خداوند مرا سخت گیر و آزار دهنده برنینگیخت؛ بلکه مرا آموزگاری آسان گیر برانگیخت . [پیامبر خدا صلی الله علیه و آله]
 
دوشنبه 95 شهریور 29 , ساعت 3:10 عصر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  بررسی ایمن ترین مسیر از منظر نرخ تصادفات word دارای 176 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی ایمن ترین مسیر از منظر نرخ تصادفات word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

 

بخشی از فهرست مطالب پروژه بررسی ایمن ترین مسیر از منظر نرخ تصادفات word

مقدمه
بخش اول : کلیات پژوهش

طرح مسئاله

شرح مسئاله

اهمیت موضوع

تعریف تصادفات

اهمیت مطالعه تصادفات

ویژگی ها تصادفات منجر به مرگ

آمار تصادفات جاده ای

طبقه بندی انواع تصادفات

عوامل تصادفات
بخش دوم : تصادفات

فصل اول : عامل انسانی

نیازمندی های انسان

مکانیزم انسان، عکس العمل در مقابل عوامل خارجی

خصوصیات راننده

خطای راننده

عابر پیاده

فصل دوم : عامل راه

طراحی هندسی راه

مقطع عرضی Cross Section

کنترل دسترسی Access Control

تبادل ها Interchange

تقاطع ها Intersection

تصادفات در محل های خاص جاده

نقایض و کمبود های جاده

تقاطع های چراغ دار

شرح کلی مسئله

فهرست راهبرد ها بر اساس چارچوب زمانی و هزینه نسبی اجرای آنها

شرح راهکار ها

انواع راهکارها

انحراف از راه

آمار تصادفات ناشی از انحراف راه (ROR)

توضیح اهداف

راهکارهای جامع

فصل سوم : عامل وسیله نقلیه و عامل محیط

فصل چهارم : مقایسه عوامل تصادف
بخش سوم : مسیر ایمن

فصل اول : شناسایی عوامل و مکان های حادثه خیز

فصل دوم: پارامتر های موثر در ترافیک

فصل سوم : الگوریتم های مسیریابی

نتایج و پیشنهادات

منابع

 

مقدمه:
در اعصار اخیر با تکامل جوامع انسانی، تغییراتی در تمامی جنبه‌های زندگی انسان‌ها ایجاد شده است که انسان چاره‌ای جز اینکه خود را با این تغییرات منطبق کند ندارد.
امروز تفکر انسان‌ها در مورد حمل و نقل و وسائل نقلیه تغییر کرده است. امروزه در اکثر کشورها معضلات آلودگی‌های محیط و هوا و از بین رفتن زیبایی‌ها و ایجاد سروصدا و نظایر اینها اولین مسائلی هستند که در مورد سیستم‌های حمل و نقل جلب توجه می‌کند و صد البته درصد ایت آثار سوء روز به روز حتی می‌توان گفت لحظه به لحظه در حال افزایش است.
در کنار این آثار زیست محیطی، با افزایش تعداد وسائل نقلیه شخصی و یا عمومی و در کنار آن افزایش حجم ترافیک و درنتیجه بوجود آمدن مشکلات کنترل و ساماندهی وسائل نقلیه و کمبودها و نقایص راههای ارتباطی باعث ایجاد ناراحتی‌ها و رنجش‌های روانی در افراد می‌گردد.
قرارگیری این عوامل در کنار هم باعث بوجود آمدن تصادفات با روند صعودی می‌گردد، که هزینه‌‌های گزاف اجتماعی و اقتصادی را بهمراه دارد.
اهمیت این موضوع برای کشورهای در حال توسعه از جمله ایران بیشتر است چرا که آمار تصادفات و درنتیجه خسارات (جانی و مالی) ناشی از آن در این کشورها نسبت به کشورهای توسعه یافته بیشتر است. هرچند که در کشورهای توسعه یافته نیز این آمار کم نیست. جهت بهبود ایمنی راهها باید اقدام به شناخت عوامل بوجود آورنده تصادفات و تصحیح آنها نمود. اما مسلماً رسیدن به این مرحله یعنی تصحیح عوامل بوجود آورنده حوادث کار ساده و آسانی نیست که به سرعت نتیجه دهد و نیازمند تحصیات وسیع و گسترده و همچنین هزینه‌های اقتصادی و زمانی بالا می‌باشد.
با توجه به اهمیت موضوع ایمنی راهها از منظر دارا بودن کمترین میزان تصادفات در این پژوهش عوامل مؤثر در ایجاد تصادفات و تأثیر آنها بر ایمنی راه‌ها و همچنین خلاصه‌ای از روش‌های آماری مورد استفاده در شناسایی مکان‌های حادثه نیز مورد بررسی قرار گرفته، و ارائه گردیده است؛ همچنین در انتها الگوریتم‌های مربوط به یافتن ایمن‌ترین مسیر از جهت دارا بودن کمترین میزان تصادفات با در ظنر گرفتن چند عامل از مجموعه عوامل ایجاد تصادفات ارائه شده تا در جهت انجام نمونه عملی مورد استفاده قرار گیرد.
 


بخش اول:
•    طرح مسئله
•    اهمیت موضوع
 
طرح مسئله:
صورت مسئله: یافتن ایمن‌ترین مسیر بین دو نقطه از نظر نرخ تصادفات
شرح مسئله:
موضوع مطرح شده در این پژوهش که یکی از عمده‌ترین مسائل طرح در حمل و نقل شهری محسوب می‌شود به بررسی و شرح عوامل مؤثر در ایجاد تصادفات و نیز راههکارهای ارائه شده در جهت رفع و بهبود این عامل می‌پردازد.
در این پژوهش منظور از ایمن‌ترین مسیر عبارت است از مسیر بهینه‌ای که در آن نرخ تصادفات نسبت به سایر مسیرها حداقل باشد.
رسیده به هدف مذکور نیازمند داشتن اطلاعات جامعی در زمینه‌ی تصادفات و علل آن و نیز الگوریتم‌های مسیریابی می‌باشد.
در راستای این امر اقدام به جمع‌آوری اطلاعات مربوط به عوامل مؤثر در تصادفات از قبیل عوامل انسانی، راه، محیط، و وسیله‌ی نقلیه و نیز مقایسه‌ی آنها همچنین شناسایی عوامل و مکان‌های حادثه‌خیز گردیده است. که به علت گستردگی پارامترهای مؤثر در تصادفات تنها به دو موضوع تقاطع‌های چراغ‌دار و نیز اثر انحراف راه در تصادفات توجه شده است. اطلاعات جمع‌آوری شده در واقع پیش‌نیاز استفاده از الگوریتم‌های مسیریابی برای رسیدن به ایمن‌ترین مسیر از منظر نرخ تصادفات خواهد بود.
که بعد از بررسی چند الگوریتم مرسوم در مسیریابی مناسبترین الگوریتم برای مدل سازی مسیر مورد نظر انتخاب گردید.

بخشی از منابع و مراجع پروژه بررسی ایمن ترین مسیر از منظر نرخ تصادفات word
1-    تصادفات جاده ای ایران، دکتر اسماعیل آیتی، نشر دانشگاه فردوسی مشهد.
2-    مهندسی ترافیک (رساله دانشجویی) ، علی اکبر عزیزی، دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی
3-    طرح راهبردی ایمنی راه با در نظر گرفتن تقاطع های چراغ دار( سازمان حمل و نقل و ترافیک )
4-    بررسی تصادفات ناشی از انحراف راه (سازمان و حمل و نقل و ترافیک)
5-    عوامل مؤثر در ایمنی راه ها در تشخیص نقاط حادثه خیز (پایان نامه دانشجویی)، ناصر اصلانی کلخورانی، دانشگاه صنعتی خواجه نصیر الدین طوسی.
6- بررسی تحلیل طراحی شهری با تاکید بر مدلسازی ترافیک با استفاده از سیستم             اطلاعات مکانی (GIS) .(پایان نامهدانشجویی), عباس شیخ‌محمدزاده.
7- بررسی مسیر یابی با استفاده از الگوریتم دایجسترا.(پایان نامه دانشجویی),
روزبه شاد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
دوشنبه 95 شهریور 29 , ساعت 3:9 عصر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله بررسی ارتباط بین افزوده بازار و ارزش ارزش افزوده نقدی با بازده سهام word دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ارتباط بین افزوده بازار و ارزش ارزش افزوده نقدی با بازده سهام word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ارتباط بین افزوده بازار و ارزش ارزش افزوده نقدی با بازده سهام word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ارتباط بین افزوده بازار و ارزش ارزش افزوده نقدی با بازده سهام word :

بررسی ارتباط بین افزوده بازار و ارزش ارزش افزوده نقدی با بازده سهام

موضوع اصلی این تحقیق تعیین محتوای اطلاعاتی نسبی و فزاینده ارزش افزوده بازار(MVA) و ارزش افزوده نقدی (CVA) در ارتباط با بازده سهام می-باشد. از این رو متغیرهای ارزش افزوده بازار و ارزش افزوده نقدی به عنوان متغیرهای مستقل و بازده سهام به عنوان متغیر وابسته در نظر گرفته شده است. لذا فرضیاتی در این راستا گردآوری شده تا به بررسی این موضوع پرداخته شود.به منظور بررسی فرضیات مورد نظر ابتدا از طریق اطلاعات موجود ، داده هایی از بورس اوراق بهادار تهران جمع

آوری و تهیه گردید.با توجه به بررسی های به عمل آمده جامعه آماری تحقیق حاضر تعداد76 شرکت می باشد.دوره مورد بررسی در تحقیق حاضر1381تا1387می باشد.به منظور تجزیه و تحلیل اطلاعات جمع¬آوری شده ، از آنجا که هدف بررسی

وجود رابطه همبستگی بین متغیر های مستقل و وابسته می¬باشد، روش تحقیق از نوع همبستگی و روش شناسی تحقیق از نوع پس رویدادی (استفاده از اطلاعات گذشته) می باشد. به منظور بررسی رابطه متغیرهای مورد نظر از رگرسیون ونرم افزارهایR وآزمون Waldاستفاده شده است.نتایج حاصل از تحقیق بیانگر رابطه همبستگی ارزش افزوده بازار و ارزش افزوده نقدی در ارتباط با بازده سهام می باشد. همچنین نتایج تحقیق حاضر بیانگر دارا بودن محتوای اطلاعاتی فزاینده دو متغیر نسبت به یکدیگر و نداشتن محتوای اطلاعاتی نسبی در ارتباط با بازده سهام می¬باشد.

 

کلمات کلیدی: محتوای اطلاعاتی نسبی، محتوای اطلاعاتی فزاینده، ارزش افزوده نقدی، ارزش افزوده بازار ،بازده سهام
مقدمه

بورس اوراق بهادار در حکم یک بازار ، تسهیلات لازم را برای خریداران و فروشندگان سهام فراهم می کند ، به نحوی که آنها بتوانند در هر زمان پول خود را به اوراق بهادار یا بالعکس تبدیل نمایند.از آنجائی که بورس به عنوان بازاری در جهت تجهیز پس اندازها و همچنین هدایت آنها به طرف سرمایه گذاریهای مولد و مفید به حال جامعه و اقتصاد کشور مطرح می باشد، مطالعه و تحقیق پیرامون این بازار از اهمیت ویژه ای بر خوردار است. سرمایه گذاران با انگیزه¬های مختلف نقش اساسی را در

تامین منابع مالی بازی می¬کنند.واحدهای اقتصادی هم از جذب سرمایه¬های پراکنده اهداف متفاوتی را دنبال می کنند ، ولی هدف اصلی مشترک برای هر دو گروه ، دستیابی به منافع بیشتر و حداکثر کردن ثروت است. به طور کلی منافعی که در این بازار عاید سرمایه گذار می شود¬،در قالب سودسهام پرداختی وافزایش قیمت سهم می باشد. از آنجایی که هدف سرمایه گذاران حداکثر کردن بازده مورد انتظار با توجه به کاهش ریسک است،به همین دلیل پژوهشگران و تحلیل گران مالی به دنبال یافتن معیار عملکردی هستند که بر اساس آن بتوان بازده و تغییرات آن را برای سهام یک شرکت با نزدیک ترین تقریب پیش بینی کرد. شناسایی عوامل و شاخص¬هایی که در تعیین بازده¬وقیمت سهام کاربرد داشته باشد و همچنین تعیین محتوای اطلاعاتی هر یک از این شاخص¬هابه طور نسبی نیز در مقایسه با یکدیگر ،یکی از دغدغه های پژوهشگران حوزه های مالی است.

با توجه به¬دلایل فوق، در نظر داریم محتوای اطلاعاتی نسبی و افزاینده ارزش افزوده نقدی و ارزش افزوده بازار را به منظور پیش بینی قیمت سهام وبه طور کلی بازده سهام مورد بررسی و مطالعه قرار دهیم، تا مشخص گردد در بازار اوراق بهادار تهران، سرمایه¬گذاران در تصمیم-گیریهای خود به چه نوع اطلاعاتی برای تصمیم-گیری نیازمند می¬باشند. در حقیقت به دنبال این موضوع هستیم که کدام دسته از اطلاعات، سرمایه-گذار را در پیش¬بینی قیمت و بازده سهام یاری می¬کند.
پیشینه تحقیق درجهان:

پیکور و بلکویی (1994) ابتدا به معرفی ارزش افزوده و فواید گزارشگری آن پرداختند و سپس قدرت توضیح¬دهندگی بازده بازار را از جانب دو متغیر سود و ارزش افزوده مورد مطالعه و بررسی تطبیقی قرار دادند.اطلاعات به صورت نمونه¬ای شامل 2398شرکت/سال جمع¬آوری شد که فاصله زمانی 1979-1983 را شامل می¬شد و از شرکتهای پذیرفته شده در بورس نیویورک و بورس آمریکا بدست آمد. نتایج حاصل از آزمونهای مدل تحقیق نشان داد که تغییرات نسبی ارزش افزوده محتوای اطلاعاتی نسبی بیشتری در مقابل تغییرات نسبی سود دارند. همچنین تغییرات نسبی خالص ارزش افزوده و هم تغییرات نسبی سود دارای محتوای اطلاعاتی فزاینده نسبت به یکدیگر می¬باشند.

دورو در سال (1998)،به مطالعه رابطه بین ارزش افزوده بازار(MVA)با درآمد اقتصادی پرداخت.در این تحقیق به رابطه بین پاداش مدیران با درآمد اقتصادی پرداخته شده است.نتایج حاصل از این تحقیق بیانگر این است که رابطه بین ارزش افزوده بازار با درآمد اقتصادی تایید گردیده است.تحلیل ها حاکی از رابطه مثبت می باشد که در طول زمان افزایش می یابد.همچنین یک ناسازگاری دوره ای در رابطه بین درآمد اقتصادی و ارزش افزوده بازار در قالب یک مدل تئوریکی وجود دارد.

چارلز لی و همکارانش (2004)،در تحقیقی تحت عنوان ارتباط EVAوMVA با پاداش مدیران ،در مورد اینکه آیا پاداش مدیران وابسته به معیارهای عملکردی”ارزش افزوده”همانند ارزش افزوده بازار و ارزش افزوده اقتصادی می¬باشد یا خیر بحث می¬کند. بیشترین بحث این تحقیق در ارتباط با رابطه چنین متغیرهایی بوده که ارتباط آنان را از طریق صنایع مختلف مورد بررسی قرار داده است،که منجر به یک تفاوت سیستماتیک در ویژگی¬های مالی یا عملیاتی شرکت-ها شده است.نتایج بیانگر این موضوع است که ارزش افزوده بازار با پاداش مدیران رابطه معناداری داشته است.

پیشینه تحقیق درایران:
شهریاری (1381)، محتوای اطلاعاتی ارزش افزوده را در مقابل سود و وجوه نقد حاصل از عملیات آزمون کرد. هدف از انجام تحقیق، بررسی امکان ارائه صورت ارزش افزوده به عنوان یکی از صورت های مالی اساسی یا به عنوان مکمل صورت های مالی با توجه به مزایای اطلاعات ارائه شده نسبت به صورتهای مالی دیگر می¬باشد، و در نهایت مقایسه اطلاعات ارائه شده در صورت ارزش افزوده با صورت سود و زیان و صورت گردش وجوه نقد می باشد. نمونه آماری در تحقیق وی شامل 35 شرکت پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران و دوره زمانی مورد بررسی از سال 1375 لغایت 1379 بود. تحلیل نتایج حاصل از آزمون های آماری نشان داد که ارزش افزوده جهت تصمیم گیری استفاده کنندگان دارای محتوای اطلاعاتی بوده و می تواند مورد استفاده مفید قرار گیرد، و در مقایسه با سود و جریان های نقدی حاصل از عملیات دارای محتوای اطلاعاتی نسبی بیشتری است.
نوروش و مشایخی (1383) به بررسی محتوای اطلاعاتی فزاینده ارزش افزوده اقتصادی و ارزش افزوده نقدی در برابر سود حسابداری و وجوه نقد حاصل از عملیات شرکتهای تولیدی پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران از سال 1375 الی 1381 پرداختند نتایج حاصل از آزمون فرضبات تحقیق نشان داد که ارزش افزوده اقتصادی و ارزش افزوده نقدی نیز ، علی رغم عدم آشنایی عمومی بازار با آنها ، توانسته اند به طور بالقوه وارد مدلهای تصمیم گیری در این بازار شوند و بعضاً از خود محتوای اطلاعاتی فزاینده نسبت به سایرین نشان دهند .
ملکی اسکوئی (1385)، در تحقیقی تحت عنوان “محتوای اطلاعاتی نسبی و فزاینده ارزش افزوده نقدی و نسبت P/E در ارتباط با بازده سهام عادی در شرکت های تولیدی پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران” درصدد برآمد رابطه ارزش افزوده نقدی و ضریب P/E را با بازده سهام عادی در شرکت های فوق الذکر طی سال های 1378 تا 1382 مورد بررسی قرار دهد و توانایی این دو معیار را در پیش بینی بازده سهام بسنجد. وی با انتخاب یک نمونه 85 تایی، به این نتیجه رسید که دو معیار مورد مطالعه با بازده سهام ارتباط دارند و ارزش افزوده نقدی حاوی اطلاعاتی است که نسبت P/E فاقد آن بوده است و برعکس. بنابراین استفاده همزمان از آنها به افزایش قدرت توضیح دهندگی تغییرات بازده سهام می انجامد.
رهگذار(1387) درتحقیق”مطالعه تجربی معیارهای عملکردی بر مبنای ارزش،رضایتمندی سهامداران و قیمت سهام”،ارتباط بین چندین معیار عملکردی بر مبنای ارزش را با قیمت سهام بررسی نموده است.در این تحقیق به این نتیجه رسیده¬اند که متغیر ارزش افزوده بازار ارتباط بسیار قوی با قیمت سهام دارد،این یافته همچنین بیانگر این موضوع است که متغیر ارزش افزوده بازار می¬تواند بهتر از متغیرهای بازده ارزش ویژه(ROE ) و بازده داراییها(ROA )باشد.

روش تحقیق
از آنجائی که در این تحقیق به بررسی وجود رابطه همبستگی بین متغیرهای مستقل و وابسته پرداخته می شود، روش تحقیق از نوع همبستگی و روش شناسی آن از نوع پس رویدادی (استفاده از اطلاعات گذشته) است. به طور کلی تحقیقات همبستگی شامل کلیه تحقیقاتی است که در آنها سعی می شود رابطه بین متغیر های مختلف با استفاده از ضریب همبستگی کشف یا تعیین گردد.

جامعه آماری این تحقیق کلیه شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران می باشد که از سال 1381 تا پایان سال 1387 در بورس فعالیت داشته اند. پس از تعیین مبنای جامعه آماری ،شرکت هایی مورد رسیدگی قرار می گیرند که دارای شرایط زیر باشند:

1- پایان سال مالی شرکت به تاریخ بیست و نهم اسفند ماه باشد تا شاخص های محاسبه شده در انتهای سال مالی ، دارای تطابق زمانی لازم باشد. همچنین شرکت نباید در فاصله سالهای 1381 الی 1387تغییر سال مالی داده باشد.
2- شرکتها نباید در طی دوره های مورد مطالعه توقف عملیات داشته باشند.
3- تمامی اطلاعات مرتبط با متغیرهای تحقیق برای آن شرکت ها در دسترس باشد.

4- شرکت نباید جزء شرکت های سرمایه گذاری باشد.
بنابراین با توجه به اعمال محدودیت های فوق جامعه آماری این تحقیق شامل تعداد 76 شرکت می¬باشد.در این تحقیق فرضیاتی به شرح زیر در نظر گرفته شده است:
1 ) ارزش افزوده نقدی با بازده آتی سهام عادی رابطه معنی داری دارد .

2 ) ارزش افزوده بازار با بازده آتی سهام عادی رابطه معنی داری دارد .
3) ارزش افزوده نقدی در ارتباط با بازده آتی سهام عادی شاخص بهتری در مقایسه با ارزش افزوده بازار است.
4) ارزش افزوده نقدی نسبت به ارزش افزوده بازار دارای محتوای اطلاعاتی فزاینده است.
جدول مربوط به نتایج حاصل از فرضیات تحقیق

فرضیه مورد آزمون نتایج حاصل از آزمون فرضیه
فرضیه اول ارزش افزوده نقدی با بازده آتی سهام عادی رابطه معنی داری دارد .
نتایج حاصل از فرضیه اول بیانگر این است که ارزش افزوده نقدی دارای همبستگی و قدرت توضیح¬دهندگی در ارتباط با بازده سهام می-باشد و لذا رابطه آن با بازده معنادار گردیده است.

فرضیه دوم ارزش افزوده بازار با بازده آتی سهام عادی رابطه معنی داری دارد . نتایج حاصل از فرضیه دوم بیانگر این است که ارزش افزوده بازار دارای همبستگی و قدرت توضیح-دهندگی در ارتباط با بازده سهام می¬باشد و لذا رابطه آن با بازده معنادار گردیده است.

فرضیه سوم ارزش افزوده نقدی در ارتباط با بازده آتی سهام عادی شاخص بهتری در مقایسه با ارزش افزوده بازار است. دلیلی بر برتری ارزش افزوده نقدی نسبت به ارزش افزوده بازار در ارتباط با بازده سهام وجود ندارد .به عبارت دیگر فرضیه H0را نمی¬توان رد کردو لذا فرضیه سوم رد می¬گردد.

فرضیه چهارم ارزش افزوده نقدی نسبت به ارزش افزوده بازار دارای محتوای اطلاعاتی فزاینده است.
با توجه به آماره Wald محاسبه شده ، فرض مبنی بر نداشتن محتوای اطلاعاتی فزاینده رد شده و دارای محتوای فزاینده اطلاعاتی است بنابراین فرضیه چهارم این تحقیق رد نمی¬گردد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
دوشنبه 95 شهریور 29 , ساعت 3:9 عصر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله آنی لیبوویتز word دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله آنی لیبوویتز word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله آنی لیبوویتز word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله آنی لیبوویتز word :

آنی لیبوویتز

نمایشگاهی از عکس های آنی لیبوویتز، عکس آمریکایی از 18 ژوئن تا 14 سپتامبر در خانه اروپایی عکس در پاریس به نمایش گذاشته شده است. عنوان این نمایشگاه « زندگی یک عکاس 2005-1990» نام دارد. برای شناخت بیشتر این عکاس پر آوازه آمریکایی بهتر دیدم تا از « سپیده بهزادی » بخواهم متنی را که در جشنواره منطقه ای چند سال پیش درباره این عکاس نوشته بود را برای استفاده همه علاقمندان بر روی سایت بگذارد. او هم زحمت کشید و متن را درا اختیار ما گذاشت. متن زیر می تواند برای علاقمند «آنی لیبوویتز» موثر باشد.
آنی لیبوویتز

آنی لیبوویتز (آنالو) یکی از برجسته ترین عکاسان معاصر چهره است که آثارش طی 30 سال اخیر بارها از جانب منتقدان و خبرنگاران هنر و عکاسی مورد ستایش قرار گرفته است.
وی در دوم اکتبر سال 1949 در وسپورت متولد شد. او یکی از شش فرزند خانواده بود، فرزند یک نظامی پدرش سام لیبووتیز یکی از استادان رقص مدرن بود. خانواده آنی زمانی که جوان بود، بارها از جایی به جای دیگر نقل مکان کردند. او بسیار تحت تأثیر مادرش قرار داشت. لیبووتیز در دبیرستان گیتار می نواخت و آهنگسازی می کرد و سرپرست گروه کر مدرسه بود.
او همچنین علاقه ی خاصی به نقاشی داشت و در سال 1967 به عضویت انجمن هنری سان فرانسیسکو درآمد و در سال 1971 از این مؤسسه دانش آموخته شد. او در دوره ای از زندگیش گمان می کرد استاد نقاشی می شود.

زمان تعطیلات مدرسه بود که لیبوویتز به دیدن خانواده اش رفت؛ یعنی درست هنگامی که در فلیپین زندگی می کرد. او و مادرش سفری به ژاپن داشتند جایی که یک دوربین خرید و شروع به عکاسی کرد . وقتی به مدرسه بازگشت در یک کلاس شبانه عکاسی ثبت نام کرد. در سال 1970 به پیشنهاد یک دوست کارهایش را برای مجله رولینگ استون فرستاد، موسسه ای که در سان فرانسیسکو اعتبار فراوانی داشت رولینگ استون تنها یک شروع به حساب می آمد. مجله ای درباره موسیقی راک. در سال 1973، زمانی که فقط 23 سال

داشت، عکلاس بزرگ و معتبری برای رولینگ استون به حساب می آمد. او به مدت 10 سال با این مجله همکاری داشت. زمانی که در سرتاسر کشور در حال سفر بود از هر کس که در بخش موسیقی pop (مردمی) فعالیت می کرد عکاسی می کرد. از جمله موضوعاتی که سبب شهرت وی شد، عکاسی از جان نهون از «بتیل ها» بود یکی از مشهورترین عکسهایش که در هشتم دسامبر 1980 گرفته شد، مربوط به جان نهون که درست 2 ساعت قبل از اینکه به قتل برسد است.

لیبووتیز در ابتدا سیاه سفید عکاسی می کرد. هنگامی که رولینگ استون در سال 1974 شروع به چاپ مجله رنگی کرد. او هم از فیلم رنگی استفاده کرد و چشم اندازی از کارهایش را استادانه بر روی جلد مجلات به نمایش گذارد. لیبوویتز در مدت زمانی که با رولینگ استون و سایر مجلات همکاری داشت، عکس های متعددی از بزرگان دنیای صحنه و نمایش تهیه کرد که از آن میان می توان به اینها اشاره کرد:

استیوواندر (پیانیست و خواننده)
وودی آلن (کارگردان فیلم )
مریل استریب (بازیگر)، ستاره اکشن فیلم های آرنولد شواتزنگر و ;
عکس های معروفی که از آغاز فعالیش می توان از آن یاد کرد، بیشتر نوعی شکار موضوع در لحظه بودند اما خیلی زود به شکلی آگاهانه از توانایی عکاسی اش در جهت قرار دادن سوژه در وضعیتی ریلکس و آرام با حفظ حالت و موقعیتش استفاده می کند.
او شخصیت های مشهورش را در وضعیتی آشفته و حتی می شود گفت احمقانه قرار می دهد، حالتی که بارها در شخصیت واقعی شان بیشتر از پرتره های از قبل تنظیم شده و تأمل بروز می کند.

از اسرار موفقیت لیبووتیز دقت و تمرکز وی بر موضوعات، پیش از انتخابش است.
او کتاب ها و اشعارش را می خواند، اجراها و فیلم هایش را می بیند و زمانی که این امر ممکن شد برای دیدن زندگی روزمره شان وقت می گذارد. از معروف ترین عکس های او، چهره و اندام ووپی گلدبرگ بازیگر است که تنها سر و بازویش را از وان پر از شیر بیرون آمده یا کریستووراپید، هنرمند نقاش در پوشش و ترکیبی شبیه یکی از آثار هنریش.
لیبووتیز در سال 1983، رولینگ استون را ترک کرد. وی اولین کتابش را در همین سال به چاپ رسانید. مدتی هم برای وانیتی فیر و وگ عکاسی کرد. او وقتش را صرف عکاسی از بسیاری از ستاره ها کرد، به علاوه تعداد زیادی از هنرمندان، بازیگران، نویسندگان، شاعران و ;

لیبوئویتز در سال 1986 برای یکسری از کمپانی های بزرگ از جمله هوندا، گپ، امریکن و ; عکاسی کرد و شایستگی هایش را در این زمینه هم نشان داد.
وی در سال 1991 با نمایش خاصی در یک گالری عکس ملی در واشنگتن DC به شهرت بزرگی رسید، این دومین نمایش از آثار یک عکاس معاصر در مکان مورد نظر بود.
در 1996 کمیته ی آتلانتیک لیبووتیز را عضو رسمی تیم عکاسان المپیک معرفی کرد و وانیتی فیر آثارش را به چاپ رسانید.
عکاسی با استفاده از چهره های شناخته شده از افسانه های دیزنی از جمله فعالیت های امروزین اوست.

لیبوویتز 3 فرزند دارد، سارا کامرون لیبوویتز متولد اکتبر 2001 زمانی که آنی 51 سال داشت سوزان و ساموئل دو قلوهایش در می 2005 متولد شدند. آنی هم اکنون با سه فرزندش در نیویورک زندگی می کند.
ارتباط آنی لیبووتیز و سوزان سانتاگ

لیبووتیز قرابت خاصی با نوشته های نویسنده و منتقد بزرگ، سوزان سانتاگ داشت. آنها در اواخر 1980 با هم آشنا شدند. زمانی که هر دو آدم های مشهوری در دورانشان بودند. لیبوویتز عقیده داشت که سانتاگ معلم و مشاور خردمندی برای او و منتقدی سودمند در کارهایش است. بعد از مرگ سانتاگ NEWSWEEK مقاله ای درباره او منتشر کرد که منبع ای برای نشان دادن وابستگی این دو در مدت 15 سال شد . با این شرح و اشاره که: این دو در دهه 80 با هم آشنا شدند، هنگامی که لیبووویتز عکاسی می کرد و سانتاگ در حال چاپ یک کتاب جیبی بود، آنها هرگز با هم زندگی نکردند هر دو آپارتمان های جداگانه ای داشتند، لیبوویتز در سال 2005 درباره کتاب خودش، زندگی یک عکاس (2005-1900) می گوید: این کتاب شامل مجموعه داستان های من و سو زان است آنها داستان یک عشق اند.

در مقدمه کتاب، او، درباره نزدیکی ذهنی و معنوی خود با سانتاگ صحبت کرده است و به طور خلاصه به همکاریش با او و چگونگی جمع آوری کتاب و پیش آمد ناراحت کننده مرگ سانتاگ اشاره کرده است.

«زندگی یک عکاس» روایت تصویری دو زن سرشناس و معروف و عکاس هایی خصوصی از خانواده و فرزندان آنی و شخصیت های مشهوری چون: دمی مور، آرنولد شوانزنگر، و دیگر ستارگان هالیوود و روایت هایی از جنگ و چهره آدم های ناشناس است و عکس های پراکنده راز سانتاگ و لیبوویتز زمانی که دور دنیا سفر کردند.
لیبوویتز و سانتاک هیچگاه عکس دو نفره نگرفته اند. در همان هفته ای که سانتاگ از دنیا رفت، پدر ریبوویتز هم بر اثر سرطان ریه درگذشت که عکس های او نیز در این کتاب موجود است.

لیبوویتز در کنار بستر سانتاگ بود زمانی که او با سرطان دست و پنجه نرم می کرد. غم انگیزترین عکس ها در کتاب مربوط به همین دوران است.
لیبوویتز هم می خواست بیماری سانتاگ و هم ایستادگی او در مقابل بیماری اش را به تصویر بکشد. آنی می گوید: او نمی خواست بمیرد، او ناملایمات را تحمل می کرد، او می خواست زنده بماند و کتاب های بیشتری بنویسد. او در این مبارزه تسلیم نشد. این باورنکردنی بود. او خیلی شجاع بود.

لیبوویتز و عکاسی
این موضوع مرا دیوانه می کند! اینکه عکاسان در ارتباط کلامی معمولاً موفق نیستند. من نمی خواهم این موضوع را باور کنم ولی فکر می کنم ما به نوعی تنبلی می کنیم . برقراری ارتباط با مردم یکی از راه های پیشرفت برای عکاسان اجتماعی است.

ما باید فکر کنیم، چون عکاس هستیم. البته تجربه به من ثابت کرده هنگامی اتفاقی در حال رخ دادن است، این کار بسیار مشکلی است که بخواهیم همزمان در مورد آن صحبت هم بکنیم؛ البته مسئله به این پیچیدگی هم نیست که ما احساس خجالتی بودمان را پشت دوربین پنهان و بعد شروع به عکاسی می کنیم. زمانی که یک عکاس جوان تر است دوربین برای او همچون یک دوست است وقتی برای عکاسی جایی می روی احساس می کنی که عکسی همراه توست مثل اینکه دوستی همراهی ات می کند. همچنین دوربین حکم مجوز را دارد احساس می کنی که هر جا می خواهی می توانی قدم بزنی و هر کاری که دلت می خواهد می توانی انجام دهی;

به نظر من چیزی که اتفاق می افتد این است که فراموش می کنی در آنجا هستی، نه اینکه خود را پنهان کنی. به اطرف نگاه می کنی و فقط سوژه را می بینی، به محل استقرار سوژه و زاویه دیدت فکر می کنی. در اصل هنگام عکاسی کردن فراموش می کنی که خودت هم وجود داری!

کارهایی که من در این سال ها انجام داده ام برایم مجموعه ای از عکس های متفاوت را خلق کرده است. یعنی من سبک های مختلفی را در عکاسی تجربه کرده ام. این مسئله به من عکاس کمک می کند که بتوانم سوژه ها را به خوبی به بینندگان نشان دهم، اما نمی توانم بپذیرم که سوژه ها خود را پنهان می کنند.

به نظر من اگر شما بتوانید به خوبی با مردم رابطه برقرار کنید، آنها هم خودشان را به شما نشان خواهند داد و شما می توانید احساسات درونی آنها را درک و ثبت کنید.
در عکس های دهه 80 من بیشتر به مسئله گرافیک و مفهومی بودن تصاویر توجه کردم. به عنوان نمونه، وقتی از عکس های مشهور عکاسی می کردم، بیشتر دوست داشتم قدرت عکاسی ام را نشان دهم تا سوژه ها را اما با تجربه زیاد، دید و سبک عکاسی افراد تغییر می کند.

در زمان کنونی با تصویر سازی های دیجیتال مواجه ایم اما باید بدانیم عکاسی هیچوقت اعتبارش را از دست نمی دهد. عکاسان واقعی نباید نگران این مسائل باشند. عکاسی که به حد کافی زرنگ باشند و بتوانند این پدیده را درک کنند می توانند در مسیر عکاسی خود از آن کمک بگیرند یعنی به عنوان یک ابزار. وقتی چیزی تازه باشد و به عنوان یک پدیده در تکنولوژی معرفی شود، معمولاً از آن بسیار زیاد و به شکلی غیر حرفه ای استفاده می شود.

من در استودیوی خودم برای مرتب کردن و نظم دادن به عکس ها از کامپیوتر بهره می برم، ابزاری فوق العاده ای است ولی به نظر من عکاسی همیشه شیمیایی خواهد ماند!
تصویر سازی دیجیتال، مثل آن عکاسی که ما می شناسیم، نیست. اصلاً چیز دیگری است. من شخصاً این سبک را دوست ندارم؛ یعنی عکس هایی که در کامیپوتر دستکاری می شوند معمولاً حس جالبی به من نمی دهند، ولی این هم بخشی از زندگی است. واقعیتی غریب و ناشناس. شما می دانید که در این دنیا چیزی غریب تر از واقعیت نیست.
لیبوویتز و کتاب عکس زنان

لیبوویتز می گوید: فهرست بلند بالایی تهیه کردم، همین طور سوزان سانتاگ. من قبلاً برای مجله «نیویورکر» درباره دختران نمایش عکاسی کرده بودم و می دانستم برای کتاب خوب هستند.

از این رو به فکر یک زن مسلمان افتادم؛ یعنی شخصی درست نقطه مقابل دختران نمایش، کاملاً پوشیده. این شروع سفر بود. به خارج از دیترویت رفتیم. یک اجتماع بزرگ از مسلمانان، البته پیدا کردن زنی که موافقت کند تا از او عکس بگیرم مشکل بود، اما یکی موافقت کرد. این پروژه تبدیل به گرفتن عکس و گذاشتن آن لای پرونده شده بود؛ صرفاً دیدن و نگاه کردن; به اواخر کار که نزدیک می شدم فکر می کردم به زنانی که در حال انجام کار با دست هایشان هستند نیازی بیشتری دارند؛ البته این بعد از یافتن زنان معدن بود. به کالیفرنیا رفتم و از کشاورزان عکس گرفتم. در محل های عمومی تولید کنندگان را یافتم که ایده هایی داشتند و در جستجوی خود به زنانی که خال کوبی می کردند رسیدم و ;

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
دوشنبه 95 شهریور 29 , ساعت 3:9 عصر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله سوالات درس استاتیک word دارای 19 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله سوالات درس استاتیک word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله سوالات درس استاتیک word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله سوالات درس استاتیک word :

سوالات درس استاتیک. سوالات درس استاتیک

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
دوشنبه 95 شهریور 29 , ساعت 3:9 عصر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله مدیریت برنامه ریزی و توسعه نظارت بر تولید word دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مدیریت برنامه ریزی و توسعه نظارت بر تولید word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدیریت برنامه ریزی و توسعه نظارت بر تولید word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مدیریت برنامه ریزی و توسعه نظارت بر تولید word :

مدیریت برنامه ریزی و توسعه نظارت بر تولید

مرور کلی وضعیت موجود مدیریت برنامه ریزی و توسعه
نظارت برگردآوری،تجزیه و تحلیل و آماده سازی و ارائه صحیح مجموعه اطلاعات مورد نیاز ادارات شرکت ملی صنایع پتروشیمی
نظارت بر مطالعه در مورد قیمتها و تهیه و تنظیم و اجرای برنامه های لازم جهت تحقیق در مورد بازار فرآورده های پتروشیمی و شیمیائی در داخل کشور و کشورهای جهان
انجام مطالعات مربوط به طرح های عمده سرمایه گذاری جهت احداث و یا توسعه واحدهای پتروشیمی،مطالعات اقتصاد مهندسی و مطالعات مربوط به انتخاب فرآیندهای مناسب،بهینه سازی خوراک و طیف تولیدات و ظرفیت واحدها
برآورد میزان سرمایه مورد نیاز طرح ها و بررسی راه های مختلف تهیه و یا مشارکت در سرمایه گذاری مذکور
نظارت بر برنامه جامع بلند مدت صنایع پتروشیمی و تلفیق برنامه های سرمایه گذاری و عملیاتی شرکت و کنترل پیشرفت برنامه ها
نظارت بر طراحی و اجرای سیستم های اطلاعات مدیریت اعم از سیستم های فنی و عملیاتی،بازرگانی ،مالی و اداری و همچنین سیستم های تلفیقی و ایجاد بانکهای اطلاعاتی در سطح صنایع پتروشیمی

امور بررسی و برآورد طرحها

تهیه گزارشات های بررسی فنی-اقتصادی طرح های پتروشیمیایی
بررسی و تامین منابع خوراک
برآورد سرویس های جانبی و تسهیلات زیربنایی اختصاصی هر طرح
تدوین و به روزنمایی مبانی برآورد سرمایه گذاری و محاسبات اقتصادی
اخذ مجوز های سرمایه گذاری،مجوزهای استفاده از تسهیلات مالی و اصلاح سقف سرمایه گذاری از معاونت برنامه ریزی ونظارت راهبردی ریاست جمهوری
پیگیری طرحهای مصوب سفرهای استانی هیئت وزیران و مقام معظم رهبری
تدوین و ویرایش برنامه های افق بیست ساله
بررسی توسعه صنایع پایین دستی پتروشیمی در جهت تکمیل زنجیره ارزش
هماهنگی با سایر ارگانها و سازمانهای دولتی و خصوصی در ارتباط با گزارشات امکان سنجی طرحها
امور برنامه ریزی تلفیقی
تهیه و تنظیم کتابچه برنامه های کوتاه مدت یا عملیاتی (سالانه)، میان مدت (5ساله) و بلندمدت (10و20 ساله) و برنامه استراتژیک و نظارت بر تحقق آن
بررسی بودجه های پیشنهادی شرکتهای تابعه و شرکت فعالانه در جلسات کمیسیون، مجامع عمومی و مالی با هدف نهایی نمودن بودجه های سالانه شرکت ها
تهیه و تنظیم گزارش های عملکرد ماهانه و سالانه شرکت ملی صنایع پتروشیمی
تهیه و تنظیم گزارش های تحلیلی، آماری و نظارتی
همکاری و شرکت فعالانه در کمیته ها و کارگروههای تخصصی با محوریت مدیریت برنامه ‏ریزی و توسعه و سایر مدیریت ها در شرکت ملی صنایع پتروشیمی و وزارت نفت ; (قیمت گذاری خوراکهای گازی و مایع پتروشیمی، نقشه جامع صنعت نفت و گاز، تهیه مجموعه‏ های اطلاعاتی در مقاطع خاص،کمیته بررسی خوراک مجتمع های در حال تولید، کمیته تخصیص خوراک صنایع بالادستی ،میانی وپائین دستی، عضویت در کارگروه تعیین استراتژی هلدینگ، شرح وظایف حاکمیتی، EFQM، بررسی لایحه برنامه پنجم و ;)
استقرار دبیرخانه IC و کارگروه تفاهم نامه NPC-IDROو انجام وظایف مربوطه(از سال 1389)
انجام مأموریت های نظارتی و شرکت در جلسات مرتبط با مجتمع های تولیدی و طرحهای در دست اجرا
سایر فعالیتها (وظایف محوله درخصوص صنایع میانی، پائین دستی، کنوانسیون منع سلاحهای شیمیایی، تهیه گزارشهای ویژه و ;)
تهیه و تنظیم گزارش منابع و مصارف مالی شرکت (Cash flow)

امور تحقیقات بازار
امور تحقیقات بازار به عنوان یکی از سازمانهای زیرمجموعه مدیریت برنامه¬ریزی و توسعه با ساختاری مشتمل بر 15 نفر نیروی دفتری، کارشناسی و سرپرستی در حال انجام وظیفه می باشد. سرفصلهای عمده فعالیت امور را می توان به شرح ذیل برشمرد:
مطالعه و بررسی کارشناسانه بازارهای داخلی و جهانی محصولات عمده پتروشیمی
مطالعه، بررسی و تحلیل روند قیمت این محصولات و ارائه قیمت جهت انجام برآوردهای اقتصادی طرحهای پیشنهادی
ارائه خدمات کارشناسی، مشاوره¬ای به طرحهای در دست اجرا و مجتمعهای تولیدی درخصوص افزایش ظرفیتها، تغییر گرید محصولات و ;
همکاری و ارائه گزارش توجیهی بازار برای طرحها در مراحل تصویب، اخذ وام و ;
همکاری در تدوین برنامه های میان مدت و بلندمدت توسعه صنعت پتروشیمی کشور
بررسی مزیتهای قابل بهره برداری کشور در ارتباط با صنایع پتروشیمی نظیر خوراک، محل اجرای طرح و بکارگیری آنها در پیشنهاد طرح

امور سیستمهای اطلاعات مدیریت و کامپیوتر
اهداف:
تأمین اطلاعات دقیق و به هنگام برای تصمیم گیری راهبردی و عملیاتی مدیریت ارشد سازمان
پشتیبانی فرآیندها، راهبردها و عملیات جهت افزایش اثربخشی، کارآیی، و بهره وری سازمان
خلق ارزش جدید در صنعت پتروشیمی ازطریق گردآوری و سازماندهی اطلاعات و دانش
وظایف:
تأمین فوری اطلاعات دقیق برای تصمیم گیری راهبردی و عملیاتی مدیریت ارشد سازمان
شناسایی ابزارها و فناوریهای جدید و ایجاد توانایی استفاده از آنها در سازمان
شناسایی و بهره گیری از منابع دانشی سازمان

مرکز اطلاع رسانی
مجموعه سازی از طریق شناخت نیازهای اطلاعاتی شرکت ملی صنایع پتروشیمی ، سفارش و تامین آنها
سازماندهی اطلاعات جهت سهولت دسترسی کارشناسان به منابع اطلاعاتی از طریق طبقه بندی؛ نمایه سازی، فهرست نویسی، چکیده نویسی، ترجمه و ;.
اشاعه اطلاعات از طریق :
انتشارات مرکز اطلاع رسانی شامل: گزارش صنایع پتروشیمی جهان؛ اهم اخبار جهان پتروشیمی؛ تازه های منابع اطلاعاتی؛ فهرست و متن مقالات فنی و ;.
وب گاه مرکز اطلاع رسانی
سامانه جامع اطلاع رسانی سیمرغ
تغذیه اطلاعاتی متخصصین و کارشناسان صنعت پتروشیمی، نفت، گاز و پالایش و پخش
همکاری لازم در زمینه استفاده از منابع اطلاعاتی با دانشگاه ها، سازمانها، شرکت ها و موسساتی که با صنعت و تکنولوژی پتروشیمی و صنایع وابسته در سطح ملی و بین المللی ارتباط دارند.
بررسی و مطالعه منابع اطلاعاتی علمی و تحقیقاتی داخلی و بین المللی به منظور استخراج آخرین دستاوردهای علمی – تخصصی در سطح صنعت
ارتباط با موسسه های داخلی و بین المللی در جهت کسب آخرین اطلاعات در زمینه صنعت پتروشیمی و صنایع وابسته
شناسایی پایگاه های علمی و پژوهشی در رابطه با صنعت پتروشیمی و صنایع وابسته و تماس با آنها جهت دریافت آخرین اطلاعات
مطالعه و بررسی مستمر فناوری های نوین در جهت به روز نگهداری سیستمهای اطلاعاتی مرکز اطلاع رسانی

اهداف و ماموریتهای مدیریت برنامه ریزی و توسعه در شرکت حاکمیتی – توسعه ای
تهیه برنامه جامع صنایع پتروشیمی و آینده نگاری
انجام مطالعات فنی اقتصاد
بسترسازی برای سرمایه گذاری در طرحها(مکان یابی – خوراک)
انجام مطالعات و تحقیقات بازار و بررسی روند تحولت داخلی و جهانی
صدور مجوز برای توسعه صنایع پتروشیمی توسط بخش خصوصی
تهیه گزارشهای تلفیقی تولید ، طرح و فروش جهت ارزیابی میزان دستیابی به اهداف برنامه پنجم
طراحی زنجیره ارزش صنعت با توجه به مزیت رقابتی کشور
تعیین الویتهای تکنولوژی و نقشه راه مربوطه
تعیین استراتژیهای توسعه منطقه ای – جهانی
استانداردگزاری و ترجمه نیازهای کیفیتی به نمایندگی از بخش تقاضا
تامین خوراک – قیمت گذاری آن
ارائه پیشنهاد مشارکت و سرمایه گذاریها در توسعه زیر ساختها و پروژه های اقتصادی به منظور کاهش ریسک ،کمک به بخش خصوصی در تامین سرمایه و تقویت زنجیره ارزش صنعت
آینده نگاری مشتمل بر مجموعه تلاش‌هایی است که بااستفاده از تجزیه و تحلیل منابع، الگوها و عوامل تغییر و یا ثبات، به تجسم اینده‌های بالقوه و برنامه ریزی برای آنها می‌پردازد. آینده پژوهی منعکس می‌کند که چگونه از دل تغییرات (یا تغییر نکردن) «امروز»، واقعیت «فردا» تولد می‌یابد.
آینده نگاری معادل لغت «Futures Study» است. کلمه جمع Futures به این دلیل استفاده شده‌است که با بهره گیری از طیف وسیعی از متدلوژی‌ها و بجای تصور «فقط یک آینده»، به گمانه زنی‌های روش مند و خردروزانه، در مورد نه فقط «یک آینده» بلکه «چندین آینده متصور» مبادرت می‌شود.
برنامه ریزی بر پایه فرض
یکی از جدیدترین ابزارهای آینده نگاری است که در سالهای اخیرو به منظور بقا و اثر گذاری در عرصه ناپایدار و متغیرکسب و کار توسط استراتژیستها و مدیران شرکتهای پیشرو در جهان برای کمک به برنامه ریزی آینده نگرانه و اثربخشی توسعه مورد استفاده قرار گرفته است.
برنامه ریزی بر پایه فرض
اذعان به چندگانگی آینده و مطرح بودن سناریوهای مختلف و جایگزین در مواجهه با آینده دراز مدت
بهترین مسیر برای شناخت سناریوهای متعدد،جستجوی فرضهای زیربنایی و کلیدی برنامه های درازمدت می باشد.
با درک و تحلیل فرضهای مذکور صرفنظر از اینکه در آینده چه اتفاقی می افتد آمادگی کافی برای مقابله با آنها وجود دارد.
به هر حال باید اذعان کرد آینده ثابت و پایدار نیست و اظهار نظر قطعی در مورد آینده صرفاً بر اساس مطالعه گذشته و تاریخ ،پاسخگوی نیازهای برنامه ریزان و تصمیم گیرندگان شرکتها نمی باشد.
برنامه ریزی بر مبنای فرض را باید ابزاری دانست که پس از برنامه ریزی به کار میرود.
باید پیشاپیش یک برنامه تدوین شده باشد تا بتوان فرض های مهم با عدم قطعیت بالای آن را شناسایی کرد.
مشخصاً قصد اصلی این است که ریسکهای ناشی از فرض ها را بهتر مدیریت نمود.
با شناسایی فرض های زیربنایی یک برنامه، ناظران بیرونی نه تنها خود برنامه و منطق آن را بهتر می فهمند،بلکه با فرض های اساسی پشت برنامه ها نیز آشنا می شوند
با اطمینان یافتن از شناخت همه انواع ریسک های موجود در برنامه و تدوین اقدامات پیشگیرانه ، حتی الامکان پابرجایی برنامه ها افزایش می یابد.
خصوصیات برنامه ریزی بر مبنای فرض
دراوضاع و شرایط با عدم قطعیت بالا بسیار اثربخش می باشد.
سناریو های مرتبط را به طور نظام مند تولید می کند.
پیوند منطقی بین پایش محیطی و برنامه ریزی ایجاد می نماید.
برای آزمودن پابرجایی و انطباق پذیری همه انواع برنامه ها بکار می رود.

در ساختار جدید شرکت حاکمیتی – توسعه ای ، مدیریت یرنامه ریزی و توسعه قادر خواهد بود به کمک این روش:
عملاً هر برنامه و طرح مرتبط با آینده (در افق کوتاه مدت یا بلند مدت )را در مواجهه با تحولات ، رویدادها و چالشهای پیش رو به سطح قابل قبولی از پابرجایی رسانده و شرکت را در برابر مخاطرات احتمالی آینده و شکل بخشیدن به آینده های مطلوب بیمه نماید.
ریسک های برنامه های بلند مدت را به حداقل و اثربخشی چشم اندازهای استراتژیک را حداکثر نماید.
بدون نیاز به بررسی مستمر مقادیر بیشماری از اطلاعات نوعاٌ زائد ،نادقیق و پیچیده که منجر به سردرگمی نیز خواهند شد ،با شفاف ساختن همه فرضهای آسیب پذیر،به برنامه ریزی مطمئن و آینده پردازیهای درازمدت بدون نگرانی از عدم قطعیت های پیش رو و چالشهای شگفتی ساز اقدام نماید.
برای فهم بهتر و عمیق تر محیط فعالیت خود به طور نظام مند ویژگی

های محیط بیرونی مربوط به سازمان را از طریق گردآوری ،بازخوانی ، تحلیل و انتشار اطلاعات مورد نیاز، پایش ،مطالعه و دیده بانی کند (هوشمندی رقابتی).اطلاعاتی از قبیل شرایط بازار، رقبا، تامین کنندگان مواد اولیه، سازندگان، خریداران، فن آوری و عرضه کنندگان آن ،قوانین اقتصادی،فنی،سیاسی و روالها و رویه های مربوطه و نیز خود سازمان
همان گونه که بیان گردید با تهیه سناریوهای مختلف دامنه گسترده ای از آینده های مختلف را پوشش و تقریبی قابل اطمینان از روندها و واقعیت های آینده را تدوین

نماید.
نکته ضروری
با توجه به اینکه تعداد رخدادها و تغییرات نوظهوری که باعث به هم ریختن برنامه ها میشوند بسیار زیاد می باشند ، استفاده از برنامه ریزی بر مبنای فرض بدین معنی نیست که قاطعانه بپذیریم همه راههای ممکن شکست برنامه شناسایی و راههای مقابله نیز پیش بینی گردیده بلکه هدف اصلی، حصول اطمینان از شناسایی عدم قطعیت های کلیدی و فرض های اساسی برنامه ها و آمادگی مواجهه و مقابله با آنها ایجاد گردید

ه است.
هوشمندی رقابتی
فرآیند گردآوری،تحلیل و انتشار دقیق،مرتبط به موقع و دوراندیشانه و قابل تعقیب هوشمندی در خصوص محیط کسب و کاررقباونیز خود سازمان می باشد
با توجه به جهانی شدن بازارها و توسعه قلمرو رقابت شرکتها و سازمانها در خارج از مرزهای جغرافیائی محلی و منطقه ای ،هوشم

ندی رقابتی به دنبال ارائه یک دیدگاه جامع جهت دستیابی به مزیت رقابتی می باشد.
هوشمندی رقابتی صرفاً تحقیقات بازار و بررسی بازار نیست بلکه فرآیند شناخت رقابت و دستیابی به علل بالا رفتن مزیت رقابتی از طریق جمع آوری اطلاعات در خصوص رقبا ،تفکر بر روی اطلاعات و به کارگیری نتایج تحلیل آن در برنامه ریزی استراتژیک شرکت می باشد
دلیل ظهور و بروز این رشته علمی جدید ، انفجار اطلاعات به واسطه افزایش دستیابی به اطلاعات و تکثیر سریع آن در بانکهای اطلاعاتی تجاری است.همچنین می توان به تغییرات سریع تکنولوژیکی ، افزایش سرعت کسب و کارو افزایش رقابت جهانی به دلیل حضور رقبای جدید می باشد.
عوامل موثر در هوشمندی رقابتی ، رقبا ، محیط کسب و کار و خود سازمان می باشد.
ارکان هوشمندی رقابتی
هوشمندی بازار و رقبا : تهیه و عرضه روندهای حال و آینده نیازها و ترجبحات مشتریان و بازار های جدید و پایش و بررسی مستمرو نظام مند تغییرات در ساختار رقبا،محصولات جایگرین و استراتژی رقابتی رقبا
هوشمندی تکنولوژیکی : تحلیل هزینه – منفغت تکنولوژی های جدید و فعلی و پیش بینی تکنولوژیهایی که در آینده از بین می روند و یا مسلط می شوند.
هوشمندی اجتماعی و استراتژیک : پایش و بررسی مستمر قوانین و مقررات مالی و مالیلتی ، فنی ،سیاسی و اجتماعی

معماری سازمانی

امروزه رویکرد معماری سازمانی بعنوان روشی موثر در همسو نمو

دن اهداف راهبردی سازمانها با فن آوری اطلاعات و ارتباطات شناخته شده است و بعنوان روشی استاندارد در شناخت وضع موجود سازمان ، ترسیم وضع مطلوب آن و نیز برنامه گذار از وضع موجود به وضع مطلوب پذیرفته شده و در اکثر کشورهای توسعه یافته بصورت قانونی و اجباری درآمده است.
معماری سازمانی به زبان ساده عبارت است ار شناخت کلیه عناصری است که سازمان را تشکیل می دهند و بیانگر نحوه ارتباط عناصر مذکور با یکدیگر می باشد.
ذینفعان ، دارائیها ، قوانین ، روشها ، فرآیند های کسب و کار و فن آوری نمونه ای از عناصر تشکیل دهنده سازمان می باشند که با توجه اهداف راهبردی آن از ماهیتی متغیر برخوردار بوده و روابط مابین آنها می تواند پیچیدگیهای خاص خود را داشته باشد.

پیشنهاداجرای معماری سازمانی

انجام کار می تواند به یکی از طرق ذیل صورت پذیرد:
همگام با اجرای طرح تحول شرکت حاکمیتی – توسعه ای ،تصویب اجرای برنامه معماری سازمانی و نهایتا پیاده سازی نظام گردش اطلاعات و ارتباطات در سطح شرکت
بصورت پایلوت در یکی از مدیریتها و سپس گسترش آن به کل شرکت
بعنوان مثال تدوین سند معماری مدیریت برنامه ریزی و توسعه که در هر صورت می بایست کلیه الزامات اجرایی رعایت گردد.
در صورت اجرای موفقت آمیز برنامه معماری سازمانی ضمن ایجاد همسویی و تطابق لایه های ماموریت و فن آوری شرکت ، میزان ریسک پروژه های فن آوری اطلاعات به حداقل رسیده و امکان کنترل و هدایت موثر شرکت در مواجهه با رویدادها و تغییرات محیطی از قبیل واگذاری شرکتهای تابعه به بخش خصوصی و چگونگی حفظ ارتباط اطلاعاتی با آنان و در سطوح مختلف را فراهم می آورد.
بدیهی است میزان و نحوه حمایت مدیریت ارشد شرکت و همکاری موثر کلیه بخشهای فرآیندی شرکت نقش بسیار مهم و کلیدی در موفقیت

و یا شکست تدوین برنامه معماری سازمانی خواهد داشت.
این مهم نیازمند فرآیندی است که پس از طی مراحل مقدماتی ، بصورت پیوسته در شرکت اجرا شده و نباید از آن تلقی پروژه ای که شروع و پایان معینی دارد نمود. بنابر این مماری سازمانی یک برنامه است و به هیچ عنوان به منزله یک پروژه محسوب نمی گردد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
<   <<   96   97   98   99   100   >>   >

لیست کل یادداشت های این وبلاگ