دارایی با هزینه کردن کاهش می یابد و دانش با دهش فزونی می گیرد . [امام علی علیه السلام]
 
سه شنبه 95 مرداد 19 , ساعت 4:21 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله در مورد کاربرد های روبوت در سطوح مختلف آموزشی word دارای 22 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله در مورد کاربرد های روبوت در سطوح مختلف آموزشی word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله در مورد کاربرد های روبوت در سطوح مختلف آموزشی word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله در مورد کاربرد های روبوت در سطوح مختلف آموزشی word :

کاربرد های روبوت در سطوح مختلف آموزشی

– فعالیت های یادگیری دبستانی
از روبوت ها می توان جهت آموزش و یادگیری فعالیت ها و عناوین زیر استفاده نمود:
1- مفاهیم چپ و راست ، توالی و سلسله مراتب
2- مشاهده کردن
3- شمردن و یادگیری اعداد
4- نواختن و آواز خواندن

5- کارهای هنری / خلاقیت
6- هجی کردن
7- ارگانهای حسی و حواس
8- آموزش بازیها و آزمایشات ساده
– فعالیت های یادگیری راهنمایی
1- آموزش ریاضیات

 

3- شناخت صداها، اندازه گیری فاصله ها از طریق صوت
4- استفاده از کتابخانه
5- برنامه ریزی
6- مشاهده کردن
7- هنر
8- مطالعه خود روبوت ها
9- اقتصاد
10- زبان
– فعالیت ها ی یادگیری دبیرستان
1- برنامه ریزی روبوت ها
2- برقراری ارتباط
3- مطالعات اجتماعی
4- ریاضیات
5- علوم فیزیکی
6- علوم زندگی
7- زبان انگلیسی
8- کامپیوتر
9- مسائل تکنولوژیک
خلاصه فصل:
بسیار روشن است که روزی روبوت ها همانند کامپیوترهای امروزی، سراسر مکانهای زندگی انسانها از منزل تا مدرسه تا محیط کار را فرا بگیرند. آنها را ممکن است به عنوان یک تکنولوژی مهم مطالعه کنند یا به عنوان ابزار استفاده نمایند

و یا ممکن است حتی در آینده بجای معلمان برای تدریس استفاده شوند. شاید حتی به طرقی خلاقه مورد استفاده قرار گیرند که من و شما حتی نمی توانیم آن را تصور کنیم. بهر حال همانطور که در شرح فصل ذکر شد، بسیار منطقی است که هم اکنون آموزش جوانب علمی و تکنولوژیک روبوت ها را شروع نمائیم و فارغ التحصیلان و شاغلان آینده را برای کار با روبوت ها آماده سازیم.
کامپیوتر و آموزش
به قرن 21 خوش آمدید. قرن ارتباطات و کنار رفتن مرزها، درست است که از نظر فیزیکی هر کدام در یک کشور زندگی می کنیم، اما از طریق شبکه های کامپیوتری با هم در تماس هستیم (هاوبن و هاوبن 1997).
قرن 21 با تغییر شکل دراماتیک جوامع به وسیله شبکه های کامپیوتری شروع شده است. روش زندگی ، چگونگی انجام کار، تفریحات و سرگرمی، و ماهیت روابط انسانی به طور معناداری تغییر کرده است. (جونز 1995 و تیله 1997). جهان آموزش نیز از این تغییر دور نبوده است، و آنچه که معلمان و دانش آموزان انجام می دهند ، زمان و مکان وقوع یادگیری، و ماهیت تجارب یادگیری به طور معناداری دچار تغییر شده است. درس خواندن تغییر کرده است و همه افراد در سراسر

عمرشان فراگیر شده اند و بطور مداوم در فعالیت های یادگیری مختلفی چه رسمی و چه غیر رسمی شرکت می کنند (کیرسلی 2000). این تغییرات اکثراً مدیون ساخت و گسترش کاربرد کامپیوتر می باشد.
تاریخچه بکارگیری کامپیوتر در آموزش به چهار دهه گذشته بر می گردد و غالباً به آن آموزش به کمک کامپیوتر (CAI) یا آموزش کامپیوتر محور (CBI) اطلاق می شود (گیبسون و فیرودر 1998). هر چند که CAI چند زمینه آموزشی را پوشش می داد، اما هدف کلی یکپارچه سازی برنامه ریزی درسی با کامپیوتر بود. ایده اصلی این بوده است که کامپیوتر می تواند آموزش فردی را ارائه نماید. آنچه که در واقع در این فرآیند معلمان و فراگیران را تحت تأثیر قرار داده است، توانایی برقراری تعامل الکترونیکی و جستجو در ذخائر اطلاعاتی می باشد (مادوکس ، جانسون ، وویلیس، 1997).
هر چند کامپیوتر را یک تکنولوژی برتر خوب تأسیس شده می دانند، اما تا زمانهای اخیر به طور گسترده از آن جهت تدریس و تعلیم استفاده نمی شده است. دلیل این رشد در سالهای اخیر کاملاً مشهود است. در حال حاضر میکروکامپیوترها با قیمت نسبتاً متوسطی در دسترس می باشند و از نظر اندازه متنوع بوده و وسایلی علمی، انعطاف پذیر و اثربخش می باشند. در سالهای 70- 1960 آموزشگران خلاق و سازندگان کامپیوتر دست به آزمایش و تحقیق زده و برنامه هایی تدوین کردند که بتوان از کامپیوتر برای بسیاری از اعمال آموزشی استفاده نمود. این کارهای زمینه ای بسیاری از آموزشگران بویژه معلمان ریاضیات و علوم را از اهمیت میکروکامپیوترها بعنوان یک منبع آموزشی آگاه ساخت.
کاربردهای کامپیوتر در کلاس درس

کلید استفاده از کامپیوتر برای آموزش شناسایی و تعیین اهداف رفتاری آموزشی و سپس تعیین اینکه کدام استراتژی به طور اثر بخش تری به فراگیران شما در دستیابی به این اهداف کمک خواهد کرد، می باشد. اگر کامپیوتر فراهم کننده بهترین و مؤثرترین راهبرد و ساختاردهی زمانی یادگیری تحصیلی می باشد، سپس از کامپیوتر استفاده شود. استفاده دقیق و هوشمندانه از کامپیوتر در کلاس درس به اهداف رفتاری معلم و شیوه آموزش و تدریس بستگی خواهد داشت (بانکز 1995).
نرم افزارهای موجود برای کاربردهای آموزشی را می توان به سادگی با توجه به نوع برنامه آموزشبعلاوه دسته بندی برنامه ها مطابق با روش استفاده از کامپیوتر نیز ممکن است. در این فصل انواع مختلف برنامه هایی که سطوح مختلف اهداف رفتاری آموزشی را پوشش می دهند ، بحث خواهد شد.
– للگی:
همانطور که از نام آن می توان فهمید ، این نوع آموزش به معنی قیمومیت یادگیری دانش آموزان می باشد. عملکرد آن همانند عملکرد معلم یا کتاب مرجع در شرح دادن اطلاعات یا مفاهیم برای فراگیران می باشد. در بهترین برنامه های آموزشی کامپیوتری للگی از راهبردهایی بنام آموزش برنامه ای شاخه ای استفاده شده است (موهانتی 1992).
در این روش کامپیوتر اطلاعات را به صورت قطعه قطعه روی صفحه نمایش می دهد. بعد از نمایش چند قطعه اطلاعاتی ، از فراگیران سئوالاتی پرسیده می شود و شروع گام بعدی کامپیوتر به صحت پاسخ فراگیر بستگی دارد. در شکل 1-3 چند قطعه از برنامه کامپیوتری که به فراگیران کمک می کند تا مهارت های حل مسئله (مشکل گشایی) را یاد بگیرند، نمایش داده شده است. همانطور که مشاهده می کنید، کامپیوتر فراگیر را ملزم می کند که به سئوال پاسخ دهد و سپس آموزش بعدی را مطابق با پاسخ فراگیر تنظیم می کند.
– مشق دادن (تعلیم دادن):
اصطلاح مشق دادن کمی بی معنی بنظر می رسد. بعضی از معلمان به شدت بر این عقیده ان

د که تکنیک مشق دادن بی استفاده و مضر می باشد. شاید بدین دلیل که مشق دادن را به حافظه و از بر کردن طوطی وار ربط می دهند مثل زمانی که کلمات را به بچه مشق داده و وی در اثر تکرار و تمرین آنها را حفظ می کند.
اگر ما مشق دادن را تحت عنوان تمرین فراهم کننده مشق تکراری و باز خورد دادن برای اهداف رفتاری از قبل تدوین شده تعریف کنیم. مشهود می گردد که نقش بسیار مهمی در آموزش ایفا می کند در شکلهای 2-3 و 3-3 نمونه هایی از مشق دادن آماده است. در حالیکه شکل 2-

3 روی بخاطر سپاری طوطی وار تأکید دارد. پاسخ به شکل 3-3 مستلزم کاربرد درک و فهم پیچیده ای می باشد. این برنامه به فراگیر بابت پاسخی که می دهد، بازخورد می دهد، همانطور که مشغول تمرین یک مهارت یا مفهوم از قبل آموخته شده می باشد. بهر حال از نظر بسیاری از فراگیران این تکنیک در یاد گیری اطلاعات پایه یک ابزار ارزشمند است و مسیر ارتقاء به اهداف رفتاری رده بالاتر را هموار می سازد.

جدول 1-3 پنج راهنمای پرهیز از استفاده نابجای تکنیک مشق دادن (Drill)
1. مشق بدون نظارت و سرپرستی بخشی از مرحله تمرین و تکرار است نه مرحله یادگیری از آموزش، مشق دادن فقط زمانی مفید است که فراگیر حداقل 95-90 درصد پاسخهای درخواستی کامپیوتر را صحیح پاسخ دهد. در صورت استفاده از این تکنیک در مراحل یادگیری برنامه آموزش، باید حتماً نظارت معلم باشد.
2 نباید در هیچ نقطه ای از مشق کردن فراگیر اطلاعاتی را نفهمیده باشد. اگر فراگیر راجع به بخشی از اطلاعات ارائه شده مشکل داشته باشد، مشق کردن موجب رفع مشکل و تصحیح سوء درک نمی شود.
3 مشق کردن را می توان به کرات انجام داد. اما وقتی که فراگیر بر یک هدف رفتاری تسلط یافت اجرای مکرر آن می تواند برای وی خسته کننده شود. اگر تمرین تکراری و زیاد ضروری است، از روش دیگری استفاده شود.
4 معمولاً این تکنیک بموقع استفاده نمی شود، زیرا بکارگیری آن آسان است . معلم باید در انتخاب آن دقت کند.
5 وقتی که دریل به طور نامناسب استفاده شود ، اغلب بازخوردهایی به صورت مفاهیم سخت و انتزاعی به فراگیر می دهد و بهترین بازده یادگیری آن حفظ کردن بدون فهم دقیق می باشد که موجب کاهش اشتیاق فراگیر در استفاده از راهبردهای دیگر یادگیری می شود.

یک تکلیف مشق کردن خوب ، صرفنظر از اینکه توسط شخص ، کامپیوتر یا سایر ابزارها ارائه شود، باید دارای معیارهای زیر باشد:
• به روشنی روی یک هدف رفتاری آموزشی مناسب متمرکز باشد.
• سئوال یا مشکل را طوری مطرح نماید که شاگرد بداند چکار کند.
• وسیله ، ابزار، یا اطلاعات پیشنیاز برای پاسخ دادن را به طور صحیح و مناسب ارائه نماید.
• به پاسخ فراگیر فوراً بازخورد بدهد.
• در صورت ضرورت اطلاعات اضافی ارائه نماید.
• از سئوالات آسان به سخت پیش برود، همانطور که پاسخ فراگیر نشان می

دهد.
• تا زمانیکه فراگیر تسلط بر هدف رفتاری مورد نظر را نشان دهد، تمرین را ادامه دهد.
– شبیه سازی:
بعضی از فعالیت های آموزشی خاص که بسیار مفید نیز هستند را نمی توان مستقیماً در کلاس درس اجرا کرد یا به نمایش گذاشت. چرا که دارای معایبی از قبیل گرانی، خطرناکی، زمانبر بودن، غیر اخلاق بودن و یا غیر ممکن بودن ، می باشند. غالباً کامپیوتر در چنین مواردی می تواند این فعالیت های آموزشی را به طرقی ارزان، امن، اخلاقی ، کافی و در محیطی عملی شبیه سازی نماید. در شکل 4-3 نمونه ای از چنین شبیه سازی ارائه شده است.
شبیه سازی بایستی بر پایه یک مدل صحیح (به همراه پیش فرضهای منطقی) از پدیده تحت مطالعه باشد. بایستی فراگیران با آن تعامل داشته باشند. بعد از تعامل فراگیر بایستی بازخوردی صحیح ، فوری و اطلاعات دهنده ارائه شود. جهت جلب توجه فراگیران به نکات مهم و کلیدی از نمودارها و علائم معطوف کننده توجه استفاده شود.
– کاربرد ابزاری:
اغلب از کامپیوتر می توان جهت حل مسائلی که قبلاً بدون آن حل می شد، استفاده نمود. تجربه نشان داده است اگر معلم خود با کامپیوتر بعنوان یک ابزار آشنایی داشته باشد آن را به برنامه ریزی درسی خود منتقل می سازد برای مثال بجای ماشین تحریر معمولی از کامپیوتر دارای نرم افزار word یا زرنگار استفاده شود.
روشهای استفاده از کامپیوتر در آموزش
طریقه مفید دیگر دسته بندی کاربردهای کامپیوتر در آموزش، نگریستن به نقش کامپیوتر در تحریک فعالیت آموزشی می باشد (شیبچی 1987). در بعد آموزشی ، کامپیوتر به عنوان وسیله ای جهت ارائه اطلاعات به فراگیران عمل می کند که نقش قبلی معلم یا سرپرست آموزشی را ایفاء می کند. در روش مکاشفه ای کامپیوتر میانجی بین فراگیر و مدل و الگوی جهان واقعی می باشد (مثل تقلید، آزمایشات در شیمی). در روش حدس زنی کامپیوتر فراگیران را قادر می سازد که پاسخ سئوالات «چه می شد اگر ;» را پیدا کنند. و نهایتاً در روش آزادسازی کامپیوتر فراگیر را از تکالیف پرزحمت رها ساخته و زمان تحصیلی وی را برای فعالیت های یادگیری بهتر صرف می

شود.
کامپیوتر چگونه یادگیری را ارتقاء می بخشد.
– یادگیری در حد تسلط:
اصل آموزشی: با در اختیار قرار دادن زمان و کمک کافی ، 95% از فراگیران هر گروهی می توانند به تسلط کامل روی هدف آموزشی تدوین شده دست یابند.
در آموزش سنتی زمان ثابت بوده و میزان پیشرفت تحصیلی در میان گروه بسیار متفاوت بود. برای مثال یک ترم دانشگاهی 16 هفته طول کشیده و در پایان دانشجویان به سطوح مختلفی از تسلط دست یافته و با توجه به نمره در سطوح الف، ب، ج،طبقه بندی می شوند. در یا

گیری در حد تسلط پیشرفت تحصیلی ثابت بوده و زمان دستیابی برای افراد گروه آزاد و متفاوت می باشد. یادگیری در حد تسلط به معنی پاس کردن یا رد شدن درس نمی باشد و در این شیوه استاندارد تحصیلی پائین نمی آید. وقتی که این شیوه به طور موفقی اجرا شود، به استانداردهای بالا دست یافته و فراگیران زمان و کمک فراوانی جهت دستیابی به این استانداردها در اختیار خواهند داشت. دو عیب این شیوه شامل 1) مشکل گروه بندی و زمانبندی کلاسها، 2) فراگیرانی که سرعت بیشتری دارند باید منتظر فراگیران کندتر باشند، این مشکلات قابل حل است اما از بحث این کتاب خارج است.
کامپیوتر به سه طریق زیر به یادگیری در حد تسلط کمک می نماید:
1 فراگیران زیادی جهت رسیدن به اهداف رفتاری آموزش به زمان اضافی و تمرین فردی و بازخورد مناسب نیاز دارند. برنامه های کامپیوتری چنین فرصت های مطالعاتی را برای رفع نیازهای فردی فراگیران فراهم می سازند.
2 برنامه های اضافی را می توان برای دانشجویانی که سریعتر به اهداف مسلط می شوند، فراهم ساخت. این کار را می توان با استفاده از کامپیوتر با سریع سازی حیطه همان هدف، پیشرفت به سمت اهداف بالاتر، یا یکپارچه سازی اهداف یک بخش از درس انجام داد.
3 برنامه های یادداشت برداری و ذخیره اطلاعات و نمرات می توانند به معلمان در نگهداری مدارک وضعیت تحصیلی فراگیران و هماهنگ سازی فعالیت هایی که فراگیران باید در دستیابی به تسلط انجام دهند، کمک نمایند.
– آموزش مستقیم:
اصل آموزشی: زمانیکه معلمان آنچه را که در واقع از فراگیران انتظار می رود که یاد بگیرند را برای آنها شرح دهند و مراحل مورد نیاز جهت انجام یک تکلیف درسی خاص را به آنها نشان می دهند، فراگیران بیشتر یاد می گیرند.
آموزش مستقیم این پیش فرض که فراگیران خودشان به طور فردی بصیرت می یابند را رد می کند. برعکس آموزش مستقیم فراگیران را به طور نظامدار در مراحل یادگیری هدایت کرده و به آنها کمک می کند که هم هدف و هم نتیجه هر مرحله را ببینند. عناصر پایه آموزش مستقیم عبارتند از:
• تدوین اهداف و مقاصد روشن برای فراگیران و اطمینان از اینکه آنها این اهداف و مقاصد را به خوبی درک کرده اند.
• ارائه تکالیف با توالی منظم و خوب سازماندهی شده
• توضیح و نمایش هوشمندانه و روشن موضوعات و عناوین
• پرسیدن سئوالات مکرر جهت بررسی میزان فهم فراگیران از کار و تکلیف خود
• فراهم ساختن فرصت های مکرر جهت تمرین آنچه که یاد گرفته اند.

ثابت شده است که این شیوه در تدریس مهارتهای پایه (مثل یادگیری استفاده از میکروسکوپ یا یادگیری تعریف اصطلاحات مهم بیولوژی) و مهارتهای اساسی مورد نیاز برای یادگیری فعالیت های پیچیده تر بسیار مؤثر است ، آموزش مستقیم یکی از فعالیت های آموزشی است که کامپیوترها آن را به خوبی انجام می دهند.
– پرآموزی:
اصل آموزشی: در یادگیری بسیاری از مهارت ها و مفاهیم ، مطالعه و بکار گیری مستمر آنها تا حد فراتر از تسلط مقدماتی بسیار مهم می باشد.
وقتی که معلم با گروه های بزرگ فراگیران کار می کند، تعداد کمی از آنها سریعاً روی رفتاری درس مسلط می شوند، و عده زیادی به طور متوسط آنها را فراگرفته و عده ای نیز کند می باشند. بعلت محدودیت زمان کلاس، معلم وقتی تسلط گروه متوسط کلاس را مشاهده نمود، سعی می کند که به هدف رفتاری بعدی بپردازد. کامپیوتر در حل این مسئله کمک کننده می باشد. کامپیوتر می تواند به فراگیران کمک کند که به یادگیری در حد تسلط برسند ، مهارت تدریس شده را تمرین نمایند و تا زمانیکه آن را به طور خودکار انجام دهند به تمرین و تکرار بپردازند. با استفاده از نرم افزارهای کامپیوتری که تمرین و تکرار مهارت ها را با محتواها و زمینه ها و فرصت های مختلف امکانپذیر می سازند، فراگیران با انگیزه و علاقه بیشتر به تمرین کافی مهارت و دستیابی به انجام خودکار مهارت و تسلط بر آن دست می زنند.
– مهارت های بخاطر سپاری:
اصل آموزشی: بخاطر سپاری به فراگیران کمک می کند اطلاعات زیادی که فهمیدن و تفکر نقادانه بر پایه آنهاست را جذب کرده و ابقاء کنند. فراگیرانی که اطلاعات را سریعاً و براحتی بخاطر می آورند، در مطالعه اکثر موضوعات راحت هستند.
این اصل با عقیده آموزش چیزی فاتر از بخاط سپاری طوطی وار یا تأکید فراوان روی از بَر کردن مطالب است، مغایر نمی باشد. حفظ کردن فرآیند بخاطر آوردن آسان اطلاعات نمی باشد و به فراگیران امکان می دهد که از اطلاعات به طور اتوماتیک استفاده نمایند. مهارت های رده بالا را می توان بر اساس مهارت های رده پایین ایجاد کرد. اگر که انجام آنها خودکار باشد.
کامپیوترها با فراهم کردن تمرین مکرر و بازخورد دادن نقش مهمی در کمک به فراگیران در بخاطر سپاری و یادداری اطلاعات واقعی ایفاء می کنند. برنامه های کامپیوتری زیادی جهت آموزش فراگیران در یادگیری مهارت های عمومی بخاطر سپاری و بیاد آوری اطلاعات طراحی شده اند.
– للگی همکلاسی:
اصل آموزشی: فراگیرانی که سرپرستی آموزشی سایر فراگیران را به عهده می گیرند، می توانند موجب ارتقاء عملکرد و پیشرفت تحصیلی خود و فراگیر تحت قیمومیت خود شوند.
بعضی از افراد برای تسلط بر اهداف رفتاری آموزش به کمک . قیمومیت انفرادی زیادی نیاز د

ارند. قیمومیت همکلاسی و همسال می تواند به حل این مسئله معلمان کمک نماید. آموزش یک فراگیر توسط فراگیر دیگر زمانی موفق تر است که فرد قیم اصول راهنما و موضوعات خوب ساختار دهی شده ای را از معلم یا کتاب راهنما دریافت نماید. یکی از کمک های کامپیوتر در آموزش این است که فرد قیم نزد دانش آموز فراگیر نشسته و برنامه های مدون تهیه شده توسط معلم را پیگیری نماید.

– یادگیری مشارکتی:
اصل آموزشی: بسیاری از فراگیران در محیط های مشارکتی (جائیکه موفقیت فراگیر با موفقیت کل گروه همیاری می کند) نسبت به محیط های آموزشی رقابتی (جائیکه موفقیت یک فراگیر مستلزم عدم موفقیت فراگیر دیگر است)، بهتر یاد می گیرند. علاوه بر این محیط مشارکتی اغلب موجب پذیرش بیرونی ها به داخل گروه شده و مفهوم از خود فراگیرانی که در محیط های رقابتی احساس کوچکی و ضعف می کنند، را افزایش می دهد.
در محیط مشارکتی ، فراگیران درای انگیزه عامل کمک به سایرین در دستیابی به اهداف رفتاری تدریس می باشند. دانش آموزانی که سریعتر بر اهداف آموزشی مسلط می شوند از مزایای تشریح اطلاعات برای فراگیران ضعیف تر سود می برند و این فراگیران ضعیف از کمک فراگیران دیگر سود می برند. گاهی اوقات یادگیری مشارکتی در برگیرنده تحویل پروژه کار عملی گروهی است که همه فراگیران چه ضعیف و چه قوی ، نمره خوبی می گیرند. یادگیری مشارکتی با استفاده از کامپیوتر خیلی راحتتر می باشد. برای مثال اکثر برنامه های شبیه سازی وقتی که در کار گروهی بکار گرفته می شوند، بهتر عمل می کنند.
سایر روشهایی که در کامپیوتر به تسهیل تدریس و آموزش و ارتقاء یادگیری کمک می کند، در زیر لیست شده اند:
1 پایش و اندازه گیری پیشرفت فراگیران:
خلاصه: پایش دقیق پیشرفت فراگیران، خودفراگیران، معلمان، والدین را قادر می سازد که نکات قوت و ضعف فراگیران را شناسایی نمایند.
اصول راهنما:
A. از برنامه های کامپیوتری استفاده شود که دارای سیستمهای مدیریتی برای پایش پیشرفت فراگیران می باشند.
B. از برنامه های ثبت و یادداشت مدارک استفاده شود.
C. از کامپیوتر جهت تبادل بازخوردها استفاده شود.
2 سوء درک و برداشت های دانش آموزان:
خلاصه: شناسایی سوء درک و برداشت غلط فراگیران به تقویت و ایجاد درک و فهم صحیح مطالب کمک می کند.
اصول راهنما:
A. از برنامه هایی استفاده شود که برداشت غلط فراگیر را تشخیص می دهند.
B. از برنامه هایی جهت تدریس درک و فهم صحیح موضوع اشتباه برداشت شده شود.

3 مهارت ها و دانش پیشنیاز:
خلاصه: دانش و آگاهی غالباً به صورت سلسله مراتبی است و مهارت های رده پائینی بایستی قبل از اینکه به سمت مهارت های رده بالا گام برداشت، آموخته شوند.
اصول راهنما:
A. از برنامه هایی استفاده شود که قادر به بررسی و شناخت مهارت ها و دانش پایه و پیش نیاز باشند.
B. از برنامه هایی استفاده شود که پیش نیازهای فراموش شده را آموزش دهند.

4 باز خورد فوری:
خلاصه: بازخورد زمانی نتیجه بهتری می دهد که بلافاصله بعد از پاسخ داده شود.
اصول راهنما:
A. از برنامه هایی استفاده شود که بازخورد فوری می دهند.
B. از برنامه هایی استفاده شود که باز خورد روشن و تصحیح کننده ای بدهند.
5 درگیری والدین:
خلاصه: والدین باید از وضعیت پیشرفت تحصیلی بچه های خود آگاه بوده و در کمک به یادگیری آنها در گیر شوند.
اصول راهنما:
A. از کامپیوتر جهت برقراری ارتباط با والدین در مورد وضعیت تحصیلی و فعالیت های بچه ها استفاده کنید.
B. از کامپیوترهای خانگی سود بجوئید.
6 شیوه یادگیری:
خلاصه: فراگیران از نظر روشها و شیوه های یادگیری منتخب خود با هم فرق دارند.
اصول راهنما:
A. برنامه هایی استفاده شود که شیوه یادگیری ترجیحی فراگیر همخوان باشد.
B. از برنامه هایی استفاده کنید که مکمل شیوه تدریس ضعیف تر شما باشد.
C. از برنامه هایی استفاده شود که شیوه های یادگیری متنوعی را ارائه نماید.
7 مدیریت کلاس درس:
خلاصه: مدیریت مؤثر کلاس درس امکان استفاده مناسب از وقت کلاس جهت آموزش را فراهم می سازد
اصول راهنما:
A. از کامپیوتر به عنوان ابزار ارتقاء مدیریت کلاس استفاده کنید.
B. از برنامه هایی استفاده شود که حاوی جزء مدیریتی هستند.
8 سئوالات معلم :
خلاصه: اگر معلم سئوالات سطح بالا پرسیده و منتظر پاسخ فراگیران باشد، احتمال ایجاد یادگیری رده بالا بیشتر می شود.
اصول راهنما:
A. برنامه ای انتخاب شود که سئوالات رده بالا بپرسد.
B. از برنامه ای استفاده شود که زمان آموزش به صورت فردی باشد، تا بتوان زمان انتظار را با توجه به ظرفیت فرد تنظیم کند.
9 مهارت های مطالعه ای:
خلاصه: مهارت های مطالعه کردن مؤثر را می توان تدریس و این مسئله همیشه با ارتقاء یادگیری و پیشرفت تحصیلی فراگیران همراه است.
اصول راهنما:

A. به فراگیران یاد دهید که از کامپیوتر بعنوان ابزاری جهت اداره و کمک در یادگیری استفاده کنند.
B. تعمیم دهی تفکر و مهرات های مطالعه را در حیطه های مختلف محتوای درسی به فراگیران بیاموزید.
10 تکالیف درسی:
خلاصه: وقتی که تکالیف درسی به خوبی توسط معلم طراحی شده ، توسط فراگیر انجام شده و در کلاس ارائه شود ، یادگیری ارتقاء می یابد.
اصول راهنما:
A. مشق و تکلیف فراگیران را به کار با کامپیوتر در منزل محول کنید.
B. از فراگیران بخواهید کار خود را در منزل بدون کامپیوتر و با کامپیوتر انجام دهند.
11 آزمایشات علمی:
خلاصه: دانش آموزان علوم را زمانی بهتر یاد می گیرند که آزمایشات را بتوانند به طور عینی مشاهده نمایند.
اصول راهنما:
A. از شبیه سازی کامپیوتری استفاده شود.
B. بر برنامه های للگی و مشق دادن حاوی تصاویر و نمودارهای عینی استفاده شود.
C. از برنامه های تایپ (مثل زرنگار) جهت نوشتن گزارش آزمایشات کامپیوتری و آزمایشات عینی غیر کامپیوتری استفاده شود.
D. از تجهیزات علمی جهت انجام، مشاهده و تحلیل آزمایشات علمی استفاده شود.

مشکلات و معایب استفاده از کامپیوتر در آموزش
در حالیکه کامپیوترها به حل بسیاری از مشکلات آموزشی کمک نموده اند اما آموزشگران را با یک رقابت جدی مواجه ساخته است. بدست آوردن و بکارگیری و اداره کردن نرم افزارها و سخت افزارهای کامپیوتری در آموزش یکی از وظایف بسیار حساس می باشد. معلم و مدیران بایستی تعلیم ببینند و در بعضی از موارد نیاز است که در رفع مقاومت در مقابل کاربرد کامپیوتر در آموزش کوشش شود. انتخاب و توزیع نرم افزارها نمایانده مشکلات لجستیک بسیار جدی می باشد. نرم افزارها بایستی در برنامه درسی گنجانده شوند، و فردی باید استفاده فراگیران از نرم افزارهای آموزشی را نظارت و یا هماهنگ نماید.
ما خواهیم دید که چگونه بکارگیری کامپیوترها در آموزش می تواند بطور بالقوه ای منجر به عواقب منفی جدی شود. بکارگیری غلط آنها می تواند منجر به اتکای نسنجیده و نامعقول به ماشین ،تفکر سخت و غیر قابل انعطاف و ماشینی و پذیرش کورورانه اشتباهات خلق شده بوسیله کامپیوتر شود. فقط با بکارگیری اصول ایمنی ، فراگیران می توانند بطور صحیحی به کامپیوتر دست یافته و از آن سود ببرند. این عواقب منفی را می توان بوسیله درک صحیح از ماهیت مشکلات مواجه شده و مسائل ارائه شده و اقدام فعالانه در پیشگیری از مشکلات و معضلات رفع کرد. در جدول 2-3 خلاصه از مشکلات و راه حل آنها لیست شده است:

________________________________________
جدول 2-3 خلاصه ای از مشکلات احتمالی استفاده از کامپیوترها در آموزش
________________________________________
1 کامپیوتر گران می باشد:

راه حل.
• در مورد هزینه گران آن در مقابل هزینه – اثر بخشی آن قضاوت کنید.
• استفاده از کامپیوتر را بطور مناسب برنامه بندی کنید تا به تعداد کمتری نیاز داشته باشید.
• برای معلمان تخفیف بگیرید.
• بصورت یکجا و به تعداد زیاد خرید کنید.
• در صورت تناسب از شبکه های کلونی شکل استفاده کنید.
2 کامپیوترها به ابقاء و نگهداری و ارتقاء نیاز دارند:
راه حل:
• از کامپیوترها با دقت استفاده کنید، تا به تعمیر نیاز ناشته باشند.
• رفع مشکلات جزئی را به معلمان و فراگیران بیاموزید.
• سخت افزارهایی را خریداری کنید که تامین و نگهداری آنها راحت باشد.
• با یک مرکز قرار داد سرویس ببندید.
• شخصی را به سمت ابقاء و ارتقاء برگزینید.
3 معلمان به آموزش و تعلیم استفاده از کامپیوتر نیاز دارند.
راه حل:
• کارگاههای داخلی برگزار کرده و بابت شرکت به معلمان پاداش بدهید.
• تبادل اطلاعات و ایده ها را در میان معلمان تقویت و تشویق کنید.
• ارتباط کامپیوتر با تدریس اثر بخش را نشان دهید.
• اجازه دهید معلمان در تعطیلات کامپیوتر را به منزل ببرند.
4 بعضی از معلمان در مقابل کاربرد کامپیوتر در آموزش مقاومت می کنند.
راه حل:
• ترس معلمان را از طریق آشنا سازی و تعلیم برطرف کنید.
• استفاده از کامپیوتر را حرفه ای و بدون وقفه معرفی کنید.
• تداوم استفاده از روشهای غیر کامپیوتری اثر بخش را نیز تشویق کنید.
5 بعضی از مدیران در مقابل بکارگیری کامپیوتر مقاومت می کنند.
راه حل:
• بطور آشکار با اثرات منفی کامپیوتر مقابله کنید.
• ترس ها را از طریق آشنا سازی با کامپیوتر کاهش دهید.
• هزینه – اثر بخش بودن آنها را نشان دهید.
6 مشکل بودن انتخاب نرم افزار مناسب.
راه حل:
• مقالات و ژورنالهای حرفه ای را بخوانید.

• با نرم افزارهای حیطه کاری خود آشنا شوید.
• نرم افزارهای تصویب شده را بخرید.
• به ناشران و تهیه کنندگان معتبر متکی باشید.
7 گرانی نرم افزار خوب.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
سه شنبه 95 مرداد 19 , ساعت 4:20 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  تحقیق ساواک word دارای 17 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق ساواک word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق ساواک word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق ساواک word :

ساواک:
سازمان امنیت و اطلاعات کشور که معمولاً به اختصار ساواک خوانده می‌شود، از روز بهمن سال تا سازمان اصلی پلیس امنیتی و اطلاعاتی ایران در زمان سلطنت محمدرضاشاه پهلوی بود که قدرت و اختیارات بسیاری در توقیف و بازجویی افراد داشت. این سازمان به ویژه در سالهای دهه و قبل از پیروزی انقلاب و سرنگونی رژیم سلطنتی، نفرت‌انگیزترین و مخوف‌ترین نهاد حکومتی در بین مردم به‌شمار می‌آمد.
ساواک در سال ( میلادی) تشکیل شد. مقامات و ماموران آن عمدتاً از ماموران فرمانداری نظامی و رکن دو ارتش و شهربانی تأمین می‌شدند و وظیفه اصلی این سازمان شناسایی و نابود کردن کلیه کسانی بود که به نحوی با دیکتاتوری شاه به مخالفت بر می‌خاستند و طبق منابع موثق غربی ، ساواک برای این منظور از هر ابزاری از جمله شکنجه استفاده می‌نمود .طبق گفته یک کارشناس سابق سازمان اطلاعاتی آمریکا، سیا با نام «جسی جِی لیف» (Jesse J. Leaf)، تکنیکهای شکنجه توسط سیا به اعضای ساواک تعلیم داده می‌شد. پس از انقلاب و سرنگونی استبداد شاهنشاهی در سال ، یک حلقه فیلم در رابطه با این سازمان پیدا شد که توسط سازمان سیا برای آموزش ساواک در نحوه شکنجه دادن زنان ساخته شده بود. ساواک با همکاری مشاوران آمریکایی و اسرائیلی و با الگو قراردادن سازمان سیا شکل گرفت. کارشناسان سیا و سپس موساد در ایران به طور فعال به آموزش متدهای خبرچینی و جمع‌آوری اطلاعات مربوط به مخالفان رژیم شاه، به اعضای ساواک پرداختند. همچنین کتابی که پس از انقلاب توسط حسین فردوست، یکی از مقامات بلندپایه این سازمان نگاشته شده‌است نیز ، بر نقش بارز عوامل اطلاعاتی آمریکا و اسرائیل در شکل گیری ساواک تاکید می‌ورزد. (ابزار شکنجه مخصوص ساواک برای کشیدن ناخن.)
تکنیکهای شکنجه‌گری ساواک شامل: واردآوردن شوک الکتریکی، شلاق‌زدن، کتک‌زدن، داخل نمودن خرده‌شیشه و یا آب جوش در مقعد، بستن وزنه‌های سنگین به بیضه و کندن و کشیدن دندان و ناخن می‌شد.
بدین ترتیب، ساواک در تمام روزنامه‌ها حضور داشت و برای آنها سر مقاله می‌نوشت یا مطالب را دیکته می‌کرد. در ادارات همه زیر نظر بودند؛ در ضیافتها هر کس به فرد مجاور خود بدگمان می‌شد. در اتاقهای هتلها میکروفون کار گذاشته بودند؛ کتابها و حتی نامه‌هایی که از خارج می‌رسید کنترل می‌شد. نامه‌ها با بی‌دقتی بسیار باز و بعد با سنجاق دوخته می‌شد.
ساواک گاه برای دستگیری یک گروه کوچک، برای آنکه فرد یا افراد مورد نظر نگریزند، دهها نفر را دستگیر می کرد. ایجاد کمیته مشترک ضد خرابکاری به کمک شهربانی در سال 1350 به ساواک حضور آشکار بیشتری بخشید. بدین ترتیب ساواک توانسته بود جز تعدادی از رهبران مذهبی و برخی از روشنفکران و تبعید شدگان به خارج، همه را بترساند.
ساواک در راستای کنترل مخالفان در خارج از کشور پولهای هنگفتی برای رؤسای ساواک درخارج ارسال می‌کرد و به اشخاص داخلی یا سیاستمداران و نشریه‌های خارجی مبالغ بسیاری حق السکوت می‌داد.
قانون تشکیل ساواک در برگیرنده سه ماده اصلی بود.
1-ساواک بخشی از نخست وزیری بوده و رئیس آن را شاه منصوب می‌کرد. رئیس این سازمان عنوان معاون نخست وزیر را داشت.
2- وظایف ساواک جمع‌آوری و کسب اطلاعات لازم برای حفظ امنیت ملی، کشف جاسوسی و کسب اطلاعات درباره افرادی که قوانین مربوط به اقدامات ضد سلطنت، مخالفت مسلحانه، جنایات نظامی و سوء قصد به جان شاه و ولیعهد را نقض کرده باشند.
3- مأموران ساواک برای داوری در مورد جنایاتی که در حوزه قضایی آنان قرار می‌گیرد و بر طبق سیستم دادگاههای نظامی که برای محاکمه متهمان به جنایات سیاسی بر پا شده، در حکم قضات نظامی هستند. وظیفه اصلی ساواک شناسایی و نابود کردن کلیه کسانی بود که به نحوی با دیکتاتوری شاه به مخالفت بر می‌خاستند.
تاریخچه و عملکرد ساواک:
پس از کودتای 28 مرداد 1332، آمریکا، فضا و شرایط را به‌منظور حضور و حاکمیت بلامانع خویش در ایران مساعد یافته و در صدد برآمد تا در تمام شئون ایران دخالت کرده و جایگزین انگلیس شود. یکی از زمینه‌های مورد نظر، بخش امنیتی و اطلاعاتی بود. تا پیش از این مقطع‌، انگلیس از حضوری پررنگ‌تر برخوردار بود و آمریکا نیز به‌منظور کسب جایگاه مناسب تلاش می‌کرد; ولی نتایج جنگ جهانی دوم و توافقات جدید در تعیین حوزه‌های نفوذ و همچنین کمک مؤثر و مستقیم آمریکا در پیروزی کودتا و بازگرداندن محمدرضا به ایران در سال 1332، آزادی عمل بیشتری را برای آمریکا فراهم کرد و از این تاریخ بود که آمریکایی‌ها، با تمام امکانات وارد عرصه‌های مختلف شدند و حاکمیت بلامنازع خود را تثبیت کردند. در این راستا، هدایت و کنترل دو پایگاه بیش از دیگر پایگاه‌ها مورد نظر آنها بود: ارتش و راه‌اندازی سازمان اطلاعات و امنیت داخلی‌. اولی‌، به‌منظور حفاظت و حراست از مهره‌ای که توسط آنها مجدداً در ایران روی کار آمده بود، در مقابل هجوم بیگانگان و ایجاد نقش ژاندارمی در منطقه خاورمیانه برای سرکوبی نهضت‌های آزادی‌بخش‌; و دومی‌، به‌منظور حمایت و پشتیبانی و حفظ او در مقابل نیروهای داخلی‌. البته باید توجه داشت که این دو، هدف اصلی و غایی آمریکا نبود، بلکه اهداف اصلی‌تر دیگری نیز مدنظر بوده‌اند:

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
سه شنبه 95 مرداد 19 , ساعت 4:20 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله شجاعت word دارای 31 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شجاعت word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شجاعت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شجاعت word :

جرات و شهامت یک کیفیت روحی است که ترس را از خطر یا بحران تشخیص می دهد اما شخص را قادر می سازد که با این خطر و بحران با آرامش و خونسردی و استحکام مواجه گردد. جرات یک کیفیت فکری و روانی است که شخص را بر خود مسلط می سازد و به او توانائی و نیرو می بخشد تا مسئولیت را قبول کرده و در وضعیتها و شرائط تهدید آمیز بطور صحیح عمل نماید.
این خصیصه برای رهبری اهمیت حیاتی دارد.
شهامت اخلاقی یعنی شناختن و تشخیص دادن حقیقت و ایستادگی برای آنچه که حق من است علیرغم عدم رضایت عمومی، رهبری که دارای شهامت اخلاقی است اشتباهات و خطاهای خود را اعتراف می کند اما وقتی مطمئن است که تصمیمات و نظریات او درست و صائب می باشد آنها را ابراز می دارد. برای اینکه در تحصیل و نمایش جرات و شهامت بخود کمک کنید موارد زیر را در نظر بگیرید:
1- عکس العملهایتان را در مقابل احساس بررسی کرده و درک نمائید.
2- بوسیله توسعه و پرورش خویشتن داری و آرامش، ترس خود را کنترل نمائید.
3- در مرحله فکر کردن روش منظم و مرتبی داشته باشید و خطرات جسمی را د در مغزتان بزرگ نکنید.
4- برای آنچه که فکر می کنید صحیح است ایستادگی کرده و از اینکه مورد اتهام و سرزنش عامه قرار خواهید گرفت بخود هراس راه ندهید.
5- وقتی مرتکب قصور و غفلت می گردید ملامت و سرزنش را بپذیرید..

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
سه شنبه 95 مرداد 19 , ساعت 4:20 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله در مورد اقتصاد خرد word دارای 26 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله در مورد اقتصاد خرد word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله در مورد اقتصاد خرد word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله در مورد اقتصاد خرد word :

اقتصاد خرد

مقدمه :
کتاب آنجلو آنجلو پولوس را که شادروان امیر حسین جهانکلو استادش اقتصاد توسعه، تحت عنوان ((جهان سوم در برابر کشورهای غنی)) (1) ترجمه کرده بود و دوباره پیش روی می آورم. خواندن نخستین بار این کتاب و کتابهای دیگر، در سال 1353، چند ماهی پس از انتشار این دو کتاب بر دانش و تجربه امروزی متکی نبود. از یک سو، هنوز از آغاز راه دانش اقتصاد و جهان مشمول C2 (glo bal(economics فاصله زیادی نگرفته بودیم؛ و از سوی دیگر، دانش اقتصاد و توسعه به آزمون نظرها کشف نظرهای تازه و تحلیل گردآمده های واقیعت های جهان در حال توسعه نرسیده بود. باری، در واقع خیلی چیزها بسیار فام تر از آن بودند که ادعای بینش و یافته های نسبتاً کامل را توجیه کنند با این وصف، چنین اعاهایی، درست یا نادرست،‌ امام پر شور و محکم،‌ ارائه می شدند.

دو جنبه مهم در اقتصاد بین الملل
نوسان های اقتصادی در جهان صنعتی پیشرفته،‌صرف نظر از آن که بروز و بازگشت آن را با کدام نظریه بحران توضیح دهیم، دارای جنبه های عینی و مشخص اند. یکی از این جنبه ها کاهش جدی تقاضا برای کالاهایی است که کشورهای کم توسعه به آن شدیداً وابسته اند. نمونه های مشخص آن کاهش تقاضا برای نفت، مس، قلع، سرب،‌قهوه، کاکائو، موز و کالاهای دیگر است بی تردید درجه انعطاف پذیری (یا به اصطلاح اقتصادی ضریب کشش پذیری تقاضا) برای این کالا متفاوت است. برخی از آن ها خیلی تند و با نوسان های زیاد قیمتشان بالا و پائین می رود، برخی کمتر. تا قبل از افت سال 1998ـ1997 دربهای جهانی نفت بهای این ضروری ترین کالا برای جهان صنعتی ثابت تر از آن چه هست پیش بینی می شد. کاهش تقاضا در کشورهای توسعه یافته ـ و به دنبال آن یا همراه با آن در کشورهای کم توسعه ـ برای صادرات اصلی کشورهای کم توسعه دلایل چندی دارد :

یکی از آنها فروکش اقتصادی (سقوط و سراشیبی سطح فعالیت ها) و دیگری بحران (پایین ترین مرحله سقوط که مدتی دوام می آورد) است که خود می تواند بیانگر جنبه ای از نوسان های ادواری ذاتی نظام سرمایه داری یا ناشی از اشتباه های سیاستگذاری اقتصادی یا وارد آمدن ضربه های خارجی بر اقتصاد آنها باشد.
دلیل دیگر، جایگزین کردن مصرف یک کالای متعلق به کشور کم توسعه با یک کالای دیگر متعلق به کشورهای صنعتی یا کشورهای تازه صنعتی است. این جایگزینی می تواند یا به خاطر شرایط فن شناسی جدید، یا به خاطر محدودیت های طبیعی و اقتصادی یا به خاطر ارزانی نسبی کالای دوم باشد. اما به هر حال در این جایگزینی دو انگیزه مهم است. هزینه ای و تولیدی. مثلاً جایگزینی در مورد نفت ایران یا به دلیل کاهش هزینه تولید انرژی جایگزین پدید می آید یا به دلیل استفاده از ماده ای که تولید تازه تر یا متنوع تری را به جای فرآورده های قدیمی پتروشیمی میسر می سازد به هر حال هر دو انگیزه در انگیزه های اصلی تر،‌ یعنی تبلور می یابد.
دلیل بعدی سلیقه و تبلیغات و ممنوعیت های سیاسی یا بازی های گمرکی و ناگمرکی است که یا به انگیزه دستیابی به منافع مستقیم اقتصادی یا به خاطر مداخله ای دولت های سرمایه داری صورت می گیرد فرآیند تبلیغات یا آگاهی رسانی درست یا نادرست ـ بر میزان مصرف مؤثر می افتد.
تأثیر جایگزینی می باید هم با مقدار تغییر در قیمت و هم با مقدار تغییر در تقاضا سنجیده شود. برخی اوقات نه کاهش قیمت، بل افزایش قیمت مسئله ساز می شود. مثلاً اگر در خود جوامع غربی قیمت مشروب یا سیگار بالا برود اما تقاضا چندان پایین نیاید، در این صورت حاصل ضذب قیمت در مقدار تقاضا، یعنی درآمد فروش به نفع شرکت تولید کننده مشروب یا سیگار بالا می رود اما اکثر تقاضا خیلی پایین بیاید، راهی که برای شرکت ها باقی می ماند انتقال این کالا به خارج از کشور است. در مورد سیگار چنین وضعیتی تحقق یافته است در این صورت، این، بحران اقتصاد

ی به اضافه بحران بیماری زایی و خطر مرگ است که به خارج انتقال می یابد.
تغییر در روند سلیقه و گرایش مصرفی موضوع دیگری است. در ایالات متحده آمریکا مردم برای خرید اتومبیل ژاپنی و کره ای رغبت زیادی نشان می دهند. البته جهان بسیار صنعتی و متحول در مواردی به این نتیجه رسیده است که انتقال بار تولید شماری از کالاهای مصرفی اش به کشورهای برگزیده مستعد (تازه صنعتی شده ها) چند خاصیت مهم دارد :
ـ کاهش هزینه تولید و ارزان کردن هزینه زندگی برای مردم کشورهای صنعتی.
ـ کاهش هزینه های احتمالی زیست محیطی.

ـ ایجاد بازار متقابل در کشورهای برگزیده، که احتمالاً پر جمعیت هم هستند و می توانند فعالیت صادرات مجدد خرید از غرب و فروش به کم توسعه ها، در مراحل مختلف فرآیند تولید را نیز بر عهده بگیرند.
2ـ مروری بر روند سرمایه گذرای خارجی در جهان
سرمایه گذاری خارجی انتقال مالی (پول و اعتبار و اوراق بهادار) یا کالایی (مواد اولیه، کالای سرمایه ای، کالای مصرفی) یا فن شناختی (در چاترچوب تجهیزات،‌نیروی کار و موز کار) از یک کشور صادر کننده (موسوم به کشور ((صادر کننده سرمایه))) به یک کشور دریافت کننده (موسوم بر کشور ((میزبان))) به منظور استفاده در تأسیس واحدهای اقتصادی و ازای مشارکت مستقیم یا مستقیم در عواید آن است سرمایه گذاری خارجی با تجارت خارجی تفاوت دراد وتفاوت آن به نحوه ای استفاده از مورد انتقال یافته در اداره واحد اقتصادی است سرمایه گذاری خارجی با نقل و انتقال سرمایه ممکن است به صورت سرمایه گذاری در احداث واحد اقتصادی درآید یا خیر. اگر این دو یکی نبودند، نقل و انتقال سمایه به طور صرف مربوط به دریافتی های بانکی و دولتی برای چیران کسری تراز پرداخت اه یا انتقال مازاد آن به خارج می شود.
پس امر مهم در سرمایه گذاری خارجی تبدیل آن به واحد اقتصادی است.
وام های خارجی ممکن است در چارچوب سرمایه گذاری خارجی صورت بگیرند یا خیر. در حالت اخیر این وام ها در اختیار دولت ها یا بانکها هستند که برای فعالیت عمرانی، جبران کسری تر از پرداخت ها، خریدهای خارجی و جزء آن به کار می رود.
سرمایه گذاری خارجی ممکن است به صورت سرمایه گذاری مستقیم خارجی یا به صورت خرید اوراق بهادار باشد. در حالت اول سرمایه گذاری خارجی به طور عمده وارد سیستم مدیریتی تولید کالا و خدمات و بهره برداری از بنگاه می شود. اما در حالت دوم سرمایه گذار سهام بنگاهی وامی خرد و مانند هر سهام دار عادی در انتخابات هیأت مدیره شرکت می کند و در چارچوب تصمیم

ات شرکت قرار می گیرد.
برنامه ریزی و ارزیابی چند برنامه در ایران
1ـ مدخل : برنامه ریزی هم در اقتصادهای موسوم به سوسیالیستی و هم در اقتصادهای
ارشادی، همواره به عنوان ابزاری مفید در نظر گرفته شده است. اما فاید مند بودن عملی این ابزار بستگی به شرایط متنوعی دارد که می توان آنها را در چند گروه به صورت زیر طبقه بندی کرد :
ـ در اقتصادهای با برنامه ریزی متمرکز،‌بستگی به عملکرد بروکراسی حاکم و نحوه ای انتخاب های

استراتژیک آن را دارد و بازار و بخش خصوصی را هم مهار و هم هدایت می کند، بستگی به برآیند نیروهای اجتماعی ـ‌اقتصادی و مقاومت یا همسازی آنها با هدف ها و تحولات پدید آمده با برنامه را دارد.
ـ در هر حال این فرد برنامه (به هر قیمت و ره بها و به هر گونه و هر تأثیرگذرای) نیست که مفید بودند آن را به دست می دهد. موفقیت برنامه بستگی به ساز کارهای عملی و تحد کساهای پدید آمده از سوی آن برنامه دارد.
ـ شرایط دیگر برای مفید بودن برنامه، واقع گرایی برنامه ریزی به معنای درک محتوای تیمی که برایش برنامه ریزی می شود و تیم برنامه از یک سو و تطبیق میان امکانات موجود و قابل دستیابی با امکاناتی که برنامه برای رسیدن به هدف های خود در سر پرورانده است، از دیگر سوست.

2ـ کلیات اقتصادی سیاسی برنامه اول و دوم ایران
برنامه اول، در واقع، دستور کاری بود برای مرمت و بازسازی اعادی سازی اقتصاد و
جبران برخی از خسارت ها و عقب ماندگی ها و تأمین نیازمندی هایی چون آب و برق، عمران شهری و نیز اصطلاحاتی در فرآیند تولید صنعتی و کشاورزی. من این برنامه را،‌به هر حال با توجه به نهادهای مستقیم و فشارهای نامستقیم همزمان و بعدی، برنامه موفقی ارزیابی نمی کنم. درباره برنامه دوم، خیلی کسان دیگر با من بر سر مدهای ناموفق بودن هم عقیده اند با این وصف، برنامه اول، در واقع برای شرایط پس از جنگ،‌با توجه به گروههای ذی نفوذ اقتصادی تدوین می شد. گروهی که تکنوکراسی و بخشی از مجلس را از حیث سیاسی و بخش مهمی از نمایندگی کارفرمایی صنعتی و ساختمان سازی شهری و سرمایه های فعال تر را از حیث اقتصادی، در اختیاز داشت ذی نفع نفوذ بودن را درهم می آمیخت.
طبیعی بود که به رغن سیاست پنهان پروستریکا آرمی، گلانسوست خیر)) و به رغم ایجاد فضای سیاسی و اجتماعی با وزش کاملاً ملایم ((هوای تازه)) باز هم برای ایران پس از شروع جنگ و پس از خرداد 1360، شرایط ناگزیر پدید آمده فرصتی بود برای جا به جا شدن و برای کارکردهای هشیارانه تر و ارادی تر از سوی لایه هایی از جامعه از جمله روشنفکران،‌کارشناسان مستقل و ((سیاسی ها)) با این وصف چشمان تیز بین اقتصاددانان و جامعه شناسان و سیاست شناسان آگاه و مستقل،‌نشانه هایی از آسیب رسانی و ایجاد نارضایتی در لایه های متوسط و پائین تر از متوسط را در اوج دوره
1373ـ1370 تشخیص می داد.
در برنامه دوم که آغاز آن زیر فشار و با خواست عمدی مجلس، یک سال به تعویق افتاد، هم،‌ آثار اختلاف میان فعال تر در صحنه تولیدی و تند رشدتر، رقابت شدیدی را آغاز کرده بود، بروز نمود فرآیند محدودیت و نارسایی به صورت گرانی و بیکاری، رشدی سریع تر از آثار رشد زا و رونق زای اقتصادی آغاز کرد دیگر، به چشمان سلح اقتصاددانان نیازی نبود تا مشکلات دریافته شوند.
3ـ ارزیابی کارنامه اقتصادی 10 ساله ایران : 1378ـ1368

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
سه شنبه 95 مرداد 19 , ساعت 4:19 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله مفاهیم حسابداری بهای تمام شده word دارای 67 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مفاهیم حسابداری بهای تمام شده word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مفاهیم حسابداری بهای تمام شده word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مفاهیم حسابداری بهای تمام شده word :

گفتار اول : حسابداری بهای تمام شده ( حسابداری صنعتی )
آنچه که در کشور ما به عنوان حسابداری صنعتی خوانده می شود حوزه ای از حسابداری است که با اندازه گیری و ثبت و گزارش اطلاعات مربوط به اقدام بهای تمام شده سر و کار دارد .
2 ـ موارد کاربرد حسابداری بهای تمام شده :
کاربرد اولیه اطلاعات مربوط به بهای تمام شده در تصمیم گیری ها و ارزیابی عملکردهای توسط مدیران است که در داخل ساختمان توسط مدیران به منظور ارزیابی فعالیتهای سازمان یا نیروی انسانی و یا به عنوان مبنای برای اتخاذ تصمیم بکار برده می شود .
3 ـ حسابداری مالی و حسابداری بهای تمام شده :
حسابداری مالی : با تهیه آن دسته از اطلاعات سر و کار دارد که برای استفاده کنندگان خارجی از مؤسسه نظیر سرمایه گذاران و بستانکاران و تحلیلگران مالی و اتحادیه های کارگری و علاقه مندان خارجی تهیه می شود .

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
<   <<   111   112   113   114   115   >>   >

لیست کل یادداشت های این وبلاگ