
تحقیق در مورد سدهای خاکی word دارای 37 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تحقیق در مورد سدهای خاکی word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق در مورد سدهای خاکی word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تحقیق در مورد سدهای خاکی word :
سدهای خاکی
از زمانهای بسیار دور بنای سدهای خاکی به منظور کنترل و ذخیره آب معمول بوده است. اما به علت امکانات محدوده و عدم شناخت قوانین مکانیک خاک و هیدرولیک، ارتفاع سدها و بندهای خاکی از یک مقدار محدودی بیشتر نمی شده است، هرچند از نظر وسعت و طول سد چنین محدودیتی وجود نداشته است. امروزه با پیشرفت علم مکانیک خاک و توسعه امکانات تکنولوژی و مطالعات دقیق تر توانسته اند سدهای خاکی را با ارتفاعات قابل ملاحظه احداث نمایند، بطوریکه در زمان حاضر از مرتفع ترین سدهای دنیا سدهای خاکی و پاره
سنگی هستند. به علاوه زمین هائی را که سابقاً برای این منظور غیر مناسب تشخیص می دادند هم اکنون می توانند آنها را برای زیربنای احداث سد خاکی آماده سازند.
علی رغم این پیشرفت ها هنوز مشکل است که بتوان راه حل های ریاضی محکمی برای مسایل طراحی سدهای خاکی پیشنهاد نمود، و در نتیجه بسیاری از اجزاء سدها هنوز بر مبنای تجزیه و ذوق و ذکاوت مهندسین طرح و اجراءٍ می گردند، به عبارت دیگر طرح تیپ دقیق و کامل وجود ندارد.
به منظور تأمین یک طرح دقیق و منطقی در سدهای خاکی لازمست که وضعیت شالوده سد و مواد مشکله آن کاملاً مورد بررسی و مطالعه اولیه قرار گرفته و اجرای سد با روش های کنترل شده و دقیقاً مطابق برنامه پیشنهادی طراح انجام پذیرد.
به عنوان یک اصل، این دو نکته مسلم است که:
1- سد به عنوان یک مخزن باید غیرقابل نفوذ باشد.
2- در تمام وضعیت های ممکن (وضعیت بلافاصله پس از ساخت، ضمن ساخت، وضعیت های مخزن پر، طغیان، تخلیه سریع، بارندگی و حتی در مواقع سیلهای استثنائی چند هزار ساله) سد باید مقاوم باشد.
روش ایجاد سدهای خاکی امروزه عمدتاً “با روش تراکم مکانیکی است، هرچند روشهای دیگری مانند روش های هیدرولیکی و نیمه هیدرولیکی هم وجود دارد که از این روشها کمتر استفاده می گردد، مگر در مورد سدهای باطله که ضرورتاًِ” هیدرولیکی است.
بخش اصلی سد خاکی که توده خاکی کوبیده شده است (در حقیقت سازه سد) به نام بدنه سد نامیده می شود، و زمینی که سد بر روی آن قرار گرفته تا آن حد که تحت تأثیر فشار حاصل از سد و نفوذ پذیری آب سد می باشد به نام شالوده (فونداسیون) است. به جز این دو بخش اصلی، اجزاء دیگری از قبیل آب بندها، زهکش ها، پوشش ها و غیره وجود دارد که اهمیت آنها به لحاظ حفاظت و ایمنی و عملکرد سد برای آن نقش حیاتی دارند.
انواع سدهای خاکی
از دیدگاه تکنیک و روش ساخت، سدهای خاکی به دوگروه هستند که تقریباً تمامی آنها در گروه غلتکی (کوبیدنی) قرار دارند و تعدادی در گروه هیدرولیکی و نیمه هیدرولیکی طبقه بندی می شوند. منظور از سدهای غلتکی اینست که ساخت سد با روش کوبیدن خاک که بوسیله غلتک است صورت می گیرد، که معمولاً در لایه های 15 تا 22 سانتیمتری در هر نوبت تراکم کوبیده می شوند. منظور از روش هیدرولیکی اینست که بنا شدن سد (جابجائی مواد و قرارگرفتن آنها در محل) با کمک آب انجام می گیرد و در ضمن جدا شدن آب از خاک، نوعی طبقه بندی طبیعی در دانه بندی خاک صورت می گیرد که برای سد مناسب می باشد، یعنی دانه های درشت تر در کناره ها و دانه های ریزتر در وسط سد قرار می گیرند.
از دیدگاه همگنی بدنه سد، نیز می توان تیپ های مختلفی را از هم تشخیص داد که عبارتند از:
تیپ همگن (Homogeneous )، تیپ مطبق (Cored یا Zoned ) یا مغزه دار، و تیپ دیافراگمی
انتخاب نوع سد خاکی و ابعاد هندسی
انتخاب نوع سد، یعنی اینکه خاکی، پاره سنگی، بتن ثقلی، قوسی، پایه ای و غیره باشد.
اما هنگامی که زمینی همراه با شرایط دیگر برای بنای سدخاکی مناسب تشخیص داده شد انتخاب یکی از انواع سدخاکی مطرح می شود.
نوع سد خاکی در بد و امر تابع مصالحی است که در آن ناحیه یا در نزدیکیهای آن موجود است. نوع شالوده سدخاکی، هرچند باشد عمدتاً غیر قابل تغییر است، مگر لایه های سطحی آن که ممکنست برداشته شده و به جای آن در صورت لزوم خاک مناسب کوبیده شود. بنابراین وضعیت زمین محل یا شالوده تا حدزیادی در طرح سدخاکی (و اصولاً در انتخاب نوع سد اعم از خاکی و غیره) موثر است. به عنوان یک عامل فراگیر بر تمام جنبه ها، مسأله اقتصادی بودن طرح نیز سرانجام مطرح می گردد.
بطور کلی، چنانچه مواد نفوذ پذیر و نفوذ ناپذیر به فراوانی در دسترس باشند، ترجیحاً از سدهای مغزه دار (غیر همگن) استفاده می گردد هرچند نسبت حجمی مواد نفوذناپذیر به نفوذ پذیر (پس از تعیین مقدار لازم به منظور استحکام و آب بندی) نیز تابع هزینه های حمل و نقل آنها و نیز هزینه تهیه دانه بندی مورد نظر است.
اگر سدی به صورت همگن ساخته شود ضرورتاً “مواد تشکیل دهنده آن نفوذناپذیر و یا کم نفوذپذیر می باشد و با وجود این ضرورتاً باید به نوعی زهکش (مثلاً زهکش افقی در پائین دست) مجهز باشد تا دامنه پایین دست همواره از اشباع شدن در اثر زه مصون بماند. از طریقی اگر سد عمتاً از مواد دانه درشت باشد ضرورتاً ” باید مغزه ای نفوذ ناپذیر در بخش میانی یا در محلی از دامنه بالا دست وجود داشته باشد تا آنرا کاملاً آب بندی کند.
چنانچه سد روی رسوبات نفوذ پذیر ساخته شود، میزان حد بالائی اتلاف آب از ا، باید در بدو امر تخمین زده شود. مقدار تخمینی این حد را باید با استفاده از رسم شبکه جریان و یا بر اساس نتایج تلمبه کردن آب در محل و نیز از تستهای آزمایشگاهی بدست آورد و چنانچه مقدار اتلاف آب به صورت زه بیش از مقداری باشد که برای پروژه سدسازی مورد نظر زیان بار باشد، لازمست از بعضی از انواع آب بندها استفاده شود.
انتخاب هر کدام از بخش های سد چه از نظر نوع و چه از نظر اندازه، بطور مستقل صورت نمی گیرد بلکه تابعی از مجموعه شرایط موجود است. مثلاً انتخاب شیب دامنه ها، تابع نوع شالوده، مصالح، روش ساخت، و نوع سد است، بطوریکه هرچند شالوده سست تر باشد در شرایط یکسان دیگر، شیب دامنه ها باید کمتر باشد و دامنه ها گسرده تر شده باشند. برای یک شالوده معین،دامنه های سدهمگن کم شیب تر از دامنه های سد همگن کم شیب تر از دامنه های یک سد غیر همگن است، و یا دامنه های یک سد هیدرولیکی باز هم کم شیب تر از دامنه های سد غلتکی است، زیرا در روش هیدرولیکی مصالح کوبیده نمی شوند تا مقاوم گردند. دامنه هائی که پوشش های محکم بتنی و آسفالتی و سنگی برآنها قرار می گیرند می توانند بطور نسبی پرشیب تر ساخته شوند.
شیب دامنه ها
شیب دامنه ها را معمولاً از یک بریک و نیم تا یک برسه می گیرند، هر چند تا شیبهای یک برشش و کمتر هم گاهگاهی منظور می شود. همچنین طرح دامنه با شیب های متفاوت کاملاً معمول است. بطوریکه شیب قسمتهای بالائی دامنه را بیشتر و در بخش های پائینی کمتر انتخاب شود، یا اینکه در چند مرحله به تدریج شیب تغییرکند، و نیز انتخاب شیب بیشتر در قسمت پائین دامنه و شیب کمتر در قسمت های بالائی دامنه در مواردی صورت گرفته است.
در مورد اینکه شیب استاندارد پایدار در دامنه ها چه مقدار باشد، نظریات مختلفی در تاریخ سد سازی مطرح شده است. بطوریکه در دهه های اول قرن حاضر هر چند پیشنهادها بر اساس تجربه های قبلی بوده است ولی سدهائی با شیب یک بر یک و نیم هم ساخته شده است و بعضی معتقد شدند که دامنه بالا دست کم شیب تر از دامنه پائین دست باشد و برخی بر خلاف این نظر رأی دادند، و امروزه نظر متخصصین اینست که هر دو مورد ممکن است و صرفاً تابع شرایط می باشد. در 1933، پراکتور حداقل شیب را یک بر دو تعیین نمود.
عرض تاج
تاج یا قله سد خاکی نباید عرض کمتر از 4 متر داشته باشد و این مقدار حداقل لازم به منظور استحکام، و کنترل، تعمیرات، بررسی ها و عبور و مرور می باشد. بطور کلی انتخاب عرض تاج سد بستگی به ملاحظاتی متعدد دارد که از جمله عبارتند از: طبیعت مواد تشکیل دهنده سد، فاصله خط زه آزاد تا قله سد، ارتفاع نهائی و اهمیت تاج سد از نظر رفت و آمد، و اینکه جاده ای و راهی بر آن واقع شده و نیز چه وسایطی و با چه ترافیکی باید بر آن عبور کنند.
سر ریز در سدهای خاکی
سرریز سد عبارتست از مسیری پیش بینی شده برای عبور مقدار آبی که ما از ادبر حداکثر ضرفیت مخزن در نظر گرفته می شود، بطویکه بتواند همواره از بالاآمدن سطح آب مخزن به بالای تراز پیش بینی شده حداکثر جلوگیری کند. افزایش آب مخزن ممکنسن به علت نوسانهای بارندگی و سیلابها، یا کم شدن تخلیه آب، و غیره باشد و از اینرو ظرفیت سرریز باید با توجه به همه عوامل دقیقاً محاسبه شود.
بطور خلاصه، در مورد سدهای خاکی ممکنست سرریز را بدون ارتباط با بدنه سد، بصورت تونل یا کانالی در تکیه گاههای طبیعی سد تعبیه نمود و یا اینکه در بدنه سد جائی برای آن در نظر گرفت. بندرت در سدهای خاکی ممکنست از تاج سد به عنوان سرریز استفاده شود که در اینصورت استحکامات کافی برای پوشش سد و تاج آن لازم است. در مواردی نیز می توان برای یک سد دو سرریز در نظر گرفت که یکی برای وضعیت های معمولی و دیگری برای طغیانهای استثنائی منظور شده باشد.
ارتفاع آزاد
ارتفاع آزاد، طبق تعریفن فاصله قائم بین بالاترین تراز سطح آب مخزن (در موقع حداکثر طغیان) و تاج سد می باشد. حداقل این ارتفاع آزاد باید آنقدر باشد که تاج سد از اثر امواج مصون باشد.
بخشی از ارتفاع آزاد را به علت نشست احتمالی سد و بخش عمده ارتفادع آزاد را به علت ارتفاع موج آب در نظر می گیرند. مقداری که به علت نشست منظور می شود، 2 درصد ارتفاع سد است که در مناطق زلزله خیز یک درصد هم به علت نشست حاصل از زلزله به آن می افزایند.
مقدار لازم ارتفاع آزاد که به منظور مصونیت از تأثیر موج در نظر گرفته می شود مبتنی بر حداکثر سرعت با دهای آن منطقه (و حتی مدت عملکرد آنها) و حداکثر طول دریاچه می باشد. تعدادی روابط تجربی در این مورد برای محاسبه ارتفاع موج پیشنهاد شده است.
منظور از طول دریاجه در محاسبه ارتفاع موج، آن بعدی از سطح دریاچه است که در جلوی سد قرار می گیرد، بنابراین اگر ابعاد سد در امتدادهای دیگر کمتر یا زیادتر از طول دریاچه در جلوی سد باشد معمولاً برای تعیین ارتفاع موج در نظر گرفته نمی شود. برای دریاچه های با طول کمتر از 5/0 کیلومترن حداقل 60 سانتیمتر ارتفاع آزاد به علت موج منظور می گردد. ارتفاع موج در دریاچه های معمولی بین 1 تا 2 متر می رسد و حداکثر تا 5/2 متر گزارش شده است.
کلیاتی که در طراحی سدخاکی باید در نظر گرفته شود
بر اساس تجربیاتی که در ممورد شکستن و تخریب سدهای خاکی بدست آمده، می توان نکات ذیل را به منظور تأمین ایمنی هر چه بیشتر و افزایش اطمینان در طراحی یک سدخاکی در نظر گرفت:
1- به منظور جلوگیری از خرابیهای حاصل از جریان آب از روی سد، لازمست:
الف: ظرفیت سرریز تا آن حد باشد که جریان حداکثر را بتواند عبور دهد.
ب: طرح چنان باشد که از سرریز شدن آب حاصل از امواج در شرایطی که سطح آب مخزن در بالاترین وضعیت است، جلوگیری گردد.
ج: ارتفاع اصلی تا آن اندازه باشد که حداقل ارتفاع آزاد را بعد از نشست کامل سد باقی بگذارد.
د: اقداماتی صورت گیرد که از فرسایش خاکریز سد به علت تأثیر امواج و نیز به علت اثر آبهای سطحی جلوگیری گردد.
ه: تاج سد بقدر کافی عریض باشد تا اثر امواج و اثر زلزله های احتمالی بر آن تأثیر مخرب نداشته باشد.
2- به منظور جلوگیری از خرابیهای حاصل از زه، مقدار جریان آب در بدنه سد و شالوده آن نباید تا آن حد باشد که تأمین هدف از ایاد آن سد را خدشه دار سازد، و نیز فشار زه در هر نقطه در حدی باشد که موجب تخریب نگردد. بنابراین:
الف: مقدار کمی جریان زه در درون بدنه و شالوده باید به میزان پیش بین یشده محدود گردد.
ب: خطوط جریان زه (یا به عبارت دیگر، خط زه آزاد) در جبهه پائین دست حتی الامکان از سطح خارجی دامنه پائین دست دور نگهداشته شود تا موجب خرابی پوسته ای شدن نگردد.
ج: فشار زه در هر نقطه و نیز شرایط دانه بندی و یکنواختی خاک و نوع تراکم، بویژه در حد فاصل لایه ها و در حد فاصل تغییر دانه بندی مواد، چنان باشد که امکان ایجاد پدیده یا یپینگ وجود نداشته باشد.
د: امکان ایجاد نشست آب (به جز از مسیرهای معمولی و پیش بینی شده) در هر جائی باید به صفر برسد و الامکان بروز یا یپینگ را افزایش می دهد.
3- به منظور جلوگیری از خرابهیا ساختمانی لازمست:
الف: دامنه ها هرکدام در برابرکلیه نیروهای ممکن (از جمله زلزله) در تمام وضعیت ها پایدار باشند.
ب: تنش های برشی ایجاد شدهه در شالوده نباید از مقدار مجاز مقاومت برشی آن تجاوز نمایند.
تراکم خاک در سدهای خاکی
تراکم خاک در سدهای خاکی به روش های معمول تراکم صورت می گیرد. لایه های به ضخامت 15 تا 25 سانتیمتری در هر مرحله کوبیده می شوند. مشخصات مربوط به تراکم خاکها، تأثیر انرژی داده شده (نوع غلتک، ضخامت لایه، تعداد رفت و برگشت)، تأثیر سرعت حرکت غلتک، تأثیر نوع خاک، و تأثیر درصد آب در تراکم و غیره از مسائلی است که نیاز به بررسی دقیق و مفصل دارند.


مقاله شرح وظایف مرکز اصناف و بازرگانان ایران word دارای 57 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله شرح وظایف مرکز اصناف و بازرگانان ایران word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شرح وظایف مرکز اصناف و بازرگانان ایران word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله شرح وظایف مرکز اصناف و بازرگانان ایران word :
فصل اول:
1-مقدمه
مرکز اصناف و بازرگانان ایران که از این پس مرکز نامیده می شود، یک مرکز دولتی وابسته به وزارت بازرگانی است که بر اساس ضوابط و مقررات قانونی فعالیت می کند. با توجه به اینکه اصناف کشور مهمترین رکن بازرگانی داخلی محسوب شده و امکان فعالیت در حوزه بازرگانی خارجی و امر مهم صادرات را دارند و نیز با عنایت به اجزاء تاثیر گذار و متاثر از فعالیتهای اصناف یعنی دولت، بازار کالا و خدمات، بازارهای پولی و مالی، مصرف کنندگان، بخش تجارت خارجی و ; بخش
حاکمیتی امور اصناف به گونه ای طراحی شده که بتواند پاسخ گوی نیازهای حوزه اصناف در بستر تحولات جدید جامعه جهانی باشد. به عبارت دقیق تر، گذار از وضع موجود( شناخت ضعفها و قوتها، فرصتها و تهدیدها) و نیل به وضع مطلوب( احراز جایگاه شایسته در اقتصاد ملی) مستلزم تدارک برنامه هایی (استراتژی، سیاستهای اجرایی و مکانیسمهای نظارت و ارزیابی ) است که قبل از هر چیز خود مبتنی بر ترسیم ماموریتها و اهداف کلان اصناف است. بر این اساس، نمودار، شرح وظایف سازمانی، ماموریتها، اهداف و;.. مرکز بر مبنای الگوی تئوریک زیر ترسیم شده است.
دیدگاه ( Vision ) :
با توجه به گذار جامعه از اقتصاد سنتی به پیشرفته، خصوصی سازی و کاهش تصدی گری و تحدید دولت به امور حاکمیتی، مهمترین دیدگاه مورد نظر مرکز است. بنا بر این، آماده سازی اصناف برای ایفای نقش در یک جامعه مبتنی بر اقتصاد آزاد رقابتی و پویا، بر مبنای توانائیها و ارزشهای ملی و مذهبی جمهوری اسلامی ایران، مهمترین مشخصه مرکز خواهد بود.
ماموریت (Mission ) :
حمایت و پشتیبانی از اصناف از طریق توسعه و تقویت روح همکاری و فعالیت شبکه ای، مشارکت در تقویت بنیانهای اقتصادی جامعه، رقابت پذیر کردن تولیدات صنفی، نوین سازی و بهینه سازی نظام توزیع کالا و ارائه خدمات ، تنظیم رابطه سیستمی صنف با صنعت و تجارت، مبتنی ساختن تصمیم گیری بر تحقیق و پژوهش، ارتقاء سطح علمی و فنی و نیز توسعه فرصتهای اشتغال پایدار در حوزه اصناف.
آرمانها (Goals ):
1. نوسازی و توسعه اصناف کشور
2 احراز جایگاه واقعی اصناف در اقتصاد ملی
3 اصلاح روشهای اطلاع رسانی اصناف و بازرگانان
4 تقویت روح همکاری شبکه ای و جمعی در اصناف
5 ارتقا سطح دانش و مهارت تخصصی اصناف
6 توجه به مقوله خدمات
7 برقراری نظام کارآمد و دانش محور ارتباطات مدیریتی در حوزه اصناف
8 جلب مشارکت و توجه مدیران ارشد بخشهای دولتی و غیر دولتی به اصناف
9 ترسیم مسئولیت اصناف در برابر محیط پیرامون
10 ارتقاء جایگاه اقتصادی اصناف در بازارهای صادراتی و تجارت بین الملل
11 ساماندهی نظام توزیع کالا
12 ارتقاء سطح بهره وری در اصناف کشور خصوصاً اصناف تولیدی.
13 توجه به معیشت مطلوب افراد صنفی در سیاستگذاری های مربوط به اصناف.
14 تامین امنیت اصناف وخریداران کالاها و یا دریافت کنندگان خدمات.
2شرح وظایف مرکز اصناف و بازرگانان ایران (Objectives ):
1. تدوین قوانین و مقررات مورد نیاز برای ایفای نقش کارآمد اصناف در اقتصاد ملی.
2 برنامه ریزی و سیاست گذاری انتخابات تشکلهای صنفی در چارچوب قانون نظام صنفی.
3 تهیه و تنظیم آیین نامه ها، ضوابط و دستورالعملهای مربوط به امور اصناف و بازرگانان.
4 برنامه ریزی و سیاست گذاری برای ارتقاء سطح آموزش، دانش و مهارت فنی_حرفه ای اصناف.
5 ایجاد بانکهای آمار، اطلاعات و پایگاههای اطلاع رسانی اصناف، بازرگانان و تشکلهای صنفی.
6 برنامه ریزی و سیاست گذاری ایجاد و پراکنش واحدهای صنفی.
7 برنامه ریزی و سیاست گذاری برای ساماندهی واحدهای صنفی بدون پروانه کسب.
8 بررسی مسائل و مشکلات کلان اصناف، بازرگانان و تشکلهای صنفی کشور.
9 برگزاری گردهمایی و نشستهای تخصصی اصناف، بازرگانان و تشکلهای صنفی.
10 پیگیری سیاستهای خاص در سطح اصناف ( نصب بر چسب قیمت، صدور فاکتور، رعایت استانداردهای اجباری و ;).
11 تعیین ضابطه قیمت گذاری کالا و خدمات صنفی با همکاری دستگاههای ذیربط در چارچوب قانون نظام صنفی.
12 پیگیری مشکلات کلان حقوقی اصناف با هماهنگی دستگاههای ذیربط.
13 برنامه ریزی ، سیاست گذاری و تدارک مجاری قانونی برای بهره مند سازی اصناف و تشکلهای صنفی از تسهیلات حمایتی و معافیتها.
14 برنامه ریزی و سیاست گذاری لازم برای بهره مند سازی اصناف از دانش و فناوری روز (تجارت الکترونیکی و ; ).
15 بستر سازی تعامل اصناف و تشکلهای صنفی با بنگاههای اقتصادی داخلی، خارجی و نهادهای مدنی.
16 تعامل با سازمانهای بین المللی و تخصصی به منظور بهره مندی اصناف و تشکلهای صنفی کشور از اطلاعات، خدمات و فرصتهای برنامه ریزی، پشتیبانی و آموزشی.
17 برنامه ریزی و سیاست گذاری برای ایجاد و تقویت فرهنگ تحقیق و پژوهش در تشکلهای صنفی.
18 حمایت و پشتیبانی از اصناف تولیدی کشور از طریق ارائه برنامه های مناسب جهت تامین مواد اولیه، قطعات و دستگاههای مورد نیاز.
19 هدایت اصناف کشور در راستای ارتقاء بهره وری در تولید و خدمات.
20 هدایت و حمایت از اصناف کشور در زمینه برگزاری نمایشگاههای داخلی و خارجی .
21 هماهنگی با موسسات مالی و اعتباری، بانکها و شرکتهای سرمایه گذاری و بیمه به منظور تسریع و بهبود در انجام فعالیتهای اقتصادی و بازرگانی اصناف کشور.
22 بررسی و تجزیه و تحلیل مقایسه ای جایگاه اصناف در اقتصاد ایران و سایر کشورها.
23 برنامه ریزی برای تشویق و ترغیب واحدهای صنفی به ایجاد تشکلهای صادراتی با هدف حضور موثر در بازارهای خارجی.
24 اعمال سیاستهای تشویقی و ترغیبی برای مشارکت اصناف در ایجاد بانک، بیمه ، موسسات و شرکتهای سرمایه گذاری.
25 تعامل با شرکتهای بازرگانی و صنعتی از قبیل اتاقهای بازرگانی و صنایع و معادن و اتاق تعاون.
26 برنامه ریزی ، سیاست گذاری و نظارت بر مراحل تاسیس و فعالیت فروشگاههای زنجیره ای و چند منظوره ای.
27 بررسی مسائل و مشکلات خاصی که تاثیر قابل توجه بر فعالیت های عادی اصناف دارد، از قبیل: حراج ها، نمایشگاههای خاص، بازارهای مقطعی، روز بازارها و;..
28 بررسی مسائل مربوط به صدور مجوز برگزاری نمایشگاه های عرضه مستقیم کالا.
29 مشارکت در تعیین ضوابط و مقررات مربوط به فعالیت پیله وران، شرکتهای تعاونی مرزنشینان و بازارچه های مرزی.
30 تعیین ضوابط و نظارت بر عملکرد شرکتهای خارجی، شعبات و نمایندگی های آنها از جهت عرضه کالا وخدمات، خدمات پس از فروش، ممنوعیت فعالیت در حوزه کالاهای قاچاق، صدور تائیدیه عملکرد و تعداد مراکز آنها و سایر موارد مرتبط.
31 تعیین ضوابط و نظارت بر نحوه فعالیت نمایندگی و شعبات شرکتهای خودروسازی خارجی که اقدام به ورود خودرو می نمایند از نظر خدمات پس از فروش و تعداد نمایندگی های مورد نیاز و سایر موارد مرتبط.
32 حمایت و هدایت از اصناف در راستای استفاده از ظرفیت های ایجاد مشاغل پایدار.
33 مطالعه و تحقیق در راستای ایفای نقش کارآمد اصناف در ارتقاء تولید ناخالص داخلی و ملی.
34 بررسی و مطالعه محدودیتها و قابلیت های موجود در بخش اصناف به منظور تاسیس شهرکهای صنفی و هدایت واحدهای صنفی جهت استقرار در آنها.
35 مشارکت در برنامه ریزی نظام تجاری شهرها.
36 انجام وظایفی که به موجب مصوبات هیئت عالی نظارت و یا ابلاغیه وزارت بازرگانی به مرکز محول می گردد.
37 تهیه گزارش دوره ای عملکرد اجرای ق.ن.ص بویژه ارائه گزارش سالانه به کمیسیونهای اقتصادی ، برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی.
38 انجام سایر وظایف ناشی از قوانین و مقررات مربوط.
برنامه ها ( Plans):
برنامه ریزی خود فرایند مستقلی است. برای تدوین هر برنامه، ترسیم چشم انداز، تعیین شاخصها، تدوین اهداف کلی شامل اهداف کیفی و کمی، تدوین سیاست کلی، مدل برنامه ریزی، راهبردها، سیاستها و نهایتا رویه ها و روش های اجرای برنامه ضروری است. البته با توجه به این که شاخص های فوق الذکر در برنامه های مختلف متفاوت است، لذا نیازی به طرح آنها در اینجا نیست بلکه با توجه به ابزار و امکانات و دوره زمانی، برنامه در افق های محدودتر یا وسیع تر تدوین خواهد شد.
3 نمودار سازمانی مرکز اصناف و بازرگانان ایران
در این نمودار ساختار سازمانی مرکز اصناف و بازرگانان ایران بگونه ای طراحی وسازماندهی شده تا وظایف حاکمیتی که براساس قانون نظام صنفی کشور و شرح وظایفی که به کلیات آن در بند دوم اشاره شده است و بعهده مرکز می باشد را در برگرفته و به نحو مطلوب به انجام برساند.
مهمترین ویژگی های این نمودار عبارتند از:
1 توجه به جنبه های کارشناسی:
رسالت اصلی مرکز امور اصناف و بازرگانان تولید فکر است. این ساختار نه از طریق یک دستگاه عریض و طویل اجرایی، بلکه بر اساس تشکیلاتی کارشناسی فرایند تولید فکر و مکانیسم های انتقال این دانش را به درون حوزه اصناف مدیریت خواهد کرد. توجه به تحولات جدید عرصه اقتصاد جهانی، در کنار کاستی های علمی و کارشناسی در حوزه اصناف ، اصلاح و نوسازی ساختار اصناف و نیروی انسانی آن را اجتناب ناپذیر کرده است.
از سوی دیگر، برای ساماندهی مطلوب اموری چون توزیع کالا و خدمات، الگو سازی یکی از مهمترین اقدامات در این حوزه است که صرفا با مطالعه علمی و کارشناسی میسر است، لذا ارائه الگوی مطلوب و خط دهی از وظایف اصلی مرکز است که جز از طریق کار کارشناسی اتفاق نخواهد افتاد.
بدین منظور، برای دستیابی به اهداف مذکور ترکیب نیروی انسانی در نظر گرفته شده در ساختار سازمانی مرکز در جدول ذیل نشان داده می شود.
ردیف نوع پست
حوزه فعالیت
مدیریتی سرپرستی کارشناس مسئول کارشناس کمک کارشناس جمع درصد
1 ریاست 2 2 4 12 – 20 13
2 معاونت برنامه ریزی اقتصادی 1 4 8 25 8 46 29
3 معاونت امور تولیدی و بازرگانی 1 4 8 25 8 46 29
4 معاونت تشکلهای صنفی 1 4 8 25 8 46 29
5 جمع کل 5 14 28 87 24 158 –
6 درصد 3 9 18 55 15 – 100
جدول فوق بیانگر آن است که حدود 85% از نیروهای شاغل در مرکز دارای سطح کارشناسی، کارشناس مسئول، سرپرستی و مدیریتی می باشد و 15% باقیمانده نیز در سطح کمک کارشناس (فوق دیپلم و دیپلم) در نظر گرفته شده است.
علاوه بر این، مطالعه راههای رسیدن به اهداف اصلی اتحادیه ها از محورهای دیگری است که نیازمند خلاقیت های کارشناسانه است. در حال حاضر اتحادیه های ما به طور واقعی تفکر جمعی و مشارکتی ندارند، با عنایت به شرایط مالی، تخصصی و ; آنها چگونه و بر مبنای کدام الگو می توان اتحادیه ها را به جایگاه واقعی آنها رهنمون ساخت؟ زیرا با کارآمدسازی مجامع و اتحادیه ها، بسیاری از اموری که در حال حاضر دولت متصدی انجام آنهاست از طریق این تشکلها انجام خواهد شد.
2 پاسخ دهی به نیازهای اکنون و آتی اصناف:
جامعه ایران به تبع جامعه جهانی مواجه با شرایطی است که در آن هم فضای داخلی در حال دگرگونی است و هم فضای خارجی. در عرصه داخلی حداقل تحول این است که اولویت ها و نیازهای مخاطبین بشدت در حال تغییر است. در فضای خارجی نیز جامعه با چالشهای بزرگی مواجه است که مهمترین آن فرایند جهانی شدن است. در چنین اوضاع متحولی، تدارک ساختار مدیریت اصناف که بالغ بر 95 درصد مسئولیت توزیع کالا وخدمات جامعه را بر دوش می کشد و
سهم عمده ای در اقتصاد ملی دارد، ظرافتهای خاص خود را می طلبد. این ساختار باید حتی المقدور پاسخ گوی نیازهای اکنون و آتی مخاطبان خود (مصرف کنندگان ، توزیع کنندگان ، حوزه صنعت و خدمات) باشد. به عبارت دقیق تر این ساختار باید با تشخیص صحیح ماموریتها، بتواند تعهدات رسمی و غیر رسمی ( ارزشها ) را انجام دهد، با شناسایی و تحلیل نیازمندیهای مخاطبین، عرصه های مداخله گر اقتصادی ، اجتماعی سیاسی و فرهنگی و ;موثر در سازمان را
تحلیل و تبیین کند، تغییرات بیرونی بویژه تغییرات تکنولوژی را درک کند و روشهای انطباق با آنها را تدارک ببیند، توان ارزیابی و تهیه امکانات سخت افزاری چون منابع، تکنولوژی و ; امکانات نرم افزاری چون اطلاعات و آمار و ; را تحصیل کند. تشکیلات مرکز اصناف و بازرگانان ایران با توجه ویژه به ارتقاء سطح تحصیلات، ترسیم فضای کارشناسی، تصمیم به واگذاری امور تصدی گری و تمرکز بر امور حاکمیتی و انتقال دانش و فناوری جدید به درون ساختار اصناف و ;. پاسخ دهی به نیازهای اکنون و آتی اصناف را مورد توجه قرار داده است.
3 قرین ساختن اجرا با تحقیق و پژوهش:
در جوامعی مثل جامعه ما که شکاف زیادی میان حوزه های علمی _ پژوهشی و حوزه های اجرایی وجود دارد، صرفنظر از حوزه هایی که ارتباطی میان این دو عرصه قائل نیستند، نحوه تعامل این حوزه ها، دو گونه است. در نوع نخست، حوزه اجرایی مستقل از حوزه علمی کار خود را انجام و صرفا در موارد محدودی که نیازمند انجام تحقیق است کار را به متولیان امر پژوهش می سپارد . نتیجه این روش آن شده است که: اولاً پژوهش فقط محدود به عرصه های خاص و کوچکی
شود. ثانیا حوزه های پژوهشی به سبب آگاهی محدود از ابعاد و زوایای کارهای اجرایی، تحلیلی انتزاعی و غیر عملیاتی ارائه کنند و ثالثا حوزه های اجرایی نیز توان بهره گیری از نتایج انتزاعی و کمتر قابل فهم مذکور را نداشته باشند. البته این روش برای عرصه های تئوریک و جوامعی که علم و تحقیق به طور واقعی، زیر بنای امور اجرایی محسوب می شود، روش موفقی است. اما با توجه به فاصله این دو عرصه در کشور ما این روش تاکنون نتیجه بخش نبوده است. در نوع دوم،
تحقیق و اجرا توآمان پیگیری شده و متولیان پژوهش در عرصه های تئوریک و کلان فعالیت می کنند. در این روش، شرح وظایف کارکنان به گونه ای تنظیم می شود تا امور اجرایی کمتری به آنها سپرده شود و در مقابل کارشناس موظف به ارایه گزارشهای علمی دوره ای و منظم و نیزساماندهی کارهای اجرایی خود بر اساس گزارشات کارشناسی است. ساختار مرکز امور اصناف با توجه به تحلیل وضعیت موجود و چشم انداز آینده بر روش دوم استوار شده است، البته در امور تئوریک محض و تحقیقات بزرگ از دانشگاهها و موسسات پژوهشی بهره گیری خواهد کرد.
4 اختصاص جایگاه خاص به آموزش اصناف:
با عنایت به اینکه یکی از نیازهای اصلی اصناف توسعه آموزشهای فنی_ حرفه ای و ارتقاء توان کارشناسی آنهاست، در نمودار تشکیلاتی مرکز ضمن آنکه مسئله آموزش و اطلاع رسانی در یک مدیریت دیده شده است، یکی از ادارات زیر مجموعه این مدیریت اختصاصاً با شرح وظایف ناظر به رفع مشکل و محدودیت سطح دانش فنی اصناف و تشکلهای صنفی، تخصیص یافته است.
5 توجه به مقوله مهم اطلاع رسانی:
فقدان بانکهای آمار و اطلاعات به عنوان ماده اولیه هرگونه تحلیل منظم و سیستماتیک ، از عمده ترین موانع برنامه ریزی برای نوسازی و توسعه اصناف است. در راستای رفع این نقیصه، در تشکیلات مرکز توجه خاصی به اطلاع رسانی خصوصاً روش الکترونیکی شده، تا حدی که یک اداره با سطح کارشناسی عالی به آن اختصاص یافته است.
6 توجه به نهادهای جدید مورد نیاز اصناف:
از آنجا که ایفای نقش موثر در توسعه اقتصاد ملی، مستلزم تدارک روشهایی برای انباشت سرمایه و حمایت از اصناف است و تحقق چنین امری مستلزم تاسیس نهادهای پولی و مالی جدید نظیر بانک اصناف ، شرکتهای سرمایه گذاری، بیمه و;. و همچنین بهبود روشها است. با توجه به این نیاز و ارتباط این مقولات با روشهای جدید فعالیت و ارزیابی مستمر از میزان کار آمدی این روشها، درنمودار تشکیلاتی اداره توسعه و نوسازی اصناف پیش بینی شده است
7 توجه به ارتباطات مدیریتی:
علیرغم وجود دو اداره کل اصناف و بازرگانان و نیز پشتیبانی صنوف تولیدی و خدمات فنی برخی از وظایف سیاستگذاری و پاسخگویی به نیازهای اصناف در شرح وظایف سازمانی هیچکدام لحاظ نشده بود. اما در ساختار مرکز، روابط و فعالیتها به گونه ای بر قرارشده است که چنین نقایصی وجود نداشته و یا به حداقل کاهش یابد. تشکیلات مرکز در قالب چهار حوزه ریاست، برنامه ریزی اقتصادی، امور تولیدی و بازرگانی و تشکلهای صنفی تقسیم شده است که حوزه ریاست در کنار نظارت و مدیریت کلان، نقش پشتیبانی اداری، مالی مرکز و ارتباطات برون سازمانی را در سطح کلان بر عهده دارد. حوزه های فنی سه گانه دیگر نیز با توجه به وظایف تخصصی خود در امور مرتبط فعالیت دارند. ارتباط همه حوزه ها نیز از طریق رئیس مرکز تامین می شود.
8 توجه به مقوله صادرات در حوزه اصناف:
بدون شک، بنگاههای کوچک و متوسط (SMEs) نقش انکار ناپذیری در صادرات کالا و خدمات در بسیاری از جوامع بازی می کنند. این مسئله هر چند در کشور ما نیز مورد توجه بوده، اما جایگاه خود را در تشکیلات صنفی احراز نکرده است. با توجه به ضرورت وجود مرکزی برای پیگیری این مقوله در حوزه اصناف بویژه بستر سازی ارتباط تولید کنندگان صنفی با عوامل فعال در بازارهای هدف و تعامل با نهادهای متولی صادرات، در تشکیلات مرکز جایگاهی خاص برای این منظور در نظر گرفته شده تا بتواند قابلیتهای صادراتی موجود در بخش اصناف را به منصه ظهور رساند.
9توجه به اصناف تولیدی به عنوان موتور توسعه صنعتی کشور:
با توجه به نقش مهم اصناف در توسعه اقتصادی کشور، به نظر می رسد یکی از مهمترین وظایف مرکز، تبیین دقیق این پیام باشد که بنگاههای کوچک و متوسط که بخش اصلی آنها در دل اصناف تولیدی جای دارند، موتور محرک صنایع بزرگ محسوب می شوند. نقش بنگاههای کوچک و متوسط در توسعه اقتصادی، غالبا در چارچوب اهداف توسعه و نظام صنعتی هر کشور قابل بررسی است. تجارب برخی کشورها بویژه کشورهای جنوب شرقی آسیا و خصوصا کره
جنوبی، سنگاپور، مالزی، اندونزی و هندوستان نشان دهنده آن است که بنگاههای کوچک و متوسط با هر نوع سازماندهی می توانند در خدمت اهداف توسعه جامعه باشند، مشروط بر اینکه: اولا، عزم ملی در خصوص اینکه صنعت موتور توسعه و صنایع کوچک و متوسط موتور توسعه صنعتی هستند ایجاد شود و ثانیا، استفاده از تجارب کشورهای موفق در دستور کار قرار گیرد. با توجه به این نکته، در نمودار سازمانی مرکز جایگاه مناسبی به تنظیم سیاستهای حمایتی با تکیه بر حمایت از اصناف تولیدی اختصاص یافته است.
10- هماهنگ کردن وظایف با قانون جدید نظام صفنی:
شرح وظایف سازمانی با نگاه دقیق به قانون نظام صنفی جدید (مصوب 24/12/82) تدوین شده است، به طوری که بسیاری از مواد قانون مذکور به شکل عینی و عملیاتی در شرح وظایف مرکز انعکاس یافته اند.
فصل دوم:
د شغل عناوین شغلی سطح سازمانی سطح ملاحظات
تحصیلات تجربه آموزش خاص
رئیس
قائم مقام
رئیس اداره حوزه ریاست و روابط عمومی
کارشناس مسئول پیگیری
کارشناس پیگیری
کارشناس پیگیری
کارشناس مسئول روابط عمومی
کارشناس روابط عمومی
کارشناس روابط عمومی
رئیس اداره امور اداری و مالی
کارشناس مسئول امور اداری
کارشناس کارگزینی
کارشناس کارگزینی
کارشناس خدمات و پشتیبانی
مسئول دبیرخانه
کارشناس مسئول امور مالی
کارشناس حسابداری و جمعدار اموال
کارشناس بودجه
کارشناس حقوق و دستمزد
کارشناس حقوق و دستمزد
شرح وظایف: رئیس مرکز
– برنامه ریزی برای نیل به اهداف مصوب مرکز
– زمینه سازی اجرای قانون نظام صنفی
– تائید دستوالعملها و بخشنامه های صادره
– نظارت کامل بر عملکرد واحدهای حوزه ریاست
– صدور دستورات لازم به منظور اعمال صحیح سیستم مدیریت در راستای وظایف سازمان
– شرکت در جلسات هیات عالی نظارت و اجرای وظایف محوله از سوی هیات عالی نظارت بر سازمانهای صنفی کشور.
– انتصاب معاونین و مدیران مرکز برابر تشکیلات مصوب
– رسیدگی و صدور دستورات لازم به منظور انجام امور مراجعان مطابق ضوابط
– پیشنهاد و معرفی نماینده وزارت بازرگانی برای عضویت در هیئت رئیسه شورای اصناف کشور به وزیر بازرگانی.
-همکاری و هماهنگی با دیگر دستگاهها و نهادها در اجرای بهینه وظایف مرکز.
– انجام وظایف مصرح در آئین نامه های اجرایی مربوط
شرح وظایف: قائم مقام
– بررسی و تدوین روشهای کارآمد اجرایی مورد نیاز مرکز
– هماهنگ کردن معاونتهای مرکز در غیاب رئیس مرکز
– برنامه ریزی جهت انجام بهینه فرایندهای اصلی مرکز
– انجام مطالعات لازم در خصوص تشکیلات مناسب سازمانی به منظور به روز بودن مجموعه تشکیلاتی.
– نظارت و مشارکت موثر با معاونتهای مرکز در جهت اجرای بهینه وظایف
– انجام کلیه وظایف رئیس مرکز برابر اختیارات تفویض شد


توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
پاورپوینت استاندارد حسابداری شماره 27طرحهای مزایای بازنشستگی word دارای 46 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت پاورپوینت استاندارد حسابداری شماره 27طرحهای مزایای بازنشستگی word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
لطفا به نکات زیر در هنگام خرید
دانلود پاورپوینت استاندارد حسابداری شماره 27طرحهای مزایای بازنشستگی word
توجه فرمایید.1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه
دانلود پاورپوینت استاندارد حسابداری شماره 27طرحهای مزایای بازنشستگی word
قرار داده شده است
2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید
3-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی 12 ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد
4-در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است
بخشی از متن پاورپوینت استاندارد حسابداری شماره 27طرحهای مزایای بازنشستگی word :
اسلاید 1 :
دامنه کاربرد
- کلیه صندوقهای متولی اجرای طرحهای مزایای بازنشستگی ازجمله سازمان تامین اجتماعی و ; مشمول این استاندارد هستند.
- این استاندارد با حسابداری طرحهای مزایای بازنشستگی برای تمام اعضا به عنوان یک گروه سروکار دارد و به گزارش درباره مزایای بازنشستگی هر یک از اعضا نمی پردازد.
- این استاندارد در مورد طرحهای دیگری از قبیل بیمه بیکاری و خدمات درمانی که توسط برخی سازمانها و صندوقها در کنار طرحهای مزایای بازنشستگی اداره می شود، کاربرد ندارد.
اسلاید 2 :
طرحهای مزایای بازنشستگی
- برنامه هایی است که به موجب آن برای اعضا پس از خاتمه خدمت، مزایایی در قالب حقوق بازنشستگی یا مستمری فراهم می شود. به شرطی که بتوان این مزایا را قبل از خاتمه خدمت بر اساس شرایط مصوب یا رویه مورد عمل تعیین یا براورد کرد.
اسلاید 3 :
مزایای بازنشستگی
- عبارت است از حقوق بازنشستگی و سایر مستمریهایی که به موجب مقررات طرح انتظار می رود با توجه به سنوات خدمت گذشته اعضا به آنان پرداخت شود.
اسلاید 4 :
اعضا
- شامل کلیه افراد اعم از شاغلین، بازنشستگان و مستمری بگیرانی است که از مزایای طرح بازنشستگی بهره مند می شوند.
اسلاید 5 :
صندوق بازنشستگی
- شخصیت حقوقی مستقلی است که تحت عناوینی مانند صندوق، سازمان، موسسه و غیره براساس قانون، اساسنامه یا دستورالعمل خاص، در حوزه تامین مزایای بازنشستگی اعضا، فعالیت می کند.
اسلاید 6 :
خالص داراییهای طرح (ارزش ویژه طرح)
- عبارت است از داراییهای طرح منهای بدهیهای آن غیر از ارزش فعلی مزایای بازنشستگی مبتنی بر اکچوئری.
اسلاید 7 :
اهداف استفاده کنندگان از کسب اطلاعات
- ارزیابی توان پرداخت تعهدات
- ارزیابی عملکرد طرح
- تعیین راهبردها و خط مشی های طرح
- فراهم کردن امکان نظارت عمومی دولت
اسلاید 8 :
ارزش فعلی مزایای بازنشستگی مبتنی بر اکچوئری
- عبارت است از ارزش فعلی پرداختهای مورد انتظار به اعضای طرح بابت سنوات خدمت گذشته آنان که برمبنای مفروضات اکچوئری محاسبه می شود.
اسلاید 9 :
ارزش فعلی مزایای بازنشستگی مبتنی بر اکچوئری
- ارزش فعلی مزایای بازنشستگی مبتنی بر اکچوئری باید براساس پرداختهای مورد انتظار طبق شرایط طرح، با توجه به سنوات خدمت اعضا تا تاریخ مورد نظر و سطح حقوق و مزایای جاری اعضا محاسبه شود تا ارزش زمانی پول ( از طریق تنزیل با نرخ بازده مناسب) بین تارخ تهیه اطلاعات و تاریخ پرداخت مورد انتظار را منعکس کند.
اسلاید 10 :
ایفای تعهدات طرح در طرحهای مزایای بازنشستگی بستگی به عوامل زیر دارد:
- وضعیت مالی طرح
- حق بیمه های آتی
- کارایی عملیاتی طرح شامل سرمایه گذاری


مقاله نرم افزار Outlook( نرم افزار مدیریت پست الکترونیک) چیست؟ word دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله نرم افزار Outlook( نرم افزار مدیریت پست الکترونیک) چیست؟ word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نرم افزار Outlook( نرم افزار مدیریت پست الکترونیک) چیست؟ word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله نرم افزار Outlook( نرم افزار مدیریت پست الکترونیک) چیست؟ word :
نرم افزار Outlook معروفترین نرم افزار مدیریت پست الکترونیک یا ایمیل می باشد. شرکت مایکروسافت این نرم افزار را به طور پیش فرض در ویندوز قرار داده است. همچنین این نرم افزار همراه بسته نرم افزاری آفیس در بازار موجود می باشد که شما می توانید Outlook موجود در کامپیوتر خود را به روز کنید.
شما با استفاده از این نرم افزار می توانید چندین نامه الکترونیکی را وقتی که به اینترنت وصل نیستید بنویسید و به محض وصل شدن به اینترنت همه آنها را ارسال کنید و یا ایمیلهایی که برای شما ارسال شده است را یکجا دریافت کنید و پس از قطع شدن اینترنت آنها را بخوانید. به این ترتیب می توانید زمان اتصال به اینترنت و در نتیجه هزینه های اتصال به اینترنت را کاهش دهید.
یکی از پرطرفدارترین سرویسهای پست الکترونیک در جهان، ایمیل سایت یاهو می باشد. اما چند سالی است که سرویس Yahoo! Mail pops که با استفاده از آن می توانید ایمیلهای خود را در Outlook مدیریت کنید از حالت رایگان خارج شده و برای استفاده از آن باید حق اشتراک بپردازید.
اما در صورتی که بخواهید بدون پرداخت حق اشتراک ایمیل یاهو خود را با نرم افزار Outlook مشاهده کنید می توانید نرم افزار Yahoo! PoPs که نقش یک شبیه ساز POP3 را بر روی کامپیوتر ایفا می کند، نصب کنید و سپس به راحتی از نرم افزار Outlook برای مدیریت ایمیل یاهو استفاده کنید.
پس از نصب برنامه Yahoo! PoPs ، نرم افزار Outlook را اجرا کنید وقتی برای اولین بار نرم افزار Outlook را اجرا می کنید صفحه خوشامدگویی برای شما ظاهر می شود که دکمه Cancel را زده و وارد محیط اصلی برنامه شوید.
در اولین مرحله باید آدرس ایمیل خود را برای نرم افزار تعریف کنید. برای این کار از منوی Tools گزینه E-mail Accounts را انتخاب کنید. در صفحه اول کادر محاوره ایی که ظاهر می شود در قسمت E-mail بر روی گزینه Add a new e-mail account کلیک کنید. در صفحه دوم (Server Type) گزینه POP3 را انتخاب کنید.
در صفحه بعد نام آدرس ایمیل خود در سایت یاهو را وارد کنید و در قسمت Server information آدرس IP زیر را وارد کنید:
Incoming mail server (pop3): 127.0.0.1
Outgoing mail server (SMTP): 127.0.0.1
سپس بر روی گزینه more setting کلیک کنید و زبانه Outgoing Server گزینه My Outgoing server (SMTP) requires را انتخاب کنیدو بعد در زبانه Advanced زمان Server Timeouts را بر روی 10دقیقه تنظیم کنید و اگر می خواهید ایمیل های شما پس از دانلود شدن در Yahoo! mail Server باقی بمانند و پاک نشوند گزینه Leave a copy of message on the server را انتخاب کنید.
دسترسی سریع به امکانات Microsoft Outlook
Microsoft Outlook یکی از کاربردی ترین نرم افزارهای مدیریت ایمیل و مدیریت وظایف و قرارهای ملاقات است. اگر از کاربران این نرم افزار باشید و عادت به بررسی لحظه به لحظه ایمیلها و وظایف داشته باشید و یا اگر دسترسی سریع به لیست تماسها برایتان اهمیت دارد می توانید از نرم افزار رایگان Outlook on your Desktop استفاده کنید.


تحقیق حسابداری صنعتی در آشنایی با برخی مفاهیم اساسی حسابداری مدیریت هزینه یابی برمبنای فعالیت، ارزیابی متوازن و ارزش افزوده اقتصادی word دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تحقیق حسابداری صنعتی در آشنایی با برخی مفاهیم اساسی حسابداری مدیریت هزینه یابی برمبنای فعالیت، ارزیابی متوازن و ارزش افزوده اقتصادی word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق حسابداری صنعتی در آشنایی با برخی مفاهیم اساسی حسابداری مدیریت هزینه یابی برمبنای فعالیت، ارزیابی متوازن و ارزش افزوده اقتصادی word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تحقیق حسابداری صنعتی در آشنایی با برخی مفاهیم اساسی حسابداری مدیریت هزینه یابی برمبنای فعالیت، ارزیابی متوازن و ارزش افزوده اقتصادی word :
هزینه یابی برمبنای فعالیت و ارزیابی متوازن اطلاعاتی را فراهم می آورند که مدیران جهت تصمیم گیریهایی که منجر به خلق ارزش می شود به آن نیازمندند. ارزش افزوده اقتصادی فراهم آورنده چارچوب تصمیم، معیارهای عملکرد و محرکهایی است که مدیریت را برای خلق ارزش بر می انگیزد.
برای درک بیشترِ مفاهیم هزینه یابی برمبنای فعالیت، ارزیابی متوازن و ارزش افزوده اقتصادی می توان تجارت را به فوتبال تشبیه کرد. مربی یک تیم فوتبال به عوامل متعددی جهت موفقیت نیاز دارد. برای مثال به دست آوردن ضربه های ایستگاهی، به دست آوردن کرنر، فراهم سازی یک دفاع محکم و داشتن یک دروازه بان مناسب. اما در پایان مسابقه تنها چیزی که اهمیت دارد این است که مسابقه را برده ایم یا باخته ایم نه اینکه در طول بازی چند کرنر یا چند ضربه ایستگاهی به دست آورده ایم. در تجارت نیز مدیر معیارهای زیادی را برای کسب موفقیت لازم دارد. هزینه یابی برمبنای فعالیت وارزیابی متوازن معیارهایی هستند که مدیر را در تصمیم گیری و دستیابی به موفقیت یاری می رسانند، اما آیا صرفاً استفاده از این معیارها دلیل بر موفقیت است

لیست کل یادداشت های این وبلاگ
دانلود مقاله Study of CO2 Injection for EOR (Enhanced Oil Recov
دانلود مقاله تاثیر خشکسالی در افزایش و کاهش افات و بیماریهای گی
دانلود مقاله RESTORATION OF AN OTTOMAN BATH IN GREECE pdf
دانلود مقاله شبیه سازی سه بعدی و بهبود رسانایی خروجی در ترانزیس
دانلود مقاله طرح کتابخانة الکترونیک سلامت pdf
دانلود مقاله تاثیر پلیمر کاتیونی در تشکیل گرانول هوازی در راکتو
[عناوین آرشیوشده]