![برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید](http://www.icbc.ir/download.png)
تحقیق رایگان پروفسور محمود حسابی word دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تحقیق رایگان پروفسور محمود حسابی word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق رایگان پروفسور محمود حسابی word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تحقیق رایگان پروفسور محمود حسابی word :
زنده یاد دکتر محمود حسابی(1371 – 1281) فیزیکدان ایرانی، در تهران زاده شد . پدر و مادرش از مردم تفرش بودند. خانواده او به کارهای دولتی و سیاسی اشتغال داشتند و آثار خدمات آبادانی مانند قنات و مسجد از جد ایشان در تهران موجود است.
محمود چهار ساله بود که پدربزرگش سفیر ایران در عراق شد و همراه خانواده اش به بغداد رفت. پس از دو سال توقف در آن شهر با خانواده به دمشق رفتند و سال بعد به بیروت منتقل شدند. تحصیلات ابتدایی را در هفت سالگی در مدرسه فرانسوی بیروت آغاز کرد و در آن جا با زبان فرانسه آشنا شد. تحصیلات متوسطه خود را در کالج امریکایی بیروت گذراند و در سال 1299 شمسی ایسانس ادبیات و علوم خود را از دانشگاه امریکایی بیروت گرفت. در 19 سالگی درجه ی مهندسی راه و ساختمان را از دانشکده*ی مهندسی بیروت دریافت کرد و بخشی از برنامه آموزشی پزشکی دانشگاه بیروت را نیز گذراند.
در 1303 پس از اخذ دانشنامه های ستاره شناسی و نجوم و زیست شناسی از دانشگاه امریکایی بیروت عازم فرانسه شد. در سال 1304 درجه ی مهندسی برق را از دانشکده ی برق (اکول سوپریور دو الکتریسیته) و در 1305 مدرک تحصیلات معدن مدرسه ی عالی معدن پاریس را دریافت کرد. تحصیلات رسمی دکتر حسابی در سال 1306 با اخذ درجه ی دکترای فیزیک از دانشگاه سوربن فرانسه خاتمه یافت.
او در مدت تحصیل خود زبان های عربی، انگلیسی، فرانسه و آلمانی را آموخته بود به طوری که می توانست از نوشته های علمی و فنی آن ها به خوبی استفاده کند . در ضمن تحصیل رسمی در چند رشته ورزشی از جمله شنا موفقیت هایی کسب کرد.
بازگشت به ایران
دکتر حسابی در سال 1306 به ایران بازگشت و در وزارت فواید عامه (وزارت راه و ترابری) به عنوان مهندس راه سازی به استخدام دولت درآمد. یک سال بعد مدرسه ی مهندسی وزارت به کوشش او تأسیس شد و بخشی از تدوین نظام نامه آن را خود به عهده گرفت. در همین سال نقشه ی ساختمانی راه ساحلی سراسری میان بندرهای خلیج فارس، از بوشهر تا بندر لنگه را تهیه کرد.
در سال 1307 به سبب افزایش مدرسه*های متوسطه و احتیاج به معلم برای تدریس در آن ها ، دارالمعلمین عالی را تأسیس شد . دکتر حسابی در قسمت علمی این مؤسسه در رشته ی فیزیک و شیمی به تدریس فیزیک پرداخت. دارالمعلمین عالی در سال 1321 به دانش*سرا تغییر نام یافت و دکتر حسابی همچنان به تدریس در آن مؤسسه تربیتی مشغول بود.
![برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید](http://www.icbc.ir/download.png)
![برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید](http://www.icbc.ir/download.png)
مقاله کاربرد روش PIV در جریان سیال ?یه ای word دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله کاربرد روش PIV در جریان سیال ?یه ای word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد روش PIV در جریان سیال ?یه ای word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله کاربرد روش PIV در جریان سیال ?یه ای word :
چکیده
در این مقاله به معرفی PIV به عنوان روشی مناسب در بررسی جریان در سیات پرداخته شده اسـت. در ابتـدا بـه شـرح ایـن تکنیک ،که بر اساس اندازه گیری میزان جابجایی دانه های معلق شده در سیال در فاصله زمانی دو عکس متـوالی از حرکـت سـیال و پیدا کردن سرعت سیال با استفاده از مقدار این جابجایی و فاصله زمانی دو عکس و بـا کمـک پـردازش تصـویری انجـام مـی گیـرد، پرداخته می شود. سپس یک نمونه کاربرد آن در بررسی پدیده تخلیه گزینشی از یک مخزن یه بندی شده شرح داده شـده اسـت و نتایج بدست آمده از یکی از آزمایشها با نتایج مورد انتظار از مدل عددی مقایسه شده است.
کلید واژه ها : PIV ، تخلیه گزینشی ، جریان یه ای
-1 مقدمه
PIV یا Particle Image Velocimetery روشی برای تعیین میدان سرعت لحظه ای یک سـیال در حـال حرکت می باشد. اساس این روش بـر تصـویر بـرداری از میـدان جریـان و انجـام Image Processing برتصـاویر استوار است. در این روش ابتدا ذرات ریزی که در مقابل نور درخشش پیدا می کنند، با سیال مخلوط می شوند. این ذرات با جریان سیال حرکت می کنند و با گرفتن دو عکس متوالی از این ذرات در حال حرکت و با دانستن فاصله زمانی بین دو عکس سرعت لحظه ای در هر نقطه از صفحه عکسبرداری شده از سیال مشـخص مـی شـود. مزیتهـای این روش در ارائه سرعت در هر لحظه و در تمام نقاط سیال، آن را به روشی مناسب در بررسی پدیده های مکانیک
1
N و چگالی سـیال مـی باشـد) میرسـد و ثابـت مـی
dz) * g
سیات تبدیل کرده است. با پیدایش و در قابل دسترس شدن پردازشگرها و دوربین های دیجیتال امکان اسـتفاده از این تکنیک بیش از گذشته برای عموم پژوهشگران مکانیک سیات بوجود آمده است.
در این مقاله با استفاده از PIV به بررسی پدیده تخلیه گزینشی((Selective Withdrawal از مخازن سدها پرداخته شده است. مخازن آب در طبیعت عموما بر اثر تابش آفتاب بر سطح مخزن و گرم کـردن یـه هـای بـایی دچار پدیده یه بندی((Stratification می گردند که در آن یه های گرم و سبک تر در با و یه هـای سـرد و سنگین تر در پایین مخزن قرار می گیرند، و در نتیجه خواص فیزیکـی و شـیمیایی و مشخصـات بیولـوژیکی آب در عمقهای مختلف مخزن دچار تغییرات عمده می شود. تخلیه آب مخزن از عمق دلخـواه بـا کیفیـت و خـواص مـورد نظر تخلیه گزینشی نامیده می شود.
بررسی تخلیه گزینشی بسته به نحـوه یـه بنـدی و شـکل دریچـه خروجـی متفـاوت مـی باشـد. مکـانیزم تشـکیل، و دینامیک تخلیه گزینشی برای حالت سیال با یه بندی خطی (گرادیان چگالی در عمـق ثابـت مـی باشـد) و دریچـه خروجـی خطـی (Line sink) در یـک کانـال مسـتطیل شـکل بـا طـول زیـاد بـرای اولـین بـار توسـط Pao and Kao(1974) و(Kao et el.(1974 بصورت حل عددی وآزمایشگاهی بررسی شد. بر اساس این مطالعـات بـا بـاز شدن دریچه بینهایت موج درونی که به امواج برشی معروف هستند، در محل دریچه تشکیل می شوند و با سرعتهای متفاوت به سمت بادست دریچه شروع به حرکت می کنند. با گذشت هر موج از یک مقطع کانال توزیـع سـرعت به نحوی تغییر می کند که سرعت افقی آب در تراز جلوی دریچه بیشتر شده ولی سرعت در سـایرترازها کمتـر مـی شود. در هر زمان ضخامت ناحیه ای از اطراف تراز دریچه که آب از آن قسـمت کشـیده مـی شـود، ضـخامت یـه گزینشی نامیده می شود. براساس تئوری بیان شده انتظار می رود که با گذشت زمان ضخامت یه گزینشی بـه صـفر و سرعت آن به سمت بینهایت میل کند ولی با درنظر گرفتن اثرات لزجت و اینرسی که در این مدل لحاظ نشده بود
ضخامت یه گزینشی پس از گذشت زمان کافی به q ) c q N دبی واحد عرض کانال، c ضریب ثابت و در
(d
حدود 2، N فرکانس طبیعی سیال که برابر ماند.
در صورتی که دبی کشیده شده از مخزن به اندازه ای باشد کـه سـرعت متوسـط آب در مخـزن بـه بـیش از سـرعت اولین موج برسد، امواج برشی قـادر بـه بـارفتن نیسـتند و تخلیـه گزینشـی تشـکیل نمـی گـردد. براسـاس مطالعـات Kao&Pao اگر عدد بی بعد فرود که بصورت F q Nd 2 ،تعریف می شود به مقدار 1/ برسد آب از تمام یه ها خارج می گردد و تخلیه گزینشی تشکیل نمی گردد.
2
شکل :(1) شکل شماتیک یک آزمایش PIV
-2 کاربرد سیستم PIV
اجزای اصلی تشکیل دهنده هر آزمایش PIV شامل: -1ذرات شناور با اندازه مناسب بـرای غوطـه ور سـازی در سیال -2منبع نور صفحه ای -3دوربین ثبت کننده تصاویر و -4نرم افـزار و سـخت افـزار مناسـب جهـت انجـام آنالیز بر داده ها می باشد.
-1-2ذرات
ذراتی که جهت آزمایش PIV استفاده می شوند باید دارای خاصیت انعکاس نور کافی و چگالی نزدیک به چگالی سیال باشند. همچنین این ذرات باید دارای اندازه مناسبی باشند زیرا در صورتی که خیلی کوچک باشند در تصویر دیده نمی شوند و در صورتی که خیلی بزرگ باشند در سیال بصورت شناور باقی نمی مانند. ذرات استفاده شده در PIV در مایعات می توانند بسته به کاربرد شامل ذرات آلومینیومی، گلوله های شیشه ای، گرانول و ذرات روغن و حتی حبابهای اکسیژن باشند.
![برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید](http://www.icbc.ir/download.png)
![برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید](http://www.icbc.ir/download.png)
بررسی آلودگی باکتریایی بستنی های مختلف موجود در ایران word دارای 149 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی آلودگی باکتریایی بستنی های مختلف موجود در ایران word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
فهرست مندرجات
خلاصه فارسی 1
مقدمه: 3
فصل اول: زمینه پژوهش و مروری بر اپیدمیهای رخ داده از شیر 5
فصل دوم: کلیاتی در خصوص بستنی 18
2-1: تاریخچه بستنی 19
2-2: تعریف بستنی 20
2-3: ارزش غذایی بستنی 22
2-4: مواد تشکیل دهنده بستنی 24
2-4-1: چربی 24
2-4-2: مواد جامد غیر از چربی 25
2-4-3: قند 27
2-4-4: مواد امولسیون کننده 29
2-4-5: مواد پایدارکننده 29
2-4-6: مواد طعم دهنده 30
2-4-7: مواد رنگ دهنده 30
2-5: فرآیند تولید بستنی 30
2-5-1: مرحله دریافت 30
2-5-2: تولید مخلوط بستنی 31
2-5-3: توزین کردن 32
2-5-4: مخلوط کردن 33
2-5-5: یکنواخت کردن گویچه های چربی 34
2-5-6: پاستوریزاسیون 34
2-5-7: رسیدن مخلوط 34
2-5-8: افزودن مواد طعم دهنده و رنگ دهنده 35
2-5-9: انجماد به روش مداوم 35
2-5-10: قالب گیری و بسته بندی 36
2-5-10-1: بسته بندیهای بزرگ بستنی 36
2-5-10-2: بسته بندیهای مورد مصرف خانگی 37
2-5-10-3: تولید بستنی چوبی 37
2-5-11: سخت کردن بستنی 38
2-6: باکتریولوژی بستنی 39
2-7: اپیدمیولوژی آلودگیهای میکروبی 40
2-7-1: آلودگیهای اولیه بستنی 41
2-7-2: آلودگیهای ثانویه بستنی 45
2-8: پیشگیری و کنترل 48
فصل سوم: خلاصه ای از خصوصیات عمومی و کلینیکی باکتریهای جدا شده در بستنی 51
3-1: میکروبیولوژی پایه 52
3-2: میکروبیولوژی لبنیات 52
3-3: رشد میکروبی 54
3-4: میکروارگانیسم ها در شیر 57
3-5: مشخصات میکروارگانیسم ها در شیر 58
3-6: میکروارگانیسم های ایجاد کننده فساد در شیر 59
3-7: میکروارگانیسم های بیماریزا در شیر 60
3-8: باسیلهای گرم منفی بی هوازی اختیاری 60
3-8-1: تعریف انتروباکتریاسه 61
3-8-2: اشریشیاکلی 63
3-8-3: گروه کلبسیلا، انتروباکتر، سراتیا 67
3-8-4: گروه پروتئوس، مورگانلا، پروویدنسیا 69
3-8-5: سیتروباکتر 70
3-8-6: جنس شیگلا 70
3-8-7: جنس سالمونلا 71
3-8-7-1: تشخیص سالمونلا از جنس های دیگر 72
3-8-7-2: آزمایشات تشخیصی 74
3-8-7-3: پاتوژنزو یافته های بالینی 75
3-8-7-4: مواد غذایی که بطور رایج در انتقال سالمونلا نقش دارند. 77
3-9: باکتریهای گرم منفی غیر تخمیری و غیرشایع 78
3-9-1: گروه سودموناها 78
3-9-1-1: سودمونا آئروجینوزا 78
3-9-2: یرسینیا 79
3-9-2-1: یرسینیا انتروکولیتیکا ویرسینیاپسودوتوبرکلوزیس 80
3-9-2-2: پاتوژنز و یافته های بالینی 81
3-9-2-3: آزمایشات تشخیصی 82
3-9-2-4: پیشگیری و کنترل 825
3-10: استافیلوکوک 82
3-10-1: استافیلوکوک اورئوس 82
3-10-2: مورفولوژی 83
3-10-3: ساختمان سلولی 83
3-10-4: مقاومت 84
3-10-5: خواص بیوشیمیایی 85
3-10-6: مسمومین غذایی استافیلوکوکی 86
3-10-7: علائم مسمومیت غذایی استافیلوکوکی 89
3-10-8: پیشگیری وکنترل در مسمومیت غذایی 90
3-11: باسیل های گرم منفی بدون اسپور 91
3-11-1: لیستریامونوسیتوجنز 91
3-11-1-1: تاریخچه 91
3-11-1-2: میکروبیولوژی 91
3-11-1-3: لیستریوزیس 93
3-11-1-4: وقوع و رشد لیستریا در شیر و فرآورده های آن 95
3-11-1-5: حداقل دوز عفونت زایی 99
3-11-1-6: روش های جستجوی لیستریامونوسیتوجنز درمواد غذایی 100
3-11-1-7: پاتوژنز و ایمنی 104
فصل چهارم: روشها و مواد مورد نیاز 106
4-1: مدت مطالعه 107
4-2: تعداد نمونه 107
4-3: نحوه نمونه برداری 107
4-4: بررسی های انجام شده 108
4-5: مواد و وسایل مورد استفاده 108
4-6: روش آماده سازی 109
4-7: روش آزمایش نمونه های مواد غذایی 109
4-8: رقیق کننده ها 110
4-8-1: روش تهیه محلول رینگر 110
4-8-2: روش تهیه سرم فیزیولوژی 111
4-8-3: روش تهیه محلول رقیق کننده آب پیتونه 111
4-9: روش شمارش میکروبها 111
4-10: شمارش و شناسایی کلی فرم ها 112
4-11: شناسایی اشریشیاکلی 113
4-12: شناسایی سالمونلا 113
4-13: شناسایی استافیلوکوک اورئوس 114
4-13-1: طرز تهیه محیط کشت بردپارکر 114
4-14: شناسایی یرسینیا 116
4-15: شناسایی لیستریا 117
4-15-1: محیط اختصاصی پالکام 118
4-16: حدمجاز میکروبی در بستنی 118
4-17: تستهای تشخیصی 119
فصل پنجم: نتیجه و بحث 123
5-1: نتایج 124
5-2: بحث 138
5-3: پیشنهادات 146
خلاصه لاتین 148
منابع 149
خلاصه:
در کشورهای در حال توسعه, آلودگی مواد غذائی و بیماربهای ناشی از آن همواره به عنوان یکی از مهمترین مشکلات در سیستم بهداشت مواد غذائی بشمار می آید.
اگرچه در کشور ما ارتقاء سطح بهداشت عمومی در نتیجه بهبود نظام عرضه خدمات بهداشتی باعث کاهش میزان مرگ و میر در سالهای اخیر شده است, با این وجود پی آمدهای نامطلوب تغذیه ای و بهداشتی ناشی از آلودگی مواد غذائی با عواقب زیانبار اقتصادی همراه می باشد.
منابع:
1- امید بخشی. غلامرضا «عوامل آلودگی بستنی های غیرپاستوریزه در تهران» پایان نامه دکترا دامپزشکی، دانشگاه تهران، دانشکده دامپزشکی (1346)
2- شهراسبی. حمزه «ارزش غذایی و روشهای علمی کنترل بهداشتی و شیمیایی بعضی از فرآوردههای گوشتی ایران» انتشارات جهاد دانشگاهی (1364)
3- حیدری نیا. احمد «بررسی آلودگی بستنی های مصرفی شهر اهواز از نظر توتال کانت استافیلوکوک اورئوس و اشریشیا کلی با در نظر گرفتن نوع شیر» دانشگاه اهواز (1364)
4- عفت پناه. محمد «بررسی میزان فراوانی آلودگی میکروبی بستنی های سنتی و آب میوه های دست ساز، آب هویج و شیر نارگیل درواحدهای صنفی قنادی و آب میوه فروشی منطقه 11 شهرداری تهران و برخی عوامل موثر بر آن درسال 1379» پایان نامه جهت دریافت گواهی دوره عالی بهداشت عمومMph. ، دانشکده بهداشت. دانشگاه تهران. (1380) ص:27-21
5- حق شناس. فرهاد «بررسی آلودگی بستنی های غیرپاستوریزه به استا فیلوکوک اورئوس در شهر تهران» پایان نامه دکترا دامپزشکی ، دانشکده دامپزشکی، دانشگاه تهران. شماره 1905 .(1370). ص:55-45
6- فلاحی. مسعود «روشهای بهتر در تولید (بهداشت در صنایع غذایی)» انتشارات بارشاوا (1375)
7- کریم. گیتی «بررسی آلودگی بستنی های سنتی ایران به باکتریهای مهم عامل عفونتها و مسمومیتهای غذایی» دانشکده دامپزشکی، دانشگاه تهران، شماره مدرک 1905 (3171)
8- کریم. گیتی «شیر و فرآورده های آن» انتشارات جهاد دانشگاهی (1380) ص: 267-260
9- کریمخانی. شاهرخ «بررسی آلودگی بستنی های سنتی ایران به سالمونلا» پایان نامه دکترا دامپزشکی ، دانشکده دامپزشکی، دانشگاه تهران. شماره 2190 (1372) ص: 30-19
10- گودرزی. حسن «میکروبیولوژی جاوتز» (1381) ص:216، 255-250
11- گوکلان. نادر «بررسی آلودگی بستنی های سنتی ایران به لیستریا مونوسیتوجنز» پایان نامه دکترا دامپزشکی ، دانشکده دامپزشکی، دانشگاه تهران. شماره 2164 (3172) ص: 52-38
12-مومنی. رحمت الله «عوامل آلودگی بستنی های غیرپاستوریزه درتهران» پایان نامه کارشناسی ارشد، دانشگاه تهران دانشکده بهداشت (1356)
13-مرنوری. سیدعلیرضا و همکاران «سلامت در جمهوری اسلامی ایران» انتشارت یوسف (1377)
14-نوروزی، جمیله «بررسی آلودگی بستنی، نوشمک، یخمک با باکتریها» مجله بهداشت جهان سال 12 شماره یک، (زمستان 1376) ص: 57-55
15-نیاکان. داریوش «استاندارد سنتی های شیری» انتشارات موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران شماره استاندارد ایران 2450، چاپ دوم. (آذرماه 1372) ص 5-1
BOOKS:
16. Baron ED, Fingold SM, Baily and Scotts. “ Diagnostic Microbiolog ” 8 th ed, st. Lois: CV Mosby , 1990
17. Holt GJ, Kriey NR, et al. “Bergey,s Manual of Determinant Bacteriology.” 9 th ed, Wiliams and Wilkins : Blatimore.1994(14,23,24)
18. Jiklik, Willett, Amons and Wilfert (eds). “Zinsser Microbiology.” 20 th ed. Appleton and Lange : Norwalk , California. 1993(18-31)
19. Jacob M. “Safe food handling .” World Health Organization Geneva. 1989(17,18)
20. Koneman EW, Allen SD, Janda WM, Schreckenberger PC. “Color Atlas and Text book of Diagnostic Microbiology.” 4 th ed Philadelphia: J.B. Lippincot Company. 1992(21- 30)
21. Robinson RK. “ Dairy Microbiology – The Microbiology of Milk.”2 th ed. London and Newyork, Elsevior applied science.1990;1: (37-75)
22. Thomas GC, Plotkin SA. “ Infection Disease” In: Behrman RE, Kliegman M, Vaughan VC: Nelson thnt book of pediatrics. 14 th ed . Philadelphia . WB saunders, 1990; (30 )
23. Timouey TF. etal: Hagan,s and Bruner,s Microbiology and Infection Disease of Domestic Animals, 8 th ed. By Carnell university press. 1988;1:138
JORNALS:
24. Anderson RJ, House JK, Smith BP, Kinde H, Walker RL, Vande steeg BJ, Breitmeyer RE. “Epidemiologic and biological characteristics of salmonellosis in three dairy herds.” J Am Vet Med Assoc.2001 Aug 1;219 (3): 310 – 3522
25. Alemonoff S. et al . “Induction of heat- stable enterotoxin receptor activity by a human .” Alu Repeat J. Biology Chem.1994;269(24) ;16610-16676
26. Ackers ML, Schoenfled S,Markman J, Smith MG, Nicholson MA, Dewitt W, Cameron DN, Griffin PM, Slutsker L. “An outbreak of Yersinia enterocolitica O:8 infections associated with pasteurized milk.” J infect Dis.2000 May;181(5):1834-7
27. Anderson RJ, House JK, Smith BP, Kinde H, Walker RL, Vandesteeg BJ,Breitimeyer RE. “Epidemiologic and biological characteristics of Salmonellosis in three dairy herds.” J Am Vet Med Assoc.2001 Aug 1;219(3):310-2
28. Barrett NG. “Communicable disease associated with milk and dairy product in England and Wales:1983 – 1984 .” J infect. 1986 May ;12 (3): 265 – 72
29. Black re, Jackson RJ, Tsai T, Medvesky M, Shayegani M, Feeley JC, Macleod KI, Wakelee AM. “Epidemic Yersinia enterocolitica infection due to contaminated chocolate milk.” N Engl J Med.1978 Jan 12;298(2):76-9
30. Bastepe , Kosker. “Isolation of Coagulase-Positive Staph. From ice-cream.” N Engl J Med.1981 Jan 15(1):55-63
31. Cordano AM , Rocourt J . “Occurrence of Listeria monocytogenes in food in chile .” Int J Food Microbiol , 2001 Oct 22 ; 70 (1-2 ): 175 – 8
32. Cotton LN , White CH . “Listeria monocytogenes , Yersinia enterocolitica and Salmonella in dairy plant environments .” J Dairy Sci. 1992 Jan ; 75 (1 ): 51 – 7
33. Chugh K . “Salmonella outbreak from ice cream .” Indian pediatr . 1996 NOV ; 33 (11 ) : 976 – 7
34. Daniels NA , Mackinnon L , Rowe SM , Bean NH , Griffin PM , Mead PS . “foodborn disease outbreaks in unitedstates schools .” pediatr infect Dis J . 2002 Jul ; 21 (7 ) : 623 – 8
35. Djuretic T , Wall PG , Nichols G. “General outbreaks of infectious intestinal disease associated with milk and dairy products in England and Wales :1992 – 1996 .” commun Dis Rep Rev . 1997 Apr 4 ; (4 )
36. Donnelly CW. “Concer ns of microbial pathogens in association with dairy foods .J . DAIRY SCI . 1990 Jun ;73 (6 ): 1656 –61
37. El-Sherbini M, ai-Agili S, el-Jali H, Aboshkiwan M, Koha M. “Isolation of Yersinia enterocolitica from cases of acute appendicitis and ice cream.” East Mediterr Health J.1999 Jan;5(1):130-5
38. Hassan L , Mohammed Ho , Mcdonough PL , Gonzalez RN . “A cross – sectional study on the prevalence of Listeria monocytogenes and Salmonella in Newyork dairy herds .” J Dairy Sci . 2000 Nov ; 83 (11) : 2441 – 7
39. Hennessy TW . etal . “Anational outbreak of Salmonella enteritidis infections from ice cream .” N – Engl J MED .1996 May 16 ;334(20 ): 1281 –6
40. Hughes D. “Isolation of Yersinia enyerocolitica from milk and a dairy farm in Australia.” J. Appl Bacteriol.1997 Feb;46(1):125-30
41. Holm S, Toma RB, Reiboldt W, Newcomer C, Calicchia M. “Cleaning frequency and the microbial load in ice cream.” Int J Food Sci Nutr.2002 Jul;53(4):337-42
42. Harl CA.et al. “Diarrhoeae caused by E.coli.” Ann Trop paeditor.1997;13(2):121-31
43. Klipstein F.et al. “Partial purification and properties of Enterobacter coloacae heat-stable enterotoxin.”Infect Immune.1990;13(5):1307-1314
44. Kusumaningrum HD, Riboldi G, Hazeleger WC, Beumer RR. “Survival of foodborne pathogens on stainless steel surfaces and cross- contamination to foods.” Int J Food Microbiol.2003 Aug 25;85(3):227-36
45. Livin MM. “Escherichia coli that cause diarrhoeae:enterotoxigenic, enteropathogenic, enteroadherent.” J Infect Dis.1987;155(3):377-89
46. Maguire H ,Cowden J, Jacob M , Rowe B, Roberts D, Bruce J ,Mitchell I . “An outbreak of Salmonella Dublin infection in England and Wales associated with a soft unpasteurized cows,milk cheese.” Epidemiol Infect . 1992 Des ; 109 (3 ) : 389 – 96
47. Mandel GL , Bennet GE and Dolin R . “Principles and practice of infectious disease .” 3 th ed . 1995 , CHURCHILL LIVINGSTONE NEWYORK (2053 –2057 )
48. Morgan D , Mawer SL , Harman PL . “The role of home - made ice cream as a vehicle of Salmonella enteritidis phage type 4 infection from fresh shell eggs .” Epidemiol infect . 1994 Aug ; 113 (1 ) : 21 – 9
49. 49-Mehtha DI.. “New developments in acute diarrholae.” Curr Probl pediatr.1997;24(2):95-107
50. Masud T. “Microbiological quality and public health significance of ice cream.” J Pac Med Assoc.1989 Apr;39(4):102-4
51. Maifreni M, Civilini M, Domenis C,Manzano M, Diprima R, Comi G. “Microbiological quality of artisanal ice-cream.” Zentralbl Hyg unweltmed.1993 Sep;194(5-6):553-70
52. Paul S.et al. “Food-related illness and death in the united states.” Center for disease control and prevention.1998;5(5)
http://www.cdc.gor/ncidod
53. Pak S , Spahr U , Jemmi T, Salman MD . “Risk factor for L .monocytogenes contamination of dairy products in Switzerland , 1990 – 1999 .” Prev Vet MED . 2002 Feb 14 ;53 (1 – 2 ): 55 - 65
54. Panigrahi D. et al. “Enterotoxigenic Klebsiella pneumonia in acute childhood diarrhea.” Indian J Med Res.1992;93:(293)
55. Quinn PJ. Etal “Clinical Veterinary Microbiology” by wolf edition. 1998.(261-267)
56. Reed BA, Grivetti LE. “Controlling on- farm inventories of bulk-Tank raw milk on opportunity to protect public health.” J. Dairy Sci, 2000 Dec; 83 (12): 2988-91.
57. Reilly WJ, Sharp JC, Forbes GI , paterson GM. “Milk borne salmonellosis in scotland 1980 to 1982.” Vet Rec. 1983 Jun 18; 112 (25) : 578-80.
58. Roy R, Higgins R, Fortin M, Tardif S. “salmonella Give infection in 2dairy herds” Can Vet J. 2001 Jun; 42 (6): 468-70.
59. Sharp JC, Paterson GM, Barrett NJ. “pasteurisation and the control of milk born infection in Britain.” Br and J (Clin. ed). 1985 Aug 17; 291 (6493): 463-4.
60. Suchowiak T, Hallat Z. “Salmonella infection epidemic caused by milk product contamination with Salmonella enteritidis in the Wroclaw province in June 1980.” Prezegl Epidemiol. 1980; 34 (3): 325-31.
61. Slavchev G. “Development and surviad of Yersinia enterocolitica in pasteurized milk and ice-cream.” Vet Med Nauki. 1986:(77-85
62. Schiemann DA. “Yersinia enterocolitica in milk and dairy products.” J. Dairy Sci. 1987 Feb; 70(2): 383-91.
63. Vought KJ, Tatini SR. “Salmonella enteritidis contamination of ice-cream associated with a 1994 multistate outbreak.” J Food Port 1998 Jan; 61(1):5-10.
64. Vannetten P, Perales J. “Liquid and solid selective differential media for the detection and enumeration of Listeria monocytogenes.” Int Food Microbiol. 1989; 8:)(299-316).
65. Wedder Kopp A, Stroger U, Bitsch V, Lind P. “Testing of bulk Tank milk for Salmonella dublin infection in Danish dairy herds.” Can J Vet Res. 2001 Jan; 65(1): 15-21.
66. Wells SJ, Fedorka-Cray PJ, Dargatz DA, Ferris K, Green A. “Fecal shedding of Salmonella spp. By dairy cows in farm and at cull cow markets.” J Food prot. 2001 Jan; 64 (1) : 3-11.
67. Who. Information – 1997 Dress releases Foodborne disease- possibly 350 times frequent than reported.
http://www.who.int/ archives/ inf-pr-1997/en/ pr 97-98
![برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید](http://www.icbc.ir/download.png)
![برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید](http://www.icbc.ir/download.png)
توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
پاورپوینت جنگل ها word دارای 15 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت پاورپوینت جنگل ها word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
لطفا به نکات زیر در هنگام خرید
دانلود پاورپوینت جنگل ها word
توجه فرمایید.1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه
دانلود پاورپوینت جنگل ها word
قرار داده شده است
2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید
3-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی 12 ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد
4-در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است
بخشی از متن پاورپوینت جنگل ها word :
اسلاید 1 :
- بیشتر از تمام مناطق دنیا جنگلهای برگ ریز معتدل بر اثر فعالیتهای انسان تحت تاثیر قرار گرفته اند . در اکثر مناطق معتدل ، نواحی وسیعی از جنگلها برای احداث راههای کشاورزی از بین رفته اند . این فرآیند چندین قرن پیش در اروپا آغاز شد و منجر به باقی ماندن تعداد کمی از جنگلهای خالی از سکنه شد . در شرق آمریکای شمالی ، جنگل زدایی با ورود مهاجران اروپایی آغاز شد اما هنوزبه وسعت آنچه در اروپا رخ داده ، نرسیده است .
اسلاید 2 :
- جنگلهای بارانی کاج آمریکای شمالی
در طول ساحل غربی آمریکای شمالی ، آب و هوای مرطوب و معتدل ، جنگلهای کاج بارانی را که از آلاسکا تا شمال کالیفرنیا امتداد یافته اند بوجود آورده است . این جنگل منحصر به فرد ، مدتهای مدید در معرض تهدید بوده است زیرا می تواند از درختانش برای سوخت و کاغذ سازی استفاده کرد . حدود 90 درصد ازجنگلهای اولیه اکنون کاملاًَ از بین رفته اند . گرچه جنگلهاییکه درختانشان قطع شده اند معمولاَ دوباره کاری می شوند ، اما رستنی های جدید ، حیات وحش کمتری را نسبت به جنگلهای اولیه در خود پناه می دهند.
اسلاید 3 :
- باران اسیدی
جنگلها در شمال آمریکا و اروپا از آلودگی هوا آسیب می بینند . دودهای خارج شده از موتور اتومبیلها و گازهای زاید کارخانجات به هوا می روند و توسط قطرات اب در اتمسفر جذب می گردند . این آلودگی خواص شیمیایی باران را تغییر می دهد و آنرا از آنچه می بایست باشد ، اسیدی تر می سازد . باران اسیدی به برگها و ریشه های درختان صدمه می زند و نهایتاَ می تواند آنها را از بین ببرد. - جنگلهای شمالی
گر چه بعضی از نواحی جنگلهای شمالی برای سوخت و کاغذ سازی قطع شده اند این منطقه از بسیاری از تغییراتی که برای انواع دیگر جنگلها رخ داده گریخته است . حدود 12000 سال پیش ، اواخر دوران یخبندان که یخچالهای طبیعی ، عقب نشینی کردند جنگلهای شمالی اندک اندک به سمت شمال پیش رفته اند . قسمتهای عظیمی از این جنگلها بر روی خاک یخ زده که به جز در قسمت سطحی در طول تابستان ، همیشه یخ زده هستند رشد می کنند.
اسلاید 4 :
- جنگل ناحیه ایست با تراکم زیادی از درختان، جنگلها در تمام نواحی زمین که قابلیت رشد درخت در آنها وجود دارد و از نظر ارتفاع در زیر خط درخت قرار دارند یافت می شوند، مگر اینکه بارش باران در آنجا کم بوده، یا تناوب آتش سوزیهای طبیعی زیاد باشد. جنگلها عمدتا شامل تعداد زیادی از گونه های درختان با ارتفاع مختلف می باشند، و در کنار اینها درختچه ها و درختان جوان رشد می کنند، که سبب استفاده بهینه از نور آفتاب می شود. یک جنگل به شکل طبیعی اش، محل زندگی بسیاری از جانوران و گونه های گیاهی می باشد، و زیست توده آن در هر واحد واحد سطح، در مقایسه با بیشتر زیست بوم ها زیاد می باشد.
از دیدگاه بوم شناختی، ممکن است یک جنگل از یک درختزار متمایز باشد. جنگل کم و بیش، سایبانی متراکم دارد، و شاخ و برگ درختان به هم می رسند یا این که در هم تنیده می شوند؛ یک درختزار عمدتا سایبان بازی دارد، که مقداری نور خورشید از بین درختان نفوذ می کنند (همچنین ببینید: ساوانا).
اسلاید 5 :
- انواع بسیاری از جنگل ها وجود دارند. از جمله انواع بوم شناختی آنه عبارتند از:
- جنگل بارانی (گرمسیری و معتدل)
- تایگا
- جنگل معتدل سخت چوب
- جنگل گرمسیری خشک
- جنگل برگریز معتدل
علم مطالعه و مدیریت جنگل ها، با هدف بهره برداری قابل تحمل، جنگل داری نامیده می شوند. بوم شناسان در باره جنگلها مطالعه می کنند
اسلاید 6 :
- جنگل بارانی
- بزرگترین نواحی جنگلهای بارانی استوایی در محدوده آمازون ، در آمریکای جنوبی قرار دار. این جنگلها در حال حاضر منطقه ای به وسعت 300 میلیون هکتار را می پوشانند . همچنین در مراکز آفریقا و جنوب شرقی آسیا منطقه وسیعی از این جنگلها وجود دارد.
- گسترش حیات
- در جنگلهای بارانی بیش از تمام نقاط جهان ، گونه های گیاهی و حیوانی وجود دارد. یک منطقه از جنگلهای بارانی که محدوده ای به وسعت یک هکتار را می پوشاند ، ممکن است بیش از 100 گونه از درختان ، )در حدود 10 برابر جنگلهای مناطق سردسیر جهان) ، را در خود داشته باشد . این ناحیه همچنین زیستگاه چند جین از گونه های مختلف پرندگان و هزاران گونه از حشرات می باشد.
- زندگی گیاهی
فقط یک جریب از جنگلهای بارانی استوایی ممکن است 166 تن از مواد گیاهی زنده (396 تن در هکتار) را در خود داشته باشد . این متراکم ترین شکل موجودات گیاهی در یک منطقه از جهان می باشد . این تراکم 400 بار بیشتر از مناطق سنگلاخی قطب شمال می باشد.
اسلاید 7 :
- درختان بلند
بعضی از درختان جنگلهای بارانی بیش از 60 متر (200 پا) ارتفاع دارند . اما ، علی رغم ارتفاع زیاد این درختان ، ریشه آنها در نزدیکی سطح زمین قرار دارد و به ندرت بیشتر از چند سانتی متر در عمق خاک فرو می رود.جنگلهای بارانی استوایی ، بعضی از سریعترین رویندگان روی زمین را در خود جای داده است. بعضی از درختان در پنج سال اول زندگی خود تا 7/10 متر (35 پا) قد می کشند . به هر حال تعداد زیادی از درختان زمان طولانی عمر نمی کنند. این درختان توسط گیاهان دیگر پوشیده می شوند و به همین دلیل وزن و فشار وارده به درخت نهایتاَ منجر به سقوط درخت به روی زمین می شود.
اسلاید 8 :
- فرسودگی خاک
در جنگلهای بارانی استوایی بیشتر از هر جنگل دیگری مواد خام چرخه تجزیه را سریعتر طی می کنند . درختان و برگها به روی زمین سقوط کرده و سریعاَ تجزیه می شوند و مواد غذایی آنها توسط ریشه درختان زنده جذب می شود. خاک این نواحی خیلی نازک بوده و مقدار خیلی کمی از مواد غذایی را در خود دارد . در صورت قطع درختان ، خاک این منطقه به سرعت از بین می رود و زمین باقیمانده فقط می تواند حیات تعداد معدودی از گیاهان و حیوانات را تضمین کند.- جنگل زدایی
هر ساله 115000 کیلومتر مربع (45000 مایل مربع) از جنگلهای بارانی استوایی به بهانه کشاورزی و دامداری نابود می شوند . از سال 1945 بیش از نصف جنگلهای بارانی استوایی نابود شده است . اگر سرعت فعلی تخریب جنگلها ادامه یابد ، تا اوسط قرن 21 فقط تعداد معدودی از نواحی حفاظت شده از جنگلها باقی خواهد ماند و هزاران گونه از گیاهان و حیوانات ، کاملاَ محو خواهند شد.
اسلاید 9 :
- جنگل برگریز معتدل
جنگلهای برگریز معتدل مساحتی حدود 800 میلیون هکتار (2000 میلیون آکر) را پوشانده و بیشتر شامل درختان پهن برگ هستند . تقریباَ تمام این جنگلها بر اثر فعالیت انسان تغییر یافته و منطقه تحت پوشش آن بسیار کوچکتر از گذشته شده است . این جنگلها در نیم کره شمالی واقعند ،گرچه منطقه کوچکی از آن نزدیکی دماغه آفریقای جنوبی مشاهده می گردد.
جنگلهای برگریز معتدل ، در نواحی که میزان باران سالانه آن تقریباَ بین 150-70 سانتی متر )30 و 60 اینچ( است و سرتاسر سال بطور یکنواخت در ناحیه پخش می گردد تشکیل می شوند. بر خلاف کاجها ، درختان برگریز قادر به تحمل خشکسالی دراز مدت نیستند.بدون دخالت انسان ، جنگلها بوطر طبیعی حدود 40 درصد از سطح زمین را می پوشانند . انواع جنگلها شامل جنگلهای بارانی حاره ای سریع الرشد نزدیک خط استوا و جنگلهای کاج کند رشد نواحی سرد از جمله کوهستانها هستند.
اسلاید 10 :
- جنگلهای مخلوط اسکاندیناوی
- قطع درختان
قسمت اعظم اسکاندیناوی پوشیده
ازجنگلهای متراکم کاج،
نراد و توس است.اسکاندیناوی جنوبی در مرز بین جنگلهای کاج شمال و جنگلهای معتدل برگریز نواحی دورتر جنوب واقع شده است. در این ناحیه از اسکاندیناوی کاجها و درختان پهن برگ در کنار یکدیگر روییده اند و جنگلهای مخلوط را بوجود آورده اند .این نوع جنگل گونه های بسیاری از حیات وحش را به خوبی جلب می کند
![برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید](http://www.icbc.ir/download.png)
![برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید](http://www.icbc.ir/download.png)
طراحی و پیاده سازی یک مدرسه مجازی word دارای 71 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد طراحی و پیاده سازی یک مدرسه مجازی word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی طراحی و پیاده سازی یک مدرسه مجازی word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن طراحی و پیاده سازی یک مدرسه مجازی word :
بخشی از فهرست طراحی و پیاده سازی یک مدرسه مجازی word
مقدمه 1
فصل اول: مقدمه ای بر آموزش از راه دور
آموزشگاه های مجازی 4
آموزش از راه دور 10
فواید آموزش از راه دور 10
ابزارهای آموزش از راه دور 12
عوامل اصلی در فرایند آموزش از راه دور 13
کلاس های مجازی 14
فن آوری اطلاعات و ارتباطات و نقش آن در آموزش 14
نیازمندیهای کلاس های مجازی 16
نتیجه گیری 21
فصل دوم: توصیف کلی نیازمندیهای سیستم
ایده ها 24
تحلیل نیازمندیها 25
نمودار نهای کلی سیستم 27
توصیف گزارش کار سیستم و DFD سیستم 28
توصیف تعریف مدیر سیستم 29
اختصاص دادن امکانات مورد نیاز مدیر سایت 31
توصیف امکان استفاده دانش آموزان از سایت 36
فصل سوم: نحوه پیاده سازی سیستم
نیازمندیهای سیستم جهت پیاده سازی 41
ASP.NET 42
C# 45
SQL SERVER 2000 50
برقراری ارتباط و امنیت در سایت SQL SERVER 52
ساختار سایت 63
مراجع 65
با توجه به نیاز مبرم دانش پژوهان به سایت هایی که جنبه علمی داشته باشد و دارای قابلیت هایی نظیر در اختیار قرار دادن تست و برقراری آزمون های ON LIN باشد و بتواند در ارتقاء سطح علمی دانش آموزان مؤثر باشد این سایت طراحی شده است عملکرد این سایت به صورت زیر می باشد. کاربر پس از ورود به سایت برای استفاده ازا امکنانات موجود باید عضو شود و یا اینکه از طرف آموزشگاه عضو شده باشد که پس از آن می تواند LOGIN کند.
اعضای سایت و کاربران مجاز می توانند از بخش آزمون استفاده کنند.
برنامههای توسعه منابع انسانی یکی از مهمترین چالشهای دولتها در استقرار نظامهای جامع مبتنی بر فناوری ارتباطات و اطلاعات میباشند. همان گونه که فناوری ارتباطات و اطلاعات مکمل بازآفرینی سازمانها در بسیاری از فرآیندهای کاری روزمره خود بوده است که نمونههای آن شامل بانکداری الکترونیکی، تجارت الکترونیکی، پست الکترونیکی، دولت الکترونیکی و ... میشود، حوزه یادگیری الکترونیکی یا آموزش الکترونیکی نوید بخش اجرائی شدن آرمانهای به نظر دور از دسترس تا دو دهه قبل میباشد. حذف محدودیت زمان، مکان و سن آموزشگیرنده که به عنوان آرمانهای دوردست مطرح بوده است، امروزه دیگر محدودیتهای بزرگی به نظر نمیرسند. از سوی دیگر نیازهای گسترده مهارتی جوامع دانائی محور و مبتنی برفناوری اطلاعات با ادامه استفاده از روشهای سنتی نظام آموزشی قابل پاسخگویی نمیباشد. اگرچه نظام آموزش سنتی نیز دارای ویژگیهایی است که نادیده انگاشتن آن ویژگیه، اثربخشی یادگیری را کاسته و عامل بروز ناهنجاریهای بسیاری میگردد.
فناوریهای یادگیری مبتنی بر کامپیوتر، یادگیری مبتنی بر وب، دانشگاه مجازی، کلاس مجازی بر خط که در سایه توسعه شبکههای گسترده جهانی ا مکانپذیر گشتهاند، راه را بر ظهور شیوههای نوین آموزش هموار ساختهاند. امروزه روند رشد سرمایهگذاری جهانی در نظامهای سنتی کاملاً رو به افول و در سال 2003 به مبلغ هفت میلیارد دلار رسیده، حال اینکه سرمایهگذاری در نظامهای آموزش الکترونیکی دارای رشد روزافزون بوده و در سال 2003 به رقم 6 میلیارد رسیده است.
e-learning چیست؟
تعریف لغوی:
به مجموع فعالیتهای آموزشی اطلاق میگردد که با استفاده از ابزارهای الکترونیک اعم از صوتی، تصویری، رایانهای شبکهای، مجازی صورت میگیرد.
تعریف مفهومی:
یادگیری فعال و هوشمندی است که ضمن تحول در فرآیند یاددهی و یادگیری و مدیریت دانایی، در گسترش، تعمیق و پایدار نمودن فرهنگی ICT نقش اساسی و محوری خواهد داشت.
سیر پیدایش و تحول آموزش مجازی
تاریخ تفکر آموزش از راهدور را باید در اواسط قرن بیستم جستجو کرد. ایده آموزش غیرحضوری که پیشینه تاریخی آموزش اینترنتی یا دانشگاه مجازی قلمداد می شود، به طرح دانشگاه آزاد (open university) که از سوی کشور انگلیس مطرح گردید، مربوط میشود. براساس این طرح، متقاضیان با استفاده از برنامههای تلویزیونی، آموزشهای علمی لازم را میگذراندند و سپس مدرک دریافت میکردند. همچنین با ابداع مفهوم ”کلینیک آزاد“ در ایالات متحده آمریکا (در دهه 1960) و با راهاندازی کارگاه مشورتی و کرسیهای آموزشی در داخل این کشور، گام عملی بزرگتری در این زمینه برداشته شد. در دهه هفتاد میلادی با توجه به دسترسی گسترده و عمومی به کامپیوتر در آمریکا، تدریس غیرحضوری با استفاده از شیوهای تحت عنوان «modem bulletin board» رایج شد و برای اولین بار، ارائه واحدهای درسی به صورت «on line» در اوایل دهه 1980 توسط یکی از بنیانگذاران دانشگاه مجازی در ایالات متحده آمریکا ابداع گردید. در سال 1988 برای اولین بار یک برنامه نرمافزاری قدرتمند که بیانگر تحول انقلابی در سیستم الکترونیکی بود، تحت عنوان «استاد دیجیتالی» (Digital-Prophessor) که یکی از موارد استفاده اولیه از کامپیوتر تلفنی در امور آموزشی را پیشنهاد میکرد، در آمریکا مورد استفاده قرار گرفت. از آن زمان تاکنون، دانشگاه مجازی تحولات زیادی را پشتسر گذاشته است؛ از جمله در سال 1995 مراکز علمی ـ آموزشی آمریکا با ایجاد تغییراتی در این سیستم و تقویت آن، به امکان گسترش شیوه آموزش الکترونیکی به سراسر دنیا دست یافتهاند. اگرچه در ابتدای کار، افکار عمومی، کمپها و وبسایتهای جهانی، از جمله سایتهای مربوط به آموزش مجازی را هوس زودگذر «Passimg fad» تلقی میکردند، اما امروزه شاهد ایجاد صدها سایت آموزشی با قابلیت ارائه بیش از پانصد عنوان درسی کم هزینه بر روی اینترنت جهانی هستیم که موضوعات بسیار گسترده و متفاوت علمی را تحت پوشش خود قرار دادهاند. طبق یک برآورد آماری، بیش از یک میلیارد نفر در سراسر دنیا به اینترنت دسترسی داشته و به آن ملحق شدهاند و یک میلیون نفر از آنها به سیستم آموزشی الکترونیکی دانشگاههای معتبر دنیا پیوسته و از این طریق به ادامه تحصیل پرداختهاند. بنابراین میتوان ادعا کرد که در سطح بینالمللی و با استفاده از تکنولوژی مدرن ارتباطات، یک مجمع جهانی یادگیری ایجاد شده است که نه تنها مراکز مختلف علمی، بلکه استادان و حتی دانشجویان رشتههای مختلف علمی را با یکدیگر آشنا میکند و توان علمی ـ آموزشی آنان را بدون محدودیت زمانی و مکانی مورد استفاده مشترک قرار میدهد. بیتردید، در آینده نزدیک، آموزش غیرحضوری بیشترین فضا را در اینترنت اشغال خواهد کرد.
آموزشگاه های مجازی
اگر تا دیروز آموزش تنها از معلمان و مربیان سود می برد و کتاب به عنوان اصلی ترین منبع اطلاعاتی در امر آموزش محسوب می گشت. امروزه آموزش با روش ها و ابزارها و محیط های جدید ارتباطی روبه رو شده است. پیشرفت های اخیر در صنعت رایانه و اطلاع رسانی؛ ورود و ظهور شبکه های اطلاع رسانی محلی، ملی، منطقه ای و بین المللی و به ویژه اینترنت چن رسانه ای ها؛ فن آوری های ارتباطی ، ابزارها و روش های جدید را پیش روی طراحان، برنامه ریزان و مدیران و مجریان برنامه های آموزشی قرارداده است. نفوذ فن آوری های جدید اطلاعاتی به مراکز آموزشی (از مدارس تا دانشگاه ها) و حتی منازل، روابط ساده معلمی و شاگردی را به طور کلی دگرگون ساخته است به این ترتیب، الگوهای سنتی یادگیری متحول شده اند و کاربران با حجم گسترده ای از اطلاعات و دانش مواجه هستند.
در حال حاضر بسیاری از کشورهای پیشرو در زمینه ارتباط از راه دور، در حال ایجاد و راه اندازی دانشگاه ها و کلاس های مجازی یا توسعه نظام های سنتی خود هستند. ایجاد و اداره این مؤسسات علاوه بر فواید بسیار آن از قبیل افزایش تعداد دانشجو، حذف بسیاری از موانع فیزیکی و جغرافیایی، دسترسی سریع و مؤثر به منابع اطلاعاتی دنیا، امکان برقراری ارتباط بیشتر و گسترده تر بین اساتید و دانشجویان، جذب اساتید و نیروی انسانی زبده و متخصص مورد نیاز از سراسر دنیا، حذف یا کاهش موانع و محدودیت های دست و پاگیر اداری، مشکلات و چالش هایی را نیز به همراه خواهد داشت. اما آنچه مسلم است، دانشگاه های مجازی محل مناسبی برای ظهور و بروز استعدادها، خلاقیت و نوآوری ها خواهند بود. فن آوری اطلاعات موجب افزایش فرایند آموزش می گردد و از مهمترین دستاوردهای آن می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- افزایش کیفیت یادگیری و آموخته های دانش آموزان و دانشجویان؛
- سهولت دسترسی سریع و به موقع اطلاعات در زمان بسیار اندک؛
- کاهش برخی هزینه های آموزشی؛
- بالا بردن کیفیت، دقت و صحت مطالب درسی و علمی؛
- ارتقای علمی دانش آموزان و دانشجویان؛
درحال حاضر، نظام های آموزشی دستخوش تغییرات شگرفی شده اند. کارتویگ و مایکل میلوف در سال 1998 وضعیت در حال تغییر آموزش را در ایالات متحده مورد بررسی قرار دادند که البته این بررسی تا حد زیادی با وضع موجود اروپا مشابهت دارد. آنها در مواجه با گرایش ها و توسعه فن آوری به دیدگاهی از یک زیر ساخت آموزش جهانی رسیدند که در آن نقش مدارس و دانشگاه ها به نحو مؤثری تغییر خواهد یافت. به عبارتی، یک تغییر بنیادین در نظام آموزش به وجود خواهد آمد. تویگ و میلوف، این گرایش ها را ملاحظه کردند:
- تعداد دانش آموزان ودانشجویان درحال افزایش هستند.
- گروه مختلفی از دانش پژوهان طالب آموزش هستند. از سوی دیگر مشارکت زنان، تعداد دانشجویان بزرگ سال و اقلیت های مذهبی در حال رشد است. از طرفی دانشجویان تجارب مختلفی را به همراه دارند.
- کار و تحصیل به گونه ای فزاینده در هم تنیده اند و این امر منجر به ایجاد تمهیداتی در آموزش جهت انعطاف پذیری بیش تر شد ه است.
- عموم گرایش به آموزش مادام العمر است.
- آموزش مادام العمر منجر به تأکید بر آموختن یا فراگیری آموزش می شود.
- به دلیل تفاوت های میان دانشجویان، نیاز به تطبیق و تنظیم شیوه های مختلف آموزش و روش های آموزشی جایگزین وجود دارد.
- در تدوین دوره ها بایستی تجارب و پیش زمینه های مختلف دانشجویان را به حساب آورد.
- مؤسسات آموزش عالی برای یک مدت طولانی انحصار فراهم ساختن آموزش را دردست داشته اند، اما به تدریج شرکت ها و نهادهای عمومی نیز از دانش برخوردار شده اند که می توانند برای اهداف آموزشی به کار بروند.
![برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید](http://www.icbc.ir/download.png)
لیست کل یادداشت های این وبلاگ
دانلود مقاله Study of CO2 Injection for EOR (Enhanced Oil Recov
دانلود مقاله تاثیر خشکسالی در افزایش و کاهش افات و بیماریهای گی
دانلود مقاله RESTORATION OF AN OTTOMAN BATH IN GREECE pdf
دانلود مقاله شبیه سازی سه بعدی و بهبود رسانایی خروجی در ترانزیس
دانلود مقاله طرح کتابخانة الکترونیک سلامت pdf
دانلود مقاله تاثیر پلیمر کاتیونی در تشکیل گرانول هوازی در راکتو
[عناوین آرشیوشده]