
تحقیق دموکراسی از نظر کارل پوپر word دارای 15 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تحقیق دموکراسی از نظر کارل پوپر word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق دموکراسی از نظر کارل پوپر word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تحقیق دموکراسی از نظر کارل پوپر word :
مقدمه
دموکراسی از مفاهیمی است که از زمان پریکلس، که آن را «حکومت مردم» تعریف کرد، تا امروز که در مجامع نظریه پردازی غرب به ویژه امریکا، تحکیم و گسترش آن کارْ ویژه اصلی و تخصصی دولت معرفی می شود، تحولات زیادی داشته است. مجادلات و مباحثات مخالفان و موافقان دموکراسی درباره ضعف ها و مزایای این شیوه حکومت، موجب شکل گیری رساله ها و کتب فراوانی شده است. مفهوم دموکراسی بسیار پیچیده تر از آن است که تصور می شود؛ زیرا منظوری که گویندگان و نویسندگان از به کاربردن آن داشته اند و دارند، متناسب با مقتضیات زمان و شرایط هر عصر متفاوت بوده است. در نوشتار حاضر به بررسی آرای کارل پوپر درباره دموکراسی و تأثیری که اندیشه های وی در تبیین مفهوم دموکراسی داشت خواهیم پرداخت.


تحقیق ایروبیک ورزشی به وسعت بدن word دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تحقیق ایروبیک ورزشی به وسعت بدن word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق ایروبیک ورزشی به وسعت بدن word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تحقیق ایروبیک ورزشی به وسعت بدن word :
جوایز ایروبیک
ایروبیک در سلامت معجزه میکند، فقط کافی است حرکت کنید تا جوایز آن را دریافت کنید:
اکسیژنگیری بیشتر
وقتی شما حرکات موزون و ریتمیک ایروبیک را انجام میدهید، سرعت نفس کشیدن شما افزایش یافته و عمق هر نفس(دم) افزایش مییابد، و نتیجه آن گرفتن اکسیژن بیشتر و بیشتر از هواست.
قلب قویتر
قلب شما برای اینکه میزان بیشتری از اکسیژن و انرژی را به سوی عضلاتتان بفرستد، سریعتر میتپد و در هر تپش مقدار زیادی از اکسیژن را به سوی عضلات در حال حرکت شما پمپ میکند.
تولد رگهای بیشتر
برای رساندن مقدار بیشتری از اکسیژن به عضلات شما، مویرگهای عضلات بزرگتر(گشادتر) میشوند تا محصولات زاید حاصل از سوخت و ساز مانند اسیدلاکتیک و دیاکسیدکربن را از محل دور کنند. اگر شما مدتی به ورزشهای خود ادامه دهید، مویرگهای بیشتری در عضلات شما شکل میگیرند.
افزایش درجه حرارت بدن ممنوع
درجه حرارت بدن شما، هنگامی که عضلات خود را مرتبا حرکت میدهید،افزایش مییابد و برای جلوگیری از افزایش دمای بدن، بدن شما گرما و انرژی حاصل را به روشهای مختلف، مثلا بازدم به هوا پس میدهد، همچنین با عرق کردن شما، حرارت آب و مواد معدنی را دفع میکنید.


مقاله بررسی عقاید التون مایو word دارای 17 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی عقاید التون مایو word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی عقاید التون مایو word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی عقاید التون مایو word :
پرفسور جرج التون مایو (1949 – 1880) یک رهبر برجسته و یک مرجع بزرگ در تفکر مدیریت محسوب می شود . در کارخانه وستون الکتریک واقع در هاثورن او دریافت که رضایت شغلی از طریق مشارکت کارکنان در فرآیند اتخاذ تصمیمات رشد می کند از طریق تشویق های کوتاه مدت
1880 تولد
1911 استاد برگزیده در منطق اخلاقیات و روان شناسی (استاد سابق فلسفه) در دانشگاه کوئیزلند
1923 انتقال به ایالات متحده و اخذ سمت در دانشگاه پنسیلوانیا انجام تحقیقات تجربی در خصوص بهره وری در ارتباط با شرایط کاری
1932 – 1927 آزمایشات تجربی اجرا شده در نیروگاه هاتورن
1928 انتقال به هاروارد به عنوان استادیار تحقیقات صنعتی درگیر شدن در تحقیقات تجربی در یکی از کارخانه های ریسندگی و بافندگی هاتورن
1930- 1929 اعلام این موضوع که گوش دادن به سخنان کارکنان و توجه به سبک نظارت بر آنها انگیزه و بهره وری را افزایش می دهد.
1945 – 1930 توسعه برنامه آموزشی درون صنعتی
1947 بازنشستگی از هاروارد
1949 – 1947 مشاور دولت انگلستان در خصوص مشکلات درونی صنعتی
1949 درگذشت
آشنایی با التون مایو و عقاید
زندگی و دوران شغلی
مایو التون که در استرالیا متولد شده است، به تحصیل در رشته روان شناسی در دانشگاه آدلاید پرداخت و در سال 1911 به عنوان استاد منطق، اخلاقیات و روان شناسی (استاد سابق فلسفه) در دانشگاه کوئینزلند منصوب شد. التون مایو یک روانشناس، جامعه شناس و نظریه پرداز سازمانی استرالیایی بود مایو به عنوان بنیانگذار حرکت روابط انسانی شناخته می شود به خاطر تحقیقاتش که شامل مطالعات هاتورن و کتابش به نام مشکلات اجتماعی یک تمدن صنعتی است مشهور می شود.
او که به دلایل حرفه ای علاقه مند به سفر به ایالات متحده بود، سرانجام به این کشور سفر کرد و سمتی را در سال 1923 در دانشگاه پنسیلوانیا عهده دار شد. در آنجا او به یکی از محققان هاثورن تبدیل شد . او به تحقیق در یکی از کارخانه های ریسندگی و بافندگی آنجا پرداخت که در یکی از واحدهایش، چرخش کارکنان آن 250 درصد بود – در مقایسه با 6 درصد در سایر بخش های شرکت. مجموعه ای از تغییرات تجربی در شرایط کاری در این واحد به کار گرفته شد. این تغییرات باعث افزایش متوالی در بهره وری و افزایش انگیزه کارکنان شد. پس از یک سال، چرخش نیروی کار به سطح میانگین شرکت رسید. این امر تغییرات چشمگیری را در این کارخانه منجر شد.
آزمایشات تجربی هاثورن در سال 1924 آغاز شد و مایو در سال 1928 و پس از آن به این پروژه پیوست که به دانشکده مدیریت اجرایی دانشگاه هاروارد منتقل شد و در آنجا به عنوان استادیار رشته پژوهش صنعتی مشغول به کار شد. سپس او به درجه استادی نایل شد و تا سال 1947 که بازنشسته شد در همین دانشگاه ماند. طی مطالعات خود اهمیت وجود گروه ها را در تأثیرگذاری بر رفتار خود در کارشان داد با این وجود این مایو نبود که آزمایشات علمی را انجام می داد بلکه کارمندان و تلیسبر گرودیکینسن دیکیسن این کارها را انجام می دادند . در طول جنگ دوم جهانی، وی اقدام به توسعه نظارت بر امر آموزش در قالب برنامه آموزش درون صنعتی کرد که به طور گسترده ای در ایالات متحده اجرا می شد. او دو سال پایانی عمرش را در انگلستان و به عنوان مشاور دولت در خصوص مسایل درون صنعتی سپری کرد.
تفکر کلیدی
مایو مطالب زیادی پیرامون دموکراسی و آزادی و همچنین مسایل اجتماعی تمدن صنعتی شده به رشته تحریر در آورده است. او مؤلف کتاب مسایل انسانی تمدن صنعتی است که در آن تجربیات به دست آمده در هاثورن را بیان کرده است. بسیاری از افراد معتقدند که او تفکری مدیریتی را در این کتاب مطرح کرده اما خود او معتقد است که در این کتاب تلاش کرده تا مسئولیت های افرادی را بیان کند که به دنبال طراحی و اجرای پروژه های مختلف هستند . او پیشنهاد یک تنش بین منطقه احساسی کارمندان و منطق هزینه و بهره وری مدیران را داد که می خواند به یک کشمکش بین سازمان ها منجر شود.
کارخانه وسترن الکتریک هاثورن در شیکاگو واقع شده است. این کارخانه 29000 کارمند داشت و تلفن و تجهیزات تلفنی را عمدتاً برای شرکت ای تی اند تی تولید می کرد. این شرکت به استفاده از سیاست های پیشرفته پرسنلی شهره بود و یک شورای تحقیقات ملی را در خصوص رابطه میان نور محیط کار و اثر بخشی کار ایجاد کرده بود که تحقیقات متعددی را در شرکت های سراسر آمریکا انجام داده بودند.
آزمون های تجربی
در تحقیق سال 1924، از طریق جدا کردن دو گروه از کارکنان تأثیر مشوق های مختلف بر بهره وری آزموده شد . همچنین پیشرفت در سطح نور پردازی محیط های کاری نیز سنجیده شد. در مورد یکی از گروه ها، نورپردازی پایین تر از سطح استاندارد بود. نتیجه حاصله در مورد کارآیی افرادی که در گروه دارای نور مناسب بودند، به خوبی مشهود بود.
نظارت و ویژگی های کارکنان
در زمستان سال 1927، شرکت پنوک از کلیر ترنر استاد زیست شناسی و بهداشت عمومی در انستیتو فن آوری ماساچوست دعوت به همکاری کرد. ترنر گروه های کوچکی از افراد را تشکیل داد آزمایشات خود را به مرحله اجرا در آورد. نتیجه این آزمون ها، افزایش انگیزه کارکنان، افزایش درآمد آنها، افزایش توجه آنها به کارشان و افزایش مسئولیت پذیری آنها بود. در تمامی این تحقیقات و آزمون ها، التون مایو به ترنر و همکارانش کمک بسیار فراوانی کرد.
تحقیقات بیشتر در مورد گروه های اجتماعی
سومین مرحله در تحقیقات در یک بانک بود. نتایج این تحقیقات بدین شرح بودند .
• باید استانداری برای فعالیت های سازمان ها تدوین شود و همه افراد باید مجاب شوند تا آنها را رعایت و اعمال کنند.
• باید طرح ها و مشوق های مالی آماده شوند تا به کارکنان نشان داده شود که سازمان نسبت به شرایط مالی آنها بی تفاوت نیست.
• باید یک دستورالعمل و منشور رفتاری در مورد رفتارهای کارکنان و مدیریت تدوین و به تمامی سطوح سازمان ابلاغ گردد.
• این نتایج بیشتر از آن که نمایانگر فعالیت های مدیریتی و اجرایی باشند، نمایانگر فعالیت های گروه های اجتماعی هستند (گروه هایی که متشکل از افراد مختلف هستند.)
• رضایت شغلی وقتی افزایش می یابد که به کارکنان آزادی عملی بیشتری داده شود تا بتوانند شرایط کاری محیط کار خود را تعیین کنند و استانداردهایی که در قبال نتایج کارشان را برعهده دارند، تدوین و اجرا نمایند.
• تعامل و همکاری تنگاتنگ میان افراد می تواند سطح بالایی از انسجام و یکپارچگی تیمی را باعث گردد.
• رضایت شغلی و نتیجه کار بیشتر از شرایط فیزیکی کار، به تعامل و احساس ارزشمندی کارکنان بستگی دارند.
التون مایو در یک نگاه
طرفداران التون مایو، او را بنیانگذار مکتب روابط انسانی در مدیریت می دانند؛ اما جامعه شناسان به این دلیل از او انتقاد می کنند که به اندازه کافی، دیدگاه ها و نظریاتش را تشریح نکرده است.
خواندن مطالب مایو و پی بردن به نتایج مد نظر او در پایان قرن بیستم و اوایل قرن بیست و یکم، هیچ نکته تعجب برانگیز و حیرت آوری به دنبال ندارد. یافته های او به طور فزاینده ای در میان دانشمندان علوم اجتماعی، رهبران اتحادیه های کارگری و مدیران رایج هستند. البته این امر را می توان شاخص موفقیت او نیز دانست زیرا اکثر محققان در این زمینه اتفاق نظر دارند که او نخستین فردی بود که مزایای تغییر در تفکرات مدیریتی را اثبات کرد.
عقاید مایو در خصوص ظهور سازمان های «غیر رسمی» مورد توجه اساتیدی همچون آرگریس و دیگران قرار گرفته اند زیرا این دیدگاه ها باعث شکل گیری نظریه هایی در مورد نحوه توسعه و یادگیری در سازمان شده اند. نتایج مایو حکایت از آن دارند که سبک مدیریتی، نقش بسزایی در بهره وری صنعتی دارند و مهارت های ارتباطی با افراد به اندازه مشوق ها و پاداش های مالی، در افراد ایجاد انگیزه می کنند. این رویکرد انسانی، ابزاری مهم برای رفع نیازهای اقتصادی و اجتماعی سازمان ها است.
رویکرد انسانی، ابزاری مهم برای رفع نیازهای اقتصادی و اجتماعی سازمان ها است.
مکتب نئوکلاسیک ها، مکتب روابط یا منابع انسانی است و با مطالعات التون مایو (هارثون) آغاز گردید که به اهمیت عامل انسانی پی برده شد. از نظر مایو Ahappy worker is a productive worker . در این مکتب تأکید بر انسان و عامل فنی است Social & Teehnical . علم مدیریت منابع انسانی از این مکتب آغاز می گردد. در مکتب کلاسیک، منابع فیزیکی و زیرزمینی مورد توجه قرار داشتند، اما در مکتب نئوکلاسیک، تأکید بر منابع روزمینی بود. در عصر کنونی کشورهائی موفق اند که منابع انسانی توسعه یافته و غنی داشته باشند. امروزه شاخص H.D.I (Human Development Index) از جمله امید به زندگی، حق انتخاب (دموکراسی) و ;
مبنای توسعه قرار داده شده . جوامع کنونی بیشتر به سمت کسب و کار مجازی حرکت میکنند و برای رفتن به کسب و کار مجازی، نیاز به منابع انسانی توسعه یافته، اما متأسفانه در کشور ما اهمیت منابع انسانی چندان که باید مورد توجه قرار نمی گیرد و اهمیت مدیران به ترتیب زیر است :
1- مدیر تولید 2- مدیر مالی 3- مدیر بازاریابی 4- مدیر منابع انسانی
سطوح مورد بحث مدیریت منابع انسانی به طور کلی در جهان عبارتند از :
1- واحد سازمانی 2- سازمانی 3- ملی 4- بین المللی 5- چند ملیتی 6- جهانی
استراتژیک ترین عامل برای توسعه کشورها، منابع انسانی قلمداد میشود. در همین زمینه دو بحث مطرح شده است :
1- مدیریت منابع انسانی استراتژیک : نگاه بلند مدت برای مدیریت کردن منابع انسانی در یک سازمان است.
2- مدیریت استراتژیک منابع انسانی : نگاه بلند مدت برای مدیریت کردن منابع انسانی در یک کشور است.


تحقیق اسید نوکلئیک word دارای 15 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تحقیق اسید نوکلئیک word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق اسید نوکلئیک word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تحقیق اسید نوکلئیک word :
اسید نوکلئیک
اسید نوکلئیک یکی از ماکرومولکولهای زیستی است که وظیفه ذخیره اطلاعات ژنتیکی را در سلول بر عهده دارد. جایگاه اسیدهای نوکلئیک در هسته و سیتوپلاسم سلول است و از واحدهایی به نام نوکلئوتید ساخته شدهاند.
نگاه اجمالی
نوکلئوتیدها اعمال متنوعی را در داخل سلول انجام میدهند. نوکلئوتیدها به عنوان زیر واحدهای اسیدهای نوکلئیک حامل اطلاعات ژنتیکی هستند. ساختمان هر پروتئین و نهایتا هر بیومولکول ، محصولی از اطلاعات موجود در توالی نوکلئوتیدی اسیدهای نوکلئیک سلول میباشد. توانایی ذخیره و انتقال اطلاعات ژنتیکی از نسلی به نسل بعد شرط اساسی زندگی است. توالی آمینو اسیدی هر پروتئین موجود در سلول و توالی نوکلئوتیدی هر مولکول RNA توسط توالی نوکلئوتیدی موجود در ساختمان DNA DNAسلول تعیین میگردد. قطعه ای از مولکول DNA که حاوی اطلاعات لازم جهت سنتز یک محصول بیولوژیک وظیفهدار نظیر پروتئین یا RNA است را یک ژن میگویند. در داخل سلولها دو نوع اسید نوکلئیک یافت میشود.
ساختار اسید نوکلئیک
اسیدهای نوکلئیک بسپارهایی (پلیمرهایی) با زنجیر طولانی و وزن مولکولی بالا متشکل از نوکلئوتیدها هستند. هرنوکلئوتید از قسمتهای زیر تشکیل شده است.
• یک مولکول اسید فسفریک
• یک مولکول قند 5 کربنی
• یک مولکول باز نیتروژندار
انواع اسیدهای نوکلئیک
دو نوع اسید نوکلئیک وجود دارد. دزوکسی ریبونوکلئیک اسید (DNA) و ریبو نوکلئیک اسید (RNA). اختلاف اساسی بین این دو مولکول قندی است که مورد استفاده قرار دادهاند. DNA حاوی دزوکسی ریبوز و RNA حاوی ریبوز است. پیشوند دزوکسی برداشتن یک اتم اکسیژن را نشان میدهد. اگر یک اتم اکسیژن ، از اتم کربن شماره 2 ریبوز برداشته شود، ساختار دزوکسی ریبوز بدست میآید. DNA بطور عمده در هسته سلول یافت میشود. در حالی که RNA بطور عمده در سیتوپلاسم یعنی در خارج هسته سلول است.
سه نوع عمده از RNA مشخص شده است. این سه نوع عبارتند از RNA پیک (mRNA) ، RNA ناقل (tRNA) ، و RNA ریبوزومی (rRNA). هر یک از آنها وزن مولکولی و ترکیب بازی خاص خود را دارد. RNAهای پیک ، معمولا از همه بزرگترند و وزن مولکولی آنها بین 25000 تا یک میلیون است. آنها 75 تا 3000 واحد مونو نوکلئوتید دارند. وزن مولکولی RNA های ناقل بین 23000 تا 30000 است و شامل 75 تا 90 واحد نوکلئوتیدند. RNA های ریبوزومی که وزن مولکولی آنها بین وزن مولکولهای mRNA و tRNA است حدود 80 درصد کل RNA سلول را تشکیل میدهند.
ساختار RNA و DNA
مونومرهای RNA و DNA شامل یک قند ساده ، یکی از بازهای نیتروژنی و یک یا دو واحد اسید فسفریک هستند. نوکلئوتیدهای RNA و DNA از نظر ساختاری تنها در قند و یک باز متفاوت دارند. پلی نوکلئوتیدهایی با وزنهای مولکولی تا چند میلیون شناخته شدهاند. ردیف نوکلئوتیدها در زنجیر پلی نوکلئوتیدی ساختار نوع اول این زنجیر است. در زنجیر اسید نوکلئیک ، اتم کربن شماره 3 یک مولکول قند و اتم کربن شماره 5 مولکول قند بعدی توسط یک اتصال استر به مولکول اسید فسفریک متصل میگردد.
یکی از چهار بنیان مختلف باز نیتروژندار جایگزین گروه OH اتم کربن شماره 1 هر مولکول قند میگردد. ساختار دوم DNA یک مارپیچ دوگانه است. دو زنجیر DNA به نحوی به یکدیگر پیچ خوردهاند که بازها درون مارپیچ واقع شدهاند. ساختار از طریق پیوندهای هیدروژنی بین بازهای یک زنجیر و بازهای زنجیر دیگر به هم متصل شدهاند. چهار بنیان باز موجود در DNA از تیمین (T) ، آدنین (A) ، گوانین (G) و سیتوزین (C). آدنین و تیمین یکدیگر را تکمیل میکنند.
موقعیت اتمها این امکان را فراهم میسازد تا دو پیوند قوی هیدروژنی بین A از یک زنجیر و T از زنجیر دیگر مارپیچ دو گانه بوجود آید. گوانین (G) و سیتوزین (C) به همین نحو همدیگر را تکمیل میکنند. بین این زوج باز سه پیوند قوی هیدروژنی تشکیل میشود. در هر نمونه DNA مقدار A و T و نیز G و C یکسان است. بازهایی که به یک زنجیر DNA متصل است بازهای متصل به زنجیر دیگر DNA را تکمیل میکنند. اگر یک A روی زنجیر 1 وجود داشته باشد، T روی زنجیر 2 مخالف آن خواهد داشت و اگر یک T روی زنجیر 1 وجود داشته باشد، A روی زنجیر 2 مخالف آن وجود خواهد داشت. همین نحوه جفت شدن بین C و G روی میدهد
.
دو جفت پیوند هیدروژنی تقریبا طول یکسان دارند. در نتیجه دو زنجیر مارپیچ دوگانه به یک فاصله از همدیگر قرار می گیرند. مولکولهای RNA به صورت تک رشتهای قرار دارند و فقط در بعضی از انواع آن هم در مواقعی خاص پیوندهای هیدروژنی در داخل یک زنجیره ایجاد میشود که میتوان مولکول RNA ناقل را نام برد. 4 باز موجود در RNA عبارتند از: آدنین ، یوراسیل ، گوانین و سیتوزین.
عمل پلی نوکلئوتیدها
عمل پلی نوکلئوتیدها همانند سازی از اطلاعات سلولی موجود در هسته است. بطوری که شبیه ، شبیه را بوجود می آورد. گوناگونی ساختارهای نوع اول پلی نوکلئوتیدها تقریبا بینهایت است و این گوناگونی امکان میدهد که اطلاعات بینهایت گوناگون در ساختارهای مولکولی رشتههای اسید نوکلئیک ثبت شود. آرایشهای گوناگون فقط چند باز متفاوت ساختارهای بسیار گوناگونی ایجاد می کند. امروزه باور دانشمندان این است که اطلاعات کد شده با همانند سازی DNA آغاز میشود و با سنتز پروتئین طبیعی و همچنین با سنتز بافتهای بدن ادامه مییابد.
همانند سازی DNA
تقریبا تمام هستههای سلولهای موجود زنده شامل ترکیب کروموزومی یکسان است. این ترکیب همواره ثابت است. صرف نظر از اینکه در سلول ، مواد غذایی فراوان یا بسیار کم باشد. هر موجود زنده حیات خود را بصورت یک تک سلول با ترکیب کروموزمی یکسان آغاز میکند. در تولید مثل جنسی نیم یک کروموزوم از هر یک از والدین به آن میرسد. این واقعیتهای زیست شناختی ، خوب شناخته شده همراه با اکتشافهای اخیر درباره ساختارهای پلی نوکلئوتیدها ، دانشمندان را به این نتیجهگیری رسانیده است که ساختار DNA در حین تقسیم عادی سلول (میتوز – هر دو رشته) بطور کامل و در تقسیم سلولی سلولهای جنسی (میوز – یک رشته) فقط بطور نیمه کپیه میشود.
وقتی یاختهای تقسیم میشود، دو زنجیر مارپیچ دوگانه DNA از همدیگر جدا میگردد. هر زنجیر به عنوان الگو برای سنتز زنجیر جدید و مکمل مورد استفاده قرار میگیرد. از این فرآیند دو مارپیچ دوگانه یکسان بوجود میآید. هر مارپیچ دوگانه حاوی یکی از زنجیرهای مارپیچ دوگانه اصلی است. نوکلئوتیدهای موجود در محلول ، زنجیرهای جدید را تشکیل میدهند. باز یک نوکلئوتید با باز مکمل یک زنجیره DNA از طریق تشکیل پیوندهای هیدروژنی جفت میشوند. بنابراین ، نوکلئوتیدها به نحوی که توسط ترتیب بازها در زنجیر DNA تعیین میگردد منظم میشوند. زنجیرهای جدید که از نوکلئوتیدها تشکیل میشوند مکمل زنجیرهای DNA اصلی میباشند. همانند سازی DNA در هسته سلول صورت میگیرد.
جهش (Mutation)
هر تغییری که در DNA یک یاخته ، تغییر در RNA پیکی که از آن تولید میشود و در نتیجه اختلال در پروتئین حاصل را به دنبال دارد جهش نامیده میشود. این تغییرات ممکن است سودمند ، زیان آور یا بیاهمیت باشد و از نسلی به نسل دیگر منتقل گردد. جهشها مسئول بیماریهای ژنتیکی از قبیل بیماری تی – ساکس ، کم خونی ، هموفیلی و کره هانتینگتون هستند.
تشیخص بهوسیله بررسىهاى اسید نوکلئیک
شناسائى توالىهاى RNA یا DNA مخصوص هر پاتوژن در نمونههاى بالینى روش بسیار مهمى در تشخیص میکروبیولوژیک است. تمام این روشها براساس ویژگى بالاى جفتهاى بازى واتسون – کریک طراحى شدهاند. روشهائى براى تشخیص مستقیم تعدادى از پاتوژنها در نمونههاى بالینى وجود دارد (مثلاً L. پنوموفیلا، کلامیدیاتراکوماتیس، تریکومونا واژینالیس، مایکوپلاسما هومینیس، و ژیاردیا لامبلیا). روشهاى دیگرى نیز براى اثبات نتایج کشت وجود دارد (مثلاً براى سوشهاى مایکوباکتریوم و سالمونلا). حساسیت و ویژگى این آزمایشات با کشت یا EIA برابرى مىکند. روشهاى تقویت اسید نوکلئیک نیز وارد کارهاى بالینى شده است. PCR مشهورترین این روشها است و از روشهاى تشخیصى رایج بسیار حساستر است. ولى این روش حتى بر اثر آلودگى کم، نتایج مثبت کاذب نشان مىدهد. در حال حاضر روشهاى تقویتسازى براى شناسائى مایکوباکتریوم توبرکولوزیس، N. گونوره، M. هومینیس و C. تراکوماتیس در دسترس هستند.
اسید نوکلئیک
یک ذره ویروسی دارای یک هسته مرکزی اسید نوکلئیکی DNA یا RNA به عنوان ماده ژنتیکی میباشد. نسبت اسید نوکلئیک به پروتئین غلاف ویروس از یک درصد در ویروس آنفلوانزا تا 50 درصد در برخی از باکتریوفاژها متغیر است. برخلاف سلولهای پروکاریوتیک و یوکاریوتیک که همواره دارای DNA به عنوان ماده ژنتیکی اصلی خود هستند ویروسها دارای یکی از دو نوع اسید نوکلئیک بوده و هرگز هر دو را باهم ندارد. اسید نوکلئیک در بعضی ویروسها به شکل خطی و در بعضی به شکل حلقوی میباشد.
کپسید
اسید نوکلئیک ویروس بوسیله غلاف پروتئینی به نام کپسید احاطه شده است. کپسید ویروس که معماری آن بوسیله اسید نوکلئیک ویروسی تعیین میشود بخش عمده ویروس را بویژه در ویروسهای کوچک شامل میشود. هر کپسید از واحدهای کوچک پروتئینی به نام کپسومر ساخته شده است. نظم و ترتیب قرار گرفتن کپسومرها ، شکل کلی و پیکر ویروس را تعیین میکند که برای هر ویروس خاص ثابت است.
ویژگیهای چربی مورد استفاده در خوراک دام و طیور
پیشگفتار
استاندارد ویژگیهای چربی مورد استفاده در خوراک دام و طیور که بوسیله کمیسیون فنی خوراک دام و طیور تهیه و تدوین شده و در هفتاد و هشتمین کمیته ملی استاندارد فرآوردههای کشاورزی و غذائی مورخ 67/12/21 مورد تائید قرار گرفته , اینک به استناد ماده یک قانون مواد الحاقی به قانون تأسیس مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مصوب آذرماه 1349 بعنوان استاندارد رسمی ایران منتشر میگردد .
برای حفظ همگامی و همآهنگی با پیشرفتهای ملی و جهانی صنایع در زمینه صنایع و علوم , استانداردهای ایران در مواقع لزوم مورد تجدیدنظر قرار خواهند گرفت و هرگونه پیشنهادی که برای اصلاح یا تکمیل این استانداردها برسد در هنگام تجدیدنظر در کمیسیون فنی مربوط مورد توجه واقع خواهد شد .
بنابراین برای مراجعه به استانداردهای ایران باید همواره از آخرین چاپ تجدیدنظر آنها استفاده نمود .
در تهیه و تدوین این استاندارد سعی شده است که ضمن توجه به شرایط موجود و نیازهای جامعه حتیالمقدور بین این استاندارد و استاندارد کشورهای صنعتی و پیشرفته همآهنگی ایجاد شود .
لذا با بررسی امکانات و مهارتهای موجود و اجرای آزمایشهای لازم این استاندارد با استفاده از منابع زیر تهیه گردیده است :
1- Bailey , s Industrial oil and FAT produts Volume I 1979
2- Handbuch der Futtermittel 3
prof.DR. Becker und Nehring 1967
3- Nutrition of the chicken Scott Necheim Young 1976
4- A.O.C.S. Volume 62 /number 8/Agust 1987
5 ـ غذاهای دام و طیور و روشهای نگهداری آنها ( چاپ سوم ) دکتر کریم نیکپور تهرانی دکتر عبدالحسین مروارید , دکتر محمود شعاع , دکتر هوشنگ ساعدی چاپ 1366
مقدمه
از چربیهای غیرقابل استفاده در تغذیه انسان میتوان بعنوان منبع انرژی برای تغذیه دام و طیور استفاده نمود . معمولا هرگرم چربی خالص 9/3 کیلوکالری انرژی تولید میکند و در مقایسه با سایر مواد انرژیزا , چربیهای قابل هضم 2/35 برابر بیشتر از کربوهیدراتها و پروتئینهای قابل هضم انرژی تولید میکند . این گونه مواد قابلیت هضم غذا را بالا برده و اشتهای حیوان را زیاد میکند .
علاوه بر این چربیها دارای مقادیر قابل توجهی اسیدلینولئیک و ویتامینهای محلول در چربی میباشد که از نظر تغذیه بسیار حائز اهمیت است . با توجه به مراتب فوق چنانچه استفاده از چربیها بطور صحیح صورت گیرد افزودن مقداری از آن به جیره غذائی مقرون به صرفه خواهد بود .
1 ـ هدف و دامنه کاربرد
هدف از تدوین این استاندارد تعیین ویژگیهای چربی مورد مصرف در خوراک دام و طیور است .
2 ـ تعریف
چربیهای مورد استفاده در تغذیه دام و طیور از دو منشأ بدست میآید .
2-1- منشأ حیوانی : عبارت از چربی است که از لاشه حیوانات در کشتارگاهها پس از فرآیند صنعتی به صور مختلف مورد مصرف قرار میگیرد .
2-2- منشأ گیاهی : عبارتست از اسیدهای چربی که از مراحل تصفیه کارخانجات روغن نباتی بدست میآید .
3 ـ ویژگیها
3-1- ویژگیهای فیزیکی
3-1-1- رنگ : برحسب منشأ و نوع چربی رنگ آنها فرق میکند . رنگ چربیهای حیوانی از سفید تا قهوهای روشن متغیر است در صورتیکه رنگ اسیدهای چرب آزاد گیاهی قهوهای تیره است .
3-1-2- بو : چربی مورد استفاده باید دارای بوی مخصوص بخود بوده و عاری از بوی تند و فساد باشد .
3-2- ویژگیهای شیمیائی :
3-2-1- ویژگیهای شیمیائی چربی حیوانی و اسیدهای چرب باید مطابق جدول شماره یک و دو باشد .
4 ـ نمونهبرداری و روشهای آزمون
نمونهبرداری و روشهای آزمون باید طبق استاندارد ملی ایران شماره 493 انجام گیرد .
5 ـ بسته بندی و نشانه گذاری
5-1- محصول باید در ظروف خشک , سالم ـ تمیز که غیرقابل نفوذ بوده و بر محتویات خود بیاثر باشد بسته بندی گردد .
5-2- نشانه گذاری :
هر محموله باید اطلاعات زیر را همراه داشته باشد .
5-2-1- منشأ مورد استفاده ( حیوانی , گیاهی )
5-2-2- نوع و مقدار آنتی اکسیدانهای بکار برده شده
5-2-3- وزن خالص به کیلوگرم
5-2-4- شماره سری تولید
5-2-5- نام و علامت کارخانه تولیدکننده
5-2-6- تاریخ تولید


مقاله سیاست فرهنگی چین word دارای 21 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله سیاست فرهنگی چین word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله سیاست فرهنگی چین word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله سیاست فرهنگی چین word :
سیاست فرهنگی چین
مقدمه
کشور چین کشوری با تمدن باستانی، تاریخچه ای کهن و آداب و سنن فرهنگی متنوع میباشد. تا قبل از به حکومت رسیدن جمهوری خلق چین در سال 1949 تنها تعداد محدودی از امکانات فرهنگی در شهرهای متوسط و بزرگ این کشور دایر بود. اکثریت جمعیت این کشور که به طور عمده کشاورز بودند با حیات فرهنگی در انزوا قرار گرفته و کاملاً یکنواخت گذران زندگی می نمودند.
در همین اثناء هنرهای ملّی باستانی چین در ورطه نابودی قرار داشته و درآمد و زندگی نویسندگان و هنرمندان کشور از سطح استاندارد بسیار پایینی برخوردار بود.
اما پس از به قدرت رسیدن حکومت جمهوری در کشور چین رشد و توسعه فرهنگی کشور وارد مرحله جدیدی از حیات گردید. رشد و غنای فرهنگی در چین جدید به واسطه بهبود و رشد اقتصادی ملی کشور بود. دولت چین اهمیت زیادی به رشد و توسعه هر چه بیشتر فعالیتهای فرهنگی و اجرای تعهدات فرهنگی قائل گردیده و در این راستا به دستاوردهای بزرگ و مهمی در زمینه های مختلف فرهنگی دست یافت. سیاست فرهنگی – ملی این کشور هر چه بیشتر، باگذشت زمان، مشخصتر و کاملتر میگردد. از زمان اجرای سیاست اصلاحات و ساماندهی و تغییر شکل سیاست فرهنگی، کشور چین به تلاشهای بیوقفهای درزمینه وضع قانون برای بخش فرهنگی کشور و اعمال یکسری از لوایح قانونی فرهنگی در جهت حفظ، نگهداری و ارتقاء هر چه بیشتر میراث فرهنگی کشور اقدام نموده است.
این کشور هم اکنون در مرحله گذر به یک جامعه سوسیالیسم (جامعهگرای) قرار دارد. از جمله مشکلات کشور چین در زمینه های فرهنگی می توان به عدم برقراری تناسب و توازن مناسب میان نیازهای فرهنگی جامعه و تولیدات اجتماعی عقب مانده کشور اشاره نمود. در حال حاضر کشور چین در صدد ایجاد جامعهای سوسیالیسم (جامعه گرای) با خصوصیات و ویژگیهای چینی میباشد.
دولت چین بر این باور است که تنها زمانی که توسعه اقتصادی، سیاسی و پیشرفتهای فرهنگی کشور کاملاً متناسب گشته و پیشرفت دو جانبهای میان ابزارها و نگرشهای فرهنگی کشور رخ دهد، می توان شاهد حکومتی سوسیالیسم با مشخصات و ویژگیهای چینی در کشور بود.
ساختارهای سازمانی و اداری
ارگانهای دولتی
از جمله سازمانهای مسؤول در جهت اجرای تعهدات فرهنگی کشور می توان به ارگانهای ذیل که همگی تحت نظارت شورای دولتی فعالیت دارند اشاره نمود:
وزارت فرهنگ
سازمان رادیو – تلویزیون
کمیسیون آموزشی دولت
سازمان انتشارات دولتی
کمیسیون ورزشی دولت
فرهنگستان علوم اجتماعی
دایره اشیاء عتیقه دولتی
لازم به ذکر است که علاوه بر سازمانهای مذکور، مؤسسات مدیریتی هم ترازی در هر ایالت، شهر و شهرکهای دارای شهرداری، به طور مستقیم و تحت نظارت دولت به فعالیت در زمینه های گوناگون هنری میپردازند.
گفتنی است که وزارت فرهنگ چین، مسؤول اجرای سیاستهای فرهنگی ملی و تعهدات فرهنگی کشور میباشد.
وزارتخانه مذکور تحت نظارت دولت و از طریق شعبات و ادارات خود در زمینه های مختلف فرهنگی به فعالیت میپردازد. در این وزارتخانه اداراتی تحت عناوین اداره هنرهای کشور، اداره آموزش هنرها، اداره کتابخانه ها، اداره روابط فرهنگی خارجی، اداره بازار فرهنگی، اداره فرهنگ جمعی، اداره فرهنگ کودکان و اداره فرهنگ قومی به فعالیت در شاخه های گوناگون فرهنگی کشور میپردازند.
ارگانهای غیردولتی
کلیه فدراسیونهای هنر و ادبیات کشور، سازمانهایی فرهنگی و مردمی – ملی میباشند که از 12 انجمن تشکیل یافته اند. از جمله این انجمنها می توان به:
انجمن نویسندگان، انجمن فیلمسازان، انجمن نمایشنامهنویسان، انجمن رقصندگان، انجمن عکاسان انجمن خطاطان و انجمن آکروبات بازان چین اشاره نمود.
علاوه بر انجمنهای مذکور که در زمینه روابط فرهنگی داخلی کشور به فعالیت میپردازند می توان به 2 انجمن فرهنگی – ملی کشور چین که مسؤول برقراری روابط خارجی فرهنگی با کشورهای خارجی و انجمن مردمی – ملی چین در زمینه برقراری روابط حسنه با کشورهای جهان اشاره نمود.
دستورالعمل های کلّی سیاست فرهنگی
سیاست فرهنگی، در واقع شیوهای بنیادی جهت انجام و مدیریت تعهدات فرهنگی و همچنین بخش مهمی از قانونگذاری فرهنگی کشور چین محسوب میگردد. قوانین و لوایح سیاست فرهنگی در خصوص آثار و اشیاء تاریخی، توسعه و ارتقاء سطح فرهنگی و حفاظت از میراث فرهنگی کشور به مورد اجرا گزارده می شود.
هدف اساسی سیاست فرهنگی کشور چین برطرف نمودن نیازهای فرهنگی مردم میباشد.
جهت نیل به چنین هدفی، کشور چین اقدام به ایجاد فرهنگی سوسیالیسم (جامعهگرای) با ویژگیها و خصوصیات چینی نموده است. از جمله اصلیترین اهداف سیاست فرهنگی کشور چین می توان به ارائه آموزشهای همگانی در جهت دستیابی مردم چین به عقاید ایدهآل، وحدت اخلاقی، آموزش مناسب و تحصیلات بالا، حس قوی از نظم و ترتیب و یک فرهنگ سوسیالیستی بومی و علمی هماهنگ با روند رو به رشد مدرنسازی کشور اشاره نمود.
جهت نیل به چنین اهداف والایی، طرح ریزی برنامه های مختلف فرهنگی، آموزشی، اجتماعی و ادبی جهت افزایش سطح استاندارد آرمان گرایی، اخلاقیات، آموزش و سطوح فرهنگی و علمی کشور توسط دولت چین صورت گرفته است.
علاوه بر موارد مذکور می توان به سیاستهای فرهنگی دیگر کشور از جمله سیاست ترغیب و تشویق مردم به پیروی از اصول سوسیالیسم و تأکید بر پیشرفت و گسترش فعالیتهای آکادمی، هنری و فرهنگی، تشویق و ترغیب مردم به ساخت مدارس و مؤسسات آموزشی کشور، پرورش آرمانها و اصول و فرم اجتماعی، اهمیت دادن به آداب و سنن میراث فرهنگی و تاریخی کشور و همسانسازی آن با پیشرفت فرهنگهای خارجی اشاره نمود.
ادبیات و هنرها
رشد و توسعه ادبیات و هنرهای کشور چین به عنوان بخش مهمی از رشد و توسعه فرهنگی کشور محسوب میگردد. سیاستهای فرهنگی اتخاذ شده در زمینه ادبیات و هنرهای کشور چین به ترتیب ذیل میباشد:
1- برگزاری مسابقات ادبی و هنری و رقابتهای فکری میان یکصد دانشآموز (که از آنها به شکوفههای گل در کشور چین یاد می شود) از یکصد مدرسه مختلف
2- ارائه خدمات ادبی و هنری به مردم و معرفی حکومت سوسیالیسم، با خصوصیات چینی به آنها
3- بهره گیری از آثار ادبی و هنری گذشته کشور چین و معرفی آنها در عصر حاضر
4- حفظ و نگهداری آداب و رسوم و سنتهای قدیمی و حرکت به سمت پدیدههای مدرن. دولت چین از آزادی بیان و عقاید نویسندگان و هنرمندان کشور در جهت خلق آثار ادبی و هنری حمایت می نماید.
انتخاب موضوعات گوناگون ادبی و هنری به عهده خود نویسنده میباشد. با این حال دولت به تشویق و ترغیب نویسندگان و هنرمندان جهت مشعوف نمودن توجه به مردم و بهینهسازی زندگی آنها میپردازد. به طور کلی دولت چین به تشویق و ترغیب آندسته از آثار هنری و ادبی که به غنای صنعتی، کشاورزی، ادبی و هنری منجر گردد میپردازد. دولت چین همچنین به تشویق نویسندگان و هنرمندان کشور جهت برگزاری مسابقات آزاد در زمینه های گوناگون هنری و برگزاری جلسات مناظره در خصوص موضوعات آکادمی میپردازد.
همچنین دولت هنرمندان کشور را به ایجاد آثاری متنوع با مضمون، شکل و سبک خاص تشویق می نماید.
به طور کلی دولت چین به خلق آثار مثبت و برجسته که برای عموم مردم جذابیت داشته و دارای مشخصات، ویژگیها و رنگ و بوی ملی باشد، خدمات شایانی ارائه می نماید.
نویسندگان و هنرمنان کشور چین به تربیت مردمی با بهترین و جدیدترین افکار فکری تأکید شده اند.
از جمله دیگر فعالیتهای فرهنگی که در کشور چین توسط دولت اجرا میگردد می توان به رشد و توسعه هر چه بیشتر ادبیات و نقد ادبی و هنری، اعطای جوایز به آثار برجسته، ارائه پیشنهادات و راهنمائیها به آثار هنری ناپخته و ناقص و رد آثاری که برای مردم مضر میباشند اشاره نمود.
کشور چین دارای تاریخچه ای قدیمی و طولانی با میراث فرهنگی فراوان میباشد. به همین علت، دولت چین همیشه به حفظ و نگهداری، مطالعه، مقایسه، جمع آوری و انتشار آثار هنری باستانی کشور پرداخته و برای آن اهمیت ویژه ای قائل است.
در این راستا، اکتشاف آثار باستانی و حفظ و نگهداری آن از جمله وظایف اصلی دولت در خصوص آثار هنری باستان کشور میباشد. در نوامبر سال 1982 طی برگزاری گنکره ملی مردمی، قانون حفاظت و نگهداری از آثار و اشیاء تاریخی و عتیقه فرهنگی جمهوری خلق چین رسماً اعلام گردید.
از آن پس مطابق با نیازهای قانونی، وزارت فرهنگ چین تعداد دیگری از قوانین و آئیننامه های قانونی در خصوص حفاظت و حمایت از اشیاء تاریخی فرهنگی را اعلام نمود. در طی سال 1987 شورای بخش دولتی، حکمی مبنی بر انعکاس شدت عمل در برابر حفاری مقبرههای تاریخی و سرقت و قاچاق اشیاء تاریخی فرهنگی را صادر نمود.
در سال 1992 اصل قانونی حفاظت و نگهداری از آثار و اشیاء تاریخی و فرهنگی به عنوان وظیفه اصلی و اکتشاف آن به عنوان وظیفه ابتدایی دولت چین از سوی کنفرانس ملی صادر گردید.
در سال 1995 اصول حفاظتی مؤثرتر و منطقیتری با مدیریت و اعتبار بیشتری مطرح گردید. دولت چین در حدود 55750 مکان از اصلیترین اماکن باستانی دارای اشیاء تاریخی و عتیقه فرهنگی در سطوح مختلف را تحت حمایت خود درآورده که از این تعداد 750 مکان در سطح ملی، 5000 مکان در سطح ایالتی و 50000 مکان متعلق به سطوح مختلف کشور میباشد.
تجارت فرهنگی
از زمان اتخاذ سیاست اصلاحات و آزادی عمل به ویژه در حوزه اقتصادی سوسیالیست، بازار فرهنگی کشور چین به رشد و توسعه سریع و چشمگیری در حوزه محصولات صوتی و تصویری، کتاب، فیلم و اشیاء عتیقه و تاریخی فرهنگی دست یافته است.
تا سال 1996 تقریباً در حدود 210 هزار واحد تولیدی فرهنگی کشور با حدود 09/1 میلیون کارگر درآمدی بالغ بر 8/23 بیلیون یوان در سال داشتهاند. در سال 1993 اصول توسعه از یک سوی و اصول مدیریتی از سوی دیگر در جریان کنفرانس ملی تجارت فرهنگی کشور چین اتخاذ گردید.
طی این کنفرانس ملّی بر 2 مقوله رشد و توسعه فرهنگی از طریق افزایش سطح بازار فرهنگی و مقوله مدیریت بازار فرهنگی کشور تأکید خاصی شده است.
در سال 1994 شورای دولتی رسماً قوانین وضع شده ای در خصوص مدیریت تولیدات صوتی و تصویری را اعلام نمود. به عبارت دیگر بیشترین هزینه تخصیص یافته بر بخش فرهنگی کشور چین متوجه رشد و توسعه صنعت ضبط صدا (موسیقی) کشور گردیده است.
انتشارات و مطبوعات
از زمان اجرای سیاست اصلاحات، تعهدات صنعت نشر و مطبوعات کشور چین به طور گستردهای افزایش یافته است.
امروزه بیش از 200 روزنامه و تقریباً در حدود 8000 مجله کثیرالانتشار با بیش از 500 مرکز انتشاراتی و بیش از 300 مرکز تولیدات صوتی و تصویری در کشور چین مشغول به فعالیت میباشند.
هر ساله بیش از یکصد هزار نوع کتاب و 200 میلیون نوع مختلف از محصولات صوتی و تصویری در این کشور تولید میگردد. سیاست کشور چین در قبال صنعت نشر و مطبوعات کشور به جستجوی حقایق امور و جهتدهی صحیح به افکار عمومی تأکید دارد.
نظارت بر صنعت نشر و مطبوعات از سوی دولت تقویت یافته، به طوری که بر طبق سیاستهای فرهنگی دولت، ساختارها و چهارچوبهای آن بهینهسازی شده و کیفیت کار با پیشرفت همراه بوده است.
فعالیتهای جمعی – فرهنگی
برآورده نمودن نیازهای فرهنگی روزافزون مردم و ارتقاء سطح فرهنگی تمام جامعه از جمله زیربناییترین اهداف توسعه فرهنگی سوسیالیستی کشور میباشد. رشد و توسعه فعالیتهای جمعی فرهنگی، به رشد و توسعه فرهنگی کشور منجر میگردد. و این مورد در واقع یکی از بزرگترین وظایف کارمندان فرهنگی کشور میباشد. در حال حاضر از جمله مفاهیم فرهنگی که از سوی دولت مورد حمایت قرار میگیرند می توان به:
فرهنگ اجتماعی (شهری)، فرهنگ روستایی، کار و تلاش و فرهنگ دانشگاهی اشاره نمود.
فرهنگ گروه های قومی
کشور چین، کشوری چند قومیتی متشکل از 56 گروه نژادی متفاوت میباشد. حقوق قانونی گروه های قومی و نژادی کشور از طریق قانون اساسی کشور مورد حمایت واقع میگردد. دولت چین همواره توجه زیادی به گروه های نژادی و قومی ساکن کشور نموده و تلاشهای گستردهای در جهت رشد و توسعه فرهنگ قومی کشور بعمل آورده است.
تمامی گروه های قومی ساکن کشور آزادانه، قادر به استفاده از زبان بومی و حفظ و نگهداری آداب و رسوم محلّی خود میباشند. دولت چین نیز اهمیت زیادی به جمع آوری و مقایسه هنرهای فولکلور کشور قائل شده است.
در جهت تحقق بخشیدن به این امر و ایجاد یکپارچگی و اتحاد میان گروه های مختلف قومی – نژادی ساکن کشور دولت چین اقدام به وضع سیاست برقراری رقابت میان یکصد دانشآموز چینی (یکصد شکوفه گل از یکصد مدرسه در نواحی مختلف چین) و همچنین اجرای سیاست، حفظ و نگهداری آداب و سنن قدیمی همزمان با حرکت در جهت زندگی مُدرن نموده است.
طی چند دهه اخیر فعالیتهای گستردهای در زمینه کشف، جمع آوری، ساماندهی و بکارگیری اشکال مختلفی از ادبیات گفتاری، موسیقی، رقص و مجموعه نمایشهای سنتی به اجرا درآمده و موفقیتهای زیادی نیز در این رابطه کسب گردیده است.
روابط بین المللی فرهنگی
با اینکه کشور چین دارای ملتی با تمدن باستانی و فرهنگ غنی ملی میباشد امّا بدون برقراری روابط مشترک با سایر تمدنهای بشری قادر به توسعه و ارتقاء هنر و رشته های فرهنگی و هنری موجود خود نمیباشد.
دولت چین نه تنها به حفظ و نگهداری فرهنگ ملی خود پرداخته بلکه اهمیت زیادی برای فرهنگ سایر کشورهای جهان قائل میباشد.
سیاست فرهنگی خارجی کشور چین مبنی بر نگهداری فرهنگ بومی و ملی بعنوان فرهنگ پایه کشور، و استفاده از فرهنگ و تمدن سایر کشورهای جهان از طریق انجام مبادلات گوناگون و در جهت استفاده از نقاط قوت آنها در درجه دوم اولویت قرار میگیرد. بنابراین می توان گفت که سیاست فرهنگی خارجی چین به الگوبرداری از نقاط قوت فرهنگهای مختلف جهان، همگام با معرفی دستاوردهای فرهنگی خود به جهان و مبارزه قطعی با فساد تدریجی عقاید منحط و فرهنگهای نادرست میپردازد.
از سال 1996 کشور چین تعداد 137 قرارداد با بیش از 100 کشور جهان در زمینه روابط پایدار فرهنگی به امضاء رسانده است. این در حالی است که این کشور با بیش از 160 کشور جهان در زمینه های مختلف فرهنگ، هنر، آموزش، ورزش، علوم، بهداشت عمومی، روزنامهنگاری، صنعت نشر، باستانشناسی، مذهب، فیلم، رادیو، تلویزیون و غیره همکاریهای نزدیک برقرار کرده است.
سیاستهای اقتصادی حوزه فرهنگ
سیاستهای اقتصادی حوزه فرهنگ در واقع به ایفای نقش نظارتی، مشاوره ای، برنامه ریزی و تعدیلی در زمینه مدیریت فرهنگی پرداخته و در واقع مهمترین ابزار مدیریت فرهنگی کشور چین محسوب میگردد. در سال 1994 دولت مرکزی رسماً قوانین ویژه سازمانهای فرهنگی را که با بودجه دولت به فعالیت میپردازند را اعلام نمود.
در سال 1996 شورای دولتی قوانین دیگری با جامعیت بیشتر در زمینه سیاستهای اقتصادی حوزه فرهنگ کشور چین را منتشر نمود. از جمله مهمترین سیاستهای اقتصادی اعمال شده بر حوزه فرهنگ می توان به:
1- افزایش سرمایه گذاری در حوزه فعالیتهای هنری و فرهنگی
2- تقویت زیرساختهای فرهنگی
3- راه اندازی سیستم کارآمد جمع آوری و تهیه بودجه
4- اتخاذ سیاستهای کارآمد در زمینه اخذ یا معافیت مالیاتی حوزه فرهنگ و هنر اشاره نمود.
پروژه های فرهنگی
به منظور تقویت و افزایش آثار فرهنگی و هنری کشور، مؤسسات فرهنگی دولتی با همکاری دیگر سازمانهای مربوطه و دولتهای محلی اقدام به انجام پروژه های مهم فرهنگی در زمینه های مختلف نموده اند. از جمله این پروژه ها می توان به پروژه های ذیل اشاره نمود:
• 1- پروژه ای با عنوان قاصدک (dandelion) : پروژه مذکور، طرحی ملی جهت تأسیس پارکهای فرهنگی ویژه کودکان روستایی کشور چین میباشد.
• 2- پروژه انتقال «فرهنگ به مناطق روستایی: پروژه مذکور، پروژه ای ملّی در جهت سازماندهی گروه های نمایشی حرفه ای، تأسیس کتابخانه ها در مناطق ییلاقی و روستایی کشور به منظور استفاده روستائیان و کشاورزان و ارتقاء سطح مبادلات فرهنگی میان مناطق روستایی و شهری کشور میباشد.
• 3- پروژه تحت عنوان پروژه دانش: پروژه مذکور، پروژه ای ملی جهت حمایت از فرهنگ کتابخوانی و مطالعه به منظور ارتقاء تمدن اجتماعی کشور میباشد که توسط کتابخانه های دولتی کشور به اجراء درآمده است.
• 4- پروژه فرهنگ طلایی: پروژه مذکور، پروژه ای ملی است که از جمله دستاوردهای آتی آن می توان به:
1- تأسیس و راه اندازی شبکه اطلاع رسانی در زمینه های فرهنگ و هنر ملی و امور فرهنگی
2- راه اندازی شبکه اطلاع رسانی کتابخانه های کشور
3- راه اندازی شبکه اطلاع رسانی مراکز هنری
4- راه اندازی شبکه اطلاع رسانی موزه ها و اشیاء تاریخی کشور
5- راه اندازی شبکه اطلاع رسانی در زمینه مدیریت تجارت فرهنگی
6- راه اندازی شبکه اطلاع رسانی در زمینه روابط بین المللی اشاره نمود.
تمامی پروژه های مذکور هنوز تحت بررسی و مطالعه میباشند. کار آماده سازی شبکه اطلاع رسانی کتابخانه های کشور تقریباً به پایان رسیده، به طوری که تا سال 2002 اغلب کتابخانه های کشور که در حوزه شهرداریها قرار دارند و 30% از کتابخانه های موجود در بخشهای مختلف کشور را تحت پوشش قرار میدهد. در واقع اطلاع رسانی ملی از طریق ارتباط با اینترنت صورت گرفته و منابع اطلاعاتی کتابخانهای از طریق اسناد الکترونیکی در دسترس شهروندان چینی قرار داده می شود.
• 5- پروژه بین المللی هنر: از سال 1995 یکسری از پروژه های بین المللی هنری توسط وزارت فرهنگ کشور چین به منظور ارتقاء سطح تبادلات فرهنگی بین المللی صورت گرفته است.
تاکنون پروژه های بین المللی در حوزه هنرهای نمایش، اُپرا و موسیقی سنفونی ارائه گردیده است. پروژه بین المللی هنرهای زیبای در سال 1998 برگزار گردید. در سالهای آتی نیز پروژه بین المللی موسیقی فولکلور و پروژه بین المللی رقص فولکلور، برگزار میگردد.
تقویت ساختار فرهنگ عمومی
دولت چین به منظور تقویت و غنی ساختن فرهنگ عمومی و گسترش اطلاعرسانی فرهنگی در کشور بر تلاشهای خودخواهد افزود..”لی لان چینگ” معاون نخست وزیر چین در اجلاس دو روزهِ اخیر ملی در خصوص امور فرهنگی در چین گفت که دولت قصد دارد مبالغ بیشتری برای ایجاد تسهیلات فرهنگی برای مردم چین به ویژه کشاورز ان اختصاص دهد. وی افزود که بااختصاص این وجوه تمام شهرک های چین تا سال 2005 از یک مرکز فرهنگی و یک کتابخانهِ عمومی بهره مند خواهند شد.
یکی از این کوششها اجرای طرح ایجاد نظام اطلاعرسانی است که ساکنان هر شهرک را قادر میسازد به تبادل اطلاعات فرهنگی بپردازد
به گفته “سون جیاجنگ” وزیر فرهنگ چین با استفاده از شبکه اینترنت و فناوری ارتباطات ماهوارهای، این نظام اطلاعرسانی میتواند حتی مردم مناطق محروم و فقیر غربی و شمالی را که کمتر فرصت دستیابی به اطلاعات فرهنگی و هنری را دارند، منتفع سازد.
طبق آمار سال 2000، تنها 3 درصد از جمعیت کشور به تماشاخانهها رفته و شش درصد از آنان از نمایشگاهها و موزهها دیدن کردهاند
57شهرک از میان 2100 شهرک موجود فاقد مکانی برای فعالیتهای فرهنگی هستند و144 بخش نیز کتابخانه ندارند.
تئاتر
حضور سرمایههای خارجی در بازار هنر
وزارت فرهنگ چین در حال تجدید نظر در مقررات موجود در زمینهِ مدیریت بر اجرای برنامهها و فعالیتهای هنری جهت تطابق با نیازهای سازمان تجارت جهانی و بر اساس اصل برابری و عدم تبعیض است . بر اساس مقررات جدید سرمایهگذاران خارجی و هنرمندان کشورهای دیگر میتوانند از این پس حضور بیشتری در بازار هنرهای نمایشی چین داشته باشند و در این قلمرو بیشتر سرمایهگذاری کنند.معاون اداره اجرایی بازار فرهنگی وزارت فرهنگ چین گفت که طبق مقررات فعلی خارجیها مجاز به فعالیت در بخش هنرهای اجرایی و سرمایهگذاری در مکانهای هنری و حتی همکاری در این زمینه نیستند. طبق مقررات جدید خارجیان میتوانند در ساخت مکانهای فرهنگی و هنری مشارکت داشته باشند. اما در زمینه اداره و مدیریت آنها و یا فرایند تصمیمگیری در این زمینه دخالتی ندارند. به گفته این مقام چینی مقررات جدید چگونگی اجرای برنامهها، تولید ومدیریت هنری را روشنتر خواهد نمود. این راهی است که پیش از این برخی کشورهای توسعه یافته پیمودهاند.همچنین بنابه مقررات جدید ادارات و شرکتهای بزرگ با تجربه و با سرمایههای بیشتر برای گسترش همکاری و سرمایهگذاری و ادغام ادارات و موِسسات و شرکتهای کوچکتر و تاسیس دفاتر و شعبات جدید درمناطق مختلف چین تشویق خواهند شد.
به علاوه شبکهای برای اجرای برنامههای هنری متنوع نمایشی در مناطق گوناگون در سراسر چین ایجاد خواهد گردید.

لیست کل یادداشت های این وبلاگ
دانلود مقاله Study of CO2 Injection for EOR (Enhanced Oil Recov
دانلود مقاله تاثیر خشکسالی در افزایش و کاهش افات و بیماریهای گی
دانلود مقاله RESTORATION OF AN OTTOMAN BATH IN GREECE pdf
دانلود مقاله شبیه سازی سه بعدی و بهبود رسانایی خروجی در ترانزیس
دانلود مقاله طرح کتابخانة الکترونیک سلامت pdf
دانلود مقاله تاثیر پلیمر کاتیونی در تشکیل گرانول هوازی در راکتو
[عناوین آرشیوشده]