سفارش تبلیغ
صبا ویژن
آنکه در دانشش اختلاف و دوگانگینباشد . [امام باقر علیه السلام ـ در بیان معنای راسخان در دانش ـ]
 
یکشنبه 95 آبان 30 , ساعت 12:9 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله تأثیر تیمارهای مختلف ه یومیک اسید بر صفات مرفولوژیکی و فیتوشیمیائی زعفران (.Crocus sativus L) pdf دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله تأثیر تیمارهای مختلف ه یومیک اسید بر صفات مرفولوژیکی و فیتوشیمیائی زعفران (.Crocus sativus L) pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله تأثیر تیمارهای مختلف ه یومیک اسید بر صفات مرفولوژیکی و فیتوشیمیائی زعفران (.Crocus sativus L) pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله تأثیر تیمارهای مختلف ه یومیک اسید بر صفات مرفولوژیکی و فیتوشیمیائی زعفران (.Crocus sativus L) pdf :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: اولین همایش ملی گیاهان دارویی، طب سنتی و کشاورزی ارگانیک
تعداد صفحات: 8
چکیده:
به منظور بررسی تأثیر محلول پاشی هیومیک اسید بر صفات م ورفولوژیکی و فیتوشیمیایی زعفران C.sativus آزمایشی در سال 92 در استان زنجان در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با چهار تکرار انجام شد. کود هیومیک اسید به مقادیر 0، 100، 200، 300 میلی گرم بر لیتر در کرت هایی به ابعاد 1×1 متر محلول پاشی گردید. صفات مورفولوژیکی مورد بررسی عبارت بودند از دوام برگ، طول برگ 20 و 45 روز پس از محلول پاشی، تعداد لوله های اسپات، وزن تر کلاله، وزن خشک کلاله، تعداد کلاله های 4 تایی و بیشتر، همچنین صفات فیتوشیمیائی مورد اندازه گیری شامل درصد کروسین، پیکروکروسین و سافرانال بودند. بر طبق نتایج حاصل از این آزمایش بالاترین عملکرد تعداد گل، وزن گل، طول برگ 20 روز پس از محلول پاشی مربوط به تیمار H4 با 300 میلی گرم بر لیتر و کمترین م ربوط به تیمار شاهد بود. صفات تعداد لوله Spathe و تعداد کلاله های چهارتایی و بیشتر و همچنین درصد کروسین، پیکروکروسین و سافرانال تحت تأثیر م قادیر اسید هیومیک قرار نگرفت و تفاوت معنی داری مشاهده نشد. بر طبق نتایج حاصل از این آزمایش و در محدوده غلظت های بکار رفته، تیمار 300 میلی گرم بر لیتر بیشترین تأثیر را در افزایش راندمان تولید محصول داشت که کاربرد آن علاوه بر کا هش مصرف کودهای شیمیایی و اثرات سوء زیست محیطی از طریق افزایش تعداد گل باعث افزایش درامد تولید کننده می گردد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

لیست کل یادداشت های این وبلاگ