سفارش تبلیغ
صبا ویژن
دوستیِ برادران دنیایی، بر اثر زودْ گسلیِ علل آن، گسسته می شود . [امام علی علیه السلام]
 
پنج شنبه 95 مهر 29 , ساعت 5:43 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله آزمون نتاج ناتنی برای گزینش والدین مناسب برای تولید واریته سنتتیک یونجه pdf دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله آزمون نتاج ناتنی برای گزینش والدین مناسب برای تولید واریته سنتتیک یونجه pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله آزمون نتاج ناتنی برای گزینش والدین مناسب برای تولید واریته سنتتیک یونجه pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله آزمون نتاج ناتنی برای گزینش والدین مناسب برای تولید واریته سنتتیک یونجه pdf :

دانلود مقاله آزمون نتاج ناتنی برای گزینش والدین مناسب برای تولید واریته سنتتیک یونجه pdf که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار 1389 در مجله علوم زراعی ایران از صفحه 66 تا 75 منتشر شده است.
نام: آزمون نتاج ناتنی برای گزینش والدین مناسب برای تولید واریته سنتتیک یونجه
این مقاله دارای 10 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آزمون نتاج
مقاله قابلیت ترکیب عمومی و یونجه

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: منیری فر حسن

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
به منظور ارزیابی قابلیت ترکیب عمومی اکوتیپ های یونجه منطقه آذربایجان از طریق آزمون پلی کراس و انتخاب والدین مناسب برای تولید واریته سنتتیک، آزمایشی در سال های زراعی 1380 لغایت 1386 در ایستگاه تحقیقاتی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان آذربایجان شرقی صورت گرفت. 29 اکوتیپ یونجه محلی منطقه آذربایجان همراه با یک رقم اصلاح شده در خزانه پلی کراس کشت شدند. طرح مورد استفاده برای توزیع تصادفی اکوتیپ ها در خزانه پلی کراس بلوک های کامل تصادفی با 12 تکرار بود. بذور ناتنی تولید شده از خزانه پلی کراس، ابتدا بصورت انفرادی در گلدان کشت و سپس گیاهان در سن یک ماهگی به مزرعه منتقل شدند و در آزمون پلی کراس در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی بمدت سه سال مورد ارزیابی قرار گرفتند. تجزیه های آماری داده های حاصل نشان داد که تنوع گسترده ای بین اکوتیپ ها وجود داشته و با استفاده از این تنوع، امکان گزینش والدها فراهم است. با توجه به میزان قابلیت ترکیب عمومی اکوتیپ ها و بر اساس علوفه تر و خشک، یازده اکوتیپ ساتلو، قره یونجه مرکز، المرد، لقان، بافتان، خواجه، سیوان، ایلان جوج، دیزج صفرعلی، خسروانق و قره بابا برای تولید بذر سنتتیک انتخاب شدند. میزان وراثت پذیری خصوصی علوفه تر، علوفه خشک، ارتفاع بوته، نسبت وزن برگ به ساقه در حالت تر و خشک به ترتیب 60، 59، 50، 11 و 19 درصد برآورد شدند با اعمال گزینش با شدت 30 درصد، میزان پاسخ مورد انتظار برای عملکرد تر و خشک به ترتیب 2/3 و 58/1 تن در هکتار محاسبه شد. این آزمایش با فراهم آوری تلاقی تصادفی برای یازده اکوتیپ منتخب در شرایط کنترل شده برای تولید واریته سنتتیک ادامه خواهد یافت.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

لیست کل یادداشت های این وبلاگ