سزاوارترین کس به دوستی، آن است که سودش برای تو و زیانش برای دیگری باشد . [امام علی علیه السلام]
 
سه شنبه 95 مرداد 19 , ساعت 4:7 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله در مورد مدیریت سود در شرکت‌های بورسی word دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله در مورد مدیریت سود در شرکت‌های بورسی word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله در مورد مدیریت سود در شرکت‌های بورسی word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله در مورد مدیریت سود در شرکت‌های بورسی word :

مدیریت سود در شرکت‌های بورسی

نظریه کیفیت سود برای اولین بار توسط تحلیل‌گران مالی و کارگزاران بورس اوراق بهادار مطرح شد. زیرا آنها احساس می‌کردند، سود گزارش شده قدرت سود شرکت را آن چنان نشان نمی‌دهد که در ذهن مجسم می‌کنند.
آنها دریافتند که پیش‌بینی سودهای آتی بر مبنای نتایج گزارش شده، کار مشکلی است. ضمنا‌ تحلیل‌گران دریافتند که تجزیه و تحلیل صورت‌های مالی شرکت‌ها به دلیل نقاط ضعف متعدد در اندازه گیری اطلاعات حسابداری کار مشکلی می‌باشد.

سوال اساسی این است که چرا تحلیل‌گران مالی در ارزیابی خود، از سود خالص گزارش شده یا سود هر سهم شرکت (بدون تعدیل) استفاده نمی‌کنند و جانب احتیاط را رعایت می‌کنند. پاسخ این است که در تعیین ارزش شرکت، نه تنها به کمیت سود، بلکه باید به کیفیت آن نیز توجه شود. منظور از کیفیت سود، زمینه بالقوه رشد سود و میزان احتمال تحقق سودهای آتی است. به عبارت دیگر، ارزش یک سهم تنها به سود هر سهم سال جاری شرکت بستگی ندارد، بلکه به انتظار ما از

آینده‌ شرکت و قدرت سود آوری سال‌های آتی و ضریب اطمینان نسبت به سودهای آتی بستگی دارد. تحلیل‌گران مالی تلاش می‌کنند تا چشم‌انداز سود شرکت را ارزیابی کنند. چشم‌انداز سود به ترکیب ویژگی‌های مطلوب و نامطلوب سود خالص اشاره دارد. برای نمونه، شرکت دارای عناصر و اقلام با ثبات در صورت سود و زیان خود نسبت به شرکت فاقد این اقلام و عناصر، کیفیت سود بالاتری دارد. همین امر به تحلیل‌گران اجازه می‌دهد سود آتی شرکت را با قابلیت اطمینان بیشتری پیش‌بینی نمایند.

مدیریت سود
هموارسازی سود که در ادبیات حسابداری از آن تحت عنوان مدیریت سود نام برده می‌شود، عبارت است از انجام اقداماتی برای کاهش نوسانات سود‌های گزارش شده حسابداری. میزان سود و نوسان آن از دیدگاه سهامداران شرکت حائز اهمیت است و بر ارزش سهام شرکت تاثیر می‌گذارد. بنا بر این باید اولا‌ ابزار هموارسازی سود و ثانیا‌ سود عادی تعیین شود. در واقع، سود عادی هدف فرضی مدیریت است که با استفاده از مدل‌های مختلف طراحی می‌شود. درباره‌ ابزار هموارسازی سود موارد ذیل مشهود است.

•زمان‌بندی معاملات.
•تخصیص در طول زمان.
•تجدید طبقه‌بندی در اقلام سود و زیان.
مفهوم مدیریت سود از زوایای مختلفی مورد بررسی و پژوهش قرار گرفته است و تعاریف مختلفی از آن ارائه شده است. برای نمونه از نظر گاردون و همکارانش، اگر زمانی مدیران روش خاصی از روش‌های حسابداری را برگزینند و نوسانات سودهای گزارش شده کاهش یابد، نتیجه هموارسازی یا مدیریت سود است. آنها هم چنین متذکر می‌شوند که مدیران در حدود قدرتشان که ناشی از آزادی عمل در چارچوب اصول و روش‌های پذیرفته شده حسابداری است، می‌توانند:

*روی سود گزارش شده اثر گذارند.
**روی نرخ سود شرکت اثر گذارند.
به طور کلی «مدیریت سود» بر اثرگذاری روی سود شرکت، به نحوی که منافع و خواسته‌های شرکت و مدیران آن را برآورده نماید، تعریف می‌شود.
روش‌های مدیریت سود
پیرامون مفهوم هموارسازی سود، عقیده بر آن است که سرمایه‌گذاران درصدد پرداخت بیشتر در زمینه‌ خرید سهام از شرکت‌هایی هستند که دارای الگوی رشد سود هستند. شواهد حاکی از آن است وقتی که شرکت‌ها رشد سود را نقض می‌کنند، ارزش سهام تا میزان قابل توجهی افت می‌کند. مدیران شرکت‌هایی که طی چندین سال دارای الگوی رشد سود هستند، راه‌هایی را برای ادامه گزارش افزایش سود در هر دوره اتخاذ می‌کنند که یکی از راه‌ها پایین آوردن سود به هنگام افزایش و هم چنین بالا بردن سود به هنگام کاهش آن است.

به طور کلی چهار روش اصلی برای مدیریت سود مشهود است که عبارتند از:
1) اندوخته ارزیابی یا ذخیره ارزیابی.
2) انتخاب روش‌های حسابداری.
3) برآورد‌های حسابداری.
4) تصمیمات اقتصادی.
* اندوخته ارزیابی یا ذخیره ارزیابی: نوعی حساب ترازنامه‌ای با مانده بستانکار است که کاهنده حساب دارایی تلقی می‌گردد. از آن جا که این حساب مانده بستانکار دارد، بنابراین ایجاد یا افزایش آن یک حساب بدهی را به دنبال دارد که حساب هزینه را در صورت سود و زیان افزایش می‌دهد. دلیل این که ذخیره ارزیابی اغلب به منظور مدیریت سود مورد استفاده قرار می‌گیرد آن است که: 1)این ذخایر تقریبا بر مبنای برآورد مدیریت هستند. 2)مانده این حساب‌ها سال به سال افزایش یا کاهش می‌یابد.

از این رو، افزایش در مانده مزبور موجب ثبت هزینه‌های اضافی در سال جاری می‌شود.
*انتخاب روش‌های حسابداری: راه دیگری که مدیران شرکت‌ها می‌توانند سود حسابداری (تعهدی) گزارش شده را مدیریت کنند، انتخاب روش‌های حسابداری است. به عنوان مثال، در دوره‌های افزایش قیمت‌ها به کارگیری روش اولین صادره از اولین وارده (fifo) در ارزیابی موجودی‌ها موجب محاسبه سود بیشتر و پرداخت مالیات بیشتر می‌شود که قطعا‌ بر جریان وجوه نقد شرکت تاثیر می‌گذارد.
* برآوردهای حسابداری: راه دیگری است که مدیران می‌توانند سودهای حسابداری گزارش شده را تحت تاثیر قرار دهند. به عنوان مثال، مدیران باید ارزش اسقاط و عمر مفید کلیه دارایی‌های استهلاک‌پذیر را تخمین بزنند. تغییرات در این تخمین‌ها، هزینه‌های استهلاک را تحت تاثیر قرار می‌دهد. برخلاف تغییر در اصول و روش‌های حسابداری، تغییرات در برآورد‌ها اثر انباشته نداشته، بلکه اثر آن در دوره جاری یا به دوره‌های آتی تسری می‌یابد. در هر حال اگر تغییرات در برآورد

حسابداری با اهمیت باشد، باید در یادداشت‌های پیوست جزو لاینفک صورت‌های مالی افشا شود.
* تصمیمات اقتصادی: تمامی روش‌های مدیریت سود مطرح شده تنها بر ارقام صورت‌های مالی اثر می‌گذارد و هیچ اثری بر روی جریانات نقدی شرکت ندارند. در هر حال راه‌هایی وجود دارد که

مدیریت می‌تواند با استفاده از آنها جریانات نقدی شرکت را تحت تاثیر قرار دهد. به عنوان مثال، اگر مدیریت بخواهد سود گزارش شده را افزایش دهد، می‌تواند مخارج تحقیق و توسعه را کاهش دهد، لذا کاهش مخارج مزبور در سال مالی مورد نظر به عنوان کاهش هزینه‌ دوره قلمداد می‌شود که در این صورت سود گزارش شده افزایش می‌یابد. در هر حال از زمانی که مخارج کمتری تحقیق و

توسعه شود، جریانات نقدی واحد تجاری تحت تاثیر قرار می‌گیرد. اما باید توجه داشته باشیم، کاهش مخارج تحقیق و توسعه می‌تواند آثار منفی برای واحد تجاری در بر داشته باشد، چرا که واحد انتفاعی را از رقبای خویش در ابتکارات تکنولوژی و سرانجام کاهش جریانات نقدی مورد انتظار از تولیدات جدید در آینده عقب نگاه خواهد داشت.
مدیریت سود و تقلب حسابداری
در مورد تمامی روش‌های مدیریت سود مطرح شده، این فرض وجود دارد که کمیته حسابرسی شرکت از کلیه تصمیماتی که توسط مدیریت اتخاذ می‌گردد و این تصمیمات اساسا‌ منجر به ارائه صورت‌های مالی گمراه کننده نیست، آگاه است. متاسفانه در بعضی موارد ممکن است مدیریت از روش‌های مدیریت سود هم فراتر رود و به سادگی درآمدهایی را شناسایی کند که واقعی نیستند. بدین ترتیب هر گاه مدیریت واحد انتفاعی به طور آگاهانه گزارش‌های مالی اساسی عرضه کند که اهداف آن گمراه کردن استفاده‌کنندگان باشد، این عمل تقلب حسابداری خوانده می‌شود. بدین منظور، برای کاهش تقلب حسابداری مدیران واحدهای انتفاعی موظفند صورت‌های مالی اساسی را امضا نموده (تأییدیه مدیریت)، تا دقیق بودن ارقام صورت‌های مالی واحدهای تجاری را تصدیق نمایند.

نقش مدیریت و کمیته حسابرسی در ارتباط با کیفیت سود
مدیران همواره مسوولیت انتخاب و بکارگیری برآوردها و قضاوت‌های اساسی به کار گرفته شده را همانند اصول حسابداری بر عهده دارند، از این رو در نهایت مدیریت مسوول اصلی کیفیت سود می‌باشد. کیفیت اصول حسابداری با کیفیت سود یکی نیست؛ اما این دو به صورت ذاتی، طوری با هم مرتبط می باشند که قضاوت‌های به کار گرفته شده در انتخاب و به کارگیری چنین اصولی، مستقیما‌ بر کیفیت سود تاثیر می‌گذارد. اطلاعات حسابداری برای سهامداران از دو بعد اهداف ارزشی و قرار دادی، مهم و با اهمیت می‌باشند. وقتی کیفیت سود پایین باشد، اطلاعات

حسابداری تهیه شده در برآوردن نیازهای ارزشی و حاکمیتی سهامداران کمتر اثر بخش خواهد بود. برای این منظور سهامداران از کمیته حسابرسی تقاضا می‌کنند تا نظرات بیشتری بر فرآیند گزارشگری مالی داشته باشند. در مقوله نقش مدیریت، باید متذکر شد که هرگونه تغییر ناگهانی در مدیریت می‌تواند استمرار عملیات تجاری را از مسیر عادی منحرف و بر ثبات سود اثر منفی داشته باشد. اگر مدیریت موفق شرکتی تغییر یابد، موجب بی ثباتی در عملکرد و سود مشارکت خواهد شد. افزون بر آن، اگر مدیریت نتواند در محیط اجتماعی، سیاسی و یا اقتصادی شرکت تغییر ایجاد کند، از ثبات سود شرکت کاسته می‌شود. وقایع گذشته حاکی از ناتوانی شرکت در ایجاد تغییرات در محیط شرکت در زمان و شکل مناسب، نشان دهنده این مطلب است که مدیریت مشکلاتی داشته است، به عنوان مثال، اگر صنایع خودروسازی در تشخیص سلیقه و تقاضای مشتریان عقب بماند، طبیعتا‌ از نظر سود آوری آتی نیز دچار مشکل خواهد شد.

کلام آخر
شاید بهترین راه برای اندیشیدن در مورد مدیریت سود این باشد که هدف اولیه گزارش‌های مالی حل نمودن مشکل عدم تقارن اطلاعات است. به خاطر داشته باشید که عدم تقارن اطلاعات به این حقیقت باز می‌گردد که مدیران واحد‌های انتفاعی نسبت به افراد خارج از شرکت به اطلاعات واقعی شرکت بیشتر دسترسی دارند در واقع گزارش‌های مالی وسیله‌ای را برای مدیران فراهم می‌کند تا اطلاعات حاصل از عملکرد شرکت را به استفاده کنندگان صورت‌های مالی انتقال دهند. اگر گزارش‌های مالی به مدیران اجازه‌ میزانی از انعطاف پذیری را ندهد، برای مدیران انتقال اطلاعات پیرامون شرکت به استفاده کنندگان صورت‌های مالی مشکل خواهد بود. به دلیل آن که رویه‌های

مشابه حسابداری امکان فراهم نمودن مفیدترین اطلاعات را در همه موارد ندارد. اصول پذیرفته شده حسابداری GAAP به مدیریت این اجازه را می‌دهد که در انواع گزارش‌های مالی قضاوت خودشان را به کار گیرند. با دادن اختیار به مدیران در راستای انعطاف‌پذیری نسبت به گزارش‌های مالی مانند برآورد عمر مفید، ارزش اسقاط، هزینه مطالبات مشکوک‌الوصول یا انتخاب روش fifo به عنوان فرضیه گردش موجودی کالا، در این صورت استفاده‌کنندگان صورت‌های مالی ممکن است، قضاوت بهتری در مورد چگونگی عملکرد واحد انتفاعی داشته باشند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
سه شنبه 95 مرداد 19 , ساعت 4:7 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله تاثیر ساختار سرمایه ای بر موقعیت رقابتی در بازار شرکت های تولیدی پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران word دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر ساختار سرمایه ای بر موقعیت رقابتی در بازار شرکت های تولیدی پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر ساختار سرمایه ای بر موقعیت رقابتی در بازار شرکت های تولیدی پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر ساختار سرمایه ای بر موقعیت رقابتی در بازار شرکت های تولیدی پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران word :

چکیده

ساختار سرمایه به عنوان یکی از عوامل مهم مؤثر بر ارزشگذاری شرکت ها و برای جهت گیری آنان در بازارهای سرمایه مطرح گردیده است. محیطمتحوّل و متغیر کنونی، درجه بندی شرکت ها را از لحاظ اعتباری نیز تا حدودی به ساختار سرمایه آنان منوط ساخته است در نظریات نوین مالی، وظایف مدیریت مالی یک واحد بازرگانی تصمیمات مربوط به سرمایه گذاری، تصمیمات تأمین مالی و تصمیمات تقسیم سود می باشد. هدف مدیریت مالی از اتخاذ چنین تصمیماتی حداکثر کردن ارزش شرکت می باشد. هدف کلی این پژوهش بررسی ساختار مالی شرکتهای تولیدی پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران به تفکیک صنایع مختلف و تاثیر آن بر بازار رقابتی این شرکتها می باشد . قلمرو زمانی تحقیق از سال 1387 تا 1392 می باشد که در مجموع 95 شرکت سرمایه گذاری مورد بررسی قرار می گیرد.تحقیق پیش رو از حیث هدف کاربردی و از حیث روش توصیفی- همبستگی قلمداد می شود.

در این تحقیق برای آزمون فرضیات از رگرسیون دادههای پانل، مدل اثرات ثابت و روش حداقل مربعات پانل (PLS) استفاده شده است. نتایج بدست آمده از آزمون فرضیات حاکی از این است که رابطه بین ساختار سرمایه و موقعیت رقابتی خطی و مستقیم است .

کلید واژه ها: ساختار سرمایه، ریسک ، اهرم مالی، بازار رقابتی، شرکتهای تولیدی

1-1 مقدمه

در نظریات نوین مالی، وظایف مدیریت مالی یک واحد بازرگانی تصمیمات مربوط به سرمایه گذاری، تصمیمات تأمین مالی و تصمیمات تقسیم سود می باشد. هدف مدیریت مالی از اتخاذ چنین تصمیماتی حداکثر کردن ارزش شرکت می باشد. بنابراین یک شرکت در راستای به حداکثر رساندن ارزش شرکت باید تعیین کند که داراییهای موجود در قسمت راست ترازنامه با چه ترکیبی آورده شود و از چه منابعی تأمین شود؟ شرکتها برای سرمایه گذاری احتیاج به منابع مالی دارند، اما منابع سرمایه و استفاده از آن ها باید به خوبی تعیین شود تا شرکت بتواند عملکرد رقابتی بهتری نسبت به سایر رقبا داشته باشد و این وظیفه یک مدیر مالی است که منابع تامین مالی ونحوه استفاده از آنها را مشخص نماید. این پژوهش اثر ساختار سرمایه ای را در موقعیت رقابتی شرکت ها در بازار محصول که با سهم بازار اندازه گیری می شود را مورد آزمون قرار می دهد. پیش بینی های تئوریکالی پیشنهاد می کنند که این اثر به این که رقابت کمیت یا قیمت ارتباط های شرکتی را تعیین کنند ، بستگی دارد. این مدرک را که اهرم مالی سهام بازار را بصورت مثبت در هردوی رقابت ها تحت تاثیر قرار می دهد ، نشان می دهیم. این مدرک از حالت غالب اثر بدهی محدود شده ی مالی بدهی پشتیبانی می کند. بصورت متغیر نشان می دهیم که انتخاب ساختار سرمایه ای بر موقعیت رقابتی یک شرکت اهمیت دارد.تئوری های ساختار سرمایه ای بصورت عادی در چارچوب یک شرکت منفرد و بدون توجه به شدت رقابت در میان شرکت ها در بازارهای خروجی توسعه داده می شوند . این پژوهش سوال پاسخ داده نشده ی آن ها را به این صورت مورد آزمون قرار می دهدکه مزیت استراتژیک بدهی چگونه خود را در بازارهای خروجی نشان می دهد؟ ونحوه استفاده از آنها را مشخص می نماید.در این تحقیق تاثیر ساختار سرمایه ای بر موقعیت رقابتی در بازار شرکت های تولیدی بورس اوراق بهادار تهران بررسی خواهیم کرد.

-2ادبیات نظری و پیشینه تحقیق
1-2 ساختار سرمایه

ساختار سرمایه به عنوان یکی از عوامل مهم مؤثر بر ارزشگذاری شرکت ها و برای جهت گیری آنان در بازارهای سرمایه مطرح گردیده است.
ساختار سرمایه ترکیبی از بدهی و حقوق صاحبان سهام است که توسط آن ها شرکتها تأمین مالی داراییهای خود را انجام میدهند. ساختار سرمایه را میتوان یکی از عوامل مؤثر بر ثروت سهامداران تلقی نمود. اگر شرکتی برای دستیابی به بازده بیشتر اوراق بهادار بیشتری منتشر کند، درجه اهرم آن بالاتر خواهد رفت و ریسک آن شرکت افزایش خواهد یافت. در نتیجه مدیران مالی توجه خود را به آثار روشهای مختلف تأمین مالی بر میزان ریسک و بازده شرکت معطوف میکنند و از این طریق اثر ساختارهای مختلف سرمایه بر ثروت سهامداران را میسنجند.(جهانخانی (81
ساختار مالی یک شرکت عبارتست از نسبت بدهی آن شرکت در مقابل سرمایه شرکت. شرکتی که از بدهی استفاده کند اصطلاحاً شرکت اهرمی نامیده می شود. شرکتها در استفاده از بدهی به صورت تصادفی عملی نمی کنند، بلکه در استفاده از بدهی یا سرمایه هدفی دارند و براساس معیارهایی تصمیم می گیرند. از بین معیارهای مختلفی که برای تعیین ساختار مالی وجود دارد و هر کدام از آنها به نوبه خود با روش های متفاوتی اندازه گیری می شود دو نسبت زیر برای اندازه گیری ساختار

مالی و اهرم مالی شرکت متداول تر است:
الف- نسبت کل بدهی ها به کل سرمایه: این نسبت میزان تأمین مالی از طریق حقوق صاحبان سهام و بدهی ها را بیان می کند.
ب- نسبت کل بدهی به کل دارایی: این نسبت بیانگر آن است که چه اندازه از دارایی های شرکت از طریق بدهی ها تأمین مالی شده است، که میزان بکارگیری اهرم مالی در شرکت را نشان می دهد.

2-2 ساختار سرمایه بهینه مدیران مالی در مواجه با مسئله تعیین سرمایه، بایستی سیاستی مناسب تدوین کنند. سیاست ساختار سرمایه، موازنه بین

ریسک و بازده را برقرار میکند. از یک طرف استفاده از بدهی بیشتر، ریسک جریان سودآوری شرکت را بیشتر میکند و از طرف دیگر به نرخ بازده مورد انتظار منجر میگردد. ریسک مربوط به استفاده از بدهی بیشتر باعث کاهش قیمت سهام میگردد و از طرف دیگر نرخ بازده مورد انتظار بیشتر باعث افزایش قیمت سهام میشود. ساختار سرمایه مطلوب ساختاری است که تعادل بهینهای را بین ریسک و بازده ایجاد کند و در نتیجه باعث به حداکثر رسیدن قیمت سهام گردد. (فردوست جی و بریگام)

به طور سنتی، هدف اصلی تصمیمات ساختار مالی، حداکثر کردن ارزش بازار شرکت از طریق تعیین ترکیب مناسب منابع وجوه بلندمدت است. این ترکیب که »ساختار بهینه مالی« نام دارد، متوسط هزینه سرمایه شرکت را نیز به حداقل می رساند. به بیان دیگر، ساختار مالی شرکت ترکیبی از بدهی های کوتاه مدت، بلندمدت و حقوق صاحبان سهام است که با آن ها دارایی های شرکت خریداری شده است. این ترکیب از بدهیها و حقوق صاحبان سهام، شامل اقلام سمت چپ ترازنامه می باشد. البته می باید اصطلاح »ساختار مالی« را از »ساختارسرمایه« تفکیک کنیم. ساختارمالی بیانگر همه منابعی است که شرکت نیازهای مالی خود را جهت تهیه دارایی ها از آن تأمین کرده است. ساختار سرمایه، تأمین بلندمدت شرکت است و عموماً ترکیب بدهی بلندمدت، سهام ممتاز، وسهام عادی را شامل می شود و شامل بدهی کوتاه مدت نمی باشد.

3-2 عوامل موثر بر ساختار سرمایه

همان گونه که در مقاله مروری (Harris & Raviv,1991) بیان گردیده است، به نظر می رسد عوامل متعددی بر تصمیمات ساختار سرمایه و منابع تأمین نیازهای مالی شرکت ها مؤثر است، اما می توان آن ها در دو حوزه درونی و بیرونی طبقه بندی نمود.

1-3-2 عوامل داخلی نوع صنعت: نوع صنعت بر ساختار مالی و نسبت های اهرمی شرکت تأثیر دارد شرکت هایی که در یک صنعت اند از

ریسک تجاری یکسانی برخوردارند؛ زیرا تولیدات مشابهی دارند، به تکنولوژی مشابهی متکی اند، هزینه های مواد و نیروی کار آن ها تقربیاً یکسان است.

اندازه شرکت: منظور از اندازه شرکت حجم و میزان فعالیت شرکت است. نکته مهم در سنجش اندازه شرکت تعیین عامل یا عواملی است که به عنوان معیار اندازه گیری مورد استفاده قرار می گیرد تا از این طریق به شکل صحیح و دقیق شرکت ها را از نظر اندازه و حجم از یکدیگر تفکیک نمایید.

ریسک تجاری: میزان ریسک عملیاتی شرکت در صورت عدم استفاده از بدهی. که به بیاعتمادی به برآوردهای آتی بازار دارائیها، یا عدم اطمینان به بازده حقوق صاحبان سهام مربوط میشود.

اهرم عملیاتی: عبارت است از درصد تغییرات سود قبل از بهره و مالیات به درصد تغییرات تولید. اهرم عملیاتی حساسیت سود قبل از بهره و مالیات را نسبت به تغییرات میزان تولید یا فروش اندازه می گیرد. این اهرم روشی است جهت تجزیه و تحلیل بخش های عملیاتی صورت سود و زیان. با استفاده از درجه اهرم عملیاتی و درصد تغییراتی محاسبه می شود که در سود قبل از بهره و مالیات به ازای یک درصد تغییر در فروش(در نتیجه یک درصد تغییر در تولید) رخ می دهد. رابطه بین ساختار مالی و درجه اهرم عملیاتی یک رابطه منفی است.

2-3-2 عوامل بیرونی

مالیات: بهره بدهی به عنوان هزینه قابل قبول مالیاتی است. لذا قبل از محاسبه مالیات پرداخت می شود اما سود سهام بعد از مالیات پرداخت می گردد. این خط مشی مالیاتی، پرداخت سود سهام را پرهزینه تر از پرداخت بهره می سازد. به همین دلیل شرکتها کمتر اقدام به انتشار سهام می کنند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
سه شنبه 95 مرداد 19 , ساعت 4:7 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله در مورد سیستم حقوق و دستمزد word دارای 18 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله در مورد سیستم حقوق و دستمزد word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله در مورد سیستم حقوق و دستمزد word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله در مورد سیستم حقوق و دستمزد word :

سیستم حقوق و دستمزد

هدفهای رفتاری :
پس از مطالعه این فصل، فراگیر خواهید توانست :
• اهمیت سیستم حقوق و دستمزد چیست؟
• سیستم حقوق و دستمزد را تعریف کنید.

• اطلاعات لازم برای محاسبه حقوق و دتسمزد را شرح دهید.
• اطلاعات لازم برای محاسبه حقوق و دستمزد را جمع آوری کنید.
• مقادیر حقوق و دستمزد (ناخالص، کسورات و خالص حقوق و دستمزد) را محاسبه کنید.
• لیست حقوق و دستمزد را تنظیم کنید.
• ثبت های مربوط به حسابداری حقوق و دستمزد را انجام دهید.
اهمیت سیستم حقوق و دستمزد :

حقوق یکی از مهمترین هزینه های واحد تجاری است، هرچند با توجه به صنعتی شدن و افزایش استفاده از ماشین آلات به جای نیروی کار انسانی، هزینه حقوق و دستمزد یکی از مهمترین هزینه های عملیاتی اغلب مؤسسات به ویژه مؤسسات خدماتی نظیر مؤسسات حسابرسی، آژانسهای مسافرتی، تعمیرگههای خودرو و ; ، است. از اینرو وظایف حسابداران در مورد هزینه حقوق و دستمزد بسیار با اهمیت می باشد. سیستم حقوق و دستمزد باید به گونه ای طراحی شود که اطلاعات لازم را به سرعت جمع آوری نموده و رقم صحیح قابل پرداخت به هر یک از کارکنان را محاسبه نماید.

همچنین قوانین بسیاری از کشورها کارفرمایان را موظف به تسلیم اطلاعات لازم در موردکارکنان و میزان حقوق و دستمزد آنها می سازد. در کشور ما نیز طبق قانون مالیات بر درآمد و قوانین تأمین اجتماعی، کارفرما موظف است هر ماهه فهرستی از کارکنان مبالغ حقوق آنها و میزان کسورات لازمه را محاسبه ارائه نماید.
تعریف سیستم حقوق و دستمزد :
معمولاً هزینه نیروی کار تأثیر قابل توجهی بر سود ویژه اکثر واحدهای تجاری دارد و فردیست که واحدهای تجاری پیش بینی های لازم را برای حصول اطمینان از صحیح و به موقع بودن مبالغ پرداختی با این حقوق کارکنان به عمل آورده باشند. همچنین به طوریکه قبلاً ذکر شد واحدهای تجاری در رابطه با حقوق ملزم به ارائه اطلاعات خاصی به مراجع قانونی (اداره امور اقتصادی و دارایی و تأمین اجتماعی) هستند. در نتیجه برای حصول اطمینان از اینکه حسابداری حقوق و دستمزد یه طور صحیح و به موقع صورت می گیرد، حسابداران از سیستم حقوق دستمزد استفاده می کنند.
داده های این سیستم عبارتند از :
اطلاعات مربوط به کارگر، نرخ و دستمزد، ساعات کارکرد، مزایای مستمر و یا غیرمستمر، کسورات حقوق و دستمزد.
ولی این سیستم اطلاعات مربوط به حقوق دستمزد است برای آشنایی بیشتر با واژه های به کار رفته در بالا به تشریح آنها می پردازیم :
پاداش :

به موجب ماده 47 قانون کار و به منظور ایجاد انگیزه برای تولید بیشتر و کیفیت بهتر و تقلیل ضایعات و افزایش علاقه مندی و بالا بردن سطح درآمد کارکنان، در قراردادی که مطابق آئین نامه وزارت کار و امور اجتماعی بین کارکنان و کارفرما منعقد می گردد، مبالغی را با عنوان پاداش محاسبه و پرداخت می گردد. در برخی از مؤسسات محاسبه پاداش در پایان سال مالی براساس درصدی از سود مؤسسه می باشد در این صورت هر یک از موارد زیر می تواند بنای محاسبه قرار گردد :
الف ) سود قبل از کسر مالیات بر درآمد و پاداش.

ب ) سود قبل از کسر مالیات بر درآمد و پس از کسر پاداش.
ج ) سود پس از کسر مالیات بر درآمد و قبل از کسر پاداش.
د ) سود پس از کسر مالیات بر درامد و پاداش.
از آنجایی که مبلغ پاداش در هر یک از حالات فوق تفاوت زیادی با یکدیگر دارد، توجه و دقت در مورد مبنای محاسبه پاداش و قید آن در قرارداد منعقد بین کارکنان و کارفرکا اهمیت فراوانی خواهد داشت در ادامه برای روشن شدن هر یک از موارد فوق موضوع با ذکر یک مثال توضیح داده می شود.

مثال 1 )
سود مؤسسه ای قبل مرکز مالیات بر درآمد و پاداش بالغ بر 000/000/100 ریال و نرخ محاسبه پاداش 20% و نرخ محاسبه مالیات 25% می باشد. مطلوب محاسبه مبلغ پاداش بر مبنای :
الف ) سود قبل از کسر مالیات بردرآمد و پاداش
(برای محاسبه پاداش و مالیات به ترتیب از علایم y , x استفاده می کنیم.)
پاداش ریال 000/000/20 x (000/000/100 ) % 20 = x
ب ) سود قبل از کسر مالیات بر درآمد و پس از کسر پاداش
(x – 000/000/100 ) % 20 = x
X % 20 – 000/000/20 = x
پاداش – ریال 000/000/25 = x 000/000/20 = x % 80
ج ) پاداش پس از کسر مالیات بردرآمد و قبل از کسر پاداش :
معادله (1 ) (y – 000/000/100 ) % 20 = x
معادله (2 ) (x – 000/000/100 ) % 25 = y
(از آنجایی که هزینه پاداش جزء هزینه های قابل قبول در محاسبه

درآمد مشمول مالیات می باشد در معادله دوم پاداش از مبلغ کسر شده است.)
y % 20 – 000/000/20 = x
x % 25 – 000/000/25 = y
( x % 25 – 000/000/25 ) % 20 – 000/000/20 = x
x % 5 + 000/000/5 – 000/000/20 = x
پاداش ریال = x 000/000/15 = x % 95

د ) سود پس از کسر مالیات بر درآمد و پاداش :
(x – y – 000/000/100 ) % 20 = x
( x – 000/000/100 ) % 25 = y
( y % 20 – x % 20 – 000/000/20 ) = x
x % 25 – 000/000/25 = y
( x % 25 – 000/000/25 ) – x % 20 – 000/000/20 = x
x % 5 + 000/000/5 – x % 20 – 000/000/20 = x
پاداش ریال = x 000/000/15 = x 15/1

کسورات حقوق و دستمزد :
مجموع حقوق و مزایای هر یک از کارکنان، حقوق و مزایای ناخالص نامیده می شود. از حقوق و مزایای ناخالص، کسورات حقوق و دستمزد، کسر و مانده قابل پرداخت به هر یک از کارکنان که «مبلغ ناخالص قابل پرداخت» نام دارد محاسبه می گردد کسورات حقوق و دستمزد را می توان به دو دسته تقسیم کرد :
1 ) کسورات اجباری : کسوراتی که طبق قوانین (مالیات و بیمه) پس از کسر معافیت های قانونی، بایستی اعمال شود.

2 ) کسورات اختیاری نظیر اقساط دام، مساعده، حق بیمه های اختیاری و غیره کخ به درخواست کارمند انجام می شود. کسورات حقوق و دستمزد برای کارفرما به عنوان یک بدهی مطرح می شود که بایستی ظرف مدت مقرر به مراجع ذیربط پرداخت گردد.
1 ) کسورات اجباری :
الف ) مالیات حقوق و دستمزد :
مجموع حقوق و دستمزد هر یک از کارکنان براساس قوانین و مقررات مالیاتی مشمول کسر مالیات بر درآمد و حقوق می باشد که جزء مالیاتهای تکلیفی (مالیات هایی هستند که پرداخت کنندگان وجوه طبق قانون مالیاتهای سیستم مکلف به کسر و پرداخت آن مالیاتها در مواعد تعیین شده می باشند) است.
مبلغ مالیات درآمد حقوق با اعمال نرخ ماده 131 قانون مالیاتهای مستقیم و با درنظر گرفتن معافیت های مربوطه براساس مجموع درآمد حقوق و مزایای سالانه محاسبه و ظرف حداکثر یک ماه به حساب بانکی وزرات امور اقتصادی و دارایی واریز و همراه لیست حقوق و دستمزد کارکنان به حوزه مالیاتی محل ارائه نمایند.
ب ) حق بیمه سهم کارکنان :
حق بیمه عبارت از وجوهی است که براساس قانون تأمین اجتماعی و برای استفاده از مزایای

موضوع آن به سازمان تأمین اجتماعی پرداخت می شود. کارفرمایان مکلف می باشند که حق بیمه سهم هر یک از کارکنان را از مجموع حقوق و دستمزد، با رعایت حداکثر حقوق و دستمزد و مزایای مشمول کسر حق بیمه (حداکثر حقوق و مزایای مشمول کسر حق بیمه هر سال، طبق مصوبات شورای عالی تأمین اجتماعی تعیین می گردد. که به طور مثال برای سال 1388 مبلغ بوده است. ) مشروط به اینکه از حداقل حقوق و مزایای سال مربوطه (حداقل دستمزد مشمول کسر حق بیمه برابر حقوق پایه ای است که هر سال با توجه به هزینه زندگی، از طرف شورای عالی کار، تعیین و توسط وزارت کار و امور اجتماعی اعلام می گردد) کمتر نباشد، با اعمال نرخ حق بیمه محاسب

ه و حداکثر تا پایان ماه بعد به حساب بانکی سازمان تأمین اجتماعی واریز نمایند.
مزایای نقدی مشمول و غیرمشمول :
نرخ حق بیمه عبارتست از : درصدی که با اعمال آن در جمع مبلغ حقوق و مزایای مشمول کسر حق بیمه، میزان حق بیمه تعیین می گردد. نرخ حق بیمه طبق ماده 28 ت . ت . ا . معادل % 27 (% 7 سهم بیمه شده و 20% سهم کارفرما) به علاوه % 3 سهم دولت می باشد. ضمناً حق بیمه ، بیمه بیکاری نیز به میزان % 3 حقوق و مزایای مشمول کسر حق بیمه می باشد که از تاریخ 6/5/66 کلاً توسط کارفرما برای کارکنان بایستی پرداخت شود.
مثال :
با فرض اینکه حقوق و مزایای بیمه شده ای در یک ماهه آبان 88 به شرح زیر باشد :
حقوق پایه 000/200/3 ریال – مزایای مشمول کسر حق بیمه 000/800 ریال
فوق العاده مأموریت (غیرمشمول کسر حق بیمه ) 000/100 ریال
جمع حقوق و مزایای بیمه شده 000/100/4 ریال
جمع حقوق و مزایای مشمول کسر بیمه 000/000/4 ریال
مطلوبست : محاسبه حق بیمه سهم کارگر و کارفرما برای یک ماهه آبانماه 88 :
حق بیمه سم بیمه شده ریال 000/280 = % 70 × 000/000/4
حق بیمه سهم کارفرما ریال 000/920 = % 23 × 000/000/4
جمع مبلغ قابل پرداخت ریال 000/200/1
به سازمان تأمین اجتماعی .
مبلغ خالص قابل پرداخت :
مبلغ خالص قابل پرداخت عبارتست از مبلغ ناخالص حقوق و دستمزد منهای کسورات. برای درک بهتر موضوع به مثال زیر توجه کنید :
فرض کنید آقای محسنی کارمند شرکت اصیل است. نرخ دستمزد هر ساعت کار طبق قرارداد همکاری، 000/30 ریال است. فرض کنید آقای محسنی در هفته گذشته 54 ساعت کار کرده است. مطلوب است محاسبه خالص قابل پرداخت به آقای محسنی؟
سایر اطلاعات به شرح زیراست :
نرخ مالیات % 10 – قسط وام اقای محسنی 000/500 ریال
000/320/1 = 000/30 × 44 حقوق عادی
000/420 = % 140 × 000/30 × 10 اضافه کاری
000/740/1 جمع مبلغ ناخالص حقوق و دستمزد

کسورات :
8000/121 = 7% × 000/740/1 حق بیمه
000/174 = 10% × 000/740/1 مالیات
000/500 قسط وام
800/345 جمع کسورات
200/394/1 خالص قابل پرداخت
لیست حقوق و دستمزد :

در هر دوره پرداخت حقوق، واحد تجاری اطلاعات مربوط به حقوق را در یک فرم چند ستونی به نام لیست حقوق و دستمزد وارد می کنند. از طریق لیست حقوق و دستمزد می توان هزینه حقوق را به راحتی ثبت نمود. نمونه ای از لیست حقوق و دستمزد در زیر به تصویر در آمده است :
ثبت های حسابداری حقوق و دستمزد :
در دایره حسابداری پس از تنظیم لست حقوق و دستمزد و صورت خلاصه ای برای کنترل آن و یا تهیه آن از طریق نرم افزار حقوق و دستمزد، جمع حقوق و دستمزد ناخالص به حساب هزینه حقوق و دستمزد قسمتهای مختلف (تولیدی، اداری و فروش) بدهکار و حسابهای کسورات (شامل مالیات، بیمه و ; ) و حقوق و دستمزد پرداختی یا وجه نقد، بستانکار می شود. نمونه لیست های سیستم حقوق و دستمزد به شرح زیر است :
مثال :
اطلاعات مربوط به حقوق و مزایای آقای امیدی در شرکت البرز در آذزماه 8 × 13 به شرح زیر است :
حقوق ثابت :
000/300/6 ریال – حق اولاد 000/230 ریال – خواربار 000/270 ریال
پاداش 000/500 ریال – ساعات کارکرد آذرماه 230 ساعت.
با فرض اینکه ساعات کار قانونی در این شرکت 210 ساعت بوده و از جمع حقوق و مزایا ماهانه تا 000/000/2 ریال معاف از مالیات و مازاد بر آن با نرخ % 10 مشمول محاسبه مالیات باشد و همچنین حداکثر حقوق و مزایای مشمول بیمه در آن سال، ماهیانه مبلغ 000/000/5 باشد. مطلوبست : انجام محاسبات لازم و ثبت پرداخت حقوق و دستمزد در دفتر روزنامه شرکت البرز در آذرماه 8 × 13
000/2 = 210 ÷ 000/200 4 = نرخ یک ساعت کار عادی
20 = 210 – 230 = ساعات اضافه کاری

28000 = 4/1 × 000/20 = نرخ یک ساعت اضافه کاری
000/560 = 000/28 × 20 = مبلغ اضافه کاری
اضافه کاری + پاداش + خواربار + حق اولاد + حقوق ثابت = جمع حقوق و مزایا
000/760/5 = 000/560 + 000/500 + 000/270 + 000/230 + 000/200/4 = جمع حقوق و مزایا
000/030/5 = (000/500 + 000/230 ) – 000/760/5 = جمع حقوق و مزایای مشمول بیمه
000/000/5 000/500 < 000/030/5 = فاقد محاسبه کسر حق بیمه

000/350 = 70% × 0کل حق بیمه سهم کارفر00/000/5 = حق بیمه سهم کارگر
000/150/1 = % 23 × 000/000/5 = حق بیمه سهم کارفرما
000/500/1 = 000/150/1 + 000/350 = کل حق بیمه پرداختی
000/760/3 = 000/000/2 – 000/760/5 = درآمد مشمول مالیات پس از کسر معافیت
000/376 = 000/000/2 – 000/760/5 = درآمد مشمول مالیات پس از کسر معافیت
000/376 = % 10 × 000/760/3 = مالیات پرداختی
000/034/5 = 000/376 + 000/350 – 000/760/5 = مبلغ خالص قابل پرداخت
کنترل های داخلی سیستم حقوق و دستمزد :

مالکان و مدیران واحدهای تجاری کوچک می توانند از طریق ارتباط شخصی که برای کارکنان خود دارند بر پرداختهای حقوق و دستمزد نظارت نمایند. اما برای شرکتهای بزرگ این چنین کاری مقدور نیست این واحدهای تجاری بایستی کنترلهایی را مستقر نمایند تا این اطمینان حاصل شود که : اولا ) پرداخت به کارکنان حقیقی صورت می گیرد. ثانیاً ) این پرداختها براساس کار انجام شده است، ثالثاً ) پرداختها به طور صحیح محاسبه شده و رابعاً ) مبالغ محاسبه شده پرداخت می شود. از اینرو برای اطمینان از موارد فوق در اغلب مؤسسات وظایف و مسئولیتهای حقوق و دستمزد به دوایر زیر تقسیم می شود :
1 ) دایره کارگزینی 2 ) دایره ثبت اقدامات کار 3 ) دایره حقوق و دستمزد
4 ) دایره پرداخت.

کنترل داخلی مؤثر بر سیستم حقوق و دستمزد شامل تفکیک دقیق وظایف بالا از یکدیگر، انجام هر یک از وظایف توسط دایره مربوطه به صورت جداگانه و عدم تداخل این وظایفبا یکدیگر است.
1 ) دایره کارگزینی که وظیفه عمده آن استخدام و جذب نیروی کار لازم برای تستهای مختلف مؤسسه با رعایت آئین نامه های استخدامی مؤسسه است.
2 ) دایره ثبت اقدامات کار که این اطمینان را به وجود می آورد که کارکنان در ساعتهای مقرر در سر پست های خود حضور دارند. این اطلاعات را می توان به وسیله ماشینهای حضور و غیاب که ساعات ورود و خروج کارکنان را مشخص می سازد و یا سایر قسمتهای ثبت اقدامات کار به دست آورد.
3 ) دایره حقوق و دستمزد که وظیفه آن محاسبه تنظیم لیست حقوق و دستمزد براساس اطلاعات ارسالی از دوایر قبل (کارگزینی و ثبت اوقات کار) ، انجتم ثبت های لازم در دفتر روزنامه عمومی شرکت و همچنین حدود چک حقوق برای کارکنان است.

4 ) دایره پرداخت : بهترین روش پرداخت حقوق و دستمزد، پرداخت توسط چک از حساب جاری بانکی است. در مؤسسات کوچک که تعداد کارکنان آن زیاد است، پرداخت حقوق و دستمزد معمولا در یک وروز و به صورت چک از حساب جاری بانکی و یا به صورت نقدی انجام می گیرد. اما برای مؤسسات با کارکنان فراوان پرداخت نقدی مقدور نبوده بایستی از حساب جاری بانکی استفاده شود . از این رو در این مؤسسات، صدور چکها از حساب جاری خاصی که فقط برای پرداخت حقوق و دستمزد درنظر گرفته می شود یا از طریقحساب جاری بانکی مؤسسه انجام می شود.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
سه شنبه 95 مرداد 19 , ساعت 4:7 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  تحقیق زندگینامه نامداران جهان word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق زندگینامه نامداران جهان word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق زندگینامه نامداران جهان word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق زندگینامه نامداران جهان word :

زندگینامه و بیوگرافی مختصری نادر شاه افشار

نادر شاه افشار از ایل افشار بود او از مشهورترین پادشاهان ایران بعد از اسلام است ، ابتدا نادر قلی یا ندرقلی نامیده می شد موقعی که افغانها و روس ها و عثمانی ها از اطراف بایران دست انداخته بودند و مملکت در نهایت هرج و مرج بود یکعده سوار با خود همراه کرد و به طهماسب صفوی که کین پدر برخواسته بود همراه شد فتنه های داخلی را خواباند افغانها را هم بیرون ریخت ، شاه طهماسب صفوی از شهرت و اعتبار نادر در بین مردم دچار رشک و حسادت گشت و برای نشان دادن قدرت خود با لشکری بزرگ به سوی عثمانی تاخت و در آن جنگ هزاران سرباز ایرانی را در جنگ چالدران بدلیل عدم توانایی به کشتن داد و خود از میدان جنگ گریخت نادر با سپاهی اندک و خسته از کارزار از مشرق به سوی مغرب ایران تاخت و تا قلب کشور عثمانی پیش رفت و سرزمینهای بسیاری را به خاک ایران افزود و از آنجا به قفقاز تحت اشغال روس ها رفت که با کمال تعجب دید روسها خود پیش از روبرو شدن با او پا به فرار گذاشته اند در مسیر بر گشت در سال 1148 در دشت مغان در مجلس ریش سفیدان ایران از فرماندهی ارتش استعفا نمود و دلیلش اعمال پس پرده خاندان صفوی بود . و خود عازم مشهد شد در نزدیکی زنجان سوارانی نزدش آم د و خبر آوردند که مجلس به لیاقت شما ایمان دارد و در این شراط بهتر است نادر همچنان ارتش دار ایران باقی بماند و کمر بند پادشاهی را بر کمرش بستند . او سه بار به هند اخطار نمود که افسران اشرف افغان را که حدودا 800 نفر بودند و در قتل عام مردم ایران نقش داشتند را به ایران تحویل دهد که در پی عدم تحویل آنها سپاه ایران از رود سند گذشتند و هندوستان را تسخیر نمود ند 800 متجاوز افغان را در بازار دهلی به دار زدند و بازگشتند و نادر شاه حکومت محمد گورکانی را به او بخشید و گفت ما متجاوز نیستیم اما از حق مردم خویش نیز نخواهیم گذشت

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
سه شنبه 95 مرداد 19 , ساعت 4:7 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

  پاورپوینت ایمنی در ورزش word دارای 29 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پاورپوینت ایمنی در ورزش word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلود پاورپوینت ایمنی در ورزش word

توجه فرمایید.

1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلود پاورپوینت ایمنی در ورزش word

قرار داده شده است

 

2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

3-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی 12 ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد

4-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن پاورپوینت ایمنی در ورزش word :

اسلاید 1 :

 

وظایف اصلی مربی

مربی باید حافظ جان ورزشکار باشد

از بروز آسیب دیدگی جلوگیری کند

در صورت بروز آسیب دیدگی اقداماتی اولیه را انجام دهد

در صورت لزوم مصدوم را با متد صحیح به نزدیکترین مرکز درمانی منتقل یا با مراکز اورژانس(115) جهت انتقال مصدوم هماهنگی کند.

اسلاید 2 :

 

مهمترین عواملی که باعث آسیب دیدگی می شوند

بی دقتی

تکنیک ضعیف

اتفاقاتی که در ورزش می افتد یا سوانح

محیط فیزیکی نا مناسب ورزشی

اسلاید 3 :

از ورزشکار انتظار بیش از حدی داشته باشیم.

خستگی

بیشترین اتفاقات در زمانهای آخر تمرین رخ می دهد.

عدم آمادگی جسمانی

تجهیزات نا مناسب

 

اسلاید 4 :

نداشتن آمادگی روانی مناسب یا داشتن مشکلات بیرونی

ساختار یا بافت ورزشی که در بعضی از آنها برخورداری فیزیکی وجود دارد.

سابقه آسیب دیدگی

اسلاید 5 :

خطراتی که ورزشکاران را تهدید می کند.

سوابق بیماری فرد

سوانح ورزشی

حوادث ورزشی:

.1 اضطراری

.2 غیر اضطراری

اسلاید 6 :

حوادث اضطراری: شامل ضربه به سر، خونریزیها، آسیبهای ستون فقرات

حوادث غیر اضطراری: بقیه موارد.

 

اسلاید 7 :

بیشترین علت فوت در مصدومینی که  ضربه به سر آنها وارد شده است خفگی می باشد. که به علت ورود خون،ترشحات دهان ،استفراغ های احتمالی، اجسام شکسته شده در دهان مانند دندانها و غیره می باشد.

اسلاید 8 :

 مربی وظیفه دارد که راههای تنفسی ورزشکاران را که ضربه به سر خورده اند را چک کنند.

اسلاید 9 :

خونریزیها

به دو نوع با توجه به محل خونریزی تقسیم می شوند:

nداخلی

.1خارجی

اسلاید 10 :

خونریزی داخلی
مشهود نیست ولی علائمی دال بر آن وجود دارد.
این علائم عبارتند از:

تعریق

ضربان قلب بالا

سردی

 

 

رنگ پریدگی

تنفس سطحی

فشار خون پائین

 

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
<   <<   126   127   128   129   130   >>   >

لیست کل یادداشت های این وبلاگ