![برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید](http://www.icbc.ir/download.png)
دانلود مقاله تاثیر سن بر معلولیت شنوایی شاغلان یک کارخانه نساجی pdf دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله تاثیر سن بر معلولیت شنوایی شاغلان یک کارخانه نساجی pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله تاثیر سن بر معلولیت شنوایی شاغلان یک کارخانه نساجی pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله تاثیر سن بر معلولیت شنوایی شاغلان یک کارخانه نساجی pdf :
دانلود مقاله تاثیر سن بر معلولیت شنوایی شاغلان یک کارخانه نساجی pdf که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در تابستان 1389 در پایش از صفحه 243 تا 250 منتشر شده است.
نام: تاثیر سن بر معلولیت شنوایی شاغلان یک کارخانه نساجی
این مقاله دارای 8 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سن
مقاله افت شنوایی
مقاله معلولیت شنوایی
چکیده و خلاصهای از مقاله:
تحقیق حاضر در سال 1383، با توجه به شیوع بالای معلولیت شنوایی و نیز تاثیر سن بالا در بروز و تشدید این عارضه، انجام گرفت.
تحقیق مورد نظر مطالعه ای توصیفی ـ تحلیلی بود که بر روی 385 نفر کارگر مرد شاغل در کارخانه نساجی درباره معلولیت شنوایی و تاثیر عامل سن در بروز آن انجام گرفت. ابتدا پرسشنامه فردی، شامل سوالاتی در مورد مشخصات فردی و عوارض و بیماری های شنوایی شخص تکمیل گردید. سپس شنوایی سنجی (اودیومتری) از افراد به عمل آمد و افت شنوایی کلی و نیز درصد معلولیت شنوایی کلی افراد تعیین گردید و ارتباط آماری بین درصد معلولیت شنوایی با عامل سن از طریق آزمون های آماری با نرم افزار SPSS مورد بررسی قرار گرفت.
301 نفر (782 درصد) از شاغلان، دارای گروه سنی بالای 40 سال بودند. همچنین ارتباط آماری معنی داری بین گروه های سنی و مشاغل مختلف وجود داشت (c2=7.33; P<0.001). 44نفر (114درصد) از شاغلان افت شنوایی کمتر از 25 دسی بل و 341 نفر (886 درصد) از شاغلان، افت شنوایی بیش از 25 دسی بل داشتند. ضمنا، بین گروه های سنی و افت شنوایی، ارتباط معنی داری برقرار بود (c2=4.43; P=0.001). از طرف دیگر، 40 نفر (104 درصد) از شاغلان صفر درصد معلولیت شنوایی (افراد کاملا سالم از نظر اختلالات دستگاه شنوایی) و 345 نفر (896 درصد) از شاغلان معلولیت شنوایی مختلفی داشتند. بین گروه های سنی و درصد معـلولیت شنوایی نیز ارتباط آماری معنی داری برقرار بود (c2=6.38; P=0.004). بیشترین تراکم جمعیتی شاغلان، به گروه سنی 44-40 سال و میزان افت شنوایی بیشتر از 55 دسی بل (98 نفر معادل 57 درصد) با معلولیت شنوایی بیش از 45 درصد (102 نفر معادل 593 درصد) مربوط بود که خود از افزایش افت شنوایی و درصد معلولیت شنوایی مطابق با افزایش سن حکایت داشت.
به نظر می رسد با انجام معاینات دوره ای و معاینات دستگاه شنوایی هنگام استخدام و نیز اجرای برنامه حفاظت شنوایی و مانند اینها، بتوان از بروز اختلالات دستگاه شنوایی جلوگیری کرد.
![برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید](http://www.icbc.ir/download.png)
لیست کل یادداشت های این وبلاگ
دانلود مقاله Study of CO2 Injection for EOR (Enhanced Oil Recov
دانلود مقاله تاثیر خشکسالی در افزایش و کاهش افات و بیماریهای گی
دانلود مقاله RESTORATION OF AN OTTOMAN BATH IN GREECE pdf
دانلود مقاله شبیه سازی سه بعدی و بهبود رسانایی خروجی در ترانزیس
دانلود مقاله طرح کتابخانة الکترونیک سلامت pdf
دانلود مقاله تاثیر پلیمر کاتیونی در تشکیل گرانول هوازی در راکتو
[عناوین آرشیوشده]