دانلود مقاله تهیه و ارزیابی نانوکامپوزیت پلی وینیل الکل/ کادمیم سولفید الکتروریسی شده جهت کاربرد در سلولدر های خورشیدی pdf دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله تهیه و ارزیابی نانوکامپوزیت پلی وینیل الکل/ کادمیم سولفید الکتروریسی شده جهت کاربرد در سلولدر های خورشیدی pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله تهیه و ارزیابی نانوکامپوزیت پلی وینیل الکل/ کادمیم سولفید الکتروریسی شده جهت کاربرد در سلولدر های خورشیدی pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله تهیه و ارزیابی نانوکامپوزیت پلی وینیل الکل/ کادمیم سولفید الکتروریسی شده جهت کاربرد در سلولدر های خورشیدی pdf :
سال انتشار: 1392
محل انتشار: سومینن کنفرانس سالانه انرژی پاک
تعداد صفحات: 7
نویسنده(ها):
پرنیان فردوسی – دانشجوی کارشناسی ارشد ، دانشگاه گیلان؛
جواد مختاری – استادیار، دانشگاه گیلان؛
چکیده:
انرژی خورشیدی از جمله انرژیهای دوستدار محیط زیست ویکی از منابع تمام نشدنی انرژی میباشد و برای مهار کردن آن از ابزارهایی مانند سلولهای خورشیدی استفاده میشود. به منظور کاهش هزینهها، حفاظت از محیط زیست و بالا بردنراندمان تبدیل انرژی خورشیدی به الکتریکی، از نانو کامپوزیت- ها استفاده میشود. بدین منظور، در این تحقیق، ابتدا نانو ذرات کادمیم سولفید به فرم ژل با روشی ساده و کم هزینه تولیدشدند. سپس نانو کامپوزیتهای پلی وینیل الکل/ کادمیم سولفید با درصدهای مختلف از نانو ذرات کادمیم سولفید، به روش الکتروریسی تهیه و جهت استفاده در سلولهای خورشیدی، مورد ارزیابی قرار گرفتند. گونهشناسی نانوکامپوزیتها و شناسایی حضور نانو ذرات کادمیم سولفید بر روی ماتریس پلیمری با استفاده از طیفسنج پراش پرتو ایکس و میکروسکوپ الکترونی پویشی مورد بررسی قرار گرفت، نتایجحاصل، تشکیل ذرات کادمیم سولفید در ماتریس پلیمری پلی وینیل الکل با فاز کریستالی و در مقیاس نانو را نشان میدهد. همچنین فعالیت نوری وبها نیز با دستگاه اندازهگیری طیفبازتاب پخشی بررسی شد. نتایج نشان داد که نمونه تهیه شده با نسبت50/50% به دلیل فاز بلوری، شکاف انرژی مطلوب و انتقال نوری بالا، جهت استفاده در سلول خورشیدی، به عنوان نیمههادی نوع منفی، مناسب میباشد.
لیست کل یادداشت های این وبلاگ
دانلود مقاله Study of CO2 Injection for EOR (Enhanced Oil Recov
دانلود مقاله تاثیر خشکسالی در افزایش و کاهش افات و بیماریهای گی
دانلود مقاله RESTORATION OF AN OTTOMAN BATH IN GREECE pdf
دانلود مقاله شبیه سازی سه بعدی و بهبود رسانایی خروجی در ترانزیس
دانلود مقاله طرح کتابخانة الکترونیک سلامت pdf
دانلود مقاله تاثیر پلیمر کاتیونی در تشکیل گرانول هوازی در راکتو
[عناوین آرشیوشده]