یاد، کلید اُنس گرفتن است . [امام علی علیه السلام]
 
پنج شنبه 95 آذر 11 , ساعت 6:16 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله تاثیر روان نمایشگری بر افزایش مهارت های اجتماعی و عزت نفس بیماران مبتلا به اسکیزوفرنیای نوع یک و دو pdf دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله تاثیر روان نمایشگری بر افزایش مهارت های اجتماعی و عزت نفس بیماران مبتلا به اسکیزوفرنیای نوع یک و دو pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله تاثیر روان نمایشگری بر افزایش مهارت های اجتماعی و عزت نفس بیماران مبتلا به اسکیزوفرنیای نوع یک و دو pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله تاثیر روان نمایشگری بر افزایش مهارت های اجتماعی و عزت نفس بیماران مبتلا به اسکیزوفرنیای نوع یک و دو pdf :

دانلود مقاله تاثیر روان نمایشگری بر افزایش مهارت های اجتماعی و عزت نفس بیماران مبتلا به اسکیزوفرنیای نوع یک و دو pdf که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان 1388 در توانبخشی از صفحه 68 تا 73 منتشر شده است.
نام: تاثیر روان نمایشگری بر افزایش مهارت های اجتماعی و عزت نفس بیماران مبتلا به اسکیزوفرنیای نوع یک و دو
این مقاله دارای 6 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله روان نمایشگری
مقاله اسکیزوفرنیای نوع یک
مقاله اسکیزوفرنیای نوع دو
مقاله مهارت های اجتماعی
مقاله عزت نفس

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
هدف: اختلال در مهارت های اجتماعی ویژگی بارز بیماران اسکیزوفرنیاک است. هدف اصلی مطالعه حاضر بررسی تاثیر روان نمایشگری بر افزایش مهارت های اجتماعی و عزت نفس بیماران مبتلا به اختلال اسکیزوفرنیای نوع I و II می باشد.
روش بررسی: در این مطالعه تجربی و مداخله ای از بین بیماران مرد مبتلا به اسکیزوفرنیا که در طول شش ماه اول سال 1384 در بخش های اعصاب و روان بیمارستان روانپزشکی ایثار شهر اردبیل بستری بودند، 80 نفر به روش نمونه گیری تصادفی ساده انتخاب شده و به صورت تصادفی تعادلی به چهار گروه 20 نفره تخصیص یافتند. جلسات اجرایی روان نمایشگری برای گروه های آزمایش نووع یک و دو به مدت 9 هفته و هر هفته 3 جلسه شامل مراحل آمادگی، اجرا و درون پردازی و تمرین رفتاری برای جمع آوری داده های پژوهش، از پرسشنامه اطلاعات جمعیت شناختی، فهرست مهارت های اجتماعی ویژه بیماران مبتلا به اسکیزوفرنیا و مقیاس عزت نفس روزنبرگ استفاده شد. داده ها با استفاده از آزمون تی مستقل و تحلیل واریانس دو عاملی تجزیه و تحلیل شد.
یافته ها: تفاضل میانگین نمرات پیش آزمون- پس آزمون مهارت های اجتماعی (p<0.001) و عزت نفس (p=0.005) بین گروه آزمایش و کنترل (کل بیماران) تفاوت معنادار وجود داشت. بین گروه های آزمایش نوع 1 و نوع 2 از نظر میانگین نمرات پیش آزمون (p=0.003)، پس آزمون(p<0.001) و تفاضل پیش آزمون- پس آزمون (p=0.009) مهارت های اجتماعی و همچنین از نظر میانگین نمرات پیش آزمون (p=0.005)، پس آزمون (p<0.001) و تفاضل پیش آزمون- پس آزمون (p=0.035)عزت نفس تفاوت معناداری وجود داشت. بین گروه های آزمایش و کنترل نوع یک اسکیزوفرنیا از نظر تفاضل نمرات پیش آزمون و پس آزمون مهارت های اجتماعی (p<0.001)عزت نفس (p<0.001) و همچنین گروه های آزمایش و کنترل نوع دو اسکیزوفرنیا در تفاضل نمرات پیش آزمون- پس آزمون مهارت های اجتماعی (p=0.01)و عزت نفس(p=0.03) فاوت معنادار وجود داشت.
نتیجه گیری: اجرای فنون روان نمایشگری برمهارت های اجتماعی و عزت نفس بیماران مبتلا به اسکیزوفرنیا موثر است و این اثر بر بیماران مبتلا به نوع یک این اختلال بیشتر است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

لیست کل یادداشت های این وبلاگ