دانلود مقاله تاثیر کودهای آلی و اسید سالیسیلیک بر برخی متابولیتهای ثانویه گیاه دارویی بادرنجبویه (. Melissa officinalis L ) pdf دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله تاثیر کودهای آلی و اسید سالیسیلیک بر برخی متابولیتهای ثانویه گیاه دارویی بادرنجبویه (. Melissa officinalis L ) pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله تاثیر کودهای آلی و اسید سالیسیلیک بر برخی متابولیتهای ثانویه گیاه دارویی بادرنجبویه (. Melissa officinalis L ) pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله تاثیر کودهای آلی و اسید سالیسیلیک بر برخی متابولیتهای ثانویه گیاه دارویی بادرنجبویه (. Melissa officinalis L ) pdf :
سال انتشار: 1393
محل انتشار: اولین همایش ملی ایده های نوین در کشاورزی پایدار
تعداد صفحات: 11
نویسنده(ها):
کیانوش حسن زاده – کارشناس ارشد گیاهان دارویی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
خدایار همتی – دانشیار، گروه علوم باغبانی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
مهدی علیزاده – استادیار، گروه علوم باغبانی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
چکیده:
بادرنجبویه گیاهی دارویی است که اسانس آن کاربرد فراوانی در صنایع دارویی، غذایی و بهداشتی داشته و همچنین دارای ترکیب اسید رزمارینیک میباشد که امروزه بر علیه ویروس HIV1 و درمان بیماری ایدز مورد استفاده قرار میگیرد. در این تحقیق اثر کودهای آلی(کود گاوی، گوسفندی، ورمی کمپوست و خاکبرگ) و محلول پاشی با اسید سالیسیلیک (SA) در غلظت های 0و 2-10 و 4-10 و 6-10 مولار بر روی درصد اسانس و برخی متابولیت های ثانویه گیاه دارویی بادرنجبویه بررسی شد. آزمایش در قالب طرح فاکتوریل بر پایه بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار به صورت گلدانی صورت گرفت. متغیرهای اندازه گیری شده شامل درصد اسانس، میزان فنل، فلاونوئید و فعالیت آنتی اکسیدانی بود. اسانس گیری توسط کلونجر و میزان فنل، فلاونوئید و فعالیت آنتی اکسیدانی توسط اسپکتروفتومتر انجام گرفت. نتایج نشان داد کودهای آلی و کاربرد اسید سالیسیلیک بر درصد اسانس، میزان فنل، فلاونوئید و فعالیت آنتی اکسیدانی تفاوت معنی داری داشت. بر اساس نتایج مقایسه میانگین ها، حداکثر درصد اسانس(0/536 درصد) در تیمار کود گاوی و غلظت 2-10 مولار SA و کمترین مقدار آن (0/203 درصد)مربوط به تیمار کودهای گاوی و گوسفندی بدون کاربرد SA بدست آمد. بیشترین فعالیت آنتی اکسیدانی مربوط به تیمار ورمی کمپوست بدون کاربرد اسید سالیسیلیک (76/16 درصد) و کمترین مقدار آن به تیمار کود گاوی و اسید سالیسیلیک 2-10 مولار(64/07 درصد) حاصل گردید. در مجموع نتایج حاصل از این آزمایش نشان داد که استفاده از کودهای آلی و اسید سالیسیلیک میتواند نقش موثری در افزایش عملکرد و تولید متابولیت های ثانویه در گیاه دارویی بادرنجبویه داشته باشد .
لیست کل یادداشت های این وبلاگ
دانلود مقاله Study of CO2 Injection for EOR (Enhanced Oil Recov
دانلود مقاله تاثیر خشکسالی در افزایش و کاهش افات و بیماریهای گی
دانلود مقاله RESTORATION OF AN OTTOMAN BATH IN GREECE pdf
دانلود مقاله شبیه سازی سه بعدی و بهبود رسانایی خروجی در ترانزیس
دانلود مقاله طرح کتابخانة الکترونیک سلامت pdf
دانلود مقاله تاثیر پلیمر کاتیونی در تشکیل گرانول هوازی در راکتو
[عناوین آرشیوشده]