سفارش تبلیغ
صبا ویژن
نیک بخت نشود آن که برادرانش شوربخت اند . [امام علی علیه السلام]
 
چهارشنبه 95 شهریور 31 , ساعت 8:58 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله تاریخچه آموزش در کره word دارای 31 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاریخچه آموزش در کره word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاریخچه آموزش در کره word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاریخچه آموزش در کره word :

تاریخچه آموزشی
یک ضرب المثل قدیمی در کره وجود دارد که می گوید : نباید حتی بر روی سایه معلم خود پا گذاشت.این ضرب المثل میزان احترامی که بطور سنتی به معلمان ابراز می شده را مورد تأیید قرار می دهد.اگرچه تغییرات زیادی در نظام آموزشی کره از زمان پذیرش روشهای آموزشی مدرن بوجود آمده است،بسیاری از سنن قدیمی هنوز جایگاه خود راحفظ نموده اند.
آموزش درکره باستان
عموماً بدیهی فرض میشود که کره ای ها بطورسنتی اهمیت زیادی برای آموزش قائل شده اند و این دیدگاهی است که تا به امروز ادامه دارد.
طبق متون تاریخی باستان،آموزش رسمی درکره طی دوران سه پادشاهی(از57 سال پیش از میلاد تا 668 میلادی) تحت تأثیر نظام آموزشی کشورچین بوده است.
درسال 372میلادی مؤسسه دولتی آموزش عالی با نام TAEHAK( آکادمی ملی کنفوسیوس) در پادشاهی GOGURYEO (37 سال پیش ازمیلاد تا 668 میلادی) تأسیس گردید.
مؤسسه مشابه آموزش عالی با نام GUKHAK (کالج ملی کنفوسیوس)درسال 682 دردوران پادشاهی SILLA (57 سال پیش از میلاد تا 935 میلادی) ایجاد گردید.
دراین اثنا،همچنین سیستم تربیتی منحصربفردی تحت عنوانHWARANGDO(رویش گلهای جوان) ایجاد گردید تا جوانان نخبه اشراف را آموزش دهد.
HWARANGDO درمتحد کردن شبه جزیره کره طی قرن هفتم میلادی مؤثربود.پادشاهی BAEKJE(18سال پیش ازمیلاد تا 660 میلادی) نیزآموزش را مورد تاکید قرار داد و بسیاری ازدانشمندان را در موضوعات آکادمیک گوناگون تربیت نمود، که بسیاری از آنها سهم مهمی در فرهنگ ابتدایی کشورژاپن ایفا کردند.آموزش عالی در تمامی این پادشاهی ها تمایل به تمرکز بر مطالعه آثار کلاسیک چینی داشت.اگرچه سلسله بعدی GORYEO (1392 – 918) بودائیسم را بعنوان مذهب دولتی برگزید، مطالعات کنفوسیوس همچنان تأثیرمهمی بر جوامع آکادمیک و نظام آموزشی داشتند.نهادینه شدن خدمت دولتی درنیمه قرن دهم الگوی رفرم آموزشی راایجادنموده و نقش آموزش را بسوی آماده نمودن افراد جوان جهت خدمت عمومی سوق داد.
GORYEO مؤسـسه ای دولتی جهت آموزش عالی با نام GUKJAGAM (دانشگاه ملی) در سال 992 در پایتخت خود GAESEONG بنیان گذاری نمود.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

لیست کل یادداشت های این وبلاگ