بخشنده باش نه با تبذیر و اندازه نگهدار و بر خود سخت مگیر . [نهج البلاغه]
 
دوشنبه 95 شهریور 29 , ساعت 3:12 عصر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  تحقیق تربیت چیست word دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق تربیت چیست word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق تربیت چیست word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق تربیت چیست word :

.کلمه تربیت زیبا وپر معنا یی است ومن خودم بیشتر روی این مطالب چه در زندگی وچه در مدرسه وچه در اجتماع سعی می کنم مدارا ومراعات کنم ولی خوب این کلمه با قداست از پنج حرف تشکیل شده است و پنج حرف آن نشانه پنج تن آل محمد (ص) می باشد حرف (ت) اول آن تصویر حضرت محمد (ص) و تار عنکبوت که نجات دهنده ختم مرسلین بود. وحرف (ر) دوم آن نشانه رشادت مولا علی (ع) است وحرف (ب) سوم آن نشانه بیدار دلی حضرت زهرا (س) می باشد وحرف (ی) چهارم آن نشانه یاوری امام حسن (ع) و تحمل و صبر وپایداری و یاسین قرآن می باشد وحرف (ت) پنجم آن که این حرف دو بار در کلمه تربیت تکرار شده است ت حرف اول و ت حرف پنجم که پیامبر اسلام (ص) امام حسین (ع) را خیلی دوست می داشت و نشانه های جمال آن حضرت در پیامبر گرامی نیز بودو این حرف نشان تاب و توان وطاقت و درخشان کردن اسلام و قرآن وامام با آبیاری کردن خون خود قرآن و اسلام را زنده نگه داشت. وتربیت به معنی پروردن و پروراندن وآداب واخلاق را به کسی آموختن و پرورش بدنی بوسیله انواع ورزش و تعلیم آموزش وپرورش و کلمه تربیت از ریشه ر با یر بوگرفته شده ومعنای آن نشاُت ورشد است. تربی الولد.غذاه وجعله یربد ه یعنی غذا به او داده واو را به رشد در آورد و معنای دیگر تربیت پاک ساختن است تربی الولد : ای هذَبه یعنی او را پاک وپاکیزه ساخت. ما این را می دانیم و همه افراد انسان با فطرت خدا شناسی متولد می گردند ودر تربیت وراثت و محیط نقش مؤثری دارند حضرت علی(ع)نهج البلاغه می فرماید (1) قلب الحدث کالارض الخالیه کلًُما آلقی فیما قبله قلب کودک همانند زمین بکری است که برای پذیرش هر نو ع بذری آمادگی داردورسول خدا(ص)فرمود :
علیکم بالاحداث یعنی کودکان را دریابید زیرا همانند نهال خردی هستند که برای تربیت شدن و قبول هر نوع تحول,آمادگی بیشتری نسبت به دیگران دارند اگر نهال خردی دچار انحراف گردد,با کمترین تلاش امکان تغییر وتحول در او وجود دارد حال آنکه اگر آن نهال کوچک به درختی تناوری تبدیل گردد به هیچ وجه نمی توان آن را به استقامت در آورد. امر تربیت,با همه آسانی,کاری دشوار است. این سخن بدان خاطر است که انسان موجودی پیچیده دارای ابعاد و اجزای متعدد ودر هر شرایط و مقتضایی به یک گونه است او زنده است,متحرک وپویا ست,دارای عقل واراده است,توان انطباق با شرایط گوناگون حیاط را دارد, می تواند موضع عوض کند تغییر حالت دهد, دیگران را متوجه خود سازد.و انسان موجود پیچیده ای است بی جهت نیست که پروردگار متعال در عظمت وتعالی آفرینش انسان فرمود.وتبارک لله احسن الخالغین.روی این اصل همانطور که انسان پیچیده وظریف است,تربیت وساختن او نیز بسیار پیچیده ودقیق است علی (ع)در نهج البلاغه می فرماید: انَالله ربَ نبیته وهو ادبنی وانا اعدبکم:وهمانا خداوند متعال پیامبرش را تربیت کرد وپیامبر بزرگوارش مرا تربیت کرد ومن هم شما را تربیت میکنم پس مبنای تربیتی کودکان وجوانان ونوجوانان باید برمحور تعالیم الهی دور بزند ویکی از شیوه های تربیت دینی حفظ شخصیت متربی است باید تلاش کند تا امور تربیتی را به متربی انتقال دهد بدون اینکه کمترین برخوردی با شخصیت متربی صورت بگیرد وهمان وضوکردن آن پیر مرد وناظر بودن امام حسین (ع) وامام حسین (ع) یا تربیت حضرت علی (ع) در جنگ با دشمن یا تربیت کردن فاطمه زهرا (س) فرزندانش را که الگوی جهان اسلام هستند یا در روز عاشورا هنگامی که ابا عبدالله علیه السلام به شهادت رسیدند می گویند اسبی به طرف خیمه ها آمد افراد خیمه فکر می کردند که آقا امام حسین (ع) برای وداع آمده اند چون این اسب تربیت شده بود نشانه از دست دادن صاحبش را می کرد چون سوارش افتاده بود حیوان احساس ...کرد وآن اسب یال خودش را به خون اباعبدالله رنگین کرده بود ووقتی که دید آقا افتاده است ودیگر نمی تواند از جایش بلند شود به طرف خیام حرم رفت ودر واقع مثل اینکه پیکی بود که می خواست خبری بدهد و اگر انسان علاقه مند به تربیت خودش وفرزندانش به تربیت اسلامی است یا می خواهد افرادی را تربیت کند واقعاًباید به مسئله نیایش ,دعا وعبادت اهمیت بدهد واصلاًمسئله عبادت نقطه نظر از اینکه پرورش یک حس اصیل است وتاثیر زیادی در سایر نواحی انسان را دارد واز نظر اسلام قطع عبادت,خودش یک پرورشگاه است. پس تربیت در تفکر,در فرهنگ,در ازدواج,در کار,درجنگ,,درشغل,در محاکمه کردن درعفوکردن,درمحبت کردن,دراخلاق,دراقتصادودر مذهب تاثیر مثبت ومنفی را دارند همه این را می دانیم ونسل جوان نیز باید بداند اگر افرادی همانند آیت الله خمینی (ره)آیت الله علامه طباطبایی و امیرکبیر وشهید مطهری وشهید رجایی وشهید بهشتی وشهید علی صیاد شیرازی و تمام شهدای انقلاب

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
دوشنبه 95 شهریور 29 , ساعت 3:11 عصر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله کدنویسی HTML word دارای 63 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کدنویسی HTML word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کدنویسی HTML word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کدنویسی HTML word :

منظور از وب چیست؟
• وب شبکه ای است متشکل از تمامی کامپیوترهای دنیا، شبکه ای از شبکه ها.
• اینترنت، وب، WWW ، web یا World Wide Web همگی یک چیزند.
• تمامی کامپیوترهای وب می توانند با هم ارتباط داشته باشند.

• کامپیوترهای موجود در وب با کمک استاندارد ارتباطی یا پروتوکل HTTP با هم ارتباط برقرار می کنند .
نحوه کارکرد وب چگونه است؟
• اطلاعات وب داخل فایلهائی به نام Web Pages و یا صفحات وب قرار دارند.

• این فایلها یا صفحات روی Web Server یا کامپیوترهای سرویس دهنده وب ذخیره شده اند.
• برای دیدن صفحات وب از نرم افزاری به نام مرورگر و یا Web Browser استفاده می شود.

• دو مرورگر Internet Explorer و Netscape Navigator جزو معروفترین مرورگرها حساب می شوند.
• مرورگر Internet Explorer متعلق به شرکت مایکروسافت و مرورگر Netscape Navigator متعلق به شرکت نت اسکیپ می باشد.
مرورگرها چگونه به خواندن صفحات وب می پردازند؟

• یک مرورگر با کمک یک Request درخواستی برای خواندن یک صفحه از وب سرور می کند.
• این Request یا درخواست بر اساس استاندارد ارتباطی یا پروتوکل HTTP بوده و شامل آدرس صفحه مورد نظر می باشد.
• آدرس یک صفحه وب چیزی شبیه http://www.khaterat.com/faq.html است. بخش //:http نوع پروتوکل و یا استاندارد ارتباطی را تعیین می کند، www.khaterat.com نام دومین یا Domain است و faq.html نام صفحه ای است که باید خوانده شود.
مرورگرها چگونه صفحات وب را نمایش می دهند؟

• چگونگی نمایش یک صفحه وب بصورت مستتر در آن وجود دارد.
• مرورگرها از روی دستورالعملهای داخل صفحات وب و با کمک تگ ها به نمایش صفحات می پردازند.
• وظیفه اصلی تگ های اچتمل ( HTML tags ) بیان چگونگی نمایش اطلاعات می باشد.
• یک تگ اچتمل چیزی شبیه <p> این تگ پاراگراف است! </p> است.

چه کسانی استاندارد های وب را تعیین می کند؟
• تعیین استاندارد های وب ربطی به شرکتهای مایکروسافت و یا نت اسکیپ ندارد.
• World Wide Web Consortium یا W3C متولی تعیین استانداردهای وب است.
• HTML, CSS and XML از مهمترین استانداردهای تصویب شده وب می باشند.

• آخرین استاندارد HTML استاندارد XHTML 1.0 می باشد .
یک فایل HTML چیست؟
• HTML را “اچ تی ام ال” و یا اچتمل بخوانید.
• HTML برگرفته از حروف اول Hyper Text Markup Language می باشد.
• یک فایل HTML فایلی از نوع text می باشد که متشکل از markup tag ها می باشد.
• مرورگر یا Browser از روی markup tag ها می فهمد که چگونه باید صفحه را نمایش بدهد.
• یک فایل HTML باید دارای انشعاب htm و یا html باشد.

• یک فایل HTML فایلی از نوع text می باشد که با هر ادیتور ساده ای قابل ایجاد است.
• وظیفه اصلی تگ های اچتمل ( markup tags ) بیان چگونگی نمایش اطلاعات می باشد.
قصد داشتم این آموزش در وبلاگ باشد , ولی از آنجا که پست مطالب در وبلاگ با محدودیت هایی همراه است در گروه مطرح کردم.
آموزش کدنویسی HTML
بخش 1

امیدوارم مطلبی که در وبلاگ تحت عنوان HTML نوشته شده بود را خوانده باشید. با آن مقدمه به سراغ آموزش می رویم.
Notepad را اجرا کرده و جملات زیر را بنویسید:
<HTML>
</HTML>

هر کدام از این جملات تگ (Tag) نامیده می شوند.
اینها تگهای آغازین وپایانی هستند. برای ایجاد تگ پایانی کافیست یک / به تگ آغازین اضافه کنیم. ولی همه تگها دارای تگ پایانی نیستند . اینطور فکر کنید که تگ ها با مرورگر صحبت می کنند یا به مرورگر دستور می دهند.

<HTML> یعنی آغاز سند html و </HTML> یعنی پایان سند. حال بعضی دستورات رابین اینها قرار می دهیم. هر سند html یک جفت تگ بنام HEAD دارد :
<HTML>
<HEAD>
</HEAD>
</HTML>
تنها چیزی که فعلاً باید در مورد تگهای HEAD بدان توجه کنیم تگهای TITLE هستند . تگ TITLE به شکل زیر داخل HEAD قرار میگیرد عنوان سند را مشخص می کند : ( صفحه شما با این نام باز می شود. )
<HTML>
<HEAD>
<TITLE></TITLE>
</HEAD>
</HTML>
و حجم اصلی صفحه داخل تگ BODY قرار میگیرد :

<HTML>
<HEAD>
<TITLE></TITLE>
</HEAD>
<BODY>
</BODY>
</HTML>

و در نهایت می توانید یک عنوان به سند خود بدهید و مطالبی داخل بدنه صفحه بنویسید. بعلاوه می توانید نوشته های شخصی خود را در یک سند Html , بدون اینکه مرورگر آنها را تفسیر نماید , قرار دهید . برای این امر کافی است متن خود را بین علامتهای <!—و –> بنویسید. ( دقت کنید که فاصله ای بین این علائم نباشد )

<HTML>
<HEAD>
<TITLE>My Page</TITLE>
</HEAD>
<BODY>
This is my first web page !
<!– First lesson –>
</BODY>
</HTML>
حالا سند را ذخیره کنید ولی نه به شکل یک document بلکه به شکل سند html .

برای اینکار فرمان Save As را از منوی File انتخاب کنید. در پنجره ای که باز می شود فولدر مورد نظر را انتخاب کنید یا بسازید و سپس نام Page1.htm را در بخش File Name بنویسید ( یا هر نامی که خودتان می خواهید , فقط .HTM را فراموش نکنید. )

ضمناً در بخش Save as type : ، اطمینان حاصل کنید که All Files (*.*) را انتخاب کرده اید و سپس Ok را بزنید.
با عرض تبریک ، شما مفتخر به خلق یک صفحه وب کاملاً عملیاتی شدید و می توانید آنرا به سرور وب Upload کنید تا تمام دنیا ساخته شما را ببینند.
می توانید بر روی آیکون فایلی که ایجاد کرده اید دوبار کلیک کنید تا نتیجه کارتان را ببینید

قبل از شروع درس بعدی به دو نکته اشاره می کنیم ، اول اینکه آنچه شما ساخته اید اسکلت اصلی یک سند html است که حداقل اطلاعات لازم برای یک سند وب می باشد و کلیه اسناد وب باید شامل این عناصر اصلی باشند . دوم اینکه عنوان سند چیزی است که در نوار عنوان پنجره مرورگر مشاهده می شود. با راست کلیک کردن بر روی صفحات وب و انتخاب View source نحوه قرارگیری و کاربرد این دستورات را ملاحظه کنید.

 

آموزش کدنویسی HTML
بخش 2
قبل از اینکه به ادامه بحث بپردازم , نکته ای رو می خواستم بگم . به دلیل پاره ای از مسائل گاهی کدهایی که نوشته می شن در وبلاگ تغییراتی می کنند و برخی از علائم جا به جا می شن , مثل آموزش اول HTML 1 . لطف کنید کل مطلب رو Select کنید و بعد در یک صفحه Word کپی کنید تا این تغییرات از بین بره. ( Ctrl+c = Copy , Ctrl+v = Paste ) موفق باشید.
ادامه بحث :
تیترهای رده 1 تا 7 :
ما می توانیم سایز نوشته های خود را تغییر دهیم . برای این کار روشهای مختلفی امکان دارد , در این جا یکی از این روش ها را توضیح می دهیم.
شش رده در Html در نظر گرفته شده است که رده اول از همه بزرگتر می باشد.
<H1> </H1>
<H2> </H2>
<H3> </H3>
<H4> </H4>
<H5> </H5>
<H6> </H6>

<H7> </H7>
نوشته های خود را باید بین این تگ ها قرار داد. این کار را در متن جلسه قبل امتحان کنید.

ایجاد پاراگراف :
ممکن است تصور شود اگر متن خود را پاراگراف بندی کنید و در بین خطوط قرار دهید در مرورگر هم همان طور نشان داده می شود. اما این طور نیست !
مرورگر خط های کوتاه را در کنار هم قرار می دهد و خط جدیدی ایجاد می کند . ولی اگر نمی خواهید پیرو مرورگر باشید , این چنین عمل کنید.
بوسیله دو دستور <P> و </P> می توان شروع و پایان یک پاراگراف را تعیین کرد.
برای تعیین خطوط جدید , دستور <BR> در نظر گرفته شده است.

<HTML>
<HEAD>
<TITLE>My Page</TITLE>
</HEAD>
<BODY>
<H1>This is my first web page ! </H1>
<H2> This is my first web page ! </H2>
<H3> This is my first web page ! </H3>
<H4> This is my first web page ! </H4>
<P><H5> This is my first web page ! </H5></P>
<H6> This is my first web page ! <BR> New Line </H6>
<H7> This is my first web page ! </H7>
<!– First lesson –>
</BODY>
</HTML>
آراینده های منطقی Bold . Italic . UnderLine

جهت آرایش کردن متن به صورتی که متفاوت نمایش داده شود , می توان از دستورات زیر استفاده کرد.
BOLD <B></B> یا <STRONG></STRONG>
<BODY>
Qom Computer <B>SoftWare</B>
</BODY>
ITALIC <I></I> یا <EM></EM>

<BODY>
Qom <I> Computer </I> <B>SoftWare</B>
</BODY>
UNDERLINE
<BODY>
<U>Qom</U><I> Computer</I><B>SoftWare</B>
</BODY>
میتوانیم تگهای فوق را به صورت ترکیبی نیز استفاده کنیم:

<BODY>
Qom Computer<I><B>SoftWare</B></I>
</BODY>
این مثالی از تگهای تو در تو است.
اگر به این صورت از تگها استفاده می کنید ، مرورگر را دچار سردگمی نکنید ، این تگها باید تو در تو باشند نه اینکه با هم تداخل کنند
اجازه دهید با مثالی توضیح دهم
تگهای متداخل بد :<THIS><THAT> </THIS></THAT>
تگهای متداخل خوب : <<THIS><THAT> </THAT></THIS
آموزش کدنویسی HTML

بخش 3
سایر آراینده های منطقی :
1 – اگر می خواهید در پایان نوشته خود از کسی تشگر کنید , بهتر است از تگ مقابل استفاده کنید :

<CITE></CITE>
2 – برای نوشتن آدرس پستی یا الکترونیکی افراد از دستور ADDRESS استفاده شود.
<ADDRESS>qom_computer_software@yahoo.com</ADDRESS>
3 – به منظور نوشتن کد در صفحات خود از دستور زیر استفاده کنید.
<CODE> for ( int I = 0 ; I < 3 ; I++ ) <BR> cout<<“Visual C++”; </CODE>
4 – اگر می خواهید درباره مطلبی بیش از چند سطر توضیح دهید , بهتر است از بقیه متن ها جدایش کنید . برای این امر از دستور <BLOCKQUOTE></BLOCKQUOTE> استفاده کنید.
5 – جهت به نمایش گذاشتن متن خود به صورت ماشین تایپ یا کامپیوترهای قدیمی از <TT></TT> استفاده کنید.

آراینده های فیزیکی
این نوع آراینده ها شامل رنگ , نوع فونت , سایز و مواردی از این قبیل می باشد
انتخاب Font
<FONT FACE =” نام فونت ” >
می توانید 3 فونت را انتخاب کنید , تا در صورت عدم وجود یکی از فونت ها به سراغ دیگری برود.
<FONT FACE =” نام فونت , نام فونت , نام فونت ” >
نام برخی از فونت ها :

Arial
Arial Black
Comic Sans MS
Courier New
Impact
Times New Roman
Trebuchet MS
Tahoma
Verdana

انتخاب Size
<FONT SIZE = “یک عدد می باشد” >
انتخاب رنگ متن
<FONT COLOR = “نام رنگ ” >
در HTML علاوه بر نام رنگ می توان از یک سیسنم دیگر که در مبنای 16 می باشد و Hexadecimal نام دارد استفاده کرد ( از فتوشاپ می توان کمک گرفت ) ( نمونه : DE883B# , 3BDE6D# , #ffffff , #000000 , ; )
در ضمن 00 به معنای هیچ مقدار از آن رنگ و ff به معنای تمام یک رنگ می باشد.
رنگ زمینه
در همان قسمت <BODY> قرار می گیرد

<BODY bgcolor=”نام رنگ یا عدد متناظر با آن ” > </BODY>
یادتان باشد که مطالب شما بین دو دستور BODY می باشد.
رسم خطوط افقی
برای این کار از دستور <HR></HR> استفاده می شود و دو ویژگی SIZE و WIDTH دارد ( ضخامت و طول خط )
<HR WIDTH = “عدد” SIZE = “عدد ” >
می توانید اندازه طول خط را بر اساس درصدی از عرض صفحه وب خود قرار دهید.
<HR WIDTH=”60%” SIZE = 3>
آموزش کدنویسی HTML
بخش 4
ایجاد Link در صفحه وب

1 – پیوندی به صفحات دیگر وب
از چپ به راست بخوانید
<A HREF = “URL آدرس صفحه ای که می خواهیم با کلیک کردن به آن برویم “> متنی که می خواهیم با کلیک بر روی آن به آدرس صفحه دیگر برویم </A>
<A HREF = ” http://computerunion.blogfa.com”> وبلاگ انجمن علمی مهندسی کامپیوتر </A>
شما می توانید جهت تمرین آدرش را بر اساس وینذوز خود بدهید. محلی که در آن یکی از صفحاتی که ساخته اید ذخیره کرده اید. نام فایل فراموش نشود ( name.HTM)
2 – پیوندی به یک قسمت از صفحخ وب موجود
ابتدا باید برای آن قسمت نامی را قرار داد و سپس به آن لینک کنیم.
<A NAME=”نام”></A>
<H1>متن مورد نظر</H1>
<A HREF =”#نام”>متن مورد نظر </A>
3 – پیوندی به یک قسمت خاص از یک صفحه وب دیگر

<A HREF=”URL#نام”>متن مورد نظر</A>
نام# نامی است که شما به عنوان مثال در صفحه 1 برای متنی قرار داده اید.
URL آدرس صفحه 1 است.
متن مورد نظر در صفحه فرضی 2 است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
دوشنبه 95 شهریور 29 , ساعت 3:11 عصر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  تحقیق در مورد مهندسی عمران word دارای 29 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق در مورد مهندسی عمران word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق در مورد مهندسی عمران word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق در مورد مهندسی عمران word :

ساختمان‌ها

کارگزاران معاملات املاک دفاتر مرکزی سبز  (محیط زیست) در پایتخت تاسیس می‌کنند. در مارس 1791 پیر چارلز لانفانت شروع به بررسی سرزمین خود که نهایتآً پایتخت شد. برای مرتب کردن اماکن مهمی مانند یادمانی (ساختمانهای یاد بود) ساختمان کنگره، ساختمان ریاست جمهوری (نام اصلی کاخ سفید) لنانفت سامانه خیابانهایی را مرتب می‌کرد که خیابانهای سنتی، شبکه شهری را به طور قطری قطع می‌کردند. طرح او به واشنگتون، چیده مانی منحصر به فرد داد که این ویژگی را به هیچ وجه با گذشت زمان از دست نداده است.

 

تقاطع های زاویه‌دار شهر بلوک‌های شهری غیر معمولی را ایجاد کردند که این بلوکها مشکلات زیادی را برای معماران به وجود آورده است. یک نمونه از این موارد بلوک سه گوشی است (مثلثی) که در شمال غربی شهر کاپیتول آمریکا قرار دارد. که الان مزین به دفاتر مرکزی موسسه ملی کارگزاران معاملات املاک می‌‌‌باشد. معماران، مهندسان، تولید کنندگان و پیمانکاران در طراح و ساخت این ساختمان سه گوش منحصر به فرد همکاری نزدیکی داشتند. این ساختمان که با ؟؟ منحنی شکل و شیشه آبی رنگ از سایه ساختمانها تمیز داده می‌‌شود، برای استفاده بهینه از فضا طراحی شده است. معماران و مهندسان این ساختمان را طراحی کردند تا بهترین استفاده ممکنه را از فضایی به مساحت 636 متر مربع که سابقاً توسط موسسه گاز تصرف شده بود بنمایند.

 

لوئیس فرماندو، مهندس، ساختمانی، در این پروژه و همچنین رئیس موسسه مهندسان معماری در ویرچینا می‌گوید که این پروژه منحصر به فرد است زیرا شما مجبور نبوده‌ای که با مقیاس اینچ یا فوت کار کنید. بلکه در مقیاس کسری از اینچ می‌بایست کار کنید تا ساختمان اندازه باشد.

 

فرماندو با شرکتی معماری Gundpartnerdhip واقع در کمبریج، ماساچوست و شرکت معماری SMB واقع در واشنگتون دی سی در طراحی و مهندسی این ساختمان مشارکت و همکاری نمود.

این ساختمان سه گوش روی هفده ستون به قطر 24 اینچ که در محیط فضا قرار دارند سوار گردیده است.

دو طبقه پارکینگ زیر این ساختمان وجود ندارد تا 1/9 متر (سی فوت) زیر مرکز فریدی بین خیابان نیوجرسی و شرق ساختمان امتداد یافته است. در نقطه‌ای زیر انتهای جنوبی ساختمان رمپی‌مان طبقه پارکینگ پائین و طبقات بالای پارکینگ، یک ستون داخلی به قطر 24*24 اینچ قرار دارد که دو ستون فولادی 38*17 اینچ را نگه می‌دارد. این ستون بار ساختمانی بسیار عظیمی را متحمل می‌کند و هارا در استفاده از ستونهای داخلی در طبقات فوقانی بی‌نیاز می‌کند. قسمت مرکزی ساختمان فضایی برای دو مجموعه پلکان، سه آسانسور، اتاقهای استراحت و تجهیزات تعمیر و نگهداری فراهم می‌کند. در دو طرف راه پله‌ها که به سمت شرق خارج می‌شوند دیواره‌هایی به ضخامت 356 میلی متر و پهنای 2 متر (6فوت) در تمام ارتفاع 130 فوتی ساختمان امتداد می‌یابند.

 

اولین و دومین طبقه متفاوت از سایر طبقات طراحی شده‌اند دیواره‌های خارجی مرکب از پنجره‌های شیشه‌ای شفاف آلومینیوم بین ستونها به نحوی واقع شده‌اند که حدود نصف مرستون به سمت داخل ساختمان کشیده شده است.

اتصالی بتونی به بخش داخلی ستونها وصل شده است و به سمت داخل امتداد دارد تا سنگهای طبقه دوم را نگه دارد در طبقات فوقانی ستونها کاملاً داخل ساختمان قرار دارند و قالبهای بتونی تا آنجایی امتداد دارند که انحنای شیشه‌ای ساختمان برسند. در این طبقات تیرهای 14 اینچ و ضخیم که بعد از بتون ریزی کشیده شده‌اند به ستونها متصل شده‌اند تا قالبهای بتونی آن طبقه را نگه دارند. این تیرآهنهای تخت با خمیدگی نما هماهنگی داشته و در دامنه‌ای حدود 4 تا 8 فوت تغییر پهنا می‌دهند. از آنجا که هیچ ستون داخلی میان بخش مرکزی و دیوار پهن جنوبی وجود ندارد مهندسان مجبور هستند که توضیع بار را در این بخش به دو طریق موازنه کنند.

 

آنها تیرآهنی پهن و مسطح به ضخامت4 فوت طراحی کردند که از دیوار جنوبی تا بخش مرکزی امتداد دارد. همچنین بتون اضافی در مقاطع بتونی ریختند تا خمش تیرآهن را تعدیل نمایند. بام این ساختمانها دارای مرکز خرید و یک چهار طاقی می‌باشد. فضایی نیز برای آسانسورها، پلکان و تجهیزات تهویه هوا فراهم شده است.

در قسمت جنوبی ساختمان مرکز خرید چشم اندازی از منطقه کاپیتول به دست می‌دهد. آب باران آبیاری درختان و گیاهان مرکز خرید در طبقه همگف مورد استفاده قرار گیرد. د شمال ساختمان در سمت باریک، برجی به ارتفاع 163 فوت به عنوان نماد معماری افزوده شده است.

 

اگر چه این برج بدون تکیه است، اما توسط تعدادی میلگرد که آن را به مقاطع بتونی طبقات متصل می‌کنند ثابت نگه داشته می شود. در سمت شرقی و غربی برج دیواری شیشه‌ای به ساختمان متصل می‌باشد و هر کدام از دیوارها توسط خرپایی نگهداری می‌شود. این دیواره‌ها یکپاچه و با نمایی شیشه‌ای ظاهر می‌شوند و این گونه به نظر می‌رسد نما از ساختمان عبور می‌کند و امتداد می‌یابد. شاید قابل توجه‌ترین ویژگی این ساختمان نمای شیشه‌ای و خمیده آن باشد.

 

سمت شرقی و غربی ساختمان پوششی از شیشه آبی رنگ ذوزنقه ای شکل دارند. انحنای ناهموار به نمای ساختمان ظاهر خاصی می‌دهد. اما طراحی نما چالشی بزرگی برای مهندسین بود زیرا قالبهای بتونی در هر طبقه می‌بایست دقیقاً با انحنای نما هماهنگ می‌شد. مهندسان می‌بایستی با تولید کننده شیشه همکاری نزدیک می‌داشتند، تا مطمئن می‌شدند که نمایی ساختمان دقیقاً با قالبهای بتونی 12 طبقه ساختمان هماهنگ هستند.

 

محدودیت های فضا مهمترین چالش این پروژه بود. ادوارد جان می گوید: فضای کمی در ابعاد عمودی و افقی ساختمان وجود دارد. طبقه اول به عنوان یک لابی و محوطه همایش طراحی شده است. و ارتفاع آن 11 فوت و 6 اینچ می‌باشد. مهندسان سازه ارتفاع مطلوب سقف را درحد 9 فوت (7/2 متر) نگه داشتند لوله‌ها و سیم کشی برق و معابر و مجاری تحویه را تعبیه نموده‌اند. مهندسین مکانیک فضایی بیشتر از 10 اینچ (254 میلی‌متر) برای کار در اختیار نداشتند. چالش بزرگ دیگر بر پا کردن سازه‌ها در قسمت شمالی ساختمان بود. این سازه‌ها شامل برج، پوشش شیشه‌ای بود. ساخت همه این عناصر باید کاملاً هماهنگ و هم زمان می‌شد تا اطمینان یا بیم که همه چیز با هم هماهنگ شده‌اند. به عنوان مثال: برج نمی‌توانست بعد از امتداد شیشه‌ای بر پا شود چون نمی‌شد بین دو امتداد شیشه‌ای جاسازی گردد.

 

بنابراین پیمانکاران باید همزمان این کارها را انجام می‌دادند. این ساختمان برای دریافت گواهی ساختمان سبز داوطلب شده است. عناصر هماهنگ با محیط زیست در آن شامل سیستم بازیافت آب و هوا و سیستمی که می‌شد خودکار چراغهای ساختمان را به هنگام تابش خورشید تار می‌کرد.

این گونه ساختمانها در واشنگتون دی سی برای اولین بار گواهی نامه مزبور را دریافت می‌نمایند.

 

نشست تونل BiG DiG

شکاف غیر منتظره در دیواره تونل 93 بین ایالتی به عنوان پروژه بسیار مهمی با عنوان Big Dig توجه عموم را به شکاف‌ها و نشتی‌هایی دیگر در ساختمان‌های نیمه تمام متوجه کرده است و باعث سلب اعتماد عمومی در پروژه 6/14 بیلیون دلاری شده است.

این شکاف در 15 سپتامبر رخ داد وقتی که آب زیر زمینی از سوارخی که در دیوار دوغابی باز شده بود و در حدود 70 فوتی (21 متری) زیر سطح خیابان قرار داشت، شروع به جریان نمود.

 

این سوراخ در جایی ایجاد شد که در آنجا یک ایراد ساختاری در هنگام ساخت ناشی از سیمان، خاک و نخاله‌های ساختمانی بوجود آمده بود. این مطلب را جورج تامارد مهندس مشاوری که برای بازرسی و بررسی این اتفاق انتخاب و اعزام شده بود، عنوان نمود. این نشتس (سوارخ) باعث جریان باریکی از آب در یک مسیر گردید که بعداً درزبندی و پوشیده شد. مهندسین بررسی کننده تونل بعد از این واقعه (نشتی سپتامبر) هفت مورد مشابه توسط صفحات فولادی دیگری را پیدا نمودند. اگر چه این موارد جزئی تر و کم اهمیت‌تر از مورد قبل بودند ولی می‌بایست تعمیر می‌شدند.

 

در این اثنا رسانه‌ها صدها نشتی (اکثراً کوچک) در بام همان تونل را گزارش نمودند. و نهایتاً کمیته حمل و نقل مجلس شروع به بررسی موضوع در دو روز آخر سال پیش نمود. کمیته اصلاحات دولتی مجلس نمایندگان آمریکا در حال برنامه‌ریزی برای انجام یک تحقیق و تفحص از ماجرا بود. با توجه به تحقیق و تفحص تامارو و بازرسی دیگر به نام جک لملی دقیق شدن تا بین مشکلات دیوار دوغابی و نشتی بام تونلها تمایز پیدا نمایند.

 

متأسفانه بین نشتی دیوار که یک خطای ساخت و ساز است و خیلی از نشتی‌های نرمال و کوچک اشتباه زیادی صورت می‌گیرد. و در تونلهایی نیز صورت می‌گیرد که هنوز در دست ساخت هستند. این مطلب را مک دونالد عنوان نمود. او اظهار داشت:

جستجو و پوشاندن نشتی در دیوارها و مفصلها در یک مسیر طبیعی ساخت تونل اجتناب ناپذیر است.

 

مک دونالد تأیید کرد که تونلها محکم بوده و ایمن ساخته می‌شود و نشتی‌های بام به طور سیستماتیک با تزریق دوغاب سیمان درزگیری و پوشانده می‌شوند برنامه کنترل نشتی‌ها چندین ماه طول می‌کشد تا کامل شود. توسعه و اجرای تعمیرات دیوارها به گونه‌ای رضایت بخش پیچیده‌تر خواهد بود. چنین تعمیری احتمالاً مستلزم انحراف مسیر آب در خارج تونل به سمت آبهای زیر زمینی می‌باشد تا هر یک از دیواره‌ها و قسمتهای مخروب شده جایگزین گردند. تامارو می‌گوید: چلپ دوباره اعتماد عمومی نسبت به امنیت تونل مهمترین مطلب می‌باشد. او می‌گوید: مشکلات زیادی در مهندسی و ساخت در این زمینه در شهر بوستون آمریکا وجود دارد.

جلوگیری از سیل

کالاتراوا روی سه رودخانه والاس، پل می زند

اگر تلاشها برای افزایش حفاظت در برابر سیل توجهات بیش از انتظاری را به خود جلب نموده است، احتمالاً به خاطر اجرای سیل بندهایی روی رودخانه دالاس می‌باشد. این جلب توجه همچنین به علت بهبود سیستم حمل و نقل این منطقه می‌باشد. از محل طراحی سه پل بزرگراهی توسط یک موسسه معماری اسپانیایی می‌گذرد این پلها اولین نمونه بزرگراهی در ایالت متحده آمریکا بوده اند.

 

این پروژه‌ها برای حفاظت از فعالیت‌های تجاری خرمندان در برابر سیلاب‌های دوره‌ای رودخانه Trinity است که د مسیر جنوب شرقی و از میان شهر عبور می‌کند. این پروژه اول در کنگره در سال 1965 تصویب شد اما هرگز اجرا نشد اما بعد از سیل‌های مهیب 1989 و 1990 مسئولین شهر از مهندسین ارتش آمریکا درخواست بررسی مجدد طرح را نمودند. امروز پروژه 3/1 میلیارد دلاری این رودخانه نه فقط برای کنترل سیل بلکه ؟؟ توسعه اقتصادی، حمل و نقل و مدیریت زیست محیطی مطرح می‌باشد. این پروژه بزرگترین کار پروژه‌ای عمومی این شهر تاکنون بوده است. مدیر پروژه این طرح می‌گوید: این برنامه در 1960 تصویب شد و در آن ساخت سیل بند و هدایت جریان آب رودخانه جای خود را به رویکردی زیست محیطی داده است، و شامل ساخت دو ساختار بزرگ (سیل بند کادیلاک با ارتفاع 7/3 کیلومتر در کرانه غربی رودخانه و سیل بند لامار با ارتفاع 7/4 کیلومتر در کرانه شرقی).

 

این سیل بندها با ارتفاع متوسط 6/4 و 5/5 متر طراحی شدن تا منطقه را در برابر سیلاب 800 ساله حفاظت کنند. آب سیل به زنجیره‌ای از کانالهای به ظاهر هدایت خواهند گردید.

اولین پروژه از پروژه‌های هفت گانه مزبور در دست ساخت می‌باشد اما سه پروژه بعدی (که ساخت آنها امسال آغاز خواهد شد) از نظر فنی چالش زاترین پروژه خواهد بود. این مطلب را رایس عنوان نموده است.

او اظهار داشت این پروژه از سرزمین قدیمی عبور خواهد کرد که باید به دقت درزگیری شود تا از نشست آب جلوگیری گردد. طول پروژه 6 کیلومتر و به طور متوسط 183 متر پهناور خواهد داشت و جمعاً مساحت 170 کیلومتر مربع را اشغال خواهد نمود. حفاظت از سیل هدف اولیه پروژه بوده است. ولی بازدیدکنندگان از دالاس ابتدا متوجه توسعه حمل و نقل بخصوص سه پل خارق العاده آزاد راه

Wnodal Rodger و بزرگراه‌های مواصلاتی بین ایالتی 35 و 30 خواهند شد.

 

که این سه پل از میان رودخانه مورد اشاره عبور نمودند. سه شرکت فرعی مشاورین با ماکتراوا در مدیریت این پروژه بومی همکاری دارند. غیر طبیعی‌ترین تقاطع یا گذرگاه پل Woodal Rodger می‌باشد که ارتباط جدیدی میان منطقه مرکزی شهر و بخش غربی آن ایجاد خواهد کرد. طول این گذرگاه 570 متر می‌باشد دهانه‌های اصلی دو گانه این پل به طول 183 متر به آرکی عرضی که 122 متر بالای جاده قرار دارد متصل و آویزان است. آنچه این پل را از سایر پلها متمایز می‌کند آرایش و چینش کابلهای آن می‌باشد. در یک پل سنتی کابل متصل به بالاترین نقطه تیرک مرکزی کابلی است که تا انتهای پل امتداد دارد. در روی این پل پائین کابل روی تیرک مرکزی کابلی است که به انتهای پل می رسد در نتیجه پائین کابل بار عمود خیلی کمی را تحمل می کند و لیکن این کابل طول بدون تکیه‌گاه تیرک را کاهش می‌دهد. تکیه‌گاه جانبی یدکی بخش باریک‌تر تیرک را پشتبانی می‌کند.

 

علاوه بر این بخاطر صلب بودن صفحه فولادی و به علت اتصال کابلها به آن در مرکز پیچش، انتظار می‌رود که در کشش باقی بمانند بنابراین لرزش کابل را در اثر باد و باران به حداقل می‌رساند. دو آرک (دوقوس) نزدیک مرکز پل هریک در ارتفاع 305 و 320 فوق از بالای صفحه فولادی واقع هستند. کابلهای عمودی که از آرکها آویزان هستند صفحه فولادی را نگه خواهند داشت.

شاه تیر فولادی بزرگ زیر صفحه فولادی، نبود تکیه‌گاه جانبی را جبران خواهد کرد. طراحی پل I-35 هنوز تمام نشده است اما طراحان مجموعه چهار سازه موازی را که هر یک متوسط آرکی اُریبی نگه داشته می‌شوند، به پایان رسانده‌اند. هر سازه حدود 305 متر طول و 30 متر پهنا خواهد داشت. این پل منتظر سرمایه‌گذاری است اما کار طراحی روی گذرگاه دیگر در دست تهیه می‌باشد. در حالی که طراحی پل I-30  تأمین اعتبار می‌‌شود ساخت آن را به طور آزمایشی برنامه ریزی شده تا در سال 2006 شروع می‌شود) بستگی به تصویب مجدد قانون عدالت حمل و نقل در قرن 21 توسط کنگره دارد. این مطلب را مدیر پروژه دالاس عنوان کرد. سایر پروژه‌های توسعه حمل و نقل شامل پروژه‌های انهاکر تقریباً یکی مسیر انحرافی به طول 16 کیلومتر اطراف بخش مرکزی و تجاری شهر می‌شود. این پروژه در مرحله خاک برداری در بخش شرقی رودخانه وتحت مطالعه و بررسی می‌باشد. شرکت مشاور برآورد می‌کند که طراحی و ساخت این جاده بین 620 بیلیون دلار و 2/1 میلیارد دلار هزینه خواهد داشت.

اثر زیست محیطی این پروژه در حال گسترش می‌باشد و همزمان با پروژه ایجاد دو دریاچه تفریحی در مسیر سیلاب چشم گیر قابل استفاده است. در حقیقت یکی از اهداف پروژه حفاظت از مناطق جنگلی و سرزمینهای مرطوب مسیر رودخانه می‌باشد. رایس می‌گوید: وقتی شما به آنجا بروید احساس نمی‌کنید که در دالاس هستید. احساس می‌کنید که جایی مثل تگزاس شرقی است و در تعطیلات به سر می برید.

 

مهندس زلزله

انتشار 980 میلیون دلار اوراق قرضه در کالیفورنیا و سانفرانسیسکو باعث آغاز تلاشهایی در جهت بهبود یکی از مهمترین سیستمهای حمل و نقل منطقه در جهت مقاوم سازی در برابر زلزله شده است.

وقتی که سیستم جدید BART در 1972 افتتاح شد، تکنولوژی مهندسی آن به عنوان بهترین و جدیدترین تکنولوژی شناخته می‌شد در حقیقت عملکرد ارزشمند آن در طی این دوران مربوط به طرح پیچیده آن می‌شود.

 

به هر حال بعدها که محققین مطالب بیشتری درباره آن فرا گرفتند. فهمیدند که زیر ساختهای منطقه با احتمال زلزله‌ای عظیم‌تر روبه‌رو خواهد بود. با اعتقاد به نیاز به اقدام برای حل این معضل شرکت مربوطه تیمی به رهبری شرکت زیر ساختهای بحیتل در سانفرانسیسکو انتخاب کرد تا بررسی داوطلبانه‌ای را انجام دهد. این مطالعه در سال 2003 کامل شد بزرگی خواهد شد. معلوم شد که تعمیر تجهیزات آن دو سال با بیشتر به طول خواهد انجامید.

این یافته‌ها موجب تهیه برنامه‌ای با 3/1 میلیارد دلار اعتبار به منظور حفاظت در برابر زلزله شد.

 

علیرغم پیش‌بینی‌ها این برنامه که 05/1 میلیارد دلار اعتبار به دست آورده بود 3/2 طرفداران خود را از دست داد. بعد از آن کسر کوچکی از این کار انجام شد. در نوامبر سال پیش تیم پروژه تلاش مجددی نمود تا از رأی دهندگان این منطقه به صورت فروش اوراق قرضه 980 میلیون دلاری جلب حمایت نمایند. حالا در موقعیتی هستیم که می‌توانیم جلو برویم تا تمام برنامه را انجام دهیم.

 

بر اساس این بررسی عناصر سیستم که بیشتر در معرض تخریب جدی قرار دارند سازه‌های بالاتر از سطح زمین آن هستند، استفاده از میله‌های لرزان، شن و سنگریزه‌ها حتی خواهد شد. چندین گونه از این تکنیکها در Okland آزمایش شده‌اند و نتایج مقاومتی خوبی به دست آمده است. روشهایی نیز آزمایش شده است که به سطح مطلوبی از فشردگی دست یافته‌ایم. کاربرد میله‌های لرزان به نظر می‌رسد که باعث افزایش نیروهای اصطکاک میان تیوب و خاک‌های محیطی می‌شود.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
دوشنبه 95 شهریور 29 , ساعت 3:11 عصر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله پروژه مالی کارگاه تولید نقل word دارای 73 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پروژه مالی کارگاه تولید نقل word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پروژه مالی کارگاه تولید نقل word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پروژه مالی کارگاه تولید نقل word :

پروژه مالی کارگاه تولید نقل

بسم الله الرحمن الرحیم

تمامی عملیات انجام گرفته و صورتهای مالی تهیه شده در مورد کارگاه تولید نقل به صورت فرضی می باشد که در این کارگاه بعد از خریداری شکر ، عملیات و مراحل تولید روی آن انجام گرفته و تبدیل به نقل می‌شود و توسط فروشندگان به فروش می‌رسد.
روش انبارداری کارگاه تولیدی ، روش اولین صادره از اولین وارده «Fifo » در نظر گرفته شده و تعداد کارگران مشغول در کارگاه نیز فرضاً 12 نفر است که هر کدام ماهیانه مبلغ 900،000 ریال دستمزد دریافت می‌دارند.

در این پروژه سعی من بر این بوده از زیاده نویسی های بیجا (منظور افزایش مقدار خرید و فروش و هزینه های روزانه کارگاه که منجر به انجام ثبت ها و عملیات بیشتری خواهد شد) صرف نظر نموده و به طور خلاصه و مفید تمامی عملیاتی را که لازم یک طرح حسابداری است را انجام داده باشم. و فکر می کنم که هدف اصلی از این پروژه نشان دادن مراحلی است که الزاماً باید انجام گیرد، نه زیاده نویسی در مورد هر یک از مراحل.

در حین تنظیم این پروژه سعی من بر این بوده که اشتباهات و اشکالات موجود در این پروژه را به حداقل برسانم و اگر شما اشکالاتی در این پروژه مشاهده گردد این اشکالات را به پای بی تجربگی این بنده حقیر بگذارید و به بزرگی خودتان ببخشید.

 

«تعریف حسابها»
1ـ دارایی ها:
داراییها منابع اقتصادی هستند که برای بلند مدت به وسیله شخصیت حسابداری کنترل می‌شود و بهای تمام شده آن در زمان تحصیل به طور عینی یا واقعی قابل اندازه گیری است:
اقلام هنگامی منبع اقتصادی محسوب می‌شوند که منابع آتی برای شخصیت حسابداری داشته باشند. منابع معمولاً در صورت داشتن یکی از سه شرط زیر دارای منابع آتی هستند: 1ـ پول نقد یا قابل تبدیل به پول نقد باشند. 2ـ کلایی باشد که انتظار فروش آن برود. 3ـ انتظار برود که در آینده در ضمن فعالیت شرکت مورد استفاده قرار گیرد.

داراییهای جاری:
این داراییها شامل وجوه نقد و سایر داراییهاییست که به طور معقول انتظار می رود در دوره گردش عملیاتی یا یک سال (هر کدام طولانی تر است) به نقد تبدیل شده یا فروخته و یا به مصرف برسد.

داراییهای غیر جاری:
به سرمایه گذاری بلند مدت ، اموال ، ماشین آلات ، تجهیزات ، داراییهای نامشهود و سایر داراییها طبقه بندی می‌شود که در فعالیت ها و عملیات مؤسسه مورد استفاده قرار می‌گیرند و عمر مفید بیش از یک سال دارند.
انواع ماشین آلات و تجهیزات: که شامل داراییهای مشهود است که عمر مفید نسبتاً طولانی دارند اصطلاح داراییهای ثابت نیز بر این مورد به کار می‌رود. واحدهای تجاری معمولاً این داراییها را برای استفاده در جریان تولید کالاها و خدمات خریداری می‌کنند. اگر داراییها برای فروش مجدد تقسیم یا خریداری شوند به عنوان موجودیها طبقه بندی می‌گردند اگر چه دارای عمر مفید طولانی باشند.

2ـ بدهیها:
به طور کلی تعهدات فعلی شخصیت حسابداری برای پرداخت پول یا ارائه کالا و خدمات در آینده است. بدهیها معرف ادعا یا حقوق اشخاص ثالث نسبت به داراییهای شرکت تجاری می‌باشد. بدهیها بر حسب رقم قابل پرداخت در تاریخ تهیه ترازنامه (بیلان) و بهره‌های انباشته تا آن تاریخ ثبت می‌شود.

بدهیهای جاری:
این بدهیها تعهداتی است که انتظار می‌رود از محل داراییهای جاری یا از محل ایجاد سایر بدهیهای جاری تسویه شود.
حساب پرداختنی تجاری: مصرف مطالبات فروشندگان کالا و خدمات به شخصیت حسابداری است آن گروه از بدهیها که پشتوانه آن اسناد قانونی است اسناد پرداختنی نامیده می‌شود.

3ـ درآمدها:
عبارتست از مبلغی که بابت ارائه خدمات به مشتریان دریافت شده یا در آینده دریافت خواهد شد و در برخی موارد ممکن است از پیش دریافت شده باشد.

4ـ هزینه‌ها:
هزینه عبارتست از مبلغ پرداخت شده یا قابل پرداخت بابت خدمات دریافت شده.

5 ـ سـرمایه:
عبارتست از حق یا ادعای مالی ، مالک یا مالکین نسبت به داراییهای یک واحد اقتصادی و سرمایه ماهیت بستانکار دارد.

ترازنامه:
وضعیت مالی یک شخصیت حسابداری را در یک لحظه معین نشان می دهد. گاهی به آن عنوان صورت وضعیت مالی نیز اطلاق می‌گردد. لذا ترازنامه یک گزارش وضعیت موجود محسوب می‌شود. ارقام مندرج در تراز نامه بر حسب پول بیان شده و تنها مواردی را منعکس می‌کند که قابل اندازه‌گیری باشد.
دو طرف ترازنامه الزاماً با یکدیگر مساوی است و این ناشی از دو طرفه بودن حسابها و معادله اساسی حسابداری است بنابراین این تساوی هیچ مفهومی در سلامت اقتصادی و مالی واحد تجاری ندارد و نباید در آن نتایج غیر صحیح گرفته شود.

صورتحساب سود و زیان:
یکی از گزارشهای حسابداری که درآمدهای فروش و هزینه های یک دوره مالی را تلخیص می‌کند صورت حساب سود و زیان می‌باشد از لحاظ فنی صورتحساب سود و زیان در رده پایین تر از ترازنامه قرار می گیرد ، زیرا این صورت مشروحاً اقلامی را منعکس می‌کند که نتیجه عملیات شخصیت حسابداری در یک دوره مالی است و موجب تغییر در یکی از اقلام مشخص ترازنامه یعنی سود انباشته می‌گردد.

هر چند از دیدگاه عده‌ای از حسابداران و استفاده کنندگان صورتهای مالی اطلاعات مندرج در صورتحساب سود و زیان به مراتب مهم تر از اطلاعات منعکس در ترازنامه است زیرا صورتحساب سود و زیان نتایج عملیات را گزارش می‌کند و دلایل سودآوری شرکت را نشان می‌دهد.

صورتحساب سود و زیان از اقلام زیر تشکیل یافته است:
درآمد فروش ناخالص ، برگشت از فروش و تخفیفات ، تخفیفات نقدی فروش ، سایر درآمدها ، بهای تمام شده کالای فروش رفته ، سود ناخالص ، هزینه‌ها و سود خالص.

ترازنامه
کارگاه تولیدی نقل
منتهی به 31/6/83
داراییهای جاری: بدهیهای جاری:
بانک 87،133،200 حسابهای پرداختنی 17،976،900
ح ـ دریافتنی 67،687،500 اسناد پرداختنی 19،899،900
پیش پرداخت بیمه 2،990،000 جمع بدهیهای جاری: 37،876،800
اسناد دریافتنی 7،812،500
موجودی کالا 16،650،000
ملزومات 5،550،000
جمع داراییهای جاری: 187،823،200
داراییهای ثابت:
ساختمان 403،000،000
وسایط نقلیه 70،000،000 ســرمایه 705،246،400
کسر شود:
استهلاک انباشته وسایط نقلیه (3،500،000)
ارزش دفتری 66،500،000
ماشین آلات 80،000،000
کسر شود:
استهلاک انباشته ماشین آلات (4،000،000)
ارزش دفتری 76،000،000
اثاثه 9،800،000
جمع داراییهای ثابت: 555،300،000

جمع داراییها 743،123،200 جمع بدهی و سرمایه 743،123،200

«سند حسابداری» مهر ماه

1/7

1/7

2/7

2/7

3/7

3/7

3/7

3/7
4/7

4/7
5/7

5/7

6/7

7/7

8/7
8/7

9/7

9/7

10/7

12/7

12/7

13/7

13/7

13/7

14/7

15/7

15/7

16/7

17/7

19/7

20/7

22/7

23/7

24/7
25/7

26/7

27/7

28/7

29/7
29/7

30/7

30/7

30/7

خرید 3000 کیلو شکر از آقای سعیدی از قرار هر کیلو 3700 ریال به مبلغ 11،100،000 ریال به طور نسیه
پرداخت دستمزد کارگران واحد تولید به مبلغ 1،080،000 ریال طی چک شماره ــــــــــ
فروش 500 کیلو نقل از قرار هر کیلو 5650 ریال به مبلغ 2،825،000 ریال به آقای اسدی طی چک شماره ــــــــــ
فروش 1000 کیلو نقل از قرار هر کیلو 5650 ریال به مبلغ 5،650،000 ریال به آقای علی نژاد که نصف آن به صورت نقد و بقیه آن قرار شد 5 روز دیگر دریافت گردد.
فروش 800 کیلو نقل از قرار هر کیلو 5650 ریال به مبلغ 4،520،000 ریال به آقای کرمی طی چک شماره ــــــــــ
خرید 3000 کیلو شکر از قرار هر کیلو 3700 ریال به مبلغ 11،100،000 ریال از آقای سعیدی طی چک شماره ــــــــــ
پرداخت فیش آب ، برق ، گاز و تلفن به مبلغ 2،200،000 ریال طی چک شماره ــــــــــ
پرداخت وجه شکر خریداری شده در مورخه 1/7 طی چک شماره ــــــــــ
فروش 2000 کیلو نقل از قرار هر کیلو 5650 ریال به مبلغ 11،300،000 ریال به آقای مهران که در قبال وجه آن سفته 20 روزه دریافت گردید.
خرید مقداری ملزومات کارگاهی به مبلغ 500،000 ریال طی چک شماره ـــــــ
دریافت بقیه وجه نقل فروخته شده در مورخه 2/7 به مبلغ 2،825،000 ریال طی چک شماره ــــــــــ
فروش 400 کیلو نقل از قرار هر کیلو 5650 ریال به مبلغ 2،260،000 ریال به آقای دلیران به طور نسیه با شرط ن/30 ـ 2/10
فروش 100 کیلو نقل از قرار هر کیلو 5650 ریال به مبلغ 5،650،000 ریال به آقای اسماعیل نژاد که از بابت آن سفته 40 روزه دریافت گردید.
خرید 2200 کیلو شکر از قرار هر کیلو 3700 ریال به مبلغ 8،140،000 ریال از آقای سعیدی که در قبال وجه آن سفته 20 روزه صادر و تسلیم فروشنده گردید.
پرداخت مبلغ 500،000 ریال برای تعمیر وسایط نقلیه طی چک شماره ــــــــــ
پرداخت مبلغ 500،000 ریال بابت هزینه حمل کالای خریداری شده به علت خرابی وسایط نقلیه طی چک شماره ــــــــــ
برداشت نقدی آقای صابر به مبلغ 3،000،000 ریال طی چک شماره ــــــــــ از حساب جاری برای مصارف شخصی
فروش 300 کیلو نقل از قرار هر کیلو 5650 ریال به مبلغ 1،695،000 ریال به آقای رحمانی طی چک شماره ــــــــــ
فروش 800 کیلو نقل از قرار هر کیلو 5650 ریال به مبلغ 4،520،000 ریال به آقای احمدی به طور نسیه که قرار شد وجه آن در 5 روز آینده دریافت گردد.
برداشت از حساب جاری کارگاه و واریز آن به صندوق دفتر فروش برای پرداخت های جزیی به مبلغ 1،000،000 ریال طی چک شماره ــــــــــ
هزینه سوخت وسایط نقلیه ماه قبل بر اساس مدارک موجود به مبلغ 1،200،000 ریال بود طی چک شماره ــــــــــ به رانندگان پرداخت گردید.
فروش نسیه ای که در مورخه 5/7 صورت گرفته بود وجه آن پس از کسر مبلغ تخفیف دریافت گردید.
فروش 700 کیلو نقل از قرار هر کیلو 5650 ریال به مبلغ 3،955،000 ریال به آقای دامیار طی چک شماره ــــــــــ
خرید 3000 کیلو شکر از قرار هر کیلو 3700 ریال به مبلغ 11،100،000 ریال از آقای سعیدی که در قبال وجه مذکور سفته‌ای 10 روزه صادر و تسلیم فروشنده گردید.

خرید مقداری ملزومات کارگاهی به مبلغ 300،000 ریال از آقای تهرانی و پرداخت وجه آن از صندوق.
دریافت اعلامیه بستانکار به مبلغ 4،520،000 ریال که از طرف مشتریان به حساب واریز شده است.
برگشت کالای فروخته شده در مورخه 9/7 به علت خشک بودن نقل ها که تمامی وجه آن طی چک شماره ــــــــــ پرداخت گردید.
فروش 1000 کیلو نقل از قرار هر کیلو 5650 ریال به مبلغ 5،650،000 ریال به آقای بیات طی چک شماره ــــــــــ
فروش 1000 کیلو نقل به آقای شهبازی از قرار هر کیلو 5650 ریال به مبلغ 5،650،000 ریال به طور نسیه با شرط ن/30 ـ 2/10
فروش 2000 کیلو نقل از قرار هر کیلو 5650 ریال به مبلغ 11،300،000 ریال که نصف آن به صورت نقد و نصف آن قرار شد 10 روز دیگر دریافت گردد.
دریافت وجه کالای فروخته شده در مورخه 17/7 پس از کسر تخفیف در نظر گرفته شده.
فروش 2000 کیلو نقل از قرار هر کیلو 5650 ریال به مبلغ 11،300،000 ریال که از بابت وجه مذکور سفته 20 روزه دریافت گردید.
خرید 2700 کیلو شکر از قرار هر کیلو 3700 ریال به مبلغ 9،990،000 ریال طی چک شماره ــــــــــ
وصول وجه سفته دریافتنی در مورخه 4/7 از آقای مهران
فروش 1100 کیلو نقل از قرار هر کیلو 5650 ریال به مبلغ 6،215،000 ریال طی چک شماره ــــــــــ
فروش 700 کیلو نقل از قرار هر کیلو 5650 ریال به مبلغ 3،955،000 ریال به آقای اصفهانی طی چک شماره ــــــــــ
پرداخت وجه سفته صادره در مورخه 7/7

به علت تبلیغات هر چه بیشتر محصولات کارگاه مبلغ 1،000،000 ریال هزینه آگهی پرداخت گردید طی چک شماره ــــــــــ

دریافت بقیه وجه نقل فروخته شده در مورخه19/7 به مبلغ 5،650،000 ریال.
خرید 4000 کیلو شکر از قرار هر کیلو 3700 ریال به مبلغ 14،800،000 ریال که در قبال وجه مذکور سفته یک ماهه صادر و تسلیم فروشنده گردید.
فروش 2500 کیلو نقل از قرار هر کیلو 5650 ریال به مبلغ 14،125،000 ریال به آقای مرادی طی چک شماره ــــــــــ
فروش 3100 کیلو نقل از قرار هر کیلو 5650 ریال به مبلغ 17،515،000 ریال به آقای دلدار که قرار شد وجه آن طی 10 روز آینده دریافت گردد.
واریزی نقدی صاحب کارگاه به حساب جاری به مبلغ 5،000،000 ریال جهت افزایش موجودی.

دفتر روزنامه صفحه 1

ردیف تاریخ شرح عطف بدهکار بستانکار
روز ماه ریال ریال

1
1
7 منقول از صفحه:
خرید
حسابهای پرداختنی
خرید کالا به طور نسیه از آقای سعیدی
11،100،000

11،100،000

2 1 7 هزینه حقوق
بانک

پرداخت هزینه حقوق کارگران 1،080،000
1،080،000
3 2 7 بانک
فروش
فروش نقل طی چک ش ــــــــــ 2،825،000
2،825،000
4 2 7 بانک
حسابهای دریافتنی
فروش
فروش کالا به طور نسیه و نقد 2،825،000
2،825،000

5،650،000
5 3 7 بانک
فروش
فروش کالا به صورت نقد 4،520،000
4،520،000
6 3 7 خرید
بانک
خرید کالا طی چک ش ــــــــــ 11،100،000
11،100،000
7 3 7 هزینه آب و برق
بانک
پرداخت فیش آب، برق، تلفن و گاز کارگاه 2،200،000
2،200،000

دفتر روزنامه صفحه 2

ردیف تاریخ شرح عطف بدهکار بستانکار

روز ماه ریال ریال

8
3
7 منقول از صفحه: 1
حسابهای پرداختنی
بانک
پرداخت وجه شکر خریداری شده
11،100،000

11،100،000

9 4 7 اسناد دریافتنی
فروش
فروش نقل و دریافت سفته 20 روزه 11،300،000
11،300،000
10 4 7 ملزومات
بانک
خرید مقداری ملزومات کارگاهی 500،000
500،000
11 5 7 بانک
حسابهای دریافتنی
دریافت بقیه وجه در مورخه 2/7 2،825،000
2،825،000
12 5 7 حسابهای دریافتنی
فروش
فروش نسیه با شرط ن/30 ـ 2/10 2،260،000
2،260،000
13 6 7 اسناد دریافتنی
فروش
فروش نقل و دریافت سفته 40 روزه 5،650،000
5،650،000
14 7 7 خرید
اسناد دریافتنی
خرید شکر و صدور سفته 20 روزه 8،140،000
8،140،000

دفتر روزنامه صفحه 3

ردیف تاریخ شرح عطف بدهکار بستانکار
روز ماه ریال ریال

15
8
7 منقول از صفحه: 2
هزینه تعمیر
بانک
پرداخت هزینه تعمیر وسایط نقلیه
500،000

500،000
16 8 7 هزینه حمل
بانک
پرداخت هزینه حمل طی چک ش ــــــــ 500،000
500،000
17 9 7 برداشت
بانک
برداشت بابت مصارف شخصی 3،000،000
3،000،000
18 9 7 بانک
فروش
فروش نقل طی چک ش ـــــــــ 1،695،000
1،695،000
19 10 7 حسابهای دریافتنی
فروش
فروش نسیه نقل و 5 روز دیگر دریافت 4،520،000
4،520،000
20 12 7 صندوق
بانک
برداشت نقد و واریز به حساب جاری 1،000،000
1،000،000
21 12 7 هزینه سوخت
بانک
پرداخت هزینه سوخت وسایط نقلیه 1،200،000
1،200،000

دفتر روزنامه صفحه 4

ردیف تاریخ شرح عطف بدهکار بستانکار
روز ماه ریال ریال

22
13
7 منقول از صفحه: 3
بانک
تخفیفات نقدی فروش
حسابهای دریافتنی
دریافت وجه نقل در مورخه 5/7
2،214،800
45،200

2،260،000
23 13 7 بانک
فروش
فروش نقل طی چک ش ــــــــــــــ 3،955،000
3،955،000
24 13 7 خرید
اسناد دریافتنی
خرید شکر و صدور سفته 10 روزه 11،100،000
11،100،000
25 14 7 ملزومات
بانک
خرید ملزومات کارگاهی 300،000
300،000
26 15 7 بانک
حسابهای دریافتنی
دریافت‌اعلامیه‌بستانکار‌از‌طرف مشتریان 4،520،000
4،520،000
27 15 7 برگشت از فروش و تخفیفات
بانک
برگشت کالای‌فروش‌رفته مورخ 19/7 1،695،000
1،695،000
28 16 7 بانک
فروش
فروش به آقای بیات طی چک ش ـــــــــــــ 5،650،000
5،650،000

دفتر روزنامه صفحه 5

ردیف تاریخ شرح عطف بدهکار بستانکار
روز ماه ریال ریال

29
17
7 منقول از صفحه: 4
حسابهای دریافتنی
فروش
فروش نسیه با شرط ن/30 ـ 2/10
5،650،000

5،650،000
30 19 7 بانک
حسابهای دریافتنی
فروش
فروش نقل به صورت نقد و نسیه 5،650،000
5،650،000

11،300،000

31 20 7 بانک
تخفیفات نقدی فروش
حسابهای دریافتنی
دریافت وجه نقل در مورخه 17/7 5،537،000
113،000

5،650،000
32 22 7 اسناد دریافتنی
فروش
فروش نقل و دریافت سفته 20 روزه 11،300،000

11،300،000

33 23 7 اسناد پرداختنی
بانک
پرداخت وجه سفته صادره مورخه 13/7 11،100،000
11،100،000
34 23 7 خرید
بانک
خرید نقل طی چک ش ـــــــــــ 9،990،000
9،990،000

دفتر روزنامه صفحه 6

ردیف تاریخ شرح عطف بدهکار بستانکار
روز ماه ریال ریال

35
24
7 منقول از صفحه: 5
بانک
اسناد دریافتنی
وصول وجه سفته دریافتی مورخه 4/7
11،300،000

11،300،000
36 25 7 بانک
فروش
فروش کالا طی چک ش ـــــــــــ 6،215،000
6،215،000
37 26 7 بانک
فروش
فروش نقل طی چک ش ـــــــــــ 3،955،000
3،955،000
38 26 7 بانک
فروش
فروش نقل طی چک ش ـــــــــــ 1،695،000
1،695،000
39 27 7 اسناد پرداختنی
بانک
پرداخت وجه سفته صادره مورخه 7/7 8،140،000
8،140،000
40 28 7 هزینه آگهی
بانک
پرداخت بابت هزینه تبلیغات کارگاه 1،000،000
1،000،000
41 29 7 بانک
حسابهای دریافتنی
دریافت بقیه وجه نقل مورخه 19/7 5،650،000
5،650،000

دفتر روزنامه صفحه 7

ردیف تاریخ شرح عطف بدهکار بستانکار
روز ماه ریال ریال

42
29
7 منقول از صفحه: 6
خرید
اسناد پرداختنی
خرید شکر و صدور سفته یک ماهه
14،800،000

14،800،000
43 30 7 بانک
فروش
فروش نقل طی چک ش ـــــــــــ 14،125،000
14،125،000
44 30 7 حسابهای دریافتنی
فروش
فروش نسیه و دریافت 10 روز دیگر 17،515،000
17،515،000
45 30 7 بانک
سرمایه
واریزی نقدی صاحب کارگاه جهت افزایش سرمایه 5،000،000
5،000،000

« دفاتر کل در پایان مهر ماه »
فروش بانک
2،825،000 مانده 87،133،200 1،080،000
5،650،000 2،825،000 11،100،000
4،520،000 2،825،000 2،200،000
11،300،000 4،520،000 11،100،000
2،260،000 2،825،000 500،000
5،650،000 1،695،000 500،000
1،695،000 2،214،800 500،000
4،520،000 3،955،000 3،000،000
3،955،000 4،520،000 1،000،000
5،650،000 5،650،000 1،200،000
5،650،000 5،650،000 1،695،000
11،300،000 5،537،000 11،100،000
11،300،000 11،300،000 9،990،000
6،215،000 6،215،000 8،140،000
3،955،000 3،955،000 1،000،000
1،695،000 1،695،000
14،125،000 5،650،000
17،515،000 14،125،000
5،000،000

119،780،000 177،290،000 64،105،000
113،185،000

حسابهای دریافتنی خریــد
مانده 67،687،500 2،825،000 11،100،000
2،825،000 2،260،000 11،100،000
2،260،000 4،520،000 8،140،000
4،520،000 5،650،000 11،100،000
5،650،000 5،650،000 9،990،000
5،650،000 14،800،000
17،515،000
106،107،500 20،905،000 66،230،000
85،202،500

حسابهای پرداختنی اسناد دریافتنی
11،100،000 17،976،900 مانده مانده 7،812،500 11،300،000
11،100،000 11،300،000
5،650،000
11،300،000

11،100،000 27،076،900 36،062،500 11،300،000
17،976،900 24،762،500

سرمایه هزینه آگهی
705،246،400 مانده 1،000،000
5،000،000

710،246،400 1،000،000

برگشت از فروش و تخفیفات وسایط نقلیه
1،695،000 70،000،000

1،695،000 70،000،000

ساختمان ملزومات
403،000،000 مانده 5،550،000
500،000
300،000
403،000،000 6،350،000

موجودی کالا اسناد پرداختنی
16،650،000 11100،000 19،899،900 مانده
8،140،000 8،140،000
11،100،000
14،800،000
16650،000 19،240،000 53،939،900
34،699،900

اثاثه استهلاک انباشته ماشین آلات
9،800،000 4،000،000

9،800،000 4،000،000

ماشین آلات استهلاک انباشته وسایط نقلیه
80،000،000 3،500،000

80،000،000 3،500،000

هزینه حمل کالا هزینه تعمیر
500،000 500،000

500،000 500،000

هزینه آب و برق هزینه حقوق
2،200،000 1،080،000

2،200،000 1،080،000

تخفیفات نقدی فروش هزینه سوخت
45،200 1،200000
113،000
158،200 1،200،000

صندوق برداشت
1،000000 300،000 3،000،000

700،000 3،000،000
پیش پرداخت بیمه
2،990،000

« صورت مغایرت بانکی »
1ـ پس از مقایسه مانده حساب بانک در دفاتر کارگاه یا صورتحساب ارسالی بانک مشخص شد که مبلغ واریزی نقدی به حساب کارگاه توسط یکی از مشتریان در مورخه 15/7 به مبلغ 4،520،000 ریال در صورتحساب بانک اشتباهاً 6،520،000 ریال ثبت شده است.
2ـ چک صادر شده در وجه آقای دامیار به مبلغ 3،955،000 ریال در مورخه 13/7 با مقایسه مانده بانک در دفاتر کارگاه با صورتحساب ارسالی معلوم شد که بانک اشتباهاً چک شخص دیگری را به مبلغ 2،655،000 ریال از حساب برداشت نموده است.
3ـ چک صادر شده در مورخه16/7 به مبلغ 5،650،000 ریال جهت وصول به بانک ارائه نشده است.
4ـ واریزی نقدی کارگاه به حساب جاری به مبلغ 5،000،000 ریال در مورخه 31/7 جهت افزایش نقدینگی در صورتحساب بانکی منعکس نشده است.
صورت مغایرت بانکی
کارگاه تولیدی نقل
مورخه 30/7/83
مانده دفتر 113،185،000 مانده صورتحساب 117،135،000

اضافه شود: اضافه شود:
4ـ واریز مؤسسه 5،000،000
کسر شود: 5،000،000
کسر شود:
1ـ اضافه محسوبی واریزی 2،000،000
2ـ کسر برداشتی چک 1،300،000
3ـ چکهای معوق 5،650،000
(8،950،000)
مانده واقعی 113،185،000 مانده واقعی 113،185،000
تراز آزمایشی چهار ستونی
کارگاه تولیدی نقل
منتهی به 30/7/83
عنوان شرح عملیات مانده
بدهکار بستانکار بدهکار بستانکار
بانک 177،290،000 64،105،000 113،185،000
صندوق 1،000،000 300،000 700،000
ح ـ دریافتنی 106،107،500 20،905،000 85،202،500
اسناد دریافتنی 36،062،500 11،300،000 24،762،500
پیش پرداخت بیمه 2،990،000 2،990،000
ساختمان 403،000،000 403،000،000
وسایط نقلیه 70،000،000 70،000،000
موجودی کالا 16،650،000 16،650،000
ماشین آلات 80،000،000 80،000،000
اثاثه 9،800،000 9،800،000
ملزومات 6،350،000 6،350،000
حسابهای پرداختنی 11،100،000 29،076،900 17،976،900
اسناد پرداختنی 19،240،000 53،939،900 34،699،900
استهلاک انباشته ماشین آلات 4،000،000 4،000،000
استهلاک انباشته وسایط نقلیه 3،500،000 3،500،000
فروش 119،780،000 119،780،000
سرمایه 710،246،400 710،246،400
خرید 66،230،000 66،230،000
برداشت 3،000،000 3،000،000
برگشت از فروش و تخفیفات 1،695،000 1،695،000
تخفیفات نقدی فروش 158،200 158،200
هزینه آگهی 1،000،000 1،000،000
هزینه حقوق 1،080،000 1،080،000
هزینه آب و برق 2،200،000 2،200،000
هزینه تعمیر 500،000 500،000
هزینه حمل کالا 500،000 500،000
هزینه سوخت 1،200،000 1،200،000
جمع حسابها 1،017،153،200 1،017،153،200 890،203،200 890،203،200

« مهر ماه »
16،650،000 = 3،700 * 4500 = موجودی اول دوره

« ارزیابی موجودی پایان دوره ماه اول »

روش انبار گردانی کارگاه تولیدی نقل روش اولین صادره از اولین وارده «Fifo » می‌باشد در این روش، شکرهای وارده به همان ترتیبی که وارد انبار می شوند به تولید صادر می‌گردد. یعنی اولین مواد صادره به تولید از موجودی اول دوره بوده تا این موجودی به اتمام برسد سپس صدور مواد از اولین محموله خریداری شده صورت می‌پذیرد.
در روش «Fifo » ، موجودی مواد پایان دوره به نرخ آخرین خریدهای طی دوره ، محاسبه و ارزیابی خواهد شد به همین دلیل موجودی مواد آخر دوره که در ترازنامه منعکس می شود دارای نرخی خواهد بود که با نرخ روز بسیار نزدیک است.
به علت اینکه در ماه اول نرخ موجودی اول دوره و خریدهای طی دوره ، از یک نرخ می‌باشد بنابراین محاسبه ارزیابی پایان دوره در این مه به آسانترین شکل صورت می گیرد و نیازی به محاسبات پیچیده نیست.

مقدار موجودی پایان دوره = تعداد فروش طی دوره ـ تعداد خرید طی دوره + تعداد موجودی اول دوره

20900 = 300 – 21200 = مقدار برگشت از فروش و تخفیفات ـ مقدار فروش = مقدار فروش خالص
تعداد موجودی پایان دوره 1500 = 20900 – 17900 + 4500

چون نرخ موجودی اول دوره و خرید طی دوره از یک نرخ یعنی نرخ 3700 ریال می‌باشد بنابراین:

مبلغ موجودی پایان دوره مهر ماه ریال 5،550،000 = 3،700 * 1500

« سند حسابداری آبان ماه »

1/8 ـ خرید 5900 کیلو شکر از آقای سعیدی از قرار هر کیلو 3700 ریال به مبلغ 21،830،000 ریال طی چک شماره ــــــــــ .
1/8 ـ فروش 600 کیلو نقل از قرار هر کیلو 5650 ریال به مبلغ 3،390،000 ریال به آقای ایرانی طی چک شماره ــــــــــ .
2/8 ـ پرداخت دستمزد کارگران به مبلغ 1،080،000 ریال طی چک شماره ــــــــــ .
2/8 ـ فروش 1100 کیلو نقل از قرار هر کیلو 5700 ریال به مبلغ 6،270،000 ریال به آقای حسینی که قرار شد وجه آن در طی 7 روز دریافت گردد.
3/8 ـ فروش 400 کیلو نقل از قرار هر کیلو 5750 ریال به مبلغ 2،300،000 ریال به آقای خدادادی طی چک شماره ــــــــــ .
3/8 ـ خرید 3200 کیلو شکر از قرار هر کیلو 3750 ریال به مبلغ 12،000،000 ریال که در قبال وجه مذکور سفته 10 روزه صادر و تسلیم فروشنده گردید.
4/8 ـ فروش 900 کیلو نقل از قرار هر کیلو 5600 ریال به مبلغ 5،040،000 ریال به آقای رحیمی طی چک شماره ــــــــــ .
5/8 ـ فروش 1100 کیلو نقل از قرار هر کیلو 5650 ریال به مبلغ 6،215،000 ریال به آقای اصغری به طور نسیه با شرط ن/30 ـ 2/10
5/8 ـ خرید مقداری ملزومات کارگاهی به مبلغ 800،000 ریال طی چک شماره ــــــــــ .
6/8 ـ فروش 1000 کیلو نقل از قرار هر کیلو 5670 ریال به مبلغ 5،670،000 ریال طی چک شماره ــــــــــ .
7/8 ـ خرید 3000 کیلو شکر از قرار هر کیلو 3650 ریال به مبلغ 10،950،000 ریال به طور نسیه با شرط ن/30 ـ 2/10 .
7/8 ـ دریافت وجه نقل فروخته شده در مورخه 2/8 به مبلغ 6،270،000 ریال از آقای حسینی طی چک شماره ــــــــــ .

8/8 ـ فروش 3000 کیلو نقل از قرار هر کیلو 5700 ریال به مبلغ 17،100،000 ریال طی چک شماره ــــــــــ .
9/8 ـ فروش 900 کیلو نقل از قرار هر کیلو 5750 ریال به مبلغ 5،175،000 ریال که از بابت وجه آن سفته 10 روزه دریافت گردید.
9/8 ـ پرداخت مبلغ 1،300،000 ریال جهت هزینه سوخت وسایط نقلیه طی چک شماره ــــــــــ .
10/8 ـ برداشت نقدی آقای صابر به مبلغ 4،000،000 ریال طی چک شماره ــــــــــ از حساب جاری برای مصارف شخصی.
10/8 ـ دریافت وجه نقل فروخته شده در مورخه 30/7 از آقای دلدار به مبلغ 17،515،000 ریال.
11/8 ـ فروش 800 کیلو از قرار هر کیلو 5750 ریال به مبلغ 4،600،000 ریال به آقای ایزدی طی چک شماره ــــــــــ .
12/8 ـ وصول وجه سفته دریافتی در مورخه 22/7 به مبلغ 11،300،000 ریال.
13/8 ـ پرداخت وجه سفته صادره در مورخه 3/8 به مبلغ 12،000،000 ریال.
13/8 ـ فروش 200 کیلو نقل از قرار هر کیلو 5780 ریال به مبلغ 1،156،000 ریال طی چک شماره ــــــــــ .
14/8 ـ دریافت وجه نقل فروخته شده در مورخه 5/8 پس از کسر مبلغ تخفیف از آقای اصغری.
14/8 ـ فروش 400 کیلو نقل از قرار هر کیلو 5750 ریال به مبلغ 2،300،000 ریال طی چک شماره ــــــــــ .
15/8 ـ پرداخت وجه شکر خریداری شده در تاریخ 7/8 در دوره تخفیف.
15/8 ـ خرید 2500 کیلو شکر از قرار هر کیلو 3750 ریال به مبلغ 9،375،000 ریال که قرار است وجه آن طی 10 روز آتی دریافت گردد.
16/8 ـ وصول وجه سفته دریافتی در مورخه 6/7 به مبلغ 5،650،000 ریال از آقای اسماعیل نژاد.

17/8 ـ فروش 500 کیلو نقل از قرار هر کیلو 5755 ریال به مبلغ 2،877،500 ریال طی چک شماره ــــــــــ .
18/8 ـ فروش 900 کیلو از قرار هر کیلو 5700 ریال به مبلغ 5،130،000 ریال که در قبال وجه مذکور سفته دو ماه دریافت گردید.
19/8 ـ فروش 600 کیلو نقل از قرار هر کیلو 5650 ریال به آقای پیک به مبلغ 3،390،000 ریال طی چک شماره ــــــــــ .
19/8 ـ دریافت وجه سفته دریافتی در مورخه 9/8 به مبلغ 5،175،000 ریال.
20/8 ـ خرید مقداری ملزومات کارگاهی به مبلغ 800،000 ریال طی چک شماره ــــــــ .
21/8 ـ خرید 2000 کیلو شکر از قرار هر کیلو 3800 ریال از آقای سعیدی که قرار شد وجه آن در مورخه 26/8 پرداخت گردد به مبلغ 7،600،000 ریال.
22/8 ـ فروش 950 کیلو نقل از قرار هر کیلو 5700 ریال به مبلغ 5،415،000 ریال به آقای داودی که در قبال وجه مذکور سفته 40 روزه دریافت گردید.
23/8 ـ فروش 750 کیلو نقل از قرار هر کیلو 5750 ریال به مبلغ 4،312،500 ریال به آقای کرمی طی چک شماره ــــــــــ .
23/8 ـ فروش 200 کیلو نقل از قرار هر کیلو 5800 ریال به مبلغ 1،160،000 ریال طی چک شماره ــــــــــ .
24/8 ـ واریزی نقدی 4،000،000 ریال توسط آقای صابر به حساب جاری کارگاه جهت افزایش موجودی.
24/8 ـ خرید 3000 کیلو شکر از قرار هر کیلو 3750 ریال که نصف آن نقداً پرداخت گردید و بقیه آن قرار شد طی 5 روز آتی پرداخت گردد.
25/8 ـ پرداخت وجه شکر خریداری شده در مورخه 15/8 به مبلغ 9،375،000 ریال طی چک شماره ــــــــــ .
26/8 ـ پرداخت وجه شکر خریداری شده در مورخه 21/8 به مبلغ 7،600،000 ریال طی چک شماره ــــــــــ .

26/8 ـ فروش 1000 کیلو نقل از قرار هر کیلو 5670 ریال به مبلغ 5،670،000 ریال طی چک شماره ــــــــــ .
27/8 ـ فروش 300 کیلو نقل از قرار هر کیلو 5700 ریال به مبلغ 1،710،000 ریال طی چک شماره ــــــــــ .
28/8 ـ فروش 1500 کیلو نقل از قرار هر کیلو 5750 ریال به مبلغ 8،625،000 ریال که در قبال وجه مذکور سفته 20 روزه دریافت گردید.
29/8 ـ پرداخت بقیه وجه شکر خریداری شده در مورخه 24/8 .
29/8 ـ پرداخت وجه سفته صادره از مورخه 29/7 به مبلغ 14،800،000 ریال.
30/8 ـ فروش 100 کیلو نقل از قرار هر کیلو 5800 ریال به مبلغ 580،000 ریال طی چک شماره ــــــــــ .

دفتر روزنامه صفحه 1

ردیف تاریخ شرح عطف بدهکار بستانکار
روز ماه ریال ریال

46
1
8 منقول از صفحه:
خرید
بانک
خرید شکر از سعیدی طی چک ش ـــــــــ
21،830،000

21،830،000
47 1 8 بانک
فروش
فروش‌به آقای ایرانی طی چک ش ـــــــ 3،390،000
3،390،000
48 2 8 هزینه حقوق
بانک
پرداخت دستمزد طی چک ش ـــــــــ 1،080،000
1،080،000
49 2 8 حسابهای دریافتنی
فروش
فروش نسیه به آقای حسینی 6،270،000
6،270،000
50 3 8 بانک
فروش
فروش نقدی طی چک ش ـــــــــ 2،300،000
2،300،000
51 3 8 خرید
اسناد پرداختنی
خرید و صدور سفته 10 روزه 12،000،000
12،000،000
52 4 8 بانک
فروش
فروش نقدی طی چک ش ـــــــــ 5،040،000
5،040،000

دفتر روزنامه صفحه 2

ردیف تاریخ شرح عطف بدهکار بستانکار
روز ماه ریال ریال

53
5
8 منقول از صفحه: 1
حسابهای دریافتنی
فروش
فروش نسیه با شرط ن/30 ـ 2/10
6،215،000

6،215،000
54 5 8 ملزومات
بانک
خرید مقداری ملزومات کارگاهی 800،000
800،000
55 6 8 بانک
فروش
فروش نقدی طی چک ش ـــــــــــ 5،670،000
5،670،000

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
دوشنبه 95 شهریور 29 , ساعت 3:11 عصر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله سیستم عامل داس word دارای 65 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله سیستم عامل داس word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله سیستم عامل داس word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله سیستم عامل داس word :

هنگام راه اندازی کامپیوتر پس از اینکه فایلهای سیستم (io.sys,msdos.sys) در داخل حافظه اصلی قرار گرفتند ، Dos در فهرست اصلی ( ریشه) دیسک راه انداز به دنبال فایل Config.sys می گردد و در صورت پیدا کردن ، آن را اجرا می کند .
Config.sys یک فایل متنی است و آن را می توان همانند فایل Autoexec.bat توسط دستور COPY CON یا ویرایشگر متنی دیگری همچون EDIT نوشت . این فایل برخلاف فایل Autoexec.bat پس از راه اندازی کامپیوتر ، قابل اجرا نیست و برای اجرای آن باید حتماً کامپیوتر را راه اندازی مجدد کرد تادر هنگام راه اندازی ، فایل فوق به اجرا درآید .
پس از اجرای فایل Config.sys ( در صورت وجود ) فایل command.com اجرا شود . ( در داخل حافظه اصلی قرار می گیرد ) و بعد از آن فایل Autoexec.bat ( در صورت وجود ) به اجرا درخواهد آمد .
فرمانهای قرار داده شده درفایل Config.sys در پیکربندی سیستم (System Configuation) به Dos کمک می کند . بیشتر این فرمانها ، در رابطه با به کارگیری و مدیریت سخت افزار ، بخصوص حافظه ها است . این فرمانها ، منحصر به Config.sys هستند و از آنها نمی توان درجای دیگر استفاده کرد در ضمن فرمانهای
معمولی DIR.COPY و… را نمی توان در این فایل بکار برد .
دستورات موجود در فایل Config.sys مانند فایل Autoexec.bat به صورت خط به خط به اجرا در می آیند و درهنگام اجرا ، بر روی صفحه نمایش ظاهر نمی شوند .
به علت اینکه فایل Config.sys قبل از فایل Autoexec.bat راه اندازی می شود و در آن نمی توان از دستور PATH استفاده کرد ( زیرا تنها دستورات بخصوصی می توانند در این فایل اجرا شوند ). باید آدرس فایلهایی را که فرا خوانده می شوند قبل از نام فایل وارد کرد تا کامپیوتر بتواند برای اجرا کردن ، به آنها دسترسی پیدا کند ؛ و یا اینکه تمامی فایلهایی را که در Config.sys فراخوانی می وشند ، در فهرست اصلی دیسک راه انداز ذخیره شده باشند . در اکثر موارد ، روش اول مناسبتر است .
اجزای سخت افزار استاندارد مثل صفحه کلید ، صفحه نمایش و دیسک گردان همواره برای سیستم ، تعریف شده هستند و نیازی به تعریف آنها در فایل Config.sys نیست ، ولی سایر اجزای جانبی مانند Mouse ، دیسکهای مجازی ، حافظه اضافی و … حتماً توسط فایلهای خاصی به سیستم معرفی می شوند ،این فایلها معمولاً به همراه خود وسیله ، موجود و یا جزء فایلهای DOS هستند .
توسط دستور DEVICE می توان برنامه های تعریف کننده یک وسیله جانبی را در داخل حافظه بارگذاری کرد .
شکل کلی دستور DEVICE به صورت زیر است :
DEVICE= [drive:][path]filename[parameters][switches]
در این دستور filename اسم فایلی است که برای راه اندازی وسیله جانبی باید اجرا شود . این نوع فایلها معمولاً دارای پسوندsys هستند . path وdrive آدرس فهرست و نام دیسک گردانی است که فایل مربوطه در آنجا قرار دارد .

1ـ8ـ مدیریت حافظه
حافظه جزئی از کامپیوتر است که برنامه ها برای اجرا باید داخل آن قرار گیرند . حافظه از یک سری تراشه (Chip یاIC ) که بر روی بردی نصب شده اند تشکیل شده ، و برخلاف دیسک گردانها فاقد قطعات مکانیکی و متحرک است .
کامپیوترها به طور معمول دارای یک مگابایت حافظه هستند که به دو قسمت 640 کیلو بایتی به نام حافظه متعارف (Conventional Memory) و 384 کیلو بایتی به نام حافظه فوقانی (Upper Memory) تقسیم میشود . نقشه یک مگابایت حافظه اول موجود در کامپیوتر ، در شکل 1ـ8 نشان داده شده است .

DOS برنامه های کاربردی را درحافظه متعارف به اجرا درمی آورد و حافظه فوقانی برای استفاده DOS جهت دستیابی به ابزارهای سخت افزاری مانند کنترل کننده های صفحه تصویر کنار گذاشته شده است .
تعدادی از برنامه ها ، برنامه های ماندگار درحافظه (Memory Resident) هستند .اکثر این برنامه ها از موقعی که اجرا می شوند تا لحظه ای که کامپیوتر روشن است درداخل حافظه قرار دارند و می توان تعدادی از آنها را همزمان درحافظه قرار داد تا از امکاناتی که هر یک ایجاد می کنند ، استفاده کرد . از طرفی وجود این برنامه ها در حافظه ، از فضای قابل دسترس حافظه می کاهد و امکان اجرای برنامه های بزرگ ( برنامه هایی که اندازه آنها بیشتر از فضای خالی باقیمانده در حافظه است) را از کاربر می گیرد .
در صورتی که بخواهیم با کم کردن برنامه های ماندگار درحافظه ، فضای کافی را برای اجرای برنامه های بزرگ ایجاد کنیم ،دیگر نمی توانیم ازامکانات برنامه های ماندگار در حافظه استفاده کنیم . بنابراین ملاحظه می شود که فضای 640 کیلو بایتی نمی تواند جوابگوی نیازهای کاربران باشد .

2ـ8ـ حافظه توسعه یافته
حافظه بیشتر از یک مگابایت را حافظه توسعه یافته (Extended Memory) می نامند .
ریز پردازنده 286 علاوه بر سرعت پردازش بیشتری که نسبت به پردازنده های 8086 دارد ،می تواند 16 مگابایت حافظه را مستقیماً مورد استفاده قرار دهد . ریز پردازنده های 386 و بالاتر امکان دستیابی به چند گیگابایت حافظه را فراهم ساخته اند . البته DOS در این زمینه مشکلی دارد و آن این است که هنوز هم برای اجرای برنامه ها ،محدود به همان فضای 640 کیلو بایتی حافظه متعارف است ؛ گرچه موارد استثنایی وجود دارد که به شرح آن خواهیم پرداخت .
شرکت IBM و Microsoft یک سیستم عامل جدید به نام OS/2 طراحی کرده است که از کل حافظه توسعه یافته بهره می برد . هر چند کاربرد OS/2 در حال گسترش است ولی بیشتر کاربران ترجیح می دهند که با سیستم عامل قبلی (DOS) کار کنند .
DOS می تواند به حافظه توسعه یافته به عنوان یک ابزار جداگانه بنگرد و با استفاده از مدیریت حافظه توسعه یافته ، به آن دسترسی پیدا کند . دستور زیر ، فایل Himem.sys که یک برنامه ماندگار در حافظه است ، جهت مدیریت حافظه توسعه یافته ، در داخل حافظه قرار میدهد .
DEVICE=[drive:][path]HIMEM.SYS
HIMEM. SYS یک راه انداز ابزار است که امکان دستیابی به حافظه توسعه یافته را فراهم می کند و حافظه توسعه یافته را تحت مدیریت و کنترل خود در می آورد و مانع از آن می شود که برنامه ها بتوانند به طور همزمان از یک قسمت از حافظه توسعه یافته استفاده کنند . باید دقت کرد که فرمانDEVICE مربوط به HIMEM که در فایل Config.sys قرار داده می شود ، قبل از فرمانهای دیگری که با حافظه توسعه یافته در ارتباط هستند ، قرار گیرد . چنانچه فایل HIMEM.SYS در فهرست DOS در دیسک گردان C باشد باید در اولین خط از فایل Config.sys عبارت زیر را نوشت .

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
<   <<   96   97   98   99   100   >>   >

لیست کل یادداشت های این وبلاگ