دانلود مقاله بررسی ویژگیهای مکانیکی بتن خودتراکم ساخته شده با استفاده از باطله مجتمع معدن مس سرچشمه به عنوان جایگزین بخشی از مواد سیمانی pdf دارای 15 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله بررسی ویژگیهای مکانیکی بتن خودتراکم ساخته شده با استفاده از باطله مجتمع معدن مس سرچشمه به عنوان جایگزین بخشی از مواد سیمانی pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی ویژگیهای مکانیکی بتن خودتراکم ساخته شده با استفاده از باطله مجتمع معدن مس سرچشمه به عنوان جایگزین بخشی از مواد سیمانی pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله بررسی ویژگیهای مکانیکی بتن خودتراکم ساخته شده با استفاده از باطله مجتمع معدن مس سرچشمه به عنوان جایگزین بخشی از مواد سیمانی pdf :
سال انتشار: 1393
محل انتشار: کنفرانس مصالح و سازه های نوین در علم مهندسی عمران
تعداد صفحات: 15
چکیده:
بتن خودتراکم (Self Compacting Concrete) پدیده نسبتاً جدیدی در علم مصالح ساختمانی است که حدود دو دهه از عمر آن میگذرد. این بتن با ویژگیهای خاص خود، امکانات جدیدی را در اختیار قرار داده که با استفاده از آن می توان بر مشکلاتی که ناشی از عدم تراکم مناسب در سازههای بتنی میباشد از جمله کاهش عمر و دوام سازهها، فائق آمد. درسالهای اخیر در کشور ایران، بالا رفتن هزینه های تولید بتن به ویژه به دلیل افزایش قیمت سیمان همواره از دغدغه های تولیدکنندگان و مصرف کنندگان بتن بوده است. بکارگیری سرباره ها و مواد باطله صنعتی در بتن به عنوان جایگزین بخشی از مواد سیمان می تواند باعث کاهش قیمت تمام شده بتن شود و همچنین به کاهش آلودگی محیط زیست کمک نماید. در این پژوهش تلاش شده است تا با جایگزینی سرباره مجتمع مس سرچشمه به عنوان بخشی از مواد سیمانی در بتن، به بررسی مشخصات فیزیکیو شیمیایی ماده باطله و همچنین مشخصات مکانیکی بتن ساخته شده از جمله مقاومت فشاری آن پرداخته شود. بدین منظور، ابتدا آنالیزهای فیزیکی و شیمیایی بر روی باطله ها و سیمان انجام گرفت. سپس با ساخت نمونه های مکعبی 10 سانتیمتری با درصدهای مختلف ماده باطله به میزان 20%، 25%، 30%، 35% و 40%، آزمایشهای بتن خمیری مانند جریان اسلامپ، قیف V، جعبه U و حلقه J بر روی بتن خودتراکم تازه انجام شد و در نهایت، برای دستیابی به طرح اختلاط بهینه شامل مناسبترین درصد استفاده از ماده باطله از سهم مواد سیمانی کل، آزمایش مقاومت فشاری بر روی نمونه های مکعبی انجام شد و خواص مکانیکی آنها مورد مطالعه قرار گرفت و بر اساس معیار مقاومت فشاری 7ف 14، 28 و 42 روزه، درصد بهینه جایگزینی برای این ماده شبه سیمانی انتخاب گردید. نتایج نشان داد که مقاومت فشاری 02 روزه نمونه های بتنی با درصد قابل ملاحظه ای از اینماده، با نمونه بتنی بدون سرباره تفاوت چندانی ندارد. با بررسی ویژگی های دیگر بتن خودتراکم از جمله دوام، این ماده می تواند به عنوان جایگزینی مناسب برای بخشی از مواد سیمانی در بتن خودتراکم معرفی گردد.
لیست کل یادداشت های این وبلاگ
دانلود مقاله Study of CO2 Injection for EOR (Enhanced Oil Recov
دانلود مقاله تاثیر خشکسالی در افزایش و کاهش افات و بیماریهای گی
دانلود مقاله RESTORATION OF AN OTTOMAN BATH IN GREECE pdf
دانلود مقاله شبیه سازی سه بعدی و بهبود رسانایی خروجی در ترانزیس
دانلود مقاله طرح کتابخانة الکترونیک سلامت pdf
دانلود مقاله تاثیر پلیمر کاتیونی در تشکیل گرانول هوازی در راکتو
[عناوین آرشیوشده]