دانلود مقاله تغذیه مناسب برای ورزش تنیس pdf دارای 21 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله تغذیه مناسب برای ورزش تنیس pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله تغذیه مناسب برای ورزش تنیس pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله تغذیه مناسب برای ورزش تنیس pdf :
1-کربوهیدرات ها
همانطور که از نا مشا ن پید است کربوهیدراتها از کربن ،هیدروژن و اکسیژن تشکیل شده اند. کربوهیدراتها می توانند به شکل مونوساکارید یا قند های ساده نظیر فروکتوز و گلوکز (فرم موجود در خون)، دی ساکارید ها یا دو قندها مانند ساکا روز (قند نیشکر)، لاکتوز(قند شیر) و مالتوز (قند مالت) و پلی ساکارید ها یا قند های مرکب مثل نشاسته گیاهان و گلیکوژن (نشاسته حیوانی) باشند. قندهای ساده در آب حل می شوند در حالی که قندهای مرکب این چنین نیستند .
بدن برای به دست آوردن سریع انرژی به کربوهیدراتها متکی است . در اینجا تاکید بر روی سرعت تولید انرژی است ، زیرا اگر چه پروتیین و چربی هم می توانند انرژی تولید کنند اما به هیچ وجه به اندازه کربوهیدراتها موثر وسریع نیستند.از آنجا که کربوهیراتها به آسانی برای بدن انرژی آزاد می کنند قسمت زیادی ازرژیم غذایی ورزشکاران باید از کربوهیدراتها تشکیل شود .بدن ورزشکاران قادر است حدود 2500کیلو کالری از این نوع انرژی ذخیره کند که60الی70در صدانرژی از طریق مصرف کربوهیدراتها تا مین میگردد.
دانلود مقاله طراحی سیال حائل برای عملیات سیمانکاری pdf دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله طراحی سیال حائل برای عملیات سیمانکاری pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله طراحی سیال حائل برای عملیات سیمانکاری pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله طراحی سیال حائل برای عملیات سیمانکاری pdf :
سال انتشار: 1385
محل انتشار: یازدهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران
تعداد صفحات: 9
نویسنده(ها):
رامین برومند – کارشناس ارشد حفاری نفت دانشگاه صنعت نفت تهران
محمدرضا کمالی – رییس واحد اکتشاف و تولید پژوهشگاه صنعت نفت
علیرضا مرتضوی – رییس پژوهش و حفاری پژوهشگاه صنعت نفت
چکیده:
سیالات حائل (spacers) از اهمیت ویژه ای در عملیات سیمانکاری برخوردار هستند، به نحوی که با استفاده از این سیالات موفقیت عملیات سیمانکاری تا % 100 افزایش می یابد. با توجه به اهمیت این سیالات در صنعت نفت و وابستگی کشور در این زمینه به شرکتهای خارجی، طراحی و تولید این سیالات در داخل کشور امری کاملاً ضروری و اجتناب ناپذیر است. بنابراین با همکاری پژوهشگاه صنعت نفت اولین سیال حائل برای استفاده در چاههای نفت کشور طراحی و ساخته شد.جهت طراحی سیال حائل برای یک سازند، خصوصیات گل حفاری و دوغاب سیمان استفاده شده در آن سازند مورد نیاز می باشند که در این پروژه سازند آسماری از میدان ماروون انتخاب شد.پس از انجام تستهای متعدد با افزودنیهای متفاوت، سیال حائلی با خصوصیات مورد نظر تهیه شد. پس از این مرحله نوبت به انجام تستهای مربوط به سازگاری سیال حائل با گل حفاری و دوغاب سیمان رسید. تستهایی چون: خصوصیات ریولوژیکی، قابلیت شستشو، زمان نیم بندش و مقاومت فشاری. که نتایج آنها رضایت بخش بود. سیال طراحی شده قابلیت رقابت با انواع خارجی خود را دارا می باشد و باعث صرفه جویی ارزی برای کشور خواهد شد.
دانلود مقاله تاثیر سیستمهای مختلف خاکورزی بر وزن مخصوص ظاهری و تخلخل خاک و عملکرد محصول گندم pdf دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله تاثیر سیستمهای مختلف خاکورزی بر وزن مخصوص ظاهری و تخلخل خاک و عملکرد محصول گندم pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله تاثیر سیستمهای مختلف خاکورزی بر وزن مخصوص ظاهری و تخلخل خاک و عملکرد محصول گندم pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله تاثیر سیستمهای مختلف خاکورزی بر وزن مخصوص ظاهری و تخلخل خاک و عملکرد محصول گندم pdf :
سال انتشار: 1392
محل انتشار: دومین همایش ملی توسعه پایدار کشاورزی و محیط زیست سالم
تعداد صفحات: 7
نویسنده(ها):
عاطفه غلامی – دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت مناطق بیابانی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
حمیدرضا عسگری – استادیار گروه آبخیزداری و مدیریت مناطق بیابانی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
ابراهیم زینلی – استادیار گروه زراعت دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
زهرا سعیدی فر – دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت مناطق بیابانی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
چکیده:
این تحقیق به منظور بررسی تاثیر سیستمهای مختلف خاکورزی بر مقدار تخلخل خاک و عملکرد محصول گندم آبی، در آزمایشی در قالب طرح آشیانهای با سه تیمار (بیخاکورزی، کمخاکورزی و خاکورزی مرسوم) و سه تکرار در تعدادی از اراضی کشاورزیشهرستان چناران اجرا گردید. نتایج تجزیه واریانس دادههای مربوط به تخلخل خاک بیانگر آن است که تفاوت در مقدار تخلخل خاک بر اثر اجرای بیخاکورزی و دو تیمار دیگر معنیدار بوده است، بهطوریکه در تیمار بیخاکورزی بیشترین مقدار51/18درصد) و در تیمار خاکورزی مرسوم کمترین مقدار تخلخل46/38درصد) مشاهده گردید. نتایج تجزیه و تحلیل آماری مخصوص ظاهری تحت تاثیر سیستمهای خاکورزی نشان میدهد که خاکورزی تاثیر معنیداری بر میزان وزن مخصوص ظاهری خاکداشته است، بهطوریکه بیشترین وزن مخصوص ظاهری در تیمار بیخاکورزی1/41گرم بر سانتیمتر مکعب) و کمترین آن در تیمار خاکورزی مرسوم 1/29گرم بر سانتیمتر مکعب) میباشد. همچنین تفاوت معنیداری بین عملکرد محصول گندم در سه سیستم خاکورزی مشاهده گردید. بهطوریکه سیستم خاکورزی مرسوم ( 6825 کیلوگرم در هکتار) به نسبت عملکرد محصول بهتری را در مقایسه با سیستم بیخاکورزی5220/83کیلوگرم در هکتار) و کمخاکورزی5501/67کیلوگرم در هکتار) داشته است.
دانلود مشارکت فناوری اطلاعات در کارآفرینی pdf دارای 29 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مشارکت فناوری اطلاعات در کارآفرینی pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
مشارکت فناوری اطلاعات در کارآفرینی
چکیده
در این مقاله به بررسی مشارکت فناوری اطلاعات در کارآفرینی و ایجاد فرصتهای شغلی پرداخته شده است. در حقیقت فناوری اطلاعات به عنوان موتور محرکی در نظر گرفته شده است که ضمن به حرکت درآوردن چرخهای شغلی و استخدامی، سبب رشد و پویایی اقتصاد جامعه و ایجاد نوع جدیدی از اقتصاد میشود که اقتصاد دانش محور نامیده میشود. هدف از نگارش این مقاله مروری بر وضعیت فعلی در بازار کار فناوری اطلاعات و تأکید بر نقش کارگشای آن به عنوان یکی از راه حلهای معضل بیکاری در جوامعی است که بخش عظیمی از جمعیت جوان آنها علیرغم برخورداری از استعداد و انرژی کافی، همچنان از مشکل بیکاری رنج میبرند.
کلیدواژه : فناوری اطلاعات؛ کارآفرین؛ کارآفرینی؛ اقتصاد دانش محور؛ اشتغال زایی؛ اشتغال پیوسته
________________________________________
1- مقدمه
افزایش جمعیت در کشورهای در حال رشد، کاهش منابع و امکانات موجود در این کشورها و پیدایش نیازهای اجتماعی واقتصادی جدید همگی سبب توجه نهادها و مقامات مسئول در این کشورها به این نیازها و چاره اندیشی بنیادین یا مقطعی برای آنها شده است. بنا بر بررسیهای به عمل آمده و بر اساس آمارهای موجود، یکی از مهمترین مشکلات فرا روی جوامع در حال توسعه و حتی کشورهای صنعتی مشکل بیکاری1 است. مجموعه راه حلهایی که برای رفع این مشکل جهانی ارائه شده است، اصطلاحاً «کارآفرینی2» خوانده میشود. در اقتصاد رقابتی و مبتنی بر بازار امروزی که با تغییرات و تحولات سریع بین المللی همراه شده و فرایند گذر از جامعه صنعتی به جامعه اطلاعاتی3 را سبب ساز گریده است، از کارآفرینی به عنوان موتور توسعه اقتصادی4 یاد میشود که میتواند در رشد اقتصادی کشورها، ایجاد اشتغال و رفاه اجتماعی نقش مهمی را بر عهده داشته باشد. امروزه دیگر اقتصاد ملی جای خود را به اقتصاد جهانی داده است و در این عرصه کشورهایی موفق خواهند بود که فرصتهای شغلی را تنها به چارچوب جغرافیایی خود محدود نسازند، بلکه فضای کاری وسیعی به وسعت جهان در ذهن خود داشته باشند.
اما واقعاً چه ابزار یا وسیلهای میتواند چنین فضای گستردهای را فراهم نماید؟ فناوری اطلاعات و در رأس آن اینترنت پاسخ این سوال را به آسانی داده است. کاربردهای گوناگون اینترنت طی دهه اخیر سبب شده است تا این امکان ارتباطی فرضیهای را که در گذشته با شک و تردید تحت عنوان «دهکده جهانی» مطرح میشد، امروز برای ساکنان زمین به واقعیتی ملموس تبدیل نماید. امکانات منحصر به فرد اینترنت سبب پیدایش شکل جدیدی از تجارت شد که امروزه به نام تجارت الکترونیک شناخته شده است. انجام تعاملات تجاری به صورت پیوسته5 و سهولت در پرداخت و دریافت وجوه سبب ایجاد تحولی شگرف در شکل و ماهیت تجارت گردیده است.
همه این امکانات و توانمندیها به دست توانمند کسانی به وجود آمده اند که فکری خلاق و ذهنی با استعداد داشته اند. اینان کارآفرینان واقعی هستند؛ چرا که نه تنها سبب خود اشتغالی و اشتغال زایی برای مجموعههای انسانی وابسته به خودشان شده اند، بلکه میلیونها فرصت شغلی را نیز تنها با اتصال به اینترنت برای میلیونها نفر از ساکنان این کره خاکی فراهم ساخته اند. بنا بر این از یک سو با فناوری اطلاعات به عنوان بستر اشتغال زای جهانی روبرو هستیم و از سوی دیگر با کارآفرینانی مواجه میشویم که هر روز فرصتهای جدیدی را برای جویندگان شغل و کار در فضای مجازی ایجاد مینمایند. این کارآفرینان طیف وسیعی را از ارائه کنندگان خدمات و محصولات در اینترنت تا برنامه نویسان و متخصصان فناوری اطلاعات در بر میگیرند. بنابراین، اقتصاد دنیای امروز بر پایه نوآوری، خلاقیت و استفاده از دانش به ویژه دانش اطلاعات و ارتباطات استوار است. چنین اقتصادی را اقتصاد مبتنی بر دانش یا اقتصاد دانشمحور6 میگویند.
در این مقاله از یک سو به تشریح مشارکت فناوری اطلاعات در کارآفرینی پرداخته میشود و از سوی دیگر تعامل دو سویه میان این دو مورد بررسی قرار میگیرد. در پرتوی مباحث مطرح شده، کوشش میشود تصویری روشن از توانمندیهای بالقوه و بالفعل این فناوری در ایجاد فرصتهای نوین شغلی ارائه گردد. امید است مطالب مطرح شده در این مقاله بتواند در تصمیم سازیها و تدابیری که احتمالاً به منظور رفع مشکل بیکاری اتخاذ خواهند شد، مورد بهرهبرداری قرار گیرد.
2- کارآفرینی چیست، کارآفرین کیست؟
کارآفرینی موضوعی است که از اواخر قرن بیستم مورد توجه محافل آموزشی کشورهای جهان قرار گرفته است. بررسی تاریخ ادبیات کارآفرینی مؤید آن است که این واژه اولین بار در تئوریهای اقتصادی و توسط اقتصاد دانان ایجاد شده و سپس وارد مکاتب و تئوریهای سایر رشتههای علوم گردیده است.
کانتیلون7 (1755) که ابداع کننده واژه کارآفرینی است، کارآفرین را فردی ریسکپذیر میداند که کالا را با قیمت معلوم خریداری میکند و با قیمت نامعلوم میفروشد. جین بپتیست سی8 کارآفرین را هماهنگ کننده و ترکیب کننده عوامل تولید میداند اما ویژگی خاصی را برای او در نظر نمیگیرد (استیونسون و جاریلو 1990). به عبارت دیگر فردی باید عوامل تولید (زمین، نیروی کار و سرمایه) را جهت تولید، تجارت یا ارائه خدمات ترکیب کند که به این شخص «کارآفرین» و به کار او «کارآفرینی» گفته میشود (عابدی 1380).
یکی دیگر از تعاریف کامل و جامع کارآفرینی توسط شومپیتر9 ارائه شده است. وی در کتاب خود با عنوان «ئئوری توسعه اقتصادی» بین مفهوم واژه نوآوری10 و اختراع11 تفاوت قائل شده است و نوآوری را استفاده از خطرپذیری اختراع برای ایجاد یک محصول یا خدمت تجاری میداند. به نظر وی نوآوری عامل اصلی ثروت و ایجاد تقاضاست. بنابراین کارآفرینان مدیران یا مالکانی هستند که با راه اندازی یک واحد تولیدی- تجاری از اختراع بهرهبرداری میکنند (زیلاگی و والاس 1987).
با توجه به تعاریف ارائه شده در این خصوص میتوان گفت کارآفرین کسی است که:
? کار و شغل ایجاد کند.
? خوداشتغالی و دیگر اشتغالی ایجاد کند.
? ارزش افزوده ایجاد کند.
? محصولات یا خدمات جدید به وجود آورد.
? خلاقیت و نوآوری کاربردی داشته باشد.
? با خطرپذیری، فعالیتهای تولیدی و اقتصادی انجام دهد.
? نیازها را شناسایی و آنها را برآورده سازد.
? فرصتها را به دستاوردها تبدیل کند.
? منابع و امکانات را به سوی هدف هدایت کند.
? برای تقاضاهای بالقوه محصول بیافریند (پیش بینی در عرضه و تقاضا).
? ایده خلاق را به ثروت تبدیل کند.
3- انواع کارآفرینی
در یک نگاه کلی میتوان کارآفرینی را به دو نوع اساسی تقسیم نمود. کارآفرینی فردی و کارآفرینی سازمانی (موسوی 1387). اگر نوآوری و ساخت محصولی جدید یا ارائه خدماتی نو با توجه به بازار، حاصل کار فرد باشد؛ آن را کارآفرینی فردی و اگر حاصل تلاش یک تیم در سازمانی باشد؛ آن را کارآفرینی سازمانی مینامند.
بسیاری از کارآفرینان کار خود را در قالب ایجاد شرکتهای کوچک و متوسط12 (SMEها) شروع مینمایند. این شرکتها سهم به سزایی در توسعه صنایع پیشرفته وایجاد اشتغال داشته و نسبت به شرکتهای بزرگ از انعطاف پذیری بالایی برخوردارند. لذا بسیاری از دولتها متقاعد شده اند که باید بستر رشد را برای واحدهای کوچک و متوسط در قالب انکوباتورها13 (مراکز رشد فناوری)، پارکهای صنعتی و فناوری فراهم نمایند و آنها را تا زمانی که بتوانند به صورت یک شرکت مستقل وارد بازار شوند، حمایت کنند. در کشورهای جنوب شرقی آسیا 95% کل بنیادهای اقتصادی و صنعتی کشورها را SMEها تشکیل داده و به عنوان رکن اساسی در اقتصاد و اشتغال این کشورها تاثیرگذارند (موسوی 1387).
4- مشارکت فناوری اطلاعات در کارآفرینی
امروزه روشن شده است که اطلاعات و ارتباطات دو قدرت مهم هستند. این دو هم خود ارزش دارند و هم ارزش بوجود میآورند. فردی که از بازراهای مختلف و قیمت اجناس در آن بازراها اطلاع داشته باشد یا از گذشته و آینده بازار باخبر باشد، تصمیمات بهتری را برای رسیدن به سود بیشتر میتواند بگیرد. اطلاعات علاوه بر ارزش ذاتی، جنبه دیگری دارد که به دانش منتهی میشود و در مکانیزم تصمیمگیری و انجام بهتر آن اثر میگذارد. ارتباطات نیز مانند اطلاعات ارزشمند بوده و ارزش افزودهای متناسب با اندازه و نوع ارتباطات نصیب افراد میکند.
اطلاعات و ارتباطات دو ابزار اساسی مورد نیاز هر فعالیت کارآفرینی هستند. کارآفرینی در انزوا و بدون حمایت نهادها، سازمانها و انسانها امکانپذیر نیست. کارآفرینی مستلزم کشف یک نیاز اجتماعی است. و کشف نیازهای اجتماعی به شناخت اجتماع، نیازهای آن و بافت فرهنگی و اجتماعی و اقتصادی آن وابسته میباشد. در شناسایی نیاز هر فعالیت کارآفرینانه، ایدهپرداز یا تئوریسین میبایست نسبت به محیط بینش و بصیرت داشته باشد و بداند چه راهحلهایی برای رفعآن نیاز، در نقاط دیگری از دنیا ارائه شده است. بنابراین اطلاعات و دانش مانند ارتباطات از ملزومات هر فعالیت کارآفرینی است.
فناوری اطلاعات و در رأس آن اینترنت شرایط تازهای را پدید آورده است که در آن تولیدکنندگان، تامینکنندگان، فروشندگان و مشتریان، و تقریباً همه عوامل دستاندرکار یک چرخه اقتصادی قادرند در یک فضای مجازی مشترک با یکدیگر در ارتباط باشند و به تبادل اطلاعات، خدمات، محصولات و پول بپردازند. اینترنت تئوریها و نظریات جدیدی را به میان آورده است که یکی از آنها اشتغال پیوسته14 است.
در این نوع اشتغال فرد شاغل کار خود را با استفاده از امکانات رایانهای انجام میدهد و حاصل کار را (که میتواند محصولی مانند یک نرم افزار یا خدمتی نظیر کاوش باشد) از طریق اینترنت در اختیار کارفرما یا مشتریان قرار میدهد. جالب تر آنکه دریافت دستمزد یا پرداخت مبالغ نیز با استفاده از اینترنت و از طریق مجاری اعتباری اینترنتی نظیر حسابهای اینترنتی و کارتهای اعتباری صورت میگیرد. مجموعه این فعالیتها و تعاملات در قالب آنچه که امروزه تجارت الکترونیک نامیده میشود، قابل بررسی است.
در حقیقت تجارت الکترونیکی یکی از نمودها و کاربردهای ویژه فناوری اطلاعات است و هم اکنون حجم وسیعی از تعاملات بازرگانی در کشورهای پیشرفته به شیوه الکترونیکی صورت میپذیرد. بر اساس آمارهای رسمیاعلام شده، تجارت الکترونیکی آمریکا طی سال به?2002 بالغ بر 6/1 هزار میلیارد دلار بوده است که پیش بینی میشود در سال 2006 ، 7/13 میلیارد????1/7 هزار میلیارد دلار برسد. تجارت الکترونیکی مالزی در سال دلار بود که پیش بینی میشود در سال 2006 به بیش از 158 میلیارد دلار خواهد رسید (شهیدی 1387). بدیهی است که رسیدن به چنین حجمهای دلاری در تجارت الکترونیکی بر اساس برنامهریزی و استفاده از فرصتهای تجاری امکانپذیر خواهد بود.
شرکتهایی مانند Yahoo، eBay،Amazon و دیگران در مدت کوتاهی توانستهاند ارزش بسیاری را کسب نمایند. آمارها نشان میدهد که در طی 5 سال آخر قرن گذشته ارزش برخی از این شرکتها بیش از 200 برابر شده است (ویلسون 1999). کارآفرینی در اینترنت به این موارد خلاصه نمیشود و موارد بسیاری خصوصاً در زمینه نرمافزارهای مبتنی بر شبکه و همچنین محتویات شبکه وجود دارد. کارآفرینی در شیوههای جذب مشتریان اینترنتی، بازاریابی اینترنتی، همکاریها و شبکههای مجازی، واقعیت مجازی، آموزش و کار از راه دور و … همه و همه گستردگی کارآفرینی در عصر اطلاعات را نشان میدهند.
مراجع
________________________________________
حجازی، سید علیرضا. 1383. برر سی وضعیت منابع انسانی فعال در حوزه فناوری اطلاعات ایالات متحده. http://www.systemgroup.net .
شهیدی، مهدی. 1387. تجارت الکترونیکی ابزاری برای کاهش شکاف دیجیتالی. عصر ارتباط تیرماه 22.
عابدی، رحیم. 1380. نقش کارآفرینان در تحول خلاق سازمانهای اداری. مجله دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه ارومیه دوره اول، پاییز 1.
موسوی، سید محمود.1387 . نقش کارآفرینی در توسعه صنعتی و اقتصادی. رهیافت بهار 29.
Stevenson, H. H. and Jaarillo, J.C. 1990. A Paradigm of Entrepreneurship, Entrepreneurial Management. Strategic Management Journal 11, 17- 27.
Szilagy, A.D and Wallace, M.J. 1987. Entrepreneurship.
Wilson, J. 1999. How Information Technology Entrepreneurship has changed the world? http://www.jackmwilson.com/eBusiness/ITE.htm
پینوشتها
________________________________________
1. Unemployment
2. Enterpreneurship
3. Information Society
4. Economic Development Engine
5. Online
6. Knowledge-based Economy
7. Cantillon
8. Jean Baptiste Say
9. Schumpeter
10. innovation
11. invention
12. Small & Medium Enterprises
13. Incubators
14. Online Employment
15. Collaboration systems
16. Electronic Data Interchange
?
دانلود مقاله پایش آلودگی خاک به کروم در اراضی کشاورزی استان همدان pdf دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله پایش آلودگی خاک به کروم در اراضی کشاورزی استان همدان pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله پایش آلودگی خاک به کروم در اراضی کشاورزی استان همدان pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله پایش آلودگی خاک به کروم در اراضی کشاورزی استان همدان pdf :
سال انتشار: 1389
محل انتشار: چهارمین همایش تخصصی مهندسی محیط زیست
تعداد صفحات: 10
نویسنده(ها):
سهیلا براتی – دانشجوی کارشناسی ارشد آلودگی های محیط زیست، دانشکده منابع طبیعی، دان
نوراله میرغفاری – استادیار
علیرضا سفیانیان –
چکیده:
عنصر کمیاب کروم در اغلب خاکها به صورت طبیعی وجود داشته و ورود آن به خاک در اثر فعالیت های انسانی اساساً در ارتباط با صنایع و همجنین به عنوان ناخالصی در برخی از کودها و یا لجن فاضلاب های صنعتی و خانگی می باشد. در این مطالعه غلظت کروم در خاکهای کشاورزی استان همدان که به عنوان یکی از قطب های مهم کشاورزی محسوب می شود، مورد بررسی قرار گرفت. برای تعیین و کمی کردن میزان آلودگی نمونه های خاک با فلز سنگین کروم در اراضی کشاورزی در هر یک از شهرستان های استان همدان از دو معیار شاخص زمین انباشتگی و فاکتور آلودگی استفاده شد. میانگین کروم در کل استان4/25 ±16/97 میلی گرم برکیلوگرم که بالاتر از میانگین جهانی کروم (54 میلی گرم بر کیلوگرم) بود، بدست آمد. مقادیر بدست آمده از شاخص زمین انباشتگی در تمام نمونه ها پایین بود که به منشأ طبیعی این فلز اشاره دارد. بیشترین غلظت کروم از قسمت غربی منطقه مورد مطالعه بدست آمد و در نهایت با استفاده از روش معکوس وزنی فاصله(IDW) غلظت کروم در این منطقه از استان درون یابی شد و نقشه توزیع مکانی کروم بدست آمد. با روی هم گذاری نقشه توزیع کروم و نقشه زمین شناسی مشخص شد که غلظت کروم در ارتباط با ساختار زمین شناسی منطقه مورد مطالعه می باشد.
لیست کل یادداشت های این وبلاگ
دانلود مقاله Study of CO2 Injection for EOR (Enhanced Oil Recov
دانلود مقاله تاثیر خشکسالی در افزایش و کاهش افات و بیماریهای گی
دانلود مقاله RESTORATION OF AN OTTOMAN BATH IN GREECE pdf
دانلود مقاله شبیه سازی سه بعدی و بهبود رسانایی خروجی در ترانزیس
دانلود مقاله طرح کتابخانة الکترونیک سلامت pdf
دانلود مقاله تاثیر پلیمر کاتیونی در تشکیل گرانول هوازی در راکتو
[عناوین آرشیوشده]