بنده گناه می کند، پس دانشی را که پیشترمی دانسته، از یاد می برد . [پیامبر خدا صلی الله علیه و آله]
 
پنج شنبه 95 مهر 29 , ساعت 5:48 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله تحلیل جغرافیایی روند تغییرات اندازه جمعیت سکونتگاه های روستایی در جنوب غربی دریای خزر در بعد از پیروزی انقلاب اسلامی pdf دارای 18 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله تحلیل جغرافیایی روند تغییرات اندازه جمعیت سکونتگاه های روستایی در جنوب غربی دریای خزر در بعد از پیروزی انقلاب اسلامی pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله تحلیل جغرافیایی روند تغییرات اندازه جمعیت سکونتگاه های روستایی در جنوب غربی دریای خزر در بعد از پیروزی انقلاب اسلامی pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله تحلیل جغرافیایی روند تغییرات اندازه جمعیت سکونتگاه های روستایی در جنوب غربی دریای خزر در بعد از پیروزی انقلاب اسلامی pdf :

سال انتشار: 1390

محل انتشار: یازدهمین کنگره جغرافیدانان ایران

تعداد صفحات: 18

نویسنده(ها):

نصرالله مولائی هشجین – دانشیار گروه جغرافیای انسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت
عیسی پور رمضان – استادیار گروه جغرافیای انسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت
مریم بیگی – دانشجوی کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامه ریزی شهری دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت

چکیده:

مطالعات جغرافیایی جمعیت به جهت پرداختن به موضوع جمعیت با دید جغرافیایی ازاهمیت و جایگاه ویژه ای برخوردار است باتوجه به تنوع محیطی و تاثیرگذاری آن برتوزیع فضایی جمعیت درجنوب غربی دریای خزر و دربستر جغرافیایی آن ازساحل تا جلگه کوهپایه و کوهستان که به ترتیب ازشرق به غرب و ازشمال به جنوب آن قرارگرفته است توزیع تعداد تراکم و اندازه جمعیت روستاها حالت یکنواخت و متجانس ندارد براساس اخرین تقسیمات کشوری جنوبغربی دریای خزراستان گیلان را دربرمیگیرد این محدوده با مساحت 14044کیلومترمربع کمتر ازیک درصد ازمساحت کشور را شامل میشود از16شهرستان 43بخش 49نقطه شهری 109دهستان و 2935آبادی 2694آبادی دارای سکنه و 241آبادی خالی ازسکنه تشکیل شده است گیلان ازسه ناحیه غربی مرکزی و شرقی به ترتیب با 4و6و6 شهرستان و 27/1و28/6و46/3درصد ازمساحت استان و 21/5و45/3و33/2درصد ازآبادی های دارای سکنه تشکیل شده است تعدادآبادیهای استان گیلان درطی سالهای 1355-85از2723آبادی دارای سکنه به 2694آبادی دارای سکنه کاهش یافته است باکاهش 29آبادی دارای سکنه تعدادی به نقطه شهری و تعدادی نیز به خالی ازسکنه تبدیل شده اند تعدادجمعیت روستایی استاناز1111801 نفر درسال 1355به 1109104نفر درسال 1385با2697نفرکاهش یافته است بنابراین علیرغم کاهش سهم جمعیت روستایی استان تعدادجمعیت روستایی کاهش بسیاراندکی داشته است که دربرنامه ریزی استانی و ناحیه ای بایستی به آن توجه شود

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
پنج شنبه 95 مهر 29 , ساعت 5:47 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله درد ثانویه به آسیب‌های نخاعی: علایم بالینی، شیوع و اصطلاحات pdf دارای 21 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله درد ثانویه به آسیب‌های نخاعی: علایم بالینی، شیوع و اصطلاحات pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله درد ثانویه به آسیب‌های نخاعی: علایم بالینی، شیوع و اصطلاحات pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله درد ثانویه به آسیب‌های نخاعی: علایم بالینی، شیوع و اصطلاحات pdf :

درد ثانویه به آسیب‌های نخاعی: علایم بالینی، شیوع و اصطلاحات

درد یک جزء همراه بسیار ناتوان کننده آسیبهای نخاعی (SC1) است که باعث افزایش فشار بر بیمارانی می‌شود که در اثر این آسیب‌ها دچار تروهای فیزیکی و عاطفی می‌باشند. با وجودی که از بین رفتن فعالیت مهم ترین عارضه آسیب‌های نخاعی محسوب می‌شود، درد نقش مؤثری در توانایی چنین افرادی در بدست آوردن حد ایده‌آل فعالیت خود دارد. نتایج یک همه‌پرسی در انگلستان نشان می‌دهد که در 11 درصد افرادی که به این مطالعه 37 درصد بیماران دچار آسیب نخاعی با ضایعات بالای قفسه درصدی و یا گردنی و 23 درصد بیماران با ضایعات پائین توراسیک و یا لومتوماکرال حاضر بوده‌اند به جای تسکین درد، فعالیت مثانه، روده و یا حتی فعالیت جنسی خود را از دست بدهند، نشان داده شده است.

با وجودی که ضایعات نخاعی یک مشکل شناخته شده می‌باشند عدم تناسب در میزان شیوع گزارش شده آن وجود دارد. بعلاوه لغات و روش‌های بسیار متعدد و متفاوتی برای طبقه‌بندی انواع درد ناشی از ضایعات نخاعی استفاده می‌شود. این مقاله به بررسی اپیدمیولوژی و علایم بالینی درد ضایعات نخاعی پرداخته و روش‌ها مختلف موجود برای تقسیم‌بندی آن را توضیح خواهد داد. ما از اصطلاحاتی که توسط کمیته طرح ضربت درد پس از ضایعات نخاعی توسط انجمن جهانی مطالعه درد ابداع شده است استفاده خواهیم کرد.
اپیدمیولوژی

شیوع و رواج درد ضایعات نخاعی: مطالعات بسیاری به بررسی شیوع درد ضایعات نخاعی پرداخته‌اند. یک جمع‌بندی از مجموع 15 مطالعه در این رابطه نشان می‌دهد که حدود 69 درصد چنین بیمارانی دچار درد شده و تقریباً یک سوم آنها درد خود را شدید ذکر می‌نمایند. مطالعات متعدد جدیدتری نیز این یافته‌ها را تأیید کرده‌اند. مطالعه‌ای روی 901 بیمار نشان داده است که شیوع درد مزمن حدود 66 درصد است. یک بررسی پرسش نامه‌ای نیز شیوع حدود 66 درصد و دو مطالعه طولی نیز شیوع 64 درصدی در 6 ماه و 63 درصدی در 12 ماه در پی‌گیری‌های پس از ترخیص از بیمارستان پیدا کرده‌اند.

میزان متوسط گزارش شده برای شیوع ضایعات نخاعی مزمن حدود 64 درصد بوده و یک سوم افراد مبتلا درد شدیدی را گزارش کرده‌اند. با این و جود تفاوت‌های گسترده‌ای در بین مقالات و مطالعات فردی وجود دارد. در یک بازنگری توسط Bonica، میزان متوسط شیوع بین 44 تا 90 درصد و درصد بیمارانی که درد شدید داشته‌اند نیز بین 12 تا 30 درصد متغیر بوده است. مقادیر مشابهی در مطالعات جدیدتر نیز یافت شده‌اند. در یک مطالعه اخیر انسیدانس دارد در طی بازپروری‌های در حال بستری پس از ضایعات نخاعی تا 90 درصد بوده است.
ارتباط درد با سایر متغیرها. با وجودی که درد مشکل شایعی برای بیماران دارای ضایعات نخاعی است. فاکتورهای مداخله‌گر در این رابطه شناخته شده نیستند. فاکتورهای متعددی ممکن است دارای اهمیت باشند مانند سطح نخاعی جراحت ایجاد شده، علت جراحت و آسیب، میزان کامل بودن ضایعه نخاعی و مسایل روانی اجتماعی.

این وظیفه که جراحات وارده به سطوح مختلف نخاع شامل نواحی گردنی، وسیله‌ای کرمی، انتهای نخاع و رشته‌ها انتهایی به احتمال بسیار زیادی همراه با درد خواهند بود فاقد شواهد تأیید کننده می‌باشد. آسیب نخاعی ناشی از زخم گلوله به احتمال بیشتری همراه با درد می‌باشد. این یافته بالینی که درد نورپاتیک در افرادی که ضایعه غیر کامل دارند بیشتر است توسط مطالعات اتوپسی مورد تأیید قرار گرفته است.

انواع زیر مجموعه‌های مختلف درد بطور شایع‌تری با انواع مختلف جراحات دیده می‌شوند. مطالعات متعددی بروز درد نورماتیک سگمنتال را به دنبال جراحات کانال مرکزی گردنی نشان داده‌اند. چنین بیمارانی اکثراً از دردهای سوزنده و هیبرستیزی درد سنها و پاهای خود شکایت دارند. ارتباط بین جراحات غیر کامل گردنی و هیبرستزی سگمنتال توسط یک مطالعه آینده‌نگر طولی تأیید شده است که در آن تنها ارتباط بارز بین فاکتورها و عوامل فیزیکی و درد شیوع بیشتر آلودمین در این بیماران بوده است. با وجود چنین شواهدی در مورد ارتباط بین

عوامل فیزیکی و درد بدنبال ضایعات نخاعی، سایر مطالعات ارتباط بین وجود و یا شدت درد با سطح و یا میزان کامل بودن جراحت پیدا نکرده و در این رابطه عوامل روانی اجتماعی را مؤثرتر از عوامل فیزیکی شناخته‌اند. درد مزمن معمولاً همراه با علایم افسردگی و همچنین درک استرس بیشتر می‌باشد. آنالیز خوشه‌ای اطلاعات بدست آمده از پرسش‌نامه‌ها مؤید وجود ارتباط بین درد، اسپاستیسیتی،‌ احساسات غیر طبیعی غیر دردناک، و اندوهگین است.

طبقه‌بندی انواع درد
عدم تناسب و تطابق گسترد‌ه‌ای که بین شیوع گزارش شده ضایعات نخاعی و ارتباط چنین نوع دردی با فاکتورهای مختلف دیگر وجود دارد. ممکن است در اثر تفاوت‌های فطری موجود بین روش‌های مختلف طراحی (مطالعات پرسش‌نامه‌ای، مصاحبه، مدت زمان‌بری شده از جراحت، شدت درد یا غیره) ایجاد شود. با این وجود، چنین ناهم‌خوانه‌هایی می‌توانند در اثر عدم وجود اتفاق نظر در رابطه با نوع دردی که باید در مطالعه قرار داشته باشد و یا اینکه چگونه آنها را تقسیم‌بندی نماییم ایجاد شده باشند. نیاز به یک طبقه‌بندی جامع و فراگیر در رابطه با درد ضایعات نخاعی غالباً مورد تأکید قرار می‌گیرد.

عدم وجود یک تقسیم‌بندی جهانی باعث عدم امکان برقراری ارتباط مؤثر در زمینه‌های مختلف مطالعاتی و یا درمانی این مشکل شده است. یکی از اهداف کمیته ضربت IASP در ایجاد یک تقسیم‌بندی است که بطور عمومی قابل استفاده برای پزشکان و محققان این زمینه باشد.
چرا یک طبقه‌بندی جدید؟ روش‌های تقسیم‌بندی متعددی در گذشته توسط افراد مختلف ارایه شده‌اند، اما عدم وجود یک سیستم طبقه‌بندی که همگان آنرا قبول داشته باشند باعث بروز حداقل هم‌خوانی در ترمینولوژی‌های استفاده شده در این رابطه شده است. با وجودی که تشابهات بسیاری بین این مطالعات وجود دارد، خیلی از محققان به انواعی از درد اشاره می‌کنند که توسط سایر پژوهشگران در نظر گرفته نشده است.
علاوه بر این با وجودی که چندین مدل بسیار گسترده طبقه‌بندی وجود دارند که دارای وجوه مشترک بسیاری می‌باشند، ترمینولوژی استفاده شده برای توصیف این طبقه‌بندی‌ها با هم متفاوت است. عدم وجود هم‌خوانی در چهارچوب‌ها و قواعد مربوط به انتخاب افرادی برای تحقیق و نیز در ترمینولوژی و لغت استفاده شده دارای تأثیرات منفی و غیر دلخواه مربوط به ضایعات نخاعی و ارزیابی روش‌های درمانی شده است.
مطالعات اپیدمیولوژی. چنین مطالعاتی نیز بخاطر عدم وجود یک سیستم طبقه‌بندی مورد تأیید جهانی دارای محدودیت می‌باشند. این مسأله توسط Bonica نیز مورد تأیید قرار گرفته است. وی متوجه گزارشات بسیار متناقض و متنوعی در ارتباط با شیوع درد ضایعات نخاعی شد. با وجودی که این ناهمخوانی می‌تواند بخاطر مسایل مربوط به روش تحقیق در ارتباط با جمع‌آوری اطلاعات باشد، این احتمال وجود دارد که چنین مشکلی در اثر تنوع مطالعات پایه. لزوم وجود یک طبقه‌بندی اصولی برای مطالعات پایه بسیار با اهمیت می‌باشد. انواع متعددی از مدلهای حیوانی درد نوروپاتیک بدنبال SCI خصوصیات مختصراً‌ متفاوتی دارند. این مدل‌ها برای بررسی مکانیزم‌های پاتوفیزیولوژیک دخیل در ایجاد درد بدنبال ضایعات نخاعی و نیز کشف اهداف جدید جهت ابداع روش‌های نوین درمانی استفاده می‌شوند. اما در صورتی که انواع مشخص و متمایزی از درد بدنبال ضایعات نخاعی ایجاد شوند. جهت تشخیص اصولی انواع مختلفی از درد که تحت بررسی می‌باشند احتیاج به یک طبقه‌بندی اصولی مورد قبول جهانی می‌باشد. چنین سیستمی امکان بسط مؤثرتر یافته‌های تحقیقات را به طب بالینی افزایش می‌دهد.
تحقیقات بالینی: مطالعات درمانهای بالینی و نگهداری از بیمار نیز بعلت عدم وجود یک سیستم طبقه‌بندی مشترک دچار محدودیت می‌باشند. مطالعات مربوط به روش‌های درمانی ضایعات نخاعی معمولاً به توصیف کننده‌هایی جهت تفسیر نوع درد وابسته‌اند، اما از لغات دو پهلو استفاده می‌کنند که باعث تداخل در تفسیر نتایج می‌شود. حتی در مواردی که از یک طبقه‌بندی مشخص استفاده می‌شود، عدم تناسب بین مطالعات مختلف غالباً باعث مشکل شدن مقایسه نتایج و یا کاربرد آنها می‌شود. یک روش طبقه‌بندی استاندارد شده باعث بهبود ارتباط بین پزشکان و امکان بررسی و ارزیابی‌های دقیق‌تر روش‌های درمانی خاص برای انواع درد همراه با ضایعات نخاعی خواهد شد.

خصوصیات لازم برای یک طبقه‌بندی. گروه ضربت IASP یک سری خصوصیات و شروط را که برای هر طبقه‌بندی جدیدی لازم است تشخیص داده‌اند. یک سیستم طبقه‌بندی باید جامع بوده و بتوان هر نوع دردی را که مشاهده می‌شود در چهارچوب تعریف شده آن قرار داد. این روش همچنین باید نظام یافته بوده و چهارچوب منطقی‌ای ارایه نماید که دارای کاربرد بالینی بوده و با مفاهیم درد و لغات مربوط به آن مطابق باشد. در واقع چنین سیستمی باید «طبقه‌بندی» را آسان‌تر نماید. تا حد امکان این روش طبقه‌بندی باید بر پایه مکانیزم‌های دیگر باشد تا منجر به رویکردی منطقی به تحقیق،‌ ارزیابی و درمان شود. نهایتاً اگر یک طبقه‌بندی نخواهد مفید باشد،‌ باید بطور مرتب و منظم توسط افرادی که از آن استفاده می‌کنند بکار برده شود.
انواع درد

برای ابداع یک روش طبقه‌بندی که در چهارچوب تعریف شده بالا قرار بگیرد، مسایل متعددی باید در نظر گرفته شوند. یک روش اجمالی باید حداکثر انواع درد را که معمولاً همراه با ضایعات نخاعی ایجاد می‌شوند شامل شود. لغات و عباراتی که در گذشته استفاده می‌شدند بسیار متعدد بوده و امکان ذکر کامل آنها در این جا وجود ندارد. اکثر آنها از لغات متفاوت و متعددی برای توصیف یک نوع درد استفاده می‌کنند. یک جمع‌بندی از انواع مختلف دردهای همراه با ضایعات نخاعی در زیر ارایه می‌شوند:

عدم ثبات مکانیکیز مهره . این درد عضلانی اسکلتی در اثر پارگی لیگامان‌ها و یا شکستگی‌های مهره و عدم ثبات ناشی از آنها بوجود می‌آید هر چند که احتیاج به وجود ضایعات نخاعی ایجاد درد ندارد. این درد معمولاً از همان روز آسیب شروع شده و ندرتاً دیرتر در آن شروع خواهد شد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
پنج شنبه 95 مهر 29 , ساعت 5:47 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله Photodegradation of PCBs in Waste Transformer Oil by Fe3O4/TiO2 nanocomposite under visible light pdf دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله Photodegradation of PCBs in Waste Transformer Oil by Fe3O4/TiO2 nanocomposite under visible light pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله Photodegradation of PCBs in Waste Transformer Oil by Fe3O4/TiO2 nanocomposite under visible light pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله Photodegradation of PCBs in Waste Transformer Oil by Fe3O4/TiO2 nanocomposite under visible light pdf :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: دومین کنفرانس تخصصی فناوری نانو در صنعت برق و انرژی
تعداد صفحات: 4
نویسنده(ها):
Abdollah Fallah-Shojaie – University of Guilan Rasht, Iran
Maryam Ghomashpasand – University of Guilan Rasht, Iran
Sajad Hoseinzadeh – Gilan Electrical distribution company Lahijan, Iran

چکیده:

Fe3O4/TiO2 nanocomposites were prepared via a modified sol–gel method. The structure and morphology of the as-prepared composite was characterized by X-ray diffraction (XRD), field emission scanning electron microscopy (SEM), energy dispersive X-ray spectrometer (EDX) and transmission electron microscopy (TEM). poly chlorinated biphenyls (PCBs) are a class of chlorinated organic chemicals that do not easily degrade in the environment. We investigated the photodegradation of PCBs by Fe3O4/TiO2 nanocomposites in presence of visible light. The results show that the removal of PCBs almost complete by irradiation for 60 min and the optimum catalyst loading of Fe3O4/TiO2 for high photocatalytic activity was observed at 0.2 gL-1 mgL-1.

 

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
پنج شنبه 95 مهر 29 , ساعت 5:47 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله استفاده از ذرات لاتکس های نانو کامپوزیتی استایرندربوتیل اکریلاتدرمتاکریلیک اسید/نانو رس برای افزایش استحکام خمشی نمونه های خمیر سیمان عمل آوری شده و جلوگیری از افت کارپذیری در اثر استفاده از ذرات لاتکس بدون نانورس pdf دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله استفاده از ذرات لاتکس های نانو کامپوزیتی استایرندربوتیل اکریلاتدرمتاکریلیک اسید/نانو رس برای افزایش استحکام خمشی نمونه های خمیر سیمان عمل آوری شده و جلوگیری از افت کارپذیری در اثر استفاده از ذرات لاتکس بدون نانورس pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله استفاده از ذرات لاتکس های نانو کامپوزیتی استایرندربوتیل اکریلاتدرمتاکریلیک اسید/نانو رس برای افزایش استحکام خمشی نمونه های خمیر سیمان عمل آوری شده و جلوگیری از افت کارپذیری در اثر استفاده از ذرات لاتکس بدون نانورس pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله استفاده از ذرات لاتکس های نانو کامپوزیتی استایرندربوتیل اکریلاتدرمتاکریلیک اسید/نانو رس برای افزایش استحکام خمشی نمونه های خمیر سیمان عمل آوری شده و جلوگیری از افت کارپذیری در اثر استفاده از ذرات لاتکس بدون نانورس pdf :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی صنعت سیمان، انرژی و محیط زیست
تعداد صفحات: 11
نویسنده(ها):
فرهاد قلی نژاد – فوق لیسانس، دانشجو
محمدرضا مقبلی – دانشیار، استاد دانشگاه علم و صنعت
علی اله وردی – دانشیار، استاد دانشگاه علم و صنعت

چکیده:
در این پژوهش اثر افزوده شدن ذرات نانورس درون ساختار لاتکس های پلیمری، بر عملکرد این لاتکس ها در بهبودخواص خمیر سیمان مورد بررسی قرار گرفت. لاتکس استایرن – بوتیل اکریلات- متاکریلیک اسید و کامپوزیت این لاتکس با خاک رس )کلوسیت A15برای مقایسه استفاده شدند. تاثیر افزودن لاتکسها بر روی رفتار رئولوژی خمیرسیمان تازه و همچنین استحکام خمشی خمیر سیمان، بعد از عمل آوری 7 و 82 روز مورد بررسی قرار گرفت. نتایجنشان دهنده ی افزایش استحکام خمشی خمیر سیمان عمل آوری شده، با افزایش غلظت پلیمر برای هردو نمونه های عمل آوری شده به مدت 7 و 82 روزه بودند. همچنین بالا رفتن استحکام خمشی با افزایش غلظت نانو رس در ساختارلاتکس های نانوکامپوزیتی مشاهده شد. افزایش غلظت لاتکس بدون نانورس در خمیر سیمان تازه، با کاهش قطرپراکندگی خمیر سیمان اصلاح شده تازه نسبت به خمیر سیمان شاهد بود، ولی با افزایش غلظت نانو رس در لاتکس هاقطر پراکندگی افزایش یافت. نتایج آزمون های طیف پراش اشعه ایکسXRD)و اسپکتروسکپی مادون قرمز فوریه FTIR) روی نمونه های عمل آوری شده نشان دهنده ی افزایش هیدراتاسیون خمیر سیمان در حضور ذرات لاتکس نانو کامپوزیتی پلیمر/رس بود

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
پنج شنبه 95 مهر 29 , ساعت 5:47 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله بررسی ذخایر ژنتیکی کدو خورشی cucurbita pepo در کلکسیون بانک ژن ملی گیاهی ایران pdf دارای 3 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله بررسی ذخایر ژنتیکی کدو خورشی cucurbita pepo در کلکسیون بانک ژن ملی گیاهی ایران pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی ذخایر ژنتیکی کدو خورشی cucurbita pepo در کلکسیون بانک ژن ملی گیاهی ایران pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله بررسی ذخایر ژنتیکی کدو خورشی cucurbita pepo در کلکسیون بانک ژن ملی گیاهی ایران pdf :

سال انتشار: 1388

محل انتشار: ششمین کنگره علوم باغبانی ایران

تعداد صفحات: 3

نویسنده(ها):

جهانگیر عباسی کوهپایگانی – کرج موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر

چکیده:

به منظور بررسی کلکسیون انواع کدو 468 نمونه جمع آوری شده در بانک ژن گیاهی ملی ایران در سال 1386 درمزرعه موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر کشت و صفات آنها به صورت مشاهده ای یاداشت و پس از ارزیابی صفات انواع کدو تنبل و حلوایی بر اساس اندازه، شکل میوه و سختی پوست و شکل دم از آنها جدا و بقیه آنها 287 مورد به عنوان کدو خورشی بر حسب نسبت طول به عرض میوه به چهار گروه تفکیک شدند . به منظور مقایسه روابط صفات آنها آماره های میانگین، کمینه، بیشینه و تجزیه به عامل ها توسط برنامه SPSS صورت گرفت.نتایج نشان داد انواع کدو خورشی گرد نسبت به انوا ع بلند تر دارای میانگین داغ سر، طول دم، قطر گوشت، سختی گوشت و درصد قند بیشتری می باشند . تجزیه به عامل ها در عامل اول نشان داد که صفات مستقل در گروه اول (گرد)، : شکل سر، شکل مقطع دم و میانگین داغ س ر در گروه دوم ،صفات قطر گوشت و طول دم در گروه سوم، صفات مقطع دم، درصد قند و طول میوه و در گروه چهارم صفات شکل دم، رنگ گوشت و قاچ میوه قرار گرفته اند

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
<   <<   21   22   23   24   25   >>   >

لیست کل یادداشت های این وبلاگ