
مقاله بکارگیری نوروساینس ( علوم مغز و اعصاب) در تحلیل کیفی بازارهای سنتی ایرانی word دارای 18 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بکارگیری نوروساینس ( علوم مغز و اعصاب) در تحلیل کیفی بازارهای سنتی ایرانی word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بکارگیری نوروساینس ( علوم مغز و اعصاب) در تحلیل کیفی بازارهای سنتی ایرانی word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بکارگیری نوروساینس ( علوم مغز و اعصاب) در تحلیل کیفی بازارهای سنتی ایرانی word :
چکیده
امروزه از روش های نوینی برای انطباق ساختارهای معماری با نیازهای کاربران استفاده می شود. یکی از این روش ها علوم نوروساینس است که تاثیراتی شگرف در حوزه های گوناگون علمی در چند دهه اخیر داشته است. پیشرفت های گسترده این دانش، زمینه را برای بکارگیری آن و ارتباطش با دانش معماری را فراهم ساخته است. با بکارگیری این دانش در مطالعات معماری می توان تاثیرات ساختارهای معماری را بر فعالیت های عصبی سیستم مغز کاربران فضاهای گوناگون شهری مورد بررسی قرار داد. این مطالعات معماران را به درک واکنش های رفتاری، روانشناختی و احساسی مشتریان در طراحی ساختمان ها نیز هدایت می کند.
بازار به عنوان مظهر کاملی از بنیان های مدنی و نمود عینی یک نظام اقتصادی و پیدایش فضاهای جمعی، در گذشته نقشی پراهمیت در زندگی مردم ایفا می کرده است. بر مبنای این فرض که با استفاده از معیارها و اصول نوروساینس می توان تاثیرات مثبت و منفی ای که این عناصر بر مغز و درک بصری کاربران دارند را نیز تشخیص و مورد بررسی قرار داد، این سوال مطرح می شود که عناصر کالبدی بازارهای ایرانی چه تاثیری بر درک بصری و شناختی کاربران دارند و چگونه این عناصر، الگوهای احساسی و رفتاری مشتریان و بازدیدکنندگان را تحت تاثیر قرار می دهند؟
در این راستا این مطالعه با بررسی های کتابخانه ای و با استفاده از روش توصیفی تحلیلی به دنبال دستیابی به اصولی در جهت پیشبرد این دانش در حوزه معماری و طراحی ساختارهایی مطابق با الگوهای رفتاری، روحی و عملکردی کاربران فضاها می باشد. دستاوردهای این نوشتار ارائه ساختارها و راهکارهایی علمی در جهت برانگیختگی احساسات مثبت و هیجانات کاربران فضاهای معمارانه است.
واژه های کلیدی: “نوروساینس”،” مغز و سیستم عصبی کاربران”، “ساختارهای معماری”،”الگوهای احساسی و رفتاری کاربران”،” معماری بازارها”.
1
مقدمه
موج غرب گرایی ای که از چندین دهه پیش در ایران آغاز شده و تا به امروز ادامه داشته، کالبد و کارکرد بسیاری از ساختمان ها را تحت تاثیر قرار داده است. در این دوران روی کار آمدن سبک مدرن و پیروی صرفا تقلیدی و ظاهری معماران و طراحان از این سبک بدون توجه به سایر جوانب، جنبه های انسانی فضا را چه از لحاظ فیزیکی و چه از لحاظ روانی تحت تاثیر قرار داده است . درحالیکه انسان ها اصل اساسی طراحی و مخاطبان اصلی بناها می باشند . بنابراین ساختمان ها می بایست در خدمت انسان ها و بستر طراحی باشند.
انسانها موجوداتی با ابعاد فیزیکی- کمی و روانی- کیفی می باشند. در سده اخیر در حالیکه به ابعاد فیزیکی- کمی فضاها توسط معماران کم و بیش توجه می شده است اما ابعاد روانی- کیفی انسان ها (به عنوان کاربران اصلی ساختمان ها) کمتر مورد توجه قرار گرفته است. فضاهای معماری با زندگی انسان ها رابطه ای ناگسستنی دارند. انسان ها از طریق حواس خود با فضاهای پیرامونی خود ارتباط برقرار کرده و آنها را درک می کنند. درک فضا باعث بروز رفتارهایی در انسان ها می شود. معماران با چگونگی نحوه طراحی شان و ایجاد پدیده های گوناگون در فضاهای معماری می توانند بر ادراک و رفتار کاربران تاثیر گذارند. از دیدگاه فرتیز استیل:” اندازه مکان، درجه محصوریت، تضاد، مقیاس، تناسب، فاصله، بافت، رنگ، بو، صدا و تنوع بصری ادراکات و به تبع آن رفتارهای انسان ها را تحت تاثیر قرار می دهد.” [1] معماران با تنظیمات درست هریک از این عناصر می توانند درک انسان از فضا را که تحت تاثیر فعالیت های یاخته های عصبی مغز است را تحت تاثیر قرار دهند. یاخته های عصبی مغز انسان در مواجهه با هر یک از این پدیده ها شروع به فعالیت می نمایند. این فعالیت ها پس از طی مراحل پردازشی منجر به بروز احساسات و رفتارهایی خاص در کاربران می شوند. در این راستا معماران با همکاری متخصصان علوم اعصاب و علوم شناختی می توانند دست به طراحی هایی مطابق با الگوهای رفتاری و احساسی کاربران زنند و وجوه ذهنی کاربران را تحت تاثیر قرار دهند و در نهایت احساس لذت و خوشایندی را برای آنها در ساختمان هایی با کاربری های متفاوت در شهرها فراهم نمایند.
بازارها یکی از مهمترین کاربری های چند منظوره شهری در گذشته به شمار می رفته اند، که شهروندان برای هدف خاص خرید و یا گذراندن اوقات فراغت و ; به آنجا مراجعه می نمودند. بنابراین توجه به ساختارها و عناصر کالبدی و معنوی شکل دهنده این کاربری ها در جهت برانگیختن حسی مثبت برای کاربران و احساس خشنودی آنها امری حیاتی به شمار می رود. این نوشتار با مطالعه و بررسی موضوعات مرتبط با معماری و یافته های علوم اعصاب در این حوزه به بررسی راهکارها ایده های خلاقانه و معمارانه طراحان و معماران در طراحی بازارها در گذشته نیز پرداخته است. با وجود اینکه سال های بسیاری از ساخت بازارها می گذرد، مشاهده می شود
که طراحی هر یک از عناصر این بناها علت خاصی داشته و برای رفع نیازهایی مشخص به کارگرفته شده اند.
با تکیه بر اصول و مبانی نوروساینس می توان ادعا نمود که بکارگیری هر یک از عناصر کالبدی و محتوایی در ساختار بازارها علت خاصی داشته و موجب برانگیخته شدن احساسات و واکنش های رفتاری خاص و رفع نیازهایی مشخص در کاربران این گونه فضاها می شده است. امروزه قواعد نوروساینس و ارتباط آن با دنیای معماری را می توان به عنوان روشی نوین در فرآیند طراحی معماری به شمار آورد که افق های جدیدی را در پیش رو دارد. با ترکیب راهکارهای حاصل شده از ارتباط میان نوروساینس و معماری بازارها و شیوه های زندگی امروزی انسان ها می توان در جهت رفع نیازهای کاربران و ایجاد فضاهایی امروزی در تطابق با ترجیحات آنها گام برداشت.
ادراک محیط:
درک محیط یکی از مفاهیم مهم در عرصه معماری و مطالعات متقابل انسان و محیط می باشد. دنیای اطراف سرشار از محرک هایی است که از طریق حواس پنجگانه انسان ها دریافت می شوند، به بیانی ساده تر می توان ادعا نمود که هر عنصر یا ساختاری در محیط، که قابلیت درک شدن را داشته باشد نیز به ادراک محیط کمک می کند. ” نظام عصبی و ادراکی انسان مسئول برقراری ارتباط بین انسان و محیط پیرامونی او است.” [2]
کاربران فضاهای معمارانه، محیط های اطرافشان را از طریق ویژگی هایی که در آنها وجود دارد نیز شناسایی می کنند مانند فرم، رنگ، تناسبات، هندسه و ; . محیط های پیرامونی سرشار از محرک های بصری است، گیرنده های بینایی اطلاعات را دریافت نموده و به سیستم عصبی منتقل می سازند. آنچه را که از محیط تبدیل به اطلاعات معنایی می شوند نیز ادراک محیط نام دارد. انسان ها از طریق ادراک می توانند با محیط اطراف خود در تعامل باشند. امروزه طراحان به دنبال این مسئله می باشند که فرآیند طراحی شان را به گونه ای پیش برند و به نتیجه برسانند که درک مناسب و خوبی از محیط برای کاربران فراهم آورند تا آنها با حضور در آن فضا حس آرامش را درک نمایند. از زاویه زیست شناختی، ادراک محیط را می توان تجاربی ذهنی از محیطی که شامل عناصر و اجزای گوناگون است نیز در نظر گرفت، که معمولا ناشی از تحریک گیرنده های حسی بدن است. ” این تحریک ها به وسیله مکانیزم هایی به صورت فعالیت های نورونی تبدیل شده و سپس به نواحی مرکزی نظام عصبی فرستاده می شوند تا در آنجا پردازش نورونی بیش تری بر روی آنها صورت گیرد این مرحله، مرحله نهایی از پردازش نورونی در مغز است که پایه گذار ادراکات انسان ها از محیط های اطراف می شود.” [3] اینجاست که نقش پراهمیت مغز و سیستم عصبی انسان ها در فرآیند ادراک محیط باز شناخته می شود. برای داشتن محیط
2
هایی سازگار و متناسب با نیازهای ادراکی- رفتاری کاربران، باید شناختی صحیح و دقیق از رابطه بین انسان و محیط به دست آورد.
درک بصری انسان ها برای برقراری روابط اجتماعی، درک محیط، ارتباطات محیطی، تجربیات و تصورات محیطی بسیار مهم است. در تصویر شماره 1 چگونگی درک بصری انسان در محیط نشان داده شده است .
تصویر شماره 1، درک بصری انسان ها ( ANFA workshop summery, (2005
این تصویر نشانگر این موضوع است که یک عنصر محیطی چگونه از طریق شاخصه هایش ( درخشانی، رنگ، بافت و ;) به تحریک قوای بینایی انسان می پردازد. سلول های بینایی انسان عناصر گوناگون این تصویر را از یکدیگر تمییز می دهند و بعد آنرا از طریق معنا بخشی طی یک فرآیند ذهنی و( با بر انگیختن احساسات و توجه، ایجاد خاطره و اثر گذاری بر سیستم عصبی) درک کرده و منجر به بروز رفتار می شود.
بدین منظور به دلیل ارتباط تنگاتنگ ادراک با نظام عصبی و پرداختن به جزئیات رابطه بین انسان و محیط، در بخش بعد به ساختار مغز و سیستم عصبی انسان و چگونگی عملکرد و نقش آن در فرآیند ادراک نیز پرداخته شده است.
ساختار مغز و دستگاه عصبی انسان
مغز یکی از حساس ترین و پیچیده ترین اعضای بدن به شمار می رود که بخشی از سیستم اعصاب مرکزی است .” دستگاه عصبی انسان مجموعه ای از سلول ها و ارتباطات سلولی است که باعث برقراری ارتباط انسان با دنیای درون و محیط پیرامون شده است. دستگاه عصبی از سلول هایی تشکیل شده است که وظیفه آنها دریافت محرک های حسی و انتقال آنها به اندام های عمل کننده ( غدد یا عضلات) می باشد. در دستگاه عصبی محرک های حسی که دارای منشا درونی یا بیرونی هستند با یکدیگر هماهنگ می شوند. پیام
های عصبی وابران1 نیز با یکدیگر هماهنگ شده و باعث عملکرد هماهنگ اندام های عمل کننده می شوند.” [4] مغز دارای قسمت های مختلف با عملکردهایی متفاوت است که به شرح زیر است:
-1 نیمکره های مغز ( مخ)
-2 ساقه مغز
-3 مخچه
-4 قشای مغز ( قشر مخ)
-5 سیستم لیمیک
متوسط وزن مغز در مردان 1350 گرم و در زنان 1250 گرم است که یک پنجم از انرژی تولید شده در بدن به وسیله مغز استفاده می شود. اولین و مهم ترین جزء از مغز نورون ( سلول عصبی) نام دارد که به عنوان پایه ای ترین قسمت از مغز معرفی می گردد مغز از تعداد زیادی سلول عصبی به نام نورون تشکیل شده
است. مغز از طریق این سلول ها پیامهای مختلفی (پیام های عصبی) را به قسمت های مختلف بدن فرستاده و پیامهایی را نیز دریافت میکند. مخ بخشی از مغز است که به صورت دو نیمکره می باشد که مرکز فرایندهای عالی ذهن، محل ثبت احساسها، آغاز اعمال ارادی، تصمیمگیری و تدوین نقشه است.2 قسمت های مختلف تشکیل دهنده نیمکره ها شامل لوپ پیشانی، لوپ آهیانه ای، لوپ پس سری، لوپ گیجگاهی و لوپ حاشیه ای است که هر یک وظیفه خاصی را بر عهده دارند. در تصویر شماره 2 بخش های مختلف نیمکره مغز و عملکرد هر یک نشان داده شده است.
تصویر شماره 2، بخش های مختلف نیمکره مغزی، ماخذ:
(www.pinterest.com)
مغز به عنوان یکی از ارگان های بدن تمامی ادراکات حسی را از حواس پنجگانه دریافت و آنها را پردازش می نماید . ” بخش بزرگی از مغز به قوای بینایی و هماهنگی اش با سایر حواس اختصاص داده می شود” [5]
-1 پیام هایی که از مغز و نخاع به سمت اندام ها و ماهیچه ها ارسال می شود.
-2 برگرفته از سایت http://fa.wikipedia.org
3
رسانش پیامهای عصبی را بر دوش دارند. نورون ها سلول های
سامانه عصبی بدن انسان از یاخته های عصبی ای تشکیل شده تحریکی هستند که برای دریافت محرک ها و هدایت جریان عصبی
است که دارای خواص ویژه ای از جمله تأثیرپذیری نسبت به تخصص یافته اند.” [4]
محرکهای خارجی، ایجاد یک جریان عصبی که نمایانگر تأثیر نورونها از راه رشتههایی بنام دندریت پیام را دریافت کرده و از راه
محرک است، هدایت جریان عصبی از یک نقطه ی دستگاه به نقطه رشتههای دیگری بنام آکسون پیام را به یاخته دیگر رسانش میکنند.
ای دیگر و سرانجام انتقال آن از یک واحد عصبی به واحدی دیگر نیز در سیناپس نورونها به یکدیگر یا به اندامهای بدن پیوسته
می باشد. یکی از وظایف سامانه عصبی دریافت پیام ها از حواس نمیشوند، بلکه تنها در نزدیکی هم قرار میگیرند و با تراوش
پنجگانه است. دریافت حواس هنگامی اتفاق میافتد که
بدن از
پیامرسانهای عصبی (مانند استیل کولین یا نور اپی نفرین) پیوند
راه نورونها، گلیا و سیناپسها3به گردآوری اطلاعات و دادهها برقرار میگردد. هریک از این یاخته های عصبی توانایی ارتباط و


مقاله کودکان خیابانی word دارای 50 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله کودکان خیابانی word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است
بخشی از فهرست مطالب پروژه مقاله کودکان خیابانی word
مقدمه
فرضیه
فصل دوم
بچه های خیابانی کیستند
عوامل موثر بروز پدیده بچه های خیابانی
پدیده کودکان خیابانی و عوامل موثر در آن
مددرسانی
فصل سوم
7/5 میلیون کودک در جهان بردگی می کنند
سوء استفاده از کودکان خیابانی
نگاهی به وضعیت کودکان خیابانی بر طبق آمار خانه سبز
فصل چهارم
فصل پنجم
آقازاده ها بخوانند : کودکان خیابانی جمعه ها به مدرسه می روند
اهداف و آرزوها
فردای روشن
فصل ششم
منابع
بخشی از منابع و مراجع پروژه مقاله کودکان خیابانی word
کودکان خیابانی، عباس علی علیرضا دوانلو نشریه خراسان
کودکان خیابانی کیستند؟ خلاصه ای از تحقیق سازمان ملل متحد یونیسف نشریه همشهری
مشکلی به نام کودکان خیابانی نشریه همشهری
پدیده کودکان خیابانی و عوامل مؤثر در آن نشریه مردم سالاری
علل پیدایش و گسترش کودکان خیابانی در ایران نشریه اصلاح و تربیت
بررسی وضعیت کودکان خیابانی، علل پیدایش و راهکارها نشریه اصلاح و تربیت
بچه های خیابانی جمعه ها به مدرسه می روند آقازاده ها بخوانند نشریه ابرار
کتاب فرجاد محمد حسین (1374) آسیب شناسی اجتماعی و جامعه شناسی انحرافات انتشار بدر چاپ ششم
مقدمه
انتشار آمار 200 هزار نفری کودکان خیابانی واکنش های متفاوتی را در پی داشته است. رئیس سازمان بهزیستی کشور آمار واقعی را یک دهم این عده می داند و آن را نیز با عناوین متفاوتی تفکیک می کند. در هر حال واقعیت تلخی که همچون بمب ساعتی زیر پای اجتماع ما قرار دارد ، قربانیانی با نام «کودکان خیابانی» هستند که در تمام شهرهای کشور شب و روز به چشم میخورند
پدیده کودکان خیابانی که طی سالهای اخیر به شدت آماری رو به رشد داشته بنابر دلالی که تشدید شده همچنان ادامه دارد و باتوجه به اینکه 50 درصد جمعیت کشور سنی کمتر از بیست سال دارند به تهدیدی جدی تبدیل خواهد شد. براساس تعریف صندوق کودکان سازمان ملل متحد ( یونیسف) کودکان خیابانی کسانی هستند که عمده وقت خودرا بدون سرپرست بزرگسال در خیابانها میگذرانند. تحقیقات کارشناسان نشان داده است که آغاز ولگردی در میان کودکان از سن 10 تا 13 سال بیشتر است و در آستانه بلوغ که تغییرات جسمی و روحی به وجود می آید این ناهنجاری شدت می یابد
محققان معتقدند که وضعیت اقتصادی خانواده ، تأثیر به سزایی بر ولگردی دارد و غالب کودکان به علت فقدان معیشت کافی و وضع نامساعد خانوادگی به تکدیگری و ولگردی میپردازد. وضع نامطلوب خانوادگی مرگ زود رس پدر و مادر ، چند زنه بودن پدر، تعدد فرزندان و فقدان محبت از جمله عوامل در افزایش کودکان خیابانی است
براساس بررسی های پزشکی قانونی غالب کودکان ولگرد و خیابانی مورد تجاوز جنسی قرار گرفته اند و به ناچار تن به هر کاری داده اند
در مشهد طی یک سال تعداد کودکان از 185 مورد به بیش از 400 نفر افزایش یافته و به مسئله ای بسیار حساس تبدیل شده است
در اراک پدیده کودکان خیابانی نیز رشد روز افزون داشته و آمار کودکان خیابانی این بحث را به سطوح مسئولان و افکار عمومی کشانده است. مسئول دفتر آسیب های اجتماعی بهزیستی گلستان می گوید در طرح سال 1379 ، 69 کودک و در طرح سال 80 ، 516 کودک خیابانی را درمرکز استان پذیرش دادیم ولی تعداد واقعی آنان بیش از این رقم است در عین حال مراکز نگه داری آنان موفقیت چندانی ندارد، در هر حال کودکان خیابانی که امروز قربانی ضعف سیستم اجتماعی هستند ، فردا بزهکارانی خواهند شد که از جامعه انتقام می گیرند روند اجباری زندگی آنان ، آن ها را به سرنوشت تاسف باری می رساند آنان که به دلیل بی سرپرستی بد سرپرستی و تک سرپرستی به کار اجباری رو آورده اند معمولا با مشاغل(روزنامه فروشی، گل فروشی و ..) شروع می کنند و به مشاغل سیاه ( فروش مواد مخدر ،توزیع نوار و مشروب) میرسند تعداد کودکان خیابانی و کودکان کار در اغلب شهرهای کشور و به خصوص شهرهای بزرگ غالباً با کودکان فراری نیز افزایش می یابد. کودکانی که به علت رفتارهای تربیتی نامناسب، خشونت خانوادگی، فقر، اعتیاد، جدایی والدین، فریب خوردگی کانون خانواده را ترک می کنند و غالباً در اثر زرق و برق های شهرهای بزرگ به آن جا پناه می برند این کودکان در برخی موارد جذب باندهایی می شوند و در پایان هر روز بخشی از درآمد کار، تکدی گری و … را به ناچار به آن ها می دهند تا بتوانندبه کار خود ادامه دهند. اگر این روند با یک برنامه ریزی منسجم و هماهنگ بین دستگاهها مرتبط متوقف نشود و یا کاهش نیاید، خطراتی جدی به زودی جامعه را تهدید خواهد کرد برنامه ای که موجب جلوگیری از سوء استفاده از کودکان خیابانی ، تامین مکانی برای خواب شب. تهیه غذا و آموزش آنان برای تبدیل شدن به کارگر ماهر شود
فرضیه:
فقر، طلاق، بی سرپرستی و بد سرپرستی در خیابانی شدن کودکان موثرند
بچه های خیابانی کیستند؟
مطالعه به عمل آمده در خیابان های تهران نشان می دهد که کودکان خیابانی از سنین خیلی پایین در پارک ها و چهار راه های شلوغ پر رفت و آمد دیده می شوند. اکثر این کودکان همراه با خانواده هایشان از نقاط دیگر ایران و همچنین کشورهای همسایه مانند افغانستان و پاکستان به تهران مهاجرت کرده اند. این خانواده های مهاجر یا در ساختمان مخروبه سکنی می گزینند و یا حداکثر می تواند در بدو ورود به تهران یک اتاق برای اقامت همه افراد خانواده که معمولا تعدادشان بیش از 6 تا 8 نفر است اجاره کنند. اکثر والدین این کودکان بیسواد بوده و پایکارند و یا فاقد مهارت های حرفه ای و در نتیجه به کارهایی مشغول می شوند که در آمد بسیار ناچیزی دارند. به این ترتیب کودکان هم مجبور می شوند برای کمک به اقتصاد خانواده تحصیلات رسمی را رها کرده و به مشاغلی خیابانی مانند دستفروشی و گدایی متوسل شوند زیرا آن ها هم فاقد مهارت ملی حرفه ای هستند
مسائل دیگری مانند از هم پاشیدن خانواده و مرگ یا معلولیت والدین نیز کودکان را به خیابان می کشد. کودکانی که از هر دو جسنیت می توان دید که در خیابان ها کار می کنند و برخی از آنها بیش از 5 سال ندارند. این کودکان با خطرات گوناگون و گاه ناشناخته ای مواجهند. از تصادف با اتومبیل و استنشاق دودهای مسموم کننده گرفته تا خشم وغضب رانندگان و مسافران شهری و همچنین دستگیر شدن توسط ماموران به جرم پرسه زدن در خیابان ها و سد معبر، این بچه ها همچنین در معرض خطر تبهکاران بزرگسال و سازمان یافته ای هستند که از آنان بر اجیری دزدی و فروش مواد مخدر استفاده می کنند و یا برای رسیدن به هدفهای پلیدشان آنان را مورد سوء استفاده بدنی وجنسی قرار می دهند این کودکان به علت محرومیت از غذای مناسب دچار سوء تغذیه بوده و در نتیجه محروم بودن از امکانات پزشکی و آموزش های بهداشتی از بیماری های پوستی و گوارشی رنج می برند و به طور کلی سالم نیستند این کودکان هر روز با سوء استفاده های روانی فراوان به شکل حملات شفاهی ( فحاشی) ، بزرگتر ها ، والدین و همقطاران خود رو به رویند
کودکانی که از خانه فرار کرده اند ، گروهی دیگر از این کودکان هستند آنان به دلیل سوءاستفاده های بدنی و روانی پدر و یا ناپدری و نامادری از خانه فرار کرده اند و فرار آنان پیامد طلاق ، مرگ ، ترک خانواده ویا ازدواج مجدد یکی از والدین است.این کودکان با خانواده های خود ارتباطی ندارند در نتیجه خانه ای هم ندارند که پس از کار به آن پناه برند و اغلب در مساجد ، اتوبوس های پارک شده و حتی کانال های تهویه دارها و قنادی ها می خوابند.این دسته از کودکان برای تبهکاری بزرگسال لقمه های آماده ای هستند و خیلی زود به وسیله این حرفه ای ها با دنیای تبهکاران آشنا می شوند. کودکانی که به دست این تبهکاران می افتند در طی دوره کارآموزی چنان مورد سوء استفاده جنسی و بدنی قرار می گیرند که چشم انداز زندگی آینده آنان شکل نگرفته کور می شود. آنان خیلی زود روشهای تبهکاران را فرا می گیرند و به تدریج تمایل می یابند که به کارهای ضد اجتماعی وجسورانه تر دست زنند ، از جیب بری و ماشین دزدی تا سرقت منازل ، تبهکاران حرفه ای از تعدادی از این کودکان نگه داری می کنند ودر نتیجه حضور آنان دردنیای تبهکاران سازمان یافته کم و بیش تثبیت می شوند و تداوم می یابند
به این ترتیب دستیابی به این گروه از کودکان برای کسب اطلاعات از وضعیت کنونی و همچنین سوداهایی که برای آینده به نظر می رسد که به آینده خوش ببنند. حتی برخی ازآنان آرزو دارند در آینده معلم ، دکتر، مغازه دار و یا تاجر شوند هر چند کودکی آنان زیربار امرار معاش و نگه داری از افراد خانواده مدفون شده و مجالی برای دنبال کردن تحصیلات و یا حتی بازی های کودکانه ندارد
در موارد خاصی بچه ها برای یک «صاحب کار» کار می کنند صاحب کار بزرگسالی است که یک گروه از کودکان را نگه داری می کند.از دستگیری آنان جلوگیری می کند و اجناسی را که کودکان باید بفروشند در اختیار آنها می گذارد این صاحب کار مقدار فروش و درآمد روزانه را معین می کند و در پایان هر روز بچه ها نخست باید درصد معینی ازدرآمدشان رابه صاحب کار بدهند و آنگاه می توانند بقیه آن را برای خود و خانواده هایشان نگه دارند
بنابراین کودکان خیابانی از کلیه حقوق بقا، رشد ، امنیت اجتماعی ،مراقبت های بهداشتی ، حفاظت از سوء استفاده های جسمی وروحی و محیط خانوادگی سالم محرومند و در نتیجه گروه بسیار آسیب پذیری را تشکیل می دهند که محتاج توجه و رسیدگی فوری است


مقاله رایگان بررسی منابع آب زیر زمینی و دلایل کاهش آن در سال های اخیر word دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله رایگان بررسی منابع آب زیر زمینی و دلایل کاهش آن در سال های اخیر word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله رایگان بررسی منابع آب زیر زمینی و دلایل کاهش آن در سال های اخیر word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله رایگان بررسی منابع آب زیر زمینی و دلایل کاهش آن در سال های اخیر word :
ماهیت تفکر:
آلفرد بینه روانشناس فرانسوی که بعدها بعلت تعبیه طرق آزمایش هوش مشهور گردید از پیشروان مطالعه کنندگان تفکر می باشد. بینه دو دختر خود را برای تحقیقات به کار برد و از آنها درخواست نمود که جریان تفکرات خود را برای وی شرح دهند وی دریافت که غالباً در تفکر تصویر یا شبح فکری یا مبادی حسی موجود نمی باشد. در نتیجه این تحقیقات برخلاف نظریات سابق خود به این نتیجه رسید که تصویرات و مبادی حسی برای تفکر از جمله واجبات نبوده بلکه پایه تفکر بر اجزایی است که دیگر قابل تجزیه و تحلیل نمی باشد.
در همین اوان اوزوالد کولپه و چند نفر از شاگردانش در (ورزبرک) شروع به تحقیقات علمی درباره تفکر نمودند. کولپه برخلاف نظریات رهبر روانشناسی آلمان ویلهلم ووفت اظهار داشت که جریات تفکر کاملاً مستقل از احساسات و تصویرات می باشد.
اولین آزمایش در این باره بوسیله کارل مار به انجام گردید، وی دو وزنه را به اشخاص ارائه داد و درخواست نمود که قضاوت نمایند کدام یک سنگین تر می باشد.
گرچه بیشتر قضاوتها درست بود ولی وقتی از این اشخاص سئوال می شد که آیا در قضاوت خود هیچ درون بینی به کار برده اند جواب منفی می دادند پس ماربد به این نتیجه رسید که یک نوع تجربه ای بایستی وجود داشته باشد که این اشخاص آن را برای قضاوت خود بکار برده اند و آنرا بطور مبهم (طرز تلقی وجدانی) نامید


مقاله مرغ داری word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مرغ داری word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مرغ داری word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مرغ داری word :
مقدمه
تخم مرغهای تولید شده در ابتدای دوره تخم گذاری معمولاً کوچک هستند و با افزایش سن، اندازه تخم مرغ هم بزرگتر می شود. از طرفی هم می دانیم که وزن جوجه هچ شده تحت تأثیر وزن تخم مرغ می باشد. لذا معمولاً تخم مرغهای اولیه دوران تولید را برای جوجه کشی استفاده نمیکنند. اگر ما بتوانیم بوسیله به تأخیر انداختن بلوغ، تخم مرغهای بزرگتری داشته باشیم می توانیم در طی دوران تولید، تعداد بیشتری تخم مرغ قابل جوجه کشی به بازار عرضه کنیم. از طرف دیگر اگر به تأخیرانداختن بلوغ در مرغها طولانی شود هزینه تولید هر تخم مرغ قابل جوجه کشی افزایش می یابد لذا باید طوری برنامه ریزی کرد که سن شروع تولید گله اقتصادی باشد. هرچه سن در شروع تخمگذاری بیشتر باشد، در دروان تولید تخم مرغهای بزرگتری تولید می شود.
به تأخیر انداختن بلوغ:
در پستانداران چشمها مسئول بروز پاسخ به نور می باشد، ولی برای تحریک نوری و تکامل جنسی در پرندگان ضروری نیستند. در پرندگان گیرنده های نوری خارج شبکیه ای که مسئول پاسخ نور برروی فعالیت جنسی هستند در قسمت هیپوتالاموس شکمی – میانی و یا شبکه tuberal قرار دارند.
تحقیقات در اکثر گونه ها نشان داده است که غده پینه آل نقشی در پاسخ نوری جنسی ندارد.
نور از طریق تأثیر بر هیوتالاموس باعث افزایش ترشح گنادوتروپین های هیپوفیز شده و با افزایش FSH و LH باعث افزایش رشد تخمک در تخمدان
می شود. البته تنها نور مرئی است که سبب تحریک هیپوتالاموس – هیپوفیز
می شود و نور ماوراء بنفش یا مادون قرمز اثری بر آن ندارد. برای جلوگیری از بلوغ زودهنگام پولتها که منجر به افزایش تولید تخم مرغهای ریز و عارضه پرولاپس می شود مرغدارها با تغییر برنامه نوری شروع تولید را به تأخیر می اندازد. در سیستم بسته این کار نسبتاً آسان است ولی در سالنهای پنجره دار اجرای این برنامه کمی مشکل است اگر پولتها در زمانی هچ شده باشند که در دوران رشد آنها، طول دوره روشنائی روز، در حال افزایش باشد، پولتها در سن کمتری شروع به تولید تخم مرغ می کنند و اگر در زمانی هچ شده باشند که طول دوره روشنائی در دوران رشد آنها در حال کاهش باشد. شروع تولید تخم مرغ به تأخیر می افتد.
شدت نور در طی دوران رشد باید حدود 5/0 فوت کندل (5 لوکس) باشد. اگر شدت نور بیشتر از این مقدار باشد باعث بروز عارضه کانی بالیسم می شود. اگر طول مدت روشنائی کمتر از 12-11 ساعت در روز باشد، بلوغ جنسی و تولید به تأخیر می افتد و اگر طول مدت روشنائی بیشتر از این مقدار باشد پولتها سریعتر بالغ شده و زودتر به تولید می رسند. لذا آستانه 12-11 ساعت نوردهی در دوران رشد به عنوان مبنای برنامه محدودیت نوری مورد استفاده قرار می گیرد. به تأخیر انداختن بلوغ فقط برای طیوری که در دوران رشدشان طول مدت نور طبیعی در روز در حال افزایش است ضروری به نظر می رسد. گله هایی که در سن بلوغ سبکترند در تما م دوران تولید تخم مرغهای ریزتری نسبت به گله هایی با وزن طبیعی تولید می کنند. کاهش طول مدت نوردهی هنگامی در تأخیر بلوغ جنسی مؤثر است که به پائین تر از 12-11 ساعت در روز برسد.
با به تأخیر انداختن بلوغ، هزینه پرورش پولت و هزینه تولید تخم مرغ افزایش پیدا می کند و باید هزینه اضافی و سود حاصل از تولید تخم مرغهای بزرگتر را با هم مقایسه کرد و بهترین سن تولید را انتخاب نمود. در حال حاضر شروع تولید در 20-19 هفتگی طبیعی به نظر می رسد. هرچه سن پولت در شروع تخمگذاری بیشتر باشد در دوران تولید تخم مرغهای بزرگتری تولید می شود. به تعویق افتادن شروع تولید منجر به تولید تخم مرغهای بزرگتر نمی شود بلکه افزایش سن پرنده عامل اصلی این پدیده است. با پیشروی تولید، اندازه تخم مرغها هم بزرگتر می شود. بهترین نتایج زمانی بدست می آید که برنامه محدودیت نوری از سن 12 هفتگی پولتها انجام گیرد.
تغییر سیستم نوردهی از دوران رشد به دوران تولید:
وقتی پولتها آماده تولید می شوند باید طول مدت نوردهی را افزایش دهیم. برنامه نوردهی دوران رشد باید در هنگام تولید اولین سری تخم مرغها، به برنامه نوردهی دوران تولید تغییر یابد. افزایش زیاد و ناگهانی ساعات نور در هنگام رسیدن به بلوغ، باعث افزایش پرولاپس می شود. اگر گله با نور 12-11 ساعت به بلوغ رسید، طول مدت نور در شروع تولید نباید بیشتر از یک ساعت افزایش یابد. در این مورد می توانید مدت نوردهی را در شروع تولید به 13 ساعت افزایش دهید. از هفته اول افزایش نوردهی به بعد، هر هفته 15 دقیقه طول نوردهی را افزایش دهید تا به مقدار مورد نظر برسید.
در طول دروان تولید طول مدت نوردهی را می توان افزایش داد ولی هرگز نباید آنرا کاهش داد. همیشه باید طول مدت نوردهی در روز، بیشتر از طول مدت نور در طولانی ترین روز سال باشد.


مقاله شاه نعمت اله ولی word دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله شاه نعمت اله ولی word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شاه نعمت اله ولی word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله شاه نعمت اله ولی word :
هو غوث لواصلین و فخرالعاشقین، شاه نور الدین سید نعمت اله بن سید عبداله بن محمدبن عبداله بن کمال الدین بن یحیی بن هاشم بن موسی بن جعفر بن صالح بن محمدبن جعفر بن الحسن بن محمدبن جعفر بن محمدبن اسمعیل بن ابی عبداله محمدالباقرعلی زین العابدین بن حسین بن علی الوصی و فاطمه بنت النبی صلوات اله و سلامه علیه و علیهم اجمعین. و بدین ترتیب نسب این عارف بزرگ یا بیست واسطه به امیر مؤمنان علی بن ابیطالب علیه الصلوات و السلام می رسد.
آباء و اجداد امجادش همه صاحب مقامات عالیه و از اهل مکاشفه و ریاضیات و کرامات بوده اند و جدش در شهر حلب (سوریه فعلی) سکونت و اقامت داشته است. پدرش سید عبداله از عربستان و حلب به ایران آمده و پس از گذشت و گذار در بلاد مختلف، سرانجام در کرمان رحل اقامت افکنده است.
سید بزرگوار، نعمت اله، در روز پنجشنبه بیست و دوم سنه ثلاثین و سبعمائه (730) و بعضی نوشته اند در سنه احدی و ثلاثین و سبعمائه (731) هجری قمری در قبصه کهسان از توابع هرات متولد شده است والده ما جده سید از شبانکاره فارس بوده است.
سید مقامات علوم را نزد شیخ رکن الدین شیرازی تحصیل نموده و از پنج سالگی آثار هوش و ذکاوت از جبین و حالش ظاهر بوده است.
علم بلاغت را نزد شیخ شمس الدین مکی و الهیات را در خدمت سید جلال الدین خوارزمی و علم کلام و اصول را پیش قاضی عضدالدین خوانده و درباره مطالب کتاب مرصاد العباد و متن فصوص مباحثات زیادی نموده است.
نظر به اینکه بصحبت و ملاقات اولیاء و مشایخ رغبت وافری داشته بمسافرت پرداخته و سیر و سیاحت را اختیار نموده است.
در بیست و چهار سالگی در مکه معظمه بخدمت قطب الاقطاب: شیخ عبداله یافعی، صاحب کتابهای: روضه الریاحین و درالنظیم و نشر المحاسن و ارشاد رسیده و ارادت او را اختیار نموده است.
مدت هفت سال تمام در مکه معظمه اقامت داشته و در این مدت بملاقات قطب الدین رازی نائل شده است. سید نعمت اله از مکه به مصر رفته و در آنجا بزیارت سلطان حسین اخلاطی موفق شده است.
سپس به ایران آمد و در سراب آذربایجان سید قاسم الانوار را در صغر سن بخدمت سید آوردند و مورد التفات و عنایت وی قرار گرفته. در سفر ماوراء النهر چندی بشهر سبز توقف کرد و در کوهستان سمرقند اربعینها داشت و در سرمای زمستان فردا “وحیدا” در مغاره های کوه بریاضت پرداخت و از کثرت برف راهها مسدود شد. در فصل بهار که برفها بتدریج بگداخت و صیادان بدان کوهسار رفتند سید را در غاری دیدند و متحیر ماندند که چگونه تک و تنها زمستان به آن سختی را در غار کوه بسر برده است.
سید معاصر اسیر تیمور گورکانی بود و در حدود کوهستان اور گنج بواسطه مشاهده بعضی کرامات: قریب نود هزار کس بسید اظهار ارادت کردند.
امیر سید کلال که فرقه نقشبندیه باو انتساب دارند ازین معنی براشفت و بخدمت امیر تیمور رسید و از سید سعایت کرد و به تیمور گفت که سید قصد خروج و داعیه سلطنت دارد او را از این صفحات باید بیرون کرد. که فسادی روی ندهد چون سید مستحضر شد فرمود تا حلوای امیر کلال را نخوریم از خراسان بیرون نرویم و آخر هم چنان شد که سید فرموده بود.
چون امیر کلال قطب فرقه نقشبندیه در خدمت امیر تیمور به سعایت از سید نعمت اله پرداخت و سخنان مفسدانه و مغرضانه بزبان آورد امیر تیمور خود شخصاً در یکی از مغارات بملاقات سید رفت و پس از سخنان بسیار که ما بین آندو رد و بدل شد. امیر بسید اظهار داشت شما از ولایت ما کوچ کنید و بجای دیگر بروید سید پس از تأمل و تفکر گفت: بهر ملکی که رفتم و بهر سرزمینی سیر کردم مملکت شما بود. پس کجا باید شد!
القصه سید بماوراء النهر رفت و در آنجا بود که میر حسینی سادات صاحب کنزالرموز و مصباح الارواح سیده حسیبه نسیبه که خواند زاده سلطان بخت: بنت میر عمادالدین حمزه حسینی الهروی بود بقصد ازدواج سید درآورد و در آنوقت سید شصت سال داشت.
پس از این ازدواج سید بجانب کرمان آمد و در کوه لنبان اقامت اختیار کرد و در اینجا بود که سید زاده بزرگوار سید برهان الدین خلیل اله فرزند آن جناب متولد شد.
چندی هم بتفت یزد توقف فرمود خانقاهی در آن محل بساخت و سلطان اسکندر بن عمر شیخ: مدت چهار سال امورات و سرپرستی آنجا را به سید موهبت کرد و از دور و نزدیک و ترک و تاجیک علماء و فقراء بخدمت وی می آمدند و سر ارادت بر آستانش مینهادند.

لیست کل یادداشت های این وبلاگ
دانلود مقاله Study of CO2 Injection for EOR (Enhanced Oil Recov
دانلود مقاله تاثیر خشکسالی در افزایش و کاهش افات و بیماریهای گی
دانلود مقاله RESTORATION OF AN OTTOMAN BATH IN GREECE pdf
دانلود مقاله شبیه سازی سه بعدی و بهبود رسانایی خروجی در ترانزیس
دانلود مقاله طرح کتابخانة الکترونیک سلامت pdf
دانلود مقاله تاثیر پلیمر کاتیونی در تشکیل گرانول هوازی در راکتو
[عناوین آرشیوشده]