
دانلود مقاله Modified Weighted KدرNearest Neighbor pdf دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله Modified Weighted KدرNearest Neighbor pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله Modified Weighted KدرNearest Neighbor pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله Modified Weighted KدرNearest Neighbor pdf :
سال انتشار: 1393
محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی شبکه های اطلاعاتی هوشمند و سیستم های پیچیده
تعداد صفحات: 4
چکیده:
KNN is one of the most popular classification algorithms which are widely used by researchers. KNN is simple, effective, nonparametric, and has a good performance especiallywhen there are no explicit knowledge of data. Of course the traditional KNN algorithms has some limitations such as: i) theperformance is solely dependent on training set and uneven density of training data can lead to reduction of accuracy rate of classification, ii) all K nearest neighbors is equal and there is noweight difference between them, iii) the value of K has critical effect on the algorithm performance. In this paper a new modifiedweighted algorithm for KNN classification (MWKNN) is presented which by evaluating training set, determine each samplestatus on the training set and then use this information for classifying new data. Experimental results indicate that ourmethod could achieve better or at least comparable performancewith traditional KNN and also some other KNN improved algorithms.


دانلود مقاله ارزیابی رضایت شهروندان از مدیریت مکانیزه زباله با روش AHP (مطالعه ی موردی: قزوین) pdf دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله ارزیابی رضایت شهروندان از مدیریت مکانیزه زباله با روش AHP (مطالعه ی موردی: قزوین) pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله ارزیابی رضایت شهروندان از مدیریت مکانیزه زباله با روش AHP (مطالعه ی موردی: قزوین) pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله ارزیابی رضایت شهروندان از مدیریت مکانیزه زباله با روش AHP (مطالعه ی موردی: قزوین) pdf :
سال انتشار: 1393
محل انتشار: کنفرانس سراسری الکترونیکی محیط زیست و انرژی ایران
تعداد صفحات: 4
چکیده:
مدیریت مواد زائد جامد در شهرهای مختلف ایران به دلیل بافت فرهنگی، جمعیت، اقتصاد، مصرف بی رویه مواد، عدم آگاهی و عدم توجه مردم، عدم احساس مسئولیت، طبیعت ناهمگون و گسترده مواد زائد، عدم اجرای مکفی مقررات و قوانین و ک مبود امکانات در عرصه ی خدمات شهری با مشکلات متعددی روبرو می باشد. هدف این پژوهش، ارزیابی رضایت شهروندان مناطق منتخبی از شهر قزوین از سیستم مکانیزه جمع آوری زباله بود. این پژوهش مبتنی بر روش AHP انجام شد. در مرحله ی اول، میزان رضایت شهروندان محله ها از سیستم جدید مکانیزاسیون جمع آوری زباله سنجیده شد تا موفقیت این طرح ارزیابی گردد. د ر مرحله ی دوم، میزان مشارکت شهروندان آنالیز شد. شرط انجام مرحله دوم، اعطای سهم به ساکنان از سود حاصل از بازیافت به کمک شهرداری و از طریق اموری که به نوعی به شهرداری وابسته اند، بود. به منظور فاقئ آمدن بر بسیاری از مشکلات لازم است که اقدامات جدی در امر بهینه سازی مدیریت مواد زائد، تولید و نگهداری در محل، جمع آوری، حمل و نقل، پردازش و بازیافت و دفن بهداشتی صورت گیرد. در نتیجه مکانیزهاسیون سیستم جمع آوری، راه حلی در جهت بهینه سازی و اقتصادی ک ردن مدیریت پسماندهای شهری به شمار می رود. جمع آوری متداول (سنتی) مواد زائد شهری، کاری بسیار پرزحمت و مشکل زا است که نسبت به سیستم جمع آوری م کانیزه، نیاز به صرف هزینه و کارگر بیشتری دارد. بر اساس یافته های این پژوهش توصیه می شود که مدیریت پسماندهای شهری با تشویق مشارکت شهروندان به ویژه از طریق تسهیم سود حاصل با ایشان صورت پذیرد.


دانلود مقاله پول شویی pdf دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله پول شویی pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله پول شویی pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله پول شویی pdf :
پول شویی
به ساده ترین تعبیر، پول شویی عبارتست از فرآیند تبدیل وجوه نقد یا سایر دارایی های نامشروع که از فعالیت های جنایتکارانه ناشی شده است به دارایی های مشروع
و قانونی، با این هدف که وانمود شود که این دارایی از منابع قانونی و مشروع حاصل شده است. بنابراین در این فرآیند دو نکته مشهود است؛ اول اینکه منشأ این پول ها غیر قانونی است و دوم اینکه پنهان است و اگر آشکار شود جرم محسوب شده و پیگرد قانونی دارد لذا به طور کلی تبدیل و پنهان بودن این پول ها امری حیاتی محسوب می گردد. منابع عمده ی این گونه درآمدها از یکی از منشأت ذیل می باشد:
سرقت، قاچاق، قمار، مبادله مواد مخدر ، انواع اعمال خلاف انسانی و اجتماعی، کلاهبرداری و جنایت های مالی مثل: کلاهبرداری های بانکی، کلاهبرداری از طریق کارت های اعتباری، تقلب در سرمایه گذاری، تقلب در پیش پرداخت، کلاهبرداری از طریق اعلام ورشکستگی، اختلاس و نظایر اینها.
یکی از اقداماتی که به نوعی شبه پول شویی است و مغایر با قوانین جاری کشور می باشد خرید و فروش غیر مجاز ارز توسط صرافی هایی که بدون دریافت مجوز از بانک مرکزی اقدام به خرید و فروش ارز می نمایند.
اهداف پول شویی:
امروزه برای هر بنگاه مهم جنایت، انجام پول شویی موفقیت آمیز از اهمیت ویژه ایی برخوردار است چرا که این امر آنها را قادر می سازد تا در صورتی این جنایت گرفتار عوامل قضایی شد منافع حاصل از جنایت را برای خود حذف و از توقیف سودهای حاصله جلوگیری به عمل آورند. و به این طریق از این منافع استفاده می کنند و مجددا” در فعالیت های جنایتکارانه فردی و حتی سرمایه گذاری های مشروع استفاده می کنند بدون اینکه توجه کسی را به خودشان جلب کنند و به این ترتیب تعقیب سازماندهی کنندگان جنایت بسیار دشوار خواهد شد.
پیامدهای پول شویی:
پول شویی علاوه بر فساد اخلاقی و اجتماعی پیامد مهم دیگری که فساد اقتصادی است را به دنبال دارد. و آسیب هایی بر پیکره انضباط مالی جامعه، گردش پولی و کالایی کشور، اقتصاد ملی، امنیت اقتصادی امور مالیاتی، سلامت نقل و انتقال اموال و; وارد می سازد. و کل نظم جامعه دچار اخلال و تردید می سازد.
و در نهایت ثبات سیستم مالی و اقتصادی را تأثیر می گذارد که این تأثیرات ناشی از اشتباهات مربوط به سرمایه گذاری ناشی از آمارهای اشتباه اقتصاد کلان که از جریان پول شویی سرچشمه می گیرد، بی ثباتی در نرخ ارز و بهره، که ناشی از انتقال های پیش بینی نشده وجوه به خارج از مرزها می باشد.
کمتر از حد واقعی اعلام نمودن درآمدها که ناشی از اثرات مخرب پول شویی بر روی فرآیند جمع آوری و تخصیص هزینه های عمومی است.
افزایش قیمت نسبی دارایی ها و کالاهایی که در نتیجه فعالیت پولشویانه به وجود می آید و نهایتا” سبب تخصیص نامناسب منابع می شود. و سرانجام تأثیرات مخرب بر روی معاملات قانونی به سبب امکان ارتباط داشتن با جرم و جنایت.
اقدامات ضد پول شویی در ایران
در کشورهایی که دارای اقتصاد پیشرفته و یا دارای برنامه توسعه اقتصادی مناسب و سالم اند، فرآیند پول شویی به شدت تحت نظارت قرار می گیرند و برای مبارزه با آن تمهیدات لازم بکارگرفته می شود. از جمله این که در جریان بانک سپاری وجوه نقد سقفی را برای الزام به گزارش توسط بانک ها در نظر گرفته اند.
در کشور ما « لایحه مبارزه با پول شویی » به پیشنهاد وزارت اقتصاد و امور دارایی به مجلس ارائه شده و ظاهرا” اجرا قانون به عهده پلیس مالی گذاشته شده است که خود اصطلاحی نو است و تشکیلات نویی را می طلبد. در این لایحه پیشنهادی، پول شویی اینگونه تعریف شده است: هر گونه فعل یا ترک فعل که برای قانونی جلوه دادن وجوه یا اموال یا من
شأ قانونی صورت گیرد، پولشویی محسوب میشود واز نظراین قانون جرم محسوب می شود. طبق مفاد همین لایحه وجوه یا اموال غیر قانونی، وجوه یا اموالی است که از طریق فعالیت های خلاف قانون مانند ارتشاء، اختلاس ، تبانی در معاملات دولتی، کاهبرداری، قاچاق کالا، و جرائم مربوط به مواد مخدر، فحشا، قمار و یا سرقت حاصل شده باشد یاخلاف قانون نزد اشخاص باقی مانده است.
ارائه این لایحه در حالی است که هنوز اقدام قانونی قابل ملاحظه ایی صورت نگرفته است از این رو برای مبارزه با پدیده پول شویی در ایران باید اقدامات زیر صورت بگیرد:
الف ) بررسی دقیق و شناخت حوزه های مختلف اقتصاد زیر زمینی.
ب ) شناخت دقیق راهکارها و فعالیت های ضد پولشویی.
ج ) بررسی دقیق و شناخت کافی از شیوه عمل فعالیت های جنایتکارانه.
ه ) همکاری گسترده فی مابین دستگاهای مربوط برای اجرای هر چه بهتر قوانین ضد پول شویی.
د) تدوین قوانین جامع و مانع در خصوص مبارزه با فعالیت های پول شویی.
رهنمود جدید درباره مبارزه با پول شویی و نقش حرفه حسابداری
دولت ها، وضع کنندگان مقررات، و جامعه تجارت جهانی خواستار مشارکت فعالانه اعضای حرفه حسابداری برای مبارزه با پول شویی هستند. رهنمود جدید صادر شده توسط فدراسیون بین الملی حسابداری ( IFAC ) تحت عنوان « مبارزه با پول شویی » انتظارات روز افزون وضع کنندگان قوانین و مقررات در مورد نقش حرفه حسابداری در کشف پول شویی و استقرار کنترلها و ایمنی در مقابل آن را مطرح می کند.
این رهنمود در مورد مبارزه با پول شویی بجز نقش حرفه حسابداری و تعهدات اخلاقی در مورد امر حسابداری، به بررسی مبارزه با پول شویی و اعمال متقلبانه در گزارش گری مالی پرداخته است. حرفه حسابداری درنتیجه الزام قانونی شرکت ها به رعایت برنامه های نظارتی و آزمون مستقل محیط کنترلی و اثر بخشی این برنامه ها در طرحهای مبارزه با مفاسد درگیر است. رهنمود جدید هم به منشأ و هم به ابزارهای پیشگیری پول شویی اشاره کرده است. بخشهایی از این رهنمود به ویژگی ها و مشخصه های پول شویی و آسیب پذیری بانکها، مؤسسات مالی غیر بانکی و سایر مؤسسات پرداخته است.
صدور این رهنمود در حکم یکی از گامهایی است که فدراسیون بین المللی حسابداران در راستای حفظ منافع عمومی، تقویت حرفه حسابداری در جهان و کمک به توسعه اقتصاد بین المللی برداشته است. این فدراسیون در حال حاضر دارای158 عضو از 118 کشور است که2/5 میلیون نفر حسابدار در بخش عمومی، آموزش، خدمات دولتی، صنعت و تجارت در بر می گیرد. وضع استانداردهای حسابداری بخش دولتی، استانداردهای حسابرسی و خدمات اعتباردهی، آموزش و آئین رفتار حرفه ایی به عهده فدراسیون بین المللی حسابداران است.
سالانه 1500 میلیارد دلار «پول شویی» میشود
سالانه مبلغی بین 590 تا 1500 میلیارد دلار پول حاصل از درآمدهای غیر قانونی آن طور که متخصصان بر آن نام نهاده اند “شسته شده” و دوباره قانونی میشوند.
به گزارش بینا، بر اساس تخمین صندوق بین المللی پول از آنجایی که این پول ها درآمدهای باندهای جنایت کاری است که مثلاً از طریق فروش مواد مخدر حاصل شده اند و اکنون از طریق قانونی دوباره در عرصههای مختلف اقتصادی سرمایه گذاری میشوند. این امر به معنی آن است که این افراد به طور مستقیم و یا غیر مستقیم در عرصههای مختلف زندگ
ی اجتماعی و یا بهتر بگوییم در عرصه سیاسی و یا اقتصادی از قدرت زیادی برخوردار هستند.
اکنون این سوال مطرح است که مثلاً درآمد حاصل از فروش چند کیلو و یا چند تن مواد مخدر را چگونه میتوان “شست” و دوباره به مجراهای قانونی وارد ساخت؟ در دنیا مراکز اقتصادی مختلفی وجود دارند که با هیچ معیاری خوانایی ندارند. برای نمونه، جرج تاون مرکز جزایر کایمان، جزایری که در آن همیشه تابستان است، تنها 18 هزار نفر جمعیت دارد. در این شهر 15 هزار شرکت رسماً به ثبت رسیده اند و 400 بانک در آن فعالیت دارند. اما شستن پولهای غیر قانونی معمولاً در 3 مرحله صورت میگیرد. در نخستین مرحله این پول ها از حالت نقدینگی خارج و وارد سیستم بانکی میشوند، سپس آنقدر جابه جا شده و از حسابی به حساب دیگر واریز میشوند تا هویت مالک واقعی آن مخدوش شود و بالاخره در آخرین مرحله با خرید سهام شرکت ها و یا سرمایه گذاری در عرصههای مختلف قانونی، فرم و شکل قانونی مییابند. جالب اینجاست که از آغاز مبارزه با قانونی ساختن پولهای غیر قانونی زمان زیادی نمیگذرد. برای نخستین بار این دولت ایالات متحده آمریکا بود که در دهه 80 چنین عملی را غیر قانونی و قابل مجازات اعلام کرد. پس از آن سازمان ملل متحد و سازمان امنیت و همکاری اروپا نیز در برنامههای خود از این مساله نام بردند. اتحادیه اروپا در سال 1991 نخستین برنامه مبارزه با “شستن پول” را به تصویب رساند و بالاخره در سال 1992 نیز در آلمان این مساله جرم شناخته شد و بانک ها موظف شدند مشخصات افرادی را که مبالغی بیش از 15 هزار یورو به یک حساب واریز میکنند را گزارش کنند. اما میتوان گفت که در مجموع پس از حملات تروریستی یازدهم سپتامبر بر کنترلهای مالی افزوده شده و مقامات با چشم دیگری به این موضوع مینگرند. بر اساس تخمین موسسه مشاورهای سلنت، در سال گذشته در آمریکا و اروپا تقریباً بیش از 5 میلیارد دلار برای مبارزه با “پول شویی” هزینه شده است که از این مبلغ بخش اعظم آن یعنی 3 میلیارد و 600 میلیون دلار در آمریکا بوده است. از سال گذشته در آمریکا همه شرکت ها موظف به ایجاد سیستمهایی برای مقابله با پولشویی شدهاند. اما در آلمان هنوز آمار و ارقام روشنی در این باره وجود ندارد، با این حال دویچه بانک که یکی از بزرگترین بانکهای جهان محسوب میشود، اعلام کرده که 15 میلیون یورو بودجه در این زمینه در نظر گرفته است. اعمال کنترل این گونه کنترل ها باعث شده است تا دارندگان چنین پولهایی تا آنجا که امکانپذیر است از ورود مستقیم این پول ها به سیستم بانکی اجتناب ورزند. مثلاً در دویچه بانک و در سال گذشته بیش از 6 میلیارد جابجایی
مالی صورت گرفته است که کنترل گران تنها به 1270 مورد مشکوک و به پلیس فدارل گزارش کردهاند که با توجه به ابعاد وسیع پول شویی این میزان بسیار اندک است. یکی از ترفندهای اصلی چنین باندهایی خرید مغازه ها، رستوران ها و کیوسکهاست. یعنی جایی که روزانه در آن روند و چرخه پول وجود دارد و بدین وسیله میتوان بهطور مصنوعی با تزریق روزانه مبالغی از پولهای غیر قانونی به درآمد آنها، بدون هیچ گونه دردسری این پول ها را به حسابی در بانک واریز کرد. یکی دیگر از مشکلات جدی مبارزه با امر پول شویی پدیده “حواله” در کشورهای اسلامیاست. ولف گانگ هتزر، رییس سازمان مبارزه با جر
ایم اقتصادی در اتحادیه اروپا که به اولاف موسوم است اعتراف میکند که کارنامه ماموران مبارزه با این امر چندان درخشان نیست و در جواب به این سوال که چگونه میتوان با این پدیده به مبارزه پرداخت گفت: متاسفانه متخصصان جواب قانعکنندهای ندارند.
چین به جنگ پول شویی می رود – 21 دی 84
بانک چین به عنوان یکی از چهار بانک بزرگ تجاری این کشور در سال جاری میلادی، تدابیر ویژهای را برای مبارزه با پولشویی اتخاذ کرده است .
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) به نقل از شبکهی تلویزیونی چین، وان جائو ون، سخنگوی مطبوعاتی بانک چین در پکن گفت: این بانک توجه فراوانی به کشورها و مناطق مخاطره انگیز در زمینه پولشویی مبذول داشته وهیچ خدمات بانکی را در اختیار ارگانها و افرادی که به هدف پولشویی و جذب سرمایه با توسل به ترور و سلاحهای کشتار جمعی در جهان فعالیت میکنند، قرار نخواهد داد.
همچنین این بانک در عملکرد خود ارائه گزارش درباره معاملات با مبلغ زیاد، معاملات مشکوک و نظام حفظ از اسناد معاملاتی را اجرا خواهد کرد.
بانک چین یکی از بانکهای تجاری شناخته شده در جهان به حساب میآید و شعبه های آن در 27 کشور قرار داشته و خدمات بانکی آن سراسر جهان را تحت پوشش میدهد.
اما کلام آخر:
پول شویی دردی پنهان است. که نتیجه آن رنجوری و بیماری یک اقتصاد است. در کشور ما تا کنون به آن توجه نشده است و با آن مانند جرائم برخورد نمی شود. پول شویی زخم فراموش شده ایی است که از درون مانند خوره یکسره اقتصاد کشور را می خورد و اگر سرباز کند تعفن آن مجالی برای پایداری باقی نمی گذارد. لایحه مبارزه با این فساد اجتماعی را اکنون وزارت اقتصاد و امور دارایی ارائه کرده است که اگر جدی گرفته نشود و یا فراموشی سپرده شود، فاجعه ایی رخ خواهد داد.


دانلود مقاله الگوی مدیریت هزینه مبتنی بر PMBOK در پروژههای ساخت گروه اجرایی سپاسد با تاکید بر کنترل هزینه )مطالعه موردی خاکریزی سد نرماب pdf دارای 18 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله الگوی مدیریت هزینه مبتنی بر PMBOK در پروژههای ساخت گروه اجرایی سپاسد با تاکید بر کنترل هزینه )مطالعه موردی خاکریزی سد نرماب pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله الگوی مدیریت هزینه مبتنی بر PMBOK در پروژههای ساخت گروه اجرایی سپاسد با تاکید بر کنترل هزینه )مطالعه موردی خاکریزی سد نرماب pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله الگوی مدیریت هزینه مبتنی بر PMBOK در پروژههای ساخت گروه اجرایی سپاسد با تاکید بر کنترل هزینه )مطالعه موردی خاکریزی سد نرماب pdf :
سال انتشار: 1393
محل انتشار: اولین کنگره ملی مهندسی ساخت و ارزیابی پروژه های عمرانی
تعداد صفحات: 18
چکیده:
یکی از حوزه های دانشی مدیریت پروژه، مدیریت هزینه است. می توان گفت به علت وجود سه هدف زمان ،هزینه و محدوده ، مدیریت هزینه از مهمترین حوزه های دانش مدیریت پروژه است. هدف اصلی این مقالهبکارگیری راهنمای استاندارد 1 PMBOK وسرمایه های فرآیندی سازمان برای پیاده سازی مدیریت هزینه با تاکید بر کنترل هزینه در گروه سپاسد، و آزمون آن در یکی از پروژه های در دست ساخت به نام سد نرمابواقع در استان گلستان است. برای این کار پس از مطالعه ادبیات موضوع از استاندارد ذکر شده و اسناد موجود در گروه سپاسد، چارچوب مدیریت و کنترل هزینه ارائه شد. روش گردآوری اطلاعات در خصوصتایید مدل، مشاهده ی مستقیم و اجرای پرسشنامه است. جامعه ی آماری تحقیق، مدیران و خبرگان گروه سپاسد بوده اند. با پیاده سازی این الگو مدیران پروژه در سازمان قادر خواهند بود هزینه، زمان و محدوده یهر پروژه را به صورت یکپارچه مدیریت نمایند. همچنین با پیاده سازی الگوی مذکور و در نتیجه داشتن بهای تمام شده ی فعالیتها، پروژه ها می توانند به کشف زودهنگام زیان ده بودن احتمالی پروژه ها، کنترل هزینه به درآمد و بهبود توان حضور در مناقصات داخلی و بین المللی اقدام نمایند


دانلود مقاله بررسی موانع و مشکلات توسعه کارآفرینی سازمانی درسازمان های هزاره سوم pdf دارای 1 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله بررسی موانع و مشکلات توسعه کارآفرینی سازمانی درسازمان های هزاره سوم pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی موانع و مشکلات توسعه کارآفرینی سازمانی درسازمان های هزاره سوم pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله بررسی موانع و مشکلات توسعه کارآفرینی سازمانی درسازمان های هزاره سوم pdf :
سال انتشار: 1391
محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی مدیریت، نوآوری و تولید ملی
تعداد صفحات: 1
چکیده:
کارآفرینی سازمانی یک فرایند تجدید یا دوباره نوسازی سازمانی است امروزه با گسترش سازمانهای جدید و نوپا و افزایش جمعیت نیاز به تکنیکهای جدیدی درسازمان ها داریم که یکی ازاین تکنیک ها کارآفرینی سازمانی است بدون شک سازمان ها درجهان امروز دردنیایی پرتلاطم و تغییر زندگی می کنند پس برای بقای خود به کارافرینی و شیوه های جدید سازمانی نیازمند هستند و درصورت بی توجهی به آن ناگزیر محکوم به شکست م یباشند کارافرینی سازمانی یا پیدایش شکلهای سازمانی نوین و پویایی های کارافرینی منجر به ایجاد جمعیت های نوین سازمانی می شود فعالیت کارافرینانه سازمانی میتواند شامل توسعه یک محصول جدید تا ایجاد یک فرایند اثربخش باشد کارافرینی سازمانی شیوه برانگیختن و سپس بهره گیری ازافراد دردرون یک سازمان می باشد شیوه ای که افراد فکر می کنند قادر هستند کارها را به طریقی متفاوت و بهتر انجام دهند دراغلب موارد که کارافرینان سازمانی مورد حمایت سازمان قرارنمیگیرند با تشویق و حمایت سرمایه گذاران مخاطره پذیر ازسازمان خارج شده و تصمیم به کارافرینی مستقل میگیرند.دراین مقاله به بررسی ابعاد کارافرینی سازمانی پرداخته شده و محیط مورد نیاز کارافرینی سازمانی مشخص شده و درنهایت الگوهای کارافرینی در سازمانهای سنتی و کارافرین و ویژگیهای سازمانهای کارافرین بررسی خواهد شد.

لیست کل یادداشت های این وبلاگ
دانلود مقاله Study of CO2 Injection for EOR (Enhanced Oil Recov
دانلود مقاله تاثیر خشکسالی در افزایش و کاهش افات و بیماریهای گی
دانلود مقاله RESTORATION OF AN OTTOMAN BATH IN GREECE pdf
دانلود مقاله شبیه سازی سه بعدی و بهبود رسانایی خروجی در ترانزیس
دانلود مقاله طرح کتابخانة الکترونیک سلامت pdf
دانلود مقاله تاثیر پلیمر کاتیونی در تشکیل گرانول هوازی در راکتو
[عناوین آرشیوشده]