سفارش تبلیغ
صبا ویژن
از دشمنی که در سینه ها مخفیانه رخنه می کند و در گوشها آهسته می دمد، بپرهیزید [امام علی علیه السلام]
 
یکشنبه 95 آبان 16 , ساعت 5:43 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله بررسی پارامترهای ژنتیکی و وراثت پذیری برخی صفات هیبریدهای ذرت دانه ای در تاریخ های مختلف کشت pdf دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله بررسی پارامترهای ژنتیکی و وراثت پذیری برخی صفات هیبریدهای ذرت دانه ای در تاریخ های مختلف کشت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی پارامترهای ژنتیکی و وراثت پذیری برخی صفات هیبریدهای ذرت دانه ای در تاریخ های مختلف کشت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله بررسی پارامترهای ژنتیکی و وراثت پذیری برخی صفات هیبریدهای ذرت دانه ای در تاریخ های مختلف کشت pdf :

سال انتشار: 1391

محل انتشار: دوازدهمین کنگره ژنتیک ایران

تعداد صفحات: 7

چکیده:

بمنظور مطالعه اثر کت دیرهنگام بر پارامترهای ژنتیکی و وراثت پذیری خصوصیات عملکرد و اجزای عملکرد هیبریدهای جدید خارجی ذرت دانه ای، 18 هیبرید تجاری ( شامل 15 هیبرید خارجی زودرس متوسط رس و نیز 3 رقم هیبرید تجاری ایرانی DC370, KSC647, KSC704 بعنوان شاهد) در دو تاریخ کشت 15 و 30 خرداد ماه بر پایه دو طرح بلوک کامل تصادفی مستقل از هم و با سه تکرار در سال زراعی 1388 مورد مطالعه قرار گرفت. نتایج تجزیه واریانس صفات مورد بررسی نشان داد که تحت هر دو شرایط کشت تأخیری و به موقع بین هیبریدها از نظر کلیه صفات مورد مطالعه اختلاف معنی داری وجود دارد. نتایج مقایسه میانگین هیبریها با روش چند دامنه ای دانکن نشان داد که در هر دو تاریخ کاشت هیبرید EXP1 بیشترین عملکرد را در بین ارقام دارا بود. برای صفات اندازه گیری شده در این آزمایش در دو تاریخ کشت به موقع و تأخیری، ویژگی های ژنتیکی از قبیل ضریب تغییرات ژنوتیپی، ضریب تغییرات فنوتیپی و همچنین وراثت پذیری عمومی محاسبه شد. نتایج این آزمایش نشان داد که وراثت پذیری تعداد بلال در بوته در شرایط دیرکاشتی نسبت به کشت به موقع 53/4 درصد افزایش یافت، در حالیکه وراثت پذیری طول بلال 63/8 درصد و بعد از آن عملکرد 59/5 درصد کاهش نشان داد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

لیست کل یادداشت های این وبلاگ