
طرح (کارآفرینی) آفرینی و مدیریت نشاط word دارای 30 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد طرح (کارآفرینی) آفرینی و مدیریت نشاط word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی طرح (کارآفرینی) آفرینی و مدیریت نشاط word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن طرح (کارآفرینی) آفرینی و مدیریت نشاط word :
بخشی از فهرست طرح (کارآفرینی) آفرینی و مدیریت نشاط word
مقایسه کارآفرینی و مدیر
راهکارهای تسهیل در ظهور خلاقیت و نوآوری
تغییرات بنیادی در سالهای اخیر در سطح مدیریت در جهان
ایفای نقش موثر تر نیروی انسانی با مدیریت یا رفتار نشاط انگیز
تاثیرات مستقیق نشاط روی کارکنان
چه چیزهایی افراد را واقعا بر می انگیزد
ویژگیهای نظام مدیریت ارزشی
ثمرات اعمال مدیریت ارزشی
مدیر ارزشی می توانداین پرسش ها را در ذهن بپروراند
روحیه سازی در کارکنان
ابعاد مهم در ارتباط با کارکنان
عوامل اثر گذار بر شور و شوق کارکنان
چرا ایجاد شور و شوق ضروری است
راه ایجاد شور و شوق در کارکنان
رهبری تسهیل کننده چیست
سوژه های کلیدی در ایجاد اتمسفر یا فضای بهینه کاری
تشکر باید حالت خاص داشته باشد
روال موثر در نشان دادن افتخار نسبت به کارکنان
بهبود جو خانوادگی در محیط کار
زمینه های داوری مردم راجع به شرکتها
با در گیر شدن افراد در این برنامه .روحیه بالا می رود
رفتار نشاط انگیز برای ایجاد انگیزه در کارکنان
راهکارهای ایجاد کننده نشاط برای پدید آوردن انگیزه در کارکنان
مشخصه های شخصیتی افراد
گونه های مختلف هوش شناخته شده و قابل رشد در انسانها
خود شناسی با پرسش از خود
ارزیابی اثر بخشی بر اساس استاندارهای آموزشی با کیفیت فراگیر
اداره انسانی از دیدگاه ادیان
مقایسه کار آفرین و مدیر
کارآفرین :
مدیریت کردن ریسک
فرصت گرایی
عملیات
مدیر :
حداقل کردن ریسک
منایع گرایی
تجزیه و تحلیل
چگونه می توان انتظار داشت نوآوری ها ظاهر شوند ؟
-نیازهای افراد تشخیص داده شود.
-به بازار محصول توجه لازم بشود.
-از ابزارهای علمی و فنون بالاتر استفاده شود.
-داشتن مدیری معتقد به کیفیت ونوآوری.
-ایجاد فضای تعاون و همکاری بین کارکنان.
-ایجاد فضای تغییرپذیری در سازمان.
-تقویت کردن ایده های جدید.
-ایجاد سیستم پاداش برای ایده دهندگان.
-ایجاد محیط شاد و مسرت بخش برای کارکنان.
-پرورش تفکر خلاق در سازمان.
رهکارهای تسهیل در ظهور خلاقیت و نوآوری
-یورش فکری
-سنتز کردن گروه های کاری ( سینکتیکس SYNECTICS )
-سوالات ایده برانگیز
-راه کار دلفی
-گروه اسمی نامنظم
-ایینه مورینو
-ارتباط اجباری
-تجزیه و تحلیل مورفولوژیک
-گروه تخیلی
-الگو برداری از طبیعت
-تفکر موازی


مقاله پروژه کارآفرینی تولید ترانس مهتابی 40 وات و 20 وات word دارای 37 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله پروژه کارآفرینی تولید ترانس مهتابی 40 وات و 20 وات word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پروژه کارآفرینی تولید ترانس مهتابی 40 وات و 20 وات word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله پروژه کارآفرینی تولید ترانس مهتابی 40 وات و 20 وات word :
پروژه کارآفرینی تولید ترانس مهتابی 40 وات و 20 وات
( با ظرفیت 400000 عدد در سال )
خلاصه طرح :
موضوع طرح : تولید ترانس مهتابی 40 وات و 20 وات
ظرفیت : 400 هزار عدد در سال
مجوز های لازم : اعلامیه تاسیس
سرمایه گذاتری کل : 1300 میلیون ریال
سهم آورده متقاضی : 150 میلیون ریال
سهم تسهیلات : 1150 میلیون ریال
دوره بازگشت سرمایه : 6/1 سال ( معادل 19 ماه )
سود ویژه : 685 میلیون ریال
میزان اشتغالزایی : 20 نفر
مقدمه :
صنایع الکتریکی به عنوان یکی از صنایع پیشرو دنیای صنعت توانسته است موجب تحول عظیمی در اقتصاد بسیاری از کشور ها منجمله کشور های خاور دور گشته است ، اشتغالزایی مناسب ، سودآوری بالا و دوره کوتاه بازگشت سرمایه ، این صنعت را به یکی از جذابترین حوزه های سرمایه گذاری تبدیل کرده است .
لامپهای فلورسنت به عنوان یکی از محصولات الکتریکی برای روشنایی بسیاری از امکان به کار می رود . مزیت اصلی لامپای فلورسنت ایجاد نور یکنواخت بدون
ایجاد خیرگی می باشد ، و به دلیل مصرف اندک برق درسطح وسیلی مورد استفاده قرار می گیرد ، استفاده فراوان از انواع و اشکال مختلف این لامپها ( میله ای ، حلقوی و ; ) در روشنایی محیط کارگاهها و کارخانه ها و بیمارستانها و مدارس ، دانشگاهها و تابلوهای برق فروشگاهها ، اهمیت تولید این محصول و لوازم جانبی آن مانند ترانس و استارت را عیان می سازد .
مضافا اینکه ترکیب نور لامپای فلورسند و نور زرد لامپهای رشته ای برای حفظ بهداشت و سلامت چشم مورد تائید پزشکان می باشد .
از دیگر سو نیاز این طرح برای بکارگیری نیرویهای متخصص و فاقد تخصص فرصت مناسبی را برای اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی بلاخص در زمینه های مهندسی برق و آموزش افراد کم تخصص ، در حسن کار ایجاد نماید ، ضمن اینکه با توجه به ماهید این فعالیت تولیدی ، می توان از نیروی کار بانوان در رده های تخصصی و کارگری نیز به نحو مقتضی استفاده کرد .
فصل اول
توجیه اقتصادی طرح
سرمایه گذاری ثابت
فصل اول – توجیه اقتصادی طرح :
الف – سرمایه گذاری ثابت :
الف – 1) زمین :
الف – 2 ) محوطه سازی :
الف – 3 ) ساختمانها :
الف – 4 ) ماشین آلات ( ارقام به میلیون ریال )
الف – 5 ) تاسیسات : ( ارقام به میلیون ریال )
الف – 6 ) وسایل نقلیه ( راقام به میلیون ریال )
الف – 7 ) تجهیزات اداری :
الف – 8 ) هزینه های قبل از بهره برداری :
جمع کل سرمایه گذاری ثابت :
فصل دوم
توجیه اقتصادی طرح
هزینه های جاری
فصل دوم – هزینه های جاری :
ب : هزینه های جاری :
ب – 1 ) مواد اولیه و نهاده های تولید :
ب – 2 ) حقوق و دستمزد ( پرسنل تولیدی ) :
پرسنل غیر تولیدی :
ب – 3 ) هزینه نگهداری و تعمیرات :
ب – 4 ) هزینه استهلاک :
ب – 5 ) سوخت و انرژی :
جمع هزینه های جاری طرح :
سرمایه در گردش :
جمع کل سرمایه گذاری طرح :
ج : قیمت تمام شده محصول :
د : فروش :
سود ناویژه :
محاسبه نقطه سر به سر تولید :
سود ویژه :
محاسبه کارمزد وام :
جدول بازپرداخت اصل و کارمزد تسهیلات :
فصل سوم
شرح فرآیند و اطلاعات فنی مورد نیاز
فصل سوم – شرح فرآیند و اطلاعات فنی مورد نیاز :
پیشگفتار :
لامپ مهتابی ، لوله تخلیه الکتریکی گازی است که نورش به شیوه تازهای افزایش داده شده است و میتوان از آن برای روشنایی منازل استفاده نمود.
مصرف زیاد لامپهای رشتهای و نیز داغ شدن سریع آنها که خرابی زودرس و سوختن لامپ را سبب میشد، باعث شد که لامپهایی با کیفیت و بازده بالایی تولید گردد. لامپهای جدیدی ساخته شدند که مشکل لامپهای رشتهای را نداشتند. این لامپها با توان خروجی بالا و نور زیاد ، درصد بیشتری از انرژی الکتریکی را به نورانی تبدیل میکنند. امروزه این لامپها تحت عنوان لامپهای مهتابی معروف هستند.
ساختمان لامپ
لامپ مهتابی ، لوله تخلیه الکتریکی گازی است که نورش به شیوه تازهای افزایش داده شده است و میتوان از آن برای روشنایی منازل استفاده نمود. سطح داخلی جدار لامپ با نمکهای فلزی فلورنست یا فسفرسنت مانند تنگستات کلسیم ، سولفید روی ، سیلیکات روی ، و ; پوشیده شده است. لامپ از بخار جیوه با فشار خیلی کم پر شده است.
مکانیزم کار لامپ
الکترونهایی که از الکترودهای گداخته لامپ خارج میشوند با اتمهای جیوه داخل لامپ برخورد کرده و باعث تابشی آنها میشود. بخش عمدهای از این تابش ، پرتوهای نامرئی فرابنفش میباشد. بخش قابل روئیت پرتوهای بخار جیوه در ناحیه سبز و آبی طیف مرئی واقع است که نور ضعیفی را میدهد. نور فرابنفش با ماده فلورسنت که دیواره لوله از این ماده پوشیده شده ، برخورد کرده و موجب خروج نور با طول موج بلندتر و در ناحیه قابل روئیت طیف میشود. به عبارت دیگر پوشش داخلی لامپ ، پرتوهای نامرئی را به نور مرئی تبدیل مینماید.
استارت لامپ
لامپ مهتابی بایستی با یک خود القا (سیم پیچ) همراه باشد تا در روشن شدن لامپ کمک کند. برای روشن شدن لامپ از یک استارت زن ( لامپ کوچک جرقه زدن) استفاده میشود که اتصال حرارتی دارد و به طور موازی با لامپ اصلی در مدار قرار میگیرد. هنگامی که جریان برقرار میگردد ابتدا لامپ الکتریکی (استارت زن) روشن شده و موجب گرم شدن نوار دوفلزی گردیده و اتصال را برقرار میکند. در نتیجه ، این لامپ الکتریکی اتصال کوتاه میکند و از کاتدهای لامپ اصلی جریان الکتریکی عبور میکند. که موجب میشود در اثر حرارت کاتدها گداخته شوند و با سرد شدن نوار الکتریکی مدار قطع میشود.
نقش ترانس در لامپ
با وجود خود القایی (ترانس) قطع جریان به توسط نوار دو فلزی ، فورا تولید ولتاژ زیادی میکند که تخلیه خود لامپ فلورسنت را سبب میشود و چون ولتاژ دو سر لامپ کمکی (استارت زن) کافی نیست، خاموش میشود. نوار دو فلزی اتصال را باز نگاه میدارد. کاتدهای لامپ اصلی بوسیله برخورد یونهای مثبت جیوه به دمای زیادی که میرسد، برافروخته باقی میمانند. در نتیجه لامپ به عمل خود ادامه میدهد و بدین ترتیب نوری از خود گسیل میکند.
کیفیت نور لامپ مهتابی
چون نور لامپ فلورسنت بوسیله حرارت ایجاد نمیشود، بلکه در اثر تحریک اتمها تولید میگردد، از نظر اقتصادی مفید و مقرون به صرفه است. لامپ فلورسنت در سطح وسیع نور تولید میکند، روشنایی مناسبی تأمین میکند که سایههای کمی را سبب میشود.
مقاومت الکتریکی و جریان در مدار:
جریان الکتریکی در رسانای متصل به مدار بنابر قانون اهم از روی مقاومت رسانا و ولتاژ دو سر آن معین می شود. برای یک ولتاژ معین ، هر چه مقاومت رسانای داده شده بیشتر باشد جریان کمتر است. مثلاً مقاومت لامپ های التهابی معمولی نسبتاًزیاد است ( صدها اهم ). و از این رو جریانی که از آنها می گذرد کم است (چند دهم آمپر) .
کوتاه شدگی مدار:
اگر سیم ها را با اتصال فرعی به لامپ متصل کنیم. مدار فرعی با مقاومت بسیار کم بدست می آید. و جریان خیلی شدید می شود. در این مورد گفته می شود که مدار کوتاه بوجود آمده است. مدار کوتاه بطور عام هر اتصال کم مقاومتی در دو سر منبع جریان الکتریکی است. جریان های شدیدی که در مدار کوتاه ظاهر می شود فوق العاده خطرناک هستند و به علت آنکه سیم ها شدیداً گرم می شوند برای منبع جریان بسیار زیان آورند.
محافظت سیم ها از کوتاه شدگی مدار:
برای محافظت سیم ها از کوتاه شدگی مدار ، فیوز استفاده می شود فیوز ها سیم های نازک مسی اند یا سیم هایی که از فلزات زود گداخت مثل سرب ساخته شده اند. که به طور سری به مدار حامل جریان متصل می شوند. و طوری در نظرگرفته می شوند که اگر جریان از مقدار مشخص شده بیشتر شود ذوب می شود. نمودار طرح وار زیر طرز کار فیوز را شرح می دهد وقتی که سیم ها توسط تکه سیم مسی متصل شوند مدار کوتاه فیوز بطور سریع ذوب شده و مدار قطع می شود.
ساختمان فیوز فشنگی با توپی پیچی:
این فیوز رایجترین نوع از فیوزهاست که به کار برده می شود. منشا اصلاح فیوزی به توپی چینی(1) که در سطح بیرونی فیوز قراردارد، مربوط است، که سیم(2) با نقطه ذوب پایین در آن قراردارد. توپی مانند سرپیچ لامپ در سر پیچ(3) پیچانده می شود و پس در هر کوتاه شدن مدار تعویض می شود.
معمولا ، یک فیوز یا دسته فیوزهایی به اتصال های تامین کننده جریان در یک ساختمان یا هر آپارتمانی متصل می شود. گاهی فیوزها را در جعبه مستقلی قرارمی دهند. فیوزپریزی در ساختمان جعبه فیوز وجود دارد که باید با عبور جریان 3تا 5A ذوب می شود، فیوز آپارتمان با عبور جریان 15تا 20A ذوب می شود. در حالیکه فیوز یک ساختمان برای جریانهای خیلی شدیدتر چند صد آمپر تنظیم می شود.
توپی چینی
سیم با نقطه ذوب پائین
جای فیوز
مصرف زیاد لامپهای رشتهای و نیز داغ شدن سریع آنها که خرابی زودرس و سوختن لامپ را سبب میشد، باعث شد که لامپهایی با کیفیت و بازده بالایی تولید گردد. لامپهای جدیدی ساخته شدند که مشکل لامپهای رشتهای را نداشتند. این لامپها با توان خروجی بالا و نور زیاد ، درصد بیشتری از انرژی الکتریکی را به نورانی تبدیل میکنند. امروزه این لامپها تحت عنوان لامپهای مهتابی معروف هستند.
ممنوع شدن لامپ های حبابی رشته ای
گذار جهان از لامپ های رشته ای به لامپ های فلورسنت فشرده می تواند 270 نیروگاه زغال سنگی را تعطیل کند. در تاریخ 20 فوریه 2007 استرالیا اعلام کرد که تا سال 2010 فروش لامپ های نوری نا کارآمد رشته ای را از رده خارج و لامپ های فلورسنت فشرده را که بهره وری بسیار بالایی دارد و مصرف برق آن یک چهارم لامپ های رشته ای است جایگزین آن خواهد کرد. اگر تمام جهان برای کاهش وسیع انتشار کربن در این گام ساده به استرالیا بپیوندد، کاهش مصرف
برق جهان تعطیلی بیش از 270 نیروگاه برق زغال سوز را به دنبال خواهد داشت. تعویض این لامپ در ایالات متحد درب بیش از 80 نیروگاه زغال سوز را تخته خواهد کرد. خبر خوش این که تغییر جهت به سمت لامپ های کارا اکنون پیوسته با مقبولیت اجتماعی روبرو می شود. در 25 آوریل 2007 درست دوماه بعد از
اعلام استرالیا، دولت کانادا نیزاعلام کرد که تا سال 2012 فروش لامپ های رشته ای را از رده خارج می کند. افزایش نگرانی از تغییر آب و هوا، جنبش تعویض لامپ ها را تقویت می کند. اواسط ماه مارس، ائتلاف گروه های زیست محیطی ایالات متحد ـ از جمله نچرال ریزروس دیفنس کانسیل ، الاینس تو سیو انرژی ، امریکن کوآلیشن فور اَن انرژی افیشنت اکونومی و ارت دی نت ورک ـ به همراه شرکت فیلیپس پیشنهادی را مطرح کردند که بر اساس آن می بایست تمام لامپ های کشور ،که تعداد آن ها 4 میلیارد برآورد می شود، تا سال 2016 به لامپ های جدید تبدیل شود.
در کالیفرنیا که پرجمعیت ترین ایالت آمریکاست، لوید لوین نماینده مجلس ایالتی پیشنهاد می کند که در ایالت او فروش لامپ های رشته ای تا سال 2012، یعنی 4 سال زودتر از پیشنهاد اتحادیه فوق، متوقف شود. لوین لایحه پیشنهادی خود را لایحه “چند نفر قانونگذار باید تلاش کنند تا لایحه مربوط به لامپ تغییر کند” می نامد . در ساحل شرقی، مجلس نیوجرسی در صدد است تا به عنوان بخشی از تلاش گسترده تر این ایالت برای پیشبرد گذار به سوی لامپ های
کارآتر، عنقریب تمامی ساختمان های دولتی ایالت را ملزم کند که کلیه لامپ های رشته ای خود را تا سال 2012 با لامپ های فلورسنت فشرده تعویض کنند.
اتحادیه اروپا که هم اکنون 27 کشور را شامل می شود در ماه مارس 2007 اعلام کرد که قصد دارد تا سال 2020 میزان انتشار کربن خود را 20 درصد کاهش دهد. با تعویض لامپ های رشته ای با لامپ های فلورسنت فشرده بخشی از این کاهش حاصل می شود. در انگلستان گروهی غیردولتی به نام بن دِ بالب از اوایل سال 2006 تا کنون فعالانه خواستار ممنوعیت لامپ های رشته ای شده است.کمی آن طرف تر در سمت شرق، مسکو پیوسته ساکنان خود را به انتخاب لامپ های فلورسنت تشویق می کند. در نیوزیلند، آقای دیوید پارکر وزیر تغییر اقلیم اعلام کرده است که کشورش تدابیری مشابه آن چه که استرالیا اتخاذ کرده در پیش خواهد گرفت.
در ماه آوریل، گرین پیس (صلح سبز) دولت هند را تشویق کرد تا به منظور کاهش انتشار کربن استفاده از لامپ های رشته ای را ممنوع کند. از آنجا که تقریبا 640 میلیون از 650 میلیون لامپی که هرساله در این اقتصاد سریع الرشد به فروش می رسد از نوع رشته ای است، قابلیت کاهش انتشار کربن، کاهش آلودگی هوا و صرفه جویی پول مصرف کنندگان در آن بسیار بالاست.
در سطح صنعت، شرکت فیلیپس که بزرگ ترین تولید کننده وسایل روشنایی جهان است، طرح هایی را برای قطع فروش لامپ های رشته ای در اروپا و ایالات متحد تا سال 2016 ارائه داده است. در سطح وسیع تر، فدراسیون شرکت های تولید کننده لامپ اروپا (اتحادیه تجاری تولید کنندگان لامپ) پیوسته از ارتقاء استانداردهای بهره وری نوری اتحادیه اروپا پشتیبانی می کند که این خود موجب می شود لامپ های رشته ای از رده خارج شوند.
در سطح تجاری، وال ـ مارت که بزرگ ترین خرده فروش جهان است، در نوامبر 2006 اعلام کرد که قصد دارد با اجرای برنامه بازاریابی جدید خود فروش لامپ های فلورسنت را تا پایان سال 2007 به 100 میلیون افزایش دهد و فروش سالانه خود را دو برابر کند. کاریز که بزرگ ترین شرکت زنجیره ای خرده فروشی وسایل برقی بریتانیا است، اعلام کرده است که دیگر فروش لامپ های رشته ای را ادامه نخواهد داد.
تعویض لامپ ها ساده ترین راه برای تحقق دستاوردهای سریع و عظیم در بهره وری انرژی است. در مطالعه ای که برای دولت ایالات متحد انجام شده، برآورد شده است که اگر انرژی صرفه جویی شده در طول مدت مصرف یک لامپ فلورسنت فشرده 24 وات را به بنزین تبدیل کنیم ، میزان آن برای حرکت تویوتای پریوس از نیویورک تا سان فرانسیسکو کفایت می کند. در حالی که از رده خارج کردن لامپ های رشته ای ناکارآمد در سراسر جهان مصرف برق جهان را بیش از سه درصد کاهش خواهد داد، افزایش کارآیی روشنایی خیابان ها و تعویض لامپ های فلورسنت قدیمی با لامپ های جدید و کارآتر، این کاهش د رمصرف انرژی را 2 برابر می کند.
با وجودی که لامپ های فلورسنت فشرده و بسیار کارآ قریب یک نسل است که در بازار وجود دارد تا همین اواخر در حاشیه بود و فقط مصرف کنندگان طرفدار محیط زیست از آن ها استفاده می کردند و معمولا در فروشگاه های ابزار آلات به فروش می رسید نه در سوپر مارکت ها. یکی از دلایلی که مصرف کنندگان به استفاده از این لامپ ها تمایلی نداشتند این بود که قیمت لامپ های جدید پنج برابر لامپ های رشته ای بود. فقط مصرف کنندگان مطلع تر می دانستند که هر لامپ فلورسنت فشرده فقط یک چهارم لامپ های رشته ای برق مصرف می کند، ده برابر بیش تر از آنها عمر می کند و براحتی در طول مدت عمر خود 50 دلار صرفه جویی ایجاد می کند.
یکی از مضرات لامپ های فلورسنت فشرده این است که هر لامپ محتوی میزان کمی جیوه است که تقریبا یک پنجم جیوه ای است که در باتری ساعت وجود دارد. این جیوه فقط معادل درصد کمی از جیوه ای است که احتراق زغال سنگ اضافی لازم برای تامین برق لامپ های رشته ای آزاد می کند. جیوه ای که نیروگاه های برق زغال سوز آزاد می کند دلیل عمده ای است که نشان می دهد چرا 44 ایالت از 50 ایالت کشور آمریکا توصیه نامه هایی را در مورد میزان ورود جیوه به
بدن منتشر و مصرف ماهی نهرها و دریاچه های آب شیرین را محدود کرده اند . به رغم این توصیه ها لامپ های فلورسنت فشرده کهنه، باتری های ساعت، و دیگر وسایلی که محتوی جیوه هستند می باید بطرز صحیحی بازیافت شوند. خوشبختانه این کار امکان پذیر است ، در حالی که جیوه ای که از دودکش های نیروگاه های زغال سنگی خارج می شود، حومه شهر را می پوشاند و سرانجام ازمنابع آب و غذا سر در می آورد.
از آنجا که هر لامپ فلورسنت فشرده استاندارد (13 وات) در طول مدت عمر خود مصرف زغال سنگ را بیش از 95 کیلو گرم کاهش می دهد، گذار به سوی لامپ های فوق العاده کارآ هزینه برق ماهیانه و میزان انتشار کربن را بشدت کاهش می دهد. هم چنین چنین گذاری آلودگی هوا را نیز بطور معتنابهی کاهش می دهد و لذا کاربرد آن برای اقتصادهای سریع الرشدی که گرفتار هوای بد هستند، مانند چین و هند، جذاب است.
در ایالات متحد وب سایت مبتکری به نام www.18seconds.org (که این نام از میزان زمانی که برای تعویض یک لامپ لازم است، گرفته شده است) ، شمارشگری را تعبیه نموده که از ابتدای ژانویه 2007 هر لامپ فلورسنت فشرده ای را که در سرتاسر کشور فروش می رود ، نشان می دهد. این شمارشگر تا اوایل ماه می فروش قریب به 37 میلیون لامپ را نشان می دهد که حاصل آن کاهش انتشار کربن به میزانی است که معادل خارج کردن 260000 ماشین از جاده ها است. به علاوه این سایت که یاهو و نیلسون حمایت مالی از آن را بر عهده گرفته اند ، اطلاعاتی را نیز در مورد این که در اثر این مقدار فروش چند دلار پول
ذخیره می شود و چه میزان از مصرف زغال سنگ کاسته می شود ، فراهم آورده است. در این سایت اطلاعات مربوط به هر ایالت بطور جداگانه آمده و بدین وسیله راهی مطلوب برای به نمایش گذاشتن پیشرفت هر منطقه در تعویض لامپ های رشته ای فراهم آورده است.
البته جا دارد که هر یک از ما اگر هنوز این کار را نکرده ایم در خانه های خود به لامپ های فلورسنت فشرده روی آوریم. اما چیزی که خیلی اهمیت دارد آن است که با نمایندگان منتخب خود در شهر، استان ، و در سطح ایالتی یا ملی تماس حاصل کرده و از آنها بخواهیم تا برای بالا بردن استانداردهای بهره وری نوری قانون های لازم را وضع و در حقیقت لامپ های رشته ای ناکارآمد را از رده خارج کنند. کم تر روشی می تواند انتشار کربن را سریع تر از این گام ساده کاهش دهد.
در جهانی که تقریبا هر روزه با شواهد جدیدی از گرم شدن جهان و عواقب بد آن روبروست، می باید در مبارزه برای کاهش انتشار کربن و تثبیت آب و هوا پیروزی قاطع و سریعی به دست آوریم. اگر بتوانیم راهی سریع برای از رده خارج کردن لامپ های رشته ای طراحی کنیم، به چنین موفقیتی دست خواهیم یافت و زمینه برای جهشی بزرگ تر در جهت تثبیت آب و هوا فراهم خواهد شد
لامپ های روشنایی
اینها همان لامپهای رشته ای هستند که ده ها سال است مورد استفاده قرار میگیرند و در هر مغازه ای یافت میشوند. نور لامپهای رشته ای گرم و یکنواخت است و شباهت زیادی به نور طبیعی دارد.
لامپهای التهابی – رشته ای
اینها همان لامپهای رشته ای هستند که ده ها سال است مورد استفاده قرار میگیرند و در هر مغازه ای یافت میشوند. نور لامپهای رشته ای گرم و یکنواخت است و شباهت زیادی به نور طبیعی دارد. به دست آوردن میزان نور متفاوت به سادگی توسط تغییر نیروی برق (وات) امکان پذیر است.
حباب لامپهای التهابی در اندازه ها و شکلهای مختلف تولید میشود. حبابهای سفید رنگ علاوه بر ملایم کردن نور، در زمان مطالعه مانع ناراحتی چشم میشوند و حبابهای رنگین، در موارد متنوعی از جشنها و نورپردازی حیاط گرفته تا استفاده از تاریکخانه چاپ عکس و چراغ خواب مورد استفاده قرار میگیرد.
از آنجایی که رشته نازک درون لامپ- به خصوص در انواع کم نور تر آن- به سادگی گسیخته میشود لامپهای التهابی ضد لرزش، انتخاب مناسبی برای مکانهایی هستند که چراغ یا لوستر در اثر سر و صدای محیط یا حتا راه رفتن سامنان طبقات فوقانی، مدام در حال لرزش است. این لرزش ممکن است به نظر خفیف باشد اما عمر لامپ را کوتاه میکند.
لامپ فلورسنت
هرچند نور لامپهای فلورسنت (Fluorescent) به اندازه نور لامپهای التهابی خالص و خودمانی نیست، اما نوری حقیقی به شمار میرود. این لامپها از نوع رشته ای گران تر هستند اما عمر بسیار طولانی تری داشته و انرژی بسیار کمتری مصرف میکنند.
در واقع، لامپهای فلورسنت به صرفه جویی بسیار کمک میکنند زیرا تا حدود 7 سال عمر میکنند. این عمر طولانی دلیل خوبی برای نصب آنها در مکانهایی است که دسترسی به آن مشکل است. این لامپها علاوه بر اشکال استوانه ای و حلقه ای، به شکل لامپ یچی نیز ساخته شده اند که استفاده از آنها را در هر شرایطی امکان پذیر کرده است.
نمونه ای از لامپهای هالوژن
لامپ هالوژن
این لامپها، از تازه ترین انواع لامپ هستند و با نور سفید و مواج خود، رنگهای موجود در اتاق را تقویت میکنند. در حال حاضر قیمت این لامپها به نسبت زمان اولین تولید در اوایل دهه 90 بسیار کمتر شده استو بسیار بیشتر مورد استفاده قرار میگیرد. این لامپها طوری طراحی شده اند که عمری طولانی داشته باشند، اما وجود متغیرهایی چون چربی دست (هنگام بستن لامپ)، چربیهای موجود در هوا و ذرات گرد و غبار، میتوانند عمر آنها را به طور قابل توجهی کاهش دهند.
برای طولانی کردن عمر لامپ هالوژن، هنگام خارج کردن لامپ نو از بسته بندی و نصب آن از دستکش پلاستیکی یا کیسه فریزر استفاده کنید. از لمس آنها با دست خودداری کنید زیرا چربی دست، حتا به مقدار کم، عمر لامپ را کم میکند.
در ضمن این لامپها را به طور مرتب با یک گردگیر تمیز از جنس پر یا انواع مشابه آن، گردگیری نمایید. این کار را تنها در زمانی که لامپها خاموش و کاملا سرد هستند انجام دهید. به یاد داشته باشید که لامپ هالوژن روشن بسیار داغ میشود، قبل از لمس آن از سرد بودن آن مطمئن شوید.
لامپ زینان
لامپ زینان (Xenon)، برای نورپردازی در گوشه و کنار و یا در زیر کابینتها مناسب است زیرا دارای نوری سفید و خالص است. این لامپها درواقع نوعی لامپ هالوژن هستند اما از انواع معمول آن کمتر داغ میشوند و انرژی کمتری مصرف میکنند.
نمونه ای از لامپهای زینان
لامپهای لوله ای
لامپهای لوله ای به شکل شمعهای بلند هستند و برای نورپردازی تابلو و همچنین روشن کردن ورقه های نت نوازندگان به کار میروند.
لامپ شمعی
این لامپها که به شکل ساده شده شعله شمع ساخته میشوند، معمولا از نوع التهابی هستند و به خاطر شکل خاص و کم مصرف بودن، در چلچراغها ، زیر پوشش های کوچک، و بر روی پایه های فانتزیبه کار میروند. لامپهای شمعی در دو شکل کلی سفید و شفاف تولید شده و بدون پوشش یا آباژور هم به کار میروند.
لامپهای انعکاسی یا جیوه ای
این لامپها با داشتن یک لایه جیوه در یک طرف، برای استفاده در چراغهای سقفی و دیواری مناسب هستند و در جهت خاصی نورافشانی میکنند.
لامپهای کریپتون
لامپ کریپتون (Krypton از لامپهای معمولی بسیار پر نورتر است و معمولا در فلش دوربینهای عکاسی و چراغهای اتوموبیل به کار برده میشود. استفاده خانگی از این لامپها نیز کم کم رواج یافته است.
صنعت روشنایی در هندوستان،کارایی انرژی و نور از طریق لامپهای جمعوجور فلورسنت
لامپهای جمع و جور فلورسنت (CFL) به شکل میخی نیز در دسترس است. اینلامپها دارای بالاست جداگانه و قابل چسباندن به آداپتور پیچی یا میخی (سیستممدولار ـ قطعهای) یا قابل نصب در سیستمهای ثابت است.
یک حباب فلورسنت جمع و جور، همان طور که از نامش پیداست، لامپی با قطرکوچک و جمع و جور است. یک آداپتور گرد امکان میدهد که این لامپ به جریان برقمتصل شده جایگزینی مناسب برای لامپهای التهابی شود. این لامپها دست کم 80درصد برق کمتری نسبت به لامپهای معمولی مصرف کرده عمرشان 12 برابرآنهاست و بنابراین باعث بهرهوری در زمان، پول و مصرف برق میشود. زندگیطولانی این لامپها به معنای آن است که آنها را بسیار دیرتر باید عوض کرد.


توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
پاورپوینت نگاهی کوتاه به واحد های پرورشی متوسطه word دارای 17 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت پاورپوینت نگاهی کوتاه به واحد های پرورشی متوسطه word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
لطفا به نکات زیر در هنگام خرید
دانلود پاورپوینت نگاهی کوتاه به واحد های پرورشی متوسطه word
توجه فرمایید.1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه
دانلود پاورپوینت نگاهی کوتاه به واحد های پرورشی متوسطه word
قرار داده شده است
2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید
3-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی 12 ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد
4-در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است
بخشی از متن پاورپوینت نگاهی کوتاه به واحد های پرورشی متوسطه word :
اسلاید 1 :
l1- فراهم نمودن زمینه های لازم برای انجام فعالیتهای اجتماعی.مذهبی ورزشی فرهنگی هنری وعلمی توسط دانش آموزان
l
l2- پاسخگوی به نیازهای آموزشی دانش آموزان با ارائه آموزش های علمی مناسب
l
lجبران کاستی ها و کمبود های آموزشی و درسی آدانش موزان
l
l3- فراهم نمودن زمینه های مناسب برای پرورش استعداد ها و پرورش خلاقیت دانس آموزان وکمک به هدایت تحصیلی انان
l
l4- پاسخ گویی به نیاز های فردی دانش اموزان از طریق ایجاد انعطاف در فعالیت های آموزشی و پرورشی
اسلاید 2 :
l1- تحقق باورها ورفتارهای دینی که شامل اصول اعتقادات عبادات احکام اسلامی
l2- پرورش و تقویت مهارتهای اجتماعی وجامعه پذ یر کردن دانش اموزان(مسئولیت پذیری مشارکت جوئی سازگاری ;..)
l
l3- پرورش وتقویت مهارتهای زندگی فردی (تفکر،خلاقیت ،تصمیم گیری;)
l
l4- تقویت روحیه علاقه مندان به جلوه های هستی،طبیعت، محیط زیست با گسترش شادابی ونشاط در زندگی افراد
اسلاید 3 :
lدر کتاب درسی : در ارائه مطالب اموزشی از کتاب درسی بهره گیری می شود ولی در واحدهای پرورشی دانش آموز کتاب خاصی ندارد و با کاوشهای خود مطالب جدیدی را بدست می آورد.
lدر محتوا محوری : تمام وقت دانش آموز به یاد گیری یک موضوع آموزشی معطوف می شود ولی در واحد پرورشی تمام وقت دانش آموزان محدود به یک موضوع نشده است.
lکوششهای فردی : درکلا سهای آموزشی منحصرا از معلم محوری استفاده می شود در حالی که در واحدهای پرورشی دانش آموزمحوری مورد نظر است.
اسلاید 4 :
l1- محتوای دروس پرورشی در قالب کتاب راهنمای معلم تهیه وصرفا در اختیار معلم مربوطه قرار خواهد گرفت.
l2 – محتوای دروس پرورشی در دوره متوسطه مکمل محتوای دروس پرورشی دوره راهنمایی است.
l3- درتهیه محتوی باید به حیطه های عاطفی،روانی حرکتی و مهارت های مختلف فردی و گروهی تاکید کرد.
l4- درتهیه محتوی استقلال معلم در طراحی فعالیت ها و انتخاب روش مورد توجه قرار گیرد.
l5- دروس پرورشی مبتنی بر روشهای فعال یاددهی_یادگیری باشد.
l6- توصیه های لازم را برای سازماندهی فعالیت داخل و خارج از کلاس ارائه نماید.
l7- حتی الامکان زمینه لازم جهت تجربه علمی مفاهیم دروس مرتبط را فراهم نماید.
l8- به تقویت روحیه خلاقیت و ابتکار دانش آموزان توجه نماید.
l9- منابع و مآخذ لازم را برای استفاده و احاطه علمی معرفی نماید.
l10- با توجه به تالیف کتاب کار برای دانش آموزان ،کتاب راهنمای معلم باید مدرسان را به شیوه های تدریس فعال و انجام تکالیف در دانش آموزان راهنمایی نماید.
اسلاید 5 :
l1- روش های فعال و دو سویه:
lدر این روش معلم و دانش آموز با هم فعال هستند مانند:روش استقرایی،روش حل مسآله روش ایفای نقش، روش کاوشگری، روش مباحثه ای ، روش اکتشافی، روش نمایشی، روش پروژه،با رش فکر
l2- روش غیر فعال و یک سویه:
lدراین روش معلم فعال و دانش آموز منفعل و غیر فعال است.
lمانند روش پرسش و پاسخ،روش سخنرانی،روش توصیفی مدرس باید در ارائه واحد های پرورشی منحصراً از روش های فعال تدریس بهره گیری نماید.
اسلاید 6 :
lویژگی مدرسان : همکاران دارای مدرک تحصیلی لیسانس یا بالا تر در رشته الهیات ومعارف اسلامی،پرورشی
lعناوین مطالب: شناخت و اهمیت قرآن از زبان قرآن
lقرآن از زبان پبامبر اکرم(ص)و ائمه اطهار علیهم السلام
lقرآن از دیدگاه حضرت امام خمینی ره
lآشنایی با روش تحقیق
lآداب تلاوت قرآن
lآشنایی با روش حفظ قرآن کریم
lآشنایی با سوره های قرآن کریم و محتوای آن
lتحقیق و بررسی قصص قرآن
lآشنایی با تمثیلات قرآنی
lدعا و نیایش
اسلاید 7 :
lویژگی مدرسان : دارابودن مدرک تحصیلی لیسانس و بالاتر در رشته های کتابداری،علوم تربیتی ،پرورشی،علوم اجتماعی،ادبیات فارسی
l
lعناوین مطالب: تفکر(یادگیری مهارت های تفکر)
lروش های مطالعه
lپژوهش (اقدام پژوهشی،روش تحقیق تاریخی:فرضیه سازی،آزمایش فرضیه،نگارش گزارش های آزمایشگاهی و مقالات علمی، طرز خواندن مقاله و کتاب،سازماندهی و ارائه پژوهش های کلاسی)
lراهکار های خلاصه نویسی درس
lآماده شدن سریع برای آزمون
lراهکارهای غلبه بر استرس
lنحوه بهره گیری بیشتر از معلم
اسلاید 8 :
lویژگی مدرسان : دارا بودن مدرک تحصیلی لیسانس و بالاتر در رشته های مشاوره ،روان شناسی،علوم تربیتی
lعناوین مطالب:
lبخش اول کلیاتی درباره مهارت های زندگی
lبخش دوم روش کار و اجرای فعالیتها
lشناخت خود
lارزش های فردی و خانوادگی
lانتخاب هدف
lتصمیم گیری
lارتباط مطلوب
lمقابله با اضطراب
اسلاید 9 :
lویژگی مدرسان : دارا بودن مدرک تحصیلی لیسانس و بالاتر در رشته های پرورشی،علوم تربیتی،علوم اجتماعی
l
lعناوین مطالب :
lجایگاه و نقش گروه در فرآیند اجتماعی شدن
lنقش مهارتهای فردی و گروهی فراگیرندگان در موفقیت تحصیلی و اجتماعی
lچگونگی ایجاد و حفظ ارتباط با دیگران
lنقش مهارت دوست یابی در کسب موفقیت های اجتماعی
lنقش رفتار توأم با مسوولیت در رشته موفقیت های اجتماعی
اسلاید 10 :
lویژگی مدرسان :دارا بودن مدرک تحصیلی لیسانس و بالاتر در رشته بهداشت ،زیست شناسی و دکتری پزشکی
lعناوین مطالب :
lهدفهای اختصاصی موضوع بهداشتی محیط خانواده
lتوصیه هاو تمهیدات اجرایی
lسلامت و بیماری
lبیماری های واگیر و غیر واگیر
lبهداشت فردی
lتغذیه و بهداشت مواد غذایی
lبلوغ
lمحیط زیست


تحقیق در مورد قوس های پا word دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تحقیق در مورد قوس های پا word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق در مورد قوس های پا word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تحقیق در مورد قوس های پا word :
قوس های پا
1
مقدمه
استخوان های پا،لیگامانهای متصل کننده انها وعضلاتشان به صورتی قرار گرفته اند که با اعمال مهم حفاظت ،توزیع وزن وحرکت بدن هماهنگ باشند ،اثر یک پای خیس روی زمین ،پاشنه ،کنار خارجی ناحیه ای را در زیر سرهای استخوانها ی
متاتارس(گوی های پا)واثاری ازبندهای انتهایی که زمین را لمس کرده اند را نشان میدهد ،درحالیکه کنار داخلی پا قوس داشته و زمین را لمس نمی کند این قوسها سبب می شوند که پا وزن را تحمل کرده و هنگام راه رفتن حالت اهرمی را برای
بدن به وجود اورد قوسها ی پا انعطاف پذیربوده ،دراثر فشار وزن به طرف پایین حرکت کرده ومجددا به حالت اولیه خود
باز میگردد.
قوسهای پا((archesofthefoot
گودی کف پا تقریباً مثل نیمه یک گنبد است و دارای یک قوس طولی longitudinalarch ویک قوس عرضیtransversearch
است.قوسهای طولی شامل یک بخش داخلی و یک بخش خارجی است که در عقب پا (کلکینیوس) به هم می رسند،ولی در جلوی پا از هم فاصله می گیرند.
قوس طولی خارجی(lateral longitudinal Arch)
از کلکینوس وکیو یید ودو استخوان متاتارسل اخر (چهاروپنج)میگذرد وبه اندازه کافی تخت است تا اجازه دهد کناره خارجی پا روی زمین قرار میگیرد.
قوس طولی داخلی(Medial langitudinal)
که مرتفع ترین قوس است (واز تنه و سر) تیلوس ، نویلکلیولر،کونیفرم،تیلوس،نویکیولر (نویلکولار) کونیفرم داخلی و اولین استخوان متاتارسل مرتفع ترین قسمت قوس است وتوسطتندون های عضلات تیبیلیس خلفی و فلوکسور هلوسپس لا نگوس (تا کننده دراز شست) پشتیبانی میگردد تقعر دو قوس داخلی داخلی بوسیله دو ستون تقویت می شود ، یک ستون خلفی یا کالکا نئال و یک ستون قدامی یا متاتارسی که از سر های اولین و دومین و سومین استخوان متا تار سی ساخته شده است.
بخش قدامی قوس عرضی از سر استخوانهای متاتارسیل تشکیل شده و توسط ساختمانهای مجاور نگهداری می شود.
بخش خلفی (ن)توسط کیو بویید و استخوانهای کونیفرم تشکیل شده وتوسط تندون های قسمت داخلی پا به ویژه تیبییلس، تقویت می شود.
تبیبولرس لاگنوس هم به حفظ این قوس کمک می کند در حال ایستاده پا با ساق زاویه قائم تشکیل می دهد واستخوان های پا هم طوری قرار می گیر ند که قوس های طولی و عرضی متقاطع ا یجاد می کند، در نتیجه نیروی وزن بدن از تیبیاجه روی زمین مستقیماً از طریق مچ پا و کف پا به انتهای قوس های متقاطع می رسد بدین ترتیب که نیروی وزن بدن،به طرف پایین و عقب،از طریق تنه تیلوس به گیلینوس و پاشنه منتقل می شود؛به طرف پایین و جلو از طریق سر وگردن تیلوس به طرف برآمدگی کف پا و برآمدگی شصت پا منتقل می گردد و به طرف خارج از طریق کوبوئید به متاتارسل منتقل می گردد؛استحکام قوس طولی داخلی به مقدار زیادی به بخش آپونوروز کف پائی ولیگامانهای بلندکف پائی و کالکانئوناریکولارکف پائی(فنری) مجاورش می باشد.
2
هرچندکه عضلات هم نقش به سزائی در حفظ قوس داخلی در هنگام حرکت دارند،این عضلات بخصوص شامل تاندون فلکسور دراز شصت همراه با فلکسور دراز انگشتان،تپیالیس خلفی و عضلات درونی پا می باشند،بهرحال مطالعات الکترو میوگرافی نشان داده است که در وضعیت ایستاده ثابت این عضلات نسبتاَ غیر فعال هستند.
قوسی طولی خارجی
وزن را در طول سطح خارجی به زمین انتقال می دهد ولی ارتفاع آن کمتر از قوس داخلی است تقعر کمتر آن به وسیله بخش خارجی لیگامان بلند کف پائی به همراه لیگامان کالکانئوکوبوئید کف پائ(کف پائی کوتاه)تقویت می گردد.
علاوه بر این عضله پرونئوس بلند وعضلات کف پائی سطح خارجی به حفظ قوس خارجی کمک می کند معلوم شده است که اختلافات ویژه ای درعمل قوسهای طولی وجود دارد.
این است که بزرگتر بودن انحناء،جهندگی و خاصیت ارتجاعی قوس اهمیت بیشتری درتحمل فشارهای مشخص وناگهانی، نظیر آنهایی که در هنگام پریدن وارد می شوند،دارد انحنای کمتر قوس خارجی خاصیّت ارتجاعی کمی داشته و برای انتقال وزن به زمین ساخته شده است،برعکس قوس داخلی که این نیروها را جذب می کند،به نظر می رسد که قوس خارجی در راه رفتن و دویدن نقش مهمتری داشته باشد.
علاوه بر قوسهای طولی،پا قوس عرضی نیز دارد،عملاً هر پا یک نیمه از یک نیم کره(طاق) عرض را می سازد که وقتی هر دو پا پهلوی هم قرار گیرند این نیمکره(طاق)عرضی را می سازند و وقتی هر دو پا پهلوی هم قرار گیرند این نیم کره (طاق)کامل می شودقوس پروگریمال عرضی یا متاتارسی بوسیله استخوان های ناویکولار،سه کونئیفورم،کوبوئید و قاعده
های پنج استخوان متاتارس ساخته می شود.
حمایت از قوس عرضی به علّت لیگامانها و تاندونهایی که کونئیفرمها و متاتارسها را به یکدیگر وصل می کنند.اهمیّت بیشتری نسبت به ترکیب بخشهای استخوانی دارد تاندون عضله پرونئوس بلند اهمیّت خاصی در حفظ قوس عرضی دارد:زیرا این تاندون در عرض قوس کشیده و تمایل به نزدیک کردن استخوانها به یکدیگر دارد،در بخش دیستال سرهای استخوانهای متاتارس یک قوس کم عمق ولی کاملی را در هر پا بوجود می آورند،این قوس آخر به وسیله لیگامانهای متاتارسی عرضی-عمقی حفظ می گردد.
بیماری های کف پا
بیماری های پا بیشتر در اثر پوشیدن کفشهای نامناسب ایجاد می شوند،متأسفانه در طراحی کفشها،به مد روز،سلیقه های شخصی و زیباییهای ظاهری بیشتر از عملکرد فیزولوژی پا اهمیّت داده می شود استفاده از کفشهای نامناسب،آناتومی
طبیعی پا را به هم می زند و باعث ایجاد تغییر شکل و درد پا می شود.
کف پای صاف.Flat foot(Per Planus)
شایعترین اختلال درپا،پهن شدن سطح کف پایی است در پای سطح Flat foot وزن بدن در تمام سطح کف پایی پخش می شود زیرا حدود قوس طولی داخلی(در نتیجه قوس عرضی) از بین رفته این اختلال در قوس داخلی به علت استاع اتصالات لیگامانی در مفاصل تالوناویکولار و کونئوناویکولار است.
اگر این لیگامانها از کار بیفتد سر تا لرس بافتهای نرم کف پایی را به زمین فشرده در نتیجه قوس طولی-داخلی را پهن می کند این عارضه ممکن است.
3
این عارضه ممکن است نوعی ناهنجاری های مادرزادی یا در اثر آسیب های وارده به استخوان و رباط ها،عدم تعادل وضعیتی و عضلانی،اضافه وزن شدید،ضعف عضلانی،پوشیدن کفشهای نامتناسب یا التهاب مفصلی ایجاد شود.
علائم کف پای صاف عبارتند از:1احساس سوزش پا 2خستگی 3درد در پاها و راه رفتن نا به هنجار.
ورزشهایی که باعث تقویت عضلات و بهبود وضعیّت راه رفتن و ایستادن بیمار می شوند،به تخفیف علائم کمک می کنند.
انواعی از اورتوزهای پا طراحی شده اند که از پاها حمایت بیشتری به عمل می آورند.موارد شدید معمولاًجهت درمان به جراح ارتوپد یا متخصص بیماری ها پا ارجاع داده می شوند.
پا چنبری..Percavus(claw foot)
به پایی گفته می شود که قوس کف آن به طور غیر طبیعی زیاد است و در قسمت قدامی آن(fore foot) تغییر شکل ثابتی شبیه پای اسب ایجاد شده است کوتاه شدن طول پا و افزایش فشار وارده روی متاتارسها و قسمت خلفی پا باعث میشود که در این نواحی پینه تشکیل شود.
بیماری شارکو-ماری-توث ( (charcot marie tooth
بیماری عصبی عضلانی محیطی که نوعی اختلال اضمحلالی خانوادگی است،دیابت شیرین و سیفیلیس مرحله سوم از علل شایع پا چنبری می باشد.ورزشهای توصیه شده برای این بیماران شامل خم کردن قسمت قدامی پا به طرف بالا و در نتیجه شل شدن انگشتان پاست.برای محافظت از پا می توان از بریس استفاده کرد. در موارد شدید، برای شکل دادن مجدد و تثبیت پا،مفاصل پا را خشک می کنند(آرتروز).
نوروم مورتون( s neuromaَmorton)
نوروم مورتون(نوروم کف پائی انگشتان، نورو فیبروم)،تورمی در شاخه سوّم(خارجی )عصب کف پائی میانی است. عصب انگشت سوّم که در فضای بین متاتارسی قرار دارد،شایعترین محل بروز نوروم مورتون است. از نظر میکروسکوپی،تغییراتی که در شریان انگشتی ایجاد می شود باعث ایسکمی عصب می گردد.
در نتیجه درد سوزشی بسیار شدید در کف پا ایجاد می شود که معمولاً با استراحت بر طرف می گردد. درمان محافظه کارانه این عارضه شامل استفاده از زیر کفش و بالشتکهای مخصوصی است که بین سر متا تارسها فاصله ایجاد می کنند و نحوه قرار گیری پا را متعادل می سازند. با تزریق موضعی هیدروکرتیزون و داروی بی حسی می توان درد را تسکین داد. درصورت عدم موفقیّت با این روشها، برداشتن نوروم به کمک جراحی ضرورت می یابد به دنبال عمل جراحی، درد و سایر حسهای ناحیه بلا فاصله و به طور دائمی از بین می رود.


مقاله سیستم عامل word دارای 45 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله سیستم عامل word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است
بخشی از فهرست مطالب پروژه مقاله سیستم عامل word
مقدمه
پیکر بندی سیستم عامل
مدیریت حافظه در UNIX و SOLARIS
سیستم صفحه بندی ساختمان داده ها
جایگزینی صفحه
تخصیص دهنده حافظه هسته
مدیریت پرونده در یونیکس
گره های شاخص
تخصیص پرونده
راهکارهای همزمانی در یونیکس
لوله ها
پیامها
حافظه مشترک
راهنماها
علائم
اولیه های هنگام سازی نخ در SOLARIS
قفل انحصار متقابل
راهنماها
مدیریت فرایند در UNIX SVR4
شرح فرایند
کنترل فرایند
خلاصه
منابع
بخشی از منابع و مراجع پروژه مقاله سیستم عامل word
1- سیستم عامل استالینگ
2- گود هارت، ب، و کوکس، شرحی بر باغ سحر آمیز، از سیستم عامل یونیکس 5 نسخه 4 1994
مقدمه
کوچک زیباست . این اساس یونیکس است. برای درک مفهوم این جمله باید سیستم عاملهای نسل سوم را ( که یونیکس نیز از آنهاست) به یاد آورید . سیستم های دایناسورواری بودند که برای انجام همه کار طراحی شده بودند . سیستم عامل ماشینهای IBM 360 نمونه خوبی در این مقوله است. سیستم عاملی که توان شبیه سازی تقریبا تمامی سیستم های عرضه شده تا قبل از خود را داشت و فهرست اشکالات آن یک دفتر به قطر دفتر راهنمای تلفن را تشکیل می داد! ساختارهای اطلاعاتی غول آسا سیستم های ذخیره سازی پرونده بسیار پیچیده زبانهای برنامه نویسیی چون پی ال وان و کوبول که کاربران را تنها در یک سو جهت می داد و در کل دیکتارتوری IBM که هر استفاده کننده ای را در شبکه ایغول آسا اسیر می کرد. تیم های برنامه نوسی IBM که چون خدایان غیر قابل دسترسی بودند و همه جا با احترام درباره آنها صحبت می شد. چیزی که هیچ کس حتی جرات فکر کردن درباره آن را نمی کرد اصلاح در کاری بود که IBM و دیگر پیروان آن عرضه می کردند. دورانی که یک برنامه نوسی حرفه ای سیستم، مدت زمان درازی را فقط برای یادگیری سیستم عامل صرف می کرد و با احساس شرم اشکالات سیستم عامل را اگر از کم هوشی خود نمی دانست به IBM اطلاع می داد. چه بسیار برنامه های بزرگ تجاری که دوباره نویسی می شدند، زیرا سیست معامل امکان اتصال برنامههای دیگر را به آنها نمی داد
به هر حال یونیکس وارد بازار شد. سیستم عاملی که همه چیز در آن به هم شبیه بود، نحوه چاپ روی چاپگر نوشتن روی صفحه پایانی ویا ذخیره اطلاعات در پرونده ها همه و همه به یک صورت انجام می پذیرفت. و از همه مهمتر لیست برنامه سیستم عامل را در هر کتابخانه ای می شد پیدا کرد. برنام های یونیکس به راحتی می توانند ورودی و خروجی خود را به برنامه های دیگر بدهند و بدین صورت هیچگاه نیازی به برنامه های غول آسا پیدا نمی شود. هر سیستمی هر چقدر هم پیچیده باشد می تواند از مجموعه از برنامه های کوچک به وجود آید که ورودی و خروجی خود را به یکدیگر متصل نموده اند
برای به دست آوردن دیدی کلی از یونیکس، شناخت عوامل زیر ضروری است
1- پیکر بندی سیستم عامل: هسته مرکزی سیستم عامل یونیکس جز کوچکی از آن را تشکیل می دهد ولی ای جز از اهمیت اساسی برخوردار استکه رابط کاربر و سیستم عامل می باشد و در شکل 1 مشهود است
این ساختار کلی شبیه به ساختار PC-DOS است. Kernal یا هسته مرکزی در آنجا از دو پرونده IBMBIO.sys و IBMDOS.sys تشکیل می شود و پیوست پرونده ای به نام command.com است. تفاوت در ویژگیهای هسته مرکزی و قدرت بسیار بیشتر پوسته های یونیکس است. اولا هر سیستم یونیکس دارای چند پوسته است که کاربر می تواند هر کدام را که بخواهد انتخاب کند. (پوسته استاندارد، پوسته محدود، پوسته تصویری، پوسته C، پوسته UUCP) هر کدام از این پوسته ها قابلیت های متفاوتی دارند
یونیکس ار روش انتقال به دورن، و انتقال به بیرون نیز استفاده می کند. در این روش اگر حجم پرونده در حال اجرا بیش از ظرفیت حافظه ماشین باشد . مقداری از محتویات حافظه به دیسک سخت منتقل می شود و حافظه را در اختیار پرونده درحال اجرا قرار می دهد . پس از اتمام پرونده یا پایان نوبت آن محتویات منتقل شده دوباره به حافظه باز می گردند. این روش به یونیکس اجازه می دهد پرونده هایی بزرگتر از حجم حافظه اصلی سیستم را در آن واحد اجرارکند
یونیکس برای برقراری ارتباط بین عملیات مختلف سیستم روشهای بسیار جالبی را در اختیار کاربران قرار می دهد. استفاده از حافظه به اشتراک گذارده شده، خط لوله ها کنترل کنندههای خط و انتقال پیام از روشهایی هستند که دو یا چند برنامه درحال اجرا می توانند با هم ارتباط برقرار کنند
مدیریت حافظه در UNIX و SOLARIS
از آنجا که قرار است یونیکس مستقل از ماشین باشد، طرح مدیریت حافظه از سیستمی به سیستم دیگر فرق می کند. گونه های اولیه یونیکس به طور ساده از بخش بندی پویا و بدون هیچ طرح حافظه مجازی استفاده می کردند. پیاده سازیهای کنونی، از جمله SVR4 و solaris 2x از حافظه مجازی صفحه بندی شده سود می برند
در svr4 و solaris در واقع دو طرح مدیریت حافظه مجزا وجود دارد. سیستم صفحه بندی حافظه مجازی را ارائه می کند. قابلیتی که می تواند قاب صفحه های حافظه اصلی را به فرایندها و همچنین میانگین های بلوک دیسک تخصیص دهد اگر چه این طرح مدیریت حافظه مجازی برای فرایندهای کاربرد و ورودی / خروجی دیسک موثر است ولی برای مدیریت تخصیص حافظه به هسته سیستم عامل چندان مناسب نیست. برای این از تخصیص دهنده حافظه هسته استفاده می شود. این دو راهکار را به نوبت بررسی می کنیم
سیستم صفحه بندی

لیست کل یادداشت های این وبلاگ
دانلود مقاله Study of CO2 Injection for EOR (Enhanced Oil Recov
دانلود مقاله تاثیر خشکسالی در افزایش و کاهش افات و بیماریهای گی
دانلود مقاله RESTORATION OF AN OTTOMAN BATH IN GREECE pdf
دانلود مقاله شبیه سازی سه بعدی و بهبود رسانایی خروجی در ترانزیس
دانلود مقاله طرح کتابخانة الکترونیک سلامت pdf
دانلود مقاله تاثیر پلیمر کاتیونی در تشکیل گرانول هوازی در راکتو
[عناوین آرشیوشده]