
تحقیق خشکبار کوچک اما نیروزا پسته word دارای 15 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تحقیق خشکبار کوچک اما نیروزا پسته word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق خشکبار کوچک اما نیروزا پسته word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تحقیق خشکبار کوچک اما نیروزا پسته word :
خشکبار کوچک اما نیروزا
( ارزش غذائی پسته)
خشکبار منبع مناسبی برای مواد غذایی از جمله پروتئین، ویتامین و مواد معدنی لازم برای سلامت انسان می باشد، درخشکبار منبع چربی های اشباع نشده است و مفید برای پایین آوردن کلسترول و کاستن از خطر بیماری های قلبی است خشکبار اگر به گونه ای منطقی به عنوان جزئی از برنامه غذایی متعادل گنجانیده شود بیش از هر غذای دیگر مانع افزودن به وزن بدن خواهد شد.
از جمله خشکبارها به دلیل اهمیت آن از نظر ارزش غذایی و بهداشتی مصرف روزافزونی دارد پسـته می باشد میوه درخت پسته از مغز یا هسته ای تشکیل می شود که در پوستی سخت جای می گیرد و هنگامیکه میوه می رسد پوست سخت دهان می گشاید و خندان می شود. و این در حالی است که در بعضی موارد حتی پس از رسیدن پسته پوست سخت پسته می ماند و مانند حفاظی طبیعی و موثر مغز را در برابر آلودگی های محیطی حفظ می کند.
پسته در تشابه با بقیه خشکبارها نقش مهمی را در رژیم غذایی انسان باز می کند هر غذایی که ما مصرف می کنیم یک بخش وسیعی از عناصر غذایی را برای بدن ما فراهم می کند که هر عنصر یک نقش مهمی را درمتابولیسم بدن باز می کند مهم این است که یک توازن درستی بین غذاها و عناصری را که وارد بدن می کنند وجود داشته باشد که همه عناصر غذایی با یکدیگر انرژی لازم را برای بدن و سوخت و ساز مناسب فراهم کنند.
ارزش غذایی پسته :
پسته اگر چه میوه کوچکی است ولی ارزش غذایی بسیار بالای دارد و یک میوه نیروزا است در جدول شماره 1 برخی از خواص ارزش غذایی پسته در 30 گرم از پسته بو داده شده و مغز پسته آمده است(2).
همانطور که جدول نشان می دهد پسته دارای ارزش غذایی بسیار بالایی می باشد و به این دلیل امروزه مصرف پسته به عنوان یک آجیل مطبوع و بسیار خوشمزه در کشورهای مختلف جهان مورد توجــه می باشد.ارزش غذایی پسته نسبت به سایر آجیل ها و مواد پروتئینی و حبوبات در خور اهمیت است. فیبر موجود در پسته بسیار بالا بوده و امروزه اهمیت فیبر و الیاف در علم پزشکی و برای سلامتی انسان کاملاً مشخص شده و در رژیمهای روزانه غذایی بسیار تاکید شده است. فیبر موجود در پسته علاوه بر اینکه حرکات غذا را در دستگاه گوارش زیاد می کند درجلوگیری از بیمارهای سرطانی بر کسی پوشیده نیست. علاوه بر این فیبر بالای موجود د رپسته آب بیشتر جذب و پرخوری را کمتر می کند.
پسته همچنین اسیدهای چربی ضروری مانند لینولیک اسید و لینولنیک اسید می باشند همچنین حاوی برخی از عناصر غذایی و ویتامین E و نیز حاوی در صد بالایی از پروتئین و عناصر معدنی مانند کلسیم،آهن و روی می باشد. یک مزیت دیگر پسته این است که چربی موجود در پسته عمدتاً از چربی های مفید غیر اشباع تک زنجیره ای و چند زنجیره ای با درصد پایین از چربی های اشباع شده (بطور میانگین 1 تا 5/1 گرم د راونس) می باشد(3 ). اسیدهای چرب غیراشباع تک زنجیره ای میزان پیوند پروتئین های باچگالی بالا را افزایش می دهند (کلسترول خوب) بدون آن که اثری روی افزایش لیپو پروتئین هایی باچگالی پایین داشته باشند(کلسترول بد) که عامل اصلی اکثر بیماری های قلبی از جمله تصلب شرایین می باشد. اسیدهای چرب چند زنجیره ای غیر اشباع شده هر دو نوع کلسترول را کاهش می دهد (جدول2 و 3 ).
امروزه تولید محصول با کلسترول کم مورد توجه زیادی واقع شده چرا که تحقیقات جدید مشخص نمود که این گونه تولیدات گیاهی از امراض قلبی و برخی از سرطان ها جلوگیری می نماید. بسیاری از تحقیقات انجام شده اخیراً نشان داده که افرادی که بطور منظم خشکار به خصوص پسته را دررژیم غذایی خود دارند (حداقل یکبار در هفته )25 درصد کمتر احتمال مبتلا شدن به بیماری های قلبی نسبت به افرادی که این رژیم غذایی را استفاده نکرده اند ، دارند.
افکار عمومی درگذشته بر این باور بود که خشکبار چاق کننده است اما صرف داشتن محتوی بسیار چربی (الزاماً مترادف با چاق کنندگی)نیست زیرا تحقیق نشان داده ایت که نوع چربی د رچاق کردن موثر است نه مقدار آن . هیچ نشانه ای د ردست نیست کهخ خشکبار اگر به مقدار معقول و به عنوان جزئئ از یک رژیم غذایی متعائدل خورده شود د رافزودن به وزن بیش از دیگر اغذیهه دارای کالری زیاد موثر باشد در واقع خشکبار به خاطر آن که سیری آور است از پرخوری پیشگیری می کند(2).


مقاله تاثیر حق الزحمه غیرعادی حسابرسی بر کیفیت حسابرسی شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران word دارای 19 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر حق الزحمه غیرعادی حسابرسی بر کیفیت حسابرسی شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر حق الزحمه غیرعادی حسابرسی بر کیفیت حسابرسی شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر حق الزحمه غیرعادی حسابرسی بر کیفیت حسابرسی شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران word :
چکیده
تحقیق حاضر از نوع کاربردی و هدف اصلی از انجام آن مطالعه تجربی رابطه بین حق الزحمه غیرعـادی حسابرسـی و کیفیـت حسابرسـی شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران میباشد. از آنجا که برای بررسی تاثیر کیفیت حسابرسی از دو معیار جایگزین شامل وجود تجدید ارائه در صورتهای مالی و اقلام تعهدی، بهره گرفته شده است، اهداف فرعی تحقیق عبارت است از: الف) تبیین رابطـه بـین حق الزحمه غیرعادی حسابرسی و وجود تجدید ارائه در صورت های مالی شرکت؛ و ب) تبیین رابطه بین حق الزحمه غیرعادی حسابرسی و اقلام تعهدی شرکت. بدین منظور از اطلاعات مالی موجود در صورتهای مالی 78 شرکت پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهـران در فاصله زمانی سالهای 1386 الی 1391 استفاده نمودهایم. برای ارزیابی کیفیت حسابرسی از دو معیار میزان اقلام تعهدی اختیاری و وجود تجدید ارائه در صورت های مالی شرکت ها بهره گرفته شده است و برای تحلیل دادههای جمعآوری شده از نـرم افـزار Eviews اسـتفاده گردیده است. نتایج بیانگر تاثیر منفی و معنی دار حق الزحمه غیرعادی حسابرس بر معیارهای اندازهگیری کیفیت سود که همـان تجدیـد ارائه صورتهای مالی و اقلام تعهدی است، میباشد.
کلمات کلیدی: حق الزحمه حسابرسی، کیفیت حسابرسی، اقلام تعهدی اختیاری، تجدید ارائه صورتهای مالی
.1 مقدمه
هدف صورت های مالی عبارت از ارائه اطلاعات تلخیص و طبقه بندی شده درباره وضعیت مالی، عملکرد مالی و انعطاف پـذیری مالی واحد تجاری که برای طیفی گسترده از استفاده کنندگان صورت های مالی در اتخاذ تصمیمات اقتصادی مفید واقع گـردد. طوری که در این راستا مدیران می توانند از دانش خود درباره فعالیتهای تجاری برای بهبود اثر بخشی صورت هـای مـالی بـه عنوان ابزاری برای انتقال اطلاعات به سرمایهگذاران و اعتبار دهندگان بالقوه استفاده نمایند.
سودمند بودن اطلاعات حسابداری برای تصمیمگیری بارها و بارها توسط محققین به بوته آزمایش گذارده شد. اما همواره این مسأله که تا چه حد این اطلاعات از نظر کیفی واجد شرایط (مفید برای تصمیمگیری) است و یا اینکه تا چه حد سرمایهگذاران و سایر استفادهکنندگان از اطلاعات حسابداری میتوانند به این اطلاعات تکیه کنند، مسألهای مهم و قابل بحث میباشد. در این بین، کیفیت حسابرسی مستقل بر میزان راستی و درستی و صحت صورتهای مالی و اطلاعات مالی تاثیرگذار است. تیتمان و ترومن1 کیفیت حسابرسی را میزان صحت و درستی اطلاعاتی که پس از حسابرسی در اختیار سرمایهگذاران قرار میگیرد، تعریف نمودهاند. [1] در تعریف دیگری که از سوی دیویدسون و نیو2 ارائه شده است کیفیت حسابرسی را توانایی حسابرس در کشف و گزارش تحریفات با اهمیت و نیز کشف دستکاری انجام شده در سود خالص میدانند. از آنجا که کیفیت حسابرسی در عمل به سختی قابل مشاهده است، بررسی عناصر مؤثر بر کیفیت حسابرسی، چه از نظر کیفیت واقعی حسابرسی و چه از
1- Titman and Trueman 2- Davidson and Neu
نظر برداشت از کیفیت حسابرسی میتواند تاثیر بسزایی در ارتقای کیفیت خدمات حرفهای حسابرسان خواهد داشت. بر اساس مطالعات صورت گرفته رابطه معکوسی بین حقالزحمه غیرعادی حسابرسی و استقلال حسابرس وجود دارد. یعنی حسابرسانی که از حقالزحمه غیرعادی بالایی برخوردارند غالبا از استقلال کمتری برخوردارند و کاهش استقلال حسابرس باعث کاهش کیفیت حسابرسی میشود. این تحقیق به تحلیل تاثیر حقالزحمه غیرعادی حسابرسی بر کیفیت حسابرسی شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران میپردازد. در این تحقیق، حقالزحمه غیرعادی حسابرسی به عنوان تفاوت بین حق-الزحمه واقعی حسابرسی و سطح حقالزحمه مورد انتظار تعریف میشود.آیا حق الزحمه غیر عادی حسابرسی بر کیفیت حسابرسی شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران تاثیر دارد؟
.2 مبانی نظری و پیشینه پژوهش
کیفیت حسابرسی، یکی از موضوعات با اهمیت در حوزه حسابرسی و بازار سـرمایه اسـت. بـه منظـور شـناخت مفـاهیم و ابعـاد مختلف کیفیت حسابرسی، مطالعات گوناگونی توسط محققان انجام شده است تا رابطـه بـین کیفیـت حسابرسـی و متغیرهـای دیگر کشف شود. به هرحال، از آنجا که کیفیت حسابرسی در عمل به سختی قابـل مشـاهده اسـت، تحقیقـات در ایـن زمینـه همواره با مشکلات زیادی روبرو بوده است. در این راستا، با توجه بـه تحـولات اخیـر در حرفـه حسابرسـی در ایـران و تشـکیل مؤسسات حسابرسی عضو جامعه حسابداران رسمی ایران، و همچنـین گسـترش بازارهـای مـالی و افـزایش نیـاز روزافـزون بـه اطلاعات مالی انجام تحقیقی که به بررسی عناصر مؤثر بر کیفیت حسابرسی، چـه از نظـر کیفیـت واقعـی حسابرسـی (کشـف و گزارش تحریفات گزارش های مالی) و چه از نظر برداشت از کیفیت حسابرسی (اعتماد استفاده کنندگان از گزارشهای مالی) بـا استفاده از اطلاعات شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران بپردازد لازم و ضروری میباشد. لـذا در ایـن تحقیـق سعی خواهد شد به بررسی تاثیر حق الزحمه غیرعادی حسابرس بر کیفیت حسابرسی بپردازیم.
1-2 پیشینه تحقیق
1-1-2 تحقیقات داخلی
رجبی با ارایه مدلی از عوامل اثرگذار بر قیمتگذاری خدمات حسابرسی بـه بررسـی ایـن پرداختنـد کـه آیـا حرفـه حسابرسـی توانسته است منافع خود را با ارایه خدمات حسابرسی تامین نماید. نتایج ایشان نشان میدهد که حرفـه حسابرسـی در ایـران از نقطهنظر حق الزحمه حسابرسی برای سالهای 1380 و 1381 از قدرت کافی برخوردار نبوده و نتوانسته منافع خود را به طـور کامل تامین نماید. براین اساس حق الزحمه کسب شده به دلایل احتمالی همچون کاهش حاشیه سـود پروژههـای حسابرسـی، اجرای رویههای با هزینه کمتر و عدول از استانداردهای حسابرسی، کمتـر از میـزان مـورد انتظـار بـوده اسـت. [2] نیکبخـت و مهربانی پژوهشی با عنوان بررسی اثر خدمات و میزان حقالزحمههای غیر حسابرسی مؤسسات بـر اسـتقلال حسـابرس انجـام دادهاند. نتایج پژوهش نشان میدهد، ارائه خدمات غیرحسابرسی توسط مؤسسات حسابرسی در همـان دورهای کـه حسابرسـی صورتهای مالی صاحبکار را بر عهده دارند موجب مخدوش شدن استقلال حسابرس میشود.[3] نیکبخت و تنانی در آزمون عوامل موثر بر حقالزحمه حسابرسی صورتهای مالی در بین شرکتهای پذیرفته شـده در بـورس
تهران پرداختند. یافتههای این تحقیق نشان داد که متغیرهای حجم عملیات (اندازه) شرکت، پیچیدگی عملیـات شـرکت، نـوع مؤسسه حسابرسی و تورم ارتباط معنیداری با حقالزحمه حسابرسی دارند، ولی متغیرهـای ریسـک حسابرسـی و تحصـیلات و تجزبه مسؤول تهیهکننده صورت های مالی، با متغیر وابسته (حقالزحمه حسابرسـی) فاقـد ارتبـاط آمـاری بودنـد. [4] داروغـه حضرتی و پهلوان در پژوهش خود به بررسی رابطه بین کیفیت گزارش حسابرسـی و حـقالزحمـه حسابرسـی در شـرکتهـای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران پرداختند. تحقیق ایشان طی 4 فرضیه به بررسی رابطه بین مـدیریت سـود، بنـدهای مشروط در گزارش حسابرسی، نوع حسابرس و ترکیب هیأت مدیره با میزان حقالزحمـه حسابرسـی، مـیپـردازد. نتـایج نشـان میدهد که چهار عامل ذکر شده رابطه مستقیم و معناداری با حقالزحمه حسابرسی دارد. [5] حدادی و همکاران بـه بررسـی
ٍ
رابطه بین مدیریت سود و کیفیت حسابرسی پرداختند. نتـایج تحقیـق حـاکی از آن اسـت کـه بـین مـدیریت سـود و کیفیـت حسابرسی رابطه معنا داری وجود دارد. همچنین بین مدیریت سود و دوره تصدیگری حسابرس (دوره تداوم حسابرس) و بـین مدیریت سود و تجربه حسابرس نیز رابطه معنی داری وجود دارد. [6] مجتهدزاده و بابایی به بررسی تاثیر کیفیت حسابرسی بر مدیریت سود و هزینه سرمایه سهام در بورس اوراق بهادار تهران مابین
سالهای 1386 الی 1389 پرداختند. در این تحقیق ایشان به نتیجه دست یافتند که ارتباط معکوسی بین کیفیت حسابرسی و مدیریت سود وجود دارد. همچنین با افزایش کیفیت حسابرسی، هزینه حقوق صاحبان سهام کاهش مییابـد؛ بـه عبـارت دیگـر رابطه بین ایندو به صورت منفی میباشد.
2-1-2 پیشینه خارجی
نیکینن و راولستون(2005) 3 در بررسی تاثیر قیمتگذاری خدمات حسابرسی در انگلیس بیان نمودند که حقالزحمـه خـدمات حسابرسی با ابعاد ریسک مالی، ریسک عملیاتی و ریسک تجـاری ارتبـاطی مسـتقیم دارد. همچنـین دریافتنـد کـه هزینـههای نمایندگی، حجم عملیات شرکت و پیچیدگی حسابرسی از توانایی توصیف حقالزحمه خـدمات حسابرسـی برخـوردار میباشـد. کری و سیمنت(2006) 4 اثرات دوره تصدی حسابرسان در شرکت صاحبکار را مورد مطالعه قرار دادند و به این نتیجه رسـیدند که کیفیت حسابرسی با افزایش دوره تصدی حسابرس در شرکت صاحبکار کاهش مییابد. نتیجه تحقیق آنها نشان میدهد که بیطرفی حسابرسان به واسطه روابط بلندمدت با یک صاحبکار کاهش مییابد. در مقابل، چن و همکاران (2008) بـه شـواهدی در این خصوص در تایوان دسـت نیافتنـد. [7] گـریفین5 و همکـاران ( ( 2007 بـه بررسـی حاکمیـت شـرکتی و حـقالزحمـه حسابرسی در شرکتهای آمریکایی بین سالهای 2000 تا 2005 پرداختند. نتایج حاکی از آن است که وجـود نظـام حاکمیـت شرکتی بهتر در شرکت هزینه انجام حسابرسی را کاهش میدهد. آنان اعتقاد دارند، این رابطه از این جهـت روی مـیدهـد کـه ایجاد نظام حاکمیت شرکتی بهتر به کیفیت بهتر صورتهای مالی و کنتـرلهـای داخلـی قـویتـر مـیانجامـد و ایـن موضـوع حسابرسان را قادر میسازد قیمت ریسک حسابرسـی و در نتیجـه حـقالزحمـه حسابرسـی را کـاهش دهنـد. کـریم ( ( 2010 قیمتگذاری خدمات حسابرسی و نوع حسابرسی را در کشور بنگلادش بررسی کرده است. بر اساس نتایج تحقیق اندازه شرکت، ریسک حسابرسی و نوع حسابرسی بر قیمتگذاری خدمات حسابرسی مؤثر میباشند. چـن و کـای((2010 بـا بررسـی ویژگـی شرکای تایوانی دریافتند که وقتی شریک خانم صورتهای مالی شرکتها را بررسی میکند، کیفیت حسابرسی (که با سنجههای کیفیت سود اندازه گیری شده است) بالاتر است. چوی و همکاران( 2010) 6 کیفیت حسابرسی را با استفاده از شاخص مـدیریت سود مورد ارزیابی قرار دادند. آنها در تحقیق خود که بر روی 704 شرکت در 5 سال، سـال هـای بـین 2000 الـی 2005 در ایالات متحده آمریکا صورت گرفت بررسی نمودند که آیـا میـان انـدازه دفـاتر منطقـه ای حسـابرس و کیفیـت و حـق الزحمـه حسابرسی ارتباط معناداری وجود دارد. نتایج این تحقیق نشان داد که هر چه اندازه دفـاتر منطقـه ای حسـابرس بزرگتـر باشـد کیفیت کار و حق الزحمه حسابرسی بیشتر است. آلالی ( 2011 ) 7 رابطـه بـین حـقالزحمـه حسابرسـی و اقـلام تعهـدی غیـر اختیاری را برای 8187 شرکت، بین سالهای 2000 تا 2006 بررسی کرد. نتایج تحقیق نشان داد که بـین اقـلام تعهـدی غیـر اختیاری و حقالزحمه حسابرسی ارتباط مثبت و معناداری وجود دارد. همچنین حقالزحمـه حسابرسـی بـا سـودآوری شـرکت رابطه منفی دارد. شرکتها در وضعیت مالی ضعیف (زیان) انتظار دارند تا حقالزحمه حسابرسی بیشتری پرداخت کنند، این امر منجر به افزایش ریسک این شرکتها میشود و سودآوری کاهش مییابد [8] چای8 و همکاران ( (2013 به بررسـی ایـن مـورد پرداختند که چگونه نفوذ مدیریت میتوند بر کیفیت حسابرسی، موثر باشد. بدین منظـور از داده هـای شـرکتهای موجـود در بورس چین استفاه نمودند. یافتههای ایشان نشاندهنده تاثیر کمرنگ نفوذ مدیران بر بهبود کیفیت حسابرسی میباشد.]9[
2-2 کیفیت حسابرسی
3- Nicnien And Roulstone 4- Cary and simnett 5- Griffin et al 6- Choi et al 7- Alali 8- Chi et al
کیفیت حسابرسی، یکی از موضوعات با اهمیت در حوزه حسابرسی و بازار سـرمایه اسـت. بـه منظـور شـناخت مفـاهیم و ابعـاد مختلف کیفیت حسابرسی، مطالعات گوناگونی توسط محققان انجام شده است تا رابطـه بـین کیفیـت حسابرسـی و متغیرهـای دیگر کشف شود. به هرحال، از آنجا که کیفیت حسابرسی در عمل به سختی قابـل مشـاهده اسـت، تحقیقـات در ایـن زمینـه همواره با مشکلات زیادی روبرو بوده است. هدف این مقاله مرور ادبیات مرتبط با کیفیت حسابرسی با اشاره به برخی تحقیقـات انجام شده در این زمینه است. یکی از متداولترین تعریفها درباره کیفیت حسابرسـی، تعریفـی اسـت کـه توسـط دی آنجلـو9 (1981) ارایه شده است. او کیفیت حسابرسی را اینگونه تعریف کرده اسـت: “ارزیـابی (اسـتنباط) بـازار” از احتمـال ایـن کـه حسابرس (1) موارد تحریفات با اهمیت در صورت های مالی و یا سیستم حسابداری صاحب کار را کشف کند، و (2) تحریف بـا اهمیت کشف شده را گزارش دهد.
پالمروس(1988) 10 کیفیت حسابرسی را بر حسب میزان اعتباردهی حسابرس تعریف می کند. از آنجـا کـه هـدف حسـابرس، ایجاد اطمینان نسبت به صورت های مالی است، لذا کیفیت حسابرسی به معنی عاری بودن صورتهای مالی حسابرسی شـده از تحریفات با اهمیت است. در واقع این تعریف، بر نتایج حسابرسی تاکید مـیورزد، یعنـی قابـل اعتمـاد بـودن صـورتهای مـالی حسابرسی شده، کیفیت بالای حسابرسی را منعکس می کند.
تیتمان و ترومن(1986) 11 کیفیت حسابرسی را میزان صحت و درسـتی اطلاعـاتی تعریـف کـه پـس از حسابرسـی در اختیـار سرمایهگذاران قرار میگیرد، تعریف کردهاند.
برخی مطالعات از میزان حق الزحمه به عنوان کیفیت حسابرسی استفاده کرده اند. پالمروس (1988) در تحقیق خود به ارتباط مثبت بین حق الزحمه حسابرسی و کیفیت حسابرسی دست یافته است. تحقیقات انجـام شـده پیشـنهادات مختلفـی را بـرای اندازهگیری کیفیت حسابرسی ارایه کردهاند. تورنر و گودوین(199) 12 کیفیت حسابرسی را با استفاده از پیشنهادات حسابرسـان در اصلاح سود خالص اندازهگیری کرده اند. برخی مطالعات دیگر نیز، کیفیت حسابرسی را بهطور مستقیم ارزیابی کردهاند. برای نمونه، لام و چنگ(1994) 13 سرپرستی کار و اعمال استانداردهای کنترل کیفیـت را حـین اجـرای کـار بـه عنـوان تفـاوت در کیفیت حسابرسی بررسی کردهاند. دیویدسون و نیو(1993) 14 معیار اندازهگیری کیفیت حسابرسی را تفـاوت بـین سـود پـیش بینی شده و سود گزارش شده در شرکت های کانادایی قلمداد کردهاند. هرچه میزان این تفاوت بیشتر باشد کیفیت حسابرسـی بالاتر و هرچه کمتر باشد، کیفیت حسابرسی پایین تر در نظر گرفته شده است.[10] بسیاری از مطالعات به دلیل دشوار بودن اندازهگیری کیفیت واقعی حسابرسی، برداشت از کیفیت حسابرسی را آزمون کردهانـد.
دی آنجلو (1981) استدلال میکند که مؤسسات حسابرسی بزرگتر، انگیزه کمتری برای رفتار فرصتطلبانه دارند و از ایـن رو، برداشت استفاده کنندگان از کیفیت حسابرسی اینگونه موسسات حسابرسی در وضعیت بهتری است. هوگان (1977) برداشـت از کیفیت حسابرسی بالا را مرتبط با قیمت گذاری عادلانه در عرضه اولیه سهام به عموم مردم میداند.


تحقیق مکان های مذهبی در یزد word دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تحقیق مکان های مذهبی در یزد word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق مکان های مذهبی در یزد word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تحقیق مکان های مذهبی در یزد word :
امیر جلال الدین چخماق از سرداران و امرا شاهرخ تیموری و حاکم یزد با همکاری همسر خود فاطمه خاتون در جهت آبادانی یزد مجموعه ای شامل تکیه، میدان، حمام، کاروانسراها، خانقاه، قنادخانه، چاه، آب سرد . از همه مهمتر مسجد امیر چخماق را بنیان نهادند. سنگ نصب شده در کرباس مسجد به طرف میدان و نثر وقفنامه بر آن به خط نسخ، شبکه های ظریف از کاشی های معرق دور خارجی گنبد محراب صفه اصلی با طاقنمای مقرتس کاری و این مسجد را از نظر مرتبه زیبایی بعد از مسجد جامع قرار داده است. این بنا مسجد جامع نو نیز نامیده شده است. این مجموعه در قرن هشتم هجری قمری بنا نهاده شده است
مسجد جامع کبیر
این مسجد یکی از باارزشترین میراث تاریخی هنری و گنجینه ای معماری اسلامی است. بانی ساختمان اصلی مسجد را علاء الدوله گرشاسب آل بویه – قرن ششم هجری – می دانند ولی مسجد کنونی مربوط به آل مظفر و تیموریان قرن هشتم و نهم هجری است. از امتیازات هنری و معماری این مسجد می توان قدرت و استواری کاشیکاریهای نفیس و جالب، سر در بلند، دو کتیبه نفیس یکی به خط کوفی و دیگری به خط ثلث بر روی کاشی لاجوردی معرق در کنار سر در باشکوه، دو مناره زیبا و تزئینات کاشی کاری شده دیوارهای داخلی شبستان و زیر گنبد و خارج گنبد را نام برد. ارتفاع مناره های آن حدود 48 متر و ارتفاع سر در آن در حدود 24 متر می باشد
مسجد ریگ
این مسجد که کاروانسرای مخروبه بوده است، توسط امیر معین الدین اشرف بنا گردید. منار گلی مزین به کاشی با خطوط و نقوش مهندسی، قفسه ای چوبی در بالای منار کتیبه خط ثلث بر کاشی معرق در سه طرف در، در کنده کاری دو لنگه ای کاشی های شش ضلعی فیروزه ای و آبی با حاشیه های سیاه سفید مرسوم قرن نهم هجری در بدنه محراب و طاقنمای محراب با گچکاری مقرنس از برجستگیهای مهم این مسجد به شمار می رود
امامزاده جعفر
امامزاده جعفر از نوادگان امام صادق (ع) و مهمترین زیارتگاه مورد احترام مردم یزد، در محله قدیمی مصلی عتیق واقع شده است. وی در زمان خلافت متوکل عباسی از مدینه به یزد مهاجرت کرد و به شاگردی در دکان آهنگری پرداخت. وی در سال 423 ه. ق. در گذشت و در محل فعلی دفن شد
مسجد ملا اسماعیل
این مسجد بزرگ در جنوب میدان خان قرار گرفته است و اثر همت والای آخوند ملا اسماعیل عقدائی در سال 1222 می باشد. این مسجد مشتمل است به ایوان وسیع با دهنه 75/15 متر و شبستان با 32 ستون و گنبد های بسی عالی، نقش و نمای آجری درگاهها و گاهی تلفیق شده به کاشی و سنگ مکتوب در طرف چپ بالای سر در بزرگ ورودی با مطالبی با خط نستعلیق و سنگ لوحه های مختلف.


مقاله محمد صلی الله علیه واله اشتباهات مسیحیت را درک کرد word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله محمد صلی الله علیه واله اشتباهات مسیحیت را درک کرد word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله محمد صلی الله علیه واله اشتباهات مسیحیت را درک کرد word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله محمد صلی الله علیه واله اشتباهات مسیحیت را درک کرد word :
غربیان و خاورشناسان، عظمت پیامبرمان، حضرت محمد صلی الله علیه واله و تعالیم او را درک کرده و برآنچه از ترقی و تعالی تمتع داشت اعتراف نموده اند:
فرانسوا فولتر فرانسوی
وی رهبر جنبش مادی گرایی و مرد انقلاب علیه سلطه گران دینی است. وی تألیفات متعددی دارد که یکی از آنها کتاب معروف به نام حضرت محمد صلی الله علیه واله است که در آن می گوید: به درستی که در روح محمد صلی الله علیه واله چیز عجیب، نیکو و دست اولی که انسان را به شگفتی و تقدیر وادارد وجود دارد، و قسم به جان خودم که این مرد، یکه و تنها به سوی خدا دعوت کرد و به خاطر این دعوت، سالهای متعددی اذیت و آزار را تحمل نمود و در مقابل افواج مشرکان قرار داشت که در راه مخالفت و کشتن اندیشه او می کوشیدند. به درستی که او اکنون شایسته تقدیر و ستایش است. دوستدار اطفال است و هیچ گاه از پهلوی آنها نمی گذشت مگر آنکه آنان را مورد لطف قرار دهد و با حالتی از تبسم و فروتنی در نزدیکشان توقف فرماید.


مقاله در مورد دلایل عدم استفاده از بیمه عمر در ایران word دارای 19 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله در مورد دلایل عدم استفاده از بیمه عمر در ایران word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله در مورد دلایل عدم استفاده از بیمه عمر در ایران word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله در مورد دلایل عدم استفاده از بیمه عمر در ایران word :
دلایل عدم استفاده از بیمه عمر در ایران
آشنایی با دلایل عدم استفاده از بیمه عمر در ایران
موانع و راهکار های توسعه بیمه های عمر در کشور
فایده اصلی بیمه ، دادن اطمینان به افراد در جهت مقابله با خطرات احتمالی است که در قاموس بیمه به آن ریسک اطلاق می گردد . فارغ از نوع بیمه می توان گفت بیمه علاوه بر ایجاد محیطی امن برای فعالیت های اقتصادی ، باعث ایجاد اطمینان برای کار و تولید و سرمایه گذاری و بطور کلی ایجاد فضای امن و آرام برای فعالیت های اجتماعی و اقتصادی است .
صنعت بیمه در ایران علیرغم اینکه بیش از 7 دهه قدمت دارد و تلاش های زیادی جهت توسعه آن صورت گرفته است ، هنوز جایگاه مناسبی ندارد وعرضه گسترده بیمه های عمر بمنظور ارتقاء و بهبود سطح رفاه اجتماعی _ آنگونه که شایسته است _ با توجه به وجود ظرفیت ها و قابلیت های گسترده در کشور ،با موانع بسیاری رو برو می باشد .
مقاله ” موانع و راهکار های توسعه بیمه های عمر انفرادی در کشور” به بررسی موانع عمده فرا روی بیمه های عمر پرداخته و سعی گردیده است با استفاده از تجارب موجود و مطالعات صورت گرفته یک طرح کلی -و البته اجمالی- که حاوی مشکلات اساسی و نیز راهکارهای رفع موانع توسعه بیمه های عمرباشد ، ارائه نماید.
ذکر این نکته قبل از ورود به مباحث اصلی ضروری به نظر می رسدکه عدم توسعه بیمه های عمر و رفع موانع ، یک مشکل یک وجهی ویا یک معادله یک مجهوله نیست ، عوامل بسیاری در توسعه بیمه های عمر دخالت دارد که ریشه بسیاری از عوامل خارج از صنعت بیمه و برون سازمانی است . برنامه ریزی وسیاستگذاری در این باره در درون صنعت بیمه میسر نیست .
تصویر کلی از بیمه عمر انفرادی و عوامل ذیربط
جمعیت کل کشور 782ر495ر70 نفر
تعداد جمعیت قابل بیمه شدن: حمعییت زیر 65 سال کشور بالغ بر 000ر800ر66 نفر می باشد واگر افراد زیر 15 سال را هم نیز استثناء کنیم 000ر000ر49 نفر قابل بیمه شدن هستند.
تعداد بیمه شدگان :: در حدود000ر300ر1 نفر
درصد دارندگان بیمه به کل جمعیت::: 18درصد
تعداد شعب فعال در صنعت بیمه :: 535 شعبه
تعداد نمایندگان : : در حدود 200ر8 نفر
تعداد کارکنان صنعت بیمه :در حدود 10000 نفر : بیمه ایران 437ر2نفر بیمه آسیا 743ر1 نفر بیمه دانا 374ر1 نفر و بیمه البرز 974 نفر و بقیه در شرکتهای بیمه خصوصی فعالیت می کنند.
بخش اول:
موانع توسعه بیمه های عمر
1- ساختارهای سازمانی و مدیریتی
سازمانها ی اداری از جمله شرکتهای بیمه از ارکان متعددی نظیر: نیروی انسانی ،قوانین و مقررات ، تشکیلات و سازماندهی ، روش انجام کار ، نظام مدیریت ، نظام آموزش و تجهیز نیروی انسانی ، نظام طبقه بندی مشاغل ، نظام ارزشیابی ، و نظام پرداخت تشکیل شده است که هرکدام از این ارکان اهمیت خاصی دارد .
باتوجه به اینکه نحوه سازماندهی و ساختارهای سازمانی نقش عمده ای در تحقق اهداف خواهد داشت .به عبارت دیگر ” ساختار نشان دهنده استراتژی است ساختار سازمانی مربوط به بیمه های عمر در شرکت های بیمه از دو نظر جهت توسعه بیمه های عمر در کشور کارآیی ندارد.
1-1- سازمانی اختصاصی و تخصصی به منظور ارائه بیمه های عمر وجود ندارد . و ” تامین رضایت مشتریان و توسعه بیمه در گرو ساختاری موثر و مناسب است ، در حالیکه ساختار صنعت بیمه به نحوی طراحی شده است که حساسیت لازم را در قبال مشتریان نداشته و با سنتی عمل کردن در چند رشته و محدوده خاص ، کمتر به دنبال مشتری مداری بوده است .” ( 5) بنابر این، ایجاد و راه اندازی شرکت های بیمه تخصصی عمر یک امر ضروری بنظر می رسد ، تا با درک صحیح از شرایط بیمه های عمر از جمله نحوه بازاریابی و فروش ، نحوه پذیرش ریسک ، نحوه وصول حق بیمه ،
حسابداری وسرمایه گذاری وجوه حق بیمه و ذخایر ریاضی ، بتواند تعامل بهتری با بیمه شدگان و بیمه گذاران این رشته فراهم سازد 2-1-سازماندهی واحد های فنی و پشتیبانی در شرکت های بیمه به گونه ای است که به هدف توسعه بیمه های عمر انفرادی کمکی نمی کند به عنوان نمونه
در مدیریت های مالی و سرمایه گذاری تفاوت چندانی بین حق بیمه های دریافتی بیمه های عمر و سایر رشته ها قائل نمی باشند .در حالیکه لازم است حسابداری بیمه های عمر و چرخه گردش مالی مربوط و همچنین سرمایه گذاری از وجوه اندوخته ها جهت ارائه خدمات مطلوب و حفظ حقوق بیمه گذاران بطور جداگانه صورت گیرد .
2- عدم اشائه مطلوب فرهنگ بیمه
فرهنگ عبارت است از مجموعهای از ارزشها، عقاید، هنجارها، آداب و رسوم، زبان و میراث فرهنگی وتاریخی یک جامعه که از پیشینیان به ارث رسیده است. و منظور از فرهنگ بیمه نیز عبارت است از آشنایی مردم کشور با بیمه و انواع و شناخت آن و استفاده و استقبال از پوشش های بیمه ای جهت مقابله با خطرات احتمالی و پیش رو ، و ایجاد تعاملی پایدار ومنطقی بین صنعت بیمه وآحاد مردم کشور و تقویت باور و نگرش مثبت مردم نسبت به صنعت بیمه ، خدمات بیمه ای و شرکت های بیمه . اما ضریب نفوذ بیمه ، تعداد بیمه نامه های اختیاری خریداری شده ، حجم حق بیمه های دریافتی و نحوه تعامل مردم با شرکت های بیمه ، نشان دهنده نهادینه نشدن فرهنگ بیمه بین مردم است .
3- شبکه فروش نا کارآمد
در حال حاضر عرضه و فروش بیمه های مختلف از جمله بیمه های عمر از طرق زیر صورت می گیرد .
3-1- عرضه مستقیم از طرف شرکت بیمه
3-2- عرضه از طریق کارگزاران بیمه موضوع آیین نامه شماره 6 شورای عالی بیمه
3-3- عرضه از طریق نمایندگان حقیقی و حقوقی شرکت های بیمه ( موضوع آیین نامه شماره 28 شورای عالی بیمه
3-4- عرضه بیمه از طریق نمایندگان فروش بیمه عمر ( موضوع آیین نامه شماره 54 شورای عالی بیمه
3-5- بازاریابان بیمه به نمایندگی از نمایندگان و کارگزاران
نمایندگان و کارگزاران بیمه و بازاریابان آنها شبکه فروش صنعت بیمه را تشکیل می دهند و در حقیقت بازوان اجرایی شرکت های بیمه جهت فروش بیمه می باشند. توانایی و بالندگی شبکه فروش ، شکوفایی فروش از نظر کمی و کیفی را بدنبال خواهد داشت . و ضعف آن نیز موجب پریشانی در عرضه بیمه در جامعه خواهد بود. ” به جرات می توان گفت یکی از عواملی که باعث شده است تا صنعت بیمه در زمینه رسیدن به سطح مطلوب و ترکیب فروش خدمات بیمه ای با مشکل مواجه شود ، نارسایی و رشد نیافتگی شبکه فروشندگی حضوری در بازار بیمه ایران است .
نتایج بررسی های صورت گرفته در این باره حاکی از وجود مشکلات زیر است ::
” – سطح آموزشی نمایندگان و فروشندگان حضوری خدمات بیمه بسیار ضعیف و نا مناسب است .
– وجود ابهام در جایگاه حقوقی و قانونی فروشندگان بیمه.
– همه نمایندگان بیمه برای هدایت نیروهای فروش تبحر و توانایی لازم را ندارند.
– ساختار نامناسب اداری مرتبط با شبکه فروش در شرکتهای دولتی .
– درک نادرست برخی مدیران از بازار بیمه و شبکه فروش.
– شیوه نامناسب جذب و نگهداری نمایندگان.
– عدم هدایت صحیح نمایندگان در راستای فروش بهتر و بیشتر.
– عدم نظارت مستمر و راهبردی بر عملکرد نمایندگان.
– سیاست های تشویقی جهت نمایندگان فعال پیش بینی نشده است .
تجربه سایر کشورها (هند) در زمینه استفاده از بیمه عمر
در کشور هندوستان فروش مستقیم بیمه های عمر وجود ندارد و بیمه نامه ها فقط از طریق شبکه نمایندگی بفروش می رسد . در هر شعبه یک یا چند کارشناس بازاریابی فعالیت می کنند که وظیفه آنان هدایت و نظارت بر نمایندگان است و به این کارشناسان ، در صورت رضایت بخش بودن عملکرد نمایندگان تحت نظارت ، مبالغی علاوه بر حقوق ، پرداخت می گردد .
4- عدم سیاستگذاری های کلان در صنعت بیمه و عدم وجود استراتژی در جهت راهکارهایی برای استفاده از بیمه عمر
بدون شک رسیدن به اهداف راهبردی نیازمند مطالعه و بررسی ، برنامه ریزی و تلاش در جهت تحقق آن است . علیرغم تهیه وتدوین چشم انداز 20 ساله جمهوری اسلامی ایران ، بنظر می رسد این موضوع در صنعت بیمه نهادینه نگردیده است و هریک از شرکت های بیمه و مدیریت های ذیربط ، باتوجه به توانایی و شرایط درون سازمانی خود مشغول فعالیت هستند و برنامه مدونی در مورد توسعه بیمه های عمر. در صنعت بیمه ، وجود ندارد .
5- پایین بودن قدرت اقتصادی مردم کشور
بررسی های انجام شده حاکی از آن است که قدرت اقتصادی عامه مردم هر کشور و توسعه بیمه های عمر ارتباط دو جانبه دارد .بدین مفهوم که هر چقدر درآمد سرانه مردم بیشتر باشد اقبال عمومی به بیمه بیشتر است . و از سوی دیگر هرچقدر ضریب نفوذ بیمه در یک کشور بیشتر باشد ، نشانگر وضعیت مناسب اقتصادی عامه مردم است . بنابراین فقر و پایین بودن درآمد سرانه در رابطه با بیمه های عمر یک مانع عمده است و البته راهکار ارتقاء سطح درآمد ها خارج از صنعت بیمه و قابل مدیریت این صنعت نیست . اما صنعت بیمه تاکنون نسبت به ارائه طرحهای بیمه ای جهت اقشار کم درآمد ( بیمه های خرد ) اقدام موثری به عمل نیاورده است.
6- کافی نبودن تامین های ارائه شده توسط شرکت های بیمه
مردم نیازهای گوناگونی دارند.شرایط زندگی آنان نیز متفاوت است.سطح نیاز پوشش بیمه ای و سرمایه مورد نظر هر فرد با دیگری از جهات مختلفی با یکدیگر فرق دارد . اما آنچه در صنعت بیمه کشور به وقوع پیوسته است ، تحمیل شرایط یکطرفه و ارائه بیمه های سنتی به مردم است . در یک دهه ی اخیر تلاش های خوبی از طرف شرکت های بیمه از جمله شرکت بیمه دانا صورت گرفته است اما با وجود این ، هنوز با شرایط مورد انتظار و با استاندارد های جهانی فاصله بسیاری دارد .
در کشور هندوستان بالغ بر 128 نوع بیمه عمر از انواع مختلف آن و یا ترکیبی از بیمه عمر و درمان ارائه می گردد .
7- عدم رضایت بیمه شدگان ازسرویس دهی مطلوب شرکت های بیمه
سازمانهای جدید بر خلاف سازمانهای سنتی رضایت مشتریان خود را محور و اساس فعالیت های خود قرارداده اند . طراحی و تولید محصول
” اولین گام برای طراحی استراتژی خدمات
دریک شرکت .اهتمام وتوجه به نقطه نظرات مشتریان آن شرکت است .ضرب المثلی می گوید ” مشتری اگر شاه نیست دست کم شاهزاده است . حکمت ودانش بجا مانده از ژاپنی ها ، بیانگر این است که اگر شرکت رضایت مشتری را تضمین کند سود نیز تضمین خواهد شد;اکنون آشک
ار شده است که رضایت مشتری دیگر رمز موفقیت نیست ، وفا داری مشتری کلید اصلی موفقیت درفعالیت های تجاری است. اما متاسفانه در نظام اداری کشور و علی الخصوص در صنعت بیمه ارباب رجوع و مشتری جایگاه خاص خود را نیافته است .” ماهیت شرکتهای بیمه ایجاب میکندتا باحرکت در راستای مشتری مداری .دوام و بقای خود را استمرار بخشد در عصرارتباطات و اطلاعات امکان مقایسه خدمات بیمه ای شرکتهای مختلف براحتی از طرف مردم فراهم شده است عدم
توجه به مشتری مداری در صنعت بیمه در کلیه رشته های بیمه ای هم در فرآیند صدور بیمه نامه وهم در هنگام پرداخت خسارت وهمچنین درهنگام پاسخگویی به سوالات و مشکلات بیمه شدگان ،تبعات بسیاری در کاهش فروش بیمه های عمر داشته است . ولازم است بمنظور توسعه کمی و کیفی بیمه های عمر از این بابت تحولی اساسی در نگرش صنعت بیمه و کارکنان آن ایجاد گردد. و از برخورد قیم مابانه با بیمه شدگان بشدت احتراز شود .
8- عدم تبیین جایگاه حقوقی و قانونی بیمه های عمر
بیمه های عمر بعنوان یکی از قرارداد های بیمه ای و بازرگانی ، تابع قوانین مدنی وقانون و مقررات و حقوق بیمه است که تعهدات طرفین قرارداد بیمه اعم از بیمه گر بیمه گذار و بیمه شده و ذینفع و همچنین اشخاص ثالث را تبیین می کند. قانون بیمه که در سال 1316 تصویب شده است بسیار کلی و محدود است . سایر مقررات و از جمله آیین نامه های مصوب شورای عالی اداری در بسیاری از موارد از جمله : حقوق بیمه گذار و بیمه شده و ذینفع ، انتقال بیمه ، توثیق بیمه نامه و; دارای ابهام و یا مسکوت است. در حالیکه چنین مواردی در قوانین و حقوق سایر کشورها به دقت و به تفصیل بیان شده است . این ابهام ها در قوانین ومقررات باعث ایجاد اختلاف بین بیمه گر و بیمه گذار شده و اجرای بعضی از امور را با تاخیر مواجه می سازد .
در قوانین و مقررات بسیاری از کشورها ، بویژه کشورهایی که سابقه فعالیت طولانی تری در بیمه دارند ، ابهام ها بر طرف گردیده ودر مورد همه موارد محتمل ، پیش بینی های لازم بعمل آمده است . بعنوان نمونه در کشور هندوستان در باره نحوه پذیرش بیمه شده ، نحوه انتقال بیمه نامه و; دستورالعمل های مدون و مفصلی وجود دارد .
9- عدم وجود سیستم و برنامه آموزشی مدون و کاربردی جهت تربیت نیروی انسانی مورد نیاز
نیروی انسانی مهمترین رکن هر سازمان تلقی می گردد.توانمندی ، دقت ، نوآوری و بهره وری صحیح از نیروی انسانی در گرو آموزش های موثر و مستمر است .
در این باره می توان گفت:::
9-دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی در چند سال گذشته تلاش های خوبی به منظور تربیت نیروی انسانی مورد نیاز صنعت بیمه داشته اند . و از جهت کمی در این باره مشکلی وجود ندارد ، اما از جهت کیفی بنظر می رسد بین نیاز صنعت بیمه و برنامه ریزی دانشگاه ها در این باره نوعی گسستگی وجود دارد.
9دوره های آموزشی کاربردی در جهت ارتقاء دانش و بینش کارکنان و شبکه فروش با هدف توسعه بیمه عمر و حتی سایر رشته ها توسط شرکت های بیمه و یا یک مرکز آموزشی مستقل پیش بینی نشده است. شبکه فروش اعم از نمایندگان . کارگزاران و بازاریابان بهره ای از آموزش های تخصصی بویژه در باره ی فروش بیمه نبرده اند . بنابراین کارآیی و تخصص لازم را برای فروش گسترده بیمه های عمر کسب ننموده اند .
10 نحوه سرمایه گذاری ذخایر ریاضی بیمه های عمر
ذخایر و اندوخته های ریاضی بیمه های عمر ، امانت های بیمه گذاران نزد شرکت های بیمه می باشد . آنچه که قابل تامل است این است که این ذخایر ، بهر دلیل بطور موثری سرمایه گذاری نشده است ، به نحوی که در سالهای اخیر برآیند سود سرمایه گذاری از محل ذخایر ریاضی ، از سود بلند مدت بانکها و بعضا بهره فنی لحاظ شده در محاسبات حق بیمه نیز کمتر بوده است .
11- وجود تورم اقتصادی در کشور
تورم و فراز و نشیب های اقتصادی در کشور یکی از بزرگترین موانعی است که توسعه بیمه های عمر را به مخاطره می اندازد و مردم را به در هنگام خرید بیمه نامه عمر به تردید جدی وا می دارد . البته راهکارهای متعددی همچون جانشین کردن طلا یا ارز خارجی و; به جای مبلغ سرمایه ، نیز در این باره از طرف صاحبنظران ارائه شده است که همه ی موارد بجز پرداخت سود مشارکت در منافع به بیمه شدگان بیمه های عمر ، بدلیل قوانین و شرایط اقتصادی کشور استفاده از آن اجرایی به نظر نمی رسد.
12- نحوه حسابداری حسابهای بیمه ای و ازجمله بیمه های عمر
بیمه های عمر بدلیل داشتن اندوخته ریاضی و طولانی بودن مدت بیمه و همچنین محاسبه سود مشارکت در منافع بوجب آیین نامه شماره 13 و اصلاحات بعدی آن ، می بایست بطور جداگانه نگهداری و سرمایه گذاری شود. لیکن بدلایل گوناگون این مهم مغفول مانده است .از طرف دیگر حقوق بیمه گذاران رعایت نشده و در نهایت توسعه بیمه های عمر را با مشکل مواجه ساخته است.
13- عدم استفاده از تکنولوژی اطلاعات IT
استفاده از تکنولوژی های جدید و بویژه تکنولوژی اطلاعات در عصر حاضر ودر صنعت بیمه از نظر همگان شاید بدیهی به نظر برسد اما در عمل مشکلات بسیاری وجود دارد که عمده ترین آن عدم وجود زیر ساخت های لازم جهت اجرایی نمودن استفاده از تکنولوژی است که می توان به مشکلات پول الکترونیکی ، امضای الکترونیکی و مخابرات وقوانین ومقررات ذیربط و; اشاره نمود.اما آنچه که مسلم است صنعت بیمه در استفاده از تکنولوژی اطلاعات ، در مقایسه با سایرین از جمله بانکها، بسیار عقب تر است.

لیست کل یادداشت های این وبلاگ
دانلود مقاله Study of CO2 Injection for EOR (Enhanced Oil Recov
دانلود مقاله تاثیر خشکسالی در افزایش و کاهش افات و بیماریهای گی
دانلود مقاله RESTORATION OF AN OTTOMAN BATH IN GREECE pdf
دانلود مقاله شبیه سازی سه بعدی و بهبود رسانایی خروجی در ترانزیس
دانلود مقاله طرح کتابخانة الکترونیک سلامت pdf
دانلود مقاله تاثیر پلیمر کاتیونی در تشکیل گرانول هوازی در راکتو
[عناوین آرشیوشده]