[ و فرمود : ] آن که زمام خود را به دست سستى سپارد ، حقوق را خوار دارد ، و آن که سخن چین را پیروى کند ، دوست را از دست بدهد . [نهج البلاغه]
 
سه شنبه 95 شهریور 30 , ساعت 8:18 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  تحقیق سوئد word دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق سوئد word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق سوئد word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق سوئد word :

 

حکومت : جمهوری
مساحت : 790/449  ک - مربع

جمعیت :  8 933 745   نفر  
رشد سالانه جمعیت : 2/0 درصد   
پایتخت : استکهلم  
زبان   : سوئدی     
دین : مسیحی 
واحد پول : کرون

سوئد در شمال اروپا واقع شده ودارای آب و هوای بسیار سردی است. این کشور از نظر طبیعی، از 4 ناحیه تشکیل  شده است. کوههای پوشیده از جنگل در منطقه نورلند در  شمال، زمینهای مرتفع یونکوپینگ در جنوب، دریاچه دیستریکت در ناحیه مرکزی، و جلگه حاصلخیز اسکانیا در  منتهی­الیه بخش جنوبی ­کشور.تابستانها کوتاه وگرم و  زمستانهای سرد و طولانی از ویژگیهای آب و هوای این کشور است. میانگین بارش سالانه از 200 سانتی متر در غرب وجنوب غربی، تا 50 سانتی متر در شرق و جنوب شرقی متغیر می باشد. بیش از نیمی از مساحت این کشور از جنگل پوشیده شده و طبعاً، صنایع چوب و ساخت ماشین آلات مرتبط با آن، معمول و متداول است.

    دولت 

در انتخابات سال 1998 مجلس, مردم, هدایت کشور را با انتخاب خود به سوسیال دمکراتها واگذار کردند. مجلس آقای یوران پرسن را عهده دار تشکیل کابینه کرد. نخست وزیر منتخب مجلس, شخصا هیئت وزرا را انتخاب میکند. وی به اتفاق رواساء وزارتخانه ها دولت نامیده میشود.
سوسیال دمکراتها با 36.4 درصد آرا حامی اصلی دولت آقای یوران پرسن هستند. دولت همچنین برای پیشبرد سیاست های خود و از تصویب گذراندن لوایح پیشنهادی در مجلس, همکاری نزدیکی با احزاب چپ و محیط زیست دارد.
دولت هدایت کشور بعهده دارد و خود تابع سیاستگذاریها و پاسخگوی مجلس است.
هیچ قانون خاصی برای چگونگی انتخاب هیئت وزرا توسط نخست وزیر و همچنین تعداد وزارتخانه های مختلف دولت وجود ندارد. در حال حاضر, هیئت دولت شامل نخست وزیرو, 21 وزیر و معاون نخست وزیر است. علی رغم آنکه یک وزیر در موارد خاصی حق تصمیم دارد ولی اکثر تصمیمات دولت می بایست به تصویب هیئت وزرا برسد. هیئت دولت در هفته یک با جهت اخذء تصمیمات تشکیل جلسه می دهد.
علی رغم اینکه تشکیلات دولتی در سوئد در مقایسه با خیلی از کشورها, کوچک است ولی حدود 4500 نفر به اشکال مختلف حول وحوش دولت مشغول به کار هستند.

 

 

 

جغرافیای طبیعی

  سوئد یک کشور پهناور و طویل است که به طول جغرافیائی از شمال به جنوب کشیده شده است .    کشور سوئد از شمال به جنوب 1600 کیلومتر می باشد که این مسافت برابر است با  بین شهر مالمو در جنوب سوئد و شهر رم در مرکز ایتالیا.                              سوئد تنها با نروژ و فنلاند مرز خشکی دارد اما بعد از اول ژوئیه سال 2000 با افتتاح پل اورسوند, ارتباط زمین  با دانمارک و از آنرو با دیگر کشورهای اروپائی میسر شد جغرافیایسوئد با طبیعت زیبای آن گره خورده است. سواحل بلند, جنگلهای پهناور و
دریاچه های کوچک و بزرک, همراه بارشته کوهای زیبائی که جزابیت خاصی به طبیعت این کشور داده است .

بیش از نصف مساحت کشور پوشیده از جنگل است که بخش اعظم آن پوشیده از درختان کاج میباشد.
 زیباترین مناطق دیدنی سوئد سواحل بلند سخره ای آن است. از دیگر زیبائی های سوئد وجود بیش از 100000 دریاچه های متعدد است .

  خورشید هرگز غروب نمی کند.
زمستان های سوئد بلند و تاریک است. در شمال کشور فصل زمستان مترادف است با تاریکی و یخبندان و در تابستان خورشید هرگز غروب نمی کند.
در جنوب, با وجود زمستان های معتدل در مقایسه با شمال کشور ولی شبها همچنان در زمستان بلند و در تابستان کوتاهند.

 

 

 

حکومت سوئد

کارل گوستاو فولکه هوبرتوس شانزدهم, پادشاه کشور سوئد است. وی متولد 30 آوریل سال 1964 میباشد.
کارل گوستاو شانزده فرزند "پرینس گوستاو آدولف" و "سی بیلا-کوبرک-گوتا" است.
پدر کارل گوستاو -پرینس گوستاو آدولف- در 15 سپتامبر سال 1947 در یک سانحه هوائی جان سپرد و مادر وی سالها بعد در سال 1972 درگذشت.
دوران کودکی کارل گوستاو همزمان با سلطنت "گوستاو پنجم" بود. وی که آخرین پادشاهی بود که حرف اول را در سیاست کشور می زد در سال 1950 دیده از جهان فروبست. در این سال بود که با پادشاه شدن ولیعهد وقت, "گوستاو آدولف ششم", کارل گوستاو به عنوان ولیعهد سوئد انتخاب میگردد.   کارل گوستاو در تاریخ 15 سپتامبر سال 1973, با مرگ "گوستاو آدولف ششم" پادشاه و رئیس حکومت سوئد شد. وی در آن هنگام 27 سال داشت.در سال 1972 هنگام مسابقات المپیک مونیخ بود که «کارل گوستاو», «سیلویا سامرلات» ملکه فعلی سوئد را ملاقات میکند. آنها در نوزدهم ژوئن سال 1976 ازدواج مکنند .ملکه سیلویا و شاه کارل گوستاو دارای سه فرزند هستند:

  ویکتوریا متولد سال 1977

  کارل فیلیپ متولد سال 1979

   مادلین متولد سال 1982.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
سه شنبه 95 شهریور 30 , ساعت 8:18 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله معنا و مبنای سکولاریسم word دارای 30 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله معنا و مبنای سکولاریسم word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله معنا و مبنای سکولاریسم word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله معنا و مبنای سکولاریسم word :

معنا و مبنای سکولاریسم
اهتمام اسلام به امر سیاست و حکومت و جهاد و جعل قوانین برای حفظ مواریث معنوی، یعنی توحید، معارف روحی و اخلاقی، عدالت اجتماعی، مساوات و عواطف انسانی است.
محمد جواد نوذری
سکولاریسم اشاره به تحولاتی دارد که پس از از عصر نوزایی در مغرب زمین به وقوع پیوست و منجر به جدایی دیانت از سیاست شد. اهمیت بحث از سکولاریسم از آن رو است که در خلال آن تا حدودی با فرهنگ غرب آشنا می شویم. درک سیاست غرب، که در کشور ما نیز شیوع یافته و بدان دامن زده می شود، در گرو آشنایی با فلسفه فکری معاصر غرب است. بنابراین، بحث از سکولاریسم، علاوه بر آن که جنبه سلبی ارتباط دیانت با سیاست را می کاود، کلید فهم سیاست، در عصر جدید به شمار رفته و ما را در شناخت غرب و غرب زدگی مدد می رساند. با توجه به آن چه گفته شد، این بحث را با پرسش های ذیل پی می گیریم:
مفهوم سکولاریسم چیست؟
ریشه ها و علل گرایش به سکولاریسم کدامند؟
مبانی و اصول سکولاریسم کدامند؟

مفهوم سکولاریسم

سکولاریسم ( Secularism ) واژه ای انگلیسی است و از ریشه لاتین « Seculum »، به معنای یک برهه زمانی معین، گرفته شده است. در فارسی به معنای ناسوتی، دنیوی گرایی، بشری، عرفی، زمینی و گیتیانه آمده است. در فارسی، اصطلاحی که مبین تمام حقیقت واژه سکولاریسم باشد، ارائه نشده است. از این رو، واژه انگلیسی آن در فارسی به کار برده می شود. معادل فرانسوی سکولاریسم، « Laicite » یا « Seculoise » است که در فارسی، از آن به لائیک تعبیر می شود.
برای سکولاریسم، تعریف های متعددی ارائه شده است که برخی ناظر به بعد فکری است؛ نظیر آن که گفته شود: سکولاریسم نظام عام عقلانی است که در آن، روابط میان افراد، گروه ها و دولت بر مبنای عقل تنظیم می گردد.» این تعریف، چون تنها به یکی از اصول سکولاریسم اشاره دارد، تعریفی کامل نیست. برخی تعریف ها ناظر بر روند شکل گیری سکولاریسم است که در خلال آن، به تدریج، حقوق، وظایف و امتیازات کلیسا به نهادهای غیرمذهبی منتقل می شود. برخی تعاریف دیگر، سکولاریسم را به مثابه یک نظام منسجم فکری می انگارند که پس از رنسانس به صورت یک نگرش یا جهان بینی در آمده و با نگرشی که در قرون وسطی حاکم بود، تمایز ماهوی دارد و مبنای آن، انسان گرایی، تجربه گرایی و عقلانیت است.
از آن چه گذشت، روشن شد که سکولاریسم اشاره به جدایی دین از سیاست دارد، به گونه ای که هیچ یک از آن دو، در حوزه دیگری دخالت نکند. در مقایسه بین سکولاریسم و لائیک، تلقی عمومی برآن است که سکولاریسم به معنای جدایی دین از سیاست و در نتیجه، پذیرش دین به عنوان یک رابطه صرفاً فردی میان فرد و خداوند است؛ اما لائیک به معنای ضدیت با دین و الحاد است؛ ولی برخی نویسندگان، آن را مترادف با سکولاریسم و در بردارنده مفهومی نسبی و تشکیکی می دانند که طیف وسیعی، از الحاد تا پذیرش دین به عنوان یک نهاد، را در بر می گیرد. زمینه های شکل گیری سکولاریسم
نوزایی (رنسانس) به معنای تجدید حیات حاکی از احیای فرهنگی است که در یونان و روم باستان رایج بوده است. در تاریخ باستان، که تا قرن پنجم بعد از میلاد ادامه داشت، ادیان رایج، با غیب و ماورای طبیعت ارتباطی نداشتند، بلکه اساطیری و طبیعی بودند. خدایان، مظهر نیروهای طبیعت بودند و با نام های مختلفی خوانده می شدند. ادیان رومی و یونانی، هر دو فاقد جنبه های عرفانی و معنوی مظاهر شرقی بود.
گرایش روم به مسیحیت و رسمیت یافتن آن، موجب رسوخ خرافاتی شد که ریشه در فرهنگ روم و یونان داشت. در این زمینه، پادشاهان نقش به سزایی داشتند. در قرون وسطی تعارض امپراتوران و کلیسا، منجر به حاکمیت کلیسا شد. کلیسا به نام دین، داعیه دفاع از دین را داشت؛ اما برخلاف جهت فطرت آدمی گامی برمی داشت. این امر، دیر یا زود، مردم را متوجه انحرافاتی می ساخت که به نام دین، از سوی کلیسا عرضه می شد و منجر به عصیان و شورش همگانی، یا در جهت بازگشت به ارزش ها، و حاکمیت دین واقعی، که در اسلام متجلی شده بود می کرد، و یا به انکار غیب و الوهیت و آن چه انتساب به کلیسا داشت، می شد.
رنسانس در حقیقت، به معنای طرد کلیسا و فراموشی واقعیت الهی و دینی است که در قرن چهاردهم، نخست در ایتالیا و سپس در سراسر اروپا با احیای فرهنگ رومی-یونانی زمینه های آن مهیا شد. پیدایش سکولاریسم در غرب، بازتاب حوادثی بود که در قرون وسطی رخ داد. برخی از عوامل موثر در شکل گیری سکولاریسم عبارت بودند از:
الف) نارسایی تعالیم انجیل و مسیحیت
. بعضی از اصول مسیحیت چارچوبه هایی ارائه می کند که قابلیت دفاع عقلانی ندارند. راه رستگاری در آن، بر ایمان تقلیدی متوقف است که عقل در فهم آن راهی ندارد. مسیحیت معتقد است راه رستگاری، که انسان طالب آن است، در انجیل بیان شده و بشر به امر دیگری ورای آن نیاز ندارد. فقدان یک نظام منسجم عقلانی، قدرت دفاع از دین را از مسیحیان گرفت و با سستی کلیسا، آیین مسیحیت از عرصه اجتماع حذف شد. و چون فاقد شریعت متقن بود، آن گاه که علم بشری خلاءهای قانونی را مورد توجه قرار داد، کلیسا توان مقابله با آن را نیافت.
در مقابل، اسلام آیینی است که بر عقاید، احکام واخلاق استوار است. عقاید، که زیربنای اندیشه دینی به شمار می رود، تقلید بردار نیستند. هر انسانی باید بکوشد با تامل و استدلال، مجموعه باورهای دینی خود را استحکام بخشد. این امر، نشانگر اتقان و استحکام مبانی دین در اسلام است. اگر آیینی به اتقان پایه های فکری خود اعتماد نداشته باشد، به پیروان خویش اجازه تفکر نمی دهد؛ زیرا به بی پایگی آن پی خواهند برد. در حوزه احکام و اخلاق نیز چنین نیست که تنها طبقه و گروه خاصی حق کاوش و مطالعه داشته باشند، بلکه راه برای پویندگان حق و حقیقت باز است؛ اما ضرورت های جامعه، اقتضای نوعی تقسیم کار را کرده است. از سوی دیگر، اسلام آن چه را که همواره برای کمال و سعادت بشر لازم است، مستقیمأ بیان کرده و برای مقررات متغیر، و چارچوبه های کلی تعیین نموده است که فقها و دین شناسان می توانند با توجه به آن ها مقررات و احکام جزئی را استنباط کنند.
. کلیسا تفسیری موازی و دوگانه از دنیا و آخرت و تقسیم کار میان ارباب کلیسا و امپراتوران ارائه می داد که ریشه در انجیل تحریف شده دارد؛ زیرا براساس آن، چیزی که متعلق به قیصر بود، می بایست به قیصر و آن چه را متعلق به خدا بود، می بایست به کلیسا واگذار می کرد. دوگانگی در سنت کلیسا منجر به تعارض بین کلیسا و پادشاهان در اواخر قرون وسطی و طرد جنبه الهی پادشاهان شد که خود، زمینه زوال نفوذ و کلیسا و سلطه پادشاهان را مهیا ساخت.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
سه شنبه 95 شهریور 30 , ساعت 8:18 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله مقایسه عملکرد حسگر دمایی بتاولتائیک مبتنی بر چشمه نیکلدر63 و پرومتیومدر147 word دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه عملکرد حسگر دمایی بتاولتائیک مبتنی بر چشمه نیکلدر63 و پرومتیومدر147 word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه عملکرد حسگر دمایی بتاولتائیک مبتنی بر چشمه نیکلدر63 و پرومتیومدر147 word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه عملکرد حسگر دمایی بتاولتائیک مبتنی بر چشمه نیکلدر63 و پرومتیومدر147 word :

1مقدمه

چشمههای بتازا با نیمهعمر و چگالی بالای انرژی گزینه مناسبی برای استفاده در موارد کاربردی حسگرهای بیسیم میباشند، که نیازمند کارکرد طولانی در شرایط دسترسی سخت هستند .[1] یکی از چالشهای طراحان حسگرهای بیسیم تأمین توان این حسگرها میباشد .[2] یکی از خصوصیات سلول بتاولتایک تغییرات خطی ولتاژ مدار باز (Voc) آن با دما میباشد که باعث سهولت اندازهگیری دما میشود و میتوان از این کمیت برای سنجش دما استفاده کرد. با توجه به کاربرد دوگانه سلول بتاولتائیک میتوان از آن هم به عنوان تأمینکننده توان و هم حسگر دمایی استفاده کرد تا در انرژی مصرفی حسگر نیز صرفهجویی شود .[3] حساسیت و محدوده دمایی اندازهگیری شده از مشخصات اصلی حسگرهای دمایی میباشد لذا در طراحی حسگر دمایی بتاولتائیک نیز باید عوامل اثرگذار بر این دو کمیت مانند انرژی ذرات گسیل شده، میزان اکتیویته چشمه و تغییرات آن نسبت به زمان در نظر گرفته شود.

در این مقاله برای شبیهسازی ترابرد ذرات بتا در نیمههادی و آهنگ تولید الکترون-حفره، از کد MCNP استفاده شده است. بر اساس وابستگی دمایی عوامل تأثیرگذار بر خروجی سلول که توسط مدلهای تجربی و تئوری مشخص شدهاند، مقادیر بهینه چگالی ناخالصیها در نیمههادی برای دستیابی به بیشترین Voc خروجی و بدنبال آن دستیابی به

1299

بیشترین محدوده دمایی اندازهگیری، محاسبه شده است. همچنین تأثیر اکتیویتههای مختلف و همچنین تغییرات زمانی اکتیویته بر خروجی سلول برای دو چشمه 63Ni و 147Pm مورد بررسی قرار گرفته است.

-2روش کار

در سلول بتاولتائیک ذرات گسیلی از چشمه بتا انرژی خود را در نیمههادی تخلیه میکنند و باعث تولید هزاران زوج الکترون- حفره (EHP) میشوند. EHP های تولید شده در ناحیه تهی و EHPهای تولید شده در فاصله یک طول پخش حامل اقلیت از ناحیه تهی زمانی که به این ناحیه میرسند، توسط میدان الکتریکی داخلی اتصال p-n از یکدیگر جدا شده و باعث تولید ولتاژ و جریان الکتریکی میشوند. در این تحقیق از سیلیکون به عنوان نیمههادی و از 147Pm (نیمهعمر 2/6 سال، انرژی میانگین 65 keV، انرژی بیشینه (220 keV و چشمه 63Ni (نیمهعمر 100/1 سال، انرژی میانگین 17 keV، انرژی بیشینه (66 keV به عنوان چشمه بتا استفاده شده است. تغییرات Voc در نیمههادی نسبت به دما خطی است [3] که با رابطه 1 بدست میآید:

(1)

که در آن n ضریب ایدهآلی، J0 جریان نشتی دیود، Jsc جریان اتصال کوتاه، k ثابت بولتزمن، q واحد بارالکتریکی و T دما میباشد. جریان نشتی دیود وابستگی دمایی شدیدی دارد که این وابستگی ناشی از تغییرات دمایی چگالی حاملهای ذاتی (ni) با دما میباشد که از رابطه 2 محاسبه می شود :[3]

(2) جریان اتصال کوتاه دیود با حل تحلیلی معادلات پخش حاملهای اقلیت بدست میآید:

(3)

در روابط فوق، i نوع حامل اقلیت، الکترون یا حفره، D ثابت پخش، L طول پخش حاملهای اقلیت، i چگالی حاملهای اضافی تزریق شده، G0 انرژی تخلیه شده ذرات بتا در ضخامت صفر نیمههادی، ضریب جذب ذرات بتا و انرژی لازم برای تولید EHP میباشد. مقدار D از رابطه انیشتین (D=kT/q) بدست میآید که تحرک حاملها میباشد و برای تعیین وابستگی دمایی تحرک برای الکترون و حفره از مدل Arora استفاده میشود :[4]

(4)

1300

(5) در رابطه فوق N چگالی ناخالصیها در ناحیه مورد نظر میباشد.

طول پخش حامل های اقلیت، مسافت میانگین طی شده توسط حاملهای اقلیت در نیمههادی است و با توجه به رابطه 3 تأثیر مستقیم بر خروجی سلول دارد. با افزایش طول پخش حاملهای اقلیت، EHP هایی که در خارج از ناحیه تهی شده تولید میشوند، شانس بیشتری برای رسیدن به ناحیه تهی شده دارند که باعث بهبود عملکرد سلول میشوند. طول پخش حاملها از رابطه 6 بدست می آید:

(6)

که در آن t طول عمر حاملهای اقلیت است و برای مشخص کردن وابستگی دمایی طول عمر الکترون و حفره به ترتیب از روابط 7 و 8 استفاده میشود:[5]

 

اشتراک‌گذاری:

 

 

 

 

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
سه شنبه 95 شهریور 30 , ساعت 8:18 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  تحقیق بلوتوث Bluetooth word دارای 19 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق بلوتوث Bluetooth word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق بلوتوث Bluetooth word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق بلوتوث Bluetooth word :

در سال 1998 شرکت ال . ام . اریکسون علاقمند شد تا گوشی تلفنهای همراه تولیدی او بتوانند بصورت بی سیم به ابزارهای دیگر ( مثل PDA ) وصل شوند . اریکسون و چهار شرکت دیگر (آی بی ام .اینتل. نوکیا و توشیبا) یک (گروه SIG) تشکیل دادند تا استانداردی بی سیم برای اتصال ایزارهای مخابراتی / رایانهای و ابزارهای جانبی آنها طراحی کنند
بلوتوث (Bluetooth)
در سال 1998 شرکت ال . ام . اریکسون علاقمند شد تا گوشی تلفنهای همراه تولیدی او بتوانند بصورت بی سیم به ابزارهای دیگر ( مثل PDA ) وصل شوند . اریکسون و چهار شرکت دیگر (آی بی ام .اینتل. نوکیا و توشیبا) یک <گروه SIG > تشکیل دادند تا استانداردی بی سیم برای اتصال ایزارهای مخابراتی / رایانهای و ابزارهای جانبی آنها طراحی کنند که بردی کوتاه ، مصرف توان و پائین و قیمتی ارزان داشته باشد . نام این پروپه ، بلوتوث انتخاب شد که برگرفته از نام < هوالدبلاتاند دوم > ( مشهور به Bluetooth ) ، یکی از پادشاهان وایکینگ است (981-940 ) که دانمارک و نروژ را با هم متحد کرد .
اگر چه تفکر اصلی ، رهایی از شر کابلهای مابین دستگاه های دیجیتالی بود ولی به سرعت در حوزه های دیگر نیز گسترش یافت و به تدریج در حیطه شبکه های محلی بی سیم نیز وارد شد. اگر چه گسترش و رشد این استاندارد، روز بروز کاربرد آنرا بیشتر می کرد ولی در عوض چالشهائی بین این استاندارد و 802.11 پدید آورد . نقطه شدت این چالش آنجاست که این دو سیستم از لحاظ الکتریکی با یکدیگر تداخل فرکانسی دارند. اشاره به این نکته مهم است که شرکت هیولیت پاکارد چندین سال قبل از آن شبکه ای مبتنی بر نور مادون قرمز برای وصل بی سیم دستگاه های جانبی کامپیوتر عرضه کرده بود، ولی استقبال چندانی از آن نشد.
فارغ از همه اینها ، در ژولای 1999 گروه طراح بلوتوث ، مشخصات هزار و پانصد صفحه ای از نسخه 1 آن یعنی V1.0 را منتشر نمود . به فاصله کوتاهی ، گروه استاندارد سازی IEEE که در اندیشه تدوین استاندارد 802.15 برای شبکه های شخصب بی سیم بودند مستندات استاندارد بلوتوص را به عنوان مبنای کار خود برگزیدند و شروع به پلایش و تکمیل آن نمودند . اگر چه ایتاندارد سازی چیزی که مشخصات تفضیلی و مشروح آن در اختیاراست و پیاده سازی و هماهنگی داشته باشد) عجیب به نظر میرسد ولی تاریخ نشان داده که وجود یک استاندار باز که توسط سازمانی بی طرف مصل IEEE تدوین و مدیریت می شود عموماً کاربری یک تکنولوژی را ترویج و ترغیب خواهد کرد . اگر بخواهیم اندکی دقیقتر سخن بگوئیم باید اشاره کنیم که توصیف استاندارد بلوتوث برای سیستمی کامل تدوین شده که از لایه فیزیکی تا لایه کاربرد را در بر می گیرد در حالیکه کمیته IEEE 802.15 فقط لایه های فیزیکی و پیوند داده را استاندارد سازی کرده و باقیمانده پشته پروتکلی خارج از برنامه این استاندارد است.
هر چند IEEE اولین استاندارد (PAN ) را در سال 2002 با عنوان 802.15.1 به تصویب رساند ولی هنوز کنسرسیوم بلوتوث فعال و سر گرم بهبود و توسعه آنست . اگر چه نسخه استاندارد عرضه شده توسط کنسرسیوبلوتوث و IEEE ایمنی نیستند ولی انتظار می رود بزودی به یک استاندارد واحد همگرا شوند.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
سه شنبه 95 شهریور 30 , ساعت 8:18 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  تحقیق نقش خزر در شکل دهی اکولوژیک منطقه word دارای 19 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق نقش خزر در شکل دهی اکولوژیک منطقه word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق نقش خزر در شکل دهی اکولوژیک منطقه word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق نقش خزر در شکل دهی اکولوژیک منطقه word :

خزر به عنوان بزرگترین دریاچه دنیا حقیقتا شایسته آن است که نام دریای مازندران بر خود داشته باشد، زیرا به هیچ وجه با مفهوم جغرافیایی دریاچه از نظر وسعت قابل مقایسه نیست بطوریکه به تنهایی نزدیک به درصد مجموع مساحت دریاچه های دنیا را شامل می گردد و از سوپریور دومین دریاچه دنیا پنج برابر بزرگتر است و نیز از مجموع خلیج فارس و دریای عمان وسعت بیشتری دارد.
این دریا از نظر تاریخی به طور کلی دو کارکرد بسیار مهم داشته است. در کارکرد اول به عنوان یک وسیله ارتباطی و یک شبکه عظیم حمل و نقل که سرزمینهای و مناطق مختلف را به هم مرتبط ساخته و وسیله ای مناسب و در دسترس جهت تماس و مراوده میان جوامع گوناگون فراهم آورده و در کارکرد دیگر دریا به عنوان یک ذخیره عظیم منابع مورد نیاز بشر ، ذخایر تقریبا پایان ناپذیر و تجدید شونده ماهی و غذاهای دریایی و منابع دست نخورده ثروتهای معدنی مطرح بوده است.

عوامل تهدید کننده محیط زیست دریایی، هشدارهایی برای همکاری
عوامل گوناگونی محیط زیست حوزه دریای خزر را هدف گرفته است که هر یک از آنها می تواند به نحوی فرسایش ایجاد کند که در نهایت امکان بهره برداری از منابع دریا از همگان سلب شود و یا چنین کاری را پرهزینه گرداند. برخی از این عوامل از یکدیگر ناشی و منتهی به مراحلی می شوند که در نهایت می تواند با هدف ها و منافع کشورهای واقع در این حوزه تداخل کرده و مانع از تحقق آنها گردد. انسان ها بخش کوچکی از تاریخ جهان را بخود اختصاص می دهند، اما تهدیدی عظیم و فوری نسبت به اکوسیستم خزر دارند. طبیعت می تواند ازخود در برابر سطوح خاصی از آلودگی دفاع کند. اما هنگامی که فعالیت انسان میزان آلودگی را افزایش می دهد و در عین حال مانع از فرآیندهای پاکسازی طبیعی میگردد فاجعه زیست محیطی آغاز می شود. در آخرین ماه سال ، دادگاهی در قزاقستان، بزرگترین سرمایه گذار در صنایع نفت در آسیای مرکزی و قفقاز یعنی تنگیزشورون اویل را به پرداخت میلیون دلار غرامت بخاطر تخریب محیط زیست در اثر انباشت میلیون ها تن سولفور در کناره خزر محکوم کرد.[] در مورد منابع آلودگی دریایی مورد می توان برشمرد:
/آلودگی ناشی ازمنابع مستقر در خشکی،
/آلودگی ناشی از حفاری در دریا،
/ آلودگی ناشی از تخلیه مواد زاید و سمی، تخلیه زوائد اتمی که خطرناکترین اقدام بشمار می آید،
/آلودگی ناشی از کشتی ها،
/آلودگی ناشی از اتمسفر،
/حفاری و اکتشاف در بستر عمیق دریاها[]
منابع اصلی تهدید کننده محیط زیست دریای خزر عبارتند از:
-نوسانات سطح آب دریا:
سطح آب دریا در طی دوران های مختلف نوسان داشته است. دردوره هایی این سطح بسیار پائین بوده و دردوره هایی دیگر بالا آمده است. این فرآیند که همواره زمانبر بوده، سبب بروز تغییرات زیست محیطی و دگرگونی در فعالیت های اقتصادی این دریا شده است. یکی از ادوار بلند کاهش سطح آب دریای خزر که پس از دهه آغاز شد، مصادف با زمانی است که طرح های صنعتی و کشاورزی شوروری به اجرا در آمدند. همچنین تغییر بستر برخی از رودخانه ها، ایجاد دریاچه های مصنوعی، سدها، آب بندها و افزایش فعالیت انسان هادر این مناطق موجب کاهش سطح آب دریای خزر به پائین ترین میزان ( متر پائینتر از سطح دریاهای آزاد) تا سال شد. اما از سال برخلاف پیش بین یهای قبلی مبنی بر ادامه روند کاهش سطح آب، تا سال تراز آب دریا روند افزایش خود را آغاز کرد و بطور متوسط ساللانه سانتی متر به سطح آب اضافه شد. چنین وضعی تا سال ادامه داشت و از این سال پس روی آب خزر مشاهده شد.[] بالا آمدن آب خسارات زیست محیطی و اقتصادی زیادی را به کشورهای ساحلی تحمیل کرد، از جمله باعث انتقال مواد آلوده کننده صنایع و تولیدات نفتی در مناطق ساحلی به دریا و کاهش مواد غذایی ماهیان گردید[]. یکی دیگر از مسائل مهم دریای مازندران که به مشکل بزرگی تبدیل شده نوسانات سطح آب آن است. در دوره های زمانی متفاوت سطح آب دریا کاهش و افزایش دارد. آخرین سیکل این تغییرات از سال شمسی آغاز شده و تا کنون دریای مازندران به روند بالا آمدن آب خود ادامه داده است. قبل از این دوره از سال تا سیکل کاهش ارتفاع آب جریان داشتکه به دلیل عمق کم در سواحل شمالی و شرقی در فاصله این دوره یک جابجایی کیلومتری در خط ساحلی پدید آمد. مشکلات ناشی از آن برای اتحاد جماهیر شوروی موجب گردید تا چند اقدام برای جلوگیری از کاهش ارتفاع آب اتخاذ گردد. منحرف ساختن وانتقال آب از رودخانه هایی که به اقیانوس منجمد شمالی می ریزند به سمت جنوب و به مقصد دریای خزر، بستن راه ورود آب به خلیج قره بغاز( این خلیج در کنار صحرای سوزان قره قوم است و بوسیله تنگه باریکی به دریای مازندران مرتبط است و میزان تبخیر در آن بسیار بالاست و سطح آن از سطح دریای خزر پایین تر است)، و بالاخره استفاد ه از پوشش مکانیکی ضد تبخیر و خشکانیدن قسمتهایی از ساحل کم عمق شرقی و شمال شرقی جهت تقلیل سطح تبخیر. برای مقابله با پیشروی آب دریا که بیشترین خسارات را متوجه کشور ایران و جمهوری آذربایجان نموده و طی سالیان اخیر بسیاری واحدهای مسکونی و اداری و تجاری و صیدگاهها را از بین برده، طرحها و نظرات مختلفی مطرح شده است. از جمله ازبکستان و قزاقستان طرح مشترکی برای احداث یک کانال کیلومتری بین دریای مازندران و دریاچه آرال جهت انتفال آب به آن که برخلاف دریای مازندران آب آن کاهش شدیدی حدود درصد مساحت ا ولیه داشته است. ظاهرا کارشناسان ایرانی نیز طرح متقابلی جهت انتقال آب از یکی از نقاط ساحلی به طرف دریاچه نمک یا کویر لوت یا سایر نقاط کم آب از طریق لوله های قطور و پمپاژ قوی و تشکیل دریاچه های مصنوعی ارائه داده اند.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
<   <<   66   67   68   69   70   >>   >

لیست کل یادداشت های این وبلاگ