دانلود مقاله کانیسازی و اکتشافات ژئوشیمیایی در غرب منطقه معدنی ارغش، با نگرشی بر اکتشاف مس، سرب و روی رگهای pdf دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله کانیسازی و اکتشافات ژئوشیمیایی در غرب منطقه معدنی ارغش، با نگرشی بر اکتشاف مس، سرب و روی رگهای pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله کانیسازی و اکتشافات ژئوشیمیایی در غرب منطقه معدنی ارغش، با نگرشی بر اکتشاف مس، سرب و روی رگهای pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله کانیسازی و اکتشافات ژئوشیمیایی در غرب منطقه معدنی ارغش، با نگرشی بر اکتشاف مس، سرب و روی رگهای pdf :
سال انتشار: 1389
محل انتشار: نخستین همایش انجمن زمین شناسی اقتصادی ایران
تعداد صفحات: 7
چکیده:
محدوده مورد مطالعه در غرب منطقه معدنی ارغش قرار گرفته است. ترکیب کلی تودههای نفوذی منطقه دیوریت تا گرانودیوریت است. زونهای آلتراسیون شامل پروپلیتیک، سیلیسی، آرژیلیکی، سرسیتی و کربناتی است. در منطقه مورد مطالعه کانیسازی شامل کانیسازی رگهای و افشان است. کانیسازی رگهای در ارتباط با زون گسلی بوده و شامل پیریت، مگنتیت، اسفالریت، گالن، کلسیت و کوارتز است. کانیسازی افشان شامل کانیهای پیریت، کالکوپیریت و مگنتیت است. هوازدگی کانیهای سولفیدی اولیه سبب تشکیل مقادیر سطحی زیادی از کانیهای سوپرژن مانند مالاکیت، آزوریت، لیمونیت، هماتیت و گوتیت شده است. اکتشافات ژئوشیمیایی بر مبنای رسوبات رودخانهای و اندازهگیری شد. برای رسوبات Zn, Cu Pb, Mo, Sb, Fe ژئوشیمی سنگ مورد بررسی قرار گرفت و مقادیر عناصر ppm 31 ، آهن ppm 155 ، آنتیموان ppm 47 ، روی ppm 71 ، سرب ppm رودخانهای بالاترین میزان مس 1 است. برای نمونههای سنگی بالاترین مقادیر اندازهگیری شده مس 21000 ppm 100000 و مولیبدن کمتر از 54000 و مولیبدن کمتر از ppm 522 ، آهن ppm 14000 ، آنتیموان ppm 19000 ، روی ppm سرب ،ppm 1 میباشد. وجود تودههای نفوذی و نیمه نفوذی با ترکیب اسیدی تا حد واسط، وجود آلتراسیونهای پروپلیتیک، ppm آرژیلیک، سیلیسی، سرسیتی و کربناتی مرتبط با این تودهها، وجود کانیسازی در زونهای گسلی و کانیسازی افشان در منطقه ارغش نشاندهنده کانیسازی رگهای مرتبط با سیستم مس پورفیری است.
لیست کل یادداشت های این وبلاگ
دانلود مقاله Study of CO2 Injection for EOR (Enhanced Oil Recov
دانلود مقاله تاثیر خشکسالی در افزایش و کاهش افات و بیماریهای گی
دانلود مقاله RESTORATION OF AN OTTOMAN BATH IN GREECE pdf
دانلود مقاله شبیه سازی سه بعدی و بهبود رسانایی خروجی در ترانزیس
دانلود مقاله طرح کتابخانة الکترونیک سلامت pdf
دانلود مقاله تاثیر پلیمر کاتیونی در تشکیل گرانول هوازی در راکتو
[عناوین آرشیوشده]