شناخت خویشتن، از حکمت است . [امام علی علیه السلام]
 
سه شنبه 95 شهریور 30 , ساعت 8:3 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  نقش ورزش های روزمره بر سلامت انسان word دارای 72 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد نقش ورزش های روزمره بر سلامت انسان word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

 


مقدمه

دردنیای پیشرفته و صنعتی شده امروز، عدم تحرک را می توان هدیه تمدن نوین بشمار آورد. نتیجه این بی تحرکی تنبل شدن عضلات و گرفتگی آنها و خشک شدن مفاصل است. و پنداری جسم انسان از اجزاء سازنده خویش جدا شده و اجزاء با یکدیگر بیگانه هستند. اینگونه جدایی منجر به پیدایش تنش، ترس، نگرانی و فشارهای عصبی می شود که در نهایت امراض گوناگون جسمی و روانی را بوجود می آورد.
تمرین های کششی می تواند بری همگان، زمینه ای را بسازند که بدن از این جدایی و امراض دور بماند. این تمرین ها عضلات و مفاصل را شاداب و متحرک نگهداشته، هم آهنگی بهینه ای را بین تحرک و تنفس پدید می آورند.
 هدف از اجرای تمرین های کششی فقط این نیست که بدن برای انوا ورزش های دیگر آمادگی پیدا کند. یک هدف مهم این است که انسان جسم خویش را بشناسد. به نیازهایش توجه نماید، جریان انرژی را در بدن لمس کند، تنش و تنش زدایی از بدن را فرا گیرد. روش های آرام سازی بدن را با تمرکز فراوان در اجرای تمرین ها دریابد و در نهایت صبور بدن و با قاعده زندگی کردن را بیاموزد، خوب تنفس کند و تغذیه ای متناسب داشته باشد.
 تمرین های کششی عملی با قاعده هستند و برای اجرای آنها همیشه وقت هست. در منزل، در دفتر، در کنار تلویزیون و هرجایی که انسان باشد. هر آینه انسان به انجام این تمرین  ها عادت کرد و از نظام  و روش تنش زدایی جسم خویش آگاهی یافت. آنگاه رفته رفته آرامش روحی دایمی خواهد داشت و با منطق و ملایمت با درخواست ها و آنچه که در اطرافش می گذرند و گفته و پیدا می شوند برخورد می کند.
تمرین های کششی، هر آینه درست و با تمرکز بسیار انجام شوند، بدن را با برنامه ای بهینه برای تمرین ها و حرکات ورزشی بدون اینکه خطری پیش آید، آماده میسازند. امروزه میلیون ها انسان در دنیا، خوبی های تحرک بدنی را دریافته اند. اکثراً مشاهده می کنیم که مردم پیاده روی می کنند، می دوند، تنیس بازی می کنند و یا دوچرخه سواری و شنا را انتخاب می نمایند. اینان دنبال چه هستند؟ این شناخت ازکجا سرچشمه می گیرد؟
ما در پی این هستیم که دریابیم، انسانی که که فعالیت بدنی دارد زندگی را احساس می کند. این افراد در برابر وقایع روزانه زندگی تحمل بیشتری دارند و مقاومت آنان در برابر امراض بیشتر است و دارای اندامی متناسب هستند. اینان بیشتر استقلال اندیشه و کمتر حالات افسردگی دارند و حتی در سنین بالای زندگی قادر به انجام کارهای تازه و مسئولیتها و تعهدهای جدید هستند.
پژوهش های پزشکی در سالهای اخیر نشان داده اند و در آن شکی دیگر وجود ندارد که بخش عمده بیماری ها در پیوند مستقیم و ناگسستنی با عدم تحرک جسمی قرار دارد. آگاهی از نکته بالا و مرتبط کردن آنها با دانش حفظ سلامت، موجب دگرگونی  در نحوه زندگی انسان میشود. هر آینه به جمله فوق اعتقاد داریم و سلامت خود را هم دوست داریم، یعنی هر آینه یک انسان متعادل و منطقی هستیم، نمی توانیم منکر این امر باشیم که بدن انسان بایستی تحرک، نرمش و ورزش را در برنامه های روزانه خود داشته باشد.
توجه  و دقت به تحرک بدنی یک مد تازه نیست که برای مدتی کوتاه، نظر برخی را بخود معطوف سازد. ما فهمیده ایم که فعالیت تنها وسیله مبارزه با عدم تحرک است که انجام آن منوط به یک ماه و یک سال نمی شود، بلکه در تمام مدت زندگی انسان تداوم دارد. اجداد ما مسایل عدم تحرک را نمی شناختند. آنان بایستی به کارهای سخت و دشوار دست می زدند تا بتوانند زندگی کنند و بدین سبب قوی و سلامت بودند. آنان با تحرک بدنی در فضاهای باز و ناآلوده کارهایی مانند کشاورزی، شکار، میوه چینی، درختکاری و غیره را به عنوان فعالیت روزانه انجام می دادند. لیکن با پیدایش انقلاب صنعتی، ماشین کار انسان را بعهده گرفت و سپس فعالیت انسان کاهش پیدا کرد که در نتیجه قوایش و احساسش به حرت های طبیعی تحلیل رفتند. بگذارید گذرا به تاریخ نفوذ ماشین در زندگی انسان اشاره ای داشته باشیم. ماشین ها زندگی انسان را آسان ساختند، ولی همراه با خود مسایل بیشماری را هدیه آوردند. بجای راه رفتن، اتومبیل سواری را آموختیم، بجای پله استفاده از آسانسور را یاد گرفتیم و در حالیکه اجداد ما اکثر کارهای خویش را در حرکت و فعالیت انجام می دادند ما تقریباً همه فعالیت هایمان در حالت نشسته صورت گرفته و می گیرند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
سه شنبه 95 شهریور 30 , ساعت 8:3 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله شناخت وتجزیه وتحلیل ویژگیهای نیروی انسانی در اقتصاد ایران word دارای 27 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شناخت وتجزیه وتحلیل ویژگیهای نیروی انسانی در اقتصاد ایران word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناخت وتجزیه وتحلیل ویژگیهای نیروی انسانی در اقتصاد ایران word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شناخت وتجزیه وتحلیل ویژگیهای نیروی انسانی در اقتصاد ایران word :

امروزه بسیاری از اقتصاددانان دراین مورد اتفاق نظر دارند که منابع انسانی پایه اصلی ثروت ملتها را تشکیل می دهد ویکی از عوامل مهم تعیین کننده درروند توسعه اقتصادی –اجتماعی هر کشور محسوب می شود . تجارب دهه های پس از جنگ جهانی دوم بوضوح نشان می دهد که سرمایه انسانی علت اساسی تفاوت میان کشورها وجوامع مختلف است .در این میان ،افزایش چشمگیر در آمد نفت اعضای اوپک طی دهه 1970 ،اگر چه سرمایه فراوانی در اختیا ر این کشورها قرار داد، ولی سبب توسعه آنها نگردید .این تجربه ثابت می کند که فقدان سرمایه انسانی یا عدم استفاده کار آمد از آن سبب می شود که حتی وجود در آمدهای سرشار نفتی نیز به توسعه واقعی منجر نگردد.
بهره برداری از نیروی انسانی در هر جامعه به عواملی همچون ترکیب سنی جمعیت ،میزان جمعین فعال ومتخصص، نرخ مشارکت واشتغال نیروی کار ،بهره وری نیروی کار و... بستگی دارد .در این مطالعه وضعیت موجود نیروی انسانی واشتغال در اقتصاد ایران مورد بررسی وتجزیه وتحلیل قرار خواهد گرفت تا تصویری از روند وچگونگی تحولات نیروی کار در کشور به دست اید .در این راستا ،موضوعاتی همچون نرخ مشارکت نیروی کار ، نرخ های اشتغال وبیکاری ، تحلیل مسئله اشتغال وبهره وری نیروی کار در چار چوب بخشهای مختلف اقتصادی مورد بررسی وتعمق قرار خواهد گرفت .

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
سه شنبه 95 شهریور 30 , ساعت 8:2 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله راهبردهای روان شناختی در مدیریّت آموزشی word دارای 34 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله راهبردهای روان شناختی در مدیریّت آموزشی word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله راهبردهای روان شناختی در مدیریّت آموزشی word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله راهبردهای روان شناختی در مدیریّت آموزشی word :

راهبردهای روان شناختی در مدیریّت آموزشی

بسم الله الرحمن الرحیم
فهرست
عنوان
ـ مقدمه
ـ سلامت روان و مهارتهای زندگی

ـ آسمان آبی و اندیشه های مطهری با عکس و نوشته از او
ـ مهارت انسانی مدیران مدارس و اندازه گیری میزان آن
ـ خلاصه و طنز مدیریّتی

مقدّمه :
مدیری را می شناسم که خوب کار می کند . هر روز اولین نفری است که سرکار خود حاضر می شود و آخرین نفری است که محل کارش را ترک می کند . پیوسته مشغول به نظر می رسد و همیشه در راه است . ناهارش را در کم تر از هفت دقیقه می خورد . نمازش با سرعت اقامه می شود . سریع حرف می زند وواکنش سریع دارد . وقتی ازاو درباره ی کارش می پرسی ، به جای پاسخ مشخص ، به حاشیه ها می پردازد . مقدمه و مؤخره ی صحبت هایش همه را خسته می کند . با کوچک ترین اعتماد دیگران ، درد دل هایش شروع می شود .

اعتقاد دارد به رغم تلاش زیادی که می کند ، کارش نتیجه ای ندارد . علت ناموفق بودن خود را به دیگران ، به ویژه فرادستان ، نسبت می دهد . وقتی از برنامه و برنامه ریزی صحبت می شود ، همه ی اطلاعات لازم را در حافظه اش دارد . خلاصه این که خوب می دود ، تند و تیز هم می دود ، لیکن وقتی از او می پرسی ، به کدام نشانی می روی ؟ چه برنامه ای داری ؟ مسأله ی تو چیست ؟ چه هدفی را دنبال می کنی ؟ کم تر می تواند پاسخ روشنی بدهد . شاید نمی داند بر کدامین خط می دود . درحالی که تنها دویدن کافی نیست ، بلکه درست دویدن و در مسیر درست قرار داشتن نیز لازم است . اگر ندانی کجا هستی و در کجا راه می روی ، چگونه می خواهی به آنجا برسی ؟

بیش تر فکر کنید و کم تر عمل کنید . عمل شما باید حتماً برخاسته از تفکری عمیق باشد . زیاد کار انجام دادن ، صبح تا شب مشغول به نظر رسیدن ، سریع حرف زدن ، سریع قضاوت کردن و سریع تصمیم گرفتن شما را به جایی مطمئن نمی ساند . رسیدن به نقطه ای مطمئن ، نیازمند آن است که در فرآیند مدیریت با اطمینان حرکت کنید .

پیدا کردن سوزن روی فرش رنگارنگ ، نیازمند نگاه آرام ، آهسته و دقیق است . چیزهای کوچک و ریز و ظریف را با نگاهی آرام ، آهسته و دقیق خواهی یافت . مَثَل فضای مدرسه و نگاه مدیر آن ، مَثَل فرش رنگارنگ و نگاه عمیق فرشباف است .
اگر دقیق نباشی ، ظرافت ها را نخواهی یافت . مدیریت مدرسه هم مدیریت ظرافت هاست .

نقش های بزرگ را همه می بینند . اما نقش هایی ریز و کوچک هم هستند که نیاز به نگاه دقیق بالینی تو دارند . بدان که تماشا کردن و دیدن ، مانند گوش کردن و شنیدن با هم فرق دارند . وجه تمایز آن ها دقت و آرامش است .
مدیرنشده ای که زیاد کار می کنی ، مدیر شده ای که درست کار می کنی و کارهای درست را درست انجام دهی .

بنابراین سعی کن خوب بدوی ، اما روی خط درست .
Running Well , Running Well ontheriyht Way
سلامت روان و مهارتهای زندگی
فردی که روان سالم دارد ،بی دلیل نگران نمی شود ، و مشکلات و دردسرهای روزمره ای را که گه گاه برای همه پیش می آیند و اضطراب ، ترس ، افسردگی و احساس ناامنی موقت ایجاد می کنند ، به راحتی حل می کند ، اما فرد بیمار ، پریشان حال است . اغلب بدون دلیل نگران می شود و احساسات و افکاری مانند اضطراب ، ترس ، خشم ، احساس ناامنی و افسردگی را بیش از حد معمول در خود بزرگ می کند . با این که مرز مشخصی بین روان سالم و روان بیمار وجود ندارد ، روان سالم را می توان از طریق عادت ها و محیط و روابط مناسب به دست آورد . برای احساس رضایت کردن ، باید جسم و روح سالمی داشته باشیم .

عوامل ایجاد کننده ی بیماری
ـ روابط نامناسب با مردم ، خانواده ، مدرسه و محیط کار .
باید احساس کنیم انسانی باارزش هستیم و می توانیم از عهده ی مسؤولیت های خود برآییم .
ـ وضعیت جسمانی . بسیاری از بیماری های جسمی منجر به اختلالات روانی و رفتاری می شوند .
ـ وراثت . میزان تأثیر هر یک از عوامل محطی و ارثی در ایجاد بیماری های روانی هنوز کاملاً روشن نشده است .

برخی از علائم هشدار دهنده
ـ شخص بدون هیچ دلیل روشنی ، همیشه فکر می کند اتفاق بدی برای او پیش می آید و دائماً احساس خطر می کند .
ـ احساس غمگینی شدید و مداومی دارد که به گوشه گیری ، خستگی و بی تفاوتی منجر می شود .

ـ تنش ، عصبانیت ، سردرد ، بی خوابی و دردهای پراکنده جسمی بدون علت عضوی در شخص بروز می کند .
ـ در صورت تداوم و تشدید هر یک از علائم یاد شده باید به روان پزشک یا روان شناس مراجعه کرد .
هر انسانی تنش هایی دارد . به «احساس تحت فشار بودن » در مقابل تهدیدات ، تنش می گویند . این احساس ، در اثر خطرات جسمی ، ناامنی اقتصادی و تهدیدهای روحی و روانی به وجود می آید . تنش ها پی در پی ما را نگران می کنند . نمودار پایین صفحه ، تنش و بخش های دیگر نشانه های نبود روان سالم را نشان می دهد .

امروزه بخش بزرگی از زندگی ما را تنش ها اشغال می کنند ، بنابراین باید آن ها را بشناسیم و راه های مقابله با آن ها را بیاموزیم . روش های مقابله با تنش و اضطراب را می توان به شرح زیر برشمرد :
ـ باید با بیان مشکلات خود آن ها را بهتر بشناسیم تا از این راه ، احساس سبک شدن کنیم .
ـ نباید خود را در میان انبوهی از توقعات گیر بیندازیم .

ـ بابرداشتن یک گام ، حلقه ی معیوبی را که در آن قرار گرفته ایم ، بشکنیم تا مشکلات ما به تدریج حل شوند .
ـ چون نمی توان بر همه ی مشکلات غلبه کرد ، پس هدف هایی را که در حد توان ما باشند و بتوانند آسایش ما را فراهم کنند ، انتخاب کنیم تا هم اعتماد به نفس بیشتری بیابیم و هم حلقه ی معیوب غم و اندوه و سستی در ما شکسته شود .

سلامت روان
سلامت روان فرد عبارت از قابلیت او در ایجاد ارتباط موزون و هماهنگ با دیگران و توانایی تغییر و اصلاح محیط اجتماعی خویش و حل مناسب و منطقی تعارض های هیجانی و تمایلات شخصی خود است .
وجود اضطراب دائم ، داشتن ترس موهوم و جود اختلال در روابط اجتماعی ، نشانه های عدم سلامت روانی هستند . فردی که دائماً یا به مدت طولانی ناراحت و غمگین است ، احتمالاً از بیماری روانی رنج می برد.در ناراحتی خفیف روانی ، بیمار می تواند مدت طولانی غصه دار ، نومید و افسرده باشد .

بهداشت ، به ظاهر به معنی سلامت است ، اما سلامتی فقط نداشتن بیماری نیست ، فرد سالم علاوه بر این که بدنی سالم دارد ، باید خوشحال و راضی هم باشد . او تاحدی توانایی برخورد با مشکلات ، محرومیت ها و شکست ها را دارد و با دیگران سازگاری نسبی نشان می دهد . نه نتها از زندگی لذت می برد ، بلکه می تواند با این کار دیگران راهم به لذت بردن از زندگی علاقه مند کند . او دیگران را آزار نمی دهد و به زحمت نمی اندازد . چنین فردی را که از نظر جسمی و روانی و اجتماعی طبیعی است و روحیه ی خوبی نیز دارد ، سالم می خوانیم .

آسمان آبی و اندیشه های مطهّر
مدیر پیشرو
هر مصلحتی اول باید صالح باشد تا بتواند مصلح باشد . او باید برود پیش و به دیگران بگوید پشت سر من بیایید . خیلی فرق است میان کسی که ایستاده و بر سربازش فرمان می دهد : «برو به پیش ، من این جا ایستادم» و کسی که خودش جلو می رود و می گوید : «من رفتم ، تو هم پشت سر من بیا» در مکتب انبیا و اولیا این را می بینیم . همیشه می گویند : «ما رفتیم .»

حماسه ی حسینی ، ج 2 ، ص 108
در هدایت ورهبری
مسائل رهبری با روان بشر سروکار دارد . جلب همکاری روان ها و به حرکت در آوردن آن ها به سوی هدفی مقدس و عالی مهارت و ظرافت فوق العاده می خواهد . کار هر کس نیست . امروز پس از پیشرفت های حیرت انگیز روان شناختی و جامعه شناسی و بالاخره انسان شناسی ، هنگامی که سیره رهبری اولیای خدا را مطالعه می کنیم ، می بینیم بر دقیق ترین ملاحضات روانی و بر اصول دقیق علمی رهبری منطبق است .

مهارت انسانی مدیران مدارس و اندازه گیری میزان آن
مدرسه از جمله نهادهایی است که به سبب ماهیت کار ، مهارت انسانی و برقراری عاطفی و دوستانه در آن از ضروریات اجتناب ناپذیر است و همان طور که شرط اول رانندگی احتیاط است ، شرط اول تعلیم و تربیت نیز برقراری روابط انسانی در شأن فراگیرندگان و معلمان است . برقراری و غنی کردن روابط انسانی در مدرسه از مدیر مدرسه شروع می شود و این هب دلیل آن است که معلمان تا حد زیادی از صفحات و خصایص اخلاقی مدیر الگو می گیرند.بنابراین اگرمدیران مدارس به مهارت در روابط انسانی به معنای عملی آن مجهز شوند ، بسیاری از تضادها، نارسایی ها و درگیری هایی که بخشی از انرژیمدیر و معلمان را بر خود اختصاص می دهد ، از بین می رود . مدیران مدارس می توانند از طریق بازنگری رفتار خود ، نحوه برقراری ارتباط با مجموعه مدرسه را بهبود بخشند و مدرسه ای پویا با آموزشی پویا را برای کمک به تحقق اهداف کلان توسعه به ارمغان آورند .

بنابراین ، با توجه به نقش مهم مهارت انسانی مدیران مدارس در کیفی کردن و ارتقای بهره وری آموزشی مدرسه، در این مقاله برآنیم که مفهوم و فرآیند شکل گیری مهارت انسانی ویژگی های مدیران مدارسی را که مهارت انسانی قوی دارند تبیین کنیم و کارهایی ارائه دهیم که این مهارتها را تقویت کند .

مفهوم و فرآیند شکل گیری مهارت انسانی
توانایی مدیر به منزله عضوی از گروه که در کار کردن مؤثر است ایجاد کوشش های دسته جمعی در درون گروهی که او آن را رهبری یا اداره می کند،مهارت انسانی نامیده می شود 1 در مهارت انسانی برقراری روابط انسانی جایگاه خاصی دارد و بنا بر باور «فالت» عبارت است از توان برقراری ارتباط انسانی با معلمان و دانش آموزان از طریق پذیرفتن وجود ، شخصیت ، ویژگی های فردی و همه تفاوت هایی که آنان با شخص مدیر دارند2 . آنچه که در مهارت انسانی قابل تعمق است و در تعریف «فالت» تغییر تأکید زیادی برآن شده ، پذیرش افراد با تمام وجود است3 .

به طور کلی و با توجه به اینکه در خصوص روابط انسانی و اهمیت آن در مدیریت مدرسه در کتاب ها و مقالات گوناگون زیاد بحث شده است ، از توضیح اضافی خودداری می گردد . آنچه در مهارت روابط انسانی حائز اهمیت است ، نحوه شکل گیری این مهارت مهم و زیر بنایی است که در نمودار زیر ، در مورد مدیران مدارس نشان داده شده است .

همان طور که در شکل نشان داده شده است ، پایه های اساسی مهارت روابط انسانی متشکل از دو مقوله انسان و ارتباط است . مدیران مدارس باید انسان را خوب بشناسند . اما شناخت انسان مشکلی را حل نمی کند . زیرا به دنبال شناخت ، باید تجویز و درمان باشد ، یعنی مهارت های ارتباطی نیز باید شناخته شود.پس از شناخت ویژگی های جسمانی ، روانی ،اجتماعی و انسان ها شناخت مناسبی ، الگوها و عناصر ارتباط و ;. آنچه که روابط انسانی را غنی و معنی دار می کند ، هماهنگ سازی در شناخت لازم است یعنی بدین معنی که مدیران مدارس توانایی و استفاده از مهارتهای ارتباطی شناخته شده را در برخورد با انسان هایی با زمینه های متفاوت پیدا کنند و و قتی این توانمندی و مهارت ایجاد شد ، حاصل آن شکل گیری ، تقیوت و کاربردی شدن روابط انسانی در خور مدرسه و نظام آموزشی است .

ویژگی های مدیران مدارس دارای مهارت انسانی قوی
1 ـ تا حد زیادی انعطاف پذیرند : انعطاف پذیری یعنی پذیرش منطقی نظریات و آرای دیگران ، دوری از مقاومت نابه جا و ناروا زمینه نظریات . تغییر در نگرش ها و عادات گذشته که نادرست به نظر می رسند و جهان علم و دانش آن ها را تأیید نمی کند ، از ویژگی های یک مدیر مستعد است . [مدیر آموزشی فردی انسان ساز و اخلاق پرور است که مانند الگویی در معرض دید و توجه معلمان و دانش آموزان قرار دارد و داشتن روح و روانی سالم و بزرگ که از خودکامگی و خودبینی بگذرد ، از ویژگی های آموزش است .] به طور کلی ، می توان مشخصه های اصلی انعطاف پذیری دارای مهارت انسانی غنی را فهرست وار به شرح زیر بیان داشت :
• نظریات منطقی دیگران را به راحتی می پذیرند .
• از تحمیل نظرات خود به دیگران به شدت دوری می جویند .
• در مقابل پیشنهادهای دانش آموزان موضع گیری اصولی می کنند .

• در جواب دادن به دیگران خبری عمل نمی کنند .
• برای روشن شدن منظور معلمان موضوع را از ابعاد گوناگون مورد سؤال و پرسش قرار می دهند .
• صحبت های منفی و مثبت معلمان را در کنار هم قرار می دهند و قضاوت می کنند .
• به جای توجه به ظاهر مذاکرات معلمان ، به ریشه وبن آن ها توجه دارند .
2 ـ به خود و دیگران نگرشی مثبت دارند : داشتن نگرشی مثبت به خود و دیگران از مقدمات برقراری روابط انسانی مطلوب در مدرسه است . وقتی انسان استعدادهای خود را شناخت ، نگرشش نسبت به خود مثبت می شود و این نگرش مثبت کمک می کند که دیگران نیز به این شناخت و نگرش مثبت برسند ، بدین ترتیب ، در مدرسه نگرش مثبت همگانی می شود و در هر فردی علاقه برقراری روابط سالم تقویت می گردد ، به طور کلی می توان مشخصه های اصلی این ویژگی ره در مدیران دارای مهارت انسانی غنی فهرست وار به شرح زیر بیان داشت :
• در مورد ارزشمند بودن خود مشکلی ندارند و می توانند همه احساسات و نگرشها و علایق خود را تجربه کنند و چون احساسات آنان تهدید کننده نیست ، در مقابل احساسات خود حالت دفاعی ندارند .
• در برقراری روابط انسانی نه تنها کنترل و تهدید را کارساز نمی دانند ، بلکه آن را مخرب در نظر می گیرند .
• برقراری روابط انسانی آنان قلبی وواقعی است .
• معلمان و دانش آموزان را دوست دارند .
• احترام را کلید غنی سازی روابط می دانند .
• معلمان را بدون قید و شرط می پذیرند .

• 3 ـ گوش شنوا دارند : برخی از خبرگان ارتباطات انسانی بر این باورند که شنیدن مؤثر ، سنگ بنای مهارت ارتباطی مدیران امروزی است ، مطالعات گوناگون نشان داده است که مدیران ، 45% تا 63% از وقت خود را صرف شنیدن می کنند .6 در این زمینه مدیرانی که دارای مهارت انسانی قوی هستند از این وقت حداکثر استفاده را می برند و از آن در جهت پویایی روابط سازمانی و غنی ساختن آن بهره می گیرند . مدیران آموزشی دارای مهارت انسانی مطلوب ، خوب گوش دادن توجه به گفته های معلمان و دانش آموزان و «شنیدن باگوش دل» است .7 به طور کلی ، می توان مشخصه های اصلی خوب گوش دادن مدیرانی را که دارای مهارت انسانی غنی هستند ، به طور فهرست وار به شرح زیر بیان کرد .

• در گوش دادن به تمام حالات جسمی و روحی و روانی معلمان توجه دارند .
• به جای شنیدن گوش می دهند .
• هنگام گوش دادن اشتغال ذهنی خود را به حداقل می رسانند .
• در گوش دادن معلم مدار هستند .
• تا مطلب را به طور کامل دریافت نکنند ، قضاوت نمی کنند .
• هنگام گوش دادن نکات اساسی یادداشت می کنند .
• در طول گوش دادن به گوینده نگاه معنی دار می کنند .
• عادت های ناپسند گوینده را تحمل می کنند .

4 ـ با والدین دانش آموزان به خوبی ارتباط برقرار می کنند :
برقراری روابط انسانی تنها به مدرسه و کلاس درس محدود نمی شود . از آنچه مدرسه تأثیر فراوانی از محیط خانواده می گیرد ، لازم است از فعل و انفعالات خانواده آگاه شود و این آگاهی از طریق برقراری روابط انسانی قوی صورت می گیرد . مدیران مدارس که از مهارت انسانی قوی برخوردارند ، می توانند با والدین دانش آموزان ارتباط برقرار کنند از یک طرف حمایت های مالی و تخصصی و اجتماعی خانواده را جلب و از طرف دیگر زمینه های یگانگی تربیتی بین مدرسه ، خانواده و جامعه را فراهم آورند . بنابراین ، این گونه مدیران در زمینه های زیر می توانند به پویایی مدرسه کمک کنند :
الف ) با برقراری روابط انسانی ، معلم و سایر مسئولان مدرسه اطلاعاتی درباره کودک به دست می آورند .

ب ) کارکنان مدرسه اطلاعات و شناختی از کودک به والدین ارائه می دهند .
پ ) از طریق رابطه هایی که بین والیدن ، معلم و کارکنان مدرسه برقرار می شود ، کارایی تربیتی افزایش می یابد 8 .
به طور کلی مشخصه های اصلی مدیران دارای مهارت انسانی قوی در بُعد برقراری روابط با والیدن را می توان فهرست وار به شرح زیر بیان کرد :
• به نظریات خانواده دانش آموزان احترام می گذارند .

• برقراری روابط با والدین را زمینه پویایی مدرسه می دانند .
• فرصت اظهار نظر و انتقاد از مدرسه را به والدین دانش آموزان می دهند .
• ارتباطات را متناسب با سطح سواد و آگاهی والدین تنظیم می کنند .

5 ـ گروهی کار می کنند : یکی از عوامل دوام کار گروهی در مدرسه ، برقراری روابط سالم و انسانی است . مدیران مدارس دارای مهارت انسانی قوی ، به دلیل آن که می توانند با تک تک معلمان و کارکنان مدرسه رابطه دوستانه برقرار کنند ، از توان ، استعداد و تخصص آن ها در حل وفصل مسایل مربوط به مدرسه بهره می برند و همواره زبان خوش و روابط انسانی غیر رسمی و دوستانه را عامل مشوق و برانگیزه ای قرار می دهند . در نتیجه ، معلمان تحت تأثیر قرار می گیرند و در تصمیم گیری و برنامه ریزی و اجرای آن مشارکت می کنند .

به طور کلی ، مشخصه های اصلی مدیران دارای مهارت روابط انسانی قوی در بعد گروه گرایی را می توان فهرست وار به شرح زیر بیان کرد :
• صحبت کردن در گروه را دوست دارند .
• از گسترش روابط با افراد جدید لذت می برند .
• در مذاکره از دادن و گرفتن دریغ ندارند .
• مشکلات مدرسه را از طریق روابط دوستانه حل وفصل می کنند .

6 ـ شایعات را به حداقل ممکن می رسانند : شایعه زمانی در مدرسه به وجود می آید و گسترش می یابد که مدیر مدرسه با معلمان و کارکنان روابط سالم و دوستانه ای برقرار نکند . معمولاً مدیران مدارس دارای مهارت روابط انسانی قوی از طریق ترتیب دادن جلسات گفت و شنود دوستانه و برقراری ارتباطات انسانی ، واقعیات و اخبار گوناگون را به معلمان و کارکنان مدرسه منتقل و از این طریق زمینه های شایعه پراکنی را در نطفه از بین می برند .
به طور کلی ، مشخصه های اصلی مدیران دارای مهارت انسانی قوی در بعد ریشه کنی شایعات را می توان فهرست وار به شرح زیر بیان کرد :
• از طریق جلسات گوناگون به اطلاع رسانی می پردازند .
• از بیان چهره به چهره زیاد استفاده می کنند .
• با ایجاد روابط دوستانه سازمان غیر رسمی را با سازمان رسمی یکی می کنند .
• از طریق بیان به تغییر و تفسیر پدیده ها و اتفاقات مدرسه می پردازند .
• به جای صدور بیانیه رسمی ، گفتگوی دوستانه را ترتیب می دهند .
• از ارتباط غیر کلامی زیاد استفاده می کنند .
مدیران مدارس می توانند از طریق ارتباط کلامی مستقیم و غیر مستقیم روابط انسانی را در مدرسه گسترش دهند و بهبود بخشند . معمولاً مدیران مدارس ، که در زمینه روابط انسانی مهارت کافی داشته باشند ، از حرکات سر ، صورت ، چشم ، دست و اندام ها برای تأثیر بهتر بهره می گیرند و این به دلیل آن است که حرکات و اشارات زبان «بی زبانی» هستند که بهتر از زبان گفتاری حقایق را بیان می کنند . در این زمینه ، چشمان و چهره مطالب بسیاری درباره فرد تحت بررسی بیان می دارد . رالف والدامرسون 9 از مشاهده خود چنین نتیجه گرفت «چشمان انسان به همان اندازه زبان انسان حرف می زنند . با این مزیت که از گویش چشم که نیاز به کتاب لغت ندارد ، می توان دنیای ماورای آن را فهمید .»10

به طور کلی مشخصه های اصلی مدیران مدارس مهارت انسانی قوی در بعد ارتباطات غیر کلامی فهرست وار عبارت است :
• از تشویق و تحسین در ارتباطات انسانی زیاد استفاده می کنند .
• پذیرش عقاید و عواطف معلمان در ارتباطات انسانی برای آنان دارای اهمیت زیادی است .
• از حرکات توصیفی در بیان گفته های خود زیاد بهره می گیرند .

• از تماس چشم برای نشان دادن علاقه به طرف گفتگوی خود استفاده زیاد می کنند .
• از هدایت غیر مستقیم برای غنی ساختن روابط استفاده می کنند .
• از هدایت غیر مستقیم برای غنی ساختن روابط استفاده می کنند .
• دریافت پیام طرف مقابل را با چشمان خود تأیید می کنند .

راه کارهای تقویت انسانی در مدیران مدارس
1 ـ گوش دادن را جایگزین شنیدن کنید : برای این که بتوانید مهارت روابط انسانی را به سمت خود را به سمت وضعیت مطلوب سوق دهید ، باید فعالانه به طور ارادی و با دقت زیاد به سخنان طرف مقابل گوش فرا دهید تا بهتر به تعبیر و تفسیر پیام های گوینده بپردازید . مدیر آموزشی از طریق ایجاد شنیدن مؤثر می تواند گوش دادن را معنی دار و عمیق کند . شنود اثر بخش به خودی خود صورت نمی گیرد ؛ بلکه تلاش زیاد و کار سخت می طلبد . 11 به طور کلی برای این که شنود مؤثر در شما تقویت شود ، اعمال زیر را انجام دهید :
• در گفتگو به جای حالت تهاجمی حالت دفاعی به خود بگیرید .
• راه کار تمرکز فکری را در خود تقویت کنید .
• عوامل مزاحم مثل سروصدا را به هنگام گفتگو از محیط حذف کنید .

• هنگام گوش دادن خود را به یادداشت برداری مقید کنید .
• سعی کنید در مراحل متفاوت ، سخنان گوینده را در ذهن خود خلاصه کنید .
• خود را عادت دهید که هنگام گوش دادن به گوینده باز خورد مناسب بدهید .
• هنگام گوش دادن تعصبات شخصی را معلق کنید .

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
سه شنبه 95 شهریور 30 , ساعت 8:2 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله روانشناسی دست خط وامضاء word دارای 26 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله روانشناسی دست خط وامضاء word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله روانشناسی دست خط وامضاء word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله روانشناسی دست خط وامضاء word :

روانشناسی چیست؟
روان شناسی عبارت است از مطالعه و شناخت علمی چگونگی و چرایی ابعاد مختلف رفتار موجود زنده، به ویژه انسان. در این تعریف بیشترین توجه به رفتار و جنبه های مختلف آن است. به دیگر سخن، به یک معنا می توان روان شناسی را رفتار شناسی نامید، چرا که موضوع اصلی روان شناسی به عنوان یک علم رفتاری ، مطالعه فعالیت ها و واکنش های حیوان وانسان در شرایط و موقیعت های مختلف است.و اما منظور از ” رفتار” آن دسته از حالت ها، عادت ها، فعالیت ها، کنش ها و واکنش های نسبتاً پایداری است که از انسان سر می زند و همواره قابل مشاهده، اندازه گیری ، ارزیابی و پیش بینی است.
رفتارهای انسانی را می توان به انواع مختلف تقسیم کرد، از جمله:

رفتار شخصی: رفتاری است که کاملاً جنبه شخصی دارد، مثلاً فردی همواره لباس قهوه ای رنگ می پوشد و یا عادت دارد روزی سه مرتبه مسواک بزند.
رفتار شغلی: یعنی رفتار خاص یا عادتی که انسان در کار و حرفه از خود نشان می دهد، مثلاً همیشه بعد از نماز صبح کارش را شروع می کند ویا همواره با دو انگشت تایپ می نماید.

رفتار تحصیلی: عبارت است از رفتار کودک یا بزرگسال در ارتباط با امور تحصیلی، فی المثل دانش آموزی همیشه قبل از تدریس معلم درس مورد نظر را مطالعه می کند و یا این که برای یادگیری بهتر خلاصه نویسی کرده، با صدای بلند درس می خواند.
رفتار اجتماعی: رفتار فرد در تعاملات بین فردی و معاشرت های اجتماعی است، به عنوان نمونه خوش قول بودن و تقدم درسلام داشتن.
در ارزیابی رفتار باید توجه کرد که رفتار چه کسی، در چه شرایط و موقعیتی و با چه فراوانی و شدتی مورد بررسی قرار می گیرد؛ چرا که زمانی می توانیم برداشت وتفسیر جامعی از رفتار یک فرد داشته باشیم که شرایط زمانی و مکانی، موقعیت بروز رفتار و ویژگی های زیستی ، ذهنی و روانی وی را مورد توجه کافی قرار دهیم.

شاخه های مختلف روان شناسی
از زمانی که روان شناسی به عنوان یک علم مستقل مطرح شده است، روان شناسان در زمینه موضوعات خاص، پژوهش های فراوانی به عمل آورده اند، به گونه ای که امروزه شاهد شعب و شاخه های مختلف روان شناسی هستیم.
متداول ترین شاخ های روان شناسی عبارت است از:
1- روان شناسی رشد و کودک

روان شناسی کودک به مطالعه مستمر رشد از زمان تشکیل نطفه تا دوران بلوغ و نوجوانی می پردازد.
موضوعاتی از قبیل نقش وراثت و محیط در شکل گیری شخصیت کودک، چگونگی رشد بدنی، ذهنی،عاطفی، کلامی، اجتماعی ، حسی و حرکتی، همچنین نحوه بازی، خویشتن داری، تقلید و همانند سازی کودک و نوجوان و تحولات دوران بلوغ در این شاخه از روان شناسی مورد مطالعه و بررسی قرار می گیرد.
2- روان شناسی شخصیت
در این شاخه از روان شناسی ابعاد مختلف شخصیت، جنبه های ادراکی، هیجانی، ارادی و بدنی افراد و چگونگی سازگاری فرد با محیط مورد مطالعه قرار می گیرد.

3- روان شناسی اجتماعی
روان شناسی اجتماعی ازتعامل فرد واجتماع، قانون های روانی گروه ها و سازمان های اجتماعی بحث می کند و در زمینه هایی از قبیل: معیارها و هنجارهای اجتماعی، مناسبات بین گروهی، باورهای عام، تکوین بازخوردها وتغییرنگرش ها و نقش رسانه ای جمعی به مطالعه و تحقیق می پردازد.
4- روان شناسی بالینی

این رشته از روان شناسی ویژگی های شخصیتی، اختلالات عاطفی و مشکلات رفتاری افراد را با بهره گیری از ابزارهای روان شناختی مورد بررسی ودرمان قرار می دهد.
5- روان شناسی مرضی
در این شاخه از روان شناسی اختلالات عاطفی و رفتاری و بیماری های مختلف روانی مورد بررسی قرار گرفته، روش های درمانی متداول در جهت حفظ بهداشت روانی ارائه می شود.

6- روان شناسی کودکان استثنایی
روان شناسی کودکان استثنایی به مطالعه ویژگی های جسمی، روانی، حسی، حرکتی، شناختی و اجتماعی کودکان عقب مانده ذهنی، نابینا و نیمه نابینا، ناشنوا و نیمه ناشنوا، ناسازگار، مصروع، کودکان معلول جسمی- حرکتی، دانش آموزان مبتلا به اختلال خاص در یادگیری و کودکان و نوجوانان تیز هوش و خلاق می پردازد. این شاخه از روان شناسی همچنین در زمینه علل مختلف معلولیت، راه های پیشگیری از معلولیت و روش های اصلاح و ترمیم نارسایی ها و اختلالات رفتاری مباحثی را مطرح می کند.

7- روان شناسی تربیتی
این رشته ازروان شناسی که درواقع مهمترین وکاربردی ترین رشته های روان شناسی است، تلاش دارد اصول، قوانین و یافته های روان شناسی و شاخه های مختلف آن را در قلمرو تعلیم و تربیت مورد استفاده قرار دهد. در روان شناسی تربیتی موضوعاتی از قبیل: روشهای مختلف یادگیری و قوانین آن، فرایند تفکر و اندیشیدن، یادآوری و به یادسپاری، حافظه و فراموشی، هوش و انگیزش، سنجش و اندازه گیری و کاربرد آزمون های روانی، نقش معلم و متعلم در انتقال یادگیری، شرایط و موقعیت یادگیری، انضباط و پیشرفت تحصیلی مورد توجه و مطالعه قرار می گیرد.

روان شناسی تربیتی و قلمرو آن
همان گونه که پیش تر اشاره شد موضوع اصلی روان شناسی تربیتی یا پرورشی به کار بستن قواعد و یافته های شاخه های مختلف روان شناسی در فرایند تعلیم و تربیت است. به عبارت دیگر هدف اصلی روان شناسی تربیتی توجه عمیق به امر مهم آموزش و پرورش و پرداختن به عوامل مؤثر در یادگیری، پیشرفت تحصیلی، سازگاری، تحول ذهنی و روانی و رشد متعادل انسان است.

ارکان اصلی روان شناسی تربیتی
به طور خلاصه می توان موضوعات، پایه ها یا ارکان اصلی روان شناسی تربیتی را در هفت محور زیر مورد توجه قرار داد:
1- قوانین و عوامل موثر در فرایند یادگیری
2- ویژگی های یادگیرنده یا تربیت شونده
3- موضوع یادگیری یا پیام تربیتی
4- موقیعت یادگیری یا شرایط انتقال پیام تربیتی
5- روش های تعلیم و تربیت یا انتقال پیام
6- ویژگی های مربی یا انتقال دهنده پیام
7- ارزیابی و ارزش سنجی

روان شناسی و زیرمجموعه های آن
روان شناسی را می توان به عنوان بررسی علمی رفتار و فرآیندهای ذهنی تعریف کرد. ریشه های این علم را باید در سده های چهارم و پنجم پیش از میلاد جستجو کرد.
– روان شناس آزمایشی ( روانشناس تجربی) Experimental Psychologist :
روان شناس با گرایش پژوهشی در زمینه مطالعه آزمایشگاهی اصول روان شناختی حاکم بر رفتار آدمی و جانداران رده های پایین تر.

– روان شناس آموزشگاهی School Psychologist :
روان شناس متخصص که در استخدام یک آموزشگاه یا منطقه آموزشی است و وظایفی نظیر آزمون کردن، راهنمایی، و پژوهش برعهده دارد.
– روان شناس اجتماعی Social Psychologist :
روان شناسی که با مطالعه تعامل اجتماعی و شیوه های اثرگذاری افراد بر یکدیگر سر و کار دارد.
– روان شناس بالینی Clinical Psychologist :
روان شناسی که معمولاً دارای درجه دکتری است و در زمینه تشخیص و درمان مشکلات هیجانی و رفتاری و اختلال های روانی تخصص دارد.
– روان شناس پرورشی( روان شناس تربیتی) Educational Psychologist :
روان شناسی که گرایش پژوهشی او متمرکز بر کاربرد اصول روان شناسی در حوزه آموزش و پرورش کودکان و بزرگسالان در موسسات آموزشی است.

– روان شناس رشد Developmental Psychologist :
روان شناسی که گرایش پژوهشی او متمرکز بر مطالعه تغییراتی است که در نتیجه رشد و نمو جاندار حاصل می شود، به ویژه روابطی که بین رفتار قبلی و رفتار بعدی جاندار وجود دارد.
– روان شناس شخصیت شناس Personality Psychologist :
روان شناسی که با طبقه بندی افراد، و مطالعه تفاوتهای فردی سروکار دارد. این حوزه تخصصی تا حدودی با کار روان شناسان رشد و اجتماعی همپوشی دارد.
– روان شناس فیزیولوژیایی :Physiological Psychologist

روان شناسی که با مطالعه رابطه بین کارکردهای فیزیولوژیایی و رفتار سرو کار دارد.
– روان شناس مشاوره ای Counseling Psychologist :
روان شناسی که معمولاً درجه دکتری دارد و به حال و فصل آن دسته از مشکلات و مسایل فردی می پردازد که بیماری شناخته نمی شوند؛ مثلاً مسایل تحصیلی، اجتماعی و حرفه ای دانش آموزان و دانشجویان. چنین فردی دارای مهارتهای روان شناس بالینی است ولی معمولاً در سازمانهای غیر پزشکی کار می کند.
– روان شناس مهندسیEngineering Psychologist :

روان شناسی که با مطالعه رابطه انسان با ماشین سروکار دارد و مثلاً در پی آن است که ماشینها به گونه ای طراحی شوند که خطای آدمی به حداقل برسد.
– روانکاو Psychoanalyst : ( دکتری روان شناسی که دوسال دوره روانکاوی را گذرانده باشد)
روان درمانگری که معمولاً دوره آموزشی روان پزشکی را گذرانده است و برای درمان روان رنجوریها و سایر اختلالهای روانی از روشهایی که در اصل فروید پیشنهاد کرده است استفاده می کند.
– روان پزشک Psychiatrist :

پزشک متخصص دردرمان و پیشگیری اختلالهای خفیف یا شدید روانی( دارودرمانی) .
– مددکار روانیPsychiatric Social worker :
مددکاری که دوره آموزشی لازم را در زمینه شیوه کار با بیماران و خانواده آنها، در ارتباط با مسایل سلامت و بیماری گذرانده است و در انجام وظایف خود معمولاً از نزدیک با روان پزشک یا روان شناس بالینی همکاری می کند.

– روان درمانگر Psychotherapist:
پزشکی که به کمک شیوه های روان شناختی و معمولاً، اما نه منحصراً ،از طریق مشاوره فردی به درمان ناسازگاریهای شخصیت یا بیماریهای روانی می پردازد .
در ایران بیشتر افراد در زمینه روان شناسی بالینی ، روان شناسی عمومی ، و روان شناسی کودکان استثنایی فعالیت می کنند.
روانشناسی خط و امضاء

از طریق دست خط یا طرز نوشتن افراد می توانیم تا حدودی پی به هویت درونی افراد ببریم.
افرادی که در حال نوشتن در یک صفحه کاغذجوری می نویسند که میخواهند از صفحه خارج شوند ، افرادی برون گرا ،پر تحرک ،فعال،پر جنب و جوش ،اجتماعی
این افراد وقتی در حال نوشتن از راست به چپ در هر خط بیشتر به چپ می روند .

افرادی که درحال نوشتن هر دفه بیشتر بطرف سمت راست می روند درست برعکس حالت بالایی هستند : افرادی درون گرا،ترک از زندگی و خودخور هستند.
کسانی که برای نوشتن در دو طرف کاغذ حاشیه پهن می گذارند انسانهایی محتاط از ترس زندگی ، و خودشان را سرگردان و بی کس و کارمی دانند .
اگر خیلی حاشیه بگذارند یعنی درست وسط کاغذرا برای نوشتن انتخاب کنند به معنای بزرگ منشی آنان است مانند شعرا
کسانی که موقع نوشتن همه جای کاغذ را می نویسند و بصورت ریز و بهم پیوسته : خسیس ،صرفه جو بوده و نهایت استفاده را از کاغذ می کنند.
افرادی که درشت و زیبا می نویسند ، مهربان و با عاطفه هستند .

افرادی که درشت و با فاصله می نویسند ، تنبل هستند.
افرادی که خیلی درشت و معمولا قلم را کم فشار می دهند ،خیلی پر توقع هستند واهل عمل نیستند .
ریز و بهم پیوسته : صرفه جو و حسابگر
افرادی که موقع نوشتن قلم را خیلی فشار می دهند طوری که بر پشت کاغذ اثر قلم می ماند :تحت فشار و تنش هستند.
افرادی که بصورت عمودی با 90 درجه می نویسند : اراده ،استحکام ، خونسردی را می رساند

امضاء ردپای کلاسیک
خط خطی که بارها این ور، آن ور زده اید. چیزی که اسمش امضاست و قرار است هویت شما باشد
آخرین باری که امضا زده اید کی، کجا و برای چه کاری بوده؟ اصلا فکر کرده اید این خط های معمولا کج و معوجی که روی کاغذ می زنید، چقدر در زندگی تان مؤثر است؟ زدن یک امضا ممکن است معنی اش استخدام یا اخراج شما از یک شرکت، شروع یا پایان یک زندگی مشترک، بستن قراردادهای چند میلیونی و هرکار کوچک و بزرگ دیگری از تولد تا اوج زندگی و مرگ(!) باشد.

انگار امضا جزئی از وجود و هویت شما شده. هر کاری که می کنید، نخودی مجلس می شود. فکرش را هم که می کنید، کمتر یادتان می آید که این نقاشی منحصر به فرد، از کی با شما همراه شده، چرا این شکلی است و منظورتان از آن چیست؟ یا این که چرا کارمند بانک، امضایتان را بیشتر از خودتان و هزار و یک قسم قبول دارد!
امضا را جدی بگیرید. در زمانه ای که رابطه حتی بیشتر از پول به کار می آید، گرفتن امضا از یک مدیرکل، یا فوتبالیست و نویسنده مشهور ممکن است خیلی جاها کارتان را راه بیندازد.

راستی، اولین باری که خودتان یک امضای جدی زدید و تا حالا پایش مانده اید، کی بوده؟
روانشناسی امضاء پشت این خط ها، دنیای شما نهفته است با امضا لو نروید
حرف لاتین علاقه دارید، به همه چیز شک می کنید، مهربان اید، قرار است روزی مدیرکل یا تاجر شوید، زندگی را سخت می گیرید و; اگر دوست ندارید این ویژگی ها را کسی بداند، از فالگیرها دوری کنید و مهم تر از همه امضایتان را آن طور که دوست دارید نزنید. چون شخصیت شما را لو می دهد. تحلیل های روان شناس ها در مورد امضا زیاد است، اما یکی از این ده حالت، شاید در مورد شما باشد این مهر منسوب به حضرت رسول است و در موزه استانبول نگهداری می شود

شانس با ما همراه بوده که امضا، مثل خیلی چیزهای مصرفی دیگر، خریدنی نیست. زدنی و کشیدنی است. وگرنه همگی ـ غیر از صنف تولید و توزیع امضا ـ ورشکست می شدیم. تقریبا هر آدم بالغی روزانه دو تا سه امضا مصرف دارد. فعالیت بیشتر و اعتبار بالاتر هم یعنی مصرف بالاتر. اصلا اکثر اوقات برای آن که ثابت کنی خودت هستی یا در آن ماجرا مؤثری، باید امضا بزنی. برای هرگونه تعهد هم باید امضای تو پای ورق باشد که بعدا زیرش نزنی. این چند خط مبهم و نامفهوم بدجوری در زندگی ما رخنه کرده. درست از روزی که به دنیا می آییم تا اوج زندگی و ازدواج و حتی مردن. فکرش را کرده اید تا حالا برای چه کارهایی امضا زده اید؟
وقتی تصمیم می گیرید به دنیا بیایید

اولین باری که امضا برای شما مهم می شود، زمانی است که عوامل بیمارستان برای به دنیا آوردن شما علاوه بر پول هنگفت، کلی امضا از پدرتان اخذ می کنند.

وقتی قرار است اسم داشته باشید

دومین امضاهای مهم زندگی شما، همان روزهای اول در اداره ثبت احوال زده می شود. چند امضا از طرف پدر و چند امضا هم از طرف اداره ثبتی ها لازم است تا به شما شناسنامه بدهند و بروید توی لیست ایرانی ها.

وقتی به مدرسه می روید

بزرگ شده اید. سیب زمینی را درست تلفظ می کنید. وقت مدرسه رفتن است. مادر دستتان را می گیرد و به مدرسه می برد و جلوی چشم شما کلی برگه را پر و امضا می کند. از آن به بعد، هر وقت اسمتان در لیست بدها باشد، دعوا کنید یا بخواهید اردو بروید و; امضای ولی تان را از شما خواهند خواست. این قلم امضا، از آن هایی است که بچه های شیطان، زیاد جعل اش می کنند.

وقتی دانشگاه یا سربازی می روید

دیگر بزرگ شده اید. بچه بازی را کنار بگذارید. خودتان باشید. هی امضایتان را عوض نکنید. من بعد، باید اوراقی را امضا کنید که یک طرف دعوایش شخص شمایید. بعدا هم باید عین همان امضا را بزنید. پس سعی نکنید بیخودی تمرین امضا کنید.

وقتی بانک یا اداره می روید

این جاها از شما کلی امضا می خواهند. از لحاظ اداری، امضا ممکن است از خود شما مهم تر باشد. به یک کارمند بانک حق بدهید که شما را نشناسد، اما امضایتان را با نگاهی به فایل حساب جاریتان بشناسد و بعد تحویلتان بگیرد.

وقتی معروف می شوید

داشتن امضای یک آدم مهم و معروف، بهترین راه اثبات نزدیکی به اوست. کاری که حتی عکس هم نمی تواند انجام دهد. فکرش را بکنید معروف شده اید. آخر برنامه یا مسابقه یا حتی وسط خیابان، یک یا چند قلم و کاغذ یک دفعه جلویتان سبز می شود و صاحب دستی که آن ها را جلوی شما گرفته، فقط تقاضای یک امضا می کند. روزهای اول ممکن است از این مسأله کیف کنید، اما بعدا کم کم کلافه می شوید. با این وجود، جنبه داشته باشید و کسی را ناراحت نکنید.

وقتی ازدواج می کنید

این یکی به هفت خوان می ماند و خیلی معروف است. یک دفترچه جلویتان می گذارند که امضا کردنش تمامی ندارد. به ویژه که آن زمان گاهی حداقل بیست سی نفر دارند دو چشمی تازه داماد و تازه عروس را نظاره می کنند. یک تنه و در چنین شرایطی اگر داماد باشید باید نوزده و اگر عروس، هیجده امضا بزنید. این که با این امضاها چه تعهداتی می دهید، تنها چیزی است که آن زمان به فکرتان نمی آید.

وقتی قرار است پدر یا مادر شوید

آدم وقتی خربزه می خورد، باید پایش هم بایستد. حالا مدتی از روزهای شیرین ابتدای زندگی مشترک گذشته و خانواده دارد سه نفره می شود. بیست و چند سال پیش یادتان هست که بابا برای به دنیا آمدن شما کلی فرم بیمارستان را امضا می کرد و پول می داد؟ حالا نوبت خودتان است که همان کارها را تکرار کنید. چیزی که عوض دارد، گله ندارد.

وقتی بستری می شوید

به آخر خط نزدیک شده اید. می خواهند شما را به اتاق عمل ارسال کنند. شاید برگردید، شاید هم نه. به همین دلیل، دکترها از شما و همراهان امضا می خواهند. باید رضایت نامه را امضا کنید. شاید آخرین امضایتان باشد.
پیش به سوی بهشت زهرا

جسمتان آرام شده و روحتان آزاد. به دیار باقی شتافته اید. ورثه باید گواهی فوت را از بیمارستان تحویل بگیرند. برای این کار، علاوه بر تسویه حساب مالی، باید کلی امضا بزنند. دستتان از دنیا کوتاه شده و به ناچار، دیگران باید از طرف و به جای شما امضا بزنند. بعضی ها حزن آلودند، بعضی ها هم شاید مدت ها منتظر این فرصت بوده اند
برابراصل
انگشت:همه چیز از سال 1884 میلادی شروع شد. زمانی که سر فرانسیس گالتن دانشمند بریتانیایی ثابت کرد که پیچ و خم های اثر انگشت هیچ دو انسانی مثل هم نیست. با وجودی که حتی یک جنین چهار ماهه هم اگر پایش می افتاد اثر انگشت منحصر به خود را داشت، هیچ وقت جای امضا را نگرفت. چون تشخیص تفاوت اثر انگشت دو نفر در شرایط عادی، آسان نبود. ضمن این که انگشت زدن، نشانه بی سوادی به حساب می آمد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
سه شنبه 95 شهریور 30 , ساعت 8:2 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله تأثیر تبلیغات بازرگانی در عصر ارتباطات برای کالاهای گوناگون word دارای 117 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر تبلیغات بازرگانی در عصر ارتباطات برای کالاهای گوناگون word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر تبلیغات بازرگانی در عصر ارتباطات برای کالاهای گوناگون word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر تبلیغات بازرگانی در عصر ارتباطات برای کالاهای گوناگون word :

مقدمه :
تبلیغات بازرگانی، مخالفان و موافقان زیادی دارد. اما به هر حال واقعیتی است که خود را بر همه ما تحلیل کرده و آثار عمیق آن بر عرصه های مختلف اقتصادی،‌فرهنگی،‌اجتماعی و سیاسی، به معماران زندگی جمعی اجازه نادیده گرفتن آن رانمیدهد؛ به ویژه آنکه تبلیغات بازرگانی به یکی از اصلی ترین منابع مالی رسانه ها تبدیل شده و رقابت آنها را در جذب و انتشار پیام های تجاری برانگیخته است. هنگامی که پیدایش رسانه های نوین نظیر ماهواره و اینترنت و پخش فرامرزی و بدون مانع آنان را هم در نظر بگیریم، انگیزه و دلایل نهضت قانونمند کردن تبلیغات بازرگانی صدچندان می شود.
از این رو،‌مدیران و طراحان زندگی مسالمت آمیز جمعی در سراسر جهان حرکتی پرشتاب را به سمت تدوین قوانین تبلیغات بازرگانی آغاز کرده اند. امروز شاهد آن هستیم که افزون بر قوانین ملی،‌تلاش های منطقه ای و جهانی برای پی ریزی نظام مطلوب برای این رشته خاص از علوم ارتباطات صورت می گیرد. بااین حال کشور ما هنوز هم فاقد قانون تبلیغات بازرگانی است و آثار نامقبول این خلا قانونی چنان آشکار گشته است که دیگر کسی منکر ضرورت و فوریت جبران آن نیست.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
<   <<   86   87   88   89   90   >>   >

لیست کل یادداشت های این وبلاگ