سفارش تبلیغ
صبا ویژن
رهسپار در جستجوی دانش، مانند مجاهد در راه خداست . [امام علی علیه السلام]
 
یکشنبه 95 آبان 30 , ساعت 12:8 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله مدلسازی و ارزیابی اگزرژتیک پمپ حرارتی زمین گرمایی تلفیق شده با انرژی خورشیدی جهت مصارف خانگی pdf دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله مدلسازی و ارزیابی اگزرژتیک پمپ حرارتی زمین گرمایی تلفیق شده با انرژی خورشیدی جهت مصارف خانگی pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله مدلسازی و ارزیابی اگزرژتیک پمپ حرارتی زمین گرمایی تلفیق شده با انرژی خورشیدی جهت مصارف خانگی pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله مدلسازی و ارزیابی اگزرژتیک پمپ حرارتی زمین گرمایی تلفیق شده با انرژی خورشیدی جهت مصارف خانگی pdf :

سال انتشار: 1394
محل انتشار: هفتمین همایش علمی تخصصی انرژی های تجدید پذیر، پاک و کارآمد
تعداد صفحات: 12
چکیده:
هدف اصلی این مقاله مدلسازی اگزرژتیک و ارزیابی عملکرد پمپ حرارتی زمین گرمایی تلفیق شده با انرژی خورشیدی جهت مصارف خانگی می باشد. مدل بکارگرفته شده در سیستم به طورعمده شامل: پمپ حرارتی زمین گرمایی، کلکتور خورشیدی، دو مبدل حرارتی زمین گرمایی، منبع آبگرم مجهز به هیتر برقی، سیستم گرمایش ازکف و پمپ سیرکولاتور می باشد. قوانین اول و دوم ترمودینامیک برای اجزای سیستم بکارگرفته شد، و بازده اگزرژی، اگزرژی تخریب و نسبت تخریب اگزرژی برای اجزای سیستم محاسبه شد و مشخص شد که کلکتور خورشیدی در کل سیستم و کندانسور و کمپرسور در سیکل پمپ حرارتی بیشترین مقدار تخریب اگزرژی و نسبت تخریب اگزرژی را دارند، بنابراین اجزایی که پتانسیل بهبود ترمودینامیکی دارند این اجزاء می باشند. طبق محاسبات انجام شده مقدار بازده اگزرژی برای پمپ حرارتی زمین گرمایی% 7233، سیستم منبع آبگرم خورشیدی % 1493و کل سیستم در دمای مرجع 19و فشارمرجعkpa 101.325 برابر با %4406 می باشد. مقدار ضریب عملکرد اگزرژتیک برای پمپ حرارتی زمین گرمایی و کل سیستم بترتیب برابر با 0245 و0201 می باشند. علاوه بر این اثر پارامترهای تاثیر گذار سیستم بر عملکرد سیستم و نحوه تغییرات آن ها بررسی شد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

لیست کل یادداشت های این وبلاگ