سفارش تبلیغ
صبا ویژن
حق سنگین است اما گوارا ، و باطل سبک لیکن در کام چون سنگ خارا . [نهج البلاغه]
 
پنج شنبه 95 آذر 11 , ساعت 6:15 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله مقایسه اثر سیکلوفتوکوآگولیشن توسط لیزر دیود از طریق اسکلرا بر فشار بالای چشم مقاوم به درمان به دنبال جراحی ویترکتومی عمیق pdf دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله مقایسه اثر سیکلوفتوکوآگولیشن توسط لیزر دیود از طریق اسکلرا بر فشار بالای چشم مقاوم به درمان به دنبال جراحی ویترکتومی عمیق pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله مقایسه اثر سیکلوفتوکوآگولیشن توسط لیزر دیود از طریق اسکلرا بر فشار بالای چشم مقاوم به درمان به دنبال جراحی ویترکتومی عمیق pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله مقایسه اثر سیکلوفتوکوآگولیشن توسط لیزر دیود از طریق اسکلرا بر فشار بالای چشم مقاوم به درمان به دنبال جراحی ویترکتومی عمیق pdf :

دانلود مقاله مقایسه اثر سیکلوفتوکوآگولیشن توسط لیزر دیود از طریق اسکلرا بر فشار بالای چشم مقاوم به درمان به دنبال جراحی ویترکتومی عمیق pdf که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان 1389 در بینا از صفحه 289 تا 297 منتشر شده است.
نام: مقایسه اثر سیکلوفتوکوآگولیشن توسط لیزر دیود از طریق اسکلرا بر فشار بالای چشم مقاوم به درمان به دنبال جراحی ویترکتومی عمیق
این مقاله دارای 9 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
هدف: ارزیابی اثر سیکلوفتوکوآگولیشن از طریق تماس با اسکلرا در بیماران مبتلا به افزایش غیرقابل کنترل فشار داخل چشم به دنبال عمل جراحی ویترکتومی عمیق با یا بدون وجود روغن سیلیکون در چشم.
روش پژوهش: این مطالعه گذشته نگر بر روی داده های موجود 35 چشم از 35 بیمار با سابقه عمل ویترکتومی عمیق، صورت گرفت. در گروه مورد بررسی به منظور کنترل فشار داخل چشم، درمان سیکوفتوکوآگولاسیون از طریق تماس با اسکلرا انجام شده بود. لیزر مورد استفاده از نوع دیود با طول موج 810 میلی متر بود که به مدت 2 ثانیه با قدرت 1-3 وات و به تعداد 25-30 نقطه، توسط پروب G از طریق تماس با اسکلرا اعمال گردیده بود. متغیرهای مورد بررسی شامل حدت بینایی، فشار داخل چشم، تعداد اعمال جراحی قبلی، دفعات سیکلوفتوکوآگولیشن و تعداد داروهای پایین آورنده فشار داخل چشم بودند.
یافته ها: بیماران به طور متوسط 1331±4 ماه (از 6 تا 60 ماه) پی گیری شدند. میانگین فشار داخل چشم با حداکثر درمان قبل از سیکلوفتوکوآگولیشن 12) 3346±98 تا (38 میلی متر جیوه بود که در آخرین معاینه پس از لیزر درمانی همراه با حداکثر دارو به 1657±821 (2 تا (46 میلی متر جیوه کاهش یافت (P<0.001). تعداد داروهای کنترل کننده فشار چشم از 26±109 دارو قبل از لیزر درمانی به 131±099 دارو در آخرین معاینه رسید (P<0.001). موفقیت کلی در 29 بیمار 83) درصد) و موفقیت کامل در 9 بیمار 26) درصد) به دست آمد. عوارض ایجاد شده شامل هیپوتونی 3) درصد)، خون ریزی موقت اتاق قدامی 8) درصد) و یک مورد از دست رفتن بینایی 3) درصد) بود.
نتیجه گیری: سیکلوفتوکوآگولیشن با استفاده از لیزر دیود و از طریق اسکلرا، روشی مطمئن و کم عارضه می باشد که در مبتلایان به افزایش غیرقابل کنترل فشار داخل چشم به دنبال جراحی ویترکتومی عمیق و عدم پاسخ به درمان طبی توصیه می شود.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

لیست کل یادداشت های این وبلاگ