مصاحبت با شریران، شرّ نصیب [انسان] می کند، همان گونه که باد، بر اثر گذر از جای متعفّن، بد بو می شود . [امام علی علیه السلام]
 
دوشنبه 95 شهریور 29 , ساعت 3:5 عصر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله دختران فراری و … word دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله دختران فراری و … word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله دختران فراری و … word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله دختران فراری و … word :

دختران فراری و ;

دهه انفجار آسیب های اجتماعی
دخترانی که اقدام به ترک منزل ( فرار از منزل) کرده اند؛ افزایش آسیب های اجتماعی. نمود خود را در پدیده ترک منزل و خانواده در دختران و زنان نشان می دهد. آمار این دختران رو به افزونی است. ضرورت درک و توجه به مشکلات این قشر از افراد در معرض آسیب موجب شد که سازمان بهزیستی در سال 78 اقدام به تاسیس مراکز مداخله در بحران های اجتماعی به منظور حمایت از دختران و زنان در معرض آسیب و آسیب دیده نماید. امروزه تعداد این مراکز در کل کشور به 42 مرکز رسیده است و خدمات تخصصی در جهت حل بحران های روانی – اجتماعی ارایه می دهد. با این حال افزایش بیش از حد مراجعان این مراکز؛ پذیرش های متعدد وجود اختلالات جسمانی و روانی در تعداد قابل توجهی از مراجعان. عدم همکاری فرد و خانواده همچنین نبود امکانات لازم در جهت ساماندهی این مراجعان؛ کار کرد بهینه این مراکز را با دشواری مواجه کرده است.

براساس پژوهش های انجام شده آمار این دختران در سال 78 نسبت به سال 65 حدود 20 برابر شده است و متوسط سن دختران در سال 78 به 16 سال و در سال 79 به 7/14 سال رسیده است؛ در 6 ماهه اخیر در استان خراسام حدود 900 دختر خانواده شام را تنرک کرده اند. حدود 89 درصد افراد دستگیر شده بنا به گزارش نیروی انتظامی از برگشتن به خانه و نزد خانواده خودداری می کنند. در سال 80 حدود 230 نوجوان از خانه فرار کرده اند. آمار دقیقی از تعداد افرادی که اقدام به ترک خانواده کرده اند وجود ندارد و در مراکز سازمان بهزیستی شاید درصد بسیار کمی مورد پذیرش قرار گیرند. اکثریت این دختران در مدت زمانی کوتاه مورد آسیب قرار گرفته و به عنوان زن خیابانی و یا در مراکز بهره کشی جنسی ( خانه های فساد) زندگی می کنند. تعدادی هم توسط باندها و قاچاقچیان انسان به کشورهای حاشیه خلیج فارس- پاکستان و … فرستاده می شوند.

تعداد محدودی از این ؟؟؟ نزد خانواده بازگردانده شده و یا با مشکلات فراوان و شرایط سخت به دور از خانواده زندگی می کنند؛ ناامنی اجتماعی و افزایش بزهکاران در سطح اجتماع موجب می شود که بسیاری از این دختران در همان روز اول بعد از ترک خانواده و محل زندگی شان مورد تجاوز جنسی قرار گیرند. سوء رفتار جسمی و جنسی – سوء مصرف و وابستگی به مواد مخدر ؛ قاچاق مواد؛ سرقت؛ معاونت در جرایم متعدد و ضریب بالای مرگ و میر به دلایل متعدد و ضریب بالای مرگ و میر به دلایل متعدد پی آمدهای حاصل از این پدیده است. بالا بودن بیماری های مقاربتی و همچنینی آلودگی به ویریوس HIV در این دختران سلامت جسمانی و روانی آنها را در مخاطره قرار دهد. تعداد قابل توجهی از این دختران که معلول خانواده های آسیب دیده و آسیب زا هستند به دلی روابط به اصطلاح نامشروع راهی زندان و محکومیت های خاص آن می شوند. تحمل شلاق؛ توهین؛ تحقیر از حداقل فشارهای جسمانی و روانی است که این افراد تجربه می کنند. موارد متعددی از بارداری های ناخواسته سقط جنین؛ داشتن فرزندان به اصطلاح نامشروع و … جزء دیگری از پیامدهای این پدیده دردناک است.

اکثر این دختران به دلیل محکومیت و مسائل متعدد در صورت وجود خانواده از حداقل حمایت آنها محروم می شوند. عدم حمایت عاطفی – اجتماعی و ضعف حمایتهای دولت در این میان آسیب پذیری این دختران را دو چندان می کند. سرنوشت اکثر آنها مثل هم رقم می خورد. دوری از خانه و خانواده شروع آوارگی و دربه دری؛ اسارت در چنگال باندهای تبهکار؛ بروز بیماری های جسمی و روانی و … هر از گاهی دستگیری و تحمل حبس با اعمال شاقه. این وضعیت پیش آمده برای دختران و زنان در معرض آسیب؛ آسیب دیده جامعه مان است. گذشته از مسائل فوق اثرات منفی انگ دختر فراری هر گونه تعدی؛ تجاوز؛ تمسخر؛ بی توجهی؛ مزاحمت؛ خسونت و سوء رفتار نسبت به این دختران را توجهی پذیر می سازد.

نیم نگاهی به مشکلات این قشر نشان دهنده بی توجهی به این لایه های پر پر شده است. آینده این فرزندان ایران در خطر است. باید هر چه سریع تر در جهت حل اساسی مشکلات ساختاری اقدام کرد. زنان خیابانی؛ همچون سایر آسیب های اجتماعی پدیده زنان خیابانی؛ تنها به دلیل مشکلاتی مشابه دختران در معرض آسیب و آسیب دیده اجتماعی بلکه به دلیل میزان مخاطرات و آسیب های جسمانی – روانی ضرورت توجه ویژه یی را می طلبد. متاسفانه آمار دقیقی از این زنان وجود ندارد. با این حال با توجه به گستردگی آسیب های اجتماعی به نظر می رسد؛ حدود 400 هزار زن خیابانی در کل کشور وجود داشته باشد که بیش از نیمی از آنها در استان تهران زندگی می کنند. زنان خیابانی به زنانی گفته می شود که به منظور تامین نیازهای زندگی شان از طریق عرضه خود به سیلی از متقاضیان زندگی می گذرانند. غالب این زنان محصول خانواده آسیب پذیر و آسیب دیده اجتماعی – اقتصادی متفاوت در بین این زنان وجود دارد.

غالب آنها به دلیل فقر؛ بی پناهی؛ نبود حمایت خانوادگی؛ طلاق؛ بیکاری؛ سرپرست خانوار بودن و ناتوانی در تامین هزینه مسکن و نیازهای ضروری زندگی و دلایل متعدد دیگر مورد بهره کشی جنسی قرار می گیرند. در میان این زنان؛ افرادی به ناچار و تعدادی به دلیل شرایط خاص پذیریای وضعیت فوق هستند. تعدادی از زنان خیابانی به دلیل اختلال روانی دچار بی مبالاتی جنسی هستند. با توجه به تقاضای بالا برای پذیرش این زنان در سطح جامعه فعالیت و شیوه زندگی آنها پس از مدتی بنا به ملاحظات متعدد و تجربیات کافی پیچیده تر می شود. ارتباط آنها یا در سطح حضور ثانوی در زندگی یک مرد یا به صورت یک ارتباط بی هویت و عاری از صمیمیت عاطفی در روابط با مردان متعدد در طول روز خود را نشان می دهد.

از آجایی که سب زندگی این زنان بر خلاف هنجارها و ارزشهای موجود درجامعه است و حضور آنها در قالب خاصی جلوه قانونی ندارد. وضعیت آنها با درجاتی از نگرش های منفی در سطح اجتماعی و به لحاظ نوع شیوه زندگی شان که از نظر قانونی جرم تلقی می شود. دایماً زندگی شان با مخطرات متعدد همراه است. خشونت سوء رفتار جسمی و جنسی با این زنان بسیار متداول بوده است. جلوه هی خشونت در شدیدترین شکل خود در قالب قتل با انگیزه های مختلف نسبت به این زنان اعمال می شود. انگیزه های قتل یا گاهی به صورت یک رفتار واکنشی یا در قالب بی وفایی یک زن در رابطه با مردی یا در قالب رفتارهای جنون آمیز برخی از افرادی که دچار اختلالات روانی از جمله اختلال شخصت ضد اجتماعی هستند و یا در قالب قتل های زنجیره ای با انگیزه های به اصطلاح اصلاح گرایانه و ارزشی و ; صورت می گرد. در هر صورت جلوه های خشونت موجی ‌از نگرانی را در خصوص امنیت جانی و روانی این زنان ایجاد کرده است.

ارایه نگراش های تیره از این زنان و فاسد انگاشتن آنها بستر مناسبی برای بروز تجغاوز به حقوق انسانی این زنان و در نهایت قتل با شیوه های متحجرانه و غیرانسانی را تسهیل بخشیده است. غالب افرادی که به دلایل مختلف اقدام به قتل این زنان می کنند. جامعه سالم بانگرشه های انسانی و بردبارانه توأم با بسط عشق و صمیمیت و درک نیازهای زیستی روانی – اجتماعی ایجاد می شود. دورنمای چنین جامعه ای کاهش آسیب هی روانی، اجتماعی، رشد منطق انسانی و ایمان به شکوفایی و آفرینندگی آسمان است.

بهره کشی جنسی (خانه های به اصطلاح فساد)
ما در کشوری زندگی می کنیم که روز به روز آمار فروپاشی خانواده ها افزایش می یابد. تورم، افزایش فقر ، فقدان مسکن، بیکاری، سوء رفتار جسمی و حسی اعضای خانواده از کودکان وابستگی والدین به مواد مخدر، مشکلات اخلاقی و عدم بلوغ عاطفی والدین و دهها عوامل دیگر امکان حداقل آرامش و وصابت از زندگی خانوادگی را از فرزندان در خانواده ها سبل کرده است. در چنین شرایطی یا دختران و زبان به انطباق با محیط آسیب زا تن داده و یا خانواده را با هدف نامعلومی ترک می کنند. از آنجاییکه مراکز حماتی از این دختران و زنان بسیار محدود بوده و حتی آگاهی اجتماعی از این مراکز محددتر لذا در چنین شرایطی افراد در معرض آسیب در کوتاه ترین مدت مورد تجاوز جنسی قرار گرفته و مسیر زندگی شان بسیار متفاوت می شود.

در چنین شرایطی نداشتن شغل و عدم پوشش حداقل درآمد برای تأمین نیازهای ضروری (مسکن، خوراک، پوشاک و .. )ترس از قانون به دلیل محاکمه شدن بخاطر فرار از منزل یا محکومیت به دلیل ولگردی که پیامد هر دو آن تحمل زندان و ; می باشد. همچنین عدم پذیرش خانواده و بستگان فرد حتی گاهی تهدید جانی آنها به استرس زا بدن شرایط می افزاید. در چنین شرایطی دختران و زنان به سمت حضور در خانه هایی که حداقل از تیررس اعضای خانواده و بستگان و مأموران نیروی انتظامی دور بوده سوق داده می شود. حضور دختران و زنن در چنین محیط هایی در نهیت ضرورتی برای بهره مندی از حداقل زیستن می باشد.

نبود شرایط مناسب برای جونان که امکان حل نیازهای غریزی شان را در فضای یک زندگی مشترک می توانستند میسر سازند موجب شده است که سمت و سوی این غرایز ابعاد انحرافی پیدا کند. وقتی گفته می شود که حدود 6 میلیون نفر از مردم کشورمان بیکار هستند در واقع می توان به اینتجه رسید که برای این تعدد از جوانان امکان شغل، مسکن مناسب، تهیه نیازهای ضروری، ازدواج و ; میسر نمی باشد. از آنجایی که رشد و شکوفایی انسانها در بستر ارضا نیازهای زیستی روانی – اجتماعی می باشد. بی توجهی به این مهم به افزایش آسیب های اجتماعی منجر شده است.

گسترش روزافزون پدیده زنان خیابانی و خانه های به اصطلاح از یک سو نشان دهنده آسیب پذیری این قشر عظیم و از سویی دیگر نشاندهنده تقاضای زیاد برای پذیرش این مکان ها و افراد می باشد.
افزایش روزافزون خانه های به اصطلاح فساد از یک سو به دلیل افزایش آسیب پذیری افراد و خانواده ها و از سویی دگیر به دلیل تقاضای بالای مشتریان این مکانها که عمدتاً جوانان اند می باشد. اعتراف صریح گردانندگان این خانه ها که گاهی زنان آسیب دیده اجتماعی و نیازمند حمایت می باشند و دختران و زنانی که بنا به دلایل متعدد در این خانه ها حضور دارند نشان دهنده بی توجهی مسئولان به عوامل سبب شناسی می باشد.

به اعتقاد نگارنده قربانیان بهره کشی جنسی بار غرایز سرگردان یک جامعه را به دوش می کشند به نظر می رسد که آنها در شرایط فعلی جامعه مان با حضورشان به کاهش هزاران تجاوز جنسی اعضای خانواده نسبت به هم و دیگران کمک میک نند. آنها قربانیان پنهان ساختار معیوب اجتماعی هستند. سلامت جسمانی و روانی این قربانیان به دلیل بارداری های ناخواسته، سقط جنین های متعدد در فضاهای غیر بهداشتی و زیر نظر افراد غیر متخصص و داشتن فرزندان به اصطلاح نامشروع در خطر است.

تعدد روابط جنسی با قربانیان در خانه های بهره کشی ضریب بیماریهای مقاربتی و آلودگی به ویروس HIV را در این قربانیان بسیار بالا برده است. ضرورت توجه به این مهم بسیار اساسی است چرا که نه تنها هر زن قربانی با مردهای متعدد بلکه مردها هم با زنان متعدد رابطه دارند. از آنجایی که غالب مشتریان این زنان علاوه بر جوانان مجرد مردان متأهل هستند آلودگی یک مرد می تواند آسیب پذیری همسر او را بسیار بالا ببرد و بحران غیر قابل حلی را در میحط خانواده ایجاد کند. لذا ضروری است که تغییر نگرش در این میان صورت گیرد تا امکان سیاست های اصولی و انسان مدارانه میسر شود. بدیهی است که در سایه حل عوامل ساختاری این پدیده ها با کاهش خانه های بهره کشی جنسی و حضور فعال و سرزنده قربانی رد عرصه های مختلف جامعه مان خواهیم بود.

تغییر گفتمان از خانه فساد و انسانهای فاسد به خانه های بهره کشی جنسی و انسانهای آسیب دیده اجتماعی حداقل نقش رسانه ها است. تلاش خانواده مطبوعات در ارایه واقعیت های ملموس پدیده های اجتماعی و تغییر نگرش افراد در جهت ساختن جامعه سالم تلاشی ستودنی است. بطور قطع چنین حرکتهای بزرگی فرصت قابل دسترسی را برای مسئولان در جهت توجه به حقوق بشر و انطباق قوانین کشور با اعلامیه جهانی دراین خصوص میسر خواهد ساخت در چنین شرایطی جامعه ما مسیر رشد و ترقی را براحتی سپری خواهد کرد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
دوشنبه 95 شهریور 29 , ساعت 3:5 عصر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله دین و حکمت وِدایی word دارای 15 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله دین و حکمت وِدایی word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله دین و حکمت وِدایی word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله دین و حکمت وِدایی word :

چکیده
از ویژگی‏های دین هندو که به طور معمول پژوهشگران بدان اشاره می‏کنند، آمیختگی و پیوستگی دین و فلسفه در این آیین است. این امر را مى‏توان به ویژه در متون اصلى این آیین که به عنوان متون «شروتی» یا «وحیانی» شهرت دارند، مشاهده کرد. «وداها» که بخش اصلی ادبیات وحیانی یا «شروتی» را تشکیل مى‏دهند، مهم‌ترین متن مقدس هندو هستند که کهن‏ترین اسناد مکتوب اقوام هندو اروپایی شمرده می‏شوند. در این آثار، افزون بر اندیشه‏های اولیه دینی هندوان، نخستین بذرهای اندیشه‏های فلسفی و عرفانی هندو را می‏توان مشاهده کرد که البته در ادوار بعد از تحول یا تکامل برکنار نمانده‏اند.
این نوشتار بر آن است تا ضمن معرفی این ادبیات کهن مهم‏ترین اندیشه‏های مطرح در این مجموعه را از دیدگاه هند‌شناسان مشهور به اختصار گزارش دهد.
واژگان کلیدی: ودا، شروتی، هنوتئیزم، مونوتئیزم، مونیزم.
در بنیاد حیات دینی و تفکر هندی متون مقدس، شروتی یا ادبیات وحیانی قرار دارد. این مجموعه، در طول شاید سه هزار سال، چنان تأثیری بر فرهنگ و اندیشه هندی بر جای نهاده که به سختی می‏توان درخارج از هند نمونه‏ای برای آن یافت. به تعبیر گِدِن، «هر نوع ارزیابی از اشکال و پیشرفت‏های تفکر دینی به طور طبیعی و به ضرورت، از همین‌جا آغاز می‏شود. تحقیق و بررسی در ماهیت تصور یا تصوراتی را که مردم هند از الوهیت دارند، باید در مرحله اول از تعالیم و شواهد متون معتبر و موثق دینی اخذ کرد»f.Geden, 1987, 282- 30)) و نخستین بذرهای اندیشه فلسفی و عرفانی هندی را نیز می‏توان در این آثار یافت؛ بنابراین، لازم است با جزئیات بیشتر به این آثار که در معناى عام «ودا» نامیده می‏شوند پرداخته، ساختار، تاریخ، و اندیشه‏های اصلی موجود در آن را مورد توجه قرار دهیم.
«ودا» یا «شروتی» به معنای گسترده آن، نام هیچ کتاب خاصی نیست؛ بلکه نام ادبیات دوره‏ای خاص و طولانی است که حدود2000 سال را در برمی‏گیرد. واژه «ودا» به معنای «دانش»، و گویا به معنای دانش مقدس است. «شروتی» (Sruti) نیز از «شرو» (Sru) گرفته شده که معنای شنیدن دارد و ادبیات شروتی، ادبیاتی است که به اعتقاد هندوها به وسیله خدا به فرزانگان و اهل بصیرت تعلیم یا الهام شده است؛ پس این متون هیچ گاه به وسیله انسان‏ها تألیف نشده و فقط شنیده شده است. در اعتقاد آن‏ها این آثار، متونی بسیار کهن تلقی می‏شدند، به حدی کهن که گاه این اعتقاد نیز وجود داشت که آن‏ها آغاز زمانی ندارند یا در دوره‏ای دور و نامعلوم در آغاز هر آفرینش پدید می‏آیند.
به طور عام اعتقاد بر این است که متون مقدس هندو، کهن‏ترین اسناد مکتوب نژاد هند و اروپایی است. تخمین تاریخِ کهن‏ترین جزء این مجموعه مشکل است و گمانه‏هایی را نیز که در این زمینه مطرح شده نمی‏توان به طور قطع اثبات کرد. ماکس مولر این تاریخ را1200 قبل از میلاد می‌‏داند، هوگ (Haug) 2400 قبل از میلاد را مطرح می‏کند و بال گنگادهر تیلاک (Bal gangahar tilak.)2400 را حدس می‏زند (Cf. Dasgupta, 1997,v.l,P,10_ 12)

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
دوشنبه 95 شهریور 29 , ساعت 3:5 عصر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله مسئولیت مدنی ناشی از فعل زیان آور صغیر و مجنون word دارای 22 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مسئولیت مدنی ناشی از فعل زیان آور صغیر و مجنون word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است

 

بخشی از فهرست مطالب پروژه مقاله مسئولیت مدنی ناشی از فعل زیان آور صغیر و مجنون word

مقدمه  
مسئولیت سرپرستی صغیر و مجنون  
الف- شرایط مسئولیت سرپرست در حقوق ایران  
ب- حقوق تطبیقی  
منابع :  

مقدمه

مسئولیت مدنی ناشی از افعال زیان آور محجورترین همواره مورد توجه قانونگذاران و حقوقدانان بوده است؛ زیرا عدالت و انصاف و مصلحت اجتماعی اقتضا می کند که زیان وارد به وسیله محجور نیز جبران شود و هیچ زیانی بدون جبران نماند. در عصر جدید، بر اثر کم شدن قدرت خانواده و سستی نظارت والدین بر اعمال کودکان و نوجوانان و آزادی بیشتری که در جامعه امروز، بجا یا سستی نظارت والدین بر اعمال کودکان و نوجوانان و آزادی بیشتری که در جامعه امروز، بجا یا نابجا، به آنان می دهند و در نتیجه استفاده روز افزون اطفال از دوچرخه و وسائل خطرناک بازی که چه بسا زیانهایی برای دیگران به بار می آورد، و نیز به علت افزایش بیماریهای روانی، جبران خسارت ناشی از افعال زیان آور محجورین بیش از پیش توجه قانونگذاران و صاحبنظران و علمای حقوق را به خود جلب کرده و بر اهمیت موضوع افزوده شده است

بحث از مسئولیت مدنی سفیه در اینجا مورد نظر نیست، چه تفاوتی از این لحاظ بین سفیه رشید نمی باشد. آنچه در این مقاله مورد بررسی قرار خواهد گرفت مسئولیت مدنی ناشی از فعل صغیر و مجنون است. دو مسأله در اینجا مطرح می شود : یکی آنکه آیا مسئولیت افعال زیان آور صغیر یا مجنون به عهده سرپرست اوست؟ دیگر آنکه آیا صغیر و مجنون مسئول اعمال زیان آور خود هستند؟ هر یک از این دو مسأله در حقوق ایران بررسی خواهد شد و مقایسه ای هم با حقوق سوئیس و فرانسه و بعضی دیگر از کشورها در این زمینه انجام خواهد گرفت. در این مقاله مخصوصاً بررسی ماده 7 قانون مسئولیت مدنی مصوب 1339 موردنظر خواهد بود

مسئولیت سرپرستی صغیر و مجنون

ماده 7 قانون مسئولیت مدنی مقرر می دارد: « کسی که نگاهداری یا مواظبت مجنون یا صغیر قانوناً یا بر حسب قرارداد به عهده او می باشد، در صورت تقصیر در نگاهداری یا مواظبت، مسئول جبران خسارت وارده از ناحیه مجنون یا صغیر می باشد و در صورتی که استطاعت جبران تمام یا قسمتی از زیان وارده را نداشته باشد، از مال مجنون یا صغیر زیان جبران خواهد شد و در هر صورت جبران زیان باید ب نحوی صورت گیرد که موجب عسرت و تنگدستی جبران کننده زیان نباشد.»

      بند اول این ماده راجع به مسئولیت کسی است که نگاهداری یا مواظبت مجنون یا صغیر به عهده اوست که ما، برای سهولت کار، از او به سرپرست تعبیر می کنیم

این مسئولیت یک نوع مسئولیت ناشی از فعل غیر است که مبنای آن حمایت از زیان دیده از یک سو وادار کردن سرپرست محجور به دقت و مراقبت در انجام وظیفه و بالنتیجه، حمایت از محجور، از سوی دیگر است. فکر حمایت از زیان دیده مخصوصاً قابل توجه است زیرا محجور اغلب فقیر است و مالی از خود ندارد و اگر سرپرست صغیر مسئولیت افعال زیان آور او را به عهده نداشته باشد، چه بسا زیان بدون جبران خواهد ماند و این برخلاف عدالت و انصاف است

     اینک بجاست نخست شرایط مسئولیت سرپرست را مورد مطالعه قرار دهیم و سپس حقوق ایران را دز این باب با حقوق کشورهای دیگر مقایسه کنیم و معایب و محاسن آن را از طریق مطالعه تطبیقی روشن سازیم

 الف- شرایط مسئولیت سرپرست در حقوق ایران

      طبق قانون مسئولیت مدنی، شرایط عمومی مسئولیت در حقوق فعلی ایران عبارت است از: تحقق خسارت و تقصیر وارد کننده زیان و وجود رابطه سببیت بین تقصیر و خسارت وارده. از این شرایط عمومی آنچه در اینجا قابل بحث به نظر می رسد تقصیر است. پاره ای شرایط اختصاصی نیز در مسئولیت سرپرست وجود دارد که ذیلاً مورد بحث قرار می گیرد

1- تعهد به نگاهداری یا مواظبت مجنون صغیر- در بند اول ماده 7 از «کسی که نگاهداری یا مواظبت مجنون یا صغیر قانوناً یا بر حسب قرارداد به عهده او  می باشد» سخن به میان آمده است که ما به جای این عبارت کلمه سرپرست را بکار بردیم. بعضی از علمای حقوق بر آنند که دو کلمه «نگاهداری» و «مواظبت» در این ماده به طور مترادف و به یک معنی بکار رفته اند

   بعضی دیگر اظهار عقیده کرده اند که لفظ نگاهداری اعم از واژه مواظبت است «چه نگاهداری مشتمل بر مواظبت و هم تهیه تمام یا قسمتی از لوازم ضروری زندگی مجنون یا صغیر از قبیل خوراک و پوشاک و محل سکونت اوست»

به نظر می رسد که نگاهداری در این ماده به معنی خاص و حقوقی که از آن به حضانت هم تعبیر می کنند بکار رفته است. این نگاهداری در درجه اول حق و تکلیف پدر و مادر است و تابع شرایط احکام خاصی است که در موارد 1168 تا 1179 قانون مدنی و مواد 12 تا 14 قانون حمایت خانواده مقرر شده است. قوانین مذکور برای این مفهوم خاص حقوقی گاهی کلمه نگاهداری (یا نگهداری) و گاهی کلمه حضانت را بکار برده اند. اما کلمه مواظبت اعم است و دارای معنی خاص حقوقی نیست و به همان معنی لغوی استعمال شده که عبارتست از پیوسته مراقب کاری بودن و نگهبانی کردن

      به هر حال، بند اول ماده 7  دارای مفهومی گسترده است و شامل هر کسی می شود که نگاهداری یا مواظبت مجنون یا صغیر قانوناً یا بر حسب قرارداد به عهده او می باشد. بنابراین هر یک از پدر، مادر، وصی و قیم، در صورتی که عهده دار حضانت محجور باشند؛ مدیر مدرسه و آموزگار که قانوناً موظف به مراقبت از دانش آموزان هستند؛ پرستاری که بر حسب قرارداد یا قانون، مواظبت مجنون یا صغیر را به عهده گرفته است؛ کاسب یا پیشه ور یا صنعتگری که صغیر به او را به عهده گرفته است؛ کاسب یا پیشه ور یا صنعتگری که صغیر به او سپرده شده و نزد او کار می کند و هر شخص دیگری که به موجب قانون یا عرف و عادت یا قرارداد متصدی مواظبت و موظف به نگاهداری محجور باشد مشمول قاعده مندرج در بند اول ماده 7 هستند. قراردادی که به موجب آن مواظبت محجور به شخصی واگذار می شود اعم است از اینکه معوض یا مجانی، کتبی و یا شفاهی باشد. تعهد به مواظبت ممکن است کوتاه مدت یا بلندمدت باشد

البته بند اول ماده 7 شامل حقوقی نمیشود. کلمه «کس» که در این ماده بکار رفته فقط به شخص طبیعی اطلاق می گردد. در واقع قانونگذار خواسته است فقط اشخاص طبیعی را که عملا و حقیقتاً مواظبت محجور را به عهده دارند مسئول اعمال آنان بشناسد. معهذا در صورتی که شخص طبیعی کارگر شخص حقوقی محسوب شود می توان کارفرما را نیز طبق ماده 12 قانون مسئولیت مدنی مسئول شناخت

     هر گاه دو یا چند نفر نگاهداری یا مواظبت محجور را به عهده داشته باشند(مانند پدر و مادری که مشترکاً عهده دار حضانت هستند و یا اشخاصی که که به موجب قرارداد مواظبت مشترک طفل را پذیرفته اند) و به علت تقصیر مشترک آنان زیانی از سوی محجور به دیگری وارد شود، همه آنان مسئول و مکلف به جبران خسارتند ولی مسئولیت آنان یک مسئولیت تضامنی نیست و هر یک فقط مسئول زیان ناشی از تقصیر خود است و دادرس باید به نسبت تأثیری که تقصیر هر یک از آنان در ایراد خسارات داشته است سهم او را در پرداخت خسارت معین کند زیرا مسئولیت تضامنی برخلاف اصل است و احتیاج به نص دارد که در این مورد دیده نمی شود. البته در موردی که تقصیر سرپرستان جرم کیفری تلقی شود، طبق تبصره 2 ماده 1 قانون نحوه اجرای محکومیتهای مالی مصوب 1351، متضمناً مسئول پرداخت خسارات وارده خواهند بود

2- محجور تحت حضانت یا مواظبت- محجور به عهده اوست مسئول شناخته شود. نظر می رسد که صغیر در اینجا اعم از ممیز و غیر ممیز است و قاعده مذکور اختصاص به صغیر غیر ممیز ندارد. معهذا بعضی از استادان حقوق قاعده مندرج در بند ماده 1 ماده 7 را به مجنون و صغیر غیر ممیز اختصاص داده و آن را بدین گونه توجیه کرده اند که اگر صغیر غیر ممیز در اثر تقصیر سرپرست خود زیانی به دیگری وارد کند در واقع سرپرست سبب ایراد خسارت بوده و سبب اقوی از مباشر است؛ پس به موجب ماده 332 قانون مدنی باید مسئولیت به عهده مسبب (سرپرست ) باشد که مسئولیت ناشی از فعل او به عهده سرپرستش باشد؛ لیکن چون صغیر ممیز دارای قوه تشخیص تمیز نمی باشد، کسانی را که عهده دار نگاهداری یا مواظبت او هستند نمی توان مسئول دانست، چه این نظر خالی از اشکال نیست زیرا

اولاً- کلمه صغیر در ماده 7 قانون مسئولیت مدنی مطلق است و شامل صغیر ممیز هم می شود و دلیلی بر تخصیص آن به صغیر غیر ممیز نیست

ثانیاً- این ماده مبتنی بر ضوابط قانون مدنی نیست بلکه مبنای آن، چنانکه گفته شد، حمایت از زیان دیده از یک سو و وادار کردن سرپرست مجنون و صغیر به دقت و مراقبت در انجام وظیفه از سوی دیگر است و این مبنی اقتضا می کند که در مورد خسارات وارده از ناحیه صغیر ممیز هم جبران زیان در درجه اول به عهده کسی باشد که موظف به نگاهداری یا مواظبت صغیر است

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
دوشنبه 95 شهریور 29 , ساعت 3:4 عصر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله د?یل نگهداری وجه نقد در شرکت word دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله د?یل نگهداری وجه نقد در شرکت word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله د?یل نگهداری وجه نقد در شرکت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله د?یل نگهداری وجه نقد در شرکت word :

امروزه، وجه نقد به عنوان یک ضرورت اجتناب ناپذیر، مورد توجه تمامی شرکتها و موسسات قرار دارد؛ وجه نقد به مثابه خون برای بدن انسان است، که در هر صورت نبود آن، شرکتها، قادر به ادامه حیات اقتصادی خود نیستند. به عبارتی، وجه نقد، در تمامی بخشها و واحدهای اقتصادی شرکتها در جریان است و از طرفی، هرگونه فعالیت اقتصادی خواه و ناخواه تاثیر مستقیم بر روی وجه نقد خواهد گذاشت(عینآبادی،1381 ).هدف از ارائه این مقاله آشنایی اولیه عقه مندان حسابداری، با نگهداری وجه نقد است. در این مقاله با مروری بر تعریف وجه نقد و نگهداری وجه نقد، دیل و ضرورت نگهداری وجه نقد، و به توصیف مفهوم آن به عنوان بخشی از دانش حسابداری و اهداف آن خواهیم پرداخت. و همچنین تئوریهای نگهداری وجه نقد و انگیزههای نگهداری وجه نقد رو بررسی نموده و در پایان به تحقیقهای انجام شده درباره نگهداری وجه اشاره خواهیم داشت.

کلید واژه: وجه نقد، نگهداری وجه نقد، معادل وجه نقد، انگیزه هایی نگهداری وجه نقد

1

مقدمه

در حال حاضر تصمیمگیری برای تعیین میزان ذخایر نقدی در شرکتها تبدیل به یکی از عوامل قابل توجه در ادبیات تامین مالی شده است. مزیت عمده نگهداری وجه نقد در بازارهای سرمایه ناکارا افزایش توانایی شرکت برای استفاده از فرصتهای سرمایهگذاری ارزشمند و پرهیز از تامین مالی خارجی گران قیمت است.با این وجود نگهداری وجه نقد هزینههایی نیز در بردارد. برای مثال مدیران

و سهامداران کنترل کننده ممکن است انگیزهای برای نگهداری وجه نقد به منظور تعقیب اهدافشان داشته باشند که اهداف شرکت منطبق نباشد. ازطرف دیگر در بازارهای سرمایه کارا، دلیلی برای نگهداری نقدینگی در شرکتها وجود ندارد. در چنین محیطی هیچ سطح وجه نقد مطلوبی را در پروژههای جدید کافی نیست، به سرعت به تامین مالی خارجی روی بیاورد واین تامین مالی از منابع خارجی با نرخی منصفانه صورت می گیرد (ملیکان وهمکاران،.(1390

 

چگونگی به کار گرفتن وجوه داخلی، تصمیمی مهم در تضاد بین سهامداران و مدیران است. در دوران رشد اقتصادی شرکت، همان طور که ذخایر وجه نقد افزایش مییابد، مدیران تصمیم میگیرند که آیا وجه نقد بین سهامداران توزیع شود، برای تحصیل خارجی به کارگرفته شود و یا هم چنان بین مصرف یا نگهداشت ذخایر وجه نقد یکی را انتخاب می کنند، موضوعی مبهم است. مدیران باید منافع شخصی مخارج جاری را با انعطاف پذیری که با نگهداشت ذخایر وجه نقد به دست میآید، مقایسه کنند. بعوه، مدیران منفعت طلب باید احتمال فزونی منافع بر مخارج ناشی از نگهداشت وجه نقد زیاد را اندازه گیری کنند(رسائیان وهمکاران،.(1389

 

نوعا شبهنقد و نقد اجزای مهم دارایی شرکت را تشکیل میدهد. یک مطالعه جدید تمایل زیاد مدیر به نگهداری وجه نقد در شرکتهای آمریکایی برای سال 1980 تا 2006 مک قرار داده است(بتس وهمکاران1،.(2009 چگونگی به کارگرفتن وجوه داخلی، تصمیمی مهم در تضاد بین سهامداران و مدیران است. در دوران رشد اقتصادی شرکت، همان طور که ذخایر وجه نقد افزایش می یابد، مدیران تصمیم میگیرند که آیا وجه نقد بین سهامداران توزیع شود، صرف مخارج داخلی شود، برای تحصیل خارجی به کارگرفته شود و یا هم چنان نگهداری شود؟ این که مدیران منفعت طلب چگونه بین مصرف یا نگهداشت ذخایر وجه نقد یکی را انتخاب می کنند، موضوعی مبهم است(رسائیان وهمکاران،.(1389

1 Bates et al

2

مطالعه اولیه به وسیله (کیم 1و همکاران،(1998و(اپلر و همکاران2،(2009 مرور جامعی به تعیین نگهداری نقد شرکت برای شرکتهای سهامی عام درآمریکا فراهم کردهاند. آنها با سبک و سنگین کردن بهای تمام شده وسود نگهداری وجه نقد شرکت باعث تعیین مانده مطلوب نقدشان میشود. مخصوصا نگهداری وجه نقد شرکت با فرصت رشد، سطح سرمایهگذاری، مخارج تحقیق وتوسعه، جریان نقد، فرارات جریان نقد، وابستگی خاصی دارد و هم چنین نگهداری نقد با اندازه شرکت، اهرم مالی، سرمایه درگردش خالص، متغیر نمایشی سود سهام نیز وابستگی دارد.

 

چگونگی به کار بردن وجوه داخلی، تصمیمی مهم در تضاد بین سهامداران و مدیران است. در دوران رشد اقتصادی شرکت همانطور، که ذخایر وجه نقد افزایش می یابد، مدیران تصمیم میگیرند که آیا وجه نقد بین سهامداران توزیع شود. صرف مخارج داخلی شود، برای تحصیل خارجی به کارگرفته شود و یا همچنان نگهداری شود؟

تعریف وجه نقد و معادل وجه نقد

طبق استاندارد شماره 2 وجه نقد: عبارت است از موجودی نقد وسپردههای دیداری نزد بانکها و مؤسسات مالی اعم از ریالی و ارزی (شامل سپردههای سرمایهگذاری کوتاه مدت بدون سررسید) به کسر اضافه برداشتهایی که بدون اطع قبلی مورد مطالعه قرار میگیرد.

طبق استاندارد شماره 2 معادل وجه نقد: عبارت است از سرمایه گذاریهای کوتاهمدت سریعالتبدیل به وجه نقد که احتمال خطر کاهش در ارزش آن ناچیز بوده و به آسانی و بدون اطع قبلی قابل تبدیل به مبلغ معینی وجه نقد باشد و موعد آن در زمان تحصیل تا سررسید حداکثر 3 ماه باشد به کسر وامها و قرض الحسنههای دریافتی از بانکها وسایر اشخاص که ظرف 3 ماه از تاریخ تحصیل قابل بازپرداخت است.

در کل تعریف وجه نقد به صورت زیر است: شامل پول نقد نزد موسسه، سپردههای دیداری متعلق به موسسه که نزد بانکها و یا موسسات مالی دیگر نگهداری شده و هر آنچه که در ازای آن به واحدهای مالی ، فـوراً و بـدون قـید وشـرط ، وجـه نـقد پــرداخت گــردد، می باشد.

وجه نقد در این استاندارد شماره 2 تنها به موجودی نقد و سپردههای دیداری نزد بانکها و مؤسسات مالی اعم از ریالی و ارزی( شامل سپردههای سرمایهگذاری کوتاهمدت بدون سررسید) اطق میگردد. در مواردی که اضافه برداشت در حساب جاری مجاز باشد( مث اضافه برداشت در حسابهای بانکی خارج از کشور توسط واحد تجاری)، مانده اضافه برداشتهایی که بدون

1 . Kim et al 2 . Opler et al

3

اطع قبلی مورد مطالبه قرار گیرد باید از مبلغ مذکور کسر گردد. ویژگی دیداری بودن در مورد اقم تشکیلدهنده وجه نقد بدین معنی است که این اقم بدون اطع قبلی قابل برداشت یا مطالبه باشد. سپردههای سرمایه گذاری بلندمدت وجه نقد تلقی نمیشود، زیرا هدف نگهداری آنها تحصیل سود است. هرگاه برای تسویه اضافه برداشتهای بانکی مهلتی تعیین شده باشد در صورتی میتوان آنها را در محاسبه وجه نقد منظور کرد که مهلت مزبور از یک روز کاری تجاوز نکند.

تعریف مذکور در بند قبلی در برگیرنده اقمی از سرمایهگذاریها و استقراض کوتاهمدت که معمو در صورت جریان وجوه نقد سایر کشورها تحت عنوان معادل وجه نقد از آنها یاد میشود، نیست. معادل وجه نقد بنابر تعریف رایج از سرمایهگذاریهای کوتاهمدت سریعالتبدیل به وجه نقد است که احتمال خطر کاهش در ارزش آن ناچیز بوده و به آسانی و بدون اطع قبلی قابل تبدیل به مبلغ معینی وجه نقد باشد و موعد آن در زمان تحصیل تا سررسید حداکثر سه ماه باشد به کسر وامها و قرضالحسنههای دریافتی از بانک ها و سایر اشخاص که ظرف سه ماه از تاریخ بازپرداخت است.

ویِژگیهای نقد

هر مبلغی که به عنوان موجودی نقد در بخش داراییهای جاری ترازنامه گزارش میشود باید از دو ویژگی زیر برخوردار باشد

1 نقد یا در حکم نقد باشد. یعنی بدون هیچ گونه تاخیری بتوان آن را برای خرید هیچ گونه تاخیری بتوان آن را برای خرید کا و خدمات و یا ایفای تعهدات جاری موسسه به کار برد.
2 برای استفاده از آن محدودیتی وجود نداشته باشد. وجوهی که استفاده با توجه به نوع محدودیت در ترازنامه جزو سایر اقم جاری طبقه بندی می شود. مانند وجوهی که در یک موسسه برای خرید یا احداث دارایی یا پرداخت بدهی های دراز مدت در حسابی خاص نگهداری میشود یا موجودی در حسابهای بانکی خارج از کشور که استرداد آن به ایران امکان پذیر نیست و یا موجودی نقد که به حکم مقامات قضایی موقتا مسدود شده باشد(ملک آرایی،.(1373

اهمیت وجوه نقد

وجوه نقد مهم ترین دارایی و زمه کسب و کار واحدهای تجاری اعم از کوچک و بزرگ است(ملک آرایی،.(1373 زیرا:

1 به سرعت و آسانی به اتواع دیگر دارایی تبدیل پذیر است.

2 عملیات نقدی بخش مهمی از فعالیت روزانه موسسات را تشکیل میدهد.

3 تعهدات جاری اغلب با وجوه نقد تسویه میشود.

4

تعریف نگهداری وجه نقد

نگهداری وجه نقد:1 نگهداری وجه نقد از احتمال بحران مالی میکاهد و به عنوان ذخیرهای امن برای مواجهه با زیان های غیر منتظره به شمار میرود و هم چنین پیگیری سیاستهای سرمایه گذاری بهینه را در زمانی که شرکت با محدودیتهای مالی مواجه است، ممکن میسازد ونهایتاً به کمکردن هزینههای جمعآوری منابع مالی یا نقد کردن داراییهای موجود کمک میکند(رسائیان و همکاران.(1389

سطح نگهداشت وجه نقد شرکت

در تاریخ 1996/2/8 توافق نامهای بین مدیران شرکتهای کرایسلر و یک سرمایه گذار امضا شد که طبق این توافق نامه، این سرمایه گذار در یک دوره 5 ساله برای پیشرفت این شرکت تش می کرد. یکی از عناصر مهمر این توافق، تعهدی بود که بر طبق آن کرایسلر باید طی مدت، داراییهای نقدی(موجودیهای نقدی و اوراق بهادار سریع المعامله) به مبلغ 7/5 میلیارد در بین سهامداران تقسیم میکرد(اپلر و همکاران،.(1999

دیل نگهداری وجه نقد

بسیاری از پرداختها ودریافت های واحدهای انتفاعی مستلزم صدور چک از محل حسابهای جاری است. واحدهای انتفاعی معمو به وسیله چک به کارکنان وفروشندگان مواد وکا پرداخت میکنند ومشتریان عمده آنان نیز به همین طریق عمل میکنند. تعداد نسبتا اندکی از معامت با پول نقد انجام میشود که آن نیز در سطح خردهفروشی است. بنابراین در این مبحث، اصطح وجه نقد به گونهای به کار گرفته میشود که شامل اسکناس و موجودی حسابهای بانکی باشد واحدهای انتفاعی نظیر اشخاص حقیقی پول نقد نگهداری میکنند تا چکهای صادره آنان از آن محل پرداخت شود. مبلغ وجه نقدی که نگهداری میشود، نه تنها به برداشتهای حساب جاری بستگی دارد بلکه تحت تاثیر وجوه واریز شده به آن حساب نیز قرار میگیرد. بدیهی است چکهای واریز شده به حساب بانکی، دست کم به دو روز زمان نیاز دارد تا مبلغ آنها در دسترس قرارگیرد(شباهنگ،.(1373

نگهداری وجوه نقد در سطح حداقل زم، مستلزم اعمال مدیریت دقیق است به ویژه در آن گروه مختلف دارند. مدیریت کارآمد وجوه نقد ایجاب میکند که مدیر مالی در مقاطع زمانی مناسب از موجودی کلیه حسابهای بانکی واحد انتفاعی آگاه باشد. در برخی از شرکتهای بزرگ که به مقادیر بایی از وجه نقد سروکار دارند، مقطع زمانی مناسب روزانه است. در برخی

1 . Cash Holding

5

کشورها، مدیر مالی میتواند از پایانه کامپیوتر دفتر کار خود، از موجودیهای بانکی واحد انتفاعی در بانکهای مختلف آگاه شود. با داشتن این اطعات، مدیر مالی میتواند درباره نقل و انتقال پول بین حسابهای مختلف تصمیمگیری کند(شباهنگ،.(1373

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
دوشنبه 95 شهریور 29 , ساعت 3:4 عصر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله آموزش Html word دارای 52 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله آموزش Html word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله آموزش Html word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله آموزش Html word :

در این درس با ویژگیهای فایلهای HTML یا اچتمل و نحوه ایجاد یک فایل ساده و نمایش آن در صفحه مرورگرتان آشنا خواهید شد.
یک فایل HTML چیست؟
• HTML را اچ تی ام ال و یا اچتمل بخوانید.
• HTML برگرفته از حروف اول Hyper Text Markup Language میباشد.
• یک فایل HTML فایلی از نوع text میباشد که متشکل از markup tag ها میباشد.
• مرورگر یا Browser از روی markup tag ها می فهمد که چگونه باید صفحه را نمایش بدهد.
• یک فایل HTML باید دارای انشعاب htm و یا html باشد.
• یک فایل HTML فایلی از نوع text میباشد که با هر ادیتور ساده ای قابل ایجاد است.
• وظیفه اصلی تگ های اچتمل ( markup tags ) بیان چگونگی نمایش اطلاعات میباشد.
میخواهید که یک فایل اچتمل بسازید؟
اگر از ویندوز مایکروسافت استفاده میکنید، Notepad را باز کرده (Mac کارها از SimplaeText استفاده کنند. ) و متن زیر را در آن تایپ کنید:

This is my first html page. This text is bold

سپس فایل را با نام مثلا test.html در درایو :c ذخیره کنید.
برای دیدن فایل اچتمل بالا در مرورگر یا Brower تان ( معمولا اینترنت اکسپلورر و یا نتسکیپ نویگیتور ) کافی است که از روی منوی File/Open file فایل بالا را از روی محل ذخیره شده بخوانید. ( به آدرس فایل در قسمت Address توجه کنید، مثلا c: est.html)
یکی از مهمترین وظایف مرورگرها نمایش صفحات اچتمل میباشد، چه این صفحات روی کامپیوتر شما ذخیره شده باشند و یا اینکه از اینترنت خوانده شوند.( به آدرس فایل در قسمت Address توجه کنید، مثلا http://www.Tehran20.com/article/amoozesh_html/1.htm )
توضیح مثال بالا
اولین تگ مثال بالا تگ میباشد. از روی این تگ، مرورگر نوع متن یعنی اچتمل بودنش را یافته و از روی انتهای متن اچتمل را میبابد.
متن بین تگ و تگ اطلاعات شناسنامه ای یا Header information متن اچتمل بوده و نمایش داده نخواهند شد. در این مثال با کمک تگهای

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
<   <<   101   102   103   104   105   >>   >

لیست کل یادداشت های این وبلاگ