
دانلود مقاله ارائه یک پروتکل مسیریابی کارا مبتنی بر OLSR در شبکه های سیار موردی pdf دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله ارائه یک پروتکل مسیریابی کارا مبتنی بر OLSR در شبکه های سیار موردی pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله ارائه یک پروتکل مسیریابی کارا مبتنی بر OLSR در شبکه های سیار موردی pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله ارائه یک پروتکل مسیریابی کارا مبتنی بر OLSR در شبکه های سیار موردی pdf :
سال انتشار: 1393
محل انتشار: کنفرانس ملی علوم مهندسی، ایده های نو (8)
تعداد صفحات: 7
چکیده:
خصوصیات شبکه های سیار موردی همچون تحرک بالای گره ها و پویا بودن توپولوژی، مسئله مسیریابی را در این شبکه ها به چالش کشیده است. پروتکل OLSR یکی ازپروتکل های مسیریابی در شبکه های سیار موردی است که با استفاده از الگوریتم دایجسترا کوتاهترین مسیر را به عنوان بهترین مسیر انتخاب می کند. اما این معیار انتخاب مسیر در پروتکل OLSR امکان یافتن مسیر بهینه را ندارد. هدف این مقاله افزایش کارایی پروتکل مسیریابی OLSR با ایجاد پارامترهای جدید و در نظر گرفتن میزان انرژی گره ها است. در این روش مسیر بهینه را براساس معیارهای انرژی باقی مانده در گره های میانی، فاصله گره ها و تعداد گام انتخاب می کنیم. شبیه سازی پروتکل بهبود یافته و مقایسه با پروتکل OLSR استاندارد حاکی از کارایی بالاتر روش ارائه شده از لحاظ معیارهای نرخ تحویل بسته، تاخیر انتها به انتها، توان عملیاتی شبکه و نرخ گم شدن بسته ها می باشد.


دانلود مقاله تأثیر پرایمینگ بذر در مزرعه بر عملکرد و اجزای عملکرد نخود (Cicer arietinum L.) pdf دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله تأثیر پرایمینگ بذر در مزرعه بر عملکرد و اجزای عملکرد نخود (Cicer arietinum L.) pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله تأثیر پرایمینگ بذر در مزرعه بر عملکرد و اجزای عملکرد نخود (Cicer arietinum L.) pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله تأثیر پرایمینگ بذر در مزرعه بر عملکرد و اجزای عملکرد نخود (Cicer arietinum L.) pdf :
سال انتشار: 1389
محل انتشار: اولین همایش ملی کشاورزی پایدار و تولید محصول سالم
تعداد صفحات: 4
چکیده:
به منظور برسی اثر هیدرو پرایمینگ 1، بیوپرایمینگ توسط باکتری رایزوبیوم 2 و کود دامی بر عملکرد نخود در شرایط کشت آبی شاهرود، این آزمایش به صورت فاکتوریل با طرح پایه بلوکهای کامل تصادفی با دوازده تیمار و چهار تکرار اجرا گردید. فاکتورهای آزمایش شامل: هیدروپرایمینگ، شاهد A1و پرایمینگ 2Aباکتری رایزوبیوم شاهدB1و تلقیح B2 و کود گاوی سه سطحC1 و 2 C3 ،Cبه ترتیب 0، 5 و 10 تن در هکتار بودند. پس از تجزیه و تحلیل های آماری نتایج حاصل از این آزمایش نشان داد که، هیدرو پرایمینگ و باکتری رایزوبیوم هر دو ب هتنهایی و ترکیب با هم باعث افزایش معنی دار عملکرد دانه، عملکرد بیولوژیک، تعداد شاخه های فرعی، تعداد غلاف در بوته و وزن صد دانه در مقایسه با تیمار شاهد شده است. ترکیبات تیماری هیدرو پرایم و باکتری رایزوبیوم میانگین عملکرد دانه از 2602 کیلوگرم در هکتار در تیمار شاهد به 3533 کیلوگرم افزایش داد. سطوح تیمار کود دامی نیز تاثیر معنی داری بر افزایش عملکرد دانه و بیو لوژیک و شاخه فرعی و وزن صددانه داشت ولی بر تعداد غلاف در بوته، تعداد دانه در غلاف و شاخص برداشت تاثیر معنی داری نداشت. بنابراین می توان از ترکیب دو تیمار هیدرو پرایمینگ و تلقیح با باکتری ریزوبیوم به طور همزمان برای افزاش راندمان تولید و عملکرد نخود بهره برد.


دانلود مقاله تاریخچه پوزیتیویسم pdf دارای 41 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله تاریخچه پوزیتیویسم pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله تاریخچه پوزیتیویسم pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله تاریخچه پوزیتیویسم pdf :
گرایشهای پوزیتیویسمی را در اولین اندیشههای بشری نیز می توان یافت. چه اینگونه گرایشها در مصر باستان و بابل و تمدنهای اولیه بشری وجود داشته و نتایج ناشی از چنین روش تفکری از حیث عملی مورد استفاده بشر متمدن بوده است. باری ارزش عملی دانشهای استقرایی در تمدن بشری ارزشی غیرقابل انکار است.
اما قرنها بعد در یونان باستان است که رگههایی از رویکرد به پوزیتیویسم به عنوان یک روش فکری برای تحلیل مسایل علمی و عملی به چشم می خورد و آن زمانی است که اپیکوروس [341- 271 ق.م] شناخت حسی به کمک خود استقرایی را به عنوان یگانه منبع شناخت، مبنای دستگاه فلسفی خود میگرداند و انبای بشر را به یک مکتب دانشی و ارزشی جدید رهنمون میشود.
ولی درخشش فلسفه و منطق ارسطویی خیره کنندهتر از آنان بود که مجالی برای ظهور و بروز خود استقرایی آنگونه که اپیکور میخواست باقی گذارد حتی اندیشه افلاطون پیروان وی هم تا قرنها تحتالشعاع عقلانیت و انسجام دستگاه فلسفی ارسطو بود.
فیلسوفان و مشارحان بعد از ارسطو ـ که به نوعی وامدار اندیشههای او در عرصه حیات فکری بشر بودند نیز اعتنایی در خور به شناخت حسی در پرتو روش استقرایی ننمودند چه انان هم چون سلف خویش، ارسطو، مجربات و محسوسات را از منظر روش قیاسی به نظاره می نشستند.
اما در سدههای پایانی قرون وسطی که تاریخ آبستن یک سری حوادث و تحولات فکری بود تخطئه فلسفه ارسطویی و حمله به مبادی منطقی آن لقلقه لسان فیلسوفان و متفلسفان گشت. این قضیه و تحول فکری که در آرای اکامی و دیگران در آخرین قرنهای حکومت و استیلای فلسفه ارسطو حوزه اندیشه بشر غربی تجلی یافت با تحول اجتماعی ـ سیاسی و دینی از قبیل نوزایی و اصلاح دینی همراه شد مقافله فکر و اندیشه بشر غربی را به سمت و سویی کشاند که خود استقرایی و پروکستانیزم را برنده اصلی این جدال فکری قرار داد.
گرچه این مطلب که آیا این نتیجه تنها ناشی از اندیشه اندیشمندان بوده یا تحولات اجتماعی و سیاسی و انگیزههای مختلف بشری هم در این تحولات موثر بودهاند بحثی عظیم میطلبد لکن بی گمان نقش عناصری که در پی میآید دراین میان غیر قابل انکار است.
تقدس بخشی ارباب کلیسا به فلسفه ارسطویی در طی قرون وسطی و ظهور پی در پی نقصهای این فلسفه به ویژه در حوزه طبیعیات که کلیسا را مجبور به عقبنشینی در زمینه تفسیرهای ارایه شده از کتاب مقدس مینمود منجر به گسترش شک و تردید در فضای اندیشه غرب شد و از سوی دیگر تلاش روزافزون برای تسخیر و بلکه تغییر طبیعت و بهرهگیری علمی از آن ـ که در آرای متفکرانی چون بیکن هویداست ـ تبیین دادههای ناشی از شناختهای حسی را در پرتو روش استقرایی میطلبید راه برای گذر غرب از فلسفه ارسطویی و رسیدن به عصر روشنگری یعنی عصر سیانتیسم هموار شد.


دانلود مقاله بررسی فنی پارامترهای موثر در جداسازی امولسیون آب نمک از نفت pdf دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله بررسی فنی پارامترهای موثر در جداسازی امولسیون آب نمک از نفت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی فنی پارامترهای موثر در جداسازی امولسیون آب نمک از نفت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله بررسی فنی پارامترهای موثر در جداسازی امولسیون آب نمک از نفت pdf :
سال انتشار: 1393
محل انتشار: اولین کنفرانس ملی(نفت،گاز و پتروشیمی)
تعداد صفحات: 11
چکیده:
مطالعات وآزمایشات انجام شده در پروسه نمکزدایی از نفت خام، افزایش و یا کاهش راندمان حذف امولسیون های آب نمک ازنفت را با تغییر در شرایط فرایندی پارامترهای موثر در جداسازی از جمله دما، مواد شیمیایی تزریقی، میزان و نحوه تزریق آبDilutionو نحوه کابرد میدانهای الکتریکی را دارد. بررسی های صورت گرفته تغییر درگراویتی، قابلیت هدایت الکتریکی وویسکوزیته را با تغییرات دما نشان می دهد. افزایش دمای پروسه دو اثر متضاد بجای می گذارد؛ یکی کاهش دانسیته و ویسکوزیته و دیگری افزایش قابل ملاحظه سرعت ته نشینی قطرات آب نمک به درون فاز آبی. افزایش هدایت الکتریکی نفت باافزایش دما، در جریانهای زیاد نفت نیازمند مصرف انرژی بالایی است. از طرفی در روش شیمیایی افزودن مواد فعال کننده سطحی نوع تعلیق شکن، باعث تسریع و افزایش راندمان فرایند شکست امولسیون می گردد. تزریق مقادیر و یا غلظت های کم ازماده ی تعلیق شکن موجب جداسازی نامطلوب امولسیون های آب نمک و غلظت های بالای تعلیق شکن به دلیل کاهش کششسطحی قطرات آب موجب افزایش مقاومت فیلم تشکیل شده توسط تعلیق شکن و کاهش راندمان نمکزدایی می شود. افزودن درصدی مناسب از آب شستشو به جریان نفت نمکی موجب انتقال این نمک ها به آب شده و از طرفی با افزایش تعداد قطراتآب موجود در نفت، فاصله آنها از یکدیگر کاهش یافته و امکان چسبندگی و به هم پیوستن قطرات افزایش می یابد. با استفاده از میدان الکتریکی می توان سرعت انعقاد سازی یک فاز پراکنده در امولسیون را افزایش داد، از این رو روش های مبتنی بر جریان الکتریکی مطرح شدند. از دیدگاه بازدهی انرژی جداسازی الکتریکی بهترین روش شکستن امولسیون و نمکزدایی نفت می باشدبنابراین در موقعی که قطرات آب نمک به سختی از نفت جدا می شوند از جریان الکتریسیته استفاده می شود. چنانچه قطرات آب موجود خیلی بزرگ باشند میدانهای الکتریکی با شدت بالا آنها را متلاشی و تبدیل به قطرات کوچک تر نموده و کاهش راندمان را به همراه دارد.


دانلود بررسی شیوه ها و مبانی نظری کاهش تصدیگری خدمات پشتیبانی pdf دارای 51 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود بررسی شیوه ها و مبانی نظری کاهش تصدیگری خدمات پشتیبانی pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
چکیده
مقاله حاضر, مقاله تهیه شده از طرح پژوهشی بررسی مبانی نظری و شیوههای کاهش تصدیگری خدمات پشتیبانی دانشگاههای علوم فی ما بین معاونت توسعه مدیریت, منابع و امور مجلس وزارت بهداشت, درمان و آموزش پزشکی و گروه کارشناسان ایران (به عنوان مجری طرح) میباشد.
این طرح در چهار مرحله به شرح زیر به اجرا درآمده است:
مرحله اول ـ بررسی مبانی نظری
مرحله دوم ـ بررسی وضعیت موجود
مرحله سوم- طراحی الگوی مفهومی
مرحله چهارم- ارائه الگوی اجرایی
روش پژوهش مطالعه حاضر عمدتاً از طریق (1) مطالعات کتابخانهای و بررسی مستندات مکتوب و الکترونیکی در کتابخانههای مهم دانشگاهی و سازمانهای ذیربط (نظیر سازمان مدیریت و برنامهریزی و مرکز آموزش مدیریت دولتی) و نیز شبکه اطلاع رسانی بین المللی (اینترنت)، و (2) انجام مطالعه میدانی به شیوه پرسشنامه، مصاحبه و مشاهده انجام شده است.
براساس یافتههای حاصل از بررسی وضعیت موجود، تجارب کشورهای خارجی، بررسی مبانی نظری، تجربیات مجری طرح و همچنین نقطهنظرهای کارسناسی گروه طرح، که مشروح آنها در گزارش طرح ارائه شده است، دو الگوی اصلی برای کاهش تصدیگری خدمات پشتیبانی دانشگاههای علوم پزشکی (الگوی مفهومی، الگوی اجرایی) طراحی شد. همچنین مکانیزمهای کنترلی و بهسازی کاهش تصدیگری (شامل هفت مکانیزم اصلی)، و طرحی برای گذار از وضعیت موجود به وضعیت مطلوب در زمینه کاهش تصدیگری (با ذکر فعالیتهای اصلی، پیشنیازها، مسیرهای اصلی، وضعیت پایلوتها، و وضعیت تیپهای دانشگاهی در ارتباط با طرح حاضر) تدوین گردید در نهایت کلیه الگوهای فوق بعد از طراحی اولیه از طریق تکنیک دلفی مورد آزمون قرار گرفت و پس از انجام اطلاحهای لازم، الگوهای نهایی تدوین و ارائه گردید.
مقدمه
تشریح مرزهای سازمان یکی از ابعاد اصلی نظریه اقتصادی سازمان از هنگام مطرح شدن نظریه سازمان توسط «کاوز» در سال (1937) بوده است. در حالی که اکثر تحقیقات موجود، بر یکپارچگی عمودی تمرکز یافتهاند، گام معکوس، یعنی تفکیک عمودی یا برونسپاری، پدیدهای فراگیر در دنیای صنعتی در سالهای اخیر بوده است (بولر و هاکاپ، 2003 ، ص 2).
موضوع کاهش تصدیگری یکی از زمینههای نسبتاً جدید اصلاح و بهسازی در مقوله کوچک کردن حجم دولت و وزارتخانهها در سطح کلان، و مقوله تجدید ساختار و بهبود فرایندها در سطح خرد مؤسسهها و سازمانها میباشد.
فهرست منابع
- دبیرخانه تحقیقات کاربردی معاونت توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی. گزارشهای طرح پژوهشی بررسی شیوهها و مبانی نظری کاهش تصدیگری خدمات پشتیبانی دانشگاههای علوم پزشکی، مجری: گروه کارشناسان ایران، 83-1382.
- Buehler, Stefan and Haucap, Justus. (July 2003). Strategic Outsourcing Revisited, Socioeconomic Institute, University of Zurich,Working Paper No. 0305.
- Hong Kong Government Efficiency Unit. (October 2003). Serving the Community By Using the Private Sector: A general guide to outsourcing, Second Edition.
- Mengen, Markus. (2001). Information Systems Outsourcing and ASP in the Health Care Industry, Bayreuth Hospital University, Retrieved 13 Aug. 2003.

لیست کل یادداشت های این وبلاگ
دانلود مقاله Study of CO2 Injection for EOR (Enhanced Oil Recov
دانلود مقاله تاثیر خشکسالی در افزایش و کاهش افات و بیماریهای گی
دانلود مقاله RESTORATION OF AN OTTOMAN BATH IN GREECE pdf
دانلود مقاله شبیه سازی سه بعدی و بهبود رسانایی خروجی در ترانزیس
دانلود مقاله طرح کتابخانة الکترونیک سلامت pdf
دانلود مقاله تاثیر پلیمر کاتیونی در تشکیل گرانول هوازی در راکتو
[عناوین آرشیوشده]