سفارش تبلیغ
صبا ویژن
[ و فرمود : ] به سخنى که از دهان کسى برآید ، گمان بد بردنت نشاید ، چند که توانى آن را به نیک برگردانى . [نهج البلاغه]
 
یکشنبه 95 آبان 30 , ساعت 12:28 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله بررسی تنوع ژنتیکی ژنوتیپ های مختلف فسکیوی بلند (Festuca arundinacea Schreb) با استفاده از نشانگر مولکولی AFLP pdf دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله بررسی تنوع ژنتیکی ژنوتیپ های مختلف فسکیوی بلند (Festuca arundinacea Schreb) با استفاده از نشانگر مولکولی AFLP pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی تنوع ژنتیکی ژنوتیپ های مختلف فسکیوی بلند (Festuca arundinacea Schreb) با استفاده از نشانگر مولکولی AFLP pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله بررسی تنوع ژنتیکی ژنوتیپ های مختلف فسکیوی بلند (Festuca arundinacea Schreb) با استفاده از نشانگر مولکولی AFLP pdf :

دانلود مقاله بررسی تنوع ژنتیکی ژنوتیپ های مختلف فسکیوی بلند (Festuca arundinacea Schreb) با استفاده از نشانگر مولکولی AFLP pdf که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در 1388 در علوم کشاورزی و منابع طبیعی از صفحه 351 تا 360 منتشر شده است.
نام: بررسی تنوع ژنتیکی ژنوتیپ های مختلف فسکیوی بلند (Festuca arundinacea Schreb) با استفاده از نشانگر مولکولی AFLP
این مقاله دارای 10 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله گونه فسکیوی بلند
مقاله تنوع ژنتیکی
مقاله AFLP
مقاله تجزیه خوشه ای
مقاله PIC

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
گونه فسکیوی بلند arundinacea Schreb Festuca از مهم ترین گونه های فستوکا به شمار می رود. این گیاه به لحاظ اهمیت علوفه ای و سازگاری وسیع جهت تولید علوفه، احیای مراتع و حفاظت خاک مورد توجه می باشد. در این پژوهش بررسی تنوع ژنتیکی 45 ژنوتیپ از گونه فسکیوی بلند با استفاده از نشانگر مولکولی AFLP (چندشکلی طولی به دست آمده از تکثیر قطعات هضم شده) انجام گردید. این ژنوتیپ ها بر اساس ارزیابی صفات مهم زراعی طی دو سال انتخاب شده بودند. با استفاده از 10 ترکیب آغازگری تعداد 209 نوار چندشکل به دست آمد، که از بین آغازگرهای مورد استفاده، ترکیب آغازگری P،GAG/M،GAG با 36 نوار بیشترین و ترکیب آغازگری P،ACA/M،CAA با 9 نوار کمترین تعداد نوار چند شکل را ایجاد نمودند. گروه بندی ژنوتیپ ها با استفاده از روش تجزیه خوشه ای بر اساس ضریب تشابه جاکارد با استفاده از نرم افزار NT SYS،pc Ver. 2.02 انجام شد و بر این اساس ژنوتیپ ها به 5 گروه تقسیم بندی شدند. بالاترین میزان اطلاعات چندشکلی2 در جفت آغازگر P،GAC/M،CAA، 74/0 به دست آمد. چندشکلی قابل ملاحظه مشاهده شده بیانگر آن است که برخی از ژنوتیپ های مورد مطالعه می توانند در برنامه های اصلاحی مانند تهیه واریته های سینتتیک مورد استفاده قرار گیرند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

لیست کل یادداشت های این وبلاگ