سفارش تبلیغ
صبا ویژن
دانش، تو را به آنچه خدایت بدان فرمان داده راهنمایی می کند و زهد، راه ترا به سوی آن آسان می گرداند . [امام علی علیه السلام]
 
پنج شنبه 95 مهر 29 , ساعت 5:39 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله برآورد وراثت پذیری و هتروزیس درنسلهای ژنتیکی هیبرید زودرس ذرت رقم KSC260 pdf دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله برآورد وراثت پذیری و هتروزیس درنسلهای ژنتیکی هیبرید زودرس ذرت رقم KSC260 pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله برآورد وراثت پذیری و هتروزیس درنسلهای ژنتیکی هیبرید زودرس ذرت رقم KSC260 pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله برآورد وراثت پذیری و هتروزیس درنسلهای ژنتیکی هیبرید زودرس ذرت رقم KSC260 pdf :

سال انتشار: 1391

محل انتشار: دوازدهمین کنگره ژنتیک ایران

تعداد صفحات: 5

نویسنده(ها):

فاطمه بازوبندی – دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد
سعید خاوری خراسانی – عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد
محمد بازوبندی – عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی خراسان رضوی

چکیده:

به منظور مطالعه میزان وراثت پذیری و ارزیابی خصوصیات مورفوفیزیولوژیک و عملکرد دانه در نسلهای مختلف ژنتیکی ذرت رقم زودرس فجر (ksc260)، آزمایشی بر پایه طرح آزمایشی بلوک های کامل تصادفی با 3 تکرار در ایستگاه طرق مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی در سال 1390 به اجرا درآمد. تیمارهای آزمایشی شامل 6 نسل ذرت رقم زودرس فجر، (والدین (P(1 و (P(2 و هیبریدهای (F(1 ، (F(2 و (BC(2، (BC(1) بودند. نتایج نشان داد که تفاوت های معنی داری بین ژنوتیپهای مورد بررسی از نظر صفات تعداد روز کاشت تا ظهور رشته های ابریشمی و گرده افشانی، طول بلال، ارتفاع بوته، طول تاسل، تعداد برگ، تعداد دانه در ردیف و عملکرد دانه وجود دارد. بطوریکه بیشترین و کمترین عملکرد دانه با مقادیر 7/33 و 2/43 تن در هکتار بترتیب متعلق به هیبردی تلاقی برگشتی اول (BC(1) و والد پدری (P(2) بود. برتری عملکرد دانه در (BC(1 می تواند به دلیل برتری آن در صفاتی نظیر طول بلال، تعداد کل برگ و تعداد دانه در ردیف باشد. میزان وراثت پذیری صفات از حداقل 57 تا 93 درصد متغیر بود که ناشی از سهم بیشتر اثرات ژنتیکی در کنترل صفات مورد بررسی بود. وراثت پذیری عملکرد 70/2% برآورد گردید که حاکی از نوید بخش بودن گزینش در صفات مرتبط با عملکرد می باشد. همچنین نتایج بررسی هتروزیس نشان داد که برتری هیبرید (F(1 نسبت به میانگین والدین 108/5% و نسبت به والد برتر (هترویلیتیوزیس) 69/23% می باشد. همچنین هتروزیس منفی برای صفات تعداد روز کاشت تا گرده افشانی و ظهور رشته های ابریشمی مشاهده شد که می تواند ناشی از پسروی اینبریدینگ در لاین های والدینی باشد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
پنج شنبه 95 مهر 29 , ساعت 5:39 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود تحقیق ویتامینD و راشیتیسم و ایدز pdf دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود تحقیق ویتامینD و راشیتیسم و ایدز pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود تحقیق ویتامینD و راشیتیسم و ایدز pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود تحقیق ویتامینD و راشیتیسم و ایدز pdf :

بخشی از فهرست دانلود تحقیق ویتامینD و راشیتیسم و ایدز pdf

فهرست:
ویتامینD=راشیتیسم
1. ساختمان شیمیایی
2. نقش بیوشیمیایی ویتامین D
3. عوارض کمبود ویتامین D
4. منابع غذایی
5. ویتامین D و اثر آن بر بیماری MS
6. کلسیم و اثر آن در درمان راشیتیسم
ایدز
1. شرح بیماری
2. علت بیماری
3. سیر بیماری و علایم آن
4. عوامل تشدید کننده بیماری
5. در چه شرایطی باید به پزشگ مراجعه کرد؟

مقدمه

مطمئنا با نام ویتامین D آشنایی دارید و از بیماری راشیتیسم یا نرمی استخوان نیز مطالبی شنیده‌اید و یا شاید تاکنون کودکان یا افراد بزرگسالی را دیده‌اید که پاهای هلالی شکل دارند، دلیل آن چیست؟ آیا هلالی شدن پای افراد به سمت خارج یا داخل یک مسئله ژنتیکی است یا یک کمبود تغذیه‌ای؟ ویتامین D از ویتامینهای محلول در چربی است و از راههای مختلفی به بدن می‌رسد. اصلی‌ترین راه تأمین ویتامین D برخورد نور ماورای بنفش آفتاب و تغییرات پیش سازهای زیر پوستی است. این ویتامین از راه مواد غذایی حیوانی نیز تامین می‌شود. در گیاهان نیز پیش سازهای تولید کننده ویتامین D موجود است .








ساختمان ویتامین D
ساختمان شیمیایی
ویتامینهای D یک گروه الکلهای حلقوی مشتق از استرولها هستند که دارای خاصیت ضد بیماری راشیتیسم می‌باشند. استرولها الکلهای حلقوی مشتق از کربور حلقوی سیر شده و 17 کربن دار به نام سیکلو پنتانو پرهیدو فنانترن می‌باشند. ازاستخلاف کربنهای 13 و 10 این ترکیب توسط دو ریشه متیل هسته 19کربن‌دار تولید می‌شود. کلسترول که یک استرول جانوری است از هسته فوق مشتق می‌شود. ارگواسترول که در گیاهان و نیز در زنگ چاودار وجود دارد دارای فرمول شیمیایی شبیه کلسترول است.


انواع ویتامین D
• ویتامین D2 یا کلسیفرول که از استرولهای گیاهی مانند ارگو استرول و در اثر پرتو فرابنفش حاصل می‌گردد.
• ویتامین D3 یا کلی‌کلسیفرول که از 7 دهیدروکلسترول مشتق می‌شود و به همین جهت آن را ویتامین D طبیعی می‌نامند.
• ویتامین D1 که اولین ترکیبی است که به صورت متبلور تهیه و به این نام نامیده شد و مخلوطی از کلسیفرول و سایر ایزومرهای ویتامین D است.


نقش بیوشیمیایی ویتامین D
ویتامین D موجب افزایش جذب کلسیم و فسفر در روده‌ها می‌شود. در هنگامی که کمبود ویتامین D ایجاد شده باشد تجویز ویتامین D باعث کاهش مقدار دفع کلسیم و فسفر از طریق مدفوع و به میزان کمتری سبب افزایش دفع ادراری این عناصر می‌گردد. نتیجه این عمل افزایش جذب و ذخیره کلسیم و فسفر در بدن است. یکی از نقشهای ویتامین D نقشی است که در بیوسنتز خاصی به عهده دارد. دریافت ویتامین D و کلسیم موجب افزایش قدرت و هماهنگی عضلات ، در افراد بالای 65 سال می‌شود . ضعف عضلات در بسیاری از سالمندان موجب عدم توانایی در راه رفتن می‌شود. دلیل عمده ناتوانی عضلات سطح پایین ویتامینD است.

فقدان ویتامین D موجب پیدایش اختلالاتی در عمل استخوان سازی می‌شود. در انتهای استخوانها سلولها غضروفی باقی می‌مانند و مویرگها و سلولهای استئوبلاست پیشرفت نمی‌کنند. و به این ترتیب بافت غضروفی رشد نموده و حجیم می‌گردد بدون آنکه عمل کلسیفیکاسیون انجام گرفته و استخوان تشکیل شود. با پیشرفت بیماری استقامت و سختی استخوانها کم و تغییر شکل و خمیدگی آنها بخصوص در استخوانهای طویل پدیدار می‌شود. این بیماری در کودکان راشیتیسم و در بزرگسالان استئومالاسی نامیده می‌شود.
عوارض کمبود ویتامین D
بیماری اصلی حاصل ویتامین D ، راشیتیسم یا نرمی استخوان است . این بیماری در اثر کمبود کلسیم و فسفر در زمان رشد استخوانها در کودکان است. این عوارض در استخوانهای اصلی و بلند رخ داده و فرد دچار درد و سستی عضلات می‌شود. به دلیل اینکه استخوانها دارای املاح کمتری هستند، وزن را تحمل نمی‌کنند و انحنا می‌یابند. عوارض دیگر ، تشکیل برجستگیهای دکمه مانند بر روی ستون فقرات ، جمجمه بزرگ و سینه برجسته می‌باشد. مچ دست و پا پهن می‌شود که از علایم اولیه و قابل تشخیص توسط رادیوگرافی است.




استئوپروز یا پوکی استخوان یکی از بیماریهایی است که بسیاری از سالمندان خصوصا زنان بدان مبتلا می‌شوند. در این بیماری استخوان از داخل تخلیه می‌شود و املاح استخوانی کاهش می‌یابد. عامل اصلی تاثیرگذار تغییرات هورمونی بدن است. در این بیماری میزان ویتامین D کاهش می‌یابد ولی درمان با ویتامین D تاثیر چندانی ندارد. تنها می‌توان توصیه کرد برای پیشگیری از ابتلا ، از دوران جوانی میزان کافیکلسیم و فسفر به همراه ویتامین D مصرف شود.
منابع غذایی
مقدار ویتامین D در کبد ماهی و سایر حیوانات زیاد است. در شیر ، کره و زرده تخم مرغ نیز وجود دارد. برای کودکان و زنان باردار و شیرده روزانه 400 میلیگرم لازم است. تجویز مقادیر زیاد ویتامین موجب هیپرویتامینوز می‌شود که با رسوب املاح کلسیم در بافتهای نرم از جمله کلیه‌ها و ششها همراه است. نیاز بدن انسان در فصل زمستان به ویتامین D بیش از فصل تابستان است.
ویتامین D و اثر آن بر بیماری MS
پژوهشگران معتقدند مصرف ویتامین D نه تنها باعث پیشگیری از بیماری MS می‌شود،‌ بلکه علایم آن را نیز تخفیف می‌دهد. محققان تغذیه اعلام کردند تجویز شکل فعال ویتامین D به موشهای مبتلا به بیماری شبیه MS نه تنها باعث پیشگیری از بیماری گردید بلکه باعث تخفیف علایم MS در آنها نیز شد. بر اساس مطالعات جدید ،‌ همچنین حفظ سطح خونی مناسب ویتامین D در بیماران مبتلا به MS از سرکوب فعالیت بیماری اهمیت دارد و در پیشگیری از عوارض کمبود ویتامین D همچون پوکی استخوان و در پی آن شکستگی نیز موثر است.

بر اساس مطالعات قبلی هم مشاهده شده بود که شیوع بیماری MS در مناطقی که کمبود ویتامین وجود دارد، بالاتر است. بیماری MS یا مولتیپل اسکلروز نوعی بیماری اعصاب است که در جوانی آغاز می‌شود و با فلج شدن حسی و حرکتی بیماران ظاهر می‌شود و می‌تواند سیری تشدید شونده و مهلک و یا سیری آهسته و مزمن داشته باشد.علت این بیماری رسوب نوعی پروتئین در بخشهایی از مغز است. اما عامل دقیق این رسوب‌گذاری هنوز دقیقا دانسته نشده است.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
پنج شنبه 95 مهر 29 , ساعت 5:39 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله انتخاب مولدهای پراکنده مناسب دریک شبکه توزیع خاص استان کردستان باهدف کاهش بارپیک باتوجه به شرایط بار pdf دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله انتخاب مولدهای پراکنده مناسب دریک شبکه توزیع خاص استان کردستان باهدف کاهش بارپیک باتوجه به شرایط بار pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله انتخاب مولدهای پراکنده مناسب دریک شبکه توزیع خاص استان کردستان باهدف کاهش بارپیک باتوجه به شرایط بار pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله انتخاب مولدهای پراکنده مناسب دریک شبکه توزیع خاص استان کردستان باهدف کاهش بارپیک باتوجه به شرایط بار pdf :

سال انتشار: 1394
محل انتشار: بیستمین کنفرانس توزیع برق
تعداد صفحات: 9
نویسنده(ها):
جمال الدین حسینی – دانشگاه امیرکبیر
گئورک قره پتیان – دانشگاه امیرکبیر

چکیده:
محدودیت های تولید و افزایش پیک بار همزمان ، شرکت های توزیع برق را به انجام برنامه های پیک سایی ملزمساخته است. تمرکز این مطالعه بر انتخاب بهینه مولدهای پراکنده، بر اساس رفتار بار الکتریکی و پتانسیل منابعانرژی تجدیدپذیر در منطقه به منظور کاهش پیک بار یک فیدر kV20 نمونه می باشد. با اندازه گیری ساعتی بارالکتریکی در طول یکسال، پروفیل بار الکتریکی استخراج و دیماند سالیانه فیدر طی 20 سال اخیر بررسی ومنحنی رشد دیماند مشخص شد. بر اساس موقعیت جغرافیایی مصرف کنندگان، پتانسیل استفاده از منابعتجدیدپذیر در ساعات پیک بار، شامل تابش خورشید و سرعت باد، با هدف حداکثر مشارکت واحدهای تولیدپراکنده در زمان پیک و کاهش هزینه خالص فعلی بررسی شد. سپس با استفاده از نرم افزار بهینه سازی HOMER ، سیستم انرژی هیبریدی متصل به شبکه که بخشی از بار الکتریکی را تامین می کند انتخاب، و آنالیز فنیاقتصادی سیستم و آنالیز حساسیت پارامترهای مختلف روی این سیستم صورت گرفت. با مقایسه هزینه خالصفعلی سیستم پیشنهادی، با هزینه ناشی از احداث فیدر جدید در سال هدف، این نتیجه حاصل شد که، سرمایهگذاری در ایجاد مولدهای پراکنده ی مناسب و متناسب با رفتار بار الکتریکی به منظور کاهش پیک بار شبکه توزیعتوجیه اقتصادی دارد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
پنج شنبه 95 مهر 29 , ساعت 5:39 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله بررسی ضوابط لرزه ای در طرح و اجرای ساختمان های روستایی pdf دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله بررسی ضوابط لرزه ای در طرح و اجرای ساختمان های روستایی pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی ضوابط لرزه ای در طرح و اجرای ساختمان های روستایی pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله بررسی ضوابط لرزه ای در طرح و اجرای ساختمان های روستایی pdf :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: اولین همایش ملی جوشکاری صنعتی و نوین ساختمان
تعداد صفحات: 5
نویسنده(ها):
پیام فوزی جوکندان – عضو هیات علمی گروه مهندسی عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان

چکیده:
اکثر ساختمان های مناطق روستایی کشورمان در برابر پدیده های مخرب طبیعی بخصوص زلزله بسیار آسیب پذیر می باشد هر چند در اکثر مناطق روستایی دورافتاده امکان تهیه مصالح مرغوب میسر نمی باشد و استفاده از مصالح در دسترس و محلی امری اجتناب ناپذیر است ولی در کل تحقیق در زمینه بهیود خواص این مصالح و بکارگیری نتایج بدست آمده آموزش دست اندرکاران ساخت و ساز روستایی و نهایتا رعایت اصول و ضوابط فنی و دخالت و نظارت ارگان های دولتی در ساخت و ساز روستایی کشور می تواند در بهبود کیفیت ساخت و ساز مناطق روستایی موثر باشد این مقاله به طور خلاصه به اصول اولیه و کلی ساخت و ساز در مناطق روستایی بخصوص در مناطق روستایی زلزله خیز می پردازد که با رعایت آن در طرح و اجرا می توان ساختمان های این مناطق را در برابر اثرات ناشی از زلزله مقاوم و ایمن نمود.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
پنج شنبه 95 مهر 29 , ساعت 5:39 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله مطالعات زمینشناسی، دگرسانی و ژئوشیمی در ارتباط با کانیزایی آنتیموان در منطقه ارغش حسنآباد، شمال شرق ایران pdf دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله مطالعات زمینشناسی، دگرسانی و ژئوشیمی در ارتباط با کانیزایی آنتیموان در منطقه ارغش حسنآباد، شمال شرق ایران pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله مطالعات زمینشناسی، دگرسانی و ژئوشیمی در ارتباط با کانیزایی آنتیموان در منطقه ارغش حسنآباد، شمال شرق ایران pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله مطالعات زمینشناسی، دگرسانی و ژئوشیمی در ارتباط با کانیزایی آنتیموان در منطقه ارغش حسنآباد، شمال شرق ایران pdf :

سال انتشار: 1389

محل انتشار: نخستین همایش انجمن زمین شناسی اقتصادی ایران

تعداد صفحات: 6

نویسنده(ها):

زهرا اعلمی نیا – گروه زمین شناسی، دانشگاه فردوسی مشهد
محمدحسن کریمپور – گروه زمین شناسی، دانشگاه فردوسی مشهد
سید مسعود همام – گروه زمین شناسی، دانشگاه فردوسی مشهد

چکیده:

منطقه حسنآباد- ارغش در جنوب غرب نیشابور واقع در شمال استان خراسان رضوی قرار دارد. بر اساس بررسی – های صحرایی و آزمایشگاهی چندین توده نفوذی شناسایی شده که شامل بیوتیت دیوریت پورفیری، بیوتیت هورنبلند دیوریت پورفیری، هورنبلند مونزونیت پورفیری، بیوتیت میکروگرانیت، گرانیت، میکروگرانودیوریت و گرانودیوریت می باشد. 5 نوع دگرسانی در منطقه آنتیمواندار شناسایی شده است که عبارتند از: آرژیلیک، پروپلیتیک، سرسیتیک، کربنات و زون سیلیسی. دگرسانی غالب در منطقه از نوع آرژیلیکی بوده که وسعت زیادی از مرکز منطقه را در بر گرفته است. کانیزایی در یک رگه کوارتز با طول حدود 750 متر و پهنای کمتر از یک متر تا 5 متر در امتداد گسل قرار دارد. به منظور بررسی روند تغییرات عناصر طلا، آنتیموان، آرسنیک و جیوه، فراوانی آنها در طول هر ترانشه و سپس در طول رگه مقایسه شده است تغییرات عنصر طلا در نمونهها از 0 تا 750 میلیگرم در تن میباشد. تغییرات عنصر آنتیموان در 10161 گرم در / نمونهها از 10 تا بیش از 10000 گرم در تن میباشد. تغییرات عنصر ارسنیک در نمونهها از 57 تا 3 تن میباشد. با توجه به نمودارها دیده میشود که طلا با آنتیموان، ارسنیک و جیوه در طول ترانشه (عرض رگه به همراه سنگ دیواره) همبستگی ندارد. اما در طول رگه بیشترین مقادیر طلا با بیشترین مقادیر آنتیموان، ارسنیک و جیوه به دست آمده از ترانشهها همبستگی نشان میدهد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
<   <<   36   37   38   39   40   >>   >

لیست کل یادداشت های این وبلاگ