سفارش تبلیغ
صبا ویژن
براى پاسبانى بس بود مدت زندگانى . [نهج البلاغه]
 
یکشنبه 95 آبان 16 , ساعت 5:47 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله بررسی کارکردهای سینما در ایران (ارزیابی سینمای سال های 1374 تا 1385 بر اساس توزیع کارکردی فیلم ها) pdf دارای 32 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله بررسی کارکردهای سینما در ایران (ارزیابی سینمای سال های 1374 تا 1385 بر اساس توزیع کارکردی فیلم ها) pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی کارکردهای سینما در ایران (ارزیابی سینمای سال های 1374 تا 1385 بر اساس توزیع کارکردی فیلم ها) pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله بررسی کارکردهای سینما در ایران (ارزیابی سینمای سال های 1374 تا 1385 بر اساس توزیع کارکردی فیلم ها) pdf :

دانلود مقاله بررسی کارکردهای سینما در ایران (ارزیابی سینمای سال های 1374 تا 1385 بر اساس توزیع کارکردی فیلم ها) pdf که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز و زمستان 1388 در جامعه شناسی هنر و ادبیات (نامه علوم اجتماعی) از صفحه 99 تا 130 منتشر شده است.
نام: بررسی کارکردهای سینما در ایران (ارزیابی سینمای سال های 1374 تا 1385 بر اساس توزیع کارکردی فیلم ها)
این مقاله دارای 32 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سینما
مقاله واقعیت
مقاله تغییرات اجتماعی
مقاله رویکرد بازتاب
مقاله کارکردهای سینما
مقاله امید به تغییر

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقاله، رابطه سینمای ایران با جامعه مبداش را با محوریت میزان همگام بودن سینما با تغییرات اجتماعی به پرسش گذارده است. مساله محوری مقاله، ارزیابی توان سینمای ایران در به نمایش کشیدن تکثر واقعیت اجتماعی است. برای توصیف این نزدیکی به واقعیت از توزیع کارکردی فیلم های سینمایی بهره گرفته ایم. در حوزه کارکردهای سینما، بازه مذکور به سه دوره قبل از خاتمی، دوره اول خاتمی، و دوره دوم خاتمی تقسیم و فیلم های هر دوره ذیل چهار کارکرد گریزخواهی، جامعه پذیری، نشان دادن واقعیت و ایجاد نگرش های جدید مقوله بندی شده اند. بررسی کارکردی این سه دوره نشان می دهد که دوره اول و دوم توزیع کارکردی مناسبی دارند، اما دوره سوم بیشتر به سمت فیلم های گریزخواه تمایل داشته است. تبیین این پدیده با مفهوم کاهش امید به تغییر در دوره سوم و روی آوردن جامعه به رویاپردازی صورت گرفته است. یافته های پژوهش نشان می دهد که سینمای ایران در این دوره دوازده ساله، متاثر از تغییرات اجتماعی، سینمایی حساس به تغییرات جامعه مبداش می باشد که به خوبی برای مطالعات فرهنگی و اجتماعی در خصوص آن جامعه به کار می آید. در این مقاله، که بر اساس پژوهشی در حوزه جامعه شناسی هنر تنظیم شده، از رویکرد نظری بازتاب و مفهوم کارکردهای سینما به منزله چارچوب مفهومی استفاده شده است. روش های اسنادی برای توصیف فضای اجتماعی دوره مورد مطالعه و تحلیل محتوای کیفی برای درک ساختار و کارکرد فیلم های سینمایی به کار گرفته شده اند. یافته های تحقیق بر اساس تحلیل 120 فیلم، ده فیلم پر فروش هر سال، صورت بندی شده است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

لیست کل یادداشت های این وبلاگ