توانگری خردمند، به حکمتش و عزّت او به قناعتش باشد . [امام علی علیه السلام]
 
دوشنبه 95 آبان 10 , ساعت 5:35 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله بررسی میزان وابستگی و پیوند عملکردی میان شهر ساری (مرکز استان مازندران) و سایر شهرهای استان با استفاده از روش زمانی و مدل جاذبه نیوتن pdf دارای 15 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله بررسی میزان وابستگی و پیوند عملکردی میان شهر ساری (مرکز استان مازندران) و سایر شهرهای استان با استفاده از روش زمانی و مدل جاذبه نیوتن pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی میزان وابستگی و پیوند عملکردی میان شهر ساری (مرکز استان مازندران) و سایر شهرهای استان با استفاده از روش زمانی و مدل جاذبه نیوتن pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله بررسی میزان وابستگی و پیوند عملکردی میان شهر ساری (مرکز استان مازندران) و سایر شهرهای استان با استفاده از روش زمانی و مدل جاذبه نیوتن pdf :

سال انتشار: 1391
محل انتشار: دوازدهمین کنفرانس مهندسی حمل و نقل و ترافیک ایران
تعداد صفحات: 15
چکیده:
چگونگی برقراری ارتباط و پیوند میان شهرهای مرکزی و سکونت گاههای اطراف آنها، در توسعهیافتگی منطقه و یکپارچگی نظام شهری تأثیر بسزایی دارد. همواره شبکه های ارتباطی حمل و نقلی در ایجاد این پیوند و وابستگی موثر بودهاند؛ پیوندی که میتواند در قدرت و توسعه یافتن سکونت گاههای دیگر و یا در تضعیف آنها بسیار موثر باشد و موجبات پیشرفت منطقه را فراهم کند. شهر ساری به عنوان مرکز استان مازندران، در نیمه شرقی این استان قرار دارد. برقراری ارتباط میان شهرهای استان با شهر ساری بطور غالب از طریق ارتباطات جادهای صورت می گیرد. هدف این مقاله بررسی میزان وابستگی و پیوند عملکردی میان شهر ساری و سایر شهرهای استان مازندران میباشد. فرضیه پژوهش میزان این وابستگی و پیوند را متناسب با جمعیت و فاصله میان آنها میداند. در این راستا برای رسیدن به هدف مقاله و برقراری ارتباط میان فاکتورهای فرضیه، از مدل جاذبه نیوتن استفاده میشود. اما برای تحلیل دقیق و کارآتر، به تعدیل مدل جاذبه پرداخته و با افزودن فاکتور ظرفیت جادهای، به مدل نهایی دست یافته میشود؛ در نهایت نتیجه میشود که شهر ساری با توجه به موقعیت جغرافیایی خود و جایگاهاش نسبت به شهرهای استان مازندران، نتوانسته پیوندی عملکردی و کارکردی مناسب با این شهرهای استان برقرار کند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

لیست کل یادداشت های این وبلاگ