از آن هنگام که حق را به من نمودند در آن دو دل نگردیدم . [نهج البلاغه]
 
سه شنبه 95 شهریور 30 , ساعت 8:2 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله تاریخچه واتریلو Water polo word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاریخچه واتریلو Water polo word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاریخچه واتریلو Water polo word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاریخچه واتریلو Water polo word :

تاریخچه واتریلو Water polo

واترپلوی مردان از جمله اولین ورزش‌های تیمی معرفی شده در بازی‌های جدید المپیک در سال 1900 بوده است. اکنون واترپلو در بسیاری از کشورها مورد استقبال واقع شده است؛ علی‌الخصوص در اروپا (مشخصاً در مجارستان، یونان، ایتالیا، روسیه و یوگسلاوی سابق)، ایالات متحده، کانادا و استرالیا. این بازی در حال حاضر شامل تیم‌هائی متشکل از هفت بازیکن (و حداکثر تا شش نفر ذخیره) به همراه توپ واترپلو که به اندازه توپ فوتبال می‌باشد که به‌دلیل دارا بودن خاصیت ضد آبی از نایلون ساخته شده است.

توسعه بازی واترپلو
قواین واترپلو در قرن نوزدهم در بریتانیای کبیر توسط ویلیام‌ویلسون توسعه یافت. بازی جدید چیزی شبیه به فوتبال آمریکائی بود که در رودخانه‌ها و دریاچه‌ها و دریاچه‌های انگلستان و اسکاتلند، با توپی که از لاستیک هندی ساخته شده بود، انجام می‌شد. این ”راگبی آبی“ به تدریج و براساس تلفظ کلمه ”پولو“ در زبان بالتی (1) به معنای توپ، ”واترپلو“ نامیده شد.
بازی اولیه خشونت فیزیکی، کشتی و نگه داشتن بازیکن حریف را در زیر آب، جهت بازپس‌گیری توپ، مجاز می‌شمرد، دروازه‌بان بیرون از منطقه بازی می‌ایستاد و با پریدن در آب و بر روی هر حریفی که قصد گل‌زدن به واسطه قرار دادن توپ در سطح تعیین شد داشت، از دروازه دفاع می‌نمود.

این بازی تا دهه 1980 به تدریج پیشرفت کرد تا جائی که شامل بازی سریع تیمی با یک توپ بود و بر شنا کردن، پاس دادن و گل زدن از طریق شوت کردن داخل یک دروازه توری تأکید می‌نمود. تنها هنگامی می‌شد جهت به دست آوردن توپ از بازیکن حریف تلاش نمود که او توپ را نگه داشته

باشد البته نمی‌توان او را زیر آب برد. در سال 1888 لیگ واترپولی لندن جهت حل مشکل گوناگونی در قوانین منطقه‌ای تأسیس شد و مجموعه قوانینی تصویب نمود تا رقابت تیمی را ممکن ساخته و پایه بازی کنونی را شکل دهد. اولین دوره بازی‌های واترپلو با قهرمانی انگلیس در سال 1888 صورت پذیرفت. در سال 1890 اولین بازی بین‌المللی واترپلو انجام شد و اسکاتلند چهار بر صفر انگلستان را شکست داد.

این بازی بین سال‌های 1890 و 1900 در اروپا با رقابت تیم‌ها در آلمان، اتریش، فرانسه، بلژیک، مجارستان و ایتالیا که از قوانین بریتانیائی استفاده می‌کردند، گسترش یافت. بازی متفاوتی در ایالات متحده انجام می‌شد که همراه با بازی خشونت‌آمیز نگه داشتن، زیر آبی رفتن و محکم در دست نگه داشتن یک توپ رم و نیمه باد که می‌شد آن را در زیر آب نگه داشت، انجام می‌شد.

در نتیجه تیم‌های اروپائی در مسابقات قهرمانی المپیک 1904 در ”سن‌لوئیس“ رقابت ننمودند. تا سال 1914 اکثر تیم‌های آمریکائی قبول کردند از قوانین بین‌المللی پیروی کنند. در سال 1929 یک کمیته بین‌المللی واترپلو متشکل از نمایندگان بریتانای کبیر و فدراسیون بین‌المللی شنای آماتور (فینا) شکل گرفت. قوانین برای بازی‌های بین‌المللی پیشرفت یافتند و در سال 1930 به اجرا گذاشته شدند. از آن پس فینا ساختار اکم بر این بازی بوده است. در گذر سال‌ها هم تغییرات

تکنیکی و هم تغییرات قانونی بر مشخصه‌های این بازی تأثیر گذاشت. در سال 1928 مربی مجار واترپلو ”بلاکمجدی“، پس هوائی یا پاس خشک را ابداع نمود.

تکنیکی که در آن بازیکن توپ را مستقیماً از راه هوا به بازیکن دیگر می‌فرستد، یعنی او توپ را بدون برخورد با آب دریافت می‌کند. پیش از آن بازیکنان می‌گذاشتند ابتدا توپ در آب بیافتد و سپس آن را بر می‌داشتند اما پاس خشک این بازی خشن را پویاتر نمود و باعث برتری مجارستان در واترپلو برای بیش از شصت سال شد. در سال 1936 ”جیمزآر. اسمیت“ مربی واترپلوی کالیفرنیا و نویسنه کتب متعددی درباره علم مکانیک واترپلو، توپ واترپلوئی از جنس پوششی از الیاف لاستیکی روی یک محفظه بادکردنی ابداع نمود که موجب بهبود در اجرای عمل شد. توپ چرمی قبلی، آب جذب

می‌کرد و در حین بازی سنگین‌تر می‌شد. در سال 1949 تغییرات قوانین اجازه داد بازی بدون وقفه پس از سوت داور به دلیل یک خطای معمولی ادامه پیدا کند و سرعت بازی بالا برود. در دهه 1970 خطای اخراج، جایگزین سیستم امتیازی برای خطاهای سنگین شد. بازیکنان خاطی به یک دقیقه اخراج مجازات می‌شدند و تیم‌شان مجبور بود با بازیکنان کمتری بازی کند. حق مالکیت توپ محدود به 45 ثانیه قبل از تلاش برای به ثمر رساندن گل می‌شد. از آن پس، زمان مجازات‌ها و مالکیت کاهش یافت. شوت مستقیم به سمت دروازه از خط هفت متر پس از اعلام یک پرتاپ آزاد در سال 1994 مجاز گردید و در سال 2005 به پرتاپ پنج متر تغییر یافت.

مهارت های اولیه:
برای انجام ورزش واترپلو ورزشکار باید در بعضی کارها مهارت داشته باشد. اولین فاکتور لازم برای شروع این ورزش، مهارت در شنا است. در این ورزش، بازیکنان باید بتوانند طول 30 متری استخر را بارها و بارها شنا کنند. نوع شنا کردن بازیکنان واترپلو با شنای کلاسیک متفاوت است. در این روش بازیکنان از یک استیل آزاد استفاده می کنند به طوری که هنگام شنا کردن همیشه سر آنها از آب بیرون خواهد بود تا بتوانند بر بازی مسلط باشند. مهارت دومی که بازیکنان باید به دست آورند، شیوه کنترل توپ با یک دست است. همچنین این ورزشکاران باید بتوانند توپ را با هر دو دست خود کنترل کنند.

مهارت دیگری که ورزشکاران این رشته باید داشته باشند، نوعی پا دوچرخه است که در آن حرکات پا به صورت دایره وار انجام می شود. در این حرکت که ورزشکاران از آن برای نگه داشتن خود روی سطح آب استفاده می کنند، انرژی بسیار کم مصرف می شود. ورزشکاران ورزش واترپلو باید از تمرکز و سرعت عمل بالایی برخوردار باشند تا بتوانند بر تیم حریف غلبه کنند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
سه شنبه 95 شهریور 30 , ساعت 8:2 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله بار الکتریکی و جریان الکتریکی word دارای 22 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بار الکتریکی و جریان الکتریکی word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بار الکتریکی و جریان الکتریکی word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بار الکتریکی و جریان الکتریکی word :

1- سارا دوست دارد هنگام درس خواندن و فکر کردن قدم بزند. برحسب اتفاق روزی در حالی که مشغول فکر کردن درباره‌ی مساله ای بود و بر روی فرش اتاق خانه قدم می زد، جورابی به پا داشت که از الیاف مصنوعی بافته شده بود. در هنگام قدم زدن ناگهان دستش به دستگیره در برخورد کرد و احساس برق گرفتگی نمود. آیا می‌توانید علت اتفاقی را که برای سارا روی داده بیان کنید.
2- از بین شکل های زیر، نیروهای بین میله های باردار، در کدام شکل ها اشتباه است؟ چرا؟
3- هنگام باردار شدن یک اتم فقط تعداد الکترون ها کم یا زیاد می شود و تعداد پروتون ها و نوترون ها تغییری نمی کند. برای هر یک از این دو مورد بنویسید که چرا تعداد آنها هنگام باردار شدن اتم، کم و زیاد نمی شود؟

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
سه شنبه 95 شهریور 30 , ساعت 8:2 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

  پاورپوینت کمردردهای شغلی، word دارای 43 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پاورپوینت کمردردهای شغلی، word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلود پاورپوینت کمردردهای شغلی، word

توجه فرمایید.

1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلود پاورپوینت کمردردهای شغلی، word

قرار داده شده است

 

2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

3-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی 12 ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد

4-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن پاورپوینت کمردردهای شغلی، word :

اسلاید 1 :

 

u90% کمردردها خود به خود خوب می شود ( مرتبط با عضلات حمایت کننده ستون فقرات )

u10% کمردردها نیاز به کار عملی دارد ( کمر درد مزمن ) : فیزیوتراپی – جراحی و ;

uاز هر 1000 نفر یک نفر مبتلا به کمردرد می شود بعلت عدم رعایت اصول بلند کردن با ، نشستن ، ایستادن و خوابیدن نامناسب

uاز هر 6 نفر یک نفر مبتلا به کمر درد می شود بعلت استرس

اسلاید 2 :

 

1 – شرایط فیزیکی ضعیف وناپایدار

عضلات شکم فرد ، حمایتهای مورد نیاز کمر را تامین می کند.

اگر عضلات شکم فرد ضعیف و سست باشد ،کمر وی حمایتهای مورد نیاز خود را نمی تواند ازشکم دریافت نماید ، به ویژه زمانی که فرد اشیاء سنگین را بلند وحمل می کند.

حالت فیزیکی مناسب  برای جلوگیری ازضربدیدگی ، رگ به رگ شدن و سایر صدمات اهمیت زیادی دارد.

u

اسلاید 3 :

پوسچر نامناسب یکی دیگر از فاکتورهای مداخله کننده است .

زمانی که فردی به شما توصیه می کند درست بنشینید آگاهی خوبی به شما میدهد.

بهتر است سعی کنید منحنی  S شکل طبیعی کمرتان را حفظ کنید .

هنگام نشستن ازخم شدن به جلو، و در صورت ایستاده بودن از قوز کردن ، فرد باید اجتناب کند.

u

 

اسلاید 4 :

اضافه وزن می تواند مشکل بزرگی باشد.

اضافه وزن فرد ، فشار زیادی  به کمر وی ، موقع خم شدن به جلو وارد می کند.

شکم برآمده به سلامتی کمر کمکی نمی کند.

u

اسلاید 5 :

ازگفتن اینکه بلندکردن این جسم برای شما به تنهایی  بسیارسنگین است نهراسید.

بسیارمهم است که شما توانایی ها و محدودیتهای جسمی خود را بشناسید.

به دلیل کمک نگرفتن ازدیگران ، بسیاری ازمردم  دچارکمردرد شده اند.

u

اسلاید 6 :

8 – برخی از مردم بدلیل وضعیت بدنی نامناسب هنگام خوابیدن دچار کمردرد می شوند.

  • اشیاء رادر بالای سطح زمین قرار دهید
  • با این کار فرد مجبور نخواهد شد جهت برداشتن اشیاء، دوباره به سمت پایین خم شود .
  • پایین آوردن / بالا بردن قفسه ها.
  • بهترین ارتفاع برای بلند کردن بار ، ارتفاع بین شانه و کمر است.
  • قرار دادن اشیاء سنگین در قفسه های هم سطح با نا حیه کمر
  • قرار دادن اشیاء سبک در قفسه های بالاتر و یا پایین تر

اسلاید 7 :

uهل دادن چرخ دستی ، گاری ، فرغون  و;بهتر از کشیدن آنهاست .

uاگر فرد مجبور به کشیدن وسایل ذکر شده باشد، بایستی عضلات شکم خود را سفت کرده  و  سعی  نماید وضعیت مناسب بدنی خود را حفظ کند.

در صورت امکان از جرثقیل ، انواع بالابر ها  و سایر وسایل مشابه استفاده کنید .

u

اسلاید 8 :

1 – هنگام بلند کردن بار، زانو خمیده و پشت راست نگه داشته شود .

2 – در این صورت بلند کردن  بار توسط عضلات پا  انجام خواهد شد .

3 – یک حالت تعادلی با باز کردن پاها به اندازه عرض شانه ایجاد کنید.

4 – برای بلند کردن اشیاء به حالت چمباتمه بنشینید ، و پاشنه ها  را بر روی سطح زمین قرار دهید . تا حد امکان به بار  نزدیک شوید .

u

اسلاید 9 :

u5 – برای ایمن گرفتن بار، ازتمام کف دست استفاده کنید (نه از انگشتان ).

u6 – مطمئن شوید که می توانید اشیاء را در دستان نگهدارید و امکان سر خوردن آن وجود ندارد .

u7 – بار را آرام آرام (بدون تکان ) بلند کنید واز عضلات پا و شکم و ناحیه باسن استفاده کنید ، و تا آنجایی که ممکن است بار را نزدیک بدنتان نگهدارید.

u8 – هنگام بلند کردن بار چانه خود را رو به بالا ، کمرتان را تا حد ممکن راست و مستقیم و در امتداد خط گردن بگیرید .

u

u

اسلاید 10 :

9 – هنگامی که برای تغییر مسیر  می ایستید ، ابتدا پاها را در جهت مسیر حرکت قرار دهید و سپس تمام بدن خود را بچرخانید .

10 – هنگامی که بار را روی زمین قرار می دهید عکس مطالب فوق عمل کنید

u

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
سه شنبه 95 شهریور 30 , ساعت 8:2 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  تحقیق الکترونیک :طراحی و ساخت شمارنده فرکانس تا یک گیگاهرتز word دارای 43 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق الکترونیک :طراحی و ساخت شمارنده فرکانس تا یک گیگاهرتز word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق الکترونیک :طراحی و ساخت شمارنده فرکانس تا یک گیگاهرتز word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق الکترونیک :طراحی و ساخت شمارنده فرکانس تا یک گیگاهرتز word :

هر دستگاه اندازه گیری دارای ویژگی ها و محدودیت های خاص خود است و برای انتخاب دستگاه اندازه گیری باید کلیه جوانب در نظر گرفته شود و با توجه به و یژگی های مورد نیاز و قیمت دستگاه اندازه گیری بهترین انتخاب انجام شود.
1-گستره ی اندازه گیری: محدوده ای از تغییرات کمیت تحت اندازه گیری که وسیله قادر به اندازه گیری آن می باشد.
2-ریزنگری یا تفکیک پذیری: کوچکترین اندازه ی تغییرات کمیت تحت اندازه گیری که می تواند توسط دستگاه، اندازه گیری شود.
3-حساسیت: نسبت میزان تغییرات خروجی به تغییرات کمیت تحت اندازه گیری
با بیشترین بودن حساسیت، اندازه گیری تغییرات کوچک کمیت تحت اندازه گیری راحت تر است اما معمولا گستره ی اندازه گیری کم می شود.
4-درستی: میزان نزدیکی مقدار قرائت شده با مقدار واقعی کمیت
معمولا با افزایش گستره ی اندازه گیری درستی کم میشود(یا قیمت ها افزایش قابل توجه می یابد)
5-دقت: نشان دهنده ی میزان پراکندگی آماری مقادیر اندازه گیری شده در چندین بار اندازه گیری یک کمیت است. به عبارت دیگر میزان عاری بودن اندازه گیر از خطای تصادفی میزان دقت را نشان می دهد.

2.473 2.472
2.563 2.475
2.425 2.479
دقت کمتر دقت بیشتر

در شکل (1-1) نمایش مفهومی دقت و درستی مشاهده می شود.




دقت مناسب دقت نامناسب دقت مناسب
درستی مناسب درستی نامناسب درستی نامناسب


شکل 1-1-نمایش دقت و درستی




1-2- کالیبراسیون(برسنجیدن)
مقایسه عملکرد دستگاه اندازه گیری با مرجع استاندارد (که در رده ی درستی بالاتری قرار دارد) جهت تعیین خطای آن را کالیبراسیون گویند. به عبارت دیگر کالیبراسیون، کنترل دستگاه اندازه گیری به منظور اطمینان از عملکرد مناسب آن است. مرجع استاندارد می تواند یک کمیت یا دستگاه اندازه گیری باشد.

1-3- تنظیم دستگاه اندازه گیری
معمولا در دستگاه های اندازه گیری امکان تنظیم ( به صورت محدود) گذاشته می شود تا در مواردی که اندازه گیر از حالت کالیبره خارج می شود، عملکرد آن را اصلاح کنند. تنظیم می تواند به صورت تنظیم شیب یا آفست باشد.
1-4- قسمت های مختلف دستگاه های اندازه گیری
کار اکثر سیستم های اندازه گیری را می توان در قالب سه مرحله ی اساسی قرار داد:
1-مرحله ی آشکارسازی و مبدل
2-مرحله ی میانی یا تغییر دهنده
3-مرحله ی نمایش، ثبت یا کنترل
عناصری از قبیل مقاومت، سلف، خازن، ترموکوپل، کریستال، فتوسل و... به عنوان مبدل مورد استفاده قرار می گیرد. مبدل یک پدیده ی غیر الکتریکی مانند فشار، دما، رطوبت و....را به یک کمیت الکتریکی مثل ولتاژ، جریان و...تبدیل می کنند.
مرحله ی میانی در یک دستگاه اندازه گیری می تواند شامل قسمت هایی از قبیل چرخ دنده ها، لوله ی هیدرولیکی، انواع فیلتر و تقویت کننده ها، سیستم های انتقال و....باشد. در برخی وسایل ممکن است نیازی به مرحله ی میانی ودر برخی موارد این قسمت بسیار پیچیده باشد.
مرحله ی نهایی می تواند شامل قسمت هایی مثل عقربه واشل، لامپ اشعه کاتدی، ستون مایع، قلم متحرک وکاغذ مدرج، ضبط مغناطیسی و .... باشد. علاوه بر نمایش دهنده و ضبط کننده که در مرحله ی آخر وجود دارند، از خروجی این بخش می توان برای کنترل قسمت های دیگر استفاده کرد.
در شکل (1-2 ) قسمت های مختلف یک دستگاه اندازه گیری به صورت کلی نمایش داده شده است.







شکل 1-2-قسمت های مختلف دستگاه اندازه گیری


1-5- اندازه گیری فرکانس
یکی از مهم ترین کمیت ها در سیستم های الکتریکی و الکترونیکی فرکانس می باشد. در مدارات مخابراتی فرکانس سیگنال در قسمت های مختلف نقش مهمی را ایفا می کند ودر مراحل مختلف مدولاسیون، دمدولاسیون و پخش باید کنترل واندازه گیری شود. در سیستم های قدرت تغیر فرکانس می تواند باعث تغییر عملکرد سیستم شود، با افزایش فرکانس حجم هسته کاهش می یابد ولی امکان دارد سیستم توانایی تولید گشتاور مورد نیاز را از دست بدهد وهمچنین کاهش فرکانس می تواند باعث به اشباع رفتن هسته و آسیب رسیدن به سیستم شود، بنابراین در سیستم های قدرت هم باید فرکانس به طور دقیق اندازه گیری و کنترل شود. در سیستم های ابزار دقیق برای انتقال سیگنال با تبدیل ولتاژ به فرکانس اثرات نویز را کاهش می دهند.
با توجه به موارد ومثال های فوق اهمیت اندازه گیری فرکانس در سیستم ها بیش از پیش معلوم می شود.با استفاده از اندازه گیری فرکانس می توان کمیت هایی مثل سرعت سیال را به طور غیر مستقیم اندازه گیری نمود.


1-6- تقسیم بندی باندها وفرکانس ها
فرکانس های رادیویی مطابق جدول زیر تقسیم بندی شده اند:

گستره ی فرکانسی نمادها
3-30 KHz VLF(Very Low Frequency)
30-300 KHz LF(Low Frequency)
300-3000 KHz MF(Main Frequency)
3-30 MHz HF(High Frequency)
30-300 MHz VHF(Very high Frequency)
300-3000 MHz UHF(Ultra high Frequency)
3-30 GHz SHF(Super high Frequency)
30-300 GHz EHF(Extra high Frequency)
جدول 1-1-تقسیم بندی فرکانس ها

امواج رادیویی طیف وسیعی از فرکانس ها را در بر می گیرند که بر حسب کاربرد طبق استاندارد هایی تقسیم بندی شده اند. با افزایش فرکانس سیگنال کاربرد های آن تخصصی تر و همچنین اندازه گیری فرکانس آن مشکل تر می شود.

1-7- فرکانس متر هاو مدارات ارائه شده برای آن
اصولا یکی از ابزار های مهم که در بخش های مهم سیستم های الکترونیکی و مخابراتی به کار گرفته می شود، فرکانس متر می باشد. این ابزار می تواند به صورت آنالوگ یا دیجیتال پیاده سازی گردد، نکته ی مهم درپیاده سازی این ابزار توجه به محل استفاده و نیز محدوده ی فرکانسی مورد نظر می باشد.
امروزه عمدتا به دلیل استفاده از مدارات دیجیتال ونیز پردازنده های با سرعت بالا در دستگاه های مختلف از فرکانس مترهای دیجیتال استفاده می شود وعملکرد این دستگاه ها با بهبود سرعت این پردازنده های دیجیتال روز به روز بهتر می شود. اما هنوز در فرکانس های بالا این ابزار ها ناکارآمد هستند و از ابزارهای تبدیل آنالوگ برای آشکارسازی فرکانسی استفاده می شود.
از تفاوت های فرکانس مترهای دیجیتال و آنالوگ می توان به نحوه ی عملکرد آنها اشاره نمود، در فرکانس متر های دیجیتال عمدتا به طور مستقیم و با توجه به لبه های پالس عمل سنجش فرکانسی انجام می گیرد حال آن که در فرکانس مترهای آنالوگ با تبدیل فرکانس به کمیت هایی مثل ولتاژ وجریان این کار انجام می شود. گاهی ترکیبی از هر دو روش در سیستم های اندازه گیری استفاده می شود، بخشی از عملیات توسط سیستم آنالوگ ومابقی دیجیتال خواهد بود.
فرکانس متر های دیجیتال نمی توانند فرکانس های بالا را اندازه بگیرند در حالی که فرکانس متر های آنالوگ برای فرکانس های در حد چندین گیگا هرتز قابل استفاده می باشند.
1-7-1- فرکانس متر های آنالوگ
این ابزارها شامل یک بخش آشکار ساز می باشند که در این بخش سیگنال های با فرکانس بالا (از آنجا که بیشتر در فرکانس های مایکرویو کاربرد دارند) به یک دیود آشکارساز می تابد واین دیود توان یا ولتاژ متناسب با آن فرکانس را ارائه می دهد.
معمولا این دیود های آشکارساز از جنس کریستال سلیکن که شامل سیم تنگستن نیز می باشد تشکیل شده است،به همین دلیل به آن دیود کریستالی نیز گفته میشود.
نوع دیگر این دیودها avalanche-transit-time diodes می باشد. این دیودها ساختار متفاوتی با دیودهای معمولی دارند، این دیودها دارای چهار لایه می باشند که به صورت شکل (1-3) می باشند.


شکل 1-3-ساختار کلی دیود

برای آشنایی بیشتر با این دیودها توضیحات مختصری در ادامه آورده شده است:
دیودهای PIN:
این خانواده از دیودها به عنوان مقاومتی متغیر در فرکانس های مایکروویوی کاربرد دارند. این دیودها این قابلیت را دارند که بدون ایجاد اعوجاج در سیگنالهای مایکروویوی مقاومت مسیر خود را تغییر دهند که این کار با تغییر جریان dc دیود انجام می شود. از ویژگی مهم دیگر این سری از دیودها، قابلیت کنترل سیگنالهای مایکروویوی با دامنه زیاد می باشد. بخش میانی آن تأثیر زیادی در دوام آن و عدم ایجاد اختلال در امواج دریافتی خواهد داشت.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
سه شنبه 95 شهریور 30 , ساعت 8:2 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله الگوی فشار خون در جامعه شهری نوجوانان تهرانی: «مطالعه قند و لیپید تهران word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله الگوی فشار خون در جامعه شهری نوجوانان تهرانی: «مطالعه قند و لیپید تهران word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله الگوی فشار خون در جامعه شهری نوجوانان تهرانی: «مطالعه قند و لیپید تهران word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله الگوی فشار خون در جامعه شهری نوجوانان تهرانی: «مطالعه قند و لیپید تهران word :

مقدمه:

فشـار خـون بـالا یکـی از مهمتریـن عوامـل خطرسـاز برای بیماریهای قلبی عروقی است (1-3) که در جامعه ما شیوع بالایی داشـته (4) و عـامل خطر برای انفارکتوس میوکارد، سکته مغزی، نارسـایی احتقانـی قلـب و بـیماریهای عـروق محیطـی محسوب مـی گـردد .(5) در کودکـان بـا سن پایین تر پر فشاری خون شایع نیست و در صورت بروز، معمولاً نشانه یک بیماری زمینه ای است

(افـزایش فشـارخون ثانویه). در کودکان با سن بالاتر و نوجوانان، افزایش فشارخون ممکن است اولیه باشد(.(2 بعضی از دانشمندان معـتقدند افـزایش فشـارخون اولیه در بزرگسالان ریشه در دوران کودکـی و نوجوانـی دارد .(6-8) بـر طـبق تحقیقات سازمان ملی بهداشــت ایــالات مــتحده (NIH)، مقادیــر فشــارخون در دوران

کودکـی مـی توانـد مقادیر فشارخون در 15 سال بعد را پیش بینی کـند. مطالعـات متعددی جهت بررسی رابطه میان فشار خون بالا در دوران کودکی و پرفشاری خون در دوران بزرگسالی انجام شده است .(9) تحقیقات نشان داده است که فشارخون بطور پیوسته از زمان تولد تا دوران نوجوانی و بعد بزرگسالی افزایش می یابد 10)و

.(11 عـلاوه بـر سـن، اندازه بدن نیز عامل موثر دیگری در تعیین وضعیت فشارخون در دوران کودکی و نوجوانی می باشد 12)و.(13

بعـلاوه نشان داده شده است که عوامل ژنتیک و نژادی نیز نقش مهمـی در وضـعیت فشـارخون یـک جامعـه بازی می کنند .(14)

بنابرایـن ضـروری است به جهت ارزیابی وضعیت فشارخون افراد، جـداول مـرجع کـه بـا بررسـی جمعیـت مشـابه و روش یکسان انـدازه گـیری فشـارخون تهـیه شده اند، بکار گرفته شوند. تاکنون مطالعـات معـدودی برای تعیین فشارخون کودکان و نوجوانان در ایـران انجـام شـده اسـت. مطالعـه حاضـر به منظور تعیین توزیع فشارخون و شیوع پرفشاری خون در یک گروه از نوجوانان ایرانی انجام شده است.

روشکار:

جمعیـت مورد مطالعه: “مطالعه قند و لیپید تهران” پژوهشی اسـت بـه مـنظور تعییـن ریسک فاکتورهای آترواسکلروزیس در مـیان یـک جمعیت شهری از تهران، ارتقای میزان های مبتنی بر جمعیـت بـا هـدف ایجاد تغییر در شیوه زندگی مردم، و پیشگیری

دکتر آرش قنبریان و همکاران

رونـد رو بـه رشـد دیابـت شـیرین و دیس لیپیدمی 15)و.(16 این مطالعــه بــر پایــه مــدلهــای پیشــنهادی WHO در ارزیابــی پرسشــنامهای بــرای دیابــت و دیگــر بــیماریهــای غیرواگــیر و همچنیــن پــروتکل WHO-MONICA بــرای ارزیابــی جمعیــت طراحـی شـد 17)و.(18 طراحـی ایـن پـژوهش شامل دو قسمت اصـلی اسـت. فـاز اول، یـک مطالعه مقطعی تعیین شیوع ریسک فاکــتورهای CAD اســت و فــاز دوم، مطالعــهای هــمگروهــی و مداخلهای است که برای بیست سال آینده طراحی شده است.

بـیش از 15000 شهروند بالای سه سال با روش نمونه گیری خوشـه ای طـبقه بـندی شده از منطقه 13 شهری تهران انتخاب و وارد مطالعـه شـدند .(15) دو دلیل عمده برای انتخاب منطقه 13

بـرای ایـن طـرح وجـود داشـت: -1 ثبات بالا و عدم تغییر محل زندگی یا مهاجرت ساکنان این منطقه نسبت به دیگر مناطق شهر تهـران؛ -2 پراکندگـی سـنی جمعیت در منطقه 13 تقریبا مشابه پراکندگی کل جمعیت شهر تهران است.

تمامی مراحل انجام این مطالعه در واحد تحقیقاتی قند و لیپید تهران، واقع در منطقه 13 تهران انجام گرفت. در این مقاله توزیع فشـارخون و شـیوع پرفشـاری خـون در 2575 فرد 10-17 ساله جمعیت تحت مطالعه قند و لیپید تهران بررسی شده است.

ایــن مطالعــه پــس از تصــویب کمیــته اخــلاق پــژوهش و اخــذ رضایتنامه افراد شرکتکننده یا والدین آنها انجام شد.

اندازهگیری فشارخون و قد: برای اندازه گیری فشارخون، فرد مـورد مطالعـه بـرای مـدت 15 دقیقه می نشست و سپس پزشک آمـوزش دیـده، فشـارخون او را در دو نوبـت اندازه گیری می کرد.

بـرای ایـنکار از دسـتگاه فشارسـنج جـیوه ای استاندارد که توسط

“مؤسسـه اسـتاندارد و تحقیقات صنعتی” مدرج شده بود، استفاده شـد. ایـن انـدازه گـیری منطبق بر توصیه انجمن قلب آمریکا بود

.(19) بازوبـند فشارسنج (کاف) بر بازوی راست و در راستای قلب قـرار مـی گرفـت و فشار آن از زمان قطع صدای نبض رادیال 30

میلیمـتر جـیوه بالاتـر بـرده مـی شـد. حداقـل زمـان بین این دو انـدازه گـیری 30 ثانـیه بود و میانگین این دو فشارخون به عنوان فشـارخون فـرد مـورد نظر ثبت می شد. فشار سیستولی با شنیدن اولیـن صـدا (فـاز اول کرتکوف) تعیین میشد و فشار دیاستولی با نـاپدید شـدن ایـن صدا (فاز پنجم کرتکوف) مشخص می گردید.

سـرعت خالـی شـدن هـوای کاف در حین اندازه گیری فشارهای سیسـتولی و دیاسـتولی 2 تـا 3 میلیمتر در ثانیه بود. کلیه افراد از نوشـیدن چای و قهوه، انجام فعالیت بدنی و سیگار کشیدن در 30

دقـیقه قـبل از انـدازه گـیری پرهـیز کـردند و مثانه خالی داشتند.

پرفشـاری خـون در گروههای سنی مختلف براساس گزارش دوم

23

Task Force در مـورد کنـترل فشـار خون در کودکان و نوجوانان تعـریف شـد .(20) گـزارش مذکـور بـر مبـنای متاآنالیز 9 مطالعه مخـتلف انجـام شده در ایالات متحده و کانادا تهیه شده و شامل جـداول توزیـع فشـار خون سیستولی و دیاستولی بر حسب سن و جنس (و گروه قدی) می باشد. در این مطالعات مجموعاً حدود 70

هزار کودک و نوجوان آمریکایی و کانادایی از نژادهای گوناگون از نظـر فشار خون مورد بررسی قرار گرفته اند. درمان پرفشاری خون بصـورت مصـرف هر نوع داروی پایین آورنده فشار خون در زمان مصـاحبه یـا یـک مـاه قـبل از آن در نظر گرفته شد. قد افراد در وضـعیت ایسـتاده، بـدون کفـش، سر رو به جلو و تماس باسن و شـانه هـا بـا دیـوار انـدازه گیری شد. از یک تیغه اندازه گیری برای تعیین نقطه فوقانی سر استفاده شد.

روشـهای آماری: کلیه افراد 10-17 ساله انتخاب و به 4 گروه سـنی در دخـتران و پسـران طـبقهبـندی شدند. میانگین، انحراف معـیار و صـدکهای فشـار خـون سیسـتولی و دیاسـتولی براساس طـبقه بـندی سنی و جنسی با در نظر گرفتن قد افراد با استفاده از نـرم افـزار SPSS (نسـخه (9/05 محاسبه شد. صدکهای 25، 50، 75 و 90 قـد در هـر گـروه سـنی – جنسی تعیین شد. مقادیر قد انـدازه گـیری شده به نزدیکترین صدک گرد شد. رگرسیون خطی فشـار خـون سیسـتولی و دیاسـتولی براسـاس قد و سن با روش مرحلهای (stepwise) تعیین شد.

یافتهها:

تعـداد 2575 نوجـوان شامل 1254 پسر و 1321 دختر در این مطالعه مورد بررسی قرار گرفتند.

فشار خون سیستولی :(SBP) جدول 1 مقادیر میانگین، انحراف معــیار و صــدکهای 5، 10، 25، 50، 75، 90 و SBP 95 را بــه تفکـیک سـن و جـنس افراد مورد مطالعه نشان می دهد. میانگین

SBP پســران، از مقــدار کمیــنه 100/2±10/9 mmHg در 12

سـالگی تـا مقـدار بیشینه 112/0± 11/7 mmHg در 17 سالگی تغیـیر مـی کـرد. همچنیـن، میانگین SBP دختران از مقدار کمینه 99/0 ± 11/4 mmHg در 11 ســـالگی تـــا مقـــدار بیشـــینه 106/4±11/0 mmHg در 17 سـالگی تغیـیر مـیکـرد. میانگیـن SBP افـزایش مداومـی را با بالا رفتن سن در هر دو جنس نشان مـی داد اگـرچه بیـن سـنین 11 تـا 12 سالگی دچار افت کوچکی مـی شـد. پسـرها ، عمومـاً در مقایسـه بـا دخـتران هم سن، SBP بالاتری داشتند.

فشـار خـون دیاسـتولی(: (DBP جــدول 2 مقادیــر میانگیــن، انحـراف معـیار و صدکهای 5،10،25،50،75،90 و DBP 95 را به

پائیز 28، دوره ششم، شماره سوم

42 الگوی فشار خون در جامعه شهری نوجوانان تهرانی: ;

جدول -1 میانگین، انحراف معیار و صدکهای فشار خون سیستولی (میلیمتر جیوه) بر حسب سن و جنس نوجوانان تهرانی در سال 1378-80، مطالعه قند و لیپید تهران.
سن تعداد میانگین انحراف معیار صدکهای SBP
5 10 25 50 75 90 95

10 127 103/2 10/2 86 90 98 103 110 120 126
11 149 103/3 11/8 80 89 91 99 106 116 119
12 162 100/4 10/9 81 88 90 100 107 113 115
پسران 13 151 104/9 11/7 87 90 96 104 109 117 120
14 186 105/2 11/3 88 91 96 102 111 120 123

15 163 106/7 11/2 89 92 98 105 113 120 126
16 152 109/7 13/0 89 94 100 105 113 121 125
17 164 112/0 11/7 89 98 100 106 113 121 125
10 130 104/0 11/3 86 89 96 103 111 116 120
11 152 99/0 11/4 87 85 94 103 111 117 125
12 174 99/2 10/9 83 84 93 100 107 116 123
دختران 13 182 103/1 10/3 86 90 96 105 114 120 124
14 151 104/2 11/4 86 91 99 105 113 119 125

15 202 105/7 11/1 90 91 98 107 115 122 126
16 152 106/3 10/4 90 93 101 108 118 127 134
17 178 106/4 11/0 92 93 104 111 118 129 131

جدول -2 میانگین، انحراف معیار و صدکهای فشار خون دیاستولی(میلیمتر جیوه) بر حسب سن و جنس نوجوانان تهرانی در سال 1378-80، مطالعه قند و لیپید تهران.
سن تعداد میانگین انحراف معیار صدکهای DBP
5 10 25 50 75 90 95

10 127 70/5 9/6 56 58 59 71 78 83 88
11 149 70/9 9/9 54 58 58 69 75 80 84
12 162 68/3 9/0 52 58 54 68 74 80 81
پسران 13 151 69/8 9/4 52 58 57 70 78 83 86
14 186 69/2 9/4 56 58 60 71 78 84 88

15 163 70/5 8/1 56 60 60 72 78 83 86
16 152 72/2 8/6 58 61 60 74 79 83 85
17 164 73/1 8/9 61 62 63 74 80 84 87
10 130 71/6 9/2 54 59 65 71 77 81 87
11 152 68/2 9/6 53 58 64 70 78 83 86
12 174 66/9 9/5 56 54 61 68 75 81 84
دختران 13 182 70/5 9/9 54 57 63 70 77 82 86
14 151 72/0 9/5 51 60 62 70 75 81 84

15 202 71/7 8/8 57 60 65 70 78 81 84
16 152 82/8 8/6 57 60 67 72 78 83 86
17 178 73/7 8/2 58 63 67 72 80 84 89

تفکـیک سـن و جـنس، نشـان می دهد. میانگین DBP پسران از مقـدار کمیـنه 70/4±9/9 mmHg در 11 سالگی تا مقدار بیشینه 73/1±8/9 mmHg در 17 ســالگی تغیــیر مــیکــرد. همچنیــن، میانگیـن DBP دخـتران در محدوده 67/0±9/5 mmHg (در 12

ســالگی) تــا 73/7±8/2 mmHg (در 17 ســالگی) قــرار داشــت. میانگیـن DBP پسـران و دختران، افزایش ناچیزی را با بالا رفتن سن، نشــان می داد. دخترها، عموماً در مقایسه با پسران هم سن، DBP بالاتری داشتند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
<   <<   91   92   93   94   95   >>   >

لیست کل یادداشت های این وبلاگ