سفارش تبلیغ
صبا ویژن
هرگاه خداوند، بنده ای را دوست بدارد، قلبی سلیم و پاک و خویی استوار، روزی اش می کند . [امام علی علیه السلام]
 
پنج شنبه 95 مهر 29 , ساعت 5:55 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله تهیه و بررسی ساختار کریستالی کمپلکس (1?5)(Hg(DADMBTZ)(3)][Hg(SCN)(4)](H(2)O] به روش پرتو ایکس pdf دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله تهیه و بررسی ساختار کریستالی کمپلکس (1?5)(Hg(DADMBTZ)(3)][Hg(SCN)(4)](H(2)O] به روش پرتو ایکس pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله تهیه و بررسی ساختار کریستالی کمپلکس (1?5)(Hg(DADMBTZ)(3)][Hg(SCN)(4)](H(2)O] به روش پرتو ایکس pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله تهیه و بررسی ساختار کریستالی کمپلکس (1?5)(Hg(DADMBTZ)(3)][Hg(SCN)(4)](H(2)O] به روش پرتو ایکس pdf :

سال انتشار: 1386

محل انتشار: پانزدهمین همایش انجمن بلورشناسی و کانی شناسی ایران

تعداد صفحات: 4

نویسنده(ها):

اکرم حسینیان – تهران – دانشگاه تربیت مدرس – دانشکده علوم پایه – گروه شیمی
مریم موحدی – تهران – دانشگاه تربیت مدرس – دانشکده علوم پایه – گروه شیمی
فروغ داوری اقدم – تهران – دانشگاه تربیت مدرس – دانشکده علوم پایه – گروه شیمی
علیرضا محجوب – تهران – دانشگاه تربیت مدرس – دانشکده علوم پایه – گروه شیمی

چکیده:

کمپلکس (15)(Hg(DADMBTZ)(3)][Hg(SCN)(4)](H(2)O] در اثر واکنش لیگاند جدید2، 2-دی آمینو-5،5- دی متیل- 4،4- بی تیازول با تیوسیانات جیوه به روش لوله با شاخه جانبی و یکمرحله ای تهیه شد. بلورهای قهوه ای رنگ بدست آمده با طیف سنجی C, HNMR.IR و آنالیز عنصری شناسایی شده و ساختار تک کریستال آن توسط اشعه ایکس تعیین گردید. کمپلکس بصورت فرم کاتیونی( 2+)[(Hg(DADMBTZ)(3] و فرم آنیونی( 2-)[(Hg(SCN)(4] با یک و نیم مولکول حلال آب کوئوردینه نشده در سیستم کریستالی م شاهده می گردد. فلز جیوه در هر دو فرم کاتیونی و آنیونی دارای عدد کوئوردیناسیون چهار می باشد. در فرم کاتیونی با سه مولکول لیگاند احاطه شده که یکی از لیگاندها به صورت دو دندانه از طریق نیتروژنهای داخل حلقه به فلز جیوه کوئوردینه شده است و دوتای دیگر به صورت یک دندانه عمل نموده و با یکی از نیتروژنهای داخل حلقه به فلز اتصال دارند. اتمهای نیتروژن گروه آمینی (NH(2 لیگاند با فلز کوئوردینه نده اند. بخش آنیونی با آرایش چهار وجهی HgS4 با اندکی انحراف در زوایا و تفاوت در طول پیوندهای Hg-S مشاهده می گردد. پیوند هیدروژنی درون مولکولی N-H;N و بین مولکولی O-H;N و N-H;O به سیستم پایداری می دهد. مولکولهای آب کوئوردینه نشده با پیوندهای هیدروژنی بخش کاتیونی و آنیونی را به هم مرتبط کرده است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

لیست کل یادداشت های این وبلاگ