
مقاله رایگان راهکارهای علاقمندی دانش آموزان به مطالعه word دارای 2 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله رایگان راهکارهای علاقمندی دانش آموزان به مطالعه word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله رایگان راهکارهای علاقمندی دانش آموزان به مطالعه word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله رایگان راهکارهای علاقمندی دانش آموزان به مطالعه word :
اصل انضباط در هر کاری سبب ایجاد نظم در فعالیت های فردی و اجتماعی است و آن یک قاعده کلی حاکم برزندگی و طبیعت است و مطالعه برای رسیدن به دانایی و توانایی بخشی از روند زندگی بوده و تابع اصل نظم است.
فاطمه پوراسمعیل
دانش آموزان را باید به مطالعه علاقمند کرد چه کتب درسی را در دست بگیرند و چه کتاب های دیگر را. در این نوشتار تلاش شده است که راهکارهایی برای مطالعه صحیح آینده سازان ارائه شود. بی شک عمل به اصول مطالعه می تواند بهره وری بیشتری را برای دانش آموزان داشته باشد.
اصول مطالعه
1- استمرار در مطالعه: مطالعه به طور مستمر بدون وقفه در ساعات برنامه ریزی انجام گیرد.
2- انضباط در مطالعه: اصل انضباط در هر کاری سبب ایجاد نظم در فعالیت های فردی و اجتماعی است و آن یک قاعده کلی حاکم برزندگی و طبیعت است و مطالعه برای رسیدن به دانایی و توانایی بخشی از روند زندگی بوده و تابع اصل نظم است.
3- تنوع در موضوع: ثبات موضوع مطالعه برای مدت زیادی سبب کاهش فعالیت مغزی است. برای ایجاد تنوع چندین موضوع را باید مورد مطالعه قرار داد. این بدان معنی نیست که در یک ساعت برنامه ریزی چندین نوع کتاب خوانده شود.
4- تنظیم برنامه مطالعه: در تنظیم برنامه باید به اهداف و احساس نیاز مطالعه کننده توجه کرد.
5- برنامه باید انعطاف داشته باشد (مطالعه کننده احساس اجبار نکند).
6- برای مطالعه هر درس وقت کافی منظور شود.
7- در طول برنامه به منظور ایجاد فرصت طبقه بندی، سازماندهی مطالب قبلی و آمادگی ذهنی برای مطالب بعدی باید زمان معینی استراحت در نظر گرفت.
8- مطالعه هر درس، نزدیک به ساعت آموزشی همان درس باشد.
زمان ها و موقعیت های نامناسب برای مطالعه
مسائلی که در مطالعه باید از آن اجتناب کرد به شرح زیر است:
الف- از ایجاد فاصله زیاد بین مطالعه خودداری شود.
- مطالعه به دلیل خستگی اندام های حسی در آخر شب صورت نگیرد.
- مقدار زمان مطالعه 1.5 تا 2 ساعت بوده و سپس با استراحت کوتاه مطالعه دوم صورت گیرد.
- مطالعه نباید در زمان خستگی حاکم بر بدن باشد.
- در طول سال مطالعه روزانه مفید بوده و در شب امتحان ایجاد اضطراب می کند و اضطراب سبب کاهش قدرت حافظه است.
- در صورت محدود بودن زمان نباید با سرعت بیشتری مطالعه نمود.
- زمان مطالعه باید دور از تشویش و نگرانی باشد.
عوامل مؤثر در یادگیری
1- احساس نیاز و علاقه و اشتیاق.
2- داشتن دانش و اطلاعات قبلی از دروس پیش نیاز و درک آن.
3- فهمیدن اهداف درس و نقش و تأثیر آن در زندگی روزمره.
4- تمرین، تکرار و ممارست و تعمیم دادن مفاهیم به مصداق ها.
5- داشتن یک چهارچوب کلی و تقسیم آن به مواد آموزشی.
6- رعایت زمان و مکان یادگیری که عاری از هرگونه عوامل مخل باشد.
7- صحیح خوانی، درک مفهوم و تجزیه و تحلیل مفاهیم.
همان طور که می دانید توانایی خواندن یکی از اساسی ترین مهارت ها برای کسب موفقیت تحصیلی است. بنابراین چگونه می توانیم انگیزه وعلاقه لازم برای مطالعه را در فراگیران ایجاد کنیم؟ باید گفت، بهترین راه ایجاد علاقه به ادبیات، درک اهمیت و تأثیر مطالعه در زندگی روزمره است. معلمان به این امر آگاهند و به همین دلیل در کلاس های درس با اهداف برنامه ریزی شده قبلی، وقت زیادی را صرف ایجاد علاقه و عشق به مطالعه در دانش آموزان می کنند اما ایجاد انگیزه و تقویت عشق به مطالعه دائمی، تنها وظیفه معلمان نیست بلکه والدین نیز در این امر نقش مهمی برعهده دارند.
توصیه هایی برای تقویت مطالعه:
1- قبل از هر چیز، مطالعه را بین اعضای خانواده به صورت یک عادت همیشگی درآورید و از دوران کودکی و در طول دوران تحصیلی سعی کنید به صورت مستمر و بدون وقفه ادامه داشته باشد.
2- با استفاده از امکانات موجود در کتابخانه های شهر و با راهنمایی های کتابدار، کتاب های مناسب گروه سنی و مقطع تحصیلی دانش آموزان را انتخاب کنید.
3- بهترین و پربارترین اوقات برای شما و فرزندتان زمانی است که مطالعه می کنید.
4- رفتن به کتابخانه را بخشی از برنامه هفتگی خود قرار داده و اجازه دهید فرزندتان در کتابخانه با داشتن فرصت کافی به سراغ قفسه های کتاب رفته، با نگاه کردن به آن ها کتاب مورد علاقه اش را انتخاب کند.
5- بسیاری از فیلم های سینمایی و برنامه های تلویزیونی براساس کتاب های منتشر شده، ساخته می شوند. اگر فرزندتان به فیلم یا برنامه خاصی علاقه مند است او را به خواندن فیلمنانه یا قصه مربوط به آن فیلم تشویق کنید.
6- در دنیای امروز که عصر اطلاعات است ما با انبوه اطلاعات در قالب کتاب، مجله، روزنامه و... مواجهیم که این منابع وسایل ترغیب نوجوانان و جوانان به مطالعه می باشد.
7- و بالاخره این که میزان اهمیت و ضرورت مطالعه در زندگی انسان ها را یادآوری کنید.


مقاله بیوشیمی ذرت word دارای 66 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بیوشیمی ذرت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بیوشیمی ذرت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بیوشیمی ذرت word :
در جهان پیچیده امروز پایایی و دوام ملتها منوط به تحقیقات اساسی در کلیه زمینههای کشاورزی، صنعت و ... است. تحقیقات ضامن خودکفایی و استقلال کشور است. رونق کشاورزی یک بعد توسعه است که ما در رسیدن به خودکفایی و در نهایت به استقلال اقتصادی که ضامن استقلال سیاسی است، کمک زیادی میکند. تحقق این اهداف مقدس و بینیازی از واردات مواد غذایی اهمیت ویژهای دارد و ما ناچاریم به این سلاح، مسلح شویم. زیرا امروز سلاح مواد غذایی بزرگترین اهرم قدرت است که و کشورهای پیشرفته و صنعتی علیه یکدیگر و علیه کشورهای جهان سوم بکار میگیرند.
برای خودکفایی در زمینه کشاورزی، علاوه بر افزایش سطح کشت و افزایش عملکرد در واحد سطح، بایستی استفاده از واریتههایی را که دارای ارزش غذایی بالایی (بدون تاثیر بر عملکرد) هستند، نیز مهم دانست. عدم کنترل جمعیت و رشد روزافزون آن در جهان و تامین نیازهای غذایی بشر بیشتر از هر چیز ذهن انسان را به خود مشغول کرده است. لذا توجه به بهبود کیفیت و کمیت امری الزامی است.
جمعیت دنیا در حال حاضر متجاوز از 6 میلیارد نفر میباشد که کمبود غذا، قحطی و گرسنگی دامنگیر بیش از 700 میلیون نفر بوده و بالغ بر 3 میلیارد نفر دارای سوء تغذیه وجود دارند. علیرغم پیشرفتهای قابل توجه در علوم، بدلیل کمبود مواد غذایی اکنون بیش از 5/1 میلیارد نفر به سوء تغذیه و بیماریهای ناشی از آن مبتلا هستند.
طبق آمار سازمان برنامه و بودجه، طی 25 سال آینده، جمعیت ایران به دو برابر خواهد رسید. تامین غذای این جمعیت به عهده بخش کشاورزی میباشد. میبایست با برنامهریزی صحیح، کنترل جمعیت، تهیه نظام کشت و بهرهبرداری درست از منابع تولید و نیروی انسانی، ماشینآلات، آب و خاک، بهرهبرداری از علوم ژنتیک و اصلاح نباتات، تولید ارقام مقاوم و واریتههای پرمحصول و دارای کیفیت مناسب در این امر مهم کوشا بود. کارشناسان و محققان با ایجاد تغییرات ژنتیکی در گیاهان زراع سعی دارند که هرچه بیشتر بر میزان تولید افزوده و کیفیت محصولات را نیز بهبود بخشید.
متاسفانه کشور ما یکی از بزرگترین واردکنندگان مواد غذایی است و بخش مهمی از واردات را فرآورده های دامی تشکیل میدهد. از جمله راههای تامین پروتئین حیوانی در داخل کشور، افزایش تولید گوشت طیور است. برای تهیه خوراک دام و طیور از مواد غذایی مختلفی استفاده میگردد، که بیشترین آن ذرت میباشد و بیشترین رقم واردات بعد از گندم را به خود اختصاص داده است. ذرات از نظر مواد غذایی قابل هضم و انرژی، در میانه غلات در درجه اول اهمیت قرار گرفته است، اما کیفیت پروتئین آن پایین است.
در ذرت معمولی میزان دو اسید آمینه ضروری لیزین و تریپتوفان پایین است. اگر ذرت اساس تغذیه باشد، میبایست این کمبود را به هنگام تغذیه طیور و انسان با افزودن مواد دارنده این اسیدآمینهها برطرف نمود. با کشف ذرت، اوپک ـ 2 توسط مرتز و همکاران در سال 1964 امیدواریهایی برای بهبود کیفیت پروتئین ذرت بوجود آمد، ولی عملکرد ذرت اوپک ـ 2 معمولاً کمتر از ذرت نرمال میباشد. اصلاحگران به دنبال راههایی هستند که علاوه بر واردکردن ژن اوپک ـ 2، عملکرد را به سطح ذرت نرمال برسانند.
اصلاح برای کیفیت پروتئین ذرت
مقدمه
ذرت بطور متوسط در 8/128 میلیون هکتار از اراضی سراسر جهان در سالهای 87-1985 کشت میشد که 3/80 میلیون هکتار یا 62% آن در کشورهای در حال توسعه بوده است. (فائو، 1988) کل تولید ذرت بر اساس متوسط سالهای 87-1985، 9/477 میلیون تن بوده است و 7/176 میلیون تن آن مربوط به کشورهای در حال توسعه است. در کشورهای توسعه یافته، 78% از ذرت تولیدی برای تغذیه دام استفاده میشود و فقط 6% به عنوان غذا، در حالی که در کشورهای کمترتوسعه یافته، 50% به عنوان علوفه و 40% به عنوان غذا مصرف میشود، باقیمانده برای اشکال صنعتی یا تولید بذر استفاده میشود.
گرچه در ابتدا ذرت به عنوان یک منبع فراهم آورنده کالری مورد توجه بوده است. مجموع پروتئین آن نیز قابل توجه است. در سالهای 87-1985 ذرت تقریباً 43 میلیون تن پروتئین عرصه کرده است (با فرض محتوای پروتئین 9%) که میتواند با 39 میلیون تن پروتئین حاصل از سویا (با محتوای پروتئین 38%) مقایسه شود.
الف) مقدار پروتئین ذرت
حیوانات تکمعدهای و انسان قادر به سنتز اسیدهای آمینه ضروری نیستند، لذا لازم است مقادیر کافی از این اسیدها برای سنتز پروتئین فراهم شود. ارزش بیولوژیکی پروتئین ذرت معمولی برای حیوانات تکمعدهای و انسان محدود است، زیرا ترکیب آمینواسیدهای آن نامناسب است. آمینواسیدها تا زمان بروز محدودیت یکی از آنها، در ذرت پروتئین بکار برده میشوند. (میستر، 1965) برای انسان لیزین، اولین آمینواسید محدودکننده در ذرت است. (کیس و همکاران ، 1965، برسانی و همکاران ، 1968، اگوم ، 1974) و دومی تریپتوفان است. (برسانی، 1975) در حالی که برای خوک تریپتوفان در درجه اول و لیزین در درجه دوم قرار دارد (بیکر و همکاران ، 1965). کیفیت پروتئین در غلات توسط نشریات مختلفی دستهبندی شده است و اخیراً توسط (برایت و شوری، 1983 و اولسن و فری، 1987) بازنگری شده است


مقاله بررسی ارتباط بین ساختار سرمایه و قیمت سهام شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران word دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی ارتباط بین ساختار سرمایه و قیمت سهام شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ارتباط بین ساختار سرمایه و قیمت سهام شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی ارتباط بین ساختار سرمایه و قیمت سهام شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران word :
بررسی ارتباط بین ساختار سرمایه و قیمت سهام شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران
چکیده
یکی از پیچیده ترین مسایل دامنگیر مدیران مالی عبارت است از ارتباط بین اجزای تشکیل دهنده ساختار سرمایه و یکی از حالتهای بسیار مهم آن رابطه بین ساختار سرمایه و قیمت سهام شرکت میباشد. بنابراین، این مساله مطرح میشود که مدیریت شرکت کدام یک از منابع مالی را انتخاب نموده و به چه میزان از آن منبع در ترکیب سرمایه خویش استفاده نماید تا از
این طریق بتواند ساختار سرمایه را به گونهای تنظیم نماید که قیمت سهام و ثروت سهامداران را افزایش دهد. این پژوهش درصدد آنست که رابطه بین ساختار سرمایه و قیمت سهام شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران را در دوره زمانی 1380 تا 1387 مورد بررسی و مطالعه قرار دهد. جامعه آماری پژوهش را 75 شرکت از 7 گروه فعال در بورس اوراق بهادار تهران تشکیل میدهند. شیوه استدلال پژوهش شیوه قیاسی- استقرایی بوده و روش انجام پژوهش، همبستگی
میباشد. تجزیه و تحلیل دادهها با استفاده از روشهای آماری همچون تجزیه و تحلیل رگرسیون و ضریب همبستگی، آزمون خطی بودن رگرسیون- آزمونF، آزمون برآورد پارامترها- آزمون T صورت گرفته است. نتایج حاصل از این پژوهش بیانگر این است که بین ساختار سرمایه و قیمت سهام شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار رابطه معنیداری وجود ندارد.
واژههای کلیدی: ساختار سرمایه، قیمت سهام، اهرم، نسبت بدهی به دارایی.
مقدمه و هدف
رشد و ادامه فعالیت شرکتها نیازمند منابع مالی بوده و تامین این منابع معمولاً با محدودیتهایی همراه است. جهت تداوم فرآیند جذب منابع، نحوه استفاده از این منابع باید به گونهای باشد که موجبات ایجاد سهم مناسبی از ارزش برای تامینکنندگان و استفادهکنندگان از منابع را فراهم آورد. آنچه که تامینکنندگان مالی را تشویق میکند تا منابع خود را در فعالیت مشخص بکار اندازند، عملکرد مطلوب آن فعالیت است که به دنبال آن، ارزش شرکت و در نتیجه ثروت سهامداران افزایش مییابد.
موضوع ساختار سرمایه از جمله مسائلی است که تاکنون پژوهش ها و آزمونهای زیادی در ارتباط با آن انجام شده و در حال حاضر نیز در پژوهشهای نظری و بررسیهای تجربی متعددی مورد توجه میباشد. مباحث تئوریک در مورد ساختار سرمایه، در
پی رسیدن به نقطهای از تعادل بین دو منبع اصلی تامین مالی یعنی بدهی و حقوق صاحبان سهام است که بتوان در آن نقطه، ارزش شرکت را به حداکثر رسانده و در مقابل، هزینه تامین منابع مالی را نیز به حداقل ممکن کاهش داد. به بیان دیگر، شرکت با افزایش سهام و کاهش هزینه سرمایه خود، به مرحلهای از بازدهی دست پیدا کند که نهایتاً ثروت سهامداران آن افزایش یابد و به چنین نقطهای (حد تعادل) «ساختار سرمایه بهینه » گفته میشود. براساس بررسیهای صورت گرفته از صورتهای مالی نمونه شرکتهای انتخاب شده عمده شرکتهای فعال در بورس اوراق بهادار تهران جهت تامین منابع مالی مورد
نیاز خود بیشتر از وامهای بانکی و انتشار سهام عادی بهره میگیرند. وجود بدهی در ساختار مالی شرکتها از یک سو به دلیل وجود تخفیفات مالیاتی موجب افزایش سود حسابداری و به تبع آن افزایش بازده سهام می شود واز سوی دیگر به دلیل وجود هزینه های بهره و احتمال عدم پرداخت بدهیها در سررسید موجب افزایش ریسک مالی و در نتیجه کاهش قیمت بازار
سهام شده که به تبع آن نیز بازده سهام کاهش می یابد. از این رو چون یکی از وظایف مدیران مالی افزایش ثروت سهامداران می باشد. یکی از نگرانی های عمده مدیران تعیین ترکیب ساختار سرمایه شرکت می باشد در نتیجه مدیران به دنبال اطلاعاتی هستند که رابطه بین اجزای ساختار سرمایه را با ثروت سهامداران تعیین کنند. انتخاب بین بدهی و یا حقوق
صاحبان سهام به عنوان یک منبع تامین مالی جدید تحت تاثیر عوامل داخلی و خارجی است که بر ساختار سرمایه شرکت تاثیر میگذارد. برای تعیین ساختار سرمایه شرکتها ابتدا میبایست با توجه به نیازهای مالی جهت انجام سرمایهگذاری، میزان نیازهای مالی جدید را مشخص کرده و سپس اقدام به انتخاب نوع منبع (بدهی یا حقوق صاحبان سهام) بنماید. شرکتها به منظور اجرای پروژههای سودآور و دستیابی به حداکثر بازدهی در جهت افزایش ثروت سهامداران خود، از منابع
مالی مختلف و به شیوههای گوناگون استفاده میکنند. توانائی شرکت در شناسایی مطلوب منابع مالی بالقوه اعم از منابع داخلی یا خارجی برای تامین سرمایه جهت سرمایهگذاری و اجرای برنامههای مالی مناسب، از عوامل اصلی رشد و پیشرفت هر شرکت محسوب میگردد. شیوههای تامین مالی شرکتها از نظر زمان سررسید به تامین مالی کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت تقسیم میگردند (شباهنگ، 1383، ص 41). در سال 1958 ، فرانکو مودیلیانی همراه با همکار خود مورتون میلر، در مقالهای تحت عنوان” هزینه سرمایه، مالیه شرکتی و تئوری سرمایه گذاری” انقلاب عظیمی را در ادبیات ساختار سرمایه به وجود آوردند . این دو پژوهش گر ثابت کردند که با وجود مجموعهای از مفروضات محدودکننده و با صرفنظر از مالیاتها و هزینههای قرارداد، خط مشی تامین مالی شرکت بر ارزش جاری بازار شرکت بی تاثیر است. میلر و مودیلیانی پس از آن در سال 1963 مقالهای منتشر کردند که در آن فرض نبودن مالیات شرکت تا حدود زیادی تعدیل شد. قانون مالیات به شرکتها این اجازه را میدهد بهره را به عنوان هزینه کم کنند در نتیجه تفاوت در شیوهء عمل باعث میشود که اهرم مالی منافعی را بهوجود آورد. میلر و مودیلیانی استدلال کردند که چون در محاسبات مالیات بر درآمد شرکت، پرداختهای بهره کم
میشود، هر قدر در بافت سرمایه بدهی بیشتر باشد، بدهی مالیاتی شرکت کمتر و جریان نقدی بعد مالیات بیشتر میشود و ارزش بازار شرکت افزایش مییابد. بنابر این شرایطی بهوجود میآید که ایجاب میکند، صددرصد وجوه مورد نیاز از محل وام تامین شود. میلر در سال 1997 بدون همکاری با مودیلیانی این تحقیق را ادامه داد و مالیات شخصی را نیز منظور کرد وی استدلال میکند که مزایای مالیاتی بدهی بیش از حد بزرگ جلوه داده شده است، چرا که مالیات بر سو
د شرکت جدای از مالیات بر درآمد اشخاص است. همچنین یادآور میشود همه درآمدهای حاصل از اوراق قرضه بهصورت بهره است که مشمول مالیاتی با نرخ درآمد شخصی است و این امر موجب از بین رفتن مزایای مالیاتی بدهی میشود. یکی از مفروضات میلر و مودیلیانی این است که مدیران و سرمایهگذاران دربارهء آیندهء شرکت اطلاعات همانندی دارند (اطلاعات متقارن) ولی اغلب مدیران اطلاعات بیشتری دارند. این پدیده را اطلاعات نامتقارن مینامند که بر ساختار سرمایه
اثر مهمی میگذارد. در این تئوری به صراحت بیان میشود که برای تامین مالی «سلسله مراتب قدرت» وجود دارد.شرکتی که آینده بسیار خوبی دارد، ترجیح میدهد که سرمایهء مورد نیاز را از طریق وام تامین کند، در حالیکه شرکتی که آیندهء خوبی را پیشبینی نمیکند، ترجیح میدهد که سرمایهء مورد نیاز خود را از طریق انتشار سهام تامین کند.تئوری
هشداردهنده به این نتیجه میانجامد که شرکتها باید ظرفیت بالقوهء گرفتن وام برای خود را نگه دارند تا در صورت مساعد
بودن شرایط (برای تامین مالی) اوراق قرضه منتشر کنند و نه اینکه به ناگزیر سهام عادی منتشر کنند و شرایط را نامساعد کنند. تئوری زمان سنجی بازار تئوری جدیدی است که در سال 2002 توسط بیکر و ورگلر ارایه شده است . این دو محقق متغیرهای مختلفی را که شاخصی برای روند نسبت های بازار به ارزش دفتری بوده، مورد آزمون قرار داده و در نهایت متغیری تحت عنوان متوسط موزون تامین مالی گذشته را به عنوان متغیری که بهترین شاخص برای تاثیرات متغیرهای ارزش بازار به ارزش دفتری است، معرفی کردند . برایلی طی تحقیقی در رابطه با وجود ساختار بهینه سرمایه به بررسی عوامل مؤثر ب
ه ساختار مالی شرکتها پرداخته است. در این مطالعه اثر عوامل عمدهای چون نوع صنعت و ریسک تجاری را بر ساختار مالی شرکتها مورد بررسی قرار داده شد. و مشخص گردید که نوع صنعت به طور مؤثری بر نسبت بدهی شرکتها تأثیر داشته است. هانگ و ریتر (2008) نشان دادند که مرکز بحث در مورد ساختار سرمایه بایستی مزایای آشکار منافع حاصل از
حقوق صاحبان سرمایه جدید برای شرکت که دارای ارزش گذاری بالایی باشند، قرار گیرد (که به آنها شرکتهای بیش ارزش گذاری شده میگویند) ولی بسیاری از صاحبنظران با این دیدگاه مخالف میباشند. در همین حال، گراهام و هاروی (2001) نشان دادند که مدیران شرکتهای مورد بررسی (مخصوصاً آنهایی که دارای رشد کوچکی بودند) متمایل به این باور هستند که حقوق صاحبان سهام جدید نسبت به سایر منابع تامین مالی ارزانتر میباشد. رونالد ماسویس (2010) در تحلیلی به بررسی تأثیرات تغییر ساختار سرمایه بر روی قیمتهای اوراق بهادار در بورس اوراق بهادار نیویورک (NYSE) و بورس اوراق بهادار آمریکا (ASE) پرداخته است. و در این پژوهش از بازدههای روزانه سهام استفاده کرده و نشان داده که تعدیلات معنیدار و با اهمیت قیمت در سهام عادی، سهام ممتاز و بدهیهای مرتبط با اعلامیههای مربوطه مشاهده شد. و همچنین عوامل و علل جایگزین این تغییرات قیمت نیز مورد بررسی قرار گرفتند. شواهد حاصل از این پژوهش منطبق بر تأثیرات توزیع مجدد ثروت و مالیات مربوطه میباشد. وو، سرسو و یائو (2009) بیان میکنند که ناشرانی که تحت شرایط اطلاعات نامتقارن اقدام میکنند بیشتر مبتنی بر فرصتهای رشد میباشند تا اینکه مبتنی بر دارائیهای موجود باشند که این امر میتواند ناشی از ارزان بودن حقوق صاحبان سهام باشد. در ایران نیز پژوهشهایی در زمینه ساختار سرمایه شرکتها انجام شده است که از جمله میتوان به تحقیق انجام شده توسط محمد ملکیپور غربی (1375) اشاره نمود که تأثیر اهرم بر سودآوری را مورد بررسی قرار میدهد. در این تحقیق این نتیجه حاصل گردیده که استفاده از اهرم مالی بر سودآوری شرکتها تاثیری نداشته
است و همچنین شرکتها نتوانستهاند با استفاده از اهرم، سود هر سهم را افزایش دهند. در پژوهش دیگری که توسط سید جواد دلاوری (1377) در مورد تاثیر روشهای تامین مالی بر روی نسبت بازده حقوق صاحبان سهام شرکتهای پذیرفته شده
در بورس تهران انجام گرفته با مقایسه روشهای تامین مالی شرکتهایی که از طریق افزایش سرمایه و یا اخذ وام، تامین مالی نمودهاند مشخص گردیده که روش تامین مالی بر بازده حقوق صاحبان سهام تاثیری نداشته است. جلال شیرزاده (1381)، به بررسی تاثیر ساختار سرمایه بر سودآوری شرکتهای پذیرفته شده در بررسی اوراق بهادار تهران (با تاکید بر نوع صنعت) پرداخته است. نتایج حاصله حاکی از آن است که رابطه قوی و معنیداری بین ساختار سرمایه و سودآوری شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران وجود ندارد.


مقاله در مورد زبان و آداب و رسوم جودو word دارای 25 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله در مورد زبان و آداب و رسوم جودو word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله در مورد زبان و آداب و رسوم جودو word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله در مورد زبان و آداب و رسوم جودو word :
زبان و آداب و رسوم جودو
جودو یک کلمه ژاپنی است زیرا جودو درژاپن ابداع شده است.یاد گرفتن نام تکنیک ها به ژاپنی چند دلیل مهم دارد.اولین منظور از یاد گرفتن این اصطلاحات آن است که کسانی که این ورزش را در کشور های مختلف انجام می دهند قادر باشند با یکدیگر ارتباط بر قرار کنند و در مسابقات بین المللی از آنها استفاده کنند.
دوم اینکه یاد گرفتن اصطلاحات ژاپنی باعث می شود که در مسابقات حرف داور مسابقه را بفهمید و از او پیروی کنید . معمولا در تمام طول مسابقه تمام دستورات و امتیازات به ژاپنی گفته می شود.
سوم اینکه دانستن نام تکنیک به زبان اصلی به جای ترجمه آن به زبان خودتان برای همه راحت ترخواهد بود. برای مثال مربی با گفتن “سی اوناگه” در مسابقه به جای “پرتاب شانه با دو دست” راحت تر خواهد بود.
یکی دیگر ازجنبه های یاد گرفتن اصطلاحات ژاپنی احترام گذاشتن به آن زبان می باشد. استفاده از زبان ژاپنی نشانه احترام گذاشتن به کشوری است که این ورزش رزمی در آنجا شروع شده است.
ایستادن ها
جودو بر ایستادن و حرکت طبیعی تاکید بسیار دارد.
وضعیت طبیعی(شی زن هونتای)
برای ایستادن به نحو شی زن هونتای به طور طبیعی بایستید و پشت خود را راست و زانو ها را کمی خم کنید.پاها را به اندازه عرض شانه باز کنید و وزن بدن را به طور مساوی بین آنها تقسیم کنید. این وضعیت ایستادن به “شی زنتای” نیز معروف است
وضعیت دفاع شخصی
برای ایستادن به روش “جیگو تای” ابتدا پاها دو برابر عرض شانه باز کنیدودر حالیکه پشت خود را راست نگهداشته زانوها راخم کنید دستها ی مشت شده خود را در کنار داخل کشاله ران قرار دهید.
وضعیت نشستن راس
ت
“سی زا”نشستن رسمی ژاپنی می باشد. از وضعیت شی زنتای ابتدا به روی زانوی چپ و سپس روی زانوی راست قرار بگیرید، پشت خود را در تمام مدّت راست نگهدارید. کفل ها را روی قوزک پاها قرار دهید و دست ها را روی ران ها بگذارید،نوک انگشتان کمی به سمت داخل قرار می گیرد.
وضعیت زانو زدن
“کیو شی نو کامائه” وضعیت زانو زدن می باشد،در این روش در حالیکه بدن بالا آمده، زانوی یک پا و کف پای دیگر روی زمین قرار می گیرد .این وضعیت معمول برای تمرین “شی مه و ازا “(تکنیک های خفه کردن)می باشد ودر کاتانیز از آن استفاده می شود.
گرفتن ها
یک جودو کار باید بداند چگونه حریف را به روش صحیح بگیرد .در جودو هنر گلاویز شدن اولیه،توانایی ارتباط و کنترل حریف با گرفتن اوبه روش صحیح و مناسب شروع می شود.
گرفتن اصلی
با دست راست یقه چپ در ارتفاع سینه و با دست چپ استین حریف را از ناحیه بالای آرنج بگیرید. در ایام گذشته ،مسابقه با این نوع گرفتن شروع می شد،اما به ندرت دیده می شود که در
مسابقات ازاین نوع گرفتن استفاده شود چون رقبا برای گرفتن یکدیگر مبارزه می کنند.
گرفتن زیر بغل
بادست راست طرف چپ حریف را در نقطه ای کهآستین به یونیفرم وصل می شود(زیر بغل)بگیریدوبادست چپ آستین راست حریف(نزدیک مچ )را بگیرید.
با این نوع گرفتن کنترل بسیار خوبی بر روی قسمت بالای بدن حریف خواهیدداشت،امادر مسابقات اروزه به دلیل لباس های تنگی که جودوکاها می پوشنداین نوع گرفتن کمتردیده میشود.
گرفتن کمر بند
به محض اینکه آستین راست را با دست چپ گرفتید،دست راست خود را از زیر دست چپ حریف به پشت او ببریدو کمر بند اورا بگیرید.
گرفتن کمربند شاید محکم ترین و قوی ترین نوع گرفتن در جودو باشد چون داکثر کنترل قسمت بالای بدن حریف را به جودوکا می دهد. گرفتن کمر بند جودوکاهای باتجربه کاری بسیار دشوار است و همیشه به خاطر داشته باشید که بعد از گرفتن کمربند حریفباید در کمتر از3 تا5 ثانیه حمله خودراانجام دهید. کوتاهی دراین کارنتیجه اش خطای “شیدو” (جریمه کمی است که برای شکستن قوانین جزئی به کار می رود)خواهد بود.
خفه کردن ها
یکی از مهارت های گلاویز شدن شیمه وازا(تکنیک های خفه کردن)می باشد. در دفاع شخصی، شیمه برای حمله به هریک از سه ناحیه گردن طراحی شده است. بعضی از این تکنیک های خفه کردن به مسیر عبورهواکه نای می باشدحمله می کند. بعضی دیگرجریان خون راقطع می کند تاحریف در اثر نرسیدن اکسیژن به مغزبیهوش شود. و خفه کردن در اثر حمله به اعصابی که از گردن عبور می کنند،که نتیجه اش بی حسی و بی حرکت کردن حریف است.
خفه کردن با قسمت برهنه دست
هاداکاجیمه : به خفه کردن با قسمت برهنه دست می گویند. بدون استفاده از پیراهن برای
اهرم کردن.تُری(کسی که تکنیک را اجرا می کند)از وضعیت زانوزده درپشت اوکه(کسی که تکنیک برروی اوانجام میگیرد) شروع می کند. تُری دست راست خود را در حالیکه کف دست او به سمت پایین قرار دارد از روی شانه راست و زیر چانه به طرف چپ گردن اوکه می برد، سپس با دست چپ که کف آن به سمت بالا می باشد نزدیک شانه چپ اوکه دست راست خود را می گیرد.تُری سرخود را پایین می برد و با طرف راست سر خود به طرف چپ سراوکه فشارواردمی
کند.بااستفاده ازلبه استخوانی دست راست به روی گردن وکشیدن آن به سمت خودش حریف را مجبور به تسلیم شدن می کند.
چپ زانو ی راست را لمس کند ،و با پاها شکل مثلث را تشکیل دهد . در حالیکه پاها را به سمت یکدیگر فشار می دهد ، با دست راست بازوی چپ اوکه را می گیرد و به طرف چپ می چرخاند واو را به آن طرف می کشد در حالیکه تُری به طرف چپ می غلتد ، پای چپ خود را صاف می کند و پای راست رابه بالای بدن اوکه می برد ومطمئن می شود که دست اوکه را بین پاهای
خودگرفته است.تُری آستین اوکه رابادست راست به طرف خود می کشد و پای چپ را داخل زانوی راست قرار می دهد. تُری برای خفه کردن اوکه پاهای خود را به طرف یکدیگر فشار می دهد .
خفه کردن از یک طرف
برای “کاتاهاجیمه” ،تُری پشت اوکه زانو می زند و دست راست خود را از پشت گوش راست اوکه به زیرچانه می برد و یقه چپ اورادرمحل استخان ترقوه می گیرد . تُری دست چپ خودرااز زیر دست چپ اوکه می گذراند و آنرا به سمت خودش می کشد و شروع به کشیدن یقه اوکه با دست راست می کند.برای تمام کردن
این تکنیک،تُری دست چپ خود را جلو می برد و آنرا به پشت سر اوکه (از روی ساعد راست)برده ودر حالیکه با دست راست یقه اوکه رامی کشدبادست چپ به پشت گردن اوفشاروارد می کند.
خفه کردن مثلثی
“سانکاکوجیمه” یکی از تکنیک های خفه کردن می باشد که به طور وسیعی ازآن در مسابقات بین المللی استفاده می شود. بر خلاف دیگرتکنیک های “شیمه وازا” ،”سانکا کوجیمه” با استفاده از پاها صورت می گیرد .
در حالیکه اوکه روی چهار دست وپا قرار گرفته تُری با یک دست ، کمر بند و با دست دیگر،پشت یقه اورا می گیرد .تُری، اوکه را به طرف خودش می کشد . با انجام این عمل، بدن اوکه به اندازه کافی باز می شود تا تا در وضعیت شروع خفه کردن قرارگیرد.تُری زانوی راست خودرا درکنارسراوکه پایین می بَرد و پای چپ راپشت آرنج مخالف او قرار می دهد .
خفه کردن با کشیدن یقه
برای اجرای” اُکوری اری جیمه” تُری دست راست خودرااز زیرگوش راست اوکه به زیر گردن او می برد ویقه را می گیرد. بعد از گرفتن یقه تُری شروع به کشیدن آن به طرف راست می کند. هرچه یقه بالاتر گرفته شود فشار بر روی گردن بیشترخواهدبود.تُری دست چپ خود رااز زیر بغل اوکه به طرف دیگر بدن او می برد و یقه راست اورامی گیرد.برای اجراتکنیک خفه کردن،تُری به کشیدن با دست راست ادامه می دهد در حالیکه با دست چپ هم مستقیماً یقه راست اوکه را پایین می کشد. اگر این تکنیک به طور صحیح انجام گیرد اوکه خیلی زود تسلیم خواهد شد.
تکنیک های ترکیبی
“رنراکو وازا” مفهوم تکنیک های ترکیبی می باشد که جودوکا با مهارت و نرمی از یک تکنیک به تکنیک دیگر می رود. اگر یک تکنیک ناموفق بود،جودوکا به راحتی به تکنیک دیگر می رود و شاید یک تکنیک دیگر را هم اجرا کند،تا حریف رابه زانودرآورد.توانایی ترکیب تکنیک ها دارای اهمیت است چون استراتژی دیگری رابه جودوکا پیشنهاد می کند.
اُاوچی گاری به تای اوتوشی گاری
“اُاوچی گاری” به “تای اوتوشی گاری” یک مثال کلاسیک تکنیک ترکیبی است. ترکیب وقی شروع میشود که تُری یک حمله اُاوچی گاری راست و محکم انجام می دهد که اوکه آنرا متوقف می کند و با بلند کردن و عقب بردن پای چپ دفاع می کند.در حالیکه اوکه وضعیت خود را دوباره به دست می آورد پای چپ اودوباره با زمین تماس پیدامی کندو شروع به جلو رفتن می کند.تُری سپس با پای راست خود “تای اوتوشی” را اجرا می کندو دست چپ اوکه را می کشد و پای چپ خود را کنار می برد . برای تمام کردن این حرکت ،تُری پای راست خود را جلو ی پای راست اوکه می
گذاردوپرتاب خود را انجام می دهد.
اتوسوگاری به کِساگاتامه
“اوسوتوگاری” به “کساگاتامهمثالی برای ترکیب تکنیک در حوادث طبیعی می باشد. بعد از پرتاب اوکه با اوسوتوگاری(چپ) تُری بایدهنوزآستین حریف را با دست راست خود نگه دارد.سپس تُری به دنبال حریف به روی تشک می افتد و در وضعیت “نی وازا” (افتادن به پشت) در کنار او قرار می گیرد.
تُری دست چپ اوکه را در زیر بغل دست راست خودنگه می دارد،سپس کنترل سر اورا با بردن دست چپ خود به زیرسراو بدست می آورد واورادرخاک نگه می دارد. در هنگام اجرای این کار،تُری باید پاهای خودرا باز کند و سرخود را پایین نگه دارد.
کلید موفقیت دراین کارسرعت تغییراز”تاچی وازا” (تکنیک های ایستاده)به “نی وازا”(افتدن به پشت) می باشد.
کسب امتیازو موفقیت درمسابقات احتیاج به داشتن دانش و به کاربردن کامل وقدرتمند تکنیک هاست،امابرای مقابله با حریف باتجربه وماهر رموز موفقیت “کااِشی وازا”(تکنیک های مقابله ای)، “رنزوکووازا”(تکنیک های ادامه دار )و”رنراکووازا”(تکنیکهای ترکیبی) می باشد.
مسابقات
دربیشتر نقاط دنیا مسابقات در سطوح مختلف ملی ومسابقات بین المللی انجام میگیرد.منظورازانجام مسابقات فقط تعیین کردن قهرمان نیست،بلکه مسابقات راه خوبی برای ارزشیابی در پیشرفت جودو می باشد وزمینه خوبی رابرای تمرینات مسابقه ای درتکمیل تمرینات روزمره فراهم میکند. البته هرشخصی دوست دارد در مسابقه برنده شوداماشما باید مسابقه رابه عنوان آزمایش مهارتهای خودببینید ونقاط ضعف و قوت خودراباشرکت درآنها پیدا کنید.
شمامی توانید از مسابقات درس های ارزشمندی بگیرید. در خلال مسابقات سعی کنید روی تکنیکهای موردعلاقه خودتان بدون اشتباه کار کنید. هرچه بیشتر تکنیک های خود را بدون اشتباه انجام دهید متوجه خواهیدشد که تکنیکهای تان قوی ترمی شوند. برعکس اگربطور دائم در ناحیه ای خاص ضعیف هستید متوجه خواهیدشدکه بایدوقت وتمرکز بیشتری رادر هنگام تمرینات روی آ نها صرف کنید .


توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
پاورپوینت پیدایش نرم افزار و نفوذ آن به دنیای صنعت word دارای 23 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت پاورپوینت پیدایش نرم افزار و نفوذ آن به دنیای صنعت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
لطفا به نکات زیر در هنگام خرید
دانلود پاورپوینت پیدایش نرم افزار و نفوذ آن به دنیای صنعت word
توجه فرمایید.1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه
دانلود پاورپوینت پیدایش نرم افزار و نفوذ آن به دنیای صنعت word
قرار داده شده است
2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید
3-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی 12 ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد
4-در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است
بخشی از متن پاورپوینت پیدایش نرم افزار و نفوذ آن به دنیای صنعت word :
اسلاید 1 :
بشریت همواره در تمام دوران زندگی به دنبال ابدء و یافتن روشهای جدید و کاربردی جهت آسان نمودن کارهای روزمره ی خویش بوده. در همین راستا انسان ها همواره تلاش بر آن داشتند تا با بکار گیری ابزار آلات و خلق فناوریهای جدید به آرمان ها و رویاهای خویش دست یابند. بدیهی است که انسانها همواره در این راه موفق ظاهر شده و خواهند شد.
یکی از پر افتخار و پر کاربرد ترین فناوریهای خلق شده توسط بشر پدیده ای است که کامپیوتر (رایانه) نام دارد. در عصر حاضر زندگی تمام انسان ها در اکثر نقاط دنیا با این فناوری گره خورده بطوری که انکار و حذف آن از زندگی روز مره انسان ها امری بعید و غیر ممکن به نظر میرسد. در صفحات و فصلهای بعد بیشتر به توضیح این مطلب پرداخته خواهد شد.
اسلاید 2 :
علوم پایه کاربردی و بکار گرفته شده در کامپیوتر
تعریفی ساده برای سخت افزار و نرم افزار
سخت افزار به ماهیت فیزیکی و اجزاء تشکیل دهنده ی کامپیوتر و نرم افزار به مجموعه ی داده ها و پکیجهای (بسته ها) پردازش شده (محصول) گفته میشود.
در حقیقت سخت افزار را میتوان به اتومبیلی تشبیه کرد که در خدمت دستورات راننده یعنی همان نرم افزار است. پس سخت افزارها تنها ماشینهای خام و بی اراده ای هستند که نرم افزار ها به آنها جان میبخشند و آنها را به حرکت در میآورند. بدیهی است که تمامی سخت افزارها توانایی ها و کاربردهای تعریف شده و مشخصی را دارا هستند.
نرم افزار ها در واقع مجموعه ی دستور العملهای تعریف شده و مشخص هستند که به منظورهای مختلف طراحی شده اند.
اسلاید 3 :
نرم افزار ها در دو دهه ی گذشته باعث رشد چشمگیر و باور نکردنی صنایع شده اند. بزرگترین علت این امر سرعت و دقت باور نکردنی پردازش اطلا عات در کامپیوتر است. همین سرعت و دقت بالا موجب شده نرم افزار ها قابلیتهای بسیار زیادی را دارا شوند. بدون هیچ محدودیتی در حجم و زمان پردازش دستور العمل ها و اطلاعات.
تا بحال به توانایی کامپیوترهای شخصی خود فکر کردید ؟ اصولا بصورت عمومی کامپیوترهای خانگی تنها ابزاری برای تفریح – گوش دادن به موسیقی- بازیهای سرگرم کننده – اینترنت و; هستند. متاسفانه عموما از این وسیله استفاده کاربردی نمی شود و از قابلیت ها و تواناییهای آن استفاده نمی شود.
اگر شما یک دستگاه کامپیوتر شخصی باپردازشگر دو هسته ای پنتیوم 4 (نام تجاری) ساخت شرکت Intel با فرکانس 3/6Ghz و فرکانس Bus 800Mhz را در منزل دارا هستید و از آن به عنوان یک ابزار MultiMedia استفاده میکنید حتما تعجب خواهید کرد که بدانید پردازشگر کامپیوتر شما قادر است تمام محاسباتی را که روزانه 200 حسابدار انجام میدهند تنها در2/1 ثانیه انجام دهد. احتمال بروز خطا در پردازش و محاسبه در CPU کامپیوتر شما +0% است و در محاسبات 200 حسابدار ؟؟؟!!!!
اسلاید 4 :
یکی از پدیدههای وابسته به نرم افزار که سرعت رشد صنعت را 100 ها برابر کرد و حدودا از سال 1985 به بعد در اختیار صنعت جهان قرار گرفت ماشین آلاتی بودند که CNC (Computer Numerical Control) یا کنترل عددی به وسیله کامپیوتر نام داشتند. این خانواده از ماشین آلات روبات هایی بودند که از روشهای مختلف قادر به ساخت و تولید انواع قطعات – صنعتی و; با دقتی بسیار بالا در حدود 001/0 میلی متر بودند و امروزه نیز در سراسر جهان کاربردهای بسیار زیادی دارند.
در این نوع ماشین آلات قطعه توسط نرم افزار کاملا به صورت سه بعدی طراحی و سپس مختصات آن برای روبات تعریف میشود. در نهایت محصول با سرعت باور نکردنی توسط روبات ساخته میشود. این خانواده از روبات ها توانستند پیشرفت بسیار چشمگیری را به دنیای صنعتی ببخشند.
اسلاید 5 :
اما دنیای دیجیتال نرم افزاری پیامدهای دیگری را نیز به همراه خود داشته است. یکی از مهمترین این پیامدها کاهش هزینه ها در تولید است که از اهمیت بسیار زیادی در بازار رقابت برخوردار است.
ازبرخی علل کاهش هزینه ها میتوان به نکات زیر اشاره کرد:
nتولید بیشتر در زمان کمتر +
nاستفاده از نرم افزارها – روبات ها و ماشین آلات به جای نیروی انسانی
n کم شدن خطا و اشتباهات
n از بین رفتن روشهای آزمون و خطا و جایگزینی شبیه سازی
n استفاده از روشهای تجاری و بازرگانی مدرن نرم افزاری (تجارت الکترونیک) و فروش مستقیم محصولات.
در عصر حاضر تجارت الکترونیک به شما این امکان را میدهد تا در هر ساعتی از شبانه روز به هر کجای دنیا که میخواهید سفر کنید و از محصولات و یا خدمات بازدید کنید. و در صورت تمایل از آنها استفاده کنید. همه ی این پروسه تنها دقایقی بیش به طول نمی انجامد.
اسلاید 6 :
اما دنیای دیجیتال نرم افزاری پیامدهای دیگری را نیز به همراه خود داشته است. یکی از مهمترین این پیامدها کاهش هزینه ها در تولید است که از اهمیت بسیار زیادی در بازار رقابت برخوردار است.
ازبرخی علل کاهش هزینه ها میتوان به نکات زیر اشاره کرد:
nتولید بیشتر در زمان کمتر +
nاستفاده از نرم افزارها – روبات ها و ماشین آلات به جای نیروی انسانی
n کم شدن خطا و اشتباهات
n از بین رفتن روشهای آزمون و خطا و جایگزینی شبیه سازی
n استفاده از روشهای تجاری و بازرگانی مدرن نرم افزاری (تجارت الکترونیک) و فروش مستقیم محصولات.
در عصر حاضر تجارت الکترونیک به شما این امکان را میدهد تا در هر ساعتی از شبانه روز به هر کجای دنیا که میخواهید سفر کنید و از محصولات و یا خدمات بازدید کنید. و در صورت تمایل از آنها استفاده کنید. همه ی این پروسه تنها دقایقی بیش به طول نمی انجامد.
اسلاید 7 :
پس میتوان فواید تجارت الکترونیک را بطور کلی اینگونه جمع بندی نمود:
1- کاهش هزینه ها و افزایش قابلیت ها
2-کوتاه شدن دست واسطههای تجاری (دلالها) و تبلیغاتی
3- از بین رفتن مرزها و جهانی شدن صنایع
4- ایجاد رقابت و افزایش کیفیت
در هزاره ی سوم میلادی میتوان به جرأت گفت که تمام صنایعی که به روشهای سنتی فعالیت میکنند رو به نابودی هستند. چرا که قدرت نمائی نرم افزار ها دیگر جایی برای تردید باقی نگذاشته. یک نرم افزار به تنهائی به جای صدها انسان کاراِِئی دارد و میتواند هزاران برابر سریع تر و دقیق تر از انسان عمل کند.
پس میتوان نتیجه گرفت که تمامی واحدهای کوچک و بزرگ صنعتی ضرورت دارند تا خیلی سریع و مطمئن به دنیای دیجیتال وارد شوند و تا آنجائی که امکان دارد در تمامی فرآیندها از نرم افزارها استفاده کنند. مقاومت در مقابل نرم افزارها امری غیر ممکن و بدون توجیح است.
اسلاید 8 :
نرم افزارها خصوصیاتی دارند که آنها را متمایز میسازد. از جمله این خصوصیات میتوان به دو نکته زیراشاره نمود:
nسرعت در پردازش اطلاعات و داده ها
n دقت در محاسبات و خروجی ها
nکم حجم بودن اطلاعات از جهت ابعاد
nسرعت دسترسی به حافظه ها و اطلاعات
nجابجائی اطلاعات
nشبکههای کامپیوتری – اینترنت
اسلاید 9 :
گویای سرعت پردازش اطلاعات در یک کامپیوتر شخصی بود. البته نرم افزار ها در رابطه با سرعت پردازش اطلاعات نقش زیادی را ایفا نمی کنند. در واقع این سخت افزار ها هستند که در سرعت پردازش اطلاعات تعیین کننده هستند و نرم افزارها تابع توانایی ماشینهای خود (سخت افزارها) هستند.
در اولین کامپیوتر ها سرعت پردازش اطلاعات بسیار کم بود. چرا که کامپیوترهای اولیه بیشتر شبیه به یک ماشین مکانیکی بودند تا دستگاهی الکترونیک.
عوامل تأثیر گذار در سرعت پردازش اطلاعات بطور کاملا خلاصه:
n فرکانسهای پردازشگر اصلی
n فرکانسهای پردازشگرهای جانبی
n فرکانس- پهنای باند اطلاعاتی و میزان حافظه با دسترسی قالبلیت تصادفی
n فرکانس و پهنای باند اطلاعاتی مربوط به منابع دخیره اطلاعات
n فرکانس و میزان حافظه ی انبار (برگشتی) پردازشگرها
n هماهنگی تمام سخت افزارها از لحاظ سرعت
اسلاید 10 :
یکی دیگر از مزایایی که نرم افزار به ما ارائه میکند حجم بسیار پائین اطلاعات ثبت شده از نظر ابعاد و اندازه است. برای مثال فکر میکنید برای ثبت کردن تمامی اطلاعات مربوط به مردم ایران (نام و مشخصات – عکس – اثر انگشت – آدرس و;) بر روی کاغذ نیاز به چند صد تن کاغذ دارید ؟ برای انبار کردن و طبقه بندی کردن آنها چطور ؟ نیاز به چه مقدار فضا دارید ؟؟؟؟!!!!!
حال فکر میکنید برای ثبت همین اطلا عات بر روی کامپیوتر نیاز به چه مقدار فضا دارید ؟ جواب این سوال کاملا آسان است. یک دیسک سخت 500 گرمی میتواند این امکان را برای شما فراهم سازد تا شما تمامی مشخصات مردم ایران را درون جیب خود بگذارید و به هرجا که میخواهید سفر کنید !!!
در این میان نرم افزارهای Compressor (فشرده ساز) نقش بسیار مهمی را ایفا میکنند. چرا که آنها با استفاده از روشهای زیادی قادرند اطلاعات را تا چندین برابر فشرده سازند.

لیست کل یادداشت های این وبلاگ
دانلود مقاله Study of CO2 Injection for EOR (Enhanced Oil Recov
دانلود مقاله تاثیر خشکسالی در افزایش و کاهش افات و بیماریهای گی
دانلود مقاله RESTORATION OF AN OTTOMAN BATH IN GREECE pdf
دانلود مقاله شبیه سازی سه بعدی و بهبود رسانایی خروجی در ترانزیس
دانلود مقاله طرح کتابخانة الکترونیک سلامت pdf
دانلود مقاله تاثیر پلیمر کاتیونی در تشکیل گرانول هوازی در راکتو
[عناوین آرشیوشده]