
مقاله رایگان شرکت پیمانکاری word دارای 2 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله رایگان شرکت پیمانکاری word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله رایگان شرکت پیمانکاری word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله رایگان شرکت پیمانکاری word :
موضوع شرکت :
مبادرت به کلیه امور مربوط به خدمات تلفن و مخابراتی فضای سبز و کشاورزی ، شهرداری و ارگان های د ولتی و تأسیسات و خدمات جانبی آن و مشارکت اشخاص حقیقی ، حقوقی و انعقاد قرارداد عقد اسلامی با مراجع مالی و بانکی ، ارتباط دانش فنی با صاحبنظران در امور خدمات ، سیالات و کلیه خدمات بازرگانی که در صورت لزوم تشخیص داده شود .
این شرکت درآمد حاصل از اجرای قرارداد های پیمانکاری را به درصد پیشرفت کار شناسایی می کند .
اندازه گیری درصد پیشرفت در این روش بر اساس مخارج شده نسبت به کل مخارج برآوری پیمان انتجام می گیرد .


مقاله لینوکس ( Linux ) word دارای 79 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله لینوکس ( Linux ) word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله لینوکس ( Linux ) word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله لینوکس ( Linux ) word :
تاریخچه Linux
در سال 1991، یکی از دانشجویان دانشگاه هلسینکی به نام Linus Torvalds که از سیستم عامل موجود ناراضی بود به فکر افتاد که از سیستم عامل برای کارهای خود استفاده کند. Unix یک سیستم عامل قدرتمند محسوب می شد، ولی قیمت ان گران بود.بنابر این Torvalds به فکر نوشتن نسخه ای از Unix برای خود افتاد.این کار ساده بود. وی پس از تنظیم قسمت های اصلی برنامه، از طریق اینترنت مجموعه ای از برنامه نویسان با استعداد تشکیل داد و افراد این مجموعه به کمک هم سیستم عامل یا هسته ای به وجود اوردند که امروزه به Linux موسوم است.
یکی از مهمترین تصمیماتی که Torvalds در شروع کار گرفت، توزیع و اشتراک گذاری رایگان کد هسته لینوکس برای افرادی بود که مایل بودند در توسعه این سیستم عامل سهیم باشند.امروزه نیز لینوکس به صورت رایگان و عمدتا از طریق اینترنت توزیع می شود.
کدهای منبع ازاد (open source) برای عموم ساخته می شوند و هر فردی می تواند در ساخت و توسعه ان، بدون زیر پا گذاشتن قانون و تملک انحصاری ان شرکت داشته باشد.هر فردی می تواند کد منبع را مطابق میل خود، حتی برای سرگرمی ،تغییر داده و نسخه ای از ان را منتشر سازد. ولی انچه که افراد نمی توانند تغییر دهند، جلوگیری از هر شخص دیگر برای استفاده، تغییر و توزیع ان نسخه از نرم افزار است که شما ان را تغییر داده اید. اعمال این محدودیت که نمی تواند به طور انحصاری به شخص یا شرکتی تعلق داشته باشد باعث پیشرفت های حیرت انگیزی در این صنعت گردید.
در اوایل بهار 1994، اولین نسخه واقعی لینوکس (نسخه 1.0) برای استفاده عموم عرضه گردید.حتی در ان زمان، این سیستم عامل، یک سیستم عامل خوب محسوب می شد و از ویژگی های رایگانی که در سیستم عامل های دیگر به قیمت صدها دلار به فروش می رسید برخوردار بود.
چرا Linux ؟
لینوکس یک نرم افزار رایگان قابل دسترس می باشد. کد منبع لینوکس که قلب و روح سیستم عامل محسوب می شود نیز در دسترس عموم می باشد.سازمان (Free Software Foundation (FSF در ساخت و تهیه بیشتر نرم افزار های کمکی جهت سهولت بخشیدن به کار و استفاده با لینوکس همکاری می کند.
شرکت .Red Hat, Inc سیستم عامل پایه لینوکس را با نرم افزار های دیگر (که ساخته شرکتهای دیگر و یا خود Red Hat می باشند) ادغام می کند و یک بسته نرم افزاری ارایه می دهد که گاهی اوقات ارزش ان بیش از کلیه نسخه های ارائه شده است. این مجموعه را distribution یا flavor لینوکس می نامند. لینوکس به خودی خود رایگان بوده و هست. کاری که شرکت هایی مثل ردهت انجام می دهند، کامپایل کردن بخش ها و نرم افزارهای مختلف و ارائه آن بصورت یک فرمت قابل توزیع همانند سایر سیستم عاملها است، تا مردم عادی نیز بتوانند از آن استفاده کنند. همچنین با رابطهای گرافیکی کاربر مانند GNOME، توزیع های لینوکس در بین مردم بسیار گسترش یافته است.
امروزه در دنیایی متکی بر فناوری اطلاعات زندگی میکنیم و به خطر افتادن جریان اطلاعات در هر لحظه منجر به بروز خسارتهای جبران ناپذیری خواهد شد. بر این اساس امنیت در بین سیستم های عامل از اهمیت زیادی برخوردار است .لینوکس در این زمینه بسیار قدرتمند است.
لینوکس از ابتدا برای محیطهای شبکهای و چند کاربره طراحی شده است و همین باعث رعایت مسائل امنیتی در ان شده است.
کاربرد های Linux
از Red Hat Linux می توان به عنوان یک ابزار میز کار، یک سرور شبکه و دروازه اینترنت، یک دیواره اتشین (Firewall)، پایگاه یک سیستم از پیش تعبیه شده (مانند یک VCR هوشمند یا یک ربات) و یا حتی به صورت یک سوپر کامپیوتر چند پردازنده ای استفاده کرد.
ابزار های پر مصرف میز کار : در Red Hat نرم افزار های دیگر مانند مجموعه برنامه های OpenOffice برای سهولت کار کاربران قرار داده شده است. مجموعه برنامه های OpenOffice شامل یک واژه پرداز کامل، صفحه های گسترده، برنامه نمایش محتویات، یک برنامه رسم گرافیک و ابزارهای ساخت صفحات وب می باشد. با نصب Red Hat Linux، مجموعه OpenOffice نصب شده و نشانه های مربوط به برنامه های ان برای سهولت دستیابی به انها در نوار منو قرار داده می شوند.
مطالب مربوط به چند رسانه ای ها: Red Hat Linux برای استفاده شما ابزار های متعدد چند رسانه ای را در یک بسته قرار داده است. به کمک این بسته می توان موسیقی پخش کرده و به منابع چند رسانه ای مانند ایستگاه های رادیو یی در اینترنت گوش داد.در لینوکس میتوان عکس و دیگر اقلام را از دوربین و دستگاه پخش MP3 به کامپیوتر منتقل کرد.
خدمات شبکه ای: Red Hat Linux به عنوان سرور مبتنی بر شبکه نیز به کار می رود.محبوبیت اولیه Linux مدیون ارائه خدمات وب و اشتراک گذاری پرونده ها و چاپگر به طور کامل است.
استفاده از ابزارها و خدمات شبکه ای
سرور وب Apache: بیشتر سرورهای وب در اینترنت، توسط سرور وب Open Source Apache اداره
می شوند. شما می توانید یک سرور وب ساده را با نصب نرم افزار Apache دایر کنید.
OpenSSH : نسخه منبع ازاد secure Shell امکان برقراری یک ارتباط امن در اینترنت را فراهم می سازد. secure Shell به مراتب امن تر از telnet می باشد. تحت OpenSSH می توانید بدون اینکه فرد دیگری قادر به شنیدن مکالمات شما باشد با دیگران ارتباط برقرار کنید.
VPN (Virtual Private Network) : VPN ارتباطات در یک شبکه نا امن، مثل اینترنت را در ساخت شبکه های شخصی، رمز نویسی می کند. وجود بسته های نرم افزار Red Hat Linux و ابزار های ان برای برقراری یک ارتباط امن بین دو کامپیوتر یا شبکه های خصوصی در اینترنت لازم می باشد.
دیواره های اتشین (Firewalls): برای دور نگه داشتن نفوذ گران، Red Hat Linux با ارائه ابزار های حفاظتی به شما امکان می هد تا بتوانید یک دیواره اتشین برای سیستم خود بسازید.از لحاظ اعمال این دیواره اتشین، Red Hat Linux از انعطاف پذیری کاملی بر خوردار است.
موارد فوق نمونه ای از کارهایی است که می توانید تحت Red Hat Linux انجام دهید.
توزیع (distribution)
گفتنی ها در باره لینوکس بسیار است.در این قسمت به مفهوم انواع توزیع ((distribution های لینوکس خواهیم پرداخت.
یکی از سوالات مطرح برای کاربرانی که قصد کار باسیستم عامل لینوکس را دارند، انتخاب توزیع است و اینکه چرا انواع مختلفی از لینوکس وجود دارد و کدامیک مناسب تر است؟
توزیع چیست؟
سیستم عامل لینوکس به خودی خود یک سیستم عامل آزاد و رایگان است. لینوکس را هر کس می تواند جمع آوری کرده و به نام خودش به رایگان عرضه کرده و به فروش برساند. علت چیست؟ سیستم های لینوکس از بخش های بسیار زیادی تشکیل شده که هر بخش آن توسط عده ای خاص توسعه می یابد که هر کدام در یک نقطه از جهان قرار دارند. می گویند لینوکس مانند هواپیمایی است که هر قسمت آن را در یک کشور ساخته اند. (البته این نکته نقطه قوت آن به شمار می رود. ) در صورتی که شما به عنوان یک کاربر بخواهید یک لینوکس داشته باشید، باید تمام این قطعات را جداگانه جمع آوری کرده و پس از کامپایل استفاده نمایید.
درصد کمی از مردم این امکان و توانایی را دارند. بنابراین افراد و شرکت های محدودی علاوه بر جمع آوری این قطعات مجزا، برای مجموعه گردآوری شده توسط خود برنامه هایی نصب و مدیریت نموده تا کاربران کار نصب و مدیریت سیستم عامل به آسانی انجام دهند. به این مجموعه ها که توسط افراد و شرکت های مختلف گردآوری شده است، توزیع یا Distribution لینوکس می گویند. به زبان ساده تر لینوکس یک نسخهی اصل بیشتر ندارد: GNU/Linux. این نسخهی اصلی یا همان kernel است.تعدادی شرکت یا دانشگاه یا هر گروه دیگری یک سری امکانات به این هسته اضافه میکنند. مثل محیط گرافیکی و .... به هر کدام از اینها یک Distrbution از لینوکس یا اصطلاحا یک Distro می گویند.
علت تنوع توزیع ها چیست؟
هر یک از توزیع های لینوکس دارای ویژگی های خاصی است که آن را از توزیع دیگر متمایز می کند. مثلا ممکن است نصب آنها با هم تفاوت داشته باشند (االبته اصول نصب همه لینوکس ها یکسان است) و یا ابزارهای مدیریت گرافیکی تهیه شده با هم متفاوت باشند و یا نسخه برنامه هایی که با یک توزیع خاص ارائه می شوند جدیدتر یا قدیمی تر باشند، محل فایل های پیکربندی آنها متفاوت باشد و یا ممکن است توزیع هایی برای امور خاصی مانند سرویس دهنده، ایستگاههای کاری، کامپیوترهای قدیمی، مدیریت شبکه طراحی شده باشند. بنابراین هر فرد یا گروه خلاقی می تواند توزیع مخصوص خود را ارائه نماید.
مثلا برخی از توزیع ها برای نصب و پیکربندی آسان بهینه سازی شده اند. توزیع ها به دو صورت تجاری و رایگان ارائه می شوند. یعنی در ازای دریافت برخی از آنها باید پول پرداخت شود و برخی از آنها رایگان هستند. البته به هر حال شما در اکثر موارد قادرید تا یک توزیع لینوکس را چه رایگان و چه تجاری به تعداد نامحدود کپی و توزیع نمایید. اکثر توزیع های غیر تجاری و برخی از توزیع های تجاری بصورت رایگان از سایت های مربوطه قابل دانلود هستند. در صورتی که لینوکس را یاد بگیرید، مهم نیست از چه توزیعی استفاده کنید. چون همه آنها ذاتا شبیه هم هستند و تمام اموری که در یک توزیع انجام می دهید، در توزیع دیگر نیز قابل انجام خواهد بود (شاید به نحو دیگر). برخی از توزیع ها به دلیل تغییرات و بهینه سازی در توزیع های دیگر ایجاد شده اند که آنها توزیع های مبتنی بر یک توزیع می نامند. مثلا توزیع لیبرانت یک توزیع مبتنی بر دبیان است. یا مثلا توزیع فارسی شبدیکس یک توزیع مبتنی بر کناپیکس است که در آن امکانات فارسی اضافه شده است.


تحقیق در مورد ارتروز در ورزش word دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تحقیق در مورد ارتروز در ورزش word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق در مورد ارتروز در ورزش word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تحقیق در مورد ارتروز در ورزش word :
آرتروز بر اساس جنسیت
آرتروز شایع ترین بیماری مفصلی در انسان است.در افراد زیر 18 سال الگوی پراکندگی آرتروز در بین مردان و زنان مشابه است.اما در افراد مسن تر آرتروز هیپ در مردان و آرتروز مفاصل بین انگشتان دست در زنان شایع تر است.بر این اساس جنسیت زن به عنوان یک عامل خطر برای آرتروز محسوب می شود.اما مهمترین عامل خطر برای ابتلا به آرتروز سن است.در زنان زیر 45 سال تنها دو درصد موارد در رادیولوژی علائم آرتروز را نشان میدهند اما بین 45 تا 64 سال 30 درصد افراد در رادیولوژی علائم آرتروز را نشان می دهند.
عوامل زمینه ساز
عوام ضربه شدید و ضربه های کوچک مکرر نیز عوامل خطر برای ابتلا به آرتروز هستند.نارسایی رباط متقاطع قدامی و آسیب منیسک و منیسکتومی می توانند موجب آرتروز زانو شوند.فردی که مبتلا به شکستگی تری مالئولار میشود تقریبا”به طور قطع مبتلا به ارتروز مچ پا خواهد شد.
درگیری مفصل در آرتروز به اضافه بار اعمال شده روی مفصل بستگی دارد.بنابراین اگرچه آرتروز مچ پا در بالرین ها –آرتروز ارنج در ضربه زنندگان به توپ در بیسبال و آرتروز مفاصل بین انگشت و استخوان های کف دست در گیرندگان توپ کریکت شایع است هیچ یک از آرتروز های نواحی گفته شده در جامعه عمومی شیوع ندارند.همچنین در افرادی که با چکش بادی کار می کنند- ملوانان و معدنچیان مفاصل درگیر بیشتر دچار آرتروز می شوند.
آیا افراد مبتلا به آرتروز باید به فعالیت جسمانی بپردازند؟
با توجه به فواید بیشمار فعالیت های جسمانی و ورزش در سلامت عمومی فرد به شکل عام و سلامت سیستم عضلانی اسکلتی به شکل حاص توصیه می شود افراد بر اساس یک برنامه اصولی و علمی به ورزش در درمان آرتروز شامل موارد زیر است:
• افزایش دامنه حرکتی
• افزایش قدرت عضلانی
• کاهش درد
بیشتر محققان بر این باورند که اولین تغییرات بیماری از غضروف شروع می شود.
غضروف مفصل دو عملکرد اساسی در مفصل دارد:
اول آنکه سطحی فراهم می آورد که به طور چشمگیری صاف بوده فشارهای وارده را تحمل می کند و بدین نحو با حرکت مفصل استخوانها به راحتی روی یکدیگر می لغزندو در اثر نرم کنندگی مایع داخل مفصل ضریب اصطکاک ناشی غضروف بر غضروف دیگر 15 بار کمتر از لغزش دو قطعه یخ بر روی یکدیگر است!
دومین عملکرد غضروف مفصلی آن است که از تمرکز فشارها و در نتیجه خرد شدن استخوان حین تحمل فشار جلوگیری می کند. هر گاه ساختار بیولوژیک غضروف مفصلی و استخوان غیرطبیعی شود و یا اینکه فشار بیش از حد بر مفصل وارد شود آرتروز پدید می آید.
درد مفصل در آرتروز به صورت درد عمقی و در ناحیه مشخص در مفصل درگیر بوده و با حرکت مفصل تشدید و با استراحت تسکین می یابد.
در صورتی که بیماری پیشرفته باشد درد دائمی بوده و گاهی خواب فرد را مختل می کند. خشکی مفصل پس از برخاستن از بستر یا پس از مدتی فعالیت ممکن است بارز باشد.اما معمولا” کمتر از 20 دقیقه طول می کشدعلائم دیگر مانند تب-بی حالی- کاهش وزن و غیره به همراه این بیماری وجود ندارد.ممکن است پزشک در معاینه متوجه تورم استخوان یا بافت نرم اطراف مفصل تغییر شکل مختصری در زندگی مفصل شود. با توجه به علائم پزشک درخواست عکس رادیولوژی و آزمایشات می کند و بیماری را تشخیص میدهد.
هدف از درمان آرتروز:
1 کاهش درد
2 حفظ تحرک
3 به حداقل رساندن ناتوانی مفصل در افراد می باشد.
کاهش فشار وارده بر مفصل از طریق:
1 پرهیز از ایستادن طولانی
2 کاهش وزن
3 استراحت
4 استفاده از عصاو غیره
از درمانهای غیر داروئی محسوب می شود.
استفاده از داروها و جراحی ارتوپدی در موارد شدیدتر در نظر گرفته می شود.
ورزش جزو حیاتی در درمان آرتروز به شمار می آید و علاوه بر اینکه از خشکی مفاصل جلوگیری می کند به تقویت عضلات اطراف مفاصل نیز کمک میکند. همچنین فرد بیمار با انجام تمرینات ورزشی مناسب احساس نشاط و شادابی میکند.
اما در بیشتر موارد فعالیت های ورزشی نه تنها موجب ایجاد یا تشدید آرتروز نمی شوند حتی می توانند نقش پیشگیری کننده یا درمانی داشته باشند.
چاقی نه تنها می تواند یک عامل خطر برای آرتروز زانو باشد حتی می تواند میزان بروز آرتروز در مفاصل دست را نیز افزایش دهد. اما افراد چاقی که هنوز مبتلا به آرتروز نشده اند می توانند با کاهش وزن احتمال ابتلا به آرتروز علامت دار را تا حد زیادی کاهش دهند.
ارتباط بین علائم رادیولوژیک و درد بیمار کم است.در بسیاری از موارد که علائم پیشرفته رادیولوژیکی دارند درد بسیار کم است.عوامل خطر برای ایجاد درد و ناتوانی دد و ناتوانی به خوبی شناخته نشده اند.ناتوانی در افراد مبتلا به آرتروز زانو بیش از آنچه که با علائم رادیولوژیک یا درد بیمار ارتباط داشته باشد با ضعف عضله چهارسر رانی مرتبط است و تقویت این ضله موجب بهبود پایداری مفصلی و کاهش درد می شود.به علاوه زنان زودتر از مردان علامت دار می شوند.افرادی
که بیکار هستند بیش از افراد شاغل و افراد مجرد بیش از افراد مزدوج دارای علائم می شوند.حتی در بعضی مواقع تماس های تلفنی از سوی یک بهورز میتواند به اندازه داروهایی مثل پروفن یا آسپرین در کاهش درد مؤثر باشد. آنچه که به دنبال آرتروز و درد ناشی از آن ایجاد می شود کاهش فعالیت جسمانی است وآنچه که به دنبال بی تحرکی پدید می آید کاهش قدرت عضلانی -کاهش بیشینه اکسیژن مصرفی – کاهش دامنه حرکتی مفصل و کاهش پایداری مفصلی است. بی تحرکی موجب افزایش وزن و چاقی می شود و چاقی آرتروز را تشدید می کند.
توجه:
تحقیقات نشان داده اند که ورزش منظم و طبق یک برنامه تعیین شده از سوی پزشک لازمه درمان مناسب افراد مبتلت به آرتروز می باشد .مقدار ورزش و نوع آن بستگی به علل خاصی دارد که عبارتند از: نوع مفصل درگیر-میزان التهاب در مفصل و میزان پایداری مفصل.
مزایای ورزش برای آرتروز:
• ورزش سبب کاهش درد مفصل و خشکی مفاصل می گردد.
• ورزش سبب افزایش انعطاف پذیری عضلات مؤثر روی مفصل میگردد.
• ورزش سبب افزایش قدرت عضلانی عضلات مؤثر روی مفصل میگردد.
• ورزش سبب افزایش قدرت انقباض قلب و افزایش سطح سلامتی افراد مبتلا میگردد.
• ورزش با کمک به کاهش وزن فشار روی مفاصل تحمل کننده وزن را کاهش می دهد.
•
چه نوع ورزش هایی برای آرتروز مفیدند؟
• ورزش های افزایش دهنده دامنه حرکات مفصل: این ورزش مثل dance سبب حفظ دامنه حرکات مفصل در محدوده نرمال و کاهش خشکی مفاصل درگیر می شوند.به طور کلی این ورزش ها انعطاف پذیری را افزایش می دهند.
• ورزش های هوازی: این ورزش ها مثل پیاده روی –دو میدانیو دوچرخه سواری سبب بهبود کارکرد قلبی-ریوی کنترل وزن مناسب و بهبود عملکرد کلی فرد بیمار می شوند.
• ورزش های تقویت کننده قدرت و توان عضلات: این ورزش ها با افزایش قدرت عضلانی سبب حمایت بهتر از مفاصل درگیر در آرتروز می شوند و به پایداری مفصل و کاهش علائم کمک می کند. برای تقویت قدرت عضله می توان از دمبل های کوچک- ماشین های بدن سازی- ورزش های ایزومتریک- باند های لاستیک و راه رفتن در آب استخر استفاده نمود.آنچه طی انجام این نوع ورزش ها اهمیت به سزایی دارد حفظ و انجام حرکات و وضعیت بدنی درست حین انجام حرکات است چرا که اگر ورزش های تقویت کننده قدرت عضلانی در حالتی نامناسب انجام شود می توانند منجر به تشدید درد – کشیدگی عضلات و افزایش تورم مفصل شوند.
ورزش و سیستم اسکلتی- عضلانی:
نحوه شروع ورزش:
1 اولین گام مشاوره با پزشک معالج خود درباره نوع ورزش مناسب برای شماست.
2 ابتدا بهتر است با دوش گرفتن یا استفاده از دستگاهای موضعی محل مفصل مورد نظر را گرم کنید.
3 سپس با انجام ورزظ های حفظ کننده دامنه حرکت مفصل و عضلات اطراف آن را گرم کنید.
4 سپس با استفاده از وزنه های سبک به انجام ورزش های تقویت کننده قدرت عضلانی بپردازید.
5 به تدریج وزن وزنه ها را افزایش دهید و نیرو یا کشش بیشتری روی عضلات اعمال کنید.
6 از کمپرس آب سرد برای خنک کردن مفصل استفاده کنید.
7 سپس به انجام ورزش های هوازی بپردازید.
8 هرگاه دچار درد در مفصل یا التهاب و قرمزی شدید ورزش را متوقف کنید و در صورت ادامه یافتن علائم به پزشک مراجعه کنید.
انواع مختلفی از تمرینات ورزشی برای مبتلایان به آرتروز وجود دارد:
• ورزش های هوازی
• قدرتی(استقامتی)
• کششی
• خم و راست شدن
• و تمرینات ویژه برای مفاصل خاص
ورزش های هوازی مثل شنا- پیاده روی- دوچرخه سواری- بالا رفتن از پله ها- و غیره با بالا بردن ضربان قلب به تقویت عملکرد قلب و ریه کمک می کند. همچنین انجام این تمرینات سبب کاهش درد خشکی و ناتوانی مفاصل می شود.
اهداف برنامه تمرینی 30 دقیقه فعالیت در اکثر روز های هفته است ولی;
به آهستگی و به تدریج شروع کنید.اگر تاکنون ورزش نکرده اید 5 دقیقه تمرین کنید و اگر می توانید آنرا در طی روز چند بار تکرار کنید.
هر هفته به میزهن ده درصد زمان تمرینات را طولانی تر کنید. برای مثال اگر در هفته اول روزی 10 دقیقه پیاده روی می کردید.
از هفته دوم روزی 11 دقیقه و ;
خودتان را به مبارزه بطلبید ولی خیلی هم به خودتان فشار نیاورید! هدف قوی تر شدن پمپ قلبتان است و در این میان ممکن است عرق کنید و کمی نفستان تنگ شود ولی به ورزش ادامه دهید.
وزن ایده آل خود را به دست آورید. تحمل وزن اضافی مفاصلتان را فرسوده خواهد کرد.
حتی کاهش وزن در حد چند گرم فشار اضافی را از روی مفاصل ملتهب بر می دارد.ورزش در کنار تغذیه سالم بهترین شیوه درمان برای کاهش وزن است.
تمرینات استقامتی و کششی:
بلند کردن وزنه های سبک و یا استفاده از تجهیزات پیشرفته سبب پرورش کلی عضلات بدن می شود.این تمرینات باعث افزایش جریان خون عضلات و قدرت و تحمل آن می شود. قبل از انجام تمرینات قدرتی نکات ذیل را به خاطر داشته باشید :
1 قبل از تمرین بدن خود را گرم کنید.این کار را با ورزش های سبک مثل پیاده روی انجام دهید.
2 تمرینات کششی مقدم بر سایر تمرینات هستند.
3 به هنگام بلند کردن وزنه به روش صحیح نفس بکشید.هنگام بلند کردن وزنه نفس عمیق بکشید و در پایان عمل نفس را با قدرت و به آرامی بیرون دهید.
4 به تدریج وزنه های سنگینتر را جایگزین کنید.
5 به طور یک روز در میان و یا کمتر از چهار روز در هفته تمرین کنید.
6 استفاده از قالب یخ که در قالب پارچه ای پیچیده شده به مدت 15 تا 20 دقیقه بر روی مفاصل ملتهب پس از انجام تمرینات از دردناکی و تورم آن پیشگیری می کند.
7 درد خفیف و قابل تحمل و مختصری احساس ناراحتی در مفصل بعد از تمرین طبیعی است ولی اگر مفاصلتان در شب یا چند روز بعد دچار درد شدید شدند تمرینات را قطع کرده با پزشکتان مشورت کنید.
تغییرات اندکی در برنامه تمرین شما را مجددا” به حالت زمان اولیه بر می گرداند.


مقاله آشنایی با IP Telephony word دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله آشنایی با IP Telephony word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است
بخشی از فهرست مطالب پروژه مقاله آشنایی با IP Telephony word
مقدمه
Circuit Switching
Packet Switching
پروتکلها
تماس;
منبع تحقیق
مقدمه
اگر معمولاً تماسهای تلفن راه دور دارید، این احتمال وجود دارد که تاکنون بدون آنکه بدانید ، از IP Telephony استفاده کرده باشید . IP Telephony که در صنعت تحت عنوان (Voice-Over IP) VoIP شناخته می شود . انتقال تماسهای تلفنی بر روی یک شبکه دیتا ، نظیر یکی از چندین شبکه ای است که اینترنت را تشکیل می دهند . در حالیکه ممکن است چیزهائی در مورد VoIP شنیده اید ، آنچه احتمالاً تا کنون نشنیده اید این است که بسیاری از شرکتهای تلفن سنتی از آن برای برقراری ارتباط بین دفاتر منطقه ای خود استفاده می کنند
شما در این تحقیق با VoIP و فنآوری که آن را امکانپذیر می نماید ، آشنا خواهید شد . ما درباره پروتکلهای مهم VoIP ، سرویسهای مختلف فراهم شده و نرم افزارهای ارزان قیمت و یا حتی رایگانی که به شما امکان می دهند از آن بهره ببرید ، صحبت خواهیم کرد
Circuit Switching
سوئیچینگ مداری یک مفهوم بسیار ابتدائی است که برای مدتی بیش از 100 سال در شبکه های تلفن مورد استفاده بوده است . آنچه روی می دهد این است که وقتی یک تماس تلفنی بین دو طرف برقرار می شود ،ارتباط در تمام مدت تماس حفظ می شود . از آنجائیکه شما دو نقطه را در هر دو جهت به یکدیگر مرتبط می کنید ، به این ارتباط یک مدار (Circuit) گفته می شود
این شالوده (Public Switched Telephone Network)PSTN نام دارد
شیوه کار برای یک تماس تلفنی معمولی عبارت است از
- 1 شما گوشی تلفن را برداشته و صدای بوق آزاد (Dial Tone) را می شنوید . این صدا به شما می گوید که با دفتر محلی حامل (Carrier) تلفن خود تماس دارید
- 2 شماره شخصی که می خواهید با وی مکالمه کنید را می گیرید
-3 تماس از طریق یک سوئیچ در دفتر Carrier محلی شما به طرفی که با او تماس گرفته اید هدایت می شود
- 4 بین تلفن شما و خط طرف دیگر ، یک ارتباط برقرار می شود و مدار باز می شود
- 5 شما برای مدتی با طرف مقابل صحبت کرده و سپس گوشی را می گذارید
- 6 هنگامیکه شما تماس را قطع می کنید ، مدار بسته شده و خط شما را آزاد می کند
فرض کنیم شما 10 دقیقه صحبت کرده اید . در طول این مدت ، مدار بطور دائم بین این دو تلفن باز بوده است . مکالمات تلفنی بر روی PSTN سنتی با نرخ ثابتی در حدود 64 کیلوبیت بر ثانیه در هر جهت (یا در مجموع 128 کیلوبیت بر ثانیه در هر جهت) منتقل می شوند . از آنجائیکه هر کیلوبایت برابر است با 8 کیلوبیت ، این مقدار برابر است با انتقال 16 کیلوبایت در هر ثانیه از باز بودن مدار و 960 کیلوبایت در هر دقیقه از باز بودن آن . پس در یک مکالمه 10 دقیقه ای ، مجموعه انتقال برابر است با 9600 کیلوبایت که تقریباً معادل است با 4/9 مگابایت
اگر به یک مکالمه تلفنی نمونه نگاه کنید ، متوجه می شوید که بخش عمده ای از این نقل و انتقال به هدر می رود . هنگامیکه شما صحبت می کنید ، طرف دیگر در حال گوش کردن است و این بدان معنی است که هر بار تنها نیمی از ارتباط مورد استفاده قرار می گیرد . بنابراین می توئانیم حدس بزنیم که می توانستیم حجم انتقالات را به نصف آن یعنی حدود 7/4 مگابایت کاهش دهیم . بعلاوه ، مقدار قابل توجهی از زمان اکثر مکالمات ، شامل فضای مرده است ؛ مدت زمانی که در آن هیچیک از طرفین صحبت نمی کنند . اگر بتوانیم این فواصل سکوت را حذف کنیم ، حجم انتقالات باز هم کوچکتر می شوند
شبکه های دیتا از سوئیچینگ مداری استفاده نمی کنند . اگر ارتباط اینترنت شما برای صفحه وبی که در حال تماشای آن هستید یک ارتباط پیوسته را حفظ کند ، بسیار کندتر خواهد بود . در چنین شرایطی دو کامپیوتر دخیل در ارتباط بجای آنکه تنها دادهها را در هنگام نیاز شما ارسال و دریافت کنند . در تمام مدت به اینکار مشغول خواهند بود . مهم نیست که داده ها مفید باشند یا نه . هیچ راهی برای راه اندازی یک شبکه دیتای کارآمد وجود ندارد ، در عوض شبکه های دیتا از شیوهآی به نام «سوئیچینگ بستهای» استفاده می کنند
Packet Switching


مقاله مدل پیش بینی ورشکستگی پیمانکار SME با استفاده از سیستم های پویا وفرایند تحلیل شبکه ایANP word دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مدل پیش بینی ورشکستگی پیمانکار SME با استفاده از سیستم های پویا وفرایند تحلیل شبکه ایANP word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدل پیش بینی ورشکستگی پیمانکار SME با استفاده از سیستم های پویا وفرایند تحلیل شبکه ایANP word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مدل پیش بینی ورشکستگی پیمانکار SME با استفاده از سیستم های پویا وفرایند تحلیل شبکه ایANP word :
چکیده :
با افزایش رقابت بین شرکت ها در سال های اخیر، احتمال ورشکستگی شرکت های متوسط و کوچک افزایش یافته است.در این مقاله سعی شده تا با یک مدل پویا رفتار مالی شرکت های متوسط و کوچک پیمانکاری از جهت احتمال وقوع ورشکستگی مورد
بررسی قرار گیرد.
عوامل تاثیر گذار در مدل بر مبنای داده های گزارشات مالی شرکت های پیمانکار فعال در صنعت ساخت و ساز و نظرات 20
مدیر خبره در امور پیمانکاری به روش فرایند تحلیل شبکه ای(( ANP تعیین شده است .
نتیجه نشان می دهد که نحوه بودجه ریزی برای پروژه ها، تاخیر در پرداخت ها، سود در نظر گرفته شده پروژه ها نقش مهمی را در وضعیت مالی ایفا میکند . از طرفی این پژوهش نشان می دهد با استفاده از مدل سازی پویا، مدیران قادر به پیش بینی رفتار مالی شرکت ها قبل از ورشکستگی آن و اتخاذ اقدامات لازم برای جلوگیری از ضرر و زیان خواهد بود. این مدل و مدل های مشابه می تواند در برابر برآورد های سنتی که تنها بر اساس نسبت های مالی در مدل استاتیک استفاده می شود ، در نظر گرفته
شود.
کلمات کلیدی: دینامیک سیستم، شرکت های متوسـط و کوچـک((SME، ورشکسـتگی، فرآینـد تجزیـه و تحلیـل شـبکه ای
(ANP)
1 نویسنده مسئول( مریم طاهری ):کارشناس ارشد مدیریت کسب و کار((MBA آدرس :واحد 2، پلاک 2، خیابان پالیزوانی، خیابان گاندی، تهران، ایران کد پستیm.taheri@samandis-co.com 1517644814
2 رضا شیخ (PHD) دانشکده مهندسی صنایع و مدیریت، دانشگاه صنعتی شاهرود ،بلوار دانشگاه، شاهرود، ایران،
resheikh@shahroodut.ac.ir
3 فرخ زاده دباغ: کارشناس برق شرکت سمندیس، تهران، خیابان گاندی ،خیابان پالیزوانی ،پلاک ،2 واحد 2، کد پستی1517644814
f.dabagh@samandis-co.com
مقدمه
پیش بینی رفتار مالی رو به ورشکستگی یا موفقیت سازمان های متوسط وکوچک با رویکردی پویا از این جهت اهمیـت مـی یابـد
که مدل ها و روش های موجود جهت پیش بینی موفقیت یا شکست شرکت ها در شرایط ایستا مطـرح گردیـده و تعـاملات بـین
مولفه ها و دینامیک بودن روابط حاکم بر سیستم در آن ها در نظر گرفته نمی شود.اما در عمل تغییرات شتابان مولفه های درونی و
بیرونی سازمان و اثرات افزاینده یا کاهنده آن ها بر یکدیگر شرایطی را به وجود می آورد که الگو های ایستا قابلیت پـیش بینـی و ارائه راهکار خود را از دست می دهند بنا بر این مدل دینامیک رفتار منجر به موفقیت یا شکست کسـب و کـار منجربـه مدلسـازی واقعـی شـرایط مـوثر بـر عوامـل ور
شکستگی یا بحران مالی می شود و این موضوع فضایی را برای تصمیم گیری مدیران برای اجرای برنامه هـا و یـا اتخـاذ راهکـار
هایی در جهت جلوگیری از بحران یا بهبود وضع موجود را فراهم می نماید.در واقع این روش همچنین این امکان را ایجاد کرده است که با بررسی دقیق و نزدیک این رفتار شرکت ها ، روش های جلوگیری از ورشکستگی و راه حل های مناسب را در مقـاطع
مختلف شناسایی نمود و اثر احتمالی این راه حل ها را نیز بتوان در آینده مشاهده کرد.
چکیده ای از مطالعات ورشکستگی کلاسیک
در سال 1966، بیور یک مدل پیش بینی ور شکستگی کسب و کار با استفاده از نسبتهای مالی. با استفاده از مدل تجزیه و تحلیل تفکیک ارائه کرد، او در این مدل را 30 نسبت مالی را سودمند معرفی کرد ].7]
مطالعات متعدد پس از بیور با استفاده از مدل شاخص ریسک برای پیش بینی شکستبر اساس نسبت های مختلف مطرح شد
33]، .[25
در سال 1968 آلتمن با کمک روش تجزیه و تحلیل آماری چند متغیره برای پیش بینی ورشکستگی کسب و کار مدل Z-Score
. که بر مبنای روش تجزیه و تحلیل تفکیک چندگانه (MDA) است مطرح کرد ].2]
مطالعات بسیاری پس از مطالعات آل تمن و همکاران اش بر اساس مدل Z-Score گرفت . (1977)
اگر چه روش های آماری کلاسیک ثابت کرده اند که بسیار محبوب است به نظر می رسد در پیش بینی شکست شرکت های
بزرگ، مشکلات متعدد مربوط به استفاده از آنها وجود دارد.با توجه به این که این مدل ها برای یک حالت ایستا از وضعیت
مالی در نظرگرفته می شود در حالی که ما در یک جهان پویا زندگی می کنیم. و اغلب تصمیم گیری در این مدل ها بر اساس داده های رویدادهای گذشته است و رویدادهای آینده را در نظر نمی گیرد . [1]

لیست کل یادداشت های این وبلاگ
دانلود مقاله Study of CO2 Injection for EOR (Enhanced Oil Recov
دانلود مقاله تاثیر خشکسالی در افزایش و کاهش افات و بیماریهای گی
دانلود مقاله RESTORATION OF AN OTTOMAN BATH IN GREECE pdf
دانلود مقاله شبیه سازی سه بعدی و بهبود رسانایی خروجی در ترانزیس
دانلود مقاله طرح کتابخانة الکترونیک سلامت pdf
دانلود مقاله تاثیر پلیمر کاتیونی در تشکیل گرانول هوازی در راکتو
[عناوین آرشیوشده]