند و میخورند. و لای سنگ های کوه هم علف هایی پیدا میشوند که قابل خوردن است
پور جناب : مگر گوسفند و گاو و مرغ و خروس ندارید؟
- نه که نداریم . از کجا خوراکشان را بدهیم ،چند تایی مرغ و خروس داریم که مثل خودمان بیدانه زنده اند . تا از گرسنگی و یا از شپشک پا به مرگ نباشند سرشان را نمی بریم
- گاهی هم موش صحرایی به تله میافتد بچه مچه ها میخورند
- مگر موش حرام نیست ؟
- حرام و حلال ندارد ، برای آدم گرسنه ،گوشت میته هم حلال میشود
- اینکه زندگی نشد پس از چه زنده اید ؟،
- والله این دور و ور نمک زیاد است ، جمع میکنیم و سالی دو سه بار پیله ور ها و دوره گردها با قاطر میآیندد و با قدری آرد ، ذرت و نان خشک و گونی و کرباس عوض میکنند
لا اله الا الله . آمدیم و چیزی برای خوردن پیدا نکردید آن وقت چه میکنید ؟
- شکر خدا را
- همین ؟
- بله دیگر . خیلی که زور آورد میافتیم و میریم . صدقه ی سر شما . بسته به تقدیر الهی است
- الله اکبر . مگر این ده صاحب ندارد؟
- چرا دارد
- مال کیست . اسمش چیست،؟
- غضنفر الا یا له . آن طرف های شیراز مینشیند
- چرا ملکش را آباد نمی کند،؟
- به اینش نمی ارزد
- لابد دو قورت و نیمش باقی است و راحتتان نمی گذارد
- نه خدا عمرش بدهد کاری به کارمان ندارد دلش خوش است که ارباب است و ملک دارد
موذی نیست ، خدا سایه اش را از سرمان کم نکند
- از قراری که میبینم آفتاب نشینید و کشت و زراعتی ندارید
- نه خدا پدرت را بیامرزد . آفتاب نشینی یعنی چه ، تو سینه ی آفتاب نشستن همان و دیوانه شدن همان
- پس بهتر است بگوییم زنده به گورید
- هر طور که دلتان میخواهد ، مختارید اختیار ما به دست شماست ، ما غلام و چاکر شما هستیم . یک ربع بعد ، در سایه ی خشتی نیم خرابه ای رفقا روی گلیم و مفرش خودشان نشسته مشغول خوردن خوراکی بودند که یدالله خان از خورجین در آورده و روی بقچه ای از قلمکار چیده بود
1- نام کتاب پو جناب سیاق الوزرا
1- اسم این دهکده سابقا « ارزگان لر » بوده است
2- منظور از سه رفیق ،دکتر مسعود زمین نیا و میرزا عبدالجواد غمخوار و میرزا منصور پور جناب سیاق الوزرا است

لیست کل یادداشت های این وبلاگ
دانلود مقاله Study of CO2 Injection for EOR (Enhanced Oil Recov
دانلود مقاله تاثیر خشکسالی در افزایش و کاهش افات و بیماریهای گی
دانلود مقاله RESTORATION OF AN OTTOMAN BATH IN GREECE pdf
دانلود مقاله شبیه سازی سه بعدی و بهبود رسانایی خروجی در ترانزیس
دانلود مقاله طرح کتابخانة الکترونیک سلامت pdf
دانلود مقاله تاثیر پلیمر کاتیونی در تشکیل گرانول هوازی در راکتو
[عناوین آرشیوشده]