سفارش تبلیغ
صبا ویژن
بهترینِ برادرانت، کسی است که در نصیحت تو، کمتر سازش کند . [امام علی علیه السلام]
 
یکشنبه 95 آبان 16 , ساعت 5:51 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله بررسی ارتباط ژنتیکی کانسار آهن و بوکسیت لاتریتای منطقه قره داش قطور (شمال و شمال غرب شاهین دژ) pdf دارای 0 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله بررسی ارتباط ژنتیکی کانسار آهن و بوکسیت لاتریتای منطقه قره داش قطور (شمال و شمال غرب شاهین دژ) pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی ارتباط ژنتیکی کانسار آهن و بوکسیت لاتریتای منطقه قره داش قطور (شمال و شمال غرب شاهین دژ) pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله بررسی ارتباط ژنتیکی کانسار آهن و بوکسیت لاتریتای منطقه قره داش قطور (شمال و شمال غرب شاهین دژ) pdf :

سال انتشار: 1379

محل انتشار: چهارمین همایش انجمن زمین شناسی ایران

تعداد صفحات: 0

چکیده:

کانسار آهن قره داش در جنوب آذربایجان غربی، در فاصله 34 کیلومتری شمال غرب شهرستان شاهین دژ واقع شده است. توالی سازندهای زمین شناسی منطقه از قدیم به جدید شامل آهک های پرمین، بوکسیت و لاتریت های پرموتریاس، سازندهای تریاس، سازندهای ژوراسیک و کرتاسه، توده های نفوذی و آتشفشانی های ائوسن و الیگوسن و نهشته های دوران چهارم است. توده های نفوذی به شکل های استوک، دایک و سیل به درون آهک های پرمین در امتداد محور چین (تاقدیس) قره داش نفوذ کرده اند. این توده ها از نظر ترکیبی در حد مونزونیت-مونزودیوریت بوده و در محل تماس توده ها با آهک های پرمین، یک زون اسکارنی تشکیل شده است. افق بوکسیت و لاتریت در همبری زون اسکارن قرار گرفته است. در حد فاصل توده نفوذی و افق لاتریتی کانی سازی آهن (مگنتیت) ایجاد شده است. منش لاتریت ها، به احتمال زیاد سنگ های اولترامافیک بوده و نوع آن در محدوده بوکسیت-لاتریت های غنی از آهن قرار می گیرد که تحت فرایند متاسوماتیک تغییراتی در بافت و ترکیب آن ایجاد شده است. اسکارن تحت فرایند متاسوماتیک گرمابی ایجاد شده و از نوع منیزین است. بقایایی از کانی های اسکارنی در کانسنگ و پایین بودن مقدار Fe در لاتریت های غیر متاسوماتیزه و هم چنین پایین بودن مقدار Al و Ti در کانسنگ آهن دلیل بر متاسوماتیک بودن منش کانسنگ آهن است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

لیست کل یادداشت های این وبلاگ