
طرح(کارآفرینی) شبیه سازی شکل دهی ورقها با استفاده از فرمول بندی الاستو پلاستیک word دارای 53 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد طرح(کارآفرینی) شبیه سازی شکل دهی ورقها با استفاده از فرمول بندی الاستو پلاستیک word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی طرح(کارآفرینی) شبیه سازی شکل دهی ورقها با استفاده از فرمول بندی الاستو پلاستیک word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن طرح(کارآفرینی) شبیه سازی شکل دهی ورقها با استفاده از فرمول بندی الاستو پلاستیک word :
خلاصه
امروزه شبیه سازی شکل دهی ورقها ، امکان بررسی رفتار ورق در حین شکل دهی و در نتیجه طراحی ابزار مناسب قبل از فرایند ساخت را فراهم می سازد. این مسئله به ویژه در ساخت قالب قطعات با ابعاد دقیق بسیار حائز اهمیت است و می تواند هزینه های ساخت قالب را بطور قابل ملاحظه ای کاهش دهد. در این میان برای رسیدن به دقت مورد نظر انتخاب یک مدل ریاضی مناسب برای تغییر شکل الاستیک پلاستیک ورق از اهمیت ویژه ای برخوردار است. در این تحقیق مهمترین فرمول بندیهای مورد استفاده در تغییر شکلهای الاستوپلاستیک با کرنشهای بزرگ در سی سال اخیر مورد بررسی قرار گرفته است. نتایج بدست آمده از این بررسیها نشان می دهد که فرمول بندی ارائه شده توسط Xiao, Bruhns , Meyers(2000) که بطور اختصار X-B-M(2000) نوشته می شود بسیاری از نواقص فرمول بندیهای قبلی را برطرف نموده است. در این تحقیق فرمول بندی الاستوپلاستیک X-B-M (2000) برای شبیه سازی شکل دهی ورقها انتخاب شده است. در این فرمول بندی از نرخ تنش لگاریتمی بر مبنای اسپین لگاریتمی و نیز معیار کرنش لگاریتمی استفاده شده است.
در این بررسی همچنین فرمول بندیهای مختلف برای پوسته ها با سه ، پنج ، شش و هفت درجه آزادی مورد بررسی و مقایسه قرار گرفته است
مقدمه :
فرایند شبیه سازی شکل دهی ورقها بدلیل غیر خطی بودن معادلات حاکم بر آن از جهات مختلف دچار محدودیت می باشد. از یک طرف می بایست یک فرمول بندی ریاضی دقیق و کارآمد را برای مدلینگ رفتار ورق بکار برد و از طرف دیگر تکنیکهای عددی انعطاف پذیر و دقیقی برای حل معادلات مورد نیاز است. مؤثرترین روش عددی برای حل مسائل الاستوپلاستیک ورقها ، روش المان محدود است. در این روش ابتدا مسئله فیزیکی که شامل تغییر شکل الاستوپلاستیک یک پوسته تحت بارهای معین و شرایط مرزی ویژه ای می باشد، با استفاده از فرضیات ساده کننده به یک سری معادلات دیفرانسیل تبدیل شده و پس از آن معادلات بدست آمده به روش المان محدود حل می شوند. واضح است که روش المان محدود فقط مدل ریاضی انتخاب شده را حل خواهد کرد و کلیه فرض های مورد نظر در این مدل در جواب پیش بینی شده منعکس خواهد شد. در شبیه سازی شکل دهی ورق، نمی توان انتظار اطلاعاتی بیشتر از آنچه که در مدل ریاضی نهفته است را داشت. بنابراین در فرایند شبیه سازی شکل دهی ورقها، انتخاب مدل ریاضی مناسب برای تغییر شکلهای الاستوپلاستیک ، نقش تعیین کننده ای در نتایج بدست آمده خواهد داشت.
در سالهای گذشته بدلیل نبود امکانات سخت افزاری پیشرفته و سریع برای حل مسائل عددی، از اثرات غیر خطی مدلهای ریاضی صرفنظر می شد بگونه ای که با کمترین کوشش جوابهای مناسبی از شبیه سازی بدست آید. اما امروزه بدلیل توسعه سریع و
روزافزون سخت افزارهای رایانه ای ، سرعت انجام محاسبات بطور شگفت آوری افزایش یافته است ، لذا ضروریست همگام با پیشرفتهای رایانه ای در برنامه های شبیه سازی، از معادلات دقیقتر که اغلب پیچیده هستند استفاده گردد. در این راستا تحقیق حاضر در قالب رساله دوره دکتری با هدف افزایش دقت نتایج شبیه سازی شکل دهی ورقها تعریف شده است.
در این تحقیق ، ابتدا آخرین یافته های علمی در زمینه های مختلف شکل دهی فلزات از قبیل : فرمول بندیهای الاستوپلاستیک ،معیارهای تسلیم ، اثر ناهمسانگردی ، فرمولاسیون پوسته ها و برخی محدودیت های فرایند شکل دهی ورقها مورد بررسی اجمالی قرار گرفت . براساس این بررسیها ، نقش فرمول بندی های الاستوپلاستیک در افزایش دقت برنامه شبیه سازی از سایر عوامل مهمتر تشخیص داده شد. لذا ادامه بررسیها بطور گسترده ای در این زمینه متمرکز گردید و نهایتاً فرمول بندی الاستوپلاستیک براساس نرخ تنش لگاریتمی و نیز معیار کرنش لگاریتمی برای شبیه سازی انتخاب گردید.
مروری بر تحقیقات انجام شده
شبیه سازی شکل دهی ورقها
اولین گزارشها در زمینه شبیه سازی شکل دهی ورقها توسط Sommer ارائه شده است. پس از آن Swift(1951) بر مبنای فرضیات فراوانی مدل خود را ارائه نمود. به دنبال آنSchofman (1964) با فرض ناچیز بودن تغییرات ضخامت ، ایده خود را که با نتایج واقعی اختلاف زیادی داشت را مطرح کرد. Woo(1964) تغییرات و نیز نحوه توزیع تنش ها را در قسمت مرکزی ورق در حالتیکه قطعه با سنبه کروی تغییر شکل می یافت محاسبه نمود. در این مدل اثر اصطکاک و کار سختی و نیز تغییر ضخامت در نظرگرفته شده بود. پس از آن Golovilov (1974) با اعمال تئوری تغییر شکل Hill دقت کافی بدست نیاورد. Yoshida نیز با استفاده از تئوری Hill و بدلیل حذف مرحله تغییر شکل الاستیک نتایج دقیقی بدست نیاورد. Wang, Budinsky (1978) با استفاده از تئوری غیر خطی پوسته ها برای مواد الاستوپلاستیک و با در نظر گرفتن اصطکاک کولمب در سطح ورق و ابزار و نیز معیار تسلیم ون میزز ،روند تغییرات تنش کرنش را تخمین زدند. Massoni نیز به کمک روش المان محدود و با استفاده از تئوری پوسته ها و اصل کار مجازی برای مواد الاستوپلاستیک ،مدل خود را که با نتایج تجربی Ghoosh , Hecker (1975) مطابقت قابل قبولی داشت ارائه داد.
Kobayashi , Kim (1978) با فرض رفتار کاملاً پلاستیک ماده ، فرایند شکل دهی ورق با شکل قالب مربعی را که نتایج آن با نتایج تجربی انطباق مناسبی داشت را شبیه سازی کردند. Nakamachi (1988) تحقیقات کاملتری را در زمینه شبیه سازی شکل دهی ورقها انجام داده است. وی با استفاده از تئوری پوسته ها و با در نظر گرفتن اثر کار سختی و ناهمسانگردی و اثرات اصطکاک و شرایط تماسی ،تغییر شکل الاستوپلاستیک ورقها را به کمک روش المان محدود شبیه سازی نمود. پس از آن Chung (1988) فرایند شکل دهی ورق به اشکال متقارن با استفاده از سنبه نیمکره در شرایط کرنش صفحه ای را شبیه سازی کرد. وی برای اعمال رفتار ناهمسانگردی ورق ، تئوری Hill را مورد بررسی قرار داد. برای تعریف سطح قالب و سنبه نیز از یکسری خطوط مستقیم و منحنی استفاده نمود. برای تعیین شرایط تماس در هر مرحله از نفوذ سنبه ، مختصات گره های سطح ورق با این خطوط مقایسه شده و شرایط تماس مربوطه هر گره تعیین می گردید. در محاسبات انجام شده از اثر کرنش ضخامتی و نیز خمش صرفنظر شده بود.


توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
پاورپوینت موفقیت در ضرب المثل ایرانی word دارای 28 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت پاورپوینت موفقیت در ضرب المثل ایرانی word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
لطفا به نکات زیر در هنگام خرید
دانلود پاورپوینت موفقیت در ضرب المثل ایرانی word
توجه فرمایید.1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه
دانلود پاورپوینت موفقیت در ضرب المثل ایرانی word
قرار داده شده است
2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید
3-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی 12 ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد
4-در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است
بخشی از متن پاورپوینت موفقیت در ضرب المثل ایرانی word :
اسلاید 1 :
آستین بالا زدن :
کنایه از با عزمی جزم کاری را شروع کردن نظیر : دامن به کمر زدن
از تو حرکت از خدا برکت :
اگر انسان تلاش و کوشش کند خداوند حتماً به او روزی و موفقیت در انجام کاری که در آن قدم برداشته عطا خواهد کرد .
آشپز که دو تا شد آش یا شور می شود یا بی نمک :
کار را باید به کاردان واگذار شود و در دخالت دیگران در امور ، پریشان احوالی و نابسامانی است .
اسلاید 2 :
اگر علی ساربونه میدونه شتر و کجا بخوابونه :
آدم وارد و با تجربه مهارت دارد و می داند چه باید کند .
با حلوا حلوا گفتن دهان شیرین نمی شود :
از حرف زدن کاری درست نمی شود باید تنبلی را کنار گذاشت و اقدام کرد . این مثل در مورد افراد بلند پروازی میگویند ، که برنامه های دراز مدت و طولانی و کارهای بزرگ برای خود در نظر می گیرند ولی دست به کار نمی شوند .
اسلاید 3 :
بخت یک بار در خونه آدم را می زنه :
اشاره به اینکه باید از فرصت های بدست آمده حداکثر استفاده را برد.
به امید همسایه باید بی شام خوابید :
این مثل هشداری است به انسان که نباید به امید کسی باشد و خود باتلاش و پشتکار کارها راانجام دهد .
مثل کس نخارد پشت من جز ناخن انگشت من ..
اسلاید 4 :
به هرکجا که روی آسمان همین رنگ است :
مراد از این مثل تطبیق دادن خود با زمان و مکان است .
بایک دست نمی توان دو هندوانه برداشت :
درآن واحد نمی توان چند کار مختلف را با هم انجام داد چرا که در نهایت هیچکدام به سرانجام درستی نمیرسد وباید یک را به درستی تا انتها انجام داد .
اسلاید 5 :
بی گدار به آب می زند:
کنایه از نسنجیدن و بدون تعمق به کاری پرداختن ، بدون نقشه و رویه کاری کردن که به این صورت کاری را انجام دادن باعث شکست است و قبل از هر کاری باید سنجید و بعد عمل کرد .
به یک تیر دو نشان زدن :
در اصطلاح عامیانه این سخن را در جایی می گویند که با یک تلاش دو کار انجام شود و در مقصود بدست آید ولی بادیدگاه عمیق تر یعنی تمام جنبههای کار رابررسی کردن و با انجام یک کار به هدفهای زیادی رسیدن
اسلاید 6 :
به سیم آخر زدن :
قید هم چیز را زدن ، برای رسیدن به هدف خود رااز قید هر تکلیف و آبرو یا حرمت رها کردن ، نهایت تلاش را انجام دادن
بی مایه فطیره :
بدون زحمت و خرج کار پیش نمی رود .
پا را به اندازه گلیم باید دراز کرد :
همانند : پا را از دایره بیرون گذاشتن ، درانجام کار ما باید حد و مرز خود را بشناسیم و به اندازه شان و وسع و توان خود پیش رفت .
اسلاید 7 :
پایان شب سیه سپید است :
برای امید دادن به آینده و انگیختن مردم به دنبال کردن ، تلاش مردن و دل نسپردن به اندوه و نامیدی است . نباید نا امید شد زیرا بالاخره پس از هر رنج و سختی خوشی و راحتی است .
تا تنور گرم است باید نان پخت :
تا اسباب و وسایل کاری فراهم است باید آن را به انجام رساند و از همه
فرصت ها تا نگذشته است ، باید سود جست .
اسلاید 8 :
تا ریشه در آب است امید ثمری هست :
هیچگاه نباید ناامید شد همیشه روزنه امیدی وجود دارد .
تا نسوزد بر نیاید بوی عود :
این سخن در تشویق به سختکوشی و رنج پذیری در راه مقصود است چنان که در قابوسنامه می گوید « تا رنج کهتری بر خویشتن ننهی به آسایش مهتری ترسی که برگ نیل تا پوسیده نشود نیل نشود . »
اسلاید 9 :
تخم بی نطفه جوجه نمی دهد :
یعنی کاری که پایه و اساس ندارد ثمر نمی دهد و برای کاری با پایان موفقیت آمیز باید از پایه و اساس کار درست برنامه ریزی کرد و پیش برد .
جایی نمی رود که آب زیرش نمی رود :
درباره کسی می گوید که در کارهای خود، خوب می نگرد و او را نمی توان فریفت و در مورد کارهایش با هوشیاری عمل می کند .
اسلاید 10 :
جوجه را آخر پائیز می شمارند :
یافته ها و بهره ها را هنگامی باید قطعی شناخت که از گذر آزمون ها و رویدادهای گذشته و ثبات و دوام خود را نشان داده باشد فرد نباید به نتیجه آنی فریفته شود و پایان کا را بنگرد .
چند و چونش را در آورده :
کنایه از اینکه خوب بررسی و مطالعه نموده و رموز کار را فهمیده است .


مقاله دین ممتاز word دارای 15 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله دین ممتاز word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله دین ممتاز word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله دین ممتاز word :
قدرت خداوند:
«واذ اخذنا میثاقکم ورفعنا فوقکم الطور خذوا ما آتیناکم بقوه واسمعوا قالوا سمعنا وعصینا واشربوا فی قلوبهم العجل بکفرهم قل بئسما یامرکم به ایمانکم ان کنتم مومنین»1
ای بنی اسرائیل بیاد آرید زمانی را که از شما عهد گرفتیم وکوه را در بالای سر شما نگهداشتیم وگفتیم آنچه را که بشما داده ایم با قوت ومحکمی بگیرید (تورات را قبول کنید) وبشنوید(اطاعت کنید) گفتند شنیدیم ونافرمانی کردیم وبه جهت کفرشان، محبت گوساله در دلهای آنان جا گرفت ( به عبادت گوساله دل بستند) بگو چه ناپسند است آنچه که ایمانتان شما را به آن امر می کند اگر از ایمان آورندگان باشید.
تفسیر المنار می گوید منظور آیه اینست که خداوند اول از ایشان عهد گرفت وسپس برای اینکه در عهد خودشان ثابت باشند کوه را بربالای سر آنان بلند کرد.
ولی این تفسیر صحیح نیست زیرا آیه 171 از سوره اعراف که می فرماید: « واذا نتقنا الجبل فوقهم کانه ظله وظنوا انه واقع بهم خذوا ما آتیناکم بقوه » بیاد آرید زمانی را که کوه را بر بالای سر آنان نگاهداشتیم، گویا که آن سایه بانی است وگمان بردند (یقین کردند) که آن کوه برسر آنان می افتد (دراین هنگام گفتیم ) آنچه را که به شما داده ایم (تورات را ) با قوت ومحکمی اخذ کنید از این آیه معلوم می شود که خداوند در وهله اول کوه را در بالای سر ایشان نگه داشته وتهدید کرده است وچون ایشان دیده اند که کوه می افتد مجبور شده اند که ظاهرا اطاعت کنند .


تحقیق در مورد ارزیابی و تحلیل داده های لایه های روزسازی word دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تحقیق در مورد ارزیابی و تحلیل داده های لایه های روزسازی word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق در مورد ارزیابی و تحلیل داده های لایه های روزسازی word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تحقیق در مورد ارزیابی و تحلیل داده های لایه های روزسازی word :
ارزیابی و تحلیل داده های لایه های روزسازی
ارزیابی و تحلیل داده های لایههای روزسازی
این مطالعات جهت ارزیابی و تعیین کیفیت و تکامل اطلاعات لایه های روسازی و داده های ضخامت لایه ها برای تهیه توضیحات و توصیه هایی برای گسترش اطلاعات موجود اخیر از داده های LTPP می باشد . تفاوت ضخامت لایه ها در بخشهای مختلفی کلاسه بندی شده است . بهمین ترتیب طراحی و ساخت لایه ها مقایسه شدهاند . بعلاوه راهنمایی جهت پیشرفت اطلاعات لایه ای LTPP می باشد .
دسترسی و تکامل داده ها :
در قسمت مطالعات ، اطلاعات در دسترس از ضخامت لایه های روسازی (LTPP) مورد آزمایش و ارزیابی کیفی جهت تکمیل سرویس A تا E قرار گرفته اند . ارزیابی داده های ضخامت لایه ها نشان دهنده آن است که سطوح TST-L05A و
TST-Lo5B در برگیرنده جامعترین اطلاعات در مورد ساختار لایه ها و ضخامت آنها برای تجزیه و تحلیل سطوح مختلف است . تنها 16 ساختار روسازی از بخشهای معمول LTPP و 1 ساختار روسازی از بخش مکمل آن هیچ اطلاعاتی در مورد ساختار لایه ها چه TST-L05A و چه TST-L05B ندارند . تجزیه و تحلیل اطلاعات تکمیلی از سطح E ، 3457 ساختار لایه روسازی را در بخش آزمایشی مشخص کرده است . حدود 3240 تا از این ساختارها (یعنی 7/93 درصد) در بخش صفر TST-L05B ثبت شده اند در حالیکه 3229 ساختار آن (یعنی 4/93 درصد) در بخش TST-L05A ثبت شده اند .
استحکام و کیفیت لایه :
بدنبال تکمیل ارزیابی داده ها، ضخامت لایه های روسازی و دیگر داده های مرتبط از منابع مختلف اطلاعاتی ، جهت تعیین استحکام (ثبات) و توضیحات کاربردی لایه ها ، نوع جنس و اطلاعاتی از ضخامت میان منابع مختلف ، ارزیابی شدند . بعلاوه ، تنوع لایه ها از نظر مصالح ، استحکام و پارامترهای مختلف ، برای
ارزیابی ضخامت لایه ها در دسترس می باشند . نتایج ارزیابی اطلاعات استحکامی نشان می دهد که توصیف کاربردی لایه روسازی بین سطوح مختلف LTPP برای 93 درصد از نمونه های ارزیابی شده در مطالعات صابت است و در مورد نوع جنس لایه ها مشخص شده است که 79 درصد بخشهای ارزیابی شده در
مطالعات ثابت است ارزیابی جنس لایه در غیاب طرح یونیفاید مصالح و کد شناسایی آنها صورت پذیرفت ارزش نشان داده شده لایه ها بین سطوح مختلف برای 89 درصد از نمونه های روسازی در مطالعه آنها ثابت در نظر گرفته شده است . در مواردی که داده های منابع مختلف یکسان نبودند ، یک لایه برای مطالعات بیشتر برداشته می شد . عدم ثابت بودن داده ها در لایه ها مورد بررسی قرار گرفته و بصورت تحلیل داده ها و مرور عملیات و توصیه هایی برای حل داده های غیرمتعارف به مدیریت LTPP گزارش می شد .
بعلاوه سودمندی و نتیجه بخش بودن مصالح نیز مورد بررسی قرار گرفت . هدف از انجام و چک کردن خواص مصالح آن بود که مشخص شود آیا کد مصالح برای لایه با توصیفات کاربردی آن تطابق دارد یا خیر . زمانیکه بیشتر رکودها که دارای ارزش مصالحی هستند (642 درصد از بین 41111 حدود 56/1 درصد دارای کد مصالح نادرست هستند) و بعضی رکوردها که کد مصالح آنها از بین رفته است . رکودهای مشخص شده بصورت تحلیل داده ها و بررسی عملیات به FHWA (بخش بزرگراههای ایالتی) گزارش می شد . استدلالات داده ای لایه ها با استفاده از نشان دهنده تغییرات (شاخص) که بصورت SHRP-LTPP مشخص شده اند مورد بررسی قرار می گیرند و بعنوان یک نتیجه از ارزیابی لایه های روسازی به FHWA گزارش می شوند .
تغییرات ضخامت
تنوعی که در ضخامت لایه از تجزیه SPS در محلهای مختلف بدست آمده است با توجه به پراکندگی تئوری آماری مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است . این تحلیل لایه ها با مصالح و کاربرد مختلف مختلف را شامل می شود که قسمتهای دسته اول (A-Class) و بیندر (binder) ، AC بیندر ، اساس متراکم ، اساس متراکم پرداخت شده ، اساس نفوذپذیر AC و اساس بتنی نرم و سطوح PCC را در بر می گیرد . برای تشخیص ویژگیهای لایه ها ، توصیفات آماری مانند وسایل نقلیه ، انحراف معیار (استاندارد) ، کجی (انحراف) و نقطه اوج آماری برای هر قسمت محاسبه شده است .و یک آزمایش ترکیبی برای انحراف و اوج نمودار آماری جهت آزمایش توزیع ضخامت نرمال 1034 لایه SPS انتخاب شده است . تحلیلهای آماری بیانگر آن است که برای 84 درصد همه لایه ها تنوع ضخامت در یک قطعه دلالت بر توزیع نرمال دارد . این نتایج می توانند بعنوان یک ورودی مهم برای مهندسی روسازی که شامل طراحی مطمئن و همچنین کیفیت مطمئن هستند بکار روند .
مقایسه ساختار و طرح لایه ها :
هسته و ارتفاع ساختاری روسازی اندازه گیری و جهت طراحی لایه های جدید SPS مقایسه می شوند (یک طرح مبنا و استاندارد) . این داده ها برای مشخص کردن درصد اندازهگیرهای مشخص درون یا بیرون لایه های ویژه هدف ارزیابی می شوند . مقایسه تحلیلهای آماری وسایل اندازه گیری در مقابل ارزشهای طرحی با استفاده از t-test (آزمایش t) صورت گرفت .
آزمایش دو جانبه (t-test) t برای 95 درصد سطوح راحتی برای هر نوع مقطعی (برشی) جهت تخمین تفاوت بین طراحی و ساخت لایه ها قابل توجه است . آزمایش یک جانبه t برای 95 درصد سطوح راحتی برای هر نوع لایه ای با تفاوت طراحی وساخت در حدود 35/6 میلی لیتر (25/0 اینچ) ، 7/12 میلی لیتر (5/0 اینچ)و 4/25 میلی لیتر (1 اینچ) استفاده می شود . بر اساس هر دو منبع داده ای ، نتیجه گیری زیر حاصل شد :
– اکثر لایه های LC و PCC بیش از ارزش طراحی ، ساخته و یا اندازه گیری میشوند و این بطور تجربی برای ضخامت 76 میلی لیتر (3 اینچ) ، 123 میلی لیتر (5 اینچ) لایههای پوشش PCC و قطعات PCC صادق است .
– PCC نازک ، بتن آسفالتی و لایه های بیندر شامل بیشترین مقدار انحراف از ضخامت موردنظر در طراحی است .
– اندازه گیری ارتفاع برای PATB بدرستی اطراف مقدار مبنا توزیع شدهاند . بهرحال اندازه گیری هسته PATB نشان دهنده آنست که تعداد زیادی از مقاطع دارای ضخامتی کمتر از ضخامت مبنا (هدف) هستند و مشخص شده است کمه برای بعضی هسته ها ضخامت کامل قابل دسترسی نیست . در بعضی مواقع ضخامت هسته زیر 4/25 میلی لیتر (1 اینچ) بود در حالیکه ضخامت مبنا 102 میلی متر (4 اینچ) می باشد .
– در حدود 60 درصد مقطع لایه ها حدود 35/6 میلی لیتر (25 اینچ) با ضخامت مبنا اختلاف دارند . برای خطای 4/25 میلی لیتر (1 اینچی) این درصد بالای 90 درصد برای بیشتر لایه ها می باشد .
یک مقایسه میان نتایج تحلیلهای حاصل از اندازه گیری ارتفاع و ضخامت لایه ها نشان می دهد که درصدهای اندازه گیری شده کمتر از میزان مبنا برای اندازه گیری هسته بیش از میزان اندازه گیری ارتفاع می باشد .
بر اساس اندازه گیری ارتفاع ، مشاهده شده است که بیش از 70 درصد مقاطع با DGAB دارای تفاوتی حدود 35/6 میلی لیتر (25/0 اینچ) با میزان طراحی می باشند.
یکی از موارد مهمی که از این مطالعه حاصل شد ، اطلاعات محققین در مورد لایههای LTPP می باشد . هدف اصلی راهنمائیهای محققین فراهم آوردن جنس مصالح و ضخامت لایه ها با استفاده از مطالعات LTPP می باشد . این راهنمایی همچنین شامل بخشی درباره ضخامت لاایه ها و تنوع آنها و مقایسه بین طراحی و ساخت لایه ها میباشد که این تحقیقات در گزارشات مختلف بیان شده است .
توصیه ها :
در بین مقاطع ، تنوع ضخامت لایه ها یک ورودی ضروری برای اساس روسازی مطمئن ، طراحی و مدل کردن آن می باشد . این ورودی با توجه به توزیع آماری نسبت داده می شود . در طول بررسی تنوع لایه ها و تفاوت آنها ، توصیفات آماری برجسته ای با توجه به اندازه گیری سطحی و میله ای در طول مقاطع LTPP بدست آمده است که برای اساس و رویه بشرح زیر است :
– انحراف متوسط
– انحراف معیار
– تراکم
– نقطه اوج آماری
این داده ها وسایل ارزیابی و شکل توزیه اندازه لایه هایی را که در طول LTPP مشاهده شده اند را مشخص می کند . تست های نرمال نیز برای مشخص کردن ارزش توزیع نرمال لایه ها و قطعات انجام شد . این اطلاعات ارزند ه مشخصه های آماری را برای لایه های مختلف روسازی و جنس لایه های مورد نیاز مطالعات مهندسی روسازی شامل طراحی های مطمئن مثل طراحی های تجربی مکانیکی روسازی یا مدیریت روسازی که درگیر تحلیلهای خطر می باشد را فراهم می کند . ما این آمارها را بعنوان پارامترهای جدید برای داده های LTPP پیشنهاد می کنیم . زمینه های لازم که برای پارامترهای جدید پیشنهاد می شود عبارتند از :
– نوع لایه
– انحراف متوسط
– انحراف معیار
– تراکم
– اوج آماری
– شاخص نرمال
راهنمایی محققین برای لایه های LTPP :
اطلاعات ضخامت و نوع لایه های روسازی برای بسیاری از انواع تحلیلهای مهندسی روسازی مهم است . دقت در ضخامت اثر زیادی در نتایج تمامی تحلیلهای انجام شده روسازی دارد . بعنوان یک قسمت از تلاشهای جمع آوری شده برنامه LTPP ، میزان زیادی از داده های مربوط به نوع جنس لایه ها و ضخامت آنها از منابع مختلفی جمعآوری شده است . این اطلاعات در بخشهای مختلف زیادی جمع و ذخیره شدهاند براساس نوع تحلیل ، اطلاعات یکی از این بخشها ممکن است کارآمدتر باشد .
برای آنکه کار بر اساس راحتی بیشتری در هنگام استفاده از داده های LTPP کند یک توصیه از محقین برای LTPP در این مطالعه گسترش یافت . این توصیه در مورد نمونه گیری موضوعی ، آزمایش مصالح و دیگر فعالیتها در مطالعه لایه ها بحث میکند. اطلاعات اخیر که در لایه های LTPP جا باز کرده اند ارتباط میان منابع دادهها و فعالیت جمع آوری شده داده ها را نشان می دهد . این توصیه همچنین چگونگی تحقیق در مورد مناسبترین ضخامت برای اهداف تحقیقاتی مختلف را توضیح می دهد . مشخص کردن تفاوت ضخامتها و طراحی در مقابل ساخت یا داده های اندازه گیری شده برای مقاطع LTPP نیز در این توصیه گفته شده است . ما پیشنهاد می کنیم که این توصیه بعنوان مرجعی برای انتخاب منابع اطلاعاتی لایه های روسازی LTPP استفاده شود .
گسترش روسازی :LTPP از نظر کمی و کیفی :
در تلاشی برای گسترش کمی و کیفی داده های LTPP ، یک مرور گسترده بر دادههای موجود در LTPP در این مطالعه انجام شد . بعنوان یک نتیجه بسیاری از موارد سوال برانگیز و غیرعادی مشخص شده و تحت یک گزارش به FHWA ارسال شد . برای گسترش کیفی داده های لایه های موجود و پر کردن شکافهای اطلاعاتی معین مشکلات گزارش شده ، باید توسط گروههای متخصص بررسی شوند و دادههای LTPP باید به روز و عاری از هر گونه اطلاعات غیرعادی باشند .


مقاله در مورد بهداشت صنعتی word دارای 49 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله در مورد بهداشت صنعتی word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله در مورد بهداشت صنعتی word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله در مورد بهداشت صنعتی word :
بهداشت صنعتی
اهمیت و ضرورت بهداشت صنعتی
«بهداشت صنعتی» عبارتست از فراهم آوردن موجبات سلامتی، تندرستی و شادابی روح و جسم کارکنان در محیط کار (و همچنین مراجعان به سازمان) و رعایت اصولی که از بیماریها و حوادث ناشی از کارهای صنعتی جلوگیری میکند. موضوع بهداشت و حفظ سلامت کارکنان در محیطهای صنعتی، یا بهداشت شغلی.
یکی از مسائل بسیار مهم بوده و آشنایی با اصول بهداشتی و کمکهای اولیه برای جلوگیری و محافظت از خطرات حاصله از بیماریها در محیطهای صنعتی و تولیدی، که کارها به صورت گروهی و دستهجمعی انجام میشوند حائز کمال اهمیت میباشد. بررسی عوامل زیانبخش در محیطهای کار و کنترل آنها و رعایت اصول بهداشتی باعث سلامت و شادمانی کارکنان و موجب افزایش بهرهوری در محیطهای صنعتی میشود.
در محیطهای صنعتی و تولیدی علاوه بر حوادث، مسائلی مثل «امراض حرفهای» مطرح است.
منظور بیماریهایی است که ناشی ازکارهای صنعتی و تماس با مواد و ترکیبات شیمیای زیانآوری باشد و از طریق خوردن، آشامیدن، تنفس و پوست مبتلا به انسان میشود.
همچنین در محیطهای کاری عوارض و بیماریهای حاصل از مواد رادیواکتیو و پرتوهای پولساز و امراضی نظیر سل، رماتیسم، دیسک، آرتروز، تنگی نفس،سرطان، عقیم شدن، کاهش حساسیت حواس پنجگانه و اعضای بدن و مسمومیت شغلی ناشی از سرو کار داشتن با موادی چون سرب، سیلیس، گرد و خاک و امثالهم وجود دارند البته عوارض حرفهای ممکن است واجد اهمیت کمتری نسبت به سوانح در محیط کار باشند.
عوامل محیط طبیعی
عوامل جوی و محیط خارجی یا اتمسفر طبیعی یعنی نوع زمین، آب، نور خورشید و هوا (سرما، گرما، رطوبت) در افراد بسیار مؤثر بوده و روی رفتار و کردار آنها اثر فوقالعادهای دارد.
لذا لازم است کارفرمایان حتیالمقدور به عوامل جوی توجه داشته و از نظر انتخاب محل احداث کارخانه در مورد این مسائل مطالعات کافی به عمل آورند و محل کار من اسب با احتیاجات روانی و جسمانی آنها فراهم آورند و حتیالمقدور جای خوش آب و هوای را برگزینند در غیر این صورت، خطراتی متوجه کارکنان شده و مالاً باعث کاهش بهرهوری نیروی انسانی میشود (که به ضرر کارفرما خواهد شد).
عوامل مؤثر در بهداشت صنعتی
رعایت امور زیر در بهداشت محیط کار مؤثر است:
1- محیط کار باید برعلیه میکروبها ضدعفونی شود و نقاط مشکوک آلوده به میکروب و عفونت گندزدایی و تمیز شده و عاری از میکروب شود.
2- گازها، گردها و بخارهای مضر، سمی و بدبوی متصاعد شده در محیط کارگاه و کارخانه با ایجاد سیستم تهویه به خارج هدایت شود و گردهای که باعث خفگی یا مسمومیت گردند کارکنان با ماسکهای مخصوص مجهز شوند .
3- کف کارگاهها باید از مواد غیرقابل نفوذ ساخته شده باشند تا آب در آنها نفوذ نکند زیرا دیوارهها و کف سطوح خیس و مرطوب باعث بیماری رماتیسم میشود.
4- لازم است وسائل کمکهای اولیه در محیط کار وجود داشته باشد و کارکنان با اصول کمکهای اولیه در کارخانه آشنا باشند.
تا در صورت نیاز به کمک مصدومین بشتابند در عین حال باید داروخانهکوچکی در سازمانهایی که تعداد کارکنان آنها زیاد است وجود واحد و فرد مسئول در این زمینه الزامی است.
5- به منظور مبارزه با بیماریهای واگیردار و پیشگیری از آنها که ممکن است به وسیله آب و هوا سرایتکننده کارکنان به موقع واکسینه و مایهکوبیهای لازم بشوند تا در مقابل بیماریها ایمنی حاصل کنند.
6- کلیه کارکنان از سرویسهای پزشکی، بهداشتی و خدمات درمانی به نحو احسن برخوردار باشند.
7- کلیه نقاط محیط کار از نظر پزشکی، بهداشتی و خدمات بطور مستمر مورد بازرسی و بهبود قرار گیرد.
موضوع رنگ و بهداشت صنعتی:
در مورد رنگ و اهمیت آن در محیط کار، در بخش بعد مفصلاً بحث خواهد شد. از نظر ارتباط رنگ با بهداشت صنعتی نیز لازم است اکنون نکاتی ذکر شود. رنگ محل کار باید با رنگهای قراردادی بهداشتی تطبیق کند. زیرا رنگهای نامناسب باعث ناراحتی و خستگی چشم شده و از لحاظ روانی نیز در روحیه و طرز کار کارکنان مؤثر است به تجربه ثابت شده است.
که رنگهای تند عامل تحرک روانی و تشدید عصبانیت و خشکی میشوند. به این جهت لازم است دیوار محیطهای کار دارای رنگهای ملایم، روشن و چشمنواز باشند تا باعث تسلی و آرامش روانی کارکنان به هنگام کار شوند.
رنگهای منعکس کننده نور و غیره در این مورد مناسب نیستند. برای سقفها نیز رنگهای روشن مناسب است. لوازم و وسایل کار نیز باید به رنگهای مطلوب رنگآمیزی شوند.
«دفتر بینالمللی کار» استانداردهایی جهت رنگها تعیین کرده است که نشان میدهد هر رنگ شاخص چه علامتی میباشد. مثلاً رنگ زرد علامت احتیاط است. رنگ قرمز علامت متوقف ساختن فوری ماشینها و مبارزه با آتشسوزی است. رنگ سبز علامت نجات و پستهای کمک اولیه یا اجازه عبور وسائط نقلیه میباشد.
انسداد راهها را با خطوط زرد و سیاه مورب مشخص میسازند. رنگ سفید برای راههای عبور مجاز و آزاد در نظر گرفته شده است.
بهسازی محیطهای صنعتی:
منظور از بهسازی محیط کار عبارتست از مراعات اصول بهداشتی و انجام عملیات لازم برای جلوگیری از عوامل بیماریزا و خطرات ناشی از کلیه اموری که سلامت کارکنان و همچنین ارباب رجوعها و مشتریها را در سازمانها، بویژه سازمانهای صنعتی و تولیدی به خطر میاندازد.
رئوس مسائل در بهسازی محیط کار:
1- تأمین آب سالم و کافی
2- تأمین غذای کافی و سالم و رعایت اصول بهداشت در تهیه غذا و مواد اصل خوراکی بویژه سبزیها و میوهها.
3- تهیه و تأمین سالنهای غذاخوری کاملاً بهداشتی و تمیز، به نحوی که باعث احساس راحت و رفع خستگی کارکنان شود.
4- رعایت نظافت در سطح کارگاهها و سالنهای غذاخوری
5- خارج کردن مواد زاید و زبالهها یا سوزاندن و از بین بردن مواد غیرضروری
6- مبارزه برعلیه حشرات و حیوانات موذی
7- تأمین وسایل نظافت از قبیل دستشویی، توالت، حمام آب گرم، رختکنهای مجزا و جداگانه
8- سمپاشی محیطهای کار در مواقع لزوم
9- تأمین وسایل مناسب و کافی جهت سرد و گرم کردن، روشنایی و نورپردازی، رطوبت و تهویه و استفاده از هوای تازه
10- انجام تدابیر لازم برای جلوگیری از آلودگی محیط زیست و هوا
11- تأمین ملبوس مناسب برای کارکنان در کارهایی که اقتضای پوشیدن البسه خاصی را دارند.
بیماریها و عوارض ناشی از کار:
خصوصیات بیماریهای حرفهای:
کسی که پیش از همه در زمینه بیماریهای شغلی فعالیت کرده است دانشند شهیر ایتالیای «برناردینو رامازینی» بوده که به نام پدر طلب صنعتی معروف شده است او بر این امر تأکید داشت که پزشک لازمست به هنگام معاینه بیمار حتماً شغل او نیز پرسیده و اطلاعاتی کسب کند زیرا چه بسا که بیماری ارتباط با شغل بیمار داشته باشد.
او برای نخستین بار یادآوری کرده است که شغل و کار ضمن اینکه کارگر را تأمین میکند برای سلامت او نیز خطراتی را به بار میآورد. از خصوصیات بارز بیماریهای حرفهای آن است که در طول زمان و به طور موذیانه در بدن ظاهر میشود و انسان از راه تنفس هوا، تماس پوستی و مواد خوراکی به آن مبتلا میشود. بسیاری از بیماریهای ریوی یا مسمومیت مزمن ناشی از سرب که علائمی مانند فلج عضلات مچ دست، قولنج شکمی، کمخونی و غیره از از خود بروز میدهد.
مهمترین خصوصیات بیماریهای حرفهای:
1- غالبا بیماریهای حرفهای بصورت حاد بروز نمیکنند، بلکه به مرور زمان ایجاد میشوند مانند کری حرفهای و سیلیکوزیس
2- این بیماریها، اکثراً درمانپذیر نمیباشند مثل سیلیکوزیس، ساتورنیسم و کری حرفهای
3- از آنجا که عامل ایجاد این بیماریها غالباً مشخص است، قابل پیشگیری میباشند مانند مسمومیتهای ناشی از عوامل شیمیایی یا بیماریهای ناشی از عوامل فیزیکی
4- بیماریهای حرفهای در مراحل اولیه فقط با آزمایشات و معاینات دقیق قابل شناسایی هستند مانند ادیومتری، اسپیرومتری (اندازهگیری ظرفیت تنفسی) و آزمایشات خون و ادرار.
5- بهترین طریقه درمان این بیماریها، از میان بردن عامل ایتونوژیک (عامل بیماریزا) میباشند مانند از بین بردن یا کاهش سروصدا، ارتعاش یا جایگزینی مواد شیمیایی خطرناک با مواد بیخطر.
آموزش بهداشت در پیشگیری از شیوع بیماریها در محیط کار
بطور کلی عواملی که سلامت انسان را تهدید میکنند عبارتند از:
1- میکروبهای عامل بیماریهای واگیر وعوامل بیماریهای غیرواگیر
2- سانح و بلایای طبیعی
3- حوادث غیرمترقبه
4- سوانح ناشی از فعالیتهای صنعتی
5- سوء تغذیه و مسمومیتهای غذائی
6- استعمال مواد مخدر و مصرف نوشابههای الکلی
7- جنگ، دعوا و اقدام به انتحار
8- نامساعد بودن محیط زیست
9- نامساعد بودن شرایط محیط کار
میکروبهای بیماریزا به گروههای زیر قابل تفکیک هستند:
– باکتریها که شامل کوکسیها، اسپیروکتها، ویبرویونها و باسیلها هستند
– ویروسها که فوقالعاده ریز بوده و برای رشد به بافت زنده نیاز دارند
– ریکتیزیاها که از باکتری کوچکتر بوده و از ویروس بزرگترند و مانند ویروسها برای رشد به بافت زنده نیاز دارند.
– قارچها
– پروتوزوئرها
بیماریهای عفونی
به اختلالاتی میگویند که در اثر ورود میکروب در بدن ظاهر میشود این بیماریها عموماً مسری و واگیر هستند یعنی از فرد آلوده (انسان یا دام) به فرد سالم منتقل میشود.
پیشگیری از بروز بیماریهای عفونی:
– سالمسازی و بهسازی محیط شامل خشکاندن مردابهای کوچک، مبارزه با جوندگان، دفع صحیح زباله و فاضلاب، شستشوی اصولی مواد خوراکی
– دادن آگاهی به مردم و کارگران و آموزش رعایت اصول بهداشت فردی و اجتماعی
– بالا بردن مقاومت جسمانی به این معنی که با تغذیه سالم و کافی ضعف و ناتوانی ناشی از سوء تغذیه را در افراد کم کرده از ایجاد زمینه مساعد برای تأثیر میکروبها جلوگیری شود.
– جلوگیری از تماس بیمار با اشخاص سالم با اعلام اجباری از طرف مقامات پزشکی در صورت مشاهده بیماری و تجویز دارو
– بالا بردن سطح مصونیت بعبارتی ایجاد کیفیتی در بدن که به کمک آن انسان بتواند در برابر عوامل بیماریزا مقاومت کرده و به آن مبتلا نشود.
اقسام مصونیت: مصونیت در مقابل بیماریهای واگیر به دو قسم میباشد:
الف- مصونیت طبیعی
ب- مصونیت اکتسابی
مصونیت طبیعی: مصونیتی است که انسان بالاقوه در خود دارد و به جهت وجود این مصونیت هیچوقت به بیماری خاصی که به آن مصونیت طبیعی دارد مبتلا نمیشود.
مصونیت اکتسابی:
مصونیتی است که انسان در طول حیات کسب مینماید و به دو دسته فعال و غیرفعال قابل تقسیم است. در مصونیت فعال فرد قبلاً به بیماری مبتلا شده و آنتیکور خاص بیماری در بدنش ایجاد شده و با ایجاد آنتیکور پس از سپری شدن بیماری دیگر به آن بیماری مبتلا نمیشود و در برابر آن مصون است. لذا چنانچه فرد به طور طبیعی دچار بیماری شده و سپ
در مصونیت غیرفعال فرد به بیماری دچار میشود و آنتیکور لازم برای مبارزه با بیماری تحت عنوان سرم به بدن او تزریق و وارد میشود گاهی اکتساب سرم به صورت طبیعی است مانند سرم خون که از مادر به جنین میشود و گاه سرم به صورت غیرطبیعی و به عنوان دارو به فرد بیمار تجویز میگردد.
واکسن:
میکروب کشته شده یا ضعیف شده و یا عصاره و زهر میکروب است که به فرد تجویز میشود تا بدن او آنتیکور لازم را برای مقابله با آن میکروب و بیماری خاص آن تهیه نماید.
بیماریهای واگیری که با واکسن قابل پیگیری هستند عبارتند از:
1- فلج اطفال، 2- سرخک، 3- سل، 4- هپاتیت، 5- دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، 6- وبا، 7- مننژیت، 8- اوریون
سرم:
آنتیکور جدا شده از سرم خون حیوانات مبتلا شده به بیماری موردنظر است که مصونیتی سریع ولی ناپایدار را ایجاد مینماید.
خصوصیات بیماریهای واگیر:
– همه عامل میکروبی مشخصی دارند.
– در منبع و مخزن معینی میکروب زندگی کرده و به محض اینکه انتقالی پیدا کند شیوع مییابد.
– پس از ورود میکروب دوره کمون معینی طی میشود
– مستقیما یا غیرمستقیم واگیردار است و خطر همهگیری دارد
عوامل زیانآور محیط کار به عوامل زیر تقسیم میشود:
– عوامل شیمیائی زیانآور محیط کار
– عوامل فیزیکی زیانآور محیط کار
– عوامل مکانیکی زیانآور محیط کار
– عوامل ارگونومیکی زیانآور محیط کار
– عوامل بیولوژیکی زیانآور محیط کار
مواد شیمیائی از سه طریق وارد بدن میشود:
از طریق پوست، دستگاه گوارشی و دستگاه تنفسی.
موادی مثل تترا اتیل سرب، آنیلین ماتی انسانی، فنولها … و بسیاری از حلالها از طریق پوست جذب و اثر عمومی نشان میدهند.
از طریق دستگاه گوارشی:
ورود و جذب مواد از راه دستگاه گوارشی اصولاً یک راه مستقیم و معمولی نبوده و اکثراً مواد شیمیائی به علت اشتباه یا عدم احتیاط کارگر و یا آلودگی دست و مواد غذایی وارد بدن میگردد.
مواد وارده از دهان از طریق روده جذب و پس از گذشتن از کبد وارد جریان خون میگردد مواد مثل ارسنیک، فسفر، سیانورها و بسیاری مواد دیگر میتوانند از این طریق ایجاد مسمومیت نمایند.
– از طریق دستگاه تنفسی:
این راه اصلیترین طریق ورود مواد شیمیائی مصرف در صنعت معدن کارگر بوده و این مواد ممکن است به یکی از اشکال مختلف زیر سبب آلودگی هوای محیط کار گردیده و در نتیجه تنفس همراه با هوا وارد ریه کارگر شده و اثر خود را بر روی دستگاه تنفسی نشان داده یا جذب دستگاه گردشخون شده و صدمات خود را دراعضای بخصوص بدنبوجود آورد مثلسرب، جیوه، منگنز و بنزن.
اصول کنترل آلودگی محیط کار به مواد شیمیایی و پیشگیری از مسمومیتها و بیماریهای شغلی کارگران:
الف- اقدامات پزشکی و بهداشتی در مورد کارگران:
1- انجام معاینات قبل از استخدام به منظور تشخیص سلامتی و تحمل کارگر برای اشتغال بکار تعیین شده در ارتباط با مواد شیمیایی یا سموم صنعتی و تشکیل پرونده پزشکی و بهداشتی برای کارگر
2- آگاهی دادن به کارگران قبل از اشتغال بکار و ضمن کار در زمینه خطرات احتمالی مواد شیمیایی یا سمی موجود در محیط کارو آموزش اصول بهداشت و حفاظت کار به ایشان
3- کنترل روش کار کارگران با مواد شیمیایی و اصلاح روشهای غلط کار
4- مجهز کردن کارگران به لباس و وسائل ایمنی مخصوص
5- معاینات دورهای کارگران در تماس با مواد شیمیائی
6- بررسی علائم کلینیکی و ارزشیابی هرگونه تغییر در سلامت گروه کارگران
7- معاینات دورهای کارگران در تماس با مواد شیمیایی در مواقع تغییر شغل
8- ارجاع افراد مشکوک به مسمومیت یا بیماری شغلی ناشی از مواد شیمیایی به مرکز بهداشتی درمانی مربوطه
9- ارائه کمکهای اولیه ضروری به افرادی که دچار مسمومیت حاد یا حوادث مواد شیمیایی و سمی گردیدهاند ضمن اطلاع رسیع به مرکز اورژانس یا انتقال به مراکز بهداشتی درمانی
10- کنترل منظم افراد بیمار از نظر پیگیری درمان لازم تا بهبودی و گزارش اینگونه موارد بهداشتی درمانی یا اداره بهداشت حرفهای محل.
ب- اقدامات بهداشتی و بهسازی در محیط کار
– استفاده از متدهای مرطوب به منظور جلوگیری از پخش گردوغبار مواد شیمیایی در محیط کار
– استفاده از سیستم تهویه موضعی به منظور دور کردن مواد آلودهکننده محیط کار مثل گردوغبار، بخارات، گازها و غیره در نقطه تولید قبل از انتشار در محیط کار بوسیله مکندهها و کانالهای تهویه مناسب و مخصوص هر دستگاه یا مواد شیمیایی
– محصور کردن مواد آلودهکننده و انجام کار توسط وسائل اتوماتیک یا کنترل از راه دور
– جداسازی کارگران از محوطه آلوده به مواد زیانآور و تقلیل کارگران در تماس به حداقل ممکن
– تهویه عمومی به منظور کاهش تراکم مواد شیمیایی آلودهکننده محیط کار در این روش هوای تمیز از خارج وارد محیط کار شده و هوای آلوده تخلیه میشود
– جایگزینی مواد غیرسمی و بیخطر جای مواد خطرناک و بیماریزا
– شناسائی و اندازهگیری عوامل شیمیائی آلودهکننده محیط کار و مقایسه آنها با استانداردها
– نظافت عمومی کارگاه بطور مرتب با استفاده از وسائل مکنده یا شوینده و جمعآوری و دفع صحیح زباله و ضایعات صنعتی حاوی مواد شیمیایی
– وضع قوانین و تدوین آئیننامههای بهداشتی و حفاظتی و اجرای دقیق آنها به عنوان یکی از مهمترین اصول پیشگیری از بیماریهای ناشی از کار محسوب میشود.
– عوامل فیزیکی محیط کار:
این عوامل عبارتند از:
1- نور و روشنائی
2- سروصدا
3- دما و رطوبت
4- ارتعاش
5- الکتریسیته
6- فشار
7- پرتوها
اهمیت نور در کارگاهها:
– دلپسند و دلپذیر بودن محیط کار
– افزایش میل و رغبت به کار در کارکنان
– افزایش مواظبت و دقت در کارها
– جلوهگر شدن مهارت و کاردانی کارکنان
– انجام آسانتر و سریعتر کارها
– خستگی دیرتر بر کارکنان غلبه میکند
– کاهش چشمگیر میزان حوادث کار
– تأمین و حفظ سلامت و قوای جسمی و قدرت بینایی کارکنان
– کاهش عوارض روانی مثل کم حوصلگی، عصبانیت، بیمیلی، حالت سستی، تنبلی و خواب آلودگی با توجه به نکات یاد شده که کارفرمایان هوشمند تیز بدان واقفند هرگونه هزینهای را برای افزاشی کمیت و کیفیت نور هدر رفته تلقی ننموده بلکه در راستای ارتقاء سوددهی میدانند.
– سروصدا:
تعریف: منشاء صدا حرکات ارتعاشی است که از جسم یا عامل مرتعش صادر و در محیط انتشار مییابد و آنچه موجب احساس شنوائی میشود صوت یا صدا نامیده میشود.
امواج صوتی برخلاف امواج نور و اشعه ایکس از خلاء عبور نمیکند، بلکه با ماده واسطهای منتقل میشود.
– اثرات جانبی سروصدا:
– اثر روانی وعصبی سروصدا رابطه مستقیمی با شدت و ارتفاع صدا ندارد بلکه برحسب شخص، موقعیت، زمان، نوع کار و تفکر، زمینه بیماریهایی مثل فشار خون و حالات روحی افراد متفاوت است.
– موجب اختلال در مکالمه و فهم و تفهیم مطالب میشود
– باعث کم شدن دقت در کارهاست
– سبب اختلال در تمرکز حواس و کارهای فکری میگردد
– صداهای ناگهانی و بلند موجب هیجان، ترس و دلهره میشوند
– موجب افزایش فشار خون و فشار داخل جمجمه میگردد
– ترشحات بزاق کم شده و دهان خشک میشود
– ترشحات معده را کاهش و انقباضات دردناکی ایجاد میکند
– حرکات دودی شکل رودهها دچار رکود میگردد
– در افراد حساس باعث سردرد و سرگیجه میشود
دما و رطوبت:
متناسب با نوع کار و فعالیتی که کارگر انجام میدهد مقداری انرژی (کارمایه) به مصرف میرساند که دوسوم آن در بدن کارگر تبدیل به حرارت میشود.
بدن انسان به یکی از چهار طریق (هدایت، انتقال، تشعشع و تبخیر) حرارت زائد بدن خود را دفع میکند با این وصف اگر میزان حرارت و رطوبت محیط زیاد شود و بدن از طریق هدایت و تبخیر قادر به دفع حرارت نخواهد بود.
و از میزان حرارتی هم که بوسیله انتقال دفع میگردد کاسته خواهد شد.
در صورت ادامه کار در شرایط حرارت و رطوبت زیاد به ویژه در معرض آفتاب عوارضی به صورت سستی در کار، گرفتگی دردناک عضلات (کرامپ عضلانی) آفتابزدگی و گرمازدگی و غیره ظاهر شده و احتمال بروز حوادث افزایش مییابد کمبود حرارت محیط کار نیز موجب ناراحتیهای عمومی و کاهش توان کار بویژه در انجام کارهای دقیق و ظریف میگردد و احتمال خطر و حوادث افزوده میشود همانگونه که کم کردن لباس در گرما و مرطوب مشکل کار کردن را رفع نمیکند زیادی لباس نیز چارهساز نیست.
ارتعاش:
حرکتهائی که از بالا به پائین و بالعکس و یا بطور افقی صورت میگیرد و سبب بوجود آمدن ارتعاش میگردد واحد اندازهگیری ارتعاش سیکل بر ثانیه یا هرتز (HZ) است نحوه انتقال ارتعاش از طریق جابجایی میباشد.
تأثیرات ارتعاش بر روی بدن انسان باعلائم گوناگونی مشخص میشوند:
– علائم عمومی مثل ناراحتی مبهم و تحریکپذیری وعصبانیت
– خستگی و کاهش راندمان کار و تولید
– سنگینی گوش در افرادی که با ابزار پرسروصدا توأم با ارتعاش کار میکنند
– سنگینی گوش در افرادی که با ابزار پرسروصدا و از گوشی و لوازم مورد نیاز استفاده نمیکنند
– تورم مفاصل و احساس درد در مفاصل استخوانها بخصوص در مچ دست و پا و آرنج
– افزایش تهویه ریوی
– استخوانی شدن غضروب بین مهرهای و التهاب و تغییر شکل ستون فقرات
– کاهش قند و چربی خون و ویتامین C

لیست کل یادداشت های این وبلاگ
دانلود مقاله Study of CO2 Injection for EOR (Enhanced Oil Recov
دانلود مقاله تاثیر خشکسالی در افزایش و کاهش افات و بیماریهای گی
دانلود مقاله RESTORATION OF AN OTTOMAN BATH IN GREECE pdf
دانلود مقاله شبیه سازی سه بعدی و بهبود رسانایی خروجی در ترانزیس
دانلود مقاله طرح کتابخانة الکترونیک سلامت pdf
دانلود مقاله تاثیر پلیمر کاتیونی در تشکیل گرانول هوازی در راکتو
[عناوین آرشیوشده]