سفارش تبلیغ
صبا ویژن
هرکس درس را ادامه ندهد، به فهم نرسد . [امام علی علیه السلام]
 
پنج شنبه 95 مهر 29 , ساعت 5:39 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله مطالعات زمینشناسی، دگرسانی و ژئوشیمی در ارتباط با کانیزایی آنتیموان در منطقه ارغش حسنآباد، شمال شرق ایران pdf دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله مطالعات زمینشناسی، دگرسانی و ژئوشیمی در ارتباط با کانیزایی آنتیموان در منطقه ارغش حسنآباد، شمال شرق ایران pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله مطالعات زمینشناسی، دگرسانی و ژئوشیمی در ارتباط با کانیزایی آنتیموان در منطقه ارغش حسنآباد، شمال شرق ایران pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله مطالعات زمینشناسی، دگرسانی و ژئوشیمی در ارتباط با کانیزایی آنتیموان در منطقه ارغش حسنآباد، شمال شرق ایران pdf :

سال انتشار: 1389

محل انتشار: نخستین همایش انجمن زمین شناسی اقتصادی ایران

تعداد صفحات: 6

نویسنده(ها):

زهرا اعلمی نیا – گروه زمین شناسی، دانشگاه فردوسی مشهد
محمدحسن کریمپور – گروه زمین شناسی، دانشگاه فردوسی مشهد
سید مسعود همام – گروه زمین شناسی، دانشگاه فردوسی مشهد

چکیده:

منطقه حسنآباد- ارغش در جنوب غرب نیشابور واقع در شمال استان خراسان رضوی قرار دارد. بر اساس بررسی – های صحرایی و آزمایشگاهی چندین توده نفوذی شناسایی شده که شامل بیوتیت دیوریت پورفیری، بیوتیت هورنبلند دیوریت پورفیری، هورنبلند مونزونیت پورفیری، بیوتیت میکروگرانیت، گرانیت، میکروگرانودیوریت و گرانودیوریت می باشد. 5 نوع دگرسانی در منطقه آنتیمواندار شناسایی شده است که عبارتند از: آرژیلیک، پروپلیتیک، سرسیتیک، کربنات و زون سیلیسی. دگرسانی غالب در منطقه از نوع آرژیلیکی بوده که وسعت زیادی از مرکز منطقه را در بر گرفته است. کانیزایی در یک رگه کوارتز با طول حدود 750 متر و پهنای کمتر از یک متر تا 5 متر در امتداد گسل قرار دارد. به منظور بررسی روند تغییرات عناصر طلا، آنتیموان، آرسنیک و جیوه، فراوانی آنها در طول هر ترانشه و سپس در طول رگه مقایسه شده است تغییرات عنصر طلا در نمونهها از 0 تا 750 میلیگرم در تن میباشد. تغییرات عنصر آنتیموان در 10161 گرم در / نمونهها از 10 تا بیش از 10000 گرم در تن میباشد. تغییرات عنصر ارسنیک در نمونهها از 57 تا 3 تن میباشد. با توجه به نمودارها دیده میشود که طلا با آنتیموان، ارسنیک و جیوه در طول ترانشه (عرض رگه به همراه سنگ دیواره) همبستگی ندارد. اما در طول رگه بیشترین مقادیر طلا با بیشترین مقادیر آنتیموان، ارسنیک و جیوه به دست آمده از ترانشهها همبستگی نشان میدهد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

لیست کل یادداشت های این وبلاگ