سفارش تبلیغ
صبا ویژن
دانشمندی که از دانشش استفاده می شود، از هزار عابد بهتر است . [پیامبر خدا صلی الله علیه و آله]
 
پنج شنبه 95 مهر 29 , ساعت 5:39 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله انتخاب مولدهای پراکنده مناسب دریک شبکه توزیع خاص استان کردستان باهدف کاهش بارپیک باتوجه به شرایط بار pdf دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله انتخاب مولدهای پراکنده مناسب دریک شبکه توزیع خاص استان کردستان باهدف کاهش بارپیک باتوجه به شرایط بار pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله انتخاب مولدهای پراکنده مناسب دریک شبکه توزیع خاص استان کردستان باهدف کاهش بارپیک باتوجه به شرایط بار pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله انتخاب مولدهای پراکنده مناسب دریک شبکه توزیع خاص استان کردستان باهدف کاهش بارپیک باتوجه به شرایط بار pdf :

سال انتشار: 1394
محل انتشار: بیستمین کنفرانس توزیع برق
تعداد صفحات: 9
نویسنده(ها):
جمال الدین حسینی – دانشگاه امیرکبیر
گئورک قره پتیان – دانشگاه امیرکبیر

چکیده:
محدودیت های تولید و افزایش پیک بار همزمان ، شرکت های توزیع برق را به انجام برنامه های پیک سایی ملزمساخته است. تمرکز این مطالعه بر انتخاب بهینه مولدهای پراکنده، بر اساس رفتار بار الکتریکی و پتانسیل منابعانرژی تجدیدپذیر در منطقه به منظور کاهش پیک بار یک فیدر kV20 نمونه می باشد. با اندازه گیری ساعتی بارالکتریکی در طول یکسال، پروفیل بار الکتریکی استخراج و دیماند سالیانه فیدر طی 20 سال اخیر بررسی ومنحنی رشد دیماند مشخص شد. بر اساس موقعیت جغرافیایی مصرف کنندگان، پتانسیل استفاده از منابعتجدیدپذیر در ساعات پیک بار، شامل تابش خورشید و سرعت باد، با هدف حداکثر مشارکت واحدهای تولیدپراکنده در زمان پیک و کاهش هزینه خالص فعلی بررسی شد. سپس با استفاده از نرم افزار بهینه سازی HOMER ، سیستم انرژی هیبریدی متصل به شبکه که بخشی از بار الکتریکی را تامین می کند انتخاب، و آنالیز فنیاقتصادی سیستم و آنالیز حساسیت پارامترهای مختلف روی این سیستم صورت گرفت. با مقایسه هزینه خالصفعلی سیستم پیشنهادی، با هزینه ناشی از احداث فیدر جدید در سال هدف، این نتیجه حاصل شد که، سرمایهگذاری در ایجاد مولدهای پراکنده ی مناسب و متناسب با رفتار بار الکتریکی به منظور کاهش پیک بار شبکه توزیعتوجیه اقتصادی دارد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

لیست کل یادداشت های این وبلاگ