
تحقیق طرح درس شیمی مبتنی بر IT word دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تحقیق طرح درس شیمی مبتنی بر IT word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق طرح درس شیمی مبتنی بر IT word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تحقیق طرح درس شیمی مبتنی بر IT word :
مفاهیم :
- ارتباط بین ساختار های لوویس و شکل هندسی مولکول ها
- تعیین شکل و زاویه های پیوندی
- قلمرو الکترونی
زمان : یک جلسه آموزشی
هدف های یادگیری :
- با روش استفاده از نظریه ی VSEPR برای پیش بینی شکل هندسی مولکول ها آشنا شود .
- از ساختارهای لوویس در نظریه ی VSEPR استفاده کند .
- با استفاده از نظریهVSEPR بتواند حدود زاویه های پیوندی را تعیین کند .
- با قلمرو های الکترونی آشنا شود .
- با نحوه استفاده از نرم افزار Web Lab آشنا شود .
انتظارات عملکردی :
- بتواند با استفاده از ساختارهای لوویس رسم شده و اطلاعات بدست آمده شکل هندسی ترکیبات را معلوم کند.
- بتواند از پایگاه های اینترنتی مربوط به نظریه ی VSEPR اطلاعات مورد نظر را استخراج کند .
- بتواند با نرم افزار Web Lab شکل ترکیبات مورد نظر خود را بدست آورد .
- بتواند از اطلاعات به دست آمده برای گونه های دیگر استفاده کند .
- بتواند بین شکل هندسی و تعداد قلمروهای الکترونی ارتباط برقرار کند .
- بتواند تاثیر جفت الکترون های ناپیوندی را بر شکل هندسی مولکول ها معلوم کند .
امکانات ICT :
- رایانه با امکان دسترسی به اینترنت .
- ویدئوپروژکتور
- نصب نرم افزار Web Lab بر روی رایانه های مورد استفاده
مهارت های ICT مورد نیاز : صفحه 2
- آشنائی با محیط ویندوز.
- آشنائی با نرم افزار word
- آشنائی با اینترنت و چگونگی جست وجو و دریافت اطلاعات .
تذکر : برای اجرای بعضی از فعالیت ها لازم است تا دانش آموزان در حد مقدماتی با زبان انگلیسی آشنائی داشته باشند .
فعالیت مقدماتی :
با توجه به تعداد رایانه ها و فضای سایت ، دانش آموزان را به گرو ه های دو یا سه نفره تقسیم کرده ، از آن هـــا
می خواهم در کنار رایانه ها قرار گیرند، برای وارد شدن به درس لازم است تا از اطلاعات دانش آموزان در مورد ساختارهای لوویس ارزشیابی به عمل آید ، از موارد زیر می توان در ارزشیابی ورودی استفاده کرد .
• ساختار لوویس گونه های داده شده را رسم کنید .
SO32- - COCl2 - NH4+
• در گونه های پرسش بالا اتم مرکزی را معلوم کنید ؟
پاسخ های هر یک از دانش آموزان بررسی شده ، تا میزان آمادگی هر فرد تعیین گردد.
در صورت آماده بودن کلاس به شکل زیر وارد بحث جدید می شویم . از دانش آموزان خواسته می شود ،تا پس از دیدن یک فیلم کوتاه ( از نحوه قرار گرفتن گردوها بر روی درخت ) در مورد فیلم توضیحاتی دهند . این توضیحات به شکل فردی و گروهی صورت می گیرد .
در ادامه از آن ها خواسته می شود تا به چند تصویر از گردوها و مولکول ها توجه کنند ، تا بتوانند ارتباط بین فیلم و تصویر پخش شده و درس را پیدا کنند .
واژه های کلیدی درس در یک فایل ذخیره شده است ، که دانش آموزان در صورت نیاز می توانند از این فایل استفاده کنند .


مقاله راهکاری جدید برای شاخصگذاری دادههای خطسیر اشیاء متحرک، برای پاسخگویی به پرسوجوها در سیستمهای هدایت و ناوبری word دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله راهکاری جدید برای شاخصگذاری دادههای خطسیر اشیاء متحرک، برای پاسخگویی به پرسوجوها در سیستمهای هدایت و ناوبری word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله راهکاری جدید برای شاخصگذاری دادههای خطسیر اشیاء متحرک، برای پاسخگویی به پرسوجوها در سیستمهای هدایت و ناوبری word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله راهکاری جدید برای شاخصگذاری دادههای خطسیر اشیاء متحرک، برای پاسخگویی به پرسوجوها در سیستمهای هدایت و ناوبری word :
چکیده
بروزرسانی سریع در پایگاهدادههای زمانی-مکانی در بسیاری از کاربردها مانند LBSها به عنوان یک چالش مهم محسوب میشود. در
بسیاری از این سیستمها، اشیاء متحرک، موقعیت خود را دائما بروزرسانی میکنند و در نتیجه پایگاهدادههای زمانی-مکانی نیاز به روشهایی برای بروزرسانی سریع دارند. روشهای شاخصگذاری موجود، جهت فراهم آوردن روشهای بروزرسانی سریع با دشواریهای فراوانی روبرو هستند. در این مقاله روشهایی را جهت بهبود زمان بروزرسانی موقعیت جاری اشیاء متحرک با استفاده از روش شاخص گذاری IMORS پیشنهاد شده است. در روشهای پیشنهادی، ساختار گرههای برگ و ساختار بلاکهای دادهای موجود در IMORS جهت بهبود مکانیسمهای بروزرسانی
تغییر یافته است. در آزمایشهای مختلف انجام شده، بهبود زمان بروزرسانی در حالتهای مختلف مورد ارزیابی قرار گرفته و نتایج آن ارائه شده است.
کلید واژه- ساختار شاخصگذاری، پایگاه دادههای زمان-مکانی، اشیاء متحرک، پرس و جو.
-1 مقدمه
امروزه حرکـت یکـی از واژههـای کلیـدی و مهـم اسـت کـه ابزارهای محاسباتی همه جا موجود (Ubiquitous) و سرویسهـای مبتنی بر مکان (LBS) پشـتیبانی خـوبی از آن دارنـد.[1 ] وجـود ابزارهــای نــوین و رشــد ســریع سیســتمهــای هــدایت و نــاوبری، تکنولوژی های ارتباطات بی سیم و دستگاه های آگاه از محل نظیـر GPS در راستای ثبت دادههای زمانی-مکانی، فضـای مناسـبی را برای استفادههای مختلف از این نوع دادهها محیا کرده اسـت-1] .[4 از این داده هـا مـی تـوان در سیسـتم هـای هـدایت و نـاوبری هواپیماها، هلیکوپترها، پهبادها سـود بـرد. در نبردهـای هـوایی و سیستمهای دفاع موشکی برای ردگیری مسیر حرکـت هواپیماهـا و موشک ها قابل استفاده است. همچنـین بـا ردگیـری خـط سـیر اشــیاء متحــرک و جمــعآوری، ثبــت، نگهــداری، تحلیــل و آنــالیز داده های این خط سیرها میتوان علاوه بر ارائه انواع سرویسهـای مرتبط به سازمانهـای ذیـربط و کمـک بـه امنیـت پروازهـا، بـه مسافران ایـن پروازهـا نیـز تسـهیلات جدیـدی ارائـه نمـود. ایـن تسهیلات علاوه بر افزایش سطح کیفیت خـدمات، باعـث کـاهش زمان و هزینه نیز میگردد.
خطسیر یـک شـیء متحـرک، از انـواع داده هـای پیچیـده و جدیــد اســت کــه دارای هــردو پــارامتر مکــان و زمــان اســت.
سیستمهای پردازش خطسیرها، از جملـه پایگـاهدادههـای اشـیاء متحرک (MOD) و پایگـاهدادههـای زمـانی-مکـانی نتوانسـتهانـد متناسب با مسائل طرح شده در این حوزه، پیشـرفت چشـمگیری داشته باشند. برای پشتیبانی از برنامـه هـای کـاربردی مـرتبط بـا سرویس های مبتنی بر مکان، پژوهشگران حوزه پایگـاه هـای داده در یک دهه گذشـته تـلاش هـای زیـادی بـرای توسـعه MOD و پایگاهدادههای زمانی-مکانی انجام داده اند. از موضـوعات مهـم در این پایگاهدادهها، انجام عملیـات هـای مختلـف همچـون دریافـت داده ها، پـیش پـردازش، شـاخص گـذاریداده هـا، ذخیـره سـازی و جستجو میباشد.
انجام پرسوجو در پایگاه داده هـای زمـانی-مکـانی بـه دلیـل ویژگیهای ذاتی دادهها، پرس وجوهای طرح شـده، حجـم بـالای دادههــا، پویــایی آنهــا، ســرعت تغییــرات آنهــا و پیچیــدگی الگــوریتم هــای پــردازش ایــن پــرسوجوهــا هزینــهبــر و ســنگین است.[5] در نتیجه افزایش کارایی در ایـن حجـم بـالا از دادههـا، یک مسئله مهـم بـرای پایگـاهدادههـای خـطسـیر اسـت و بـرای پاسخگویی به این حجم بالای داده، نیاز به اسـتفاده از روشهـای دسترســـی((Access Methods مناســـب و ارائـــه روشهـــای شاخصگذاری زمانی-مکانی مناسب اسـت. پایـه و اسـاس بیشـتر روشهــای شــاخصگــذاری در پایگــاهدادههــای زمــانی-مکــانی نســخههــای مختلــف و ســه بعــدی از R-tree و خــانواده R-tree
1
میباشد[6] که هدف آن کاهش دسترسی به دیسـک و درنتیجـه کاهش هزینه پرسوجو است.[7]
در این مقاله برای شاخصگذاری دادههـای زمـانی-مکـانی و پاسخگویی بـه پـرس و جوهـا روش IMORS توسـعه داده شـده است. از این روش بـرای شـاخص گـذاری موقعیـت جـاری اشـیاء استفاده میشـود. در ایـن نـوع از روشهـا سـرعت بروزرسـانی از اهمیت بالایی برخـوردار بـوده و از چـالشهـای اصـلی محسـوب میشود. به خصوص در بحث اشیاء متحرک که موقعیت اشیاء بـه سرعت در حال تغییر بوده و بروزرسانیها مکرراً انجام می شـود و درنتیجه نیاز به مکانیسمهای بروزرسانی سریع اسـت. بـرای ایـن منظور سعی شده تا بـا بهینـهسـازی ایـن روش و رفـع برخـی از مشــکلات آن عــلاوه بــر افــزایش ســرعت بروزرســانی، ســرعت پاسخگویی به پرسوجوها نیز افزایش یابد. همچنین زمان ساخت شاخص نیز بهبود یافته است. در آزمایشات نشان داده شده اسـت که اصلاحات انجام شده در این زمینه موفق عمل کرده است.
در ادامه ابتدا پیشینه پژوهش مورد بررسی قرار گرفته اسـت. دربخش سوم مجموعه تعاریف و مفاهیم پایه مـرتبط بیـان شـده است. سپس در بخش چهـارم روش پیشـنهادی شـرح داده شـده است. نتایج پیاده سازیها و ارزیابی این نتـایج و آزمایشـات انجـام شده در بخش پنجم ارائه شده و در نهایت دربخش ششـم نتیجـه گیری مقاله آمده است.
-2 پیشینه پژوهش
ساختارهای مختلفی بـرای شـاخص گـذاری داده هـای اشـیاء متحرک پیشنهاد شده است. این سـاختارهـا را مـیتـوان در سـه گروه دستهبندی نمود: ساختارهای شاخصگذاری موقعیت جاری اشیاء متحرک، ساختارهای شاخصگذاری موقعیت اشیاء متحرک در آینده و ساختار های شاخصگذاری موقعیت اشیاء متحـرک در گذشته یا خطسیر اشیاء متحرک.[9 ,8] در این مقالـه تاکیـد بـر ساختارهای شاخصگذاری موقعیت جاری اشـیاء متحـرک اسـت. در این حوزه ساختارهای مختلفی ارائه شده است که از آن جمله میتوان به LUGrid[10]، RUM-tree[11] و IMORS[12] اشاره داشت.
در [13] روشی برای بروزرسانی بهینـه شـاخصهـای اشـیاء متحــرک در شــبکه راههــا ارائــه شــده اســت. در ایــن روش داده ساختاری پویا به نام واحد تطبیق وجود دارد که اشیاء متحرک را با الگوهای حرکتی مشابه با هم در یک گروه قرار میدهد و بـرای کاهش بروزرسانی واحد تطبیق حد حرکت اشیاء را براساس یـک
روش پــیشبینــی بــا مشــاهده محــدودیتهــای شــبکه راههــا و رفتارهای ترافیکی تصادفی میگیرد. در [14] یک نـوع سـرویس پیشرفته که میتواند حجم ترافیک سـفرها را بـرای برنامـه ریـزی موثر سفر، پیش بینی نماید، ارائـه شـد. در ایـن روش از سـاختار ترکیبی متشکل از RD-tree برای شاخص گذاری شبکه و جـدول درهم سازی مبتنی بر مسیر برای مدیریت وسایل نقلیـه اسـتفاده شده است.
-3 مفاهیم پایه
در بسیاری از کاربردها نیـاز بـه نگهـداری و شـاخصگـذاری داده های اشیاء متحرک در زمان حال دارند. یکـی از چـالشهـای اصلی این کاربردها وجود عملیات بروزرسانیهای تکـراری و زیـاد است. به ویژه اینکه اشیاء متحرک برای بروزرسانیهای تکـراری در موقعیت خود، نیاز به اسـتفاده از روش هـا و تکنیـک هـایی بـرای بروزرسانی سریع در سیستم های پایگـاه داده هـای زمـانی-مکـانی دارند. روش های شاخصگذاری عادی مشکلات زیادی برای انجـام بروزرســانی بــا کــارایی بــالا دارنــد. IMORS یکــی از روشهــای مناسـب بــرای شـاخصگــذاری موقعیـت جــاری اشـیاء متحــرک است.[12] در این روش علاوه بـر بهبـود روش هـای بروزرسـانی، کارایی روشهای پردازش پرسوجو نیز بهبود یافته است.
شکل :1 داده ساختار روش [12] IMORS
تمرکز روش IMORS برروی نحوه کاهش هزینه بروزرسـانی در شاخص ها اسـت. ایـن روش شـاخص گـذاری دارای دو بخـش ایستا ( که صرف نظـر از بروزرسـانی بیشـتر بـدون تغییـر و ثابـت است.) و پویا (کـه بـه صـورت مسـتقیم بـا سـربار بروزرسـانی در ارتباط است.) میباشد.
این روش سـعی در حـداکثر کـردن بخـش ایسـتا وکمینـه ساختن بخش پویا دارد کـه باعـث کـاهش تعـداد بروزرسـانیهـا خواهد شد. این روش اشیاء متحرک را با استفاده از قطعـه راه هـا
2
شاخص گذاری می کند، با این فرض نزدیک بـه واقعیـت کـه ایـن اشیاء در شبکه ای از راه های از پیش تعریف شده قرار دارند. شکل 1 نمایی کلی از ساختار IMORS را نمایش میدهد که شـامل دو بخشی است که اشاره شد. در بخش اول که همـان بخـش ایسـتا است فقط یک R*-tree برای قطعه راهها ساخته مـیشـود و ایـن قطعه راه ها به کمک برگ های این R*-tree قابل دسترسی اسـت. در بخش دوم و پویا دو ساختمان داده اصلی برای اشیاء متحـرک وجود دارد: (Road Sector Block) و .(Data Block)
در این ساختار R*-tree مشـابه دیگـر R*-tree هـا اسـتفاده می شود، با این تفاوت که به جای نقاط یا چند ضلعی هـا، عناصـر آن قطعه راه ها هستند. هر قطعه راه به یـک بـلاک از اشـاره می کند که شامل شناسه اشیاء متحرک در آن قطعه راه است و با این اشارهگر مـیتـوان اشـیاء را از R*-tree بازیـابی نمـود. بـلاک
داده ای اشیاء متحرک ( ) نیز سـرعت و دیگـر ویژگـی هـای
مرتبط با هر شیء متحرک را ذخیره میکند.
وقتی که یک بروزرسانی در داده های موقعیت اشیاء متحرک
انجام شود، داده های مرتبط بـا مختصـات در و بـروز
رسانی می شـوند و همچنـین خـط ارتبـاط بـین شـیء متحـرک (اشاره گرها) و نیز در صورت لزوم تغییر میکند ولی تغییری در بخش ایسـتا رخ نمـیدهـد و ایـن همـان ایـده کلیـدی روش
IMORS است.
-4 روش پیشنهادی
در روش اصـــلی IMORS تعـــدادی از بلـــوکهـــای داده (DataBlock) که تشکیل دهنده پایگـاه داده هسـتند را بـر روی دیسک فرض کرده است، اما در روش پیشنهادی فرض شده همه داده ها، تـا حـد امکـان بـرای افـزایش سـرعت در حافظـه اصـلی نگهداری می شوند. همچنین برای دسترسـی بـه داده هـا و انجـام پرس وجو شناسه اشیاء مورد نظر، از کاربر گرفتـه شـده و از ایـن شناسه به عنوان شاخص دسترسـی در پایگـاه داده بـه داده هـای شیء متحرک مورد نظر استفاده میشود. به این صورت که کـاربر شناسهای را به سامانه ارسال کرده و این شناسه بـدون تغییـر بـه عنوان شاخص دسترسی استفاده میشود. همچنـین شناسـه وارد شده توسط کاربر توسط یک تـابع Hash بـه شـاخص دسترسـی تبدیل میگردد که در هر دو صورت شـاخص دسترسـی بـا O(1) قابل بازیابی خواهد بود. بـا توجـه بـه نکـات ذکـر شـده در روش پیشــنهادی داده ســاختار IMORS تغییــر یافتــه و درنهایــت الگوریتمهای درج، حذف و بروزرسانی IMORS با انجام تغییراتی
بهبود یافته است که در ادامه هریـک از آنهـا مـورد بررسـی قـرار گرفته است.
-1-4 بهینه سازی داده ساختار IMORS
در داده ساختار اصلی IMORS، یک اشاره گر به وجـود
دارد که با توجه به بررسیها و آزمایشهـای صـورت گرفتـه ایـن حذف گردید و اطلاعات موجود در آن به آخرین سـطح R*-
tree یعنی برگ ها اضافه گردید.
علاوه بر این اشارهگرهای موجود در که به اشاره
داشتند نیز با یک ساختار Vector جایگزین شـدند. ایـن Vector حاوی شناسه اشیاء متحـرک موجـود در اسـت. حـذف ایـن اشارهگرها با توجه به این موضوع که فرض شده شناسه هر شـیء متحرک از کاربر دریافت میگردد، انجام شده است.
بــا توجــه بــه تغییــرات انجــام شــده بــر روی داده ســاختار IMORS، الگوریتمهای درج و بروزرسانی در IMORS نیـز تغییـر داده شد.
-2-4 بهینه سازی درج و حذف
در الگوریتم ارایه شده در روش اصلی IMORS، اشارهگری با عنوان وجـود دارد کـه همـان اشـاره گـر از Leaf بـه Road Sector Block میباشد. در روش پیشنهادی بـا توجـه بـه حـذف Road Sector Block از داده ســاختار، ایــن اشــاره گــر حــذف میگردد. علاوه بر این، با توجه بـه جـایگزینی Vector بـه جـای اشارهگرهای موجود در که به اشاره دارد، دیگر نیازی به اشارهگر bptr نیست و میتوان آن را حذف نمود. این اشاره گر به Data Block موجود در پایگـاه داده اشـاره مـیکنـد. در روش پیشنهادی به جای ذخیره این اشارهگر، شناسه شیء متحـرک در Vector ذخیره میگردد.
در زیر الگوریتم درج در ساختار IMORS ارائه شده است. بـا استفاده از شناسه دریافتی از کاربر امکان حذف یکی از Register ها بر روی پایگاه داده، در الگوریتم زیر به وجود میآید.
Insertion Algorithm(m,R) m: new moving object, R: R*-tree
Begin Algorithm
m.oid Register MO on DB(m);
bRS Search R*-tree(R,m.pos);
bptr Register on RSB (bRS,m.oid,m.pos);
Register Block Pointer on DB(m.oid,bptr);
End Insertion Algorithm×
الگوریتم اصلاح شده به صورت زیر خواهد بود:
Insertion Algorithm(m(oid),R) m: new moving object, R: R*-tree
3
Begin Algorithm bleaf Search R*-tree and Register on
Leaf(R, m.oid,m.pos); Register Block Pointer on DB(m,bleaf);
End Insertion Algorithm×
الگوریتم حذف نیز مشابه الگوریتم درج میباشـد و تغییـرات فوق در الگوریتم حذف نیز به این نحو انجام شده است.
-3-4 بهینه سازی بروزرسانی
در روش پیشنهادی با توجه بـه حـذف Road Sector Block از داده ساختار، بروزرسانی و بازیابی مختصات Sector قبلی شیء متحرک در یک مرحله انجام میشود و اشارهگـر بـه Leaf حـاوی شیء متحرک بازگردانده می شود. اگر مختصات جدید در Sector قبلـی وجـود نداشــت، بایــد اشـاره گــر bLeaf بروزرســانی شــود. الگوریتم بروزرسانی در ساختار اصلی IMORS به شکل زیر است:
Update Algorithm Input m : moving object with new position, R: R*-tree
Begin Algorithm
Update Position(m.oid, m.position);
bRS Get RoadSectorBlock(m.oid);
If ( Is on Road Sector(bRS.Sector,m.position) == NO ) { Remove from Road Sector Block(R , m.oid); bRS Search R*-tree( R,m.position); bptr Register on
RoadSectorBlock(bRS,m.oid,m.position); Register Block Pointer on DataBlock(m.oid,bptr);
}
End Update Algorithm×
الگوریتم بروزرسانی اصلاح شده به صورت زیر خواهد بود:
Update Algorithm Input m : moving object with new position, R: R*-tree
Begin Algorithm
bLeaf Update Position and Get Leaf Block(m.oid,
m.position);
If ( Is on Leaf (bLeaf.Sector,m.position) == NO ) { Remove from Leaf Block(R , m.oid); bLeaf Search R*-tree and Register on
Leaf(R,m.position); Register Block Pointer on DataBlock(m,bleaf);
}
End Update Algorithm
-5 پیاده سازی و ارزیابی روش پیشنهادی
در این بخش ارزیابی نتایج حاصل از آزمایشهای انجام شده برروی روش پیشنهادی ارائه شده است. آزمایشهای فوق بر روی سیسـتمی بــا پردازنـده اینتــل G2010 2.80 GHz، 4096 MB حافظه اصلی و با سیستم عامل ویندوز 7 انجام شده اسـت. زبـان برنامه نویسی اسـتفاده شـده بـرای آزمـایشهـا C++ مـیباشـد.
همچنین مجموعه داده موردنظر به صورت تصـادفی تولیـد شـده است. برای بررسی و آزمایش روشهای پیشنهادی و ارزیابی زمان اجرای هر روش پیشنهادی، در ایـن مجموعـه داده تعـداد اشـیاء متحرک ایجاد شده به ترتیب از 10شیء متحرک شـروع شـده و در نهایت بـه 1000 شـیء متحـرک افـزایش یافـت کـه در هـر آزمایش حرکت اشیاء دارای سرعتهای متفاوتی است. همچنـین تعداد Road Sector های مرتبط ایجاد شده با خطسیر این اشـیاء نیز به ترتیب از 100 سکتور شروع شده و در نهایت بـه 10000 سکتور رسید.
نتایج حاصل از آزمایش چهـار روش بروزرسـانی در IMORS در شکل های 1تا 4 ارائه شده است. در این آزمایش ها سرعت هـر شیء به طور متوسط نصف طول یک Road Sector است و اشـیاء به صورت تصادفی توزیع شدهاند. در این نمودارها RS بـه معنـای این است که از گره برگ اشاره گری به Road Sector وجـود دارد و Data به معنای این است که اشاره گـر بـه Data Block وجـود دارد. ID به معنای استفاده از شناسه به عنوان شاخص دسترسـی و DB به معنای عدم اسـتفاده از آن و تولیـد شـاخص دسترسـی توسط پایگاه داده است. به عبارت دیگر RSDB همان IMORS و DataID بهینهترین حالت ممکـن اسـت. شـکل 5 نیـز میـانگین زمانی هر چهار روش در کنار هم نمایش میدهد.
شکل :1 روش RSID
شکل :2 روش DataID
4
شکل :3 روش RSDB شکل :6 میانگین زمانی1000 شیء با سرعت متوسط یک برابر طول یک Road Sector و تعداد سکتورهای متغیر
شکل 7 نتایج بروزرسانی در IMORS را با 10000 سـکتور بـه طور ثابت و تعداد اشیاء متغییر نمایش میدهـد. در ایـن قسـمت سرعت هر شیء به طور متوسط 5 برابر طـول یـک Road Sector در نظر گرفته شده است.
شکل :4 روش DataDB
شکل :7 میانگین زمانی10000 سکتور ثابت و تعداد اشیاء متغیر با سرعت متوسط 5 برابر طول یک Road Sector
شکل :5 میانگین زمانی 4 روش پیشنهادی
همانطور که در شکلهای بالا مشخص است، افـزایش تعـداد اشیاء متحرک تاثیری در افزایش زمان بروزرسانیها ندارد، ولی بـا افزایش تعداد سکتورها، زمان بروزرسانیها نیز افزایش مییابد.
با افزایش سرعت اشیاء متحـرک تعـداد بروزرسـانی هـا و در نتیجه زمان نیز افزایش خواهد یافت. شکل 6 نتایج بروزرسانی در IMORS نمایش میدهد. در این نمودار تعداد اشیاء متحـرک بـه طور ثابت برابر با 1000 بوده و تعداد سکتورها متغییـر اسـت. در این قسمت سرعت هر شیء به طور متوسط یک برابر طـول یـک Road Sector در نظر گرفته شده است.
اگر حرکت اشیاء فقط به Road Sector خـود محـدود باشـند و ازآن خارج نشوند، در روشهایی که از شناسه به عنـوان شـاخص دسترسی استفاده نمودهانـد، زمـان بروزرسـانی نزدیـک بـه صـفر خواهد بود و در روشهایی که تولیـد شـاخص دسترسـی توسـط پایگاه داده انجام شده است، زمان بروزرسانی نیز بالا است. شـکل 8 نتایج بروزرسانی را در این حالت نمایش میدهد.
5
شکل :8 میانگین زمانی1000 شیء که حرکت آنها محدود به Road Sector خود است و تعداد سکتورهای متغیر
همانگونه که در بخش 2-4 اشاره شد، عملیـات درج نیـز در روش پیشنهادی بهبود یافته است. در شکل 9 مقایسه نتـایج درج در ســه روش IMORS، درج بهینــه شــده و همچنــین درج بــا استفاده از شناسـه وارد شـده توسـط کـاربر و اسـتفاده از آن بـه عنوان شاخص دسترسـی و در نهایـت اسـتفاده از روش


مقاله در مورد سنجش شبکه ی نیرو word دارای 37 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله در مورد سنجش شبکه ی نیرو word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله در مورد سنجش شبکه ی نیرو word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله در مورد سنجش شبکه ی نیرو word :
سنجش شبکه ی نیرو
مقدمه
سنجش دقیق ولتاژ، جریان یا دیگر پارامتر های شبکه ی نیرو پیش نیازی برای هر شکلی از کنترل می باشد که از کنترل اتوماتیک حلقه ی بسته تا ثبت داده ها برای اهداف آمارب می تواند متغیر می باشد . اندازه گیری و سنجش این پارامتر ها می تواند به طرق مختلف صورت گیرد که شامل استفاده از ابزار ها ی مستقیم خوان و نیز مبدل های سنجش الکتریکی می باشد.
مبدل ها خروجی آنالوگ D.C دقیقی را تولید می کنند – که معمولا یک جریان است- که با پارامتر های اندازه گیری شده مرتبط می باشد (مولفه ی مورد اندازه گیری)آنها ایزولاسیون الکتریکی را بوسیله ی ترانسفورماتور ها فراهم می کنند که گاها به عنوان ابزولاسیون گالوانیکی بین ورودی و خروجی بکار برده می شوند.این مسئله ابتداء یک مشخصه ی ایمنی محسوب می شود ولی همچنین به این معنی است که سیم کشی از ترمینال های خروجی و هر دستگاه در یافت کننده می تواند سیک وزن و دارای مشخصات عایق کاری کمی باشد مزیت های ابزار های اندازه گیری گسسته در زیر ارائه گردیده است.
الف) نصب شدن در نزدیکی منبع اندازه گیری، کاهش بار ترانسفورماتور وسیله و افزایش ایمنی بدنبال حزف سلسله ی سیم کشی طولانی.
ب) قابلیت نصب نمایشگر دور از مبدل
ج) قابلیت استفاده از عناصر نمایشگر چندگانه به ازای هر مبدل
د) بار روی CT’s/VT’s بصورت قابل ملاحظه ای کمتر است.
خروجی های مبدل ها ممکن است به روش های مختلف از ارائه ی ساده ی مقادیر اندازه گیری شده برای یک اپراتور تا بهره برداری شدن بوسیله ی برنامه ی اتوماسیون سک شبکه برای تعیین استراتژی کنترلی مورد استفاده قرار گیرد.
2-22) مشخصه های عمومی
مبدل ها می توانند دارای ورودی ها یا خروجی های منفرد و یا چند گانه باشند ورودی ها ، خروجی ها و تمامی مدار های کمکی از همدیگر مجزا خواهند شد. ممکن است بیش از یک کمیت ورودی وجود داشته باشد و مولفه ی مورد اندازه گیری می تواند تابعی از آنها باشد-هرچند مبدل اندازه گیری که مورد استفاده قرار گیرد معمولا انتخابی بین نوع مجزا و پیمانه ای وجود دارد که نوع اخیر یعنی پیمانه ای توسط پریز واحد ها را به یک قفسه ی ایتاندارد وصل می کند موقعیت و اولویت استفاده نوع مبدل را تعیین می کند.
1-2-22) ورودی های مبدل
ورودی مبدل ها اغلب از ترانسفورماتور ها گرفته می شود که این امر ممکن است از طرق مختلف صورت پذیرد . به طور کامل ، برای بدست آوردن بالا ترین دفت کلی باید کلاس اندازه گیری ترانسفورماتور های دستگاه مورد استفاده قرار گیرد. و سپس خطای ترانسفورماتور، ولو اینکه از راه جبر و بصورت ریاضی گون، به خطای مبدل اضافه خواهد شد. هرچند که اعمال مبدل ها به کلاس
محافظتی ترانسفورماتور های دستگاه عمومیت دارد و به این علت است که مبدل ها معمولا بر اساس توانایی تحمل اضافه بار کوتاه مدت مشخص روی جریان ورودی آنها توصیف می شوند. مشخصه های عمومی مقاومتی مناسب برای اتسال به کلاس حفاظتی ترانسفور ماتور های دستگاه برای مدار ورودی جریان یک ترانسفور ماتور در ذیل آمده است:
الف)300 درصد کل جریان پیوسته
ب)2500 درصد برای سه ثانیه
ج)5000 درصد برای یک ثانیه
مقاومت ظاهری ورودی هر مدار ورودی جریان باید تا حد ممکن پایین و برای ولتاژ ورودی باید تا حد ممکن بالا نگه داشته شود. این کار خطا ها را بعلت عدم تناسب مقاومت ظاهری کاهش می دهد .
2-2-22) خروجی مبدل ها
خروجی یک مبدل معمولا منبع جریان می باشد. و به این معنا یت که در طول محدوده تغییرات ولتاژ خروجی (ولتاژ مقبول) مبدل ، وسایل نمایشگر اضافی بدون محدودیت و بدون هرگونه نیازی برای تنظیم مبدل می تواند اضافه گردند.میزان ولتاژ قابل قبول ، حداکثر مقاومت ظاهری حلقه ی مدار خروجی را تعیین می کند . به طوری که میزان بالای ولتاز قابل قبول ، دوری موقعیت دستگاه مزبور را تسهیل می کند.
در جایی که حلقه ی خروجی برای اهداف کنترلی مورد استفاده قرار گرفته می شود ، دیود زینر های به طور مناسب ارزیابی شده گاها در میان ترمیتال های هر وسیله در حلقه ی سری برای حفاظت در برابر امکان تبدیل مدارات داخلی آنها به مدار باز نصب می شوند.این امر اطمینان می دهد که یک وسیله خراب در داخل حلقه منجر به خرابی کامل حلقه ی خروجی نمی گردد. طبیعت جریان ساده ی خروجی مبدل حقیقتا ولتاژ را بالا می برد و تا تحت فشار قرار دادن س
یگنال خروجی صحیح اطراف حلقه ادامه می یابد.
3-2-22) دقت مبدل
معمولا دقت از اولویت های اولیه می باشد . اما در مقایسه باید اشاره گردد که دقت می تواند به طرق مختلف تعریف گردیده و شاید تحت تعاریف بسیار نزدیک شرابط استفاده اعمال گردد. مطالبی که در زیر اشاره می گردد تلاش دارد تا برخی از موضوعاتی که دارای عمومیت بیشستری هستند و نیز ارتباط آنها با شرایطی که در عمل رخ می دهد با استفاده از تروینولوژی معین در ICE 60688 را روشن می سازد.
دقت مبدل بوسیله ی عوامل مختلف (به یک مقدار کم یا زیاد) تحت تاثیر فرار خواهد گرفت که با
نام مقادیر تاثیر شناخته می شود که روی آن استفاده کننده کنترل کمی داشته یا حتی هیچ کنترلی ندارد. جدول 1-22 لیست کاملی از مقادیر تاثیر را به نمایش در آورده است.دقت تحت گروهی از شرایط که به عنوان شرایط مرجع شناخته می شوند بررسی می گردند. شرایط مرجع برای هر یک از مقادیر تاثیر می تواند به صورت یک مقدار منفرد (برای مثال 20 درجه ی سانتی گراد) یا محدوده ی تغییرات ( برای مثال 10 تا 40 درجه ی سانتی گراد ) بیان گردد.
جدول 1-22 ) ——————————————————–
خطای تعیین شده تحت شرایط مرجع به خطای ذاتی باز می گردد. همه ی مبدل هایی که دارای خطای ذاتی یکسانی هستند در یک کلاس دقت مشخص گروهبندی می شوند که بوسیله ی نشانه ی کلاس مذکور مشخص می گردند. نشانه ی کلاس با خطای ذاتی بوسیله درصدی مشخص می گردد( برای مثال مبدلی با خطای ذاتی 01 درصد از کل مقیاس دارای نشانه ی کلاسی برابر با 01 می باشد) یکی است.
سیستم نشانه ی کلاسی که در IEC 60688 استفاده می شود نیازمند این است که تغییرات برای هر یک از مقادیر تاثیر دقیقا مرتبط با خطای ذاتی باشد و این به این معنی است که بیشترین مقدار دقت آن است که کارخانه ی سازنده ادعا دارد و کمترین مقدار ناشی از حدود ناپایداری است.
به علت آنکه مقادیر تاثیر زیادی وجود دارند ، پایداری ها به صورت منفرد تعیین می گردند ضمن اینکه همه ی دیگر مقادیر تاثیر در شرایط مرجع نگهداری می شوند محدوده تغییرات اسمی استفاده از یک مبدل بوسیله ی کارخانه ی سازنده مشخص می گردد. محدوده تغییرات اسمی به طور طبیعی گسترده تر از میزان یا محدوده ی تغییرات مرجع می باشد. مطابق با محدوده ی تغییرات اسمی استفاده از یک مبدل خطاهای اضافی به علت یک خزا روی هم جمع می شوند. این خطا های اضافی به مقدار تاثیر منفردی که اغلب نشانه ی کلاس می باشد محدود می شود. جدول 2-22 جزئیات اجزاء محدوده ی تغییرات نوعی یک مبدل را طبق استاندارد ارائه می کند.
جدول 1-22 ) ——————————————————–
همچنین آشفتگی برای مشخص شدن کارائی تحت شرایط عملی واقعی بالا می رود. سیگنال خروجی اغلب یک مولفه ی اندازه گیری آنالوگ D.C می باشد اما از یک مقدار ورودی متناوب بدست می آید و به ناچار مقدار مشخصی از اجزاء متناوب یا موج دار را دارار خواهد بود. موج یا شکن بوسیله ی اختلاف بین مقادیر ماکسیمم و مینیمم اخزاء متناوب سیگنال خروجی تعریف می گردند . هر چند که برخب سازنده ها از اختلاف بین میانگین تا ماکسیمم یا r.m.s (Remote Monipulator system) استفاده می کنند. برای با معنی بودن شرایطی که تحت آن مقدار موج یا شکن اندازه گرفته شده است باید توضیح داده شود ، برای مثال 035% r.m.s = 10% peak-to-peak ripple .
با تغییرات شرایط مولفه ی مورد اندازه گیری سیگنال به طور آنی از تغییرات طبعیت نمی کند بلکه دارای تاخیر زمانی می باشدو این مسوله به علت فیلترینگ مورد نیاز برای کاهش شکن یا ،در مبدل هایی که از تکنولوژی رقمی استفاده می کنند ، ممانعت از بد نمایی زمان واکنش معمولا می تواند در عوض افزایش شکن کاهش یابد و بالعکس. مبدل هایی که دارای زمان واکنش گکمتر از معمول
هستند می توانند برای چنان مواردی مورد استفاده قرار گیرد جایی که سیستم نیرو، نوسانات ، افت ها و نوسانات فرکانس پایین را که باید مانیتور گردد تحمل می کند.
مبدل هایی که دارای جریان خروجی می باشند ولتاژ خروجی ماکسیممی دارند که به عنوان ولتاژ قابل قبول شناخته می شود. اگر مقاومت بار خیلی بالا باشد و از این رو ولتاژ قابل قبول از یک حدی تجاوز کند، خروجی مبدل دارای دقت بالایی نخواهد بود.
میدل های مخصوصی بوسیله ی سازندگان برای استفاده روی سیستم هایی که شکل موجی ، سینوسی خالص نیست مشخصه بندی شده اند. آنها عموما به انواع دریافت حقیقی r.m.s باز می گردند . برای چنین انواعی عامل اختشاش شکل موج یک مقدار تاثیر می باشد. دیگر مبدل ها به دربافت میانگین باز می گردند و برای پاسخ به مقدار r.m.s یک مرجع سینوسی خالص تنظیم شده اند. اگر شکل موج ورودی به هم بریزد خطا ها بوجود خواهند آمد . برای مثال خطایی به علت آسیب دیدن سومین هارمونیک می تواند بالغ بر یک در صد به ازای سه درصد هارمونیک شود. اولین بار که دستگاه نصب شد استفاده کننده توقع دارد که دقت مبدل در طی زمان پایدارباقی بماند. استفاده از اجزاء دارای کیفیت بالا و نیز بررسی محافظه کارانه ی نیرو به اطمینان از پایداری طولانی مدت کمک خواهد کرد ولی شرایط محیطی مخالف یا ناسازگار می تواند منجر به تغییر کارایی گردد که ممکن است نیاز به جایگزینی آن در طی طول عمر دستگاه گردد.
3-22) تکنولوژی مبدل های دیجیتال
مبدل های دارای سیستم نیروی دیجیتال از تکنولوژی مشابهی که در مورد رله های رقمی و دیجیتال که در فصل هفتم توضیح داده شده استفاده می کنند. سیگنال های آنالوگ حاصل شده از CT’s و VT’s برای جلوگیری از بدنمایی فیلتر می شوند ( با استفاده از مبدل A/P به دیجیتال تبدیل می شوند( و سپس پردازش سیگنال برای بدست آوردن اطلاعات مورد نیاز انجام می گیرد. اطلاعات پایه در فصل هفتم ارائه گردیده است. نرخ نمونه برداری 64 (نمونه/چرخه) یا بیشتر ممکن است مورد استفاده قرار گیرد و کلاس دقت آن به طور معمول 05 می باشد.
خروجی ها ممکن است هم دیجیتال و هم آنالوگ باشند . خروجی های آنالوگ به وسیله ی عوامل تاثیر گزار روی دقت آنچنانکه در بالا توضیح داده شد تحت تاثیر قرار می گیرند. خروجی های دیجیتال نوعا در شکل یک پیوند مخابراتی با انواع موجود RS232 و RS458 هستند زمان واکنش بسته به نرخی که مقادیر به پیوند مخابراتی انتقال داده می شوند و تاخبر در پردازش داده ها درد انتهای دریافت کننده ممکن است در مقایسه با مبدل های آنالوگ قابل تحمل تر باشند .
در حقیقت همه ی مقادیر تاثیری که یک مبدل آنالوگ سنتی را تحت تاثبر قرار می دهند در مبدل های دیجیتالی نیز در برخی اشکال مشاهده می شوند ولب خطاهای ایحاد شده شاید خیلی کمتر از نوع مشابه در مبدل های آنالوگ بوده و نیز در یک چرخه ی زمانی طولانی بسیار پابدار تر می باشد.
مزیت استفاده از تکنولوژی رقمی در مبدل ها به صورت زیر می باشد:
1- پایداری طولانی مدت بهبود شده
2- اندازه گیری r.m.s با دقت خیلی بیشتر
3- امکان ارتباطی بهبود یافته
4- قابلیت برنامه ریزی مقیاس گزاری
5- محدوده ی تغییرات گسترده تر از توابع
6- کاهش یافتن اندازه ی دستگاه
پایداری طولانی مدت بهبود یافته هزینه ها را به وسیله ی توسعه دادن اینتروال های بین کالیبراسیون مجرد کاهش می دهد . اندازه گیری r.m.s با دقت خیلی بالا به استفاده کننده امکان استفاده از داده ها را با دقت بهتری روی منابعی با میزان هارمونیک مشخص فراهم می کند . امکانات ارتباتی بهبود یافته اجازه می دهد که مبدل های زیادی پیوند ارتباتی مشابهی را به مشارکت گزارده و هر مبدل اندازه گیری های متعددی را فراهم آورد. این مسئله منجر به صرفه جوبب در اتصالات سیمی و تعداد مبدل های مورد استفاده می گردد . مقیاس گذاری قابل برنامه ریزی موضعی یا ریموت یک مبدل اجازه می دهد که مبدل را در محل مورد نظر مقیاس بندی کرد. مقیاس گذاری می تواند برای انعکاس تغییرات در شبکه تغییر کرده یا در هر جای دیگر مورد استفاده ی مجدد قرار گیرد . تغییرات می تواند از راه پیوند ارتباطی دانلود شود بنابر این نیاز بازدید محل را از بین می برد.
همچنین این عمل ریسک مقیاس گزاری غلط را بوسیله ی استفاده کننده و باز گرداند مبدل به سازنده برای تنظیم کردن آن کاهش می دهد . کار پرداز ها گستره ی وسیعی از مبدل ها را برای کاربرد ها ی بسیار و ورودی های در دسترس مناسب نگه می دارند . بنابر این زمان تحویل را کاهش می دهند . مبدل ها در یک پکیج با گستره ی بسیار وسیعی از توابع موجود می باشند بنابراین فضای تجهیزات را روی تابلو برق کاهش می دهند . توابع موجود شامل هارمونیک تا شماره ی سی و یکم ، انرژی و اطلاعات بار حداکثر می باشند. مورد اخیر برای مذاکره ی تعرفه مفید می باشند.
4-22) تکنولوژی مبدل های آنالوگ
همه ی مبدل های آنالوگ دارای مشخصه ی ضروری زیر می باشند:
الف) یک مدار ورودی دارای مقاومت ظاهری Zin می باشد.
ب) ایزولاسیون ( عدم وجود ارتباط الکتریکی) بین ورودی و خروجی
ج) یک منبع جریان ایده آل که یک جریان خروجی ایجاد می کند I1 که یک دقت محسوب شده و تابعی خطی از Qin یعنی مقدار ورودی می باشد.
د) یک مقاومت ظاهری Z0 موازی که مقاومت ظاهری حقیقی خروجی منبع جریان را نشان می دهد و کسر کوچکی از خروجی ایده آلI2 منحرف می کند .
ه) یک جریان خروجی I0 مساوی با I1 – I 2 )) .
این مشخصه ها یصورت دیاگرام گون در شکل 1-22 نشان داده شده اند.
شکل1-22 ) ———————————————————-
محدوده ی تغییرات معمول برای خروجی 0-10 mA ، 0-20 mA و 4-20 mA می باشد . مبدل های صفر جریان دار( برای مثال 4-20 mA ) صفر موقوف (برای مثال 0-10 mA برای 300-500 kv ) و محدوده ی معکوس خطی ( برای مثال 10-0 mA برای 0-15 kv) به طور معمول نیاز مند یک منبع تغزیه ی کمکی هستند . انواع دو افتی دارای دو قسمت خطی خطی نسبت به مشخصه ی خروجی آن هستند برای مثال یک خروجی 0-20 mA برای قسمت اول محدوده ی ورودی 0 تا 8kv و خروجی 2-10mA برای قسمت دوم محدوده ی ورودی 8 تا 15 kv می باشد.
1-5-22) انتخاب مبدل
مبدل های جریان معمولا به یک دستگاه ترانسفورماتور جریان کمکی با نرخ خروجی 1 تا 5 amps وصل می شوند .انواع دریافت میانگین و r.m.s حقیقی برای اندازه گیری دقیق ورودی باید مورد استفاده قرار گیرد . آنها می توانند نیروی مورد نیاز خود را تامین کنند ، بجز نوع r.m.s حقیقی یا زمانی که یک جریان صفر جریان دار ( برای مثال 4-20 mA ) مورد نیاز باشد. آنها هدایتی نیستند و بنابر این قادر به تشخیص بین جریان ورودی و خروجی نیستند. برای کسب یک سیگنال هدایتی یک ولتاژ ورودی نیز نیاز خواهد بود.
2-5-22)مبدل های ولتاژ
اتصال معمولا به یک دستگاه ترانسفور ماتور ولتاژ کمکی است ولی ممکن است مستقیم باشد اگر مقدار اندازه گیری شده از ولتاژ کم و کافی باشد نوع صفر موقوف شده بطور معمول برای فرآهم آوردن یک خروجی برای محدوده ی مشخصی از ولتاژ ورودی استفاده می شود جایی که اندازه گیری صفر روی مقدار ورودی لازم نیست.نوع خطی معکوس اغلب برای اهداف مطایقطی از لحاظ زمان استفاده می شود.
3-2-22)فرکانس
اندازه گیری دقیق فرکانس دارای اهمیت حیاتی برای اپراتور های با سیستم انتقالی می باشد ولی نه آنچنان اهمیتی که برای اپراتور های دارای دستگاه ژنراتور دیزلی می باشد. مشخصه های دقتی 01 درصد و 001 درصد بر پایه ی درصد مقیاس مرکزی فرکانس قرار دارند و بر این معنی است که برای مثال یک وسیله با 01 درصد نشان داده می شود و دراری مقیاس مرکزی به اندازه ی 50 Hz خطای بیشینه ای در حدود 50 mHz + تحت شرایط مرجع خواهد داشت.
4-5-22) زاویه ی فاز
مبدل هایی که زاویه ی فاز را اندازه می گیرند به صورت مکرر برای نمابش عامل نیرو بکار برده می شوند . این امر بوسیله ی مقیاس گزاری دستگاه مذکور در یک حالت غیر خطی بر طبق قانون کسینوس ها بدست می آید . برای اندیکاتور های دیجیتالی و تجهیزات SCADA فراهم آوردن تبدیل صحیح برای بدست آوردن نمایش صحیح عامل نیرو ضروری به نظر می رسد . مبدل های زاویه ی فاز با محدوده ی تغییرات ورودی مختلفی موجود هستند. زمانی که مقیاس گزاری 180;0;180 باشد یک ناحیه ی مبهمی در حدود مثبت منفی 2 درجه در حداکثر محدوده ی تغییرات و جود دارد . در این ناحیه جایی که خروجی باید برای مثال -10 mA یا +10 mA باشد خروجی ممکن است به صورت جسته و گریخته در یک سطح بالای مقیاس یه دیگری جهش کند همچنین مبدل هایی برای
اندازه گیری زاویه ی بین دو ولتاژ ورودی موجود می باشد براخی از انواع مبدل ها از نقطه ی تلاقی صفر شکل موجی ورودی برای کسب اطلاعات فاز استفاده می کنند و بنابراین مستعد ایجاد خطا هستند اگر ورودی دارای مقدار مشخصی از هارمونیک باشد محاسبه ی فاکتور نیرو از مقادیر حاصل از خروجی های یک وات و مبدل VAR یک اندازه گیری درستی را با وجود هارمونیک بدست خواهد داد .
5-5-22) کمیت های نیرو
اندازه گیری توان موثر (Watts) و توان هرز) (VARs عموما به سادگی دیگر مقادیر نمی باشد . مراقبت زیادی با انتخاب این نوع به خاطر اختلافات در پیکر بندی باید انجام گیرد . ضروری است که نوع مناسبی برای سیستم انتخاب شود تا با در نظر گرفتن عواملی چون شرایط عملیاتی سیستم (بار متعادل و نا متعادل ) تعداد جریان و شرایط ولتاژ موجود و اینکه آیا جریان نیرو به نظر می رسد که وارد یا خارج و یا هم وارد و هم خارج شده است اندازه گیری شود . محدوده ی تغییرات مولفه
ی مورد اندازه گیری باید همه ی احتیاجات احتمالی ناشی از فرا تر رفتن از محدوده تغییرات تحت شرایط زمان را احاطه کند بطوری که مبدل و دستگاه اندیکاتور آن یا دیگر تجهیزات در یافت کننده که فرا تر از حد بالایی محدوده ی تغییرات موثر آن مورد استفاده قرار نگرفته است . شکل 2-22 اتصالات مورد استفاده برای انواع مختلف اندازه گیری ها را به نمایش در آورده است
شکل2-22)—— —————————————————–
6-5-22) مقیاس گزاری
ارتباط بین جریان خروجی و مقدار مولفه ی مورد اندازه گیری از اهمیت بالایی بر خوردار است و نیازمند ملاحظات با دقتی می باشد . البته هر دستگاه در یافت کننده باید بر اساس دسته بندی خودش استفاده شود اما اگر ممکن باشد برخی از انواع استاندارد ها بنا نهاده شوند . به عنوان مثال می توان آزمایش اندازه گیری ولتاژ a.c اشاره کرد سیستم مقدماتی دارای ارزش اسمی 11kv بوده و ترانسفور ماتور دارای نسبتی در حدود 11 کیلو وات روی 110 کیلو وات می باشد. برای مشخص کردن ضریب تبدیل برای یک ولتاژ 0 تا 10 میلی آمپر به 110 ولت بر 10 میلی آمپر لازم نیست که مبدل اپتیمم گردد . یکی از اهداف ، می بایست که امکان مانیتورینگ ولتاژ روی محدوده ای از مقادیر باشد پس باید حد بالایی مورد انتخاب قرار گیرد( مثلا 20+ درصد یا 132 ولت) . با استفاده از ضریب تبدیل اصلی خروجی بیشینه ی مبدل لازم است که 12 میلی آمپر باشد. که این براساس قابلیت اغلب مبدل های 0 تا 10 میلی آمپری می باشد اکثریتی که می تواند با یک فرا محدوده ی 25 درصدی همسازی کند اما به این معنا است که هر وسیله ی نمایان ساز آنالوگ وا بسته باید حساسیتی در حدود 12 میلی آمپر داشته باشد. هر چند که مقیاس مورد نیاز روی وسیله اکنون 0 تا 132 کیلو ولت می باشد که می تواند منجر به ایجاد اشکال در ترسیم مقیاس در چنان روشی که آن را قابل خواندن کند ( و با استاندارد مربوطه مطابقت دارد) . در این مثال برپایه ی اندیکاتور با مقیاس کامل به اندازه ی 15 کیلو وات و برابر کردن آن با 11 میلی آمپر به صورت صریح انجام خواهد گرفت بنابر این ایجاد مشخصه های دستگاه نمایشگر بسیار آسانتر خواهد بود مبدل باید مشخص کند ورودی 0 تا 150 ولت یک خروجی 0 تا 10 میلی آمپر ایجاد می کند . در مورد مبدل های با خروجی 0 تا 20 میلی آمپر مراقبت بالایی در مقیاس گزاری خروجی نیاز است آنچنان که هیچ قابلیت فرا محدوده ای وجود نداشته باشد حد خروجی 20 میلی آمپر از دیدگاه اندازه گیری ثابت می باشد . چنان خروجی هایی نوعا به عنوان ورودی در سیستم های SCADA استفاده می شوند و سیستم های SCADA معمولا بر این اساس برنامه ریزی می شوند که فرض می شود که شدت جریان متجاوز از 20 میلی آمپر منجر به خرابی مبدل می شود .بنابر این با استفاده از مثال بالا خروجی احتمالا باید به گونه ای مقیاس بندی شود که 20 میلی آمپر 132 ولت را نشان دهد و از این رو ورودی 110 ولتی اسمی منجر به یک خروجی 1667 میلی آمپر می شود یک مقیاس بندی درست احتمالا از 16 میلی آمپر برای ارائه ی 110 ولت استفاده می کند با خروجی 20 میلی آمپر مساوی با 1375 ولت (یعنی 25 درصد روی محدوده بجای 20 در صد مورد نیاز) . مقیاس گداری مبدل به طوری که ورودی 110 ولت به وسیله ی خروجی 20 میلی آمپر نشان داده شود غلط خواهد بود در نتیجه قابلیت فرا محدوده ای مورد نیاز موجود نخواهد بود .
ملاحظات مشابهی به مبدل جریان با پیچیدگی بیشتر نسبت به مبدل های (Watts) جایی که نسبت ولتاژ و جریان ترانسفورماتور باید در نظر گرفته شود اعمال می گردد. در این مورد خروجی مرتبط با توان اولیه سیستم خواهد بود .
باید اشاره گردد که جریان ورودی متناظر با خروجی با مقیاس کامل ممکن است که دقیقا مساوی با نرخ ثانویه ی ترانسفورماتور جریان نباشد اما این موضوع مسئله ی مهمی به شمار نمی آید ( سازنده این امر را در نظر گرفته است) .
برخی از این مشکلات و مسائل لازم نیست که در نظر گرفته شود اگر مبدل فقط تغذیه می شود برای مثال می توان به ایستگاه های حومه ای SCADA اشاره کرد هر وسیله ی در یافت کننده که
می تواند برای اعمال عامل مقیاس گذاری روی ورودی های منفرد برنامه ریزی شود میتواند محدوده ی تغییرات زیادی از سیگنال ها را تطبیق دهد عامل اصلی که باید در نظر گرفته شود این می باشد که مطمئن شویم که مبدل قادر به فراهم کردن سیگنال ها درست روی مقدار کامل مقیاس ورودی می باشد به این علت ایت که آن در بالا ترین مقدار مورد انتظار مولفه ی مورد اندازه گیری اشباع
نمی شود .
7-5-22) منابع تغزیه ی کمکی
بسیاری از مبدل ها نیازی به منابع تغذیه ی کمکی ندارند که به این نوع مبدل ها مبدل های خود توان گفته می شود از آنهایی که نیاز به یک منبع تغذیه ای کمکی دارند اکثریت دارای یک پیشقدر (Bias ) یا خروجی صفر جریاندار مثل 4 تا 20 میلی آمپر می باشند. این به این علت است که یک خروجی غیر صفر نمی تواند برای خروجی صفر کسب گردد مگر اینکه یک منبع تغذبه ای مجزا وجود داشته باشد مبدل هایی که نیاز به یک منبع تغذیه ای کمکی دارند عموما با یک حفت ترمینال مجزا برای مدار کمکی آماده می گردند. ترمینال مجزا برای مدار کمکی آماده می کردند . بطوریکه مصرف کننده دارای انعطاف پذیری در اتصال منبغ تغذیه ای ورودی به مولفه ولتاژی مورداندازه گیری یا به یک منبع تغذیه ای مجزا می باشد . هرچند که برخی از سازندگان طرحهای خودشان را استانداردیزه کرده اند آنچنانکه بنظر می رسد که از نوع خودتوان هستند ولی اتصال منبع تغذیه ای کمکی دقیقا داخلی است . برای مبدل های اندازه گیرac استفاده ار منبع تغذیه ای کمکی dc مبدل را قادر می سازند که روی گستره ی وسیعی از ورودی ها عملیات انجام می دهد .
محدوده ی ولتاژ منبع تفذیه ی کمکی که میدل می تواند روی آن عمل کند بوسیله ی سازنده مشخص می شود . اگر ولتاژ کمکی از یک مقدار ورودی منتج شده باشد دامنه اندازه گیری در حدود 20% ولتاژ اسمی منبع تغذیه ای کمکی محدود خواهد شد . این مسئله زمانی مشکل ساز می شود که بخواهیم مقادیر پایین کمیت ورودی را اندازه گیری کنیم .
6-22 ) مراکز اندازه گیری
مراکز اندازه گیری بطور موثر مجموعه ای از مبدل های مجزا می باشد که روی یک وضعیت مشترک سوار شده اند . این مسئله بطور گسترده نشدنی است اگر تکنولوژی آنالوگ برای پردازش سیگنالها مورد استفاده قرار گیرد اما اگر از تکنولوژی دیجیتال یا رقمی استفاده شود چنان محدودیت هایی وجود نخواهدداشت . بنابراین مراکز اندازه گیری ابزاری هستند برای استفاده از چنین تکنولوژی هایی . آنچنان که در فصل هفتم اشاره گردید یک رله ی رقمی می تواند اندازه گیری های بسیاری از کمیت های سیستم نیرو را فراهم آورد . بنابراین یک روش جایگزین در نگرش بر مراکز اندازه گیری استفاده از تکنولوژی رقمی می باشد که یک رله ی رقمی است و توابع محافظتی آن را از بین می برد و گستره ی وسیعی از پارامترهای اندازه گیری سیستم نیرو را به هم می پیوندد .
نظر به اینکه برخی اختلافات مهمی وجود دارد تقریبا این عمل وضعیت حقیقی را به صورت زیادی ساده سازی می کند . یک رله ی حفاظتی برای تامین تابغع حفاظتی اولیه روی گستره ی وسیعی از مقادیر ورودی از حدود 5% تا 500% یا بیشتر مقادیر ارزیابی وجود دارد . دقت اندازه گیری در حالی که مهم است لازم نیست که دارای آنچنان دقتی باشد که ( برای مثال ) در اندازه گیری
اهداف تعرفه ای مورد نیاز بود . اندازه گیری نباید گستره ی کاملی از مقادیر ورودی باشد و بنابراین دقت اندازه گیری گاها لازم اشت بیشتر از حد لازم برای رله ی حفاظتی باشد . عاملیت اضافی روی آنکه بوسیله ی تابع اندازه گیری یک رله ی حفاظتی فراهم شده اغلب مورد نیاز است ( برای
گروهی از تیپ توابع که به وسیله ی مرکز اندازه گیری فراهم شده است – 3-22 را مشاهده کنید )
از طرف دیگر روند اندازه گیری بنیادی در یک مرکز اندازه گیری برپایه ی تکنولوژی رقمی با رله ی رقمی یکی است پس نیاز مذکور در اینجا تکرار نمی شود . تنها تفاوت, محدوده ی کمیت های ورودی و عاملیت است . مورد پیشین بوسیله ی طرح مناسبی از شرایط سیگنال ورودی به مبدل a/d مورد رسیدگی قرار می گیرد که مورد اخیر یعنی مبدل a/d به وسیله ی نرم افزار توسعه داده شده رسیدگی می شود .
جدول 3-22———————————————————–
مزیت مرکز اندازه گیری این اشت که گروه وسیعی از توابع روی بخش منفردی از تجهیزات سوار می شوند که فضای اضافی کمتری در مقایسه با مبدل های مجزا برای پارامترهای بسیار کمتر اشغال می کند . بنابراین وقتی که , ct’s, vt’s پیش نیاز موجود هستند بنظر می رسد که استفاده از مرکز اندازه گیری حتی اگر همه ی کارایی فورا مورد نیاز نباشد قابل قبول باشد تاریخ نشان داده است همچنان که زمان می گذرد داده های بیشتری مورد نیاز می شود عاملیت کامل در بیرون دستگاه ممکن است منطقی بنظر می رسد . شکل 3-22 واریته های وسیعی از مبدل ها و مراکز اندازه گیری موجود را به نمایش گذارده است .
شکل 3-22———————————————————–7-22) پیمایش تعرفه
پیمایش تعرفه مشخصه ای از اندازه گیری است که مرتبط با اندازه گیری توان الکتریکی , توان هرز یا انرژی برای اهداف شارژ کردن مصرف کننده می باشد . بدین لحاظ باید با استانداردهای ملی مناسب برای چنان موضوعاتی مطابقت داشته باشد . پیمایش تعرفه ی اولیه به منظور صورت حساب های مشتری , مورد استفاده قرار می گیرد و ممکن است که دقت اندازه گیری در حدود 02% را دارا باشد . حتی برای قراعت هایی که 5% یا کمتر از مقدار مخاز اسمی می باشند . پیمایش تعرفه ی ثانویه در آنجایکه مصرف کننده اندازه گیری خودش را به عنوان یک بررسی روی پیمایش تعرفه ی ثانویه نصب شده به وسیله ی تغذیه کننده یا ذر میان کارگاه ها یا ساختمان های زیاد برای به دست اوردن تصویر دقیق از مصرف انرژی در نواحی مختلف وشاید به منظور بازرسی انرژی یا تخصیص هزینه ی داخلی , اعمال می شود .
دقت چنان اندازه گیری هایی تقریبا کم است . روی هم رفته نوعا دقت 05% روی گستره ی وسیعی از اندازه گیری نیاز می باشد . آنچنان که این دقت مجموع موردنیاز است هر عنصر در زنجیره ی اندازه گیری ( که با ct’s/vt’s شروع می شود ) باید دقتی تقریبا بهتر از این باشد . رسیدگی دقیقی برای سیم کشی و سوار کردن مبدل ها برای جلوگیری از خطاهای بوجود آمده به علت مدهخله نیاز است و شاید نیاز باشد که دقت بالای گستره ی وسیع و بالایی از دکانس
نگهداشته شود . بنابراین یک برنامه ی پیمایش تعرفه نیازمند طراحی دقیق همه تجهیزاتی که در برنامه وجود دارند می باشد . معمولا امکانات به منظور فراهم آوردن اندازه گیری روی تعداد زیادی از دوره های زمانی تعریف شده ( برای مثال 24 دوره ی نیم ساعته برای ایجاد انرژی لازم برای
پیمایش تعرفه ) تشکیل می شوند بطوریکه صادر کننده ی انرژی می تواند فاکتور مجموعی را برای مصرف کننده بر طبق نرخ صحیح هر دوره ی تعرفه ای تولید کند . اینترمال های زمانی که این دوره ها پوشش می دهند ممکن است بر طبق زمان سال ( زمستان , بهار و غیره ) تغییر کند و بنابراین نیاز به انعطاف پذیری در برنامه ریزی پیمایش انرژی می باشد . ارتباطات ریموت واز راه دور به پیمایش انرژی به طور تغییرناپذیری نیاز می باشد . بطوریکه داده ها به بخش مربوطه به صورت قاعده مند برای اهداف فاکتور نویسی انتقال داده شوند .
8-22) همزمان سازها
همزمان سازها در نقاطی از سیستم نیرو نیاز هستند که دو منبع تغذیه ( یک ژنراتور ویک شبکه , یا دو منبع تغذیه ی شبکه ای ) باید به صورت موازی به کار برده شوند . بیشتر از یک دستگاه اندازه گیری وجود دارد چنانکه آنها تماس بسته تری را برای اجازه دادن به مدارشکن برای بسته شدن فراهم می کنند زمانی که شرایط برای موازی شدن ( همزمان شدن ) دارای محدودیت است به هرحال آنها همچون رله های حفاظتی مورد توجه نیستند و بنابراین برای راحتی در این فصل آورده شدهاند . دو نوع همزمان ساز وجود دادرد , همزمان ساز های خودکار و همزمان سازهای قابل تنظیم .
1-8-22) همزمان ساز های قابل تنظیم
کارکرد یک همزمان ساز قابل تنظیم , تعیین این مسئله است که آیا دو ولتاژ همزمان یا تقریبا همزمان هستند و نیز فراهم آوردن خروجی ها تحت این شرایط می باشد . خروجی ها معمولا در شکل تماس های volt – free هستند به طوری که احتمالا می توانند در مدارهای کنتری cb برای اجازه دادن یا ندادن به بسته شدن cb به کار روند . زمانی که به یک سیستم نیرو اعمال میشوند همزمان سازهای قابل تنظیم برای بررسی ایمنی بسته شدن cb برای اتصال به شبکه ی مستقل از هم یا یک ژنراتور به یک شبکه آنچنانکه در شکل 4-22 نشان داده شده مورد استفاده قرار می گیرد به این ترتیب همزمان سازهای قابل تنظیم وظیفه ای حیاتی را در انسداد بستار cb در زمانی که نیاز است ایفا می کنند .
همگامی , زمانی رخ می دهد که دو ولتاژ AC فرکانس و شدت مساوی بوده و دارای فاز صفر متفاوتی باشند همزمان سازهای قابل تنظیم , زمانی که فعال باشد , این کمیت ها را مانیتور کرده و cb قادر می کند که مدارها را ببندد .در زمانی که اختلافات در میان محدودیتهای ازپیش برپا شده میباشد . در حالی که بستار cb در لحظه ی همگامی کامل ایده ال است رسیدن به این مرحله در عمل بسیار مشکل بوده و برخی اشتباهات در یکی یا بیشتر ازکمیت های مانیتور شده می تواند بدون منجر شدن به ناپایداری ولتاژ / جریان در بستار cb تحمل شود . همزمان ساز قابل تنظیم دارای محدودیت های خطایی قابل برنامه ریزی برای تعریف خطاهای قابل پذیرش می
باشد ( زمانی که بخواهیم مقایسه ای صورت دهیم ) .
شکل 4-22) ———————————————————-
شرایطی که تحت آن یک همزمان ساز قابل تنظیم برای فراهم آوردن خروجی نیاز ا
ست متغییر می باشد . وضعیت همزمان ساز قابل تنظیم را که به عنوان وسیله ی اجازه دهنده به بسته شدن مدار کنترلی cb که دو شبکه را به هم در یک شعبه جفت می کند مورد استفاده قرار می گیرد در شکل 4-22 (b) ملاحظه کنید .فرض کردن اینکه دو شبکه دایر خواهند بود ناکافی به نظر می رسد ( وضعیت های که هر دو خطA و شین اصلی b ممکن است که منسوخ شده باشند مورد توجه قرار گرفته شده ) که منجربه کارایی نشان داده شده در جدولA 4-22 می شود .
جدول 4-22 a وb)—————————————————-
زمانی که به سیگنال بسته اجازه داده شد که ( ممکن است مه این امر فقط برای دوره ای از زمان رخ دهد ) کاهش شانس یک cb , سیگنال بسته باقی مانده بعد از شرایط مذکور از محدودیت ها خارج می شود به همین نحو ممکن است که مدارها آماده شوند تا بستار را ببندند اگر سیگنال بسته ی cb از کنترل های بسته cb پیش از اینکه شرایط رضایت بخش ارایه گردند , ارایه شود – این امر مارا مطمئن می کند که یک اپراتور باید نمایشگرهای همگام را مانیتور کرده و فقط زمانی که شرایط همگامی صحیح است بستار را آغاز کند


تحقیق پایداری حرارتی الاستومرهای پلی یورتان word دارای 40 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تحقیق پایداری حرارتی الاستومرهای پلی یورتان word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق پایداری حرارتی الاستومرهای پلی یورتان word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تحقیق پایداری حرارتی الاستومرهای پلی یورتان word :
پایداری حرارتی پلیمرها از مسائل خاص و جدیدی است که طی بیست و پنج سال گذشته به عنوان موضوعی مستقل و تحت نام پلیمرهای مقاوم در مقابل حرارت مورد بررسی و مطالعه قرار گرفته است. پلیمرها در طول عمر کاربردی خود در معرض عوامل گوناگونی مثل حرارت، اکسیدکننده ها، حلال ها و غیره قرار می گیرند و پایداری آنها در مقابل این نیروها و عوامل تخریب کننده را می توان با اندازه گیری میزان خواص مکانیکی باقیمانده در شرایط خاص و با انجام آزمایش مشخص کرد. به طور کلی پایدرای یک ماده پلیمری عبارت است از اینکه پلیمر مذکور بتواند در دما و زمان معینی، بدون کاهش چشمگیر خواص، دوام بیاورد. تغییرات حاصله در پلیمر معمولاً به یکی از صور زیر انجام می گیرد:
1- تغییرات فیزیکی (برگشت پذیر)
2- تغییرات شیمیایی (برگشت ناپذیر)
تغییرات فیزیکی به طور مشخص شامل تغییرات در دمای انتقال شیشه ای، پدیده های ذوب و بلور شدن و شک شناسی، پلیمر می شود که نشان دهنده حالت گرما نرمی ماده است. مواد این گروه قبل از تجزیه نهایی، ذوب و غیرقابل استفاده می شوند. برای مثال عدم پایداری حرارتی پلی استرین در دماهای 110-70 را می توان در نظر گرفت که نشان دهنده محدودیت کاربدر ان است. در این گستره دمایی، پلیمر نرم و غیر قابل استفاده می شود؛ بدون آنکه تجزیه و تخریب گردد. تغییرات برگشت ناپذیر، در تعیین خواص حرارتی پلیمرهای گرما سخت و دارای پیوند عرضی، اهمیت دارد. در این پلیمرها عمل ذوب صورت نمی گیرد و تغییرات با تجزیه و تخریب در یک دمای معین کمتر باشد پلیمر پایداتر است. چون شکسته شدن پیوندهای شیمیایی و تشکیل مجدد آنها نقش عمده ای در این نوع تجزیه ایفا می کنند، لذا نقش شرایط محیطی حاکم بر پلیمر بسیار حساس و مؤثر خواهد بود. به عنوان مثال تجزیه پلیمر در خلاء و یا اتمسفر بی اثر، با تجزیه ان در محیط دارای اکسیژن متفاوت خواهد بود. همچنین تجزیه پلیمر در یک محیط بسته که در آن گازهای حاصل از تجزیه، در واکنش های دیگری شرکت می کنند. با تجزیه آن در یک محیط باز که در آن گازهای حاصل از تجزیه از محیط عمل خارج می شوند، متفاوت است. نامنظم بودن ساختار پلیمر، شاخه ای بودن آن، وجود پراکسید و ناخالصی های دیگر به عدم ثبات پلیمر می افزایند. در کاربرد پلیمرها همیشه پایداری آنها در مقابل اکسایش و انحلال مورد توجه بوده است، اکسیژن معمولاً یکی از مهمترین عوامل تخریب پلیمرهاست. همچنین پلیمرهایی که دارای گروه های استری، آمیدی، بورتانی و اوره ای هستند نسبت به تجزیه هیدرولیتیکی حساس اند. هر دو عامل الودگی اسیدی و یا قلیایی در این عمل نقش کاتالیزور را ایفا می کنند و حضور آنها پایداری پلیمر را به طور محسوسی کاهش می دهد. خواص مطلوبی را که یک پلیمر در دماهای بالا داشته باشد به طور خلاصه می توان چنین بیان کرد:
1- حفظ خواص مکانیکی و داشتن نقطه ذوب و نرمی بالا.
2- مقاومت زیاد در مقابل گسیختگی حرارتی.
3- مقاومت زیاد در مقاب اثرات شیمیایی مثل اکسایش و هیدرولیز.
نقطه نرم شدن را می توان با افزایش نیروهای بین مولکولی و زنجیرها افزایش داد. افزایش نیروهای بین ملکوی نیز با به کار بردن گروه های جانبی قطبی که امکان ایجاد پیوندهای هیدروژنی را افزایش می دهند، و همچنین با ایجاد شبکه های واقعی در زنجیرها امکانپذیر است. از دیگر روش های افزایش نقطه نرم شدن پلیمر، ایجاد نظم بیشتر در زنجیر پلی مر است که امکان بالابردن درجه تبلور در زنجیر را میسر می سازد. این امر با انتخاب گروه های حجیم حلقوی مخصوصاً آنهایی که در وضعیت «پارا» استخلا می دهند امکانپذیرتر است.
ساده ترین روش افزایش پایداری حرارتی، شامل انتخاب گروهی از مواد است که پیوندهای قوی شیمیایی دارند و در نتیجه موادی که دارای ساختار متراکم و همبست هستند در این گروه قرار می گیرند. به طور کلی جهت بالا بردن پایداری حرارتی یک پلیمر باید:
الف- تنها مواد دارای قوی ترین پیوندهای شیمیایی به کار برده شوند.
ب- ساختار مواد به گونه ای باشد که جابجایی مولکول ها به سادگی امکانپذیر نباشد.
ج- بیشترین حالت رزونانسی در فرمول امکانپذیر باشد.
د- همه ساختارهای حلوقی دارای زوایای پیوندی نرمال باشند.
هـ- تکرار پیوندها تا حد ممکن عملی شود.


توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
پاورپوینت قارچ های زنگ word دارای 21 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت پاورپوینت قارچ های زنگ word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
لطفا به نکات زیر در هنگام خرید
دانلود پاورپوینت قارچ های زنگ word
توجه فرمایید.1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه
دانلود پاورپوینت قارچ های زنگ word
قرار داده شده است
2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید
3-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی 12 ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد
4-در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است
بخشی از متن پاورپوینت قارچ های زنگ word :
اسلاید 1 :
nزیر شاخه بازیدیومیکوتا Fungi with Basidia
nرده بازیدیومیست ها Class Basidomycetes
nراسته یوریدینال Order Uredinales
nقارچ های زنگی Rust Fungi
اسلاید 2 :
ویژگی ها :
nقارچ هایی که به راسته یوردینال تعلق دارند معمولا به قارچ های زنگ مربوط می شوند.
اسلاید 3 :
nزنگ هاانگل هایی بامیزبان ویژه هستندکه به ساقه هاوبرگ های سرخس وگیاهان دانه دارحمله می کنند.
اسلاید 4 :
nازنظراقتصادی بااهمیت ترین گونه شاخه بازیدیومست ها هستند چراکه تمامی آنها عامل بیمارگردرگیاهان بوده واغلب بیشترین خسارت رابه گیاهان زراعتی وارد می کنند.
nازجمله بیماریهایی که خسارت عمده دارند:
n -1زنگ سیاه ساقه غلات
n-2زنگ تاولی کاج سفیدرامی توان نام برد.
nگروههای دیگری ازبیماری زنگ که درقسمت های مختلف دنیاخسارت واردمی کنندشامل نگ قهوه،زنگ مارچوبه ،زنگ لوبیا،زنگ گالی سرو- سیب ،زنگ بادام زمینی ،زنگ میخک ،زنگ گل میمون ،زنگ گالی کاج وسایرزنگ هارانام برد.
n
اسلاید 5 :
nهیف های نفوذ کننده بین یاخته های گیاه میزبان قرارمی گیردومنفذ دیواره عرضی ساده است.
اسلاید 6 :
ا
nمعروف ترین گونه قارچها زنگ غلات puccina graminis است که به شکل های متعددی دیده می شود:
n -1شکل خاص tritici که فقط به گندم( triticum) حمله می کند.
np.graminis-2 شکل خاص secali فقط به چاودار (Secale ) حمله میکند.
nبیش از250شکل خاص ونژادمختلف P.graminis در حال حاضرشناخته شده است.
سلاید 7 :
چرخه زندگی قارچ:
nبیشتر قارچهای زنگ زندگی پیچیده ای دارند و با دو میزبان گیاهی وسه نوع یابیشتراسپورعلاوه بر بازیدیوسپورهمراه می باشند.
nقارچ های زنگ اندام های جنسی اختصاصی تولیدمی کنندواین ساختارهادرون بافت گیاه به وسیله میسلیوم های اولیه جورهستند ناشی ازبازیدیوسپورها ایجادمی گردد. هرسلول حاوی یک هسته هاپلوییدی است طی هم آمیزی ساختارهای جنسی میسیلیوم های 2هسته ای هاپلویید خواهیم داشت.
اسلاید 8 :
nبیشترقارچ های زنگ گیاهان میزبان رانمی کشندگرچه آلودگی شدید ومکرردرمیزبان های چوبی چندساله مثل سیب وقهوه وآلودگی مزمن درکاج دربعضی ازمواقع مرگ ناگهانی درگیاهان رادارد.
اسلاید 9 :
نشانه های آلودگی:
nبعضی آلودگی هاباتغییرشکل بافت مواجه می شوند که براثرگال های کشیده یامتورم ، لکه های بافت مرده ، شانکرورشدغیرمعمول شاخه هاتولیدمی شودویاتوقف رشدکلروز(سبززردی) است.
اسلاید 10 :
nاین شکل عجیب قسمتی از چرخه زندگی درخت ارس-سیب است که به Gimnosporangium juniperi-virginiae معروف است.

لیست کل یادداشت های این وبلاگ
دانلود مقاله Study of CO2 Injection for EOR (Enhanced Oil Recov
دانلود مقاله تاثیر خشکسالی در افزایش و کاهش افات و بیماریهای گی
دانلود مقاله RESTORATION OF AN OTTOMAN BATH IN GREECE pdf
دانلود مقاله شبیه سازی سه بعدی و بهبود رسانایی خروجی در ترانزیس
دانلود مقاله طرح کتابخانة الکترونیک سلامت pdf
دانلود مقاله تاثیر پلیمر کاتیونی در تشکیل گرانول هوازی در راکتو
[عناوین آرشیوشده]