
اشکالات مسکن های مدرن امروزی word دارای 65 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اشکالات مسکن های مدرن امروزی word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
بخشی از فهرست مطالب پروژه اشکالات مسکن های مدرن امروزی word
مقدمه
عوامل موثر در بررسی وضعیت مسکن
بررسی ابعاد کیفی نیاز مسکن
شاخص های کیفیت مسکن
فرم مطلوب مسکن
استحکام مسکن
امنیت مسکن
ایمنی، راحتی و میزان دسترسی
دسترسی به طبیعت و فضاهای سبز باز
زیرساختهای مورد نیاز مسکن
همجواری با کاربری های سازگار
گونه شناسی مسکن
خانه های تک واحدی مستقل
خانه های حیاط مرکزی
خانه های شهری
آپارتمانهای بلند
ابعاد فرهنگی مسکن
نیازهای اساسی در طراحی مسکونی
معیارهایی برای طراحی خانه معاصر
عوامل فرهنگی
فرهنگ سکونتی
محیط کالبدی- شرایط کلی در مجتمع مسکونی
فضاهای یک واحد مسکونی
عرصه های خصوصی
عرصه های عمومی
جبنه های اجتماعی
جنبه های اقتصادی
جنبه های زیست محیطی
آسایش در ساختمان
مقیاس انسانی
کلیت
سلسله مراتب
درون گرایی
مکان یابی مناسب
توجه به فرهنگ جامعه
بهره گیری از مختصات مسکن تاریخی
آموزش
اصول گرایی
الگو سازی
جامع اندیشی و وحدت گرایی
اصلاح تلقی جامعه نسبت به معماری
کیفیت معماری و منظر کلی ساختمان
مجتمع مسکونی سیما ( فرحزاد – تهران)
مجمتع مسکونی شهرک امید ( تهرانپارس- تهران)
آپارتمان های مسکونی مارسی 52-1947، لکوربوزیه
منابع و مأخذ
مقدمه
به هر حال یکی از پیامدهای صنعتی شدن ایجاد مناطق مسکونی وسیع و نسبتاً یکنواخت است که ساکنان آنها کم و بیش از یک گروه سنی هستند. در دوران گذشته یک طرح مسکن در هر مرحله بر چند صد خانواده اثر می گذاشت اما در حال حاضر خطاهای برنامه ریزی و اجرایی بر هزاران اخنواده در یک گروه اثر می گذارد که این گروه غالباً به بزرگی شهرستانی کوچک است. مردم مشمول پیامدهای تولید انبوه مسکن براساس برنامه ریزی دقیق فیزیکی شده اند. متداول ترین انتقادات مربوط به مسکن مدرن را میتوان تحت دو عنوان خلاصه کرد:
1- مناطق مسکونی ممکن است به اندازه ای بزرگ و یک شکل باشند که ساکنین در تنظیم مناسبات شخصی دچار اشکال شده و قادر به بسط “احساس تعلق” در این مرحله نباشند.
ساختمان یک شکل، گروه های همگون مردم را مجتمع می کند، زیرا همه چیز در یک زمان به انجام می رسد و گروههای سنی و درآمدی مشخص همزمان با هم متحول میشوند. منطقه مسکونی ممکن است هم از نظر زیبایی و هم از نظر انسانی فاقد تنوع و چندگونگی باشد.
یک هنرمند سوئدی گفته است: زندگی در این مستغلات مسکونی جدید مانند زیستن در یک جدول و داشتن احساسی شبیه یک کسر اعشاری است.
2- واحدهای مسکونی مدرن و محیطهای شهری ممکن است بیش از حد برنامه ریزی شده و طبق آخرین جزئیات از پیش تنظیم شده، ساخته شده باشند. قبل از اینکه ساکنان به مناطق جدید اورد شوند کارکرد مشخصی برای هر اتاق در نظر گرفته شده است که ترکیبات و اولویت های فردی را دشوار یا غیر ممکن می سازد و فقدان انعطاف پذیری مانع بروز فردیت می شود.
عوامل موثر در بررسی وضعیت مسکن
در بررسی وضعیت مسکن باید موارد زیر را مد نظر قرار داد:
1- استفاده کندگان که شامل فرد، خانوار، خانواده گسترده یا گروهی که در واحدهای مسکونی زندگی می کنند می شود. اینها مصرف کنندگان نهایی فرآیند مسکن هستند که زندگی شان از شرایط مسکونی که در آن زیست می کنند، تأثیر می پذیرد.
2- منابعی که در وضع مسکن مورد بررسی دخیل است. ساخت فیزیکی خود منزل منابع مالی و سازمانی،مکانی و تسهیلاتی از قبیل زیربنا، تسهیلات عمومی، برنامه های مربوطه فعالیتهای عمومی کارکنان اجتماعی و غیره را شامل میشوند.
3- فعالیت ها: اجزای اساسی هستند که “کنش متقابل بین استفاده کننده واحد مسکونی” از طریق آنها انجام می گیرد. مسکن به این دلیل فراهم می شود که فعالیتهای معینی را میسر می سازد برخی از این فعالیتها به کارکرد مسکن به منزله سرپناه مربوط می شود مانند خوابیدن، قسمتی از کارکرد مسکن به عنوان محل و مکان مطرح است مانند رفتن به محل کار و بخشی به رشد اجتماعی و روانی فرد مربوط می شوند مانند رفتن به مدرسه ، ملاقات با دیگران و ...
بخشی از منابع و مراجع پروژه اشکالات مسکن های مدرن امروزی word
- راز جاودانگی…….. الکساندر
- مجله معماری و فرهنگ ………….. شماره 2و 3
- اقلیم و معماری …….. کسمایی
- مسکن، حومه، شهر
- پایان نامه کارشناسی ارشد …….. واحد های مسکونی برای اساتید یزد
- پایان نامه کارشناسی ارشد…….. طراحی مجتمع مسکونی با تاکید بر روحیه تقویت ساکنین
- پایان نامه کارشناسی ارشد…….. خانه ای برای همه
- پایان نامه کارشناسی ارشد…….. طراحی الگوی نو برای مسکن
- اینترنت


بهینه سازی عرضه آبزیان در میادین میوه و تره بار و فرآورده های کشاورزی word دارای 47 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بهینه سازی عرضه آبزیان در میادین میوه و تره بار و فرآورده های کشاورزی word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
طرح بهینه سازی عرضه آبزیان در سازمان میادین میوه و تره بار و فرآورده های کشاورزی شهرداری تهران
عناوین
1- مقدمه
2- اهداف تولید آبزیان در کشور
3- چالش های تولید و عرضه آبزیان
4- اتحادیه های تولید آبزیان
5- ارزیابی وضعیت موجود عرضه آبزیان در سازمان میادین و میوه و تره بار تهران
6- بهینه سازی عرضه آبزیان با ایجاد کنسرسیوم اتحادیه ها
بسمه تعالی
طرح بهینه سازی عرضه آبزیان در سازمان میادین میوه و تره بار و فرآورده های کشاورزی شهرداری تهران
1- مقدمه:
عرصه آبهای سرزمینی دریای خزر در شمال و دریای عمان و خلیج فارس در جنوب و وجود هزاران رشته رودخانه های فصلی و دائمی و بیش از 400 هزار عدد چشمه و قنات و چاه و بیش از 500 هزار هکتار دریاچه های طبیعی و مصنوعی و ذخیره گاههای آبی کشاورزی محدوده آبهای داخلی و هزاران هکتار اراضی کم بازده و بلا استفاده در عرصه داخلی و سواحل شمال و جنوب از قابلیت های بالقوه تولید آبزیان در کشور محسوب می شوند.
بر این اساس از چندین دهه قبل جهت توسعه تولید آبزیان از عرصه های دریایی و داخلی اقداماتی بعمل آمده است اما تا دوره منتهی به پیروزی انقلاب اسلامی (سال 1357) گسترش آن قابل توجه نبوده است خصوصا این اقدامات در عرصه آبهای داخلی بسیار محدود و اندک گزارش شده است.
میزان تولید آبزیان در کشور ناشی از فعالیت های تکثیر و پرورش انواع آبزیان در محدوده آبهای داخلی و صید انواع آبزیان در محدوده آبهای شمال و جنوب در طول سالهای بعد از انقلاب از گسترش قابل توجهی تا به امروز برخوردار بوده است ادغام شرکت های شیلات شمال و جنوب و ایجاد شرکت سهامی شیلات ایران و الحاق آن به وزارت جهاد سازندگی در سال 1366 با پیشنهاد سران سه قوه و موافقت رهبر کبیر انقلاب اسلامی در واقع نقطه عطف و آغازین تحولات اساسی در گسترش تولید آّبزیان در عرصه آبهای شمال و جنوب و داخلی به شمار می رود بر این اساس از سال 1368 به بعد با تدوین و اجرای برنامه های پنجساله اول (1372-1368) و پنجساله دوم (1378-1374) و پنجساله سوم (1383-1379) و واگذاری کلیه امورات تصدی گری مربوط به صید و آبزی پروری به بخشهای خصوصی تولید آبزیان بشدت افزایش یافت.
بر طبق اطلاعات موجود در دوره منتهی به سال 1382 میزان کل تولید آبزیان در کشور 441836 تن گزارش گردید که 299128 تن به نسبت 6/67 درصد از کل تولید مربوط به آبهای جنوب و 32533 تن به نسبت 4/7 درصد مربوط به آبهای شمال و 110175 تن به نسبت 25 درصد مربوط به تکثیر و پرورش آبزیان در آبهای داخلی بوده است که بیش از 75 درصد تولید آبزیان درآبهای شمال و جنوب و بیش از 97 درصد تولید آبزیان ناشی از فعالیت های تکثیر و پرورش آبهای داخلی دردوره بعد از انقلاب خصوصا از سال 1366به بعد تحقق یافته است.
پیش بینی می شود که میزان تولید آبزیان در دوره بهره برداری 1384 به مرز 500 هزار تن برسد. با بررسی اطلاعات و آمار عملکرد تولید آبزیان در طی دهه گذشته هر چند صید انواع آبزیان در عرصه دریای خزر و خلیج فارس و دریای عمان در طول سالهای مختلف دستخوش تغییراتی بوده است، اما در عرصه آبزی پروری آبهای داخلی تحولات سریعی به وقوع پیوست و قابلیت های زیادی مورد شناسایی قرار گرفت که تنها بخش کوچکی از قابلیت های شناخته شده تاکنون بصورت ناقص مورد بهره برداری قرار گرفت هم اکنون بیش از 8000 واحد تولید در عرصه تکثیر و پرورش آبزیان در آبهای داخلی فعالیت دارند.
پیش بینی می شود که از برنامه پنجساله چهارم تا افق 1400 در عرصه آبزی پروری آبهای داخلی تحولات زیادی پیش رو خواهد بود که با تکمیل طرحهای موجود و ارتقاء سطح مدیریتی و دانش فنی بهره برداران و استفاده از تکنولوژی روز دنیا و اجرای طرحهای جدید و گسترش آبزی پروری در عرصه های دریایی و سواحل شمال و جنوب با تکیه بر سیاست های حمایتی دولت در تامین اعتبارات کم بهره و تضمین خرید محصول و اتخاذ سیاست های مناسب در بیمه محصولات و حمایت عملی از اتحادیه ها و تعاونیهای تولید کنندگان بخش و حمایت جدی در عرصه بازار و توزیع با حذف واسطه ها در این عرصه دگرگونیهای اساسی رخ خواهد داد بر این اساس قابلیت های زیادی برای تولید آبزیان در عرصه آبهای داخلی و دریایی وجود دارد ودستیابی به تولیدی بالاتر از یک میلیون تن در طی یک دهه آینده خیلی دور از ذهن و دسترس نخواهد بود.
2- اهداف تولید آبزیان در کشور:
مهمترین هدف های تولید آبزیان در کشور را می توان بشرح زیر دسته بندی و بیان نمود:
الف- امنیت غذایی جامعه:
مطابق سند چشم انداز 20 ساله نظام جمهوری اسلامی در بخش کشاورزی یکی از مهمترین اهداف تولید آبزیان در کشور موضوع امنیت غذایی است. بر این اساس گسترش تولید آبزیان یک ضرورت بنیادین محسوب می شود. بر طبق این دیدگاه آبزیان باید در سبد مصرف خانوارهای شهری و روستایی قرار داشته باشد.
ب- آبزیان بعنوان غذای سلامتی:
امروزه نقش مصرف آبزیان در سلامتی جامعه بر کسی پوشیده نیست و همواره مورد تاکید متخصصین علوم تغذیه و پزشکی می باشد. از این رو برای یک جامعه با نشاط و سلامت مصرف آبزیان نقش کلیدی ایفا می نماید.
ج- ایجاد اشتغال مولد و پایدار:
تولید آبزیان مانند بسیاری از فعالیت های تولیدی دیگر از قابلیت اشتغال زایی مولد و پایدار برخوردار است. بر طبق اطلاعات موجود تا سال 1382 جمعا تعداد 156470 نفر اشتغال مستقیم در محدوده آبهای شمال و جنوب و داخلی از طریق فعالیت های تولید آبزیان ایجاد شده است.
چنانچه اشتغال زایی غیر مستقیم ناشی از صنایع پسین و پیشین و بخشهای پشتیبانی و خدماتی و فنی و نهاده ای و ... را به آن اضافه نمائیم میزان اشتغال زایی فعالیت تولید آبزیان هم اکنون به بیش از 250 هزار نفر بالغ می گردد.
بر این اساس با توجه به نقش موثر تولید آبزیان در ایجاد اشتغال مولد و پایدار برای تمامی سطوح نیروی انسانی و سطوح تحصیلی و با توجه به ضرورت ایجاد اشتغال بعنوان یک هدف ملی توسعه تولید آبزیان از دید ملی بسیار حائز اهمیت خواهد بود.
د- توسعه اقتصادی و اجتماعی منطقه ای:
قابلیت های تولید آبزیان در مناطق روستایی و کمتر توسعه یافته در طول سواحل شمال و جنوب و محدوده هایی از آبهای داخلی متمرکز گردیده است هرگونه سرمایه گذاری قطعا موجبات افزایش درآمد و پیشرفت اقتصادی و ایجاد اشتغال در این مناطق را در پی دارد و همچنین موجب توسعه روستایی و عمران و آبادی و پیشرفت های فرهنگی مناطق می گردد بر این اساس توسعه آبزیان بسیار مهم و حائز اهمیت تلقی می شود و نقش موثری در جلوگیری از مهاجرت ها و کاهش نرخ بیکاری مناطق روستایی و عشایری و کمتر توسعه یافته دارد.
هـ بهره برداری از قابلیت های منابع آبی:
بهره برداری از ذخایر آبزیان دریایی و آبهای طبیعی و نیمه طبیعی داخلی و بهره برداری از آبهای سطحی خارج از فصول زراعی در مراحل پرورش ماهیان گرمابی- بهره برداری از جریان آب های سطحی و چشمه ها و قنوات و چاهها در مراحل پرورش ماهیان سردابی و تلفیق فعالیت های آبزی پروری با منابع آب کشاورزی در راستای بهره برداری بهینه از این منابع بدون تعارض با سایر بخشها از قابلیت های تولید آبزیان می باشد که می توان بعنوان یک راهبرد مهم ملی در عرصه بهره برداری چند منظوره از منابع آب محسوب نمود. بر این اساس تولید آبزیان از درجه اهمیت بسیاری بالایی برخوردار می گردد.
و- بهره برداری از قابلیت های اراضی کم بازده و بلااستفاده:
توسعه آبزی پروری آب های داخلی و سواحل دریاهای شمال و جنوب در اراضی کم بازده یا بلااستفاده که قابلیت هیچگونه کاربری زراعی را ندارند صورت می گیرد.
بر این اساس از دیدگاه آمایش سرزمین فعالیت های تولید آبزیان در آبهای داخلی و ساحلی یک راهبرد اساسی در بهره برداری از اراضی کم بازده و با محدودیت های بافت – شوری و قلیائیت – زهکشی و ... می باشد.
ز- منبع تأمین پروتئین حیوانی:
آبزیان بعنوان منبع ثالثی در تأمین پروتئین حیوانی جامعه نقش موثری دارد. دام و طیور و آبزیان سه منبع اصلی تولید پروتئین حیوانی می باشند با توجه به محدودیت های موجود در توسعه سایر منابع نقش تولید آبزیان بسیار مهم خواهد بود.
ح- افزایش درآمد ارزی:
برخی از انواع آبزیان از قابلیت های صادراتی مطلوبی برخوردارند. از این رو بخشی از فعالیت های تولیدی آبزیان می تواند با هدف توسعه صادراتی و افزایش درآمد ارزی صورت گیرد.
ط- افزایش درآمد کشاورزان:
پاره ای از طرحهای توسعه آبزیان در تلفیق با سایر فعالیت های بخش کشاورزی با استفاده دو منظوره و چند منظوره از منابع آب و اراضی این مزارع به اجرا در می آید که نقش بسیار مهمی در تولید و افزایش درآمد و افزایش بهره وری نیروی انسانی بهره برداران روستایی مناطق دارد.
ی- توسعه صنایع پیشین و پسین:
فعالیت های تولید آبزیان با صنایع مختلفی در فرآیند تولید تا توزیع برخوردار می باشند. از این روی گسترش تولید آبزیان گسترش صنایع پیشین و پسین را در پی خواهد داشت اساسا تولید آبزیان بدون تکمیل و ایجاد این صنایع پایدار نخواهد بود.
3- چالش های تولید و عرضه آبزیان:
فعالیت های تولید آبزیان در کشور با چالش های بسیار جدی مواجه می باشد که عمده ترین این چالش ها را می توان بشرح زیر خلاصه نمود:
الف- چالش ناشی از افزایش هزینه های تولید و صید از عرصه های داخلی و دریایی و کاهش درآمدها عمده ترین چالش طرحهای توسعه تولید آبزیان می باشد که باید مورد اهتمال جدی برنامه ریزان و سیاست گذاران و مدیران باشد بر این اساس سطح درآمد تولیدکنندگان و صیادان سال به سال کاهش یافته و توان اقتصادی آنها ضعیف و ضعیف تر گردیده است. ارتقاء سطح تکنولوژی و بهینه سازی ابزارها و امکانات و به روز کردن روشهای بهره برداری مطابق با استانداردهای روز جهان و ارتقاء سطح مدیریت های فنی بهره برداران و اجرای طرحهای مدیریت اصولی بر ذخایر آبزیان در جهت بهره برداری پایدار از آنها و توسعه صنایع پسین و پیشین خصوصا صنایع تولید خوراک آبزیان و صنایع فرآوری و بهینه سازی عرضه تولیدات آبزیان با حذف مطلق واسطه ها از این عرصه و توسعه تحقیقات کاربردی و توجه جدی به کارآیی آموزشها و تکمیل فرآیند تحقیقات و آموزش و ترویج تا سطح تولیدکنندگان و مصرف کنندگان آبزیان عمده ترین راهکارهای پایداری اقتصادی طرحهای تولید آبزیان می باشد.
ب- چالش ناشی از بازار و بازاریابی:
بازار و بازاریابی مهمترین حلقه برای تداوم توسعه تولید آبزیان می باشد. در واقع بازاریابی نتیجه عملکرد همه فعالیت های تولید و صید از نقطه آغازین تا زمانیکه محصول در دست مشتری میباشد بازاریابی واژه ای است که به فرآیند مدیریت مسئول برای پیدا کردن نیازمندیهای مصرف کننده و تامین نیازها به طور مطلوب و سودآوری ممکن اطلاق می شود بازاریابی از بنیان تولید یعنی مزرعه یا صیدگاه آغاز و تا جلب رضایت مشتری ادامه می یابد.
بر اساس این تعاریف رابطه بازار و تولید یا صید یک رابطه ارگانیک می باشد آنچه تا به امروز بر این عرصه گذشت هیچیک از این تعاریف فوق وجود خارجی ندارد. هم اکنون بازار مقوله جداگانه ای است ارتباط آن تنها در تولید صرف آبزیان توسط تولیدکنندگان و صیادان بوده است.
سرنوشت بازار توسط گروهی واسطه رقم می خورد که نه دغدغه تولید و مخاطرات تولید و صید و هزینه های آن را دارند نه دغدغه مصرف کنندگان.
بر این اساس نه منافع تولید کنندگان و صیادان حرمت گذاشته می شود و نه منافع مصرف کنندگان رعایت می گردد متاسفانه بازارهای داخلی در عرصه توزیع آبزیان از نظر ساختاری بسیار ناهنجار و تولیدشکن می باشد و سیاست های دولت علی رغم هدفمندی خوب آن متاسفانه عملا در گسترش این ناهنجاریها کمک های موثری نموده است. عملکرد سازمان میادین و میوه و تره شهرداری تهران و شهرداریهای بسیاری از نقاط ایران موید این نظر است. در چنین شرایطی واسطه ها روز به روز فربه تر و قدرتمندتر شده اند و تولیدکنندگان و صیادان روز به روز ضعیف و به عقب تر رفته اند.
این موضوع نشان می دهد که اولا طرحهای توسعه تولید آبزیان صرفا با نگاه درونی به تولید برنامه ریزی و به اجرا در می آیند و نگاهی همه جانبه ندارند ثانیا با توجه به ساختارهای موجود بازار و بازاریابی توسعه طرحهای تولید آبزیان صرفا موجب گسترش واسطه ها و تامین منافع آنها می گردد.
بر این اساس یکی از مهمترین و بزرگترین چالش تولید آبزیان بازار و بازاریابی خواهد بود تا زمانی که تولید و مصرف و تولیدکنندگان و صیادان مستقیما به مصرف کنندگان اتصال عملی نداشته باشند. تحقق اهداف عدالت خواهانه در این بخش میسر نخواهد بود واقعیت این است که گسترش واسطه ها در سایه سیاست های دولت بر خلاف همه اصول و منافع ملی و به دور از عدالت می باشد این نمی شود عده ای تولیدکننده و صیاد با زحمات و مشقات و تحمل مشکلات و معضلات تولید نمایند و عده ای فرصت طلب همانند علف های هرز سر برآورند و همه منافع آنها را به تاراج ببرند و روز به روز فربه تر شوند امروز واسطه ها در عرصه بازار و توزیع آبزیان دولتی را تشکیل داده اند و ادعای خدایی دارند متاسفانه در بخشی از بدنه دولت نفوذ یافته اند آیا اینها نمونه های عینی از مفاسد اقتصادی نیستند؟ که لزوما باید کالبد شکافی شده و غده های سرطانی به بیرون ریخته شوند.
آیا نباید فضای کنونی را تلطیف نمود و بنیانی نو بر آن کاشت که دیگر علف های هرز در آن نرویند؟
در کجای دنیا اینگونه عمل می شود که ما داریم عمل می کنیم راستی به کجا خواهیم رسید سر به روی کی داریم توسعه واسطه گری بازار نیست منافع نیست عدالت نیست هیچی نیست آیا لحظه ای در کنار تولیدکنندگان و صیادان نشسته ایم آیا به در دل آنها گوش داده ایم آیا داستانهای آنها از واسطه ها و واسطه گری را شنیده ایم آیا ...
همانگونه که متعاقبا مورد بحث قرار خواهد گرفت تنها راهکار برون رفت از این جریان ضد ملی و ضد عدالت حضور قدرتمند اتحادیه های تولیدکنندگان و صیادان در عرصه بازار و بازاریابی محصول با حمایت های همه جانبه و قاطع دولت خواهد بود. اتحادیه های مرکزی آبزیان فقط یک سر نیستند همانگونه که بعدا این اتحادیه ها به لحاظ ساختاری تشریح می شوند اتحادیه های آبزیان یک اتحادیه با بنیادهای تولید و صید می باشند و مشروعیت آنها از واحدهای تولید و صید گرفته می شود نه صرفا یک اتحادیه صنفی که توسط گروهی خاص تشکیل شوند. تحقق اهداف توسعه آبزیان جز با حل این چالش بسیار مهم ممکن نخواهد بود از این رو سیاست های دولت لزوما باید در این راستا مورد بازنگری جدی قرار گیرد.
ج- چالش ناشی از مخاطرات محیطی تولید و صید:
طوفانهای سهمگین دریا – سیلابهای مخرب رودخانه ها – گسترش انواع آلودگیها در محیط های دریایی و حوزه رودخانه ها – خشکسالیها – تغییرات دمایی ناگهانی عمده ترین چالش های محیط طبیعی تولید و صید در عرصه آبهای داخلی و دریایی می باشند که موجب می شود اثرات سوءای بر میزان تولید و صید بر جای گذارد. تولیدی که از پس این مخاطرات حاصل می شود سپردنش به دست عده ای فرصت طلب برای عرضه عین بی انصافی و بی عدالتی است.
د- چالش ناشی از توسعه بیماریها:
تولید آبزیان چه در محیط های طبیعی یا محیط های مصنوعی پرورشی همواره با انواع بیماریها مواجه می باشند از این روی در فرآیند تولید و صید تا عرضه و توزیع باید همواره مورد نظارت قرار گیرند تا اولا تحت کنترل باشند ثانیا ماهی سالم به دست مصرف کننده نهایی برسد ثالثا از گسترش آن جلوگیری به عمل آید.
بر این اساس خدمات دامپزشکی از مرحله تولید تا صید تا عرضه در توزیع به بهترین نحو باید انجام شود و تمهیدات اساسی در مرحله توزیع به کار گرفته شود.
آنچه که در وضعیت موجود می گذرد علی رغم اقدامات مثبت انجام شده قدمهای اساسی تری باید برداشته شود در غیر اینصورت سلامت تولید و سلامت توزیع و در نهایت سلامت مصرف کننده نهایی در مخاطره قرار می گیرد.
توسعه نظام واسطه گری در عرصه توزیع آبزیان با سلامت مصرف کننده در تضاد بوده و خود سبب توسعه بیماریهای آبزیان می گردد.
حل این چالش بسیار مهم با ایجاد ساختار خدمات رسانی کارآمد دامپزشکی از مرحله تولید و صید و حمل و جابجایی و بسته بندی و نگهداری و فرآوری و توزیع و عرضه تا مصرف کننده آبزیان ممکن می باشد. ایجاد چنین ساختاری توسط واسطه ها اساسا قابل طرح نمی باشد و تنها از طریق اتحادیه ها ممکن می گردد از این روی حضور قدرتمند اتحادیه های تولیدکنندگان و صیادان در عرصه توزیع بازار بهترین راهکار این چالش با حمایت جدی دولت و سازمان دامپزشکی کشور محسوب می شود.
هـ چالش ناشی از ناکارآمدی نظام بانکی:
نظام بانکی کشور در عرصه خدمات رسانی به تولیدکنندگان و صیادان تاکنون ناکارآمد بوده است. بخشی از توسعه واسطه گری در نظام توزیع و عرضه آبزیان ناشی از ناکارآمدی نظام بانکی می باشد چگونه می شود این نظام در خدمت دلالان و واسطه ها قرار گیرد ولی برای تولیدکنندگان و صیادان ناکارآمد گردد از طریق همین نظام بانکی دلالان و واسطه ها بخشی از تولید و صید را پیش خرید می نمایند و تولیدکنندگان و صیادان برای تامین نقدینگی مجبور به پیش فروش می شوند شرایط خرید و فروش به گونه ای است که سود قاطع متوجه واسطه ها می شود از این روی اصلاح نظام بانکی یک ضرورت بنیادین می باشد که باید در تمامی فرآیند تولید تا صید تا عرضه و توزیع و فرآوری حضور قوی داشته باشد.
ز- چالش ناشی از تقاضای آبزیان:
میانگین مصرف سرانه آبزیان در ایران حدود 5 کیلوگرم می باشد و در شهر تهران به حدود 7 کیلوگرم برآورد می شود. مصرف سرانه آبزیان در اغلب کشورهای دنیا بسیار بالاتر از حدود فوق می باشد در مقایسه با میانگین مصرف سرانه قاره آسیا و دنیا در سطح بسیار پایین تری قرار دارد. رویکرد برنامه های توسعه دستیابی به میانگین مصرف سرانه درحدود 11-10 کیلوگرم می باشد. برای دستیابی به این هدف میانگین مصرف سرانه در شهر تهران باید به دو برابر وضع موجود افزایش یابد. بر این اساس شهر تهران مهمترین بازار هدف برای تولیدات آبزیان می باشد. بهبود کیفیت تولید و عرضه آبزیان – تنوع محصولات آبزیان – ایجاد سیستم نظارتی کامل بر فرآیند تولید تا عرضه آبزیان – متعادل بودن قیمت انواع آبزیان – توزیع تمام فصل آبزیان – گسترش مکانهای توزیع آبزیان – اتخاذ تدابیر و سیاست های مناسب در توزیع آبزیان – آموزشهای کاربردی مناسب در طبخ آبزیان – ترویج مصرف آبزیان – مطالعه جامعه مصرف کننده و شناخت از نیازهای آنها از مهمترین راهکارهای افزایش مصرف آبزیان به منظور برون رفت از چالش تقاضا برای آبزیان در داخل کشور خصوصا در کلان شهر تهران می باشد. چنین راهکارهایی قطعا باید در نظام عرضه و توزیع طراحی و به اجرا در آید که در وضعیت موجود با حاکم بودن واسطه ها و دلالان شکل نخواهد گرفت از این روی حذف کامل واسطه ها در فرآیند تولید تا مصرف یک ضرورت بنیادین محسوب می شود که باید مورد توجه برنامه ریزان و سیاست گذاران قرار گیرد.
ح- چالش ناشی از افت کیفیت آبزیان:
کیفیت گوشت آبزیان از مولفه های بسیار و با اهمیت و موضوعی اساسی است نقش کیفیت در توسعه مصرف و بازاریابی و سلامت بسیار حائز اهمیت می باشد. کیفیت همواره بر قیمت ارجحیت دارد اساسا کیفیت تعیین کننده قیمت می باشد تعامل بین کیفیت و قیمت دو موضوع کلیدی برای انتخاب مصرف کننده می باشد. کیفیت یک موضوع چند وجهی است عوامل و مسائل زیادی در کیفیت گوشت آبزیان نقش دارند. نوع گونه آبزی – روشهای صید و پرورش – روشهای حمل و نقل و جابجایی – روشهای فرآوری – روشهای جمع آوری محصول – روشهای نگهداری – روشهای بسته بندی و رقم بندی – روشهای عرضه و توزیع – روشهای طبخ همه و همه از عوامل موثر در کیفیت می باشند که در هر مرحله استانداردهای خود را دارا می باشند. از این رو تعریف و اجرای استانداردها در هر مرحله از فرآیند تولید تا صید تا توزیع تا مصرف در ارتقاء کیفیت آبزیان یک ضرورت بنیادین محسوب می شود.
از این رو کیفیت نهایی محصول در طی یک فرآیند بهم پیوسته از بنیاد تولید تا مصرف رقم می خورد. در وضعیت موجود چنین ساختاری اساسا وجود ندارد بلکه بر عکس گسترش واسطه گری کیفیت را بشدت تحت شعاع قرار داده است.
افت کیفیت در حلقه توزیع را سبب گردیده است دلیل و مدارک زیادی برای اثبات این ادعا وجود دارد افت کیفیت ناشی از تسلط واسطه گری چالش جدی طرحهای توسعه آبزیان و ارتقاء سطح مصرف سرانه آبزیان می باشد.
ط- چالش ناشی از سیاست های یک جانبه گرایی دولت:
سیاست های دولت هیچ وقت در فضای باز و شفاف مورد نقد قرار نگرفته است. اساسا تولید کنندگان هیچ جایگاهی در فرآیند تصمیم سازی و سیاستگذاری و برنامه ریزی ندارند و نگاه به اتحادیه های تولیدکنندگان یک نگاه ابزاری و سیاسی است تاکنون این نگاه راهبردی نبوده است. از این رو وقتی سیاست های دولت در میدان عمل قرار می گیرند کارآیی و کارآمدی لازم و کافی را ندارند و رشد واسطه گری در واقع نتیجه کارکرد همین سیاست ها و برنامه های دولت می باشد تمام آئین نامه ها و مقررات نگاه یک سویه به تولید دارند.
چالشهای ناشی از ضعف های تحقیقاتی و آموزشی و ترویجی و ملاحظه زیست محیطی در فرآیند تولید تا صید تا توزیع و مصرف از چالش های مهم دیگری است که طرح های تولید آبزیان با آن مواجه می باشند.
4- اتحادیه های تولید آبزیان:
یکی از دستاوردهای مهم دهه گذشته در روند توسعه طرح های تولید و صید آبزیان ایجاد تشکلها و تعاونیها و اتحادیه های تولیدکنندگان آبزیان د رسراسر کشور می باشد که با همت تولیدکنندگان و بهره برداران و حمایت های سازمان شیلات ایران و وزارت تعاون شکل گرفته است.
بر طبق اطلاعات موجود تا سال 1382 تعداد 156470 پرورش دهنده آبزیان و صیاد آبهای داخلی و صیادان آبهای شمال و جنوب در قالب 517 تعاونی تولیدکنندگان آبزیان سازماندهی شده اند بر حسب نوع فعالیت اتحادیه مرکزی تولیدکنندگان آبزیان به شرح زیر ایجاد گردید:
الف- اتحادیه سراسری صیادی متشکل از اتحادیه های صیادی استانهای ساحلی شمال و جنوب و کلیه تعاونی های صیادی هر یک از مناطق ساحلی شمال و جنوب و فعالیت این اتحادیه در امورات پشتیبانی و خدماتی صید از دریاهای شمال و جنوب خلاصه می شود.
ب- اتحادیه سراسری تولیدکنندگان ماهیان گرمابی:
این اتحادیه متشکل از اتحادیه های گرمابی استانی و تعاونیهای پرورش دهندگان ماهیان گرمابی شهرستانها و استانها می باشد که در امورات پشتیبانی و خدماتی تکثیر و پرورش انواع ماهیان گرمابی مزارع پرورشی و صید از ذخیره گاههای آبی داخلی فعالیت دارد.
ج- اتحادیه سراسری تولیدکنندگان ماهیان سردابی:
این اتحادیه متشکل از اتحادیه ها و تعاونیهای استانی و شهرستانی تولیدکنندگان ماهیان سردابی (پرورش دهندگان ماهی قزل آلا) می باشد که در امور پشتیبانی و خدمات رسانی واحدهای تکثیر و پرورش ماهی قزل آلا فعالیت دارد.
د- اتحادیه سراسری تولیدکنندگان میگو و سایر آبزیان:
این اتحادیه متشکل از اتحادیه ها و تعاونیهای استانی و شهرستانی تولیدکنندگان میگو می باشد که در امور پشتیبانی و خدمات رسانی به واحدهای تکثیر و پرورش میگو فعالیت دارد.
بر این اساس در زمینه آبزیان چهار اتحادیه سراسری شکل گرفته است که در برگیرنده تمامی واحدهای تولید و صید در قالب اتحادیه ها و تعاونیهای استانی و شهرستانی و منطقه ای می باشد. سه اتحادیه صیادی و گرمابی و سردابی در زمینه انواع ماهیان آبهای داخلی و دریایی فعالیت دارند و یک اتحادیه صرفا در زمینه تکثیر و پرورش میگو سازماندهی شده است.
به منظور روشن شدن ساختار تشکیلاتی اتحادیه ها، اتحادیه سراسری شرکتهای تعاونی تکثیر و پرورش ماهیان سردابی بعنوان نمونه مورد بررسی قرار می گیرد.
اتحادیه سراسری شرکت های تعاونی تکثیر و پرورش ماهیان سردابی کشور در سال 1378 تحت شماره 157919 با موافقت سازمان شیلات ایران و مجوز وزارت تعاون در اداره ثبت شرکتها به ثبت رسیده است زیر مجموعه این اتحادیه بشرح زیر می باشد:
1- اتحادیه تولیدکنندگان ماهی استان فارس
2- اتحادیه تولیدکنندگان ماهیان سردابی استان چهارمحال و بختیاری
3- تعاونی تولیدکنندگان ماهی استان اصفهان
4- تعاونی تولیدکنندگان ماهی سردابی استان لرستان
5- تعاونی تولیدکنندگان ماهی استان تهران
6- تعاونی تولیدکنندگان ماهی استان خراسان
7- تعاونی تولیدکنندگان ماهی سردابی استان همدان
8- تعاونی تولیدکنندگان ماهی سردابی استان گیلان
9- تعاونی تولیدکنندگان ماهی سردابی استان آذربایجان غربی
10- تعاونی تولیدکنندگان ماهی سردابی استان آذربایجان شرقی
11- تعاونی تولیدکنندگان ماهی سردابی استان اردبیل
12- تعاونی تولیدکنندگان ماهی استان گلستان
13- تعاونی تولیدکنندگان ماهی سردابی شهرستان ساری
14- تعاونی تولیدکنندگان ماهی سردابی شهرستان آمل
15- تعاونی تولیدکنندگان ماهی سردابی هراز – آمل
16- تعاونی تولیدکنندگان ماهی سردابی شهرستان نوشهر
17- تعاونی تولیدکنندگان ماهی سردابی آبزی پروری خزر تنکابن و رامسر
18- تعاونی تولیدکنندگان ماهی سردابی استان ایلام
19- تعاونی تولیدکنندگان ماهی استان یزد
20- تعاونی تولیدکنندگان ماهی استان قزوین
به منظور بررسی بیشتر اعضاء تعاونی پرورش دهندگان ماهی سردابی هراز – آمل معرفی می گردد.
تعاونی تولیدکنندگان ماهی سردابی هراز در محور هراز از شهرستان آمل و در بخش لاریجان قرار گرفته است که آخرین اعضاء و تولید آنها در دوره بهره برداری 1383 بشرح زیر می باشد:
1- شرکت قزل آلای آناتوس لاسم با تولید 10 تن پرواری و 5/1 میلیون تخم چشم زده و 2 میلیون لار و بچه ماهی
2- مزرعه برادران آیتی با تولید 5/12 تن پرواری
3- مزرعه برادران قادی با تولید 150 تن پرواری و 7 میلیون تخم چشم زده و 6 میلیون لار و بچه ماهی
4- شرکت قزل سراب با تولید 210 تن پرواری
5- شرکت قزل آلای کوهستان شمال با تولید 80 تن پرواری
6- شرکت آسک قزل با تولید 20 تن پرواری
7- شرکت قزل کاج با تولید 70 تن پرواری و 5/0 میلیون لار و بچه ماهی
8- شرکت رنگین ماهی با تولید 180 تن پرواری و 9 میلیون تخم چشم زده و 5/2 میلیون لار و بچه ماهی
9- شرکت قزل نیاک با تولید 65 تن پرواری
10- شرکت نسیم هراز با تولید 70 تن پرواری
11- تعاونی چند منظوره نیاک با تولید 85 تن پرواری و 5/6 میلیون تخم چشم زده و 6/2 میلیون لار و بچه ماهی
12- تعاونی 504 پارس قزل با تولید 210 تن پرواری و 14 میلیون تخم چشم زده و 2 میلیون لار و بچه ماهی
13- شرکت لار قزل با تولید 195 تن پرواری
14- شرکت قزل کوهپایه با تولید 120 تن پرواری و 8/1 میلیون تخم چشم زده و 8/1 میلیون لار و بچه ماهی
15- شرکت هراز گستر لار با تولید 100 تن پرواری
16- شرکت تعاونی قزل لاریجان گزنگ با تولید 40 تن پرواری
17- شرکت نل قزل با تولید 65 تن پرواری و 10 میلیون تخم چشم زده و 2 میلیون لار و بچه ماهی
18- برادران حسین و حسن بزرگی با تولید 150 تن پرواری و 22 میلیون تخم چشم زده و 8/1 میلیون لار و بچه ماهی
19- شرکت تعاونی قزل وانا با تولید 170 تن پرواری و 7/2 میلیون تخم چشم زده و 7/1 میلیون لار و بچه ماهی
20- شرکت قزل ماهی هزار و یک با تولید 43 تن پرواری
21- شرکت رنگین وانا با تولید 120 تن پرواری
22- شرکت آبگون قزل با تولید 110 تن پرواری
23- مزرعه محمد اکبری با تولید 100 تن پرواری
24- شرکت زرقزل با تولید 80 تن پرواری و 5/1 میلیون تخم چشم زده و یک میلیون لار و بچه ماهی
25- مزرعه ایرج قاسمی در دست احداث
26- شرکت تعاونی شاه هراز در دست احداث
27- شرکت فیره در دست احداث
28- مزرعه برادران صفایی در دست احداث
جمعا از تعداد 24 مزرعه فعال در دوره بهره برداری 1383 به میزان 5/2455 تن ماهی پرواری و 76 میلیون عدد تخم چشم زده و 9/23 میلیون قطعه لار و بچه ماهی تولید گردیده است.
بر این اساس تعاونی هراز بعنوان یکی از اعضاء و سهامداران اتحادیه سراسری از تعداد 28 مزرعه بزرگ و کوچک با تولیدی موثر و قابل توجه تشکیل یافته است و بقیه اعضاء اتحادیه به همین شکل هر یک دهها مزرعه کوچک و بزرگ را تحت پوشش قرار می دهند...


تحقیق فضل بن شاذان word دارای 18 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تحقیق فضل بن شاذان word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق فضل بن شاذان word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تحقیق فضل بن شاذان word :
زندگی نامه
ابو محمد فضل بن شاذان بن خلیل ازدى، فقیه صاحب نظر، متکلم متفکر، مفسر حاذق، دانشمند شهیر عالم اسلام و مؤلف گرانقدر در علوم و فنون اسلامى.
از جزئیات زندگى شخصى و تاریخ دقیق تولدش و... چندان آگاه نیستیم، نجاشى او را از طایفه ازد از قبیلههاى معروف عرب و پدرش را از شاگردان یونس بن عبد الرحمان شمرده است. (1) با توجه به روایاتى که فضل از امام رضا علیه السلام دارد مىتوان تولد او را در حدود صدوهشتاد هجرى تخمین زد.
کشى مىنویسد: فضل در روستایى در حوالى بیهق بود که خبر خروج خوارج به او رسید براى فرار از چنگ آنان بار سفر بست و از آنجا گریخت در اثر فشار و سختى سفر بیمار شد و در سال 260 هجرى درگذشت. (2) بر قبر او در نیشابور گنبد و بارگاهى است و محل تردد و زیارت شیفتگان علم و ولایت است.
فضل در محفل پیشوایان معصوم
وى افتخار حضور و شاگردى چهار امام معصوم علیهم السلام را دارد. نجاشى مىگوید از امام جواد علیه السلام روایت دارد و شیخ طوسى نام او را در زمره یاران امام هادى و عسکرى علیمها السلام ذکر مىکند. (3) اگر چه نجاشى در روایت فضل از امام رضا علیه السلام تردید کرده لیکن روایات او در عیون اخبار الرضا علیه السلام (4) و من لا یحضره الفقیه (5) در علل شرایع و احکام، با تصریح «فضل» درآخر روایتبه سماع وى از امام رضا علیه السلام جایى براى این تردید باقى نمىگذارد.


مقاله امارات متحده عربی word دارای 26 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله امارات متحده عربی word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله امارات متحده عربی word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله امارات متحده عربی word :
امارات متحده عربی
1-2-2- گردشگری
صنعت گردشگری کشور امارات دوران طلایی و رشد قابل توجه خود را تجربه می کند و در این میان دبی همچون نگین درخشان و طلایی صنعت گردشگری این کشور می درخشد.
صنعت گردشگری در دبی با ارزشی بالغ بر 9/1 میلیارد دلار ، سهم عظیمی در آینده و حال تولید نا خالص داخلی امارات داشته و خواهد داشت . از سوی دیگر سازمان جهانی جهانگردی نیز اخیراًَ دبی را به عنوان بر جسته ترین منطقه در زمینه رشد سریع صنعت گردشگری معرفی کرده است . این سازمان همچنین گزارش کرده است که نسبت به سال 2003 میلادی شمار گردشگران خارجی که در سال 2004 به دبی سفر کردند، 31 درصد افزایش داشته است. همچنین بر
اساس طرح مربوط به توسعه صنعت گردشگری دبی که دور نمای سال 2010 برای دبی نام گرفته است، پیش بینی شده که تا سال 2010، حدود 10 میلیون گردشگر بین المللی به این منطقه دیدنی و توریستی سفر کنند و این در حالی است که پیش بینی می شود که در این مدت حدود 30 میلیون نفر نیز در قالب مسافر به این منطقه سفر کنند.
از جمله عوامل تاثیر گذار بر موفقیت دبی در زمینه جذب هرچه بیشتر گردشگران خارجی، توجه به عناصر ترقی دهنده صنعت گردشگری در این منطقه می باشد. طی دو سال گذشته تحولات عظیمی در بخش هتلداری و زیر ساختهای مربوط به این بخش از صنعت گردشگری دبی صورت گرفته است .
در همین حال نقش دیگر عوامل نیز،کم اهمیت نبوده است . فاکتورهای گوناگونی که به این رشد سریع در صنعت گردشگری امارات مربوط می شود عبارتند از: برنامه های گسترده و جاه طلبانه مسئولان گردشگری دبی در زمینه بازار یابی و استفاده از رسانه های چاپی،سمعی و بصری در خصوص تشویق هرچه بیشتر گردشگران بین المللی جهت سفر به این منطقه جذاب و توریستی. این اقدامات از سوی وزارت تجارت و گردشگری امارات صورت گرفته است.
همچنین همکاری نزدیک میان بخش های خصوصی و دولتی امارات نیز سهم بزرگی در خصوص جذب هرچه بیشتر گردشگران، چه داخلی و چه خارجی داشته است.
در سال 2004 میلادی و در جریان برگزاری نمایشگاه گردشگری و مسافرتی فرانسه موسوم به Topresa ، دبی به عنوان چهارمین قطب بزرگ گردشگری جهانی شناخته شد. همچنین بر اساس نظر سنجی صورت گرفته از دو میلیون خواننده مجله معتبر Travellen Conde Naste دبی به عنوان بی خطر ترین قطب گردشگری جهانی در میان فهرست 20 عنوان مناطق مهم گردشگری جهانی شناخته و معرفی شد.
در این میان می توان به عوامل مهم دیگری همچون گسترش خطوط هواپیمایی دبی در امارات در جهت ترقی صنعت گردشگری این منطقه گردشگری اشاره کرد. گسترش خطوط پروازی محلی، همچنین خطوط هواپیمایی Emira tes , Gulf Air و خطوط جدید هواپیمایی Ettihad , Air Arabia سهم شایانی در این میان داشته است .
از سوی دیگر صنعت گردشگری دبی تحولات گسترده و قابل توجه در زمینه زیر ساختارهای هتلداری تجربه می کند. گزارش شده است که در صورت تکمیل طرح های گردشگری دبی، این منطقه به نقطه ای جذاب برای اوقات تعطیلی و تفریح خانواده ها تبدیل خواهد شد که این امر خود در نهایت به افزایش در آمدهای حاصله از جانب صنعت گردشگری دبی منجر خواهد شد.
نکته جالب آن است که ساخت هتل برج العرب Burg ALArab) ) که به عنوان بزرگترین هتل جهان لقب گرفته، به رشد قابل توجه گردشگری دبی کمک های شایانی کرده است. همچنین بخش نمایشگاههای مربوط به گردشگری دبی نیز همچون عاملی مهم و حیاتی در زمینه کمک رشد جاه طلبانه صنعت گردشگری امارات به حساب آمده و سبب آن شده که شمار زیادی از گردشگران بین المللی به این منطقه جذب شوند. در همین حال برگزاری نشست های مختلف بین المللی، کنفرانس های گوناگون با موضوعات مختلف و در نهایت برگزاری نمایشگاههای متعدد به توجه هرچه بیشتر گردشگران خارجی و برگزیدن دبی به عنوان
نقطه گردشگری مورد نظرشان منجر شده است. سالانه و به طور میانگین 85 نمایشگاه مهم بین المللی در دبی برگزار می شود. بی شک مهمترین عامل در این زمینه، سرمایه گذاری عمده و چندین میلیون دلاری در عرصه گردشگری دبی بوده است. امروزه صنعت گردشگری دبی گویای آن است که از فرانسه در غرب گرفته تا ژاپن در شرق، بسیاری از گزارشگران بین المللی این منطقه را برای سفرهای گردشگری و تفریحی خود بر می گزینند.
پیش از این نیز گزارش شده است که آمار و ارقام نشان دهنده آن است که در نیمه نخست سال جاری میلادی حدود 160 هزار گردشگر روسی از جاذبه های دیدنی دبی دیدن کردند. بر اساس آمار و ارقام ارائه شده از سوی سازمان (DTCM) این انتظار می رود که دبی شاهد هجوم هرچه بیشتر گردشگران روسی باشد1
تعداد گردشگران وارد شده به دبی از سال 1990 تا 1994 میلادی
2-2-2- ابوظبی: شیخ نشین ابوظبی در گذشته از شهرت کمتری به عنوان یک مقصد گردشگری برخوردار بود تا زمانی که با کشف چا ههای نفت به عنوان اصلی ترین برنامه های توسعه این منطقه محسوب گردید. به طور کلی زیر ساختهای مدرن از قبیل هوا، بنادر، بزرگراهها، دریا، سیستمهای ارتباطات تلفنی، هتلهای 5 ستاره، رستوران ها و مجموعه های تفریحی و توریستی این شیخ نشین را به مرکز فعال در زمینه گردشگری تبدیل نموده است. در این امیر نشین تنوعی از دامنه انتخابها را از پارکهای یونانی، ساخت سواحل تمیز، ورزشهای آبی و دیگر ورزشها، ماجراجویی های چشمگیر و خارق العاده در بیابان یا
خریدهای خوشایند از مراکز مختلف تجاری و پاساژها را شاهد هستیم. گردشگران می توانند با پرداخت هزینه، از شهر کوچک العین بازدید نمایند و از گشت و گذار باستان شناسی و مکانهای سرگرمی از قبیل شهر تفریحی السهیلی، استراحتگاه عین الفیادما، قلعه الجاهیلی یا موزه ملی لذت ببرند. در سال 1997 میلادی 937717 نفر از کشورهای مختلف از ابوظبی دیدن کرده اند.
شرکت هتلهای ملی ابوظبی: شرکت هتلهای ملی ابوظبی(ADNHC) که در سال 1978 میلادی ایجاد شده است، نقش عمده ای در تبلیغ گردشگری شیخ نشین ابوظبی ایفا می کند. کل دارایی این شرکت تا پایان سال 1998 میلادی معادل 175/1 میلیون درهم بوده است. ADNHC دارای 6 هتل در امیر نشین است و 7 هتل دیگر و چندین استراحتگاه را مدیریت می کند. همچنین بر کار مجموعه های آزاد در ابوظبی و فرودگاههای بین المللی العین نظارت می نماید و مشغول توسعه چندین طرح تسهیلاتی جدید نیز می باشد.
استراحتگاه الماها: این استراحتگاه یکی از نمونه های ممتاز در زمینه طبیعت گردی است ونوعی پناهگاه بیابانی مصنوعی می باشد. استراحتگاه ، الماها برای اولین بار در مارچ سال 1999 پذیرای مهمانان بود. این استراحتگاه همچنین محل زندگی گونه های مختلف حیات وحش نظیر غزالها، روباههای عربی و گربه های کوچک است که همزمان با دیگر گیاهان و جانوران غیر بومی به این منطقه آورده شده اند و مالکیت آن متعلق به خط هوایی امارات می باشد و فاصله آن از
فرودگاه دبی با اتومبیل 45 دقیقه است و حدود 25 کیلومتر مربع وسعت دارد که پیرامون آن توسط حصارهای الکتریکی محصور شده است تا حیات وحش زیبا و کم نظیر آن و شترها که آزادانه پرسه می زنند در این استراحتگاه عربی محفوظ بمانند. الماها شامل یک بخش اصلی برای رزرو و 30 سوئیت است که ظرفیت پذیرایی از 66 مهمان را دارا می باشد. برای سقفها و دیوارها از چادری و اغلب ساقه ها و برگهای نخلها استفاده می شود و کمپهای سنتی را تداعی می نماید.
برج العرب : یکی دیگر از ویژگی های عظیم گردشگری امارات متحده عربی که در امیر نشین دبی واقع شده است برج 52 طبقه ای با نام برج العرب می باشد. ساختمانی قایقی شکل و ستایش انگیز که یکی از هتل های بلند جهان به شمار می رود.دارای202 سوئیت دو طبقه با شکوه و رستوران با چشم انداز شهر دبی می باشد. و هتل بخشی از مجتمع است که شامل هتل جمیرا بیج در 26 طبقه، 000/40 متر مربع پارک وادی ویلد، تسهیلات کنفرانس ، بندر تفریحی ، مرکز ورزشی ، رستوران ساحلی ، زمین تنیس و استخر های متنوع است.
هتل رویال میراج (سراب) : هتل رویال میراج یک استراحتگاه ساحلی 250 اتاقه با شکوهی است که در اواسط 1999 افتتاح گردیده و در ساحل جمیرا واقع شده است. این استراحتگاه ، به گونه ای طراحی شده است که قلعه عربی کشف شده را انعکاس می دهد با یک گنبد طلا کاری بزرگ که 70 پا ارتفاع دارد. وسعت آن 64000 متر مربع با چشم اندازی بیایانی است و 800 متر ساحل اختصاصی دارد که تسهیلات و امکانات تفریحی و ورزشهای آبی از قبیل قایقرانی ، کایاک ، موج سواری ، پدالها ، اسکی روی آب، غواسی و واترپلو در آن ایجاد شده است.
پارک وادی ویلد : امارات متحده عربی علاوه بر توسعه هتل ها و رستورانهای باشکوه همواره بر توسعه امکانات و تسهیلات تفریحی و سرگرمی تاکید دارد. پارک آبی وادی ویلد یکی از این پروژه های تفریحی است. که به عنوان پارک آبی آموزشی هم در دنیا مطرح می باشد و در کنار هتل ساحلی جمیرا قرار دارد. در طراحی این پارک میراث افسانه ای عربی و ویژگی های شخصیتی ساکنان عرب به کار گرفته شده است و مساحت آن 5 هکتار می باشد.
اداره گردشگری فوجیره : اداره گردشگری فوجیره در سال 1966 میلادی راه اندازی شده است تا جاذبه های گردشگری این امیرنشین را از قبیل برگزاری مسابقات کشتی کج بدون خونریزی ، بازدید از جنگلها و مکانهای جفت یابی پرندگان ، ردیابی کوهها و جاده های باریک تر از موهای بدن و; را معرفی و تبلیغ نماید. هتل مردین قصد دارد در این شیخ نشین یک هتل 5 ستاره با 200 اتاق در العقاه بسازد و چندین پروژه دیگر هم جهت احداث در آینده نزدیک طراحی شده اند.
4-2-2 – توسعه گردشگری دبی:
دبی دارای 3900 کیلومتر مربع مساحت و جمعیتی بالغ بر یک میلیون نفر می باشدکه 80 درصد آنها خارجی هستند.
امروزه تجار و دیپلمات های غربی باز نشسته زیادی بار دیگر استقرار در دبی را آغاز کرده اند، که آمیزه ای مطلوب از رونق و امنیت و نیز زیبایی چشم گیر ناشی از اماکن طبیعی را ارایه می دهد.
30 سال پیش ، دبی هیچ چیز مهمی نداشت ، بجز قصر امیر و شهرت پایتخت قاچاق خلیج فارس بودن. با این حال در حال حاضر ، دبی دارای زیر بنایی متشکل از 270 هتل، 30 مرکز بزرگ تجاری و یک فرودگاه مدرن است.
فرودگاه بین المللی دبی ، قادر به پذیرش 60 میلیون بازدید کننده در سال است و به خاطر حجم تردد خود، دومین فرودگاه در جهان پس از توکیو است و طبق گزارش شورای بین المللی فرودگاه ها ، یکی از فرودگاهها در سطح جهانی است که در آن فعالیت شرکت ها و تعداد مسافران سریع تر رشد می کند، 16 میلیون مسافر در سال 2002 وارد فرودگاه دبی شدند یعنی 18 درصد رشد در مقایسه با سال قبل از آن و مقامات امیدوارند از سال 2010 ، هر ساله 30 میلیون مسافر را بپذیرند. در این فرودگاه در حال حاضر بیش از صد خط هوایی جهانی توقف می کنند.
به تمام این موارد، باید این را هم افزود که دبی مالک بزرگترین بندر مصنوعی جهان در جبل علی است. در حوالی جبل علی، یک منطقه آزاد مهم استقرار یافته است که در آن در حدود 900 شرکت از 72 کشور مستقر شده اند و وقت خود را به 60 نوع فعالیت اقتصادی مختلف در زمینه صنعت ، خدمات یا تجارت اختصاص می دهند. از طریق این بندر، حجم عظیمی از رفت و آمدهای تجاری کشورهای خلیج فارس جریان دارد ، به ویژه چین ، که روابط بازرگانی خودرا با این کشور طی سال های اخیر چند برابر کرده است.
دبی دارای یک مرکز توریستی در شهری به نام هتا است که روی یک کوه ، در کنار یک سد بزرگ واقع است. از «هتا» دستیابی به کوهستان های حوالی آن آسان است و تا سرزمین عمان گسترس می یابند.
یک نکته دیگر که به ورود و استقرار خارجی های مختلف در امارات کمک کرده است، گسترش پروژه های ساختمانی و مسکن و زیربناها است که در سال های اخیر به مرور ایجاد شده اند. باید خاطر نشان کرد که بر خلاف آنچه در سایر کشورهای خلیج فارس اتفاق می افتد، تملک املاک غیر منقول توسط خارجی ها در دبی تابع محدودیت نیست.
در حال حاضر ، در دبی بلندترین ساختمان جهان در حال احداث است. سایر آسمان خراش ها نیز برای پناه دادن به بزرگترین مرکز مالی جهان منطقه در دست احداث هستند که از نظر اندازه ها ، حتی از «سیتی لندن» هم بزرگتر خواهد بود. برخی از بانکهای عمده ی جهان و مقر منطقه ای شرکت های چند ملیتی مثل ای تی اند تی ، جنرال موتورز، هینز ، آی بی ام ، شل ، و سونی در آنجا مستقر خواهند شد. به همان ترتیب ، تعدادی طرح برای ایجاد بزرگترین پارک موضوعی دنیا وجود دارد که اندازه آن که دو برابر دیسنی لند در فلوریدا خواهد بود.
به علاوه ، یک جزیره ی مصنوعی عظیم نزدیک ساحل جمیره در دست احداث است. این جزیره شامل 47 هتل که یکی از آنها زیر دریا خواهد بود. علاوه بر این در این جزیره چندمین هزار خانه وجود خواهد داشت.
5-2-2- امکانات و جاذبه های گردشگری دبی:
دسترسی به تاکسی ها:
تاکسی ها از بیشترین وسایل قابل دسترس در دبی می باشند. تاکسی های کرم رنگ که دارا ی تاکسی متر می باشند با رانندگانی مودب و آزموده در اختیار عموم می باشند. هزینه انتقال از فرودگاه به مرکز شهر بین 30 تا 35 درهم و بیشتر هتلها ترانسفر میهمانان خود را به عهده می گیرند. همچنین تاکسی های بی سیم نیز وجود دارند که شماره آنها در کلیه هتلهای در دسترس است.
اجاره اتومبیل
بعضی از ماشینها بدون راننده اجاره داده می شوند و شرکتهای مخصوصی هماهنگی اعطای گواهی نامه به متقاضیان اجاره کننده ها باید دارای مدارکی از قبیل پاسپورت ، دو قطعه عکس و یک گواهی نامه معتبر ملی یا بین المللی از یکی از کشورهای استرالیا- بلژیک- کانادا- دانمارک-فنلاند- فرانسه – آلمان- یونان – هلند- ایرلند- ایتالیا- ژاپن- نروژ- اسپانیا- سوئد- سوئیس- ترکیه – انگلستان و آمریکا باشند.
بانکها
کلیه بانکهای داخلی و بسیاری از بانکهای بین المللی که دارای نمایندگی در دبی می باشند خدمات بانکی تجاری را ارئه می دهند. تبدیل پول به راحتی انجام می گیرد و درهم آزادانه قابل تبدیل می باشد. ساعات کار بانکها از 8 صبح تا 1 بعد از ظهر روزهای شنبه تا چهارشنبه می باشد ، گرچه بعضی از بانکها از ساعات 30/4 تا 30/6 بعد از ظهر نیز فعال هستند. بانکها در روزهای پنجشنبه فقط از ساعت 8 صبح تا ظهر کار می کنند. صرافی ها نیز از 30/8 صبح تا 1 بعد از ظهر و 30/4 بعد از ظهر تا 30/8 شب مشغول به کار می باشند.
کارتهای اعتباری
امریکن اکسپرس – ویزا – مسترکارت و غیره در هتلها و فروشگاههای بزرگ پذیرفته می شوند.
هتل ها
دبی بیش از 250 هتل با امکانات منحصر به فرد دارد. این هتلها آماده ارائه بهترین خدمات به مسافرین و جهانگردان هستند. هتل برج العرب یکی از بلندترین هتلهای دنیاست که در دبی واقع شده است. چشم انداز این هتل یکی از زیباترین چشم اندازهای رو به دریا و ساحل در دنیاست.
رستورانهای دبی
از آنجا که غذاهای مختلف در بسیاری از رستورانهای دبی سرو می شود و با ذائقه افراد مختلف مطابقت دارد لذا مورد توجه و انتخاب بسیاری از بازدید کنندگان این کشور می باشد. هتلها در بخش غذا و نوشابه تنوع گسترده ای دارند چرا که نه تنها به مهمانان خود سرویس می دهند بلکه تعداد وسیعی از ساکنین داخلی شهر نیز از این خدمات استفاده می کنند.
خارج از هتلها، محلهای کوچک غذا خوری به چشم می خورد که در تمام قسمتهای شهرهایی از قبیل دیرا – دبی – ساتوا – و جمیرا واقع شده اند و دارای محیطی تمیز و مجهز به تهویه مطبوع هستند. توریستها از ماهیهای تازه خلیج فارس و اقیانوس هند بسیار لذت می برند همچنین خرچنگ میگو- ماهی تن – شیرماهی و ماهیهای دیگر نیز مورد توجه توریستها می باشد. «شاورما» نوعی غذای مورد سنتی مختصر و ساده خاورمیانه می باشد که از گوشت سرخ شده گوساله و یا جوجه تهیه می شود و همراه با سالاد و نان مخصوص عربی سرو می شود و در بسیاری از فروشگاههای کوچک داخل شهر فروخته می شود.
غذاهای استاندارد و بین المللی در سطح و تنوع گسترده در دبی یافت می شود . رستورانهای اروپایی در هتلهای دبی انواع غذاهای کشورهای فرانسه – ایتالیا – اسپانیا – یونان- انگلیس و آمریکا سرو می کنند.
همچنین غذاهای کشورهای آسیایی مانند چین – ژاپن – تایلند- فیلیپین و کره در رستورانهای آسیایی نیز به چشم می خورند. تعدادی رستوران آمریکایی و مکزیکی نیز در شهر وجود دارند که به مرغ سوخاری(کنتاکی) – پیتزا هات – پیتزا برگ- مک دونالد- و یمپی و هاردیس معروف هستند.
خرید
خرید یکی از جذاب ترین مقوله ها برای جهانگردان است. بیشتر محصولات به راحتی در دسترس می باشند و با قیمتی مناسب عرضه می گردند.
فروشگاههای شیک و مدرن در شهر واقع شده اند که با دیوارهای مرمر و فضای مناسب به مشتریان خود خوش آمد می گویند. هرگونه کالایی از قبیل آخرین مد فرانسه – دستگاههای الکترونیکی ژاپنی و یا اجناس ایتالیایی در این فروشگاهها به چشم می خورند . همچنین طلا – آخرین تجهیزات الکترونیکی – دوربین- ساعتهای مچی- ادویه جات- پارچه های ابریشم- لوازم خانگی- کالاهای ورزشی و غیره در این فروشگاهها یافت می شود. فروشگاههای اصلی دبی در
خیابانهای الرجا- کراما- الضیافه و میدان بن یاس واقع شده اند- ضمناَ بازدید از فروشگاههای واقع در فرودگاه نیز خالی از لطف نیست.
مرکز فروش آل بوستان در تمام روزهای هفته از ساعت 10 صبح تا 10 شب آماده فروش می باشد. به علت معافیت مالیات، بسیاری از محصولات در دبی نسبت به کشورهای دیگر ارزان تر است و کالاها با قیمت اصلی خود در بازار دبی به فروش می رسند.


تحقیق در مورد پروژه طراحی سی دی مولتی مدیا برای دانشگاه سما word دارای 19 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تحقیق در مورد پروژه طراحی سی دی مولتی مدیا برای دانشگاه سما word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق در مورد پروژه طراحی سی دی مولتی مدیا برای دانشگاه سما word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تحقیق در مورد پروژه طراحی سی دی مولتی مدیا برای دانشگاه سما word :
پروژه طراحی سی دی مولتی مدیا برای دانشگاه سما
فهرست
عنوان صفحه
مقدمه 2
جمع آوری 4
شمای کلی برنامه 7
صفحات 9
مقدمه
پروژه طراحی سی دی مولتی مدیا برای دانشگاه سما واحد نیشابور:
این سی دی با استفاده از نرم افزار Multimedia Builder طراحی و ساخته شده است.این نرم افزار با داشتن امکانات جالبی در زمینه های طراحی اینگونه سی دی ها امکانات جالبی را برای شرکتها فراهم نموده تا اقدام به معرفی محصولات و یا زمینه های کاری و معرفی خود به دیگران را داشته باشند.
محیط نرم افزار ساده و به گونه ای طراحی شده است تا بتوان از امکانات سایر نرم افزارها نیز مانند Flash ، نرم افزارهای ویرایش تصاویر وهمچنین ویرایش فیلم استفاده کرد.همچنین خود نرم افزار هم دارای شی هایی با افکتهای مخصوصی بوده که می تواند به جذابیتهای کار اضافه نماید.
این نرم افزار همچنین با داشتن امکان کامپایل برنامه آن را به صورت فایل اجرایی در آورده و همچنین یک فایل Autorun نیز ایجاد میکند.
اساس کار نرم افزار بر ایجاد صفحات و لینک بین صفحات بنا شده است همچنین دارای یک زبان اسکریپتی می باشد که می تواند از آنها برای برنامه نویسی نیز استفاده کرد.این کدها به دوصورت وارد پروژه می شوند یا بصورت دستی که لازم به دانستن نحوه برنامه نویسی و کدهای آن است و یا با استفاده از ویزارد برنامه که این کدها را داخل خود دارد و برای هر شی امکاناتی را در این زمینه فراهم نموده است.در زیر محیط این نرم افزار را مشاهده می کنید.
جمع آوری اطلاعات
قبل از طراحی این پروژه لازم به جمع آوری اطلاعات نسبتا جامعی درباره دانشگاه سما داشته و این کار با ارائه سئوالاتی از اساتید و مسئولین دانشکده همچنین گرفتن تصاویری از مسئولین و فضای آموزشی دانشکده و فیلمبرداری از قسمتهای مختلف آن شروع شد و بعد از آن مرحله جمع بندی اطلاعات بدست آمده بود که باید به طور مرتبی در کنار هم دیگر قرار بگیرند.
بعد از این کار نحوه ارتباط این موارد به یکدیگر رسید و از آنجایی که اطلاعات باید در چندین صفحه ارائه می شد پس تمام آنها به چند دسته زیر طبقه بندی شدند.
1 تاریخچه دانشکده
2 رشته های مصوب دانشکده
3 فضای آموزشی
4 نیروی انسانی
5 تصاویر
6 فیلم
7 و امکانی نیز برای خروج از برنامه
هر کدام از موارد فوق نیز شامل صفحات و طبقه بندی جداگانهای بودند که در ادامه هر کدام را توضیح می دهیم.
• بخش تاریخچه دانشکده:این بخش شامل سال تاسیس دانشکده، سیر پیشرفت و تعداد دانشجویان مشغول به تحصیل در آن می باشد.
• رشته های مصوب:این بخش نیز توضیحی در مورد رشته های در حال تدریس و چند رشته جدید که به تازگی مجوز انها گرفته شده است می باشد.
• فضای آموزشی:این قسمت در مورد فضای آموزشی دانشکده نحوه خرید اراضی و غیره می باشد.
• نیروی انسانی: این قسمت شامل معرفی پرسنل دانشکده ،سمت ، مدرک تحصیلی و تصویری از آنها می باشد.
• تصاویر:شامل چندین تصویر مختلف از آموزشکده می باشد.
• فیلم:این بخش نیز فیلمهای گرفته شده از قسمتهای مختلف دانشکده را به نمایش گذاشته و کاربران بطور دلخواه می توانند به انها مراجعه نمایند.
همچنین یک صفحه معرفی نیز برای تهیه کننده سی دی و استاد راهنما در نظر گرفته شده که آدرس دانشکده و شماره های تماس نیز در آن درج شده است.
در این برنامه از نرم افزارهای جانبی مانند Windows Movie Maker و Photoshop نیز استفاده شده است که از نرم افزار اول برای برش فیلمها و صدا گزاری بر روی آنها و از نرم افزار Photoshop برای برش تصاویر و همچنین ساخت کادر دور صحنه های نمایش فیلم استفاده شده است.نرم افزار Multimedia Builder اماکن قرار دادن صوت را در جدول نیز دارد که با این کار جلوه خاصی به پروژه داده شده است و حالت زنده ای به ان داده شده است.
پروژه دارای چند شاخه بوده که شاخه Image برای قرار دادن تصاویر ،شاخه Music برای قرار دادن موسیقی و شاخه Video برای فایلهای ویدئویی استفاده شده است.
قابلیت بسیار جالب این نرم افزار توانایی قرار دادن صفحات Html بر روی آن است که این توانایی را به ما داده است تا با ایجاد فایلهای html آنها را به پروژه اضافه کرده و کار طراحی را زیباتر و راحت تر انجام دهیم.
شمای کلی برنامه
پروژه شامل 40 صفحه می باشد که نحوه ارتباط این صفحات و نام آنها را در زیر می توانید مشاهده نمایید.
صفحات
صفحه شروع:
این صفحه شامل یک موسیقی متن و یک کد می باشد که با کلیک کردن بر روی صفحه وارد صفحه بعدی می شود.دارای چهار کنترل dynamic Fx می باشد که از سه مورد برای حرکت آرم دانشکده و از مورد دیگر برای دادن جلوه نور به نمای بیرونی دانشکده استفاده شده است.با قرار دادن این شی بر روی صفحه و دابل کلیک کردن بر روی این شی پنجره Dynamic Fx باز شده که می توان در آن از بخش Fx Type نوع افکت را انتخاب کرد همچنین در قسمت Color رنگها و در بخش Library وضعیت رنگها را انتخاب نمود.در مورد تصویر نمای دانشکده ما از افکت Bumpu Light استفاده کرده ایم با انتخاب این مورد یک دکمه Load Image ظاهر
می شود که می توان تصویر مورد نظر را از این طریق به پروژه اضافه کرد. این افکت شامل حرکت یک نور بر روی تصویر می باشد.برای تصاویر آرم دانشکده از افکت Roto Zoom استفاده شده است این افکت تصویر را در جهات مختلف می چرخاند و جلوه حرکت را به تصاویر القا میکند.حاشیه دور صفحه نیز از این شی استفاده شده است در این مورد از افکت Plasma و قسمت Color آن را Lumi Blue انتخاب کرده ایم.عنوان بالای صفحه نیز یک Label می باشد که با استفاده از گزینه Glow از زیر منوی MMEffest از منوی Effect ایجاد شده است.همچنین بر روی کل ایم اشیاء یک Hot Spot قرار گرفته که به صورت نامرئی می باشد با دابل کلیک کردن بر روی این شی پنجره زیر ظاهر شده که می توانیم کد Next Page را در قسمت Mouse Click آن وارد نماییم.
صفحه اصلی:
این صفحه شامل لینکهای اصلی به صفحات دیگر است ما برای لینکها از برچسبها استفاده کرده ایم.پس از قرار دادن برچسبها بر روی صفحه با دابل کیک کردن روی آنها می توان مطلبی را که مخواهیم در برچسب بنویسیم نوشته و تغییراتی از قبیل رنگ فونت و غیره را به آن بدهیم همچنین اماکن وارد کردن کد اسکریپت هم در آن وجود دارد.برای این کار تابع داخلی Go to Page را انتخاب و در لیست باز شده بعدی نام صفحه مورد نظر را برای ایجاد لینک انتخاب می کنیم.
صفحه اصلی دارای نمای کلی زیر می باشد
در صفحه اصلی با دابل کلیک کردن بر روی نام صفحه پنجره خصوصیات آن باز می شود که می توانیم یک موزیک را به آن نسبت دهیم این موزیک که به عنوان پس زمینه در نظر گرفته می شود در کلیه صفحات نیز اجرا می شود.
صفحات تاریخچه:
این بخش شامل دو صفحه می باشد که توضیحاتی در مورد آموزشکده و تاریخچه آن به کاربران می دهد.در این دوصفحه با قرار دادن برچسبها متنهای مورد نظر را در آنها تایپ کرده ایم همچنین با قرار دادن برچسبهایی برای حرکت به صفحه بعد و صفحه اصلی به کاربران این امکان داده شده است تا بین این صفحات و صفحه اصلی حرکت کند در تمام موارد از اسکریپت Go To Page و بعد انتخاب نام آن صفحه استفاده
شده است.
صفحه رشته ها:
این صفحات شامل توضیحاتی درباره رشته های موجود در دانشکده سما و همچنین چند رشته جدید می باشد.
همچنین آمار مختصری در باره تعداد دانشجویان مشغول به تحصیل در دانشکده می
باشد.شکل این صفحات به شکل زیر می باشد ضمن اینکه در تمام صفحات از یک شی Dynamic Fx به عنوان پس زمینه صفحات استفاده شده است.در این صفحات نیز با استفاده از تابع Go To Page به سایر صفحات حرکت می کنیم.
صفحه فضای آموزشی:
این صفحات شامل توضیحاتی در مورد فضای آموزشی دانشکده چگونگی ساخت و خرید زمینهای لازم می باشد.
در این صفحات نیز از یک شی Dynamic Fx به عنوان پس زمینه و از برچسبها برای لینک به سایر صفحات استفاده شده است.
صفحه پرسنل:
این صفحه شامل لیستی از پرسنل می باشد که این اسامی در برچسبهایی قرار گرفته اند و با کلیک کردن بر روی نام هر شخص صفحه معرفی آن شخص نمایان می شود همچنین در این صفحه امکانی برای بازگشت به صفحه اول گنجانده شده است.
صفحه معرفی پرسنل:
این صفحهات برای هر کدام از پرسنل ایجاد شده است در تمام این صفحات امکانی برای بازگشت به صفحه اصلی پرسنل و هم چنین بازگشت به صفحه اصلی وجود دارد.
اطلاعات به صورت نام ، نام خانوادگی ، سمت و مدرک تحصیلی بوده و تصویری از شخص نیز در صفحه قرار داده شده است.
صفحه تصاویر:
این بخش شامل تصاویری است که از دانشکده گرفته شده است .تصا ویر بصورت جدولی چیده شده اند و با کلیک کردن بر روی هر تصویر اسکریپت Go To page اجرا شده و به صفحه ای که مشخص کرده ایم می رود.
همچنین در این صفحه امکانی برای بازگشت به صفحه اصلی ایجاد شده است.
صفحه تصویر:
این صفحات شامل عکس بزرگ شده از موارد فوق می باشند در این صفحات امکانی برای بازگشت به صفه اصلی تصاویر و یا صفحه اصلی برنامه قرار داده شده است.
صفحه فیلم:
این صفحه شامل موارد جدا شده ای از فیلم اصلی است که بخشهای مختلف آموزشکده را به تصویر کشیده با کلیک بر روی هر عنوان مورد مد نظر شما نمایش داده می شود.در این صفحه امکان بازگشت به صفحه اصلی را نیز دارید.
صفحه نمایش فیلمها:
با کلیک بر روی هر عنوان در صفحه فوق به صفحه مورد نظر وارد می شوید این صفحات ساختار مشابه زیر را دارند.
در این صفحات از یک شی Bitmap برای درج تصاویر استفاده کرده ایم.با انتخاب این شی و دابل کلیک کردن بر روی آن می توانید تصویر مورد نظرتان را انتخاب و به برنامه اضافه کنید.این تصویر با پسوند Gif ذخیره شده تا حالی شیشه ای خود را حفظ کند.
همچنین شی MCI مخصوص نمایش فیلمها می باشد با قرار دادن این شی بر روی صفحه و دابل کلیک کردن بر روی آن می توانید در پنجره ظاهر شده با زدن دکمه Load فایل ویدئویی مورد نظرتان را انتخاب و به شی اضافه نمایید با این کار به محض اجرای صفحه فیلم شروع به نمایش می کند.
صفحه فیلم اصلی:
در این صفحه علاوه بر امکانات فوق از یک شی HTML Object نیز استفاده کرده ایم این شی این امکان را به ما می دهد تا با قرار دادن آن بر روی صفحه و دابل کلیک کردن بر روی آن فایل Html را که قبلا ایجاد کرده ایم باز نموده و نمایش دهد ما در این صفحه تاریخچه کاملی از دانشکده را بصورت متن Marquee در یک فایل Html قرار داده ایم تا همزمان با نمایش فیلم این موارد نیز از قسمت پایین صفحه به صورت متحرک حرکت کند.
فایل Index.htm :
این فایل از چند تگ Html ایجاد شده که کار آن متحرک کردن متن تاریخچه دانشکده همزمان با نمایش فیلم می باشد.در این فایل از یک تگ Marquee ایتفاده شده است و متن مورد نظر بین آن و تگ انتهایی آن قرار گرفته است.
صفحه توضیحات:
این صفحه شامل آدرس و شماره های تماس آموزشکده همچنین راجع به استاد راهنما و تهیه کننده برنامه می باشد.

لیست کل یادداشت های این وبلاگ
دانلود مقاله Study of CO2 Injection for EOR (Enhanced Oil Recov
دانلود مقاله تاثیر خشکسالی در افزایش و کاهش افات و بیماریهای گی
دانلود مقاله RESTORATION OF AN OTTOMAN BATH IN GREECE pdf
دانلود مقاله شبیه سازی سه بعدی و بهبود رسانایی خروجی در ترانزیس
دانلود مقاله طرح کتابخانة الکترونیک سلامت pdf
دانلود مقاله تاثیر پلیمر کاتیونی در تشکیل گرانول هوازی در راکتو
[عناوین آرشیوشده]