سفارش تبلیغ
صبا ویژن
لازم ترین دانش بر تو آن است که از عمل بدان پرسیده می شوی . [امام علی علیه السلام]
 
شنبه 95 آبان 8 , ساعت 3:22 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله اندازه گیری میزان آفلاتوکسین M1 در شیرهای پاستوریزه pdf دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله اندازه گیری میزان آفلاتوکسین M1 در شیرهای پاستوریزه pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله اندازه گیری میزان آفلاتوکسین M1 در شیرهای پاستوریزه pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله اندازه گیری میزان آفلاتوکسین M1 در شیرهای پاستوریزه pdf :

دانلود مقاله اندازه گیری میزان آفلاتوکسین M1 در شیرهای پاستوریزه pdf که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان 1389 در مجله پزشکی کوثر از صفحه 89 تا 93 منتشر شده است.
نام: اندازه گیری میزان آفلاتوکسین M1 در شیرهای پاستوریزه
این مقاله دارای 5 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آفلاتوکسین M1
مقاله شیر پاستوریزه
مقاله الایزا

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
اهداف: هدف این مطالعه، بررسی شیرهای پاستوریزه از نظر آلودگی به آفلاتوکسین M1 و مقایسه محصول دو شرکت عمده تامین کننده لبنیات یکی از دانشگاه های علوم پزشکی شهر تهران از نظر آلودگی به این مایکوتوکسین بود.
مواد و روش ها: 50 نمونه شیر دو کارخانه لبنی، در دو فصل سرد (زمستان 1387) و گرم (تابستان 1388) به طور تصادفی انتخاب و میزان آفلاتوکسین M1 در آنها با استفاده از الایزای رقابتی اندازه گیری شد. اختلاف میانگین ها با استفاده از آزمون T استودنت در محیط نرم افزاری INSTATAمورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.
یافته ها: %84 نمونه ها به میزان قابل اندازه گیری، آلوده به آفلاتوکسین M1 بودند. میانگین غلظت این مایکوتوکسین در کل نمونه ها 207±146 نانوگرم در لیتر و دامنه آن از 0 تا 634 نانوگرم در لیتر متغیر بود. میزان آلودگی به آفلاتوکسین M1 تنها در دو نمونه (%4)، بالاتر از حد استاندارد ایران (50 نانوگرم در لیتر) قرار داشت. میانگین غلظت آفلاتوکسین M1 در محصولات شرکت یک (254±157) بیشتر از محصولات شرکت دو (154±116) بود (P<0.01). نمونه های زمستانی (312±15) شرکت یک نسبت به نمونه های تابستانی (185±142) آن شرکت آلودگی بیشتری داشتند (P<0.05).
نتیجه گیری: شیوع بالای آلودگی با آفلاتوکسین M1 در نمونه های شیر پاستوریزه نگران کننده است و لزوم پیشگیری از ورود پیش ساز این سم (آفلاتوکسین B1) در خوراک دام های شیری و نیز لزوم نظارت بیشتر بر توزیع شیر را خاطر نشان می کند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

لیست کل یادداشت های این وبلاگ