
توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
پاورپوینت شبکه های کامپیوتری word دارای 280 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت پاورپوینت شبکه های کامپیوتری word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
لطفا به نکات زیر در هنگام خرید
دانلود پاورپوینت شبکه های کامپیوتری word
توجه فرمایید.1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه
دانلود پاورپوینت شبکه های کامپیوتری word
قرار داده شده است
2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید
3-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی 12 ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد
4-در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است
بخشی از متن پاورپوینت شبکه های کامپیوتری word :
اسلاید 1 :
اهداف درس در رشته کامپیوتر
توانمند ساختن دانشجویان در ورود به عرصههای تخصصی مهارتی:
- کسب مدارج مهارتی شبکهها مانند MCSE, CCNA, CCIE,…
- راهبری شبکه در سازمان Network Administrator
- طراح معماری شبکه سازمان Networking Architecture Design
- مشاور سفارش و خرید تجهیزات شبکه سازمان
- رعایت امنیت شبکه سازمان Network Security
- برنامهنویسی در محیط شبکه
- ;
اسلاید 2 :
رئوس مطالب فراگیری
- استفاده شبکههای کامپیوتری
- سختافزار شبکهها
- نرمافزار شبکهها
- مدلهای مرجع شبکهها
- مثالهای شبکهها
اسلاید 3 :
رئوس مطالب فراگیری
- تئوریهای پایه در انتقال دیتا
- محیطهای انتقال کابلی
- انتقال بیسیم
- انتقال ماهوارهای
- شبکه PSTN
- سیستم تلفن همراه
- تلویزیون کابلی
اسلاید 4 :
رئوس مطالب فراگیری
- مقولههای طراحی در لایه پیوند داده
- تشخیص و تصحیح خطا
- پروتکلهای اولیه در لایه پیوند داده
- پروتکلهای پنجره لغزان
اسلاید 5 :
رئوس مطالب فراگیری
- مشکل تخصیص کانال
- پروتکلهای دسترسی چندگانه به محیط انتقال مشترک
- اترنت
- شبکههای بیسیم پهنباند، WIFI، BLUETOOTH
- سویچینگ در لایه پیوند داده
اسلاید 6 :
رئوس مطالب فراگیری
- مقوله طراحی در لایه شبکه
- الگوریتمهای مسیریابی
- الگوریتمهای کنترل ازدحام
- کیفیت خدمات
- شبکههای اینترنتی
- لایه شبکه در اینترنت
اسلاید 7 :
رئوس مطالب فصل 1:
s تاریخچه شبکهها
s تاریخچه اینترنت
s اینترنت
s سازمانهای استاندارد در زمینه شبکه
s تقسیمبندی شبکهها
s طراحی لایهای
s خدمات اتصالگرا و بیاتصال
s مدلهای مرجع
s مقایسه مدلهای مرجع OSI و TCP/IP
s معایب مدلهای مرجع OSI و TCP/IP
اسلاید 8 :
کاربردهای شبکههای کامپیوتری
- کاربردهای تجاری
- کاربردهای خانگی
- کاربران در حرکت
- ملاحظات اجتماعی
اسلاید 9 :
کاربردهای خانگی (1)
- دسترسی به اطلاعات از راه دور
- ارتباط فرد با فرد
- سرگرمیهای تعاملی
- تجارت الکترونیکی
اسلاید 10 :
تفکیک شبکهها از نقطه نظر تکنولوژی انتقال
- شبکههای پخشی (broadcast)
- شبکههای نظیر به نظیر (peer to peer)


تحقیق در مورد کشت پنبه در ایران word دارای 39 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تحقیق در مورد کشت پنبه در ایران word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق در مورد کشت پنبه در ایران word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تحقیق در مورد کشت پنبه در ایران word :
کشت پنبه در ایران
مقدمه: نباتات صنعتی به مجموعه ای از گیاهان صنعتی اطلاق می شود که فرآورده های آن بطور مستقیم یا غیر مستقیم مورد فرآیند سازی در کارخانه های مربوطه قرار می گیرد تا مورد استفاده گردد هر چند که ممکن است محصولات حاصله تا حدودی به طور مستقیم در اختیار انسان و یا دام قرار گیرد و در حال حاضر فرآورده های نباتات صنعتی نقش مهمی در اقتصاد کشور ها بازی می کند و اکثراً از محصولات استراتژیک محصوب می شوند به همین صورت شناخت دقیق نیاز اکولوژیکی و روش های تولید آن برای افزایش تولید در واحد سطح از اهمیت زیادی برخوردار است.
پنبه Gossy Diam SPP
از خانواده Malraceae نام انگلیسیCadton و نام عربی القطن مهمترین گیاه لیفی است یا الیافی است در نقاط مختلف دمیا و از زمان هائی دور کشت می شده است عده ای منشاء آن را آفریقا و برخی هم هند و چین می دانند و معتقدند که از طریق آفریقا به هندوستان و سپس به چین برده شده است شواهد باستان شناسی قدیمی ترین نمونه پارچه ای پنبه ای را که مربوط به سه هزار سال قبل از میلاد است در پاکستان بدست آورده حدود 5 هزار سال قبل از میلاد در فیزیک به جهت استفاده از الیاف کشت می شده و بعداً توسط اعراب به اروپا برده شده که نام آن از نام عربی آن گرفته شده است. در هندوستان به آن Kapas گویند که از کلمه سانسکریتKarpasos گرفته شده است.
یا خود Gossy Piam یعنی ؟ چون میوه بصورت کپسول است.
تاریخچه کشت در ایران:
در دوره هخامنش کشت می شده که لباس های سربازان از همین بوده در دوره بعد از اسلام در اطراف ساوه و شوشتر انجام می شده تا سال 1282 مقدسی گونه های مختلف به نام های محلی و بومی مثل رسمی، ولایتی و غرقوزه، علی آبادی در نقاط مختلف کشت می شده به احتمال زیاد از هند به ایران وارد شده در سال 1298 ه؟؟ اولین کارخانه پنبه پاک کنی در ایران تأسیس شد و در زمان میرزا امیر خان از آمریکا وارد شد توسط یک کشیش مسیحی و در ارومیه
اقدام به کشت کرد در سال 1302 شرکت مختلط پنبه ایران و روس به نام پرس خدلوپک تأسیس شد که در سال 1312 به انحصار دولت در آمد و شرکت دولتی به نام شرکت سهامی پنبه پشم و پوست تأسیس و تا سال 1320 ؟ سطح زیر کشت پنبه افزایش یافت طبق آمار کل سطح زیر کشت پنبه در جهان در سال 200 و 037/3 میلیون هکتار است در طول 9 سال 30 هکتار افزایش سطح زیر گشت کل تولید جهانی پنبه در سال 2005 یا 2006 حدود 103 میلیون عدل است که هر عدل بزر kg 225 است.
متوسط عملکرد پنبه در ایران بیش از 2 تا 5/2 تن است یا تن وش پنبه است.
(مجموعه الیاف پنبه + دانه پنبه = وش پنبه)
کا نسبت الیاف به وش را کِلل پنبه گویند.
حدوداً مازندران دو سوم پنبه جهان در کشورهای در حال توسعه تولید می شود در ایران در استان مازندران ، خراسان، فارس ، مرکزی، آذربایجان شرقی ، تهران ، کرمانشاه، سمنان ، کرمان ، گلستان و مناطق مشابه آب و هوایی کشت می شود.
اهمیت اقتصادی پنبه:
پنبه از نظر اقتصادی اهمیت فوق العاده ای دارد بدلیل استفاده های فراوانی که از آن می شود از ؟ انواع وسایلی که از فرآورده های آن تولید می شود.
روز به روز به سطح زیر کشت آن افزوده می شود چون در کل جهان است به آن طلای سفید هم می گویند چون موارد استفاده و مصرف آن در صنعت زیاد است صنایع پارچه بافی جوراب بافی قالی بافی ، پتو بافی ، تهیه نخ قرقره، مبلمان منازل، لاستیک سازی ، تهیه فیبر، فیلم عکاسی، پوشش کابل، پشم مصنوعی، لوازم آرایشی، صابون، شمع، منسوجات، پنبه های بهداشتی و نوارهای طبی، روغن های نباتی، صنعتی و طبی و کنجاله آن برای مصرف دام و تهیه کود و خوراک دام مورد استفاده استاولین استفاده در جهت تهیه الیاف بوده و بعد از آن روغن کشی شده معمولاً الیافی که در صنایع مختلف است سه نوع است الیاف حیوانی مثل نخ ، ابریشم، پر، پشم ، کرک ، مو، و الیاف صنعتی مثل نخ نسوز و الیاف گیاهی مثل پنبه ، کتان ، کنف ، ژوت، شاهدانه، سورگم یا ذرت خوشه ای برگ خرما و جارو.
الیاف مصنوعی در سال (1309) شمسی در دنیا بوجود آوردند تا حدودی که جایگزین الیاف پنبه شده ولی نه بطور کامل زیرا الیاف پنبه محکم تر از سایر الیاف است بخصوص در مقابل رطوبت بیشتر از سایر الیاف مقاومت دارد طول و عرض پارچه های غیر پنبه ای در اثر شتشو تغییر می یابد ولی پنبه ای تغییر نمی یابد قدرت رنگ پذیری الیاف پنبه بیشتر از سایر الیاف است و کمتر چروک می شود خاصیت جذب گرمای پنبه ای بیش از سایر پارچه هاست پارچه های پنبه ای در جذب رطوبت یا عرق بهتر از سایر پارچه ها عمل کرده و آنرا به بیرون هدایت می کنند.
الیاف مصنوعی مانند الیاف اکرلیک در مقابل نور مقاوم است خشک و شکننده لطافت ندارد و بسیار سبک است الیاف ویسکوز قابلیت ؟ کم ددر مقابل حرارت مقاومت ندارد از خود عبور نمی دهد ولی شکننده است چروک می شود در برابر نور دوام ندارد و در برابر شعله سریع می سوزد الیاف استات و تری استات کمتر چروک می خورند و از نظر شتشو و رنگ پذیری از ویسکوز بهترند.
الیاف پلی استر که در حال حاضر 20% الیاف مصنوعی را به خود اختصاص پارچه خیلی سبک مقاوم بادوام به راحتی اتو می شود و شکل و اثر اتو را حفظ می کند ولی رنگ پذیر نیست مشکلی (تولید الکتریسیته ساکن) و مانع عبور عرق بدن و در مقابل نور تغییر رنگ نمی دهد.
گیاهشناسی پنبه:
گیاهی دو لپه است گلدار از تیره Malraceae و از جنس بسته به شرایط محیطی رشد و نمو آن متفاوت است ، پنبه ذاتاً یکگیاه گرما دوست و چند ساله است ولی در شرایط مختلف که ؟ می گیرد رشد و نمو آن فرق می کند و شرایط ؟؟ سرد گیاهی است یک سر و یک گیاه رشد نا محدود است یعنی رشد رویشی و زایشی با هم است. چون ذاتاً چند ساله است در مناطق سرد و نیمه سرد پس از برداشت از بین نمی رود تا زمانیکه شرایط مناسب است نمی میرد نوع جوانه زنی آن اپی ؟ است ریشه گیاه ریشه داریست و هودی دارد عمق ریشه حداکثر تا 2 متر و معمولاً بین cm 60-40 است و ریشه های جانبی نیز تحت شرایط آبیاری در عمق cm50-30 باقی می مانند. در شرایط دیم عمق نفوذ ریشه به 13 متر و یا بیشتر هم می رسد در شرایط خاک های خشک و شنی تقریباً ریشه هودی تر و طول ریشه زیاد ولی در شرایط مرطوب و خاک های سنگین ریشه تقریباً در سطح باقی می ماند معمولاً پوست ضخیم ترقوی تروقطورتر از پوست ساقه است.
ساقه اصلی در پنبه همانند ساقه اصلی سایر گیاهان دارای برگ و شاخه های جانبی است در پنبه معمولاً ساقه اصلی فاقد گل است.
پنبه پس از جوانه زنی حدود 1 ماه یا بیشتر پس از سبز شدن دارای 5-4 میان گره بدون انشعاب است پس از آن مرحله رشد سریع است که حدود 10 -9 هفته بعد از کاشت 10 -9 گره مشخص و حدود 6-5 ساقه گل دهنده روی ساقه اصلی مشاهده می شود رنگ پوست ساقه در زمان جوانی گیاه مایل به سبز یا قرمز و بعد از مدتی چوب پنبه ای شده و به رنگ قهوه ای مایل به زرد در می آید . (یا مایل به قرمز)
در هر گره ساقه و در زاویه داخلی هر برگ یک جوانه وجود دارد که می تواند بصورت شاخه رویشی یا زایشی رشد کند در ارقام دیرس از 7 گره به بعد شاخه های زایشی تولید می شود در بقیه از 3 گره به بعد رشد شاخه های زایشی بیشتر است از رویشی و شاخه های رویشی عمودی تر هستند و زایشی افقی تر است.
چه عواملی روی مکان تشکیل اولین شاخه زایشی روی شاخه اصلی تأثیر دارند؟
الف) گونه های مختلف ممکن است زود رس یا دیر رس باشد که در دیررس معمولاً در گره های بالاتر است.
ب) رقم زودرس یا دیر رس معمولاً ارقام رودرس در گره پایین تر تشکیل می شود .
ج) تراکم بوته که تراکم بالا محل تشکیل بالاتر می شود.
4) مدار مصرف نیتروژن و آب یا رطوبت هر چه نیتروژن و رطوبت بیشتر شاخه زایشی در بالاتر تشکیل می شود چون باعث تحریک رشد می شود.
5) آسیب به جوانه انتهایی که باعث تشکیل گل در شاخه های پائین تر می شود.
6) معمولاً در ارقام گونه های uplana که هست O.hirsatam بسته به شرایط محیطی معمولاً ؟ 7-5 شاخه زایشی تولید می شوند و حدود 22-18 شاخه زایشی بسته به شرایط مختلف تولید می کنند.
شاخه های زایشی میانی بیشترین تعدا گل را دارند و بالاترین مهم را در تشکیل عملکرد بوته دارند.
ارقام pima مثل G.barbaden اولین شاخه زایشی در گره های بالاتر است و گاهی در گره 1 بوجود می آید.نکته: در ارقام مختلف پنبه هیچ شاخه رویشی بالاتر از اولین شاخه زایشی تشکیل نمی شود.
نکته: هر چه مکان اولین شاخه رویشی به پائین بوته نزدیک باشد نسبت شاخه های زایشی به رویشی بیشتر خواهد بود گیاه نیز زودرس تر خواهد شد.
برگ:
برسی ساقه اصلی بصورت متناوب است نسبتاً بزرگ پنجه ای رویی ساقه اصلی قرار دارند. در کنار برگ اصلی (جوانه گل) یک زائیده کوتاه و برگ ها مانند به نام پروفیل وجود دارد که این پروفیل ممکن است تبدیل به یک شاخه زایشی کوتاه شود که تولید گل می کند ولی اغلب اوقات غیر فعال است بنابر این در روی شاخه زایشی در مقابل برگ تنها یک جوانه گل رشد می کند و تولید یک گل می کند و جز گیاهان گل آذین منفرد است.
اگر پروفیل فعال شود در محل یک گره دو عدد گل وجود دارد پهنک برگ دارای چندین بریدگی (7-5-3) است.
معمولاً روی هر شاخه حدود 8 برگ وجود دارد (در ارتباط با گل معمولاً 11-8 هفته بعد از کاشت گل ها ظاهر می شوند دوره گل دهی 60-45 روز است کاسه گل دارای 5 کاسبرگ نا منظم به هم چسبیده و جام گل هم از 5 گلبرگ تشکیل شده رنگ گل ها کرم سفید ، مایل به سفید، زرد و صورتی گل ها پس از تلقیع در پایان روز تغییر رنگ داده و روز بعد تقریباً قرمز رنگ می شوند و روز سوم همه گل ها می ریزند.
مادگی دارای 5-3 برچه است پرچم ها حدود 10 عدد هستند و رنگ گرده زرد است و پرچم ها به شکل لوله ای مادگی را احاطه می کنند. در هر برچه 12-8 تخمک وجود دارد در گرده افشانی و لقاح خود ؟ است و دگر ؟ به شرایط آب و هوا و فعالیت حشرات و گاهی به 25% می رسد. معمولاً دگر گشنی بین 25-6% است.
بنابر این خود پنبه خود گشن است.
گل آذین متعدد است در قاعده گل تعدادی براکته به نام براکته فراکاسبرگی که وظیفه حفاظت از جوانه گل و ارقامی که این براکته ها در زمان رسیدگی غوزه می ریزند ارقام مطلوب تری هستند چون اگر این براکته بماند تا زمان برداشت در هنگام برداشت باالیاف مخلوط شده پنبه تمیزی نخواهیم داشت.
میوه در پنبه بصورت کپسول یا غوزه است که تخمدان پس از تلقیح به سرعت رشد کرده . غوزه ها در زمان رسیدگی از محل اتصال بچه ها باز می شود و توده های پنبه همراه با دانه ظاهر می شود.
در داخل میوه یا غوزه پنبه الیاف و دانه های پنبه وجود دارد که دانه های پنبه را اصطلاحاً تخم پنبه و مجوع الیاف و دانه های داخل هر پنبه را وش گویند.
اندازه غوزه یک خصوصیت ژنتیکی است و اختصاص به رقم دارد و بنابر این همبستگی بین عملکرد یا تعدا غوزه بسیار زیاد است ولی همبستگی با اندازه غوزه کم است بنابر این گیاه از طریق تغییر در تعداد گل و غوزه خود را با شرایط محیطی تطبیق می دهد.
معمولاً ارقام دارای غوزه کوچک توانایی بیشتری در انطباق با شرایط محیطی داشته و ؟ عملکرد بیشتری دارد.
تعداد دانه در داخل هر خانه 6-3 و گاهی تا 9 عدد هم می رسد که در کل غوزه ممکن است بین 18-9 و حداکثر 45 عدد باشد.
دانه پنبه تخم مرغی به طول mm15-7 به رنگ قهوه ای تیره تا سیاه در سطح خارجی دانه رشته هایی از سلول های فیبرین ؟ که از تغییر شکل سلول های شبره تخمک حاصل می شود.
سلول های فیبری به دو دسته تقسیم می شوند . 1- الیاف ، 2- کرک (؟)
سطح خارجی نور در اغلب واریسته ها از کرک های ریزی پوشیده شده که به آن ؟ گویند عموماً به رنگ سفید و گاهی خاکستری و اندازه آن 2-5/0 میلی متر وقتی الیاف پنبه جدا می شود این ها می میرند.
مبداء الیاف ، الیاف که در داخل میوه یا کپسول است و از توسعه و رشد سول های اپیدرم تخمدان بوجود آمده تک سلولی هستند وجود 16 ساعت بل از باز شدن گل ها ابتدا در وسط chala (بن) چند سلول اپیدرم بزرگ و تبدیل به یک سلول می شوند که همان تار پنبه را بوجود می آورند که رشد آنها طولی است و به شکل مارپیچ در می آید رشد طولی تا 5 روز ادامه دارد و طول اصلی در مدت 20 روز تکمیل می شود و مبدا شروع به ضخیم شدن می کند. معمولاً طول الیاف بین 5-2 سانتیمتر و قط 30-20 میکرون است هر چه طویل تر و ظریف تر کیفیت پنبه بیشتر است.
الیاف پنبه 45-30 درصد وزن کل وش را تشکیل می دهد که به این درصد کیل وش گویند وزن هزار دانه وابسته به ارقام مختلف متفاوت است بین 170-70 گرم است. رقم های مختلف وزن های مختلف دارند. پوست دانه کلفت و ؟ است که حدوداً 30 – 25% وزن کل دانه را تشکیل می دهد دانه اگر کرک زدای شود حدود 120 گرم وزن هزار دانه آن می شود در شرایط مناسب نور تا 7 سال قوه ناحیه خود را حفظ می کند.
هر چه روغن بیشتر ماندگاری در داخل خاک کمتر است.
دانه بدن الیاف 70-60% ؟ دارد که این حدوداً 30-20% پروتئین است و 30-25% روغن است که در لپه های ذخیره شده پوسته 35-25% و کرک 10-5% است.نکته : بذرهایی که در شب های می رسند کیفیت رشدی کمتر دارند چون یک گیاه گرما دوست است.
نکته: دانه های درشت از لحاظ سهولت فرآیند جداسازی الیاف نسبت به دانه های ریز مطلوب ترند.
مراحل نمو پنبه یا متولوژی پنبه:
گیاه پنبه از لحاظ رشد یک یاه Indeterminate growth رشد نامحدود است و بطور همزمان تولید اندام های رویشی و زایشی می کند در روی یک بوته هم جوانه گل و غوزه های رسیده بطور همزمان است و تفکیک مراحل فتولوژیکی مشکل است و دوم مدیریت صحیح می تواند سبب دوم تعادل رشد رویشی با زایشی شود و یا مطلب ریزشی جوانه گل و یا میوه شود.
بنا بر این مراحل نمو به این صورت است:
1- مرحاه جوانه زدن و سبز شدن در صورتی مرحله یک شروع می شود که سبز شود و دیده شود (زمانیکه 50% دانه های کاشته شده سبز شود و از خاک خارج شده باشد) تا این مرحله حدود 50 واحد حرارتی نیاز دارد 15ْ= Tb و 30ْ=Tneax درجه است.
هر چند سریعتر واحد حرارتی را بگیرد سریعتر جاونه می زند که به هوای محیط مربوط است.
2- مرحله یک برگی : 50% بوته های مزرعه میان گره برگ اول قابل تشخیص بوده و طول آن حداقل 1 سانتیمتر رسیده باشد و پهنک برگ اول کاملاً باز و حداقل 2 سانتیمتر طول داشته باشد. میان گره زیر برگ اول و بالای گره لپه ای است. طول کل بوته 130 -60 سانتیمتر است ممکن است بزرگتر هم باشد


مقاله رایگان تأثیرات ورزش کوهنوردی بر روی بدن زنان word دارای 3 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله رایگان تأثیرات ورزش کوهنوردی بر روی بدن زنان word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله رایگان تأثیرات ورزش کوهنوردی بر روی بدن زنان word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله رایگان تأثیرات ورزش کوهنوردی بر روی بدن زنان word :
کوهنوردی برخلاف بسیاری از رشته های ورزشی دارای طیف و تنوع وسیعی می باشد؛ از کوهپیمایی ساده روزهای تعطیل تا هیمالیانوردی و درگیری با سنگ و یخ، که بر اساس نوع فعالیت کوهنوردی تاثیرات فیزیولوژیک و جسمی و روانی این ورزش بر افراد می تواند بسیار متنوع باشد.
در پزشکی کوهستان آنچه بیشتر مورد توجه قرار می گیرد تاثیر ارتفاع و فعالیت شدید در ارتفاعات بالا بر جسم و روان افراد می باشد که این تاثیرات در زنان با توجه به ویژگیهای خاص آنها بررسی می گردد.


مقاله استفاده از ارزیابی چرخه ی حیات برای مقایسه انتشار گازهای گلخانه ای نیروگاه های برق word دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله استفاده از ارزیابی چرخه ی حیات برای مقایسه انتشار گازهای گلخانه ای نیروگاه های برق word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده از ارزیابی چرخه ی حیات برای مقایسه انتشار گازهای گلخانه ای نیروگاه های برق word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله استفاده از ارزیابی چرخه ی حیات برای مقایسه انتشار گازهای گلخانه ای نیروگاه های برق word :
چکیده
نیروگاه های تولید برق اثرات محیط زیستی بسیاری دارند. این نیروگاه ها همراه با تولید برق، منبع تولید آلاینده هایی نظیر گازهای گلخانهای، ذرات معلق و ترکیبات فلزات سنگین می باشند. در این میان انتشار گازهای گلخانهای به عنوان یکی از نگرانی های عمده محیط زیستی در دستیابی به توسعه پایدار شناخته شده است. استفاده از روش ارزیابی چرخه حیات LCA)َ) به خوبی می تواند اثرات محیط زیستی کلیه مراحل تولید برق را مشخص کند. این ارزیابی باید شامل استخراج، فرآوری، انتقال سوخت، ساخت نیروگاه، تولید برق، دفع زائدات، نوسازی و تخریب نیروگاه پس از عمر مفید آن باشد. همچنین با استفاده از این ارزیابی می توان روش های مختلف تولید برق را از دیدگاه اثرات محیط زیستی با یکدیگر مقایسه نمود. این مطالعه تنها به بررسی انتشار گازهای گلخانه ای می پردازد، به عبارت دیگر در چارچوب ارزیابی چرخه حیات به صورت مروری انتشار گازهای گلخانه ای از نیروگاه های مختلف تولید برق (شامل نیروگاه های سوخت فسیلی، نیروگاه های هسته ای، نیروگاه های فتوولتائیک، نیروگاه های بادی و نیروگاه های برق آبی) را مقایسه می نماید. بر اساس نتایج به دست آمده بیشترین میزان انتشار گازهای گلخانهای مربوط به نیروگاه های حرارتی با سوخت فسیلی و کمترین میزان مربوط به نیروگاه های هسته ای می باشد. در این شرایط افزایش راندمان نیروگاه ها و استفاده از سوخت های پاک و افزایش سهم نیروگاه های تجدیدپذیر از جمله مهم ترین راهکارهای پیشنهادی هستند.
واژه های کلیدی
گازهای گلخانهای، ارزیابی چرخهی حیات، نیروگاه های برق، اثرات محیط زیستی
مقدمه
انتشار گازهای گلخانهای اثرات محیط زیستی بسیاری دارد از جمله: گرمایش جهانی1 و تغییر اقلیم2، برهم خوردن چرخهی هیدرولیکی(خشکسالی ها و سیلاب های شدید)، بالا رفتن سطح آب دریاها، برهم خوردن توازن گونه ها و مرگ جنگل ها. انتشار گازهای گلخانه ای در همه مراحل فناوری و چرخه سوخت آن نیاز به اندازه گیری دارد. انتشار گازهای گلخانه ای انسان ساخت در بیوسفر عامل اصلی تغییر اقلیم محسوب می شوند. تغییر اقلیم یک مشکل جهانی ناشی از اثرات متقابل و پیچیده ی بین فرآیندهای اقلیمی، محیط زیستی، اقتصادی، اجتماعی و فناوری، نیازمند درک مناسب انتشار گازهای گلخانه ای ناشی از نیروگاه های مختلف تولید برق با دیدگاه محیط زیستی می باشد.
تولید برق از مهمترین منابع انتشار گازهای گلخانه ای در سطح جهان می باشد. طبق محاسبات به عمل آمده، حدود 37/5درصد انتشار کربن در سطح جهان ناشی از فعالیت های تولید برق می باشد. کاهش انتشارگازهای گلخانه ای از بخش برق، مستلزم استفاده از الگوهای مختلف انرژی برای تولید برق می باشد. مقایسه میزان انتشار گازهای گلخانه ای از انواع فناوری های تولید برق، به انتخاب روش های مؤثر در کاهش انتشار گازهای گلخانه ای کمک می کند.[1]
برای اولین بار در دهه 1970، مطالعات ارزیابی و مقایسه گزینه های منابع انرژی بر اساس اثرات عمومی و بهداشت شغلی تولید برق انجام شد. پس از بحران نفت در سال 1972، بسیاری از کشورهای صنعتی به خصوص کشورهایی که به منابع انرژی فسیلی کمتری دسترسی داشتند، تحقیقاتی را برای توسعه منابع انرژی تجدیدپذیر آغاز نمودند.[2] بر اساس برآورد آژانس بین المللی انرژی در سال 2005، کل انتشار گازهای گلخانه ای کشور در بخش انرژی، انتشار فرار، فرآیندهای صنعتی، کشاورزی و سایر منابع معادل593,91 میلیون تن معادل دی اکسید کربن برآورد شده که سهم بخش انرژی در انتشار گازهای گلخانه ای در این سال برابر% 79,6 کل انتشار بوده است.[3]
ارزیابی چرخه حیات(LCA) 3 یک ارزیابی محیط زیستی از کلیه مراحل تولید یک محصول با در نظر گرفتن اثرات مهم محیط زیستی می باشد. در بخش تولید برق، ارزیابی باید شامل استخراج، فرآوری، انتقال سوخت، ساخت نیروگاه، تولید برق، دفع زائدات، نوسازی و تخریب نیروگاه پس از عمر آن باشد. اگرچه درعمل برخی مراحل مانند نوسازی و یا تخریب نیروگاه پس از عمر آن به طور جزئی بررسی نمی شوند.[2]
از آنجائیکه نیروگاه ها و فناوری های با راندمان بالاتر نسبت به نیروگاه های با راندمان پایین گران تر هستند و سوخت با ارزش حرارتی بالا، گران تر از سوخت های با ارزش حرارتی پایین می باشد، جای تعجب نیست که در کشورهایی که دارای میزان تولید ناخالص ملی(GDP) 4 بالاتری هستند، انتشار گازهای گلخانه ای مستقیم به نسبت کشورهایی با دارایی اقتصادی کمتر، پایین تر باشد. نکتهی نگران کننده در مورد ایران این است که بر خلاف بعضی کشورها مانند ژاپن، آلمان، کانادا و یا انگلستان که میزان انتشارشان در یک دوره ی حدود بیست ساله تقریبا ثابت بوده است، به طور دائم با افزایش انتشار گازهای گلخانهای مواجه بوده است.[4]
در این مطالعه سعی بر آن است تا در چارچوب ارزیابی چرخه حیات به صورت مروری انتشار گازهای گلخانه ای از نیروگاه های مختلف تولید برق (شامل نیروگاه های با سوخت فسیلی، نیروگاه های هسته ای، نیروگاه های فتوولتائیک، نیروگاه های بادی و نیروگاه های برق آبی) مقایسه شود.
مقایسه انواع اصلی نیروگاه های حرارتی در مصرف سوخت های فسیلی، تولید انرژی
گازهای گلخانهای یکی از عوامل آسیب رسان بر محیط زیست می باشند. یکی از عوامل مهم ایجاد گازهای گلخانهای تولید برق است که امروزه با روش های مختلفی در نیروگاه های متعددی تولید می شود. نیروگاه های حرارتی که برسه دسته ی (بخاری ،گازی، وسیکل ترکیبی)تقسیم می شوند و با سوخت های فسیلی همچون مازوت، گازوییل و گاز طبیعی درچرخه ی تولید وفن آوری مؤثرند اما از جهاتی برای شرایط اقلیمی ومحیط زیست مضر هستند و درایجاد گاز های گلخانهای بسیار تاثیر گذارند. نیروگاه های حرارتی در مراحل مختلف ساخت و بهره برداری دارای آلودگی های محیط زیستی هستند. برای نمونه در مرحله ساخت فعالیت های پاکتراشی محل احداث، گود برداری، تسطیح، زهکشی و لایروبی از عمده ترین اقدامات در این مرحله به شمار می آید.[5]
1 Global warming
2 Climate change
3 Life Cycle Assessment
4 Gross Domestic Product
اساس کار نیروگاه های حرارتی بر مبنای تبدیل انرژی حرارتی حاصل از احتراق سوختهای فسیلی به انرژی الکتریکی است. گازهای گرم حاصل از سوختن مواد در کوره با لوله های بویلر برخورد نموده و حرارت خود را از دست می دهند و باجذب حرارت حاصله، آب بویلر به بخار تبدیل شده و در لوله های سوپر هیتر گرم تر می شوند و پس از آن وارد توربین شده و باعث گردش پره های توربین می شوند. از آنجا که محور توربین و ژنراتور یکی است، روتور ژنراتور نیز به گردش در آمده و باعث ایجاد الکتریسیته می گردد. انرژی الکتریکی تولیدی توسط خطوط انتقال هوایی یا کابل زیر زمینی به محل های مصرف فرستاده می شود. نیروگاه های حرارتی در مراحل مختلف ساخت و بهره برداری دارای آلودگی های محیط زیستی هستند .برای نمونه در مرحله ساخت فعالیت های پاکتراشی محل احداث، گود برداری، تسطیح، زهکشی و لایروبی از عمده ترین اقدامات به شمار می آید .[6] مطابق تقسیم بندی زیر نیروگاه های حرارتی، انواع مختلفی دارند:
(1 نیروگاه بخاری
در این نوع نیروگاه انتقال انرژی توسط یک واسطه سیال (به شکل مایع و بخار ) صورت می گیرد. .[6] نیروگاه های بخاری موجود در کشور ایران معمولأ قابلیت استفاده از هرسه نوع سوخت (گازوییل ، نفت کوره و گاز طبیعی) را دارند. در این نوع از نیروگاه ها بطور متوسط برای تولید هر مگاوات ساعت برق در صورت استفاده از هر سه نوع سوخت، 201 متر مکعب گازوییل ،4 مکعب گاز طبیعی و 58 لیتر نفت کوره مصرف می شود. درصورتی که از دو نوع سوخت استفاده شود، 202 متر مکعب گازطبیعی و 59 لیتر نفت کوره و اگر تنها از گاز طبیعی استفاده نماید، برای تولید هر مگاو ات ساعت برق در حدود 300 متر مکعب گاز طبیعی مصرف خواهد شد.[7]
(2 نیروگاه گازی
در این نوع نیروگاه هوای محیط وارد کمپرسور شده و بعد از متراکم و گرم شدن وارد محفظه احتراق می شود. .[6] در نیروگاه های گازی از دو سوخت گازوییل و گاز طبیعی استفاده می شود . در این نوع نیروگاه ها برای تولید هرمگاوات ساعت برق حدود 55 لیتر گازوییل و 313 متر مکعب گاز طبیعی استفاده می شود و در صورت استفاده از یک نوع سوخت برای تولید هر مگاوات ساعت 450لیتر گازوییل و یا 380 متر مکعب گاز طبیعی سوزانده می شود.[7]
(3 نیروگاه سیکل ترکیبی
این نیروگاه ها نیز از دو نوع سوخت گاز طبیعی و گازوییل استفاده می کنند. در نیروگاه های سیکل ترکیبی برای تولید یک مگاوات ساعت برق در صورت استفاده از هردو نوع سوخت حدود 11 لیتر گازوییل و 208 متر مکعب گاز طبیعی مصرف می شود و اگر تنها از گاز طبیعی استفاده شود مقدار آن در حدود 210 متر مکعب خواهد بود.[7]


تحقیق نگاهی به جغرافیای انسانی ایران word دارای 36 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تحقیق نگاهی به جغرافیای انسانی ایران word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق نگاهی به جغرافیای انسانی ایران word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تحقیق نگاهی به جغرافیای انسانی ایران word :
بخشی از فهرست تحقیق نگاهی به جغرافیای انسانی ایران word
زندگى انسان در ایران
تحولات مرزهاى سیاسى ایران
مرزهاى کنونى ایران
مرزهاى ایران
قبل از مطالعه آغاز زندگى انسان در ایران احتیاج به شناسائى وضع جغرافیائى ایران در عهود و اعصار زمینشناسى Paleogeographie و چگونگى پراکندگى آبها و خاکها در آن قسمت که فعلاً سرزمین ایران است مىباشد. رجوع شود به زمینشناسى ایران در مبحث اول جغرافیاى طبیعى. گرچه حدود آبها و خاکها و اوضاع معرفهالارضى ایران در ادوار مختلف بهعلت عدم انجام مطالعات دیرینه شناسى کافى کاملاً مشخص نیست ولى تحقیقات معرفهالارضى انجام شده و شواهد و دلایل زیادى مسلم مىدارد که در تمام طول دوران اول زمینشناسى دریائى بهنام تتیس Tehtys تمامى آسیاى جنوب غربى منجمله ایران را مىساخته است. با توجه به عمر ادوار زمینشناسى مىتوان گفت که زندگى در دریاى تتیس حدود الى میلیون سال قبل ظهور یافته است. این دریا در تمامى دوران دوم زمینشناسى وجود داشته ولى حرکات کوهزائى دوران سوم به عمر این دریا خاتمه بخشیده است، برجستگىهاى شمالى و غربى ایران در اواخر این دوره ظاهر گشتهاند، گودالىهاى فعلى دریاى خزر و اورال که در گذشته بههم ارتباط داشتهاند هر یک بهصورت دریاچههاى مستقلى درآمدند. پیدایش نباتات دوران سوم (ائوسن) همچنین فسیلهاى برخى حیوانات در سرتاسر منطقه آسیاى مرکزى وجود حیات را در پایان دوره سوم مسلم مىسازد. در دوران چهارم زمینشناسى که دوره آن حدود یک میلیون سال تخمین زده شده است همهجا در آسیا و اروپا یخبندان بوده ولى در اواخر عهد چهارم یخها بهتدریج عقبنشینى کردهاند و شرایطى اقلیمى بهشکلى که بعد از دوران سوم دگرگون شد بهتدریج تغییر یافت و کره زمینرو به گرمى رفت و شرایط حیات انسانى مساعد گردید تا جائىکه عقیده علماءِ طبیعى و باستانشناسى با تکیه بر آثارى که بهدست آوردند بر این اصل است که انسان در دوران چهارم یعنى بعد از دوره یخبندان در روى زمین ظاهر شد و ظهور انسان را از مشخصات دوره چهارم مىدانند، چه تا پایان دوران سوم هیچگونه آثارى که به تحقیق دلیل بر وجود انسان باشد بهدست نیامد ولى در رسوبات اوایل چهارم شواهد یافت شد که وجود انسان را معلوم مىدارد و این تاریخ از پنجاه هزار سال قبل که خاتمه دوران یخبندان است تجاوز نمىکند و تحقیقات باستانشناسى نیز سابقه حیات انسانى را تا همین مدت یا کمى بیشتر در روى کره زمین مىداند. گرچه در اروپا در میان احجار رسوبى آثارى مانند قطعه سنگ تیز شده با دست یافتهاند که تعلق به دورههاى پیش از تاریخ مذکور دارد و شاید بر این اساس باشد که نژادشناسان و فسیلشناسان آغاز حیات بشرى را در حدود ، سال پیش از میلاد ذکر کردهاند ولى به تحقیق ثابت شد که این آثار انسان نیست بلکه از میمونهائى است که نسبت به انواع جنس خود بسیار زیرک و باهوش (جنس نزدیک به انسان) بودهاند. اولین آثارى که از انسان واقعى بهدست آمده مربوط به ، سال قبل است که متعلق به اروپاى غربى مخصوصاً فرانسه و اسپانیا مىباشد. و این آثار و اشیاء که قدیمىترین یادگار اجداد مردم کنونى بهشمار مىآیند عبارت است از سنگهاى تیز شده و استخوانهاى تراشیده شده و نقاشى روى در و دیوارهاى غارها. گرچه هنوز قسمت عمده آسیا و آفریقا از این نظر مورد مطالعه علمى تاریخ طبیعى قرار نگرفته است، خصوصاً در ایران که شناسائى مراحل زندگى بشرى چندان پیشرفتى نکرده نمىتوان بهطور قطع و یقین ظهور اولین طایفه انسان را در اروپاى غربى دانست ولى آنچه که مسلم است و مدارک و دلایل کافى نشان مىدهد مدارج اولیه تجمع انسانها را باید در ممالکى از اطراف آن درهها و جلگههاى حاصلخیز و تپهها وجود دارد کاوش کرد. در ایران از اینگونه نواحى و مناطق وجود دارد که مىتوان دامنههاى اطراف رشته کوههاى زاگرس و کوهپایههاى شمالى و جنوبى البرز خصوصاً حوزههاى داخلى را که سابقاً اقلیمى مساعدتر داشتهاند نام برد و با تحقیقاتى که بهعمل آمده وجود آثارى از زندگى انسانها در غالب این نواحى مسلم شده است و باستانشناسان در نقاطى که اکتشاف بهعمل آوردهاند به آثارى از انسان دست یافتهاند. قدیمىترین آثار بهدست آمده از زندگى انسانها در ایران تاکنون متعلق به حدود ، سال قبل از میلاد است، مردم این دوره غارنشین بوده و نوع معیشت آنان شکار حیوانات بوده است وجود تصاویرى از حیوانات و اشیاءِ قدیمى انسانها بر بدنه غارهاى مکشوفه در مناطق مختلف کشور خصوصاً مناطق غربى خاصه کرمانشاه مؤید این نظر است. پروفسور کارلتونکن Carleton Coon رئیس هیئت علمى دانشگاه پنسیلوانیا که در سال به ایران آمده تحقیقاتى در غار شکارچیان بیستون و در غار تمتمه و جالبتر در غار کمربند کیلومترى بهشهر مازندران انجام داده که تحقیقات وى نکات جالبى را درباره سابقه زندگى بشرى در ایران روشن ساخته است. در غار شکارچیان ابزارهائى از سنگ سیلیس و دندانهاى برخى حیوانات چون خوک و است و گاو وحشى بهدست آمده که فعلاً نسل آنها از بین رفته است. در غار کمربند پروفسور کارلتونکن به استخوانهاى زیادى از حیوان که آن را استخوان آهوان مىدانند برخورد نمود و معتقد است که ظاهراً ساکنین غار از گوشت این حیوان تغذیه مىکردند. مساکن مردم این عصر که به عصر حجر قدیم موصوف است غارها و یا حفرههائى در دل کوه بود که مدخل آنها با شاخههاى درختان یا پوست حیوانات پوشیده مىشد و حیات آنها به شکار و صید حیوانات متکى بوده است: مردم این دوره که موجودیت ناپایدار خود را وسیله شکار ادامه مىدادند

لیست کل یادداشت های این وبلاگ
دانلود مقاله Study of CO2 Injection for EOR (Enhanced Oil Recov
دانلود مقاله تاثیر خشکسالی در افزایش و کاهش افات و بیماریهای گی
دانلود مقاله RESTORATION OF AN OTTOMAN BATH IN GREECE pdf
دانلود مقاله شبیه سازی سه بعدی و بهبود رسانایی خروجی در ترانزیس
دانلود مقاله طرح کتابخانة الکترونیک سلامت pdf
دانلود مقاله تاثیر پلیمر کاتیونی در تشکیل گرانول هوازی در راکتو
[عناوین آرشیوشده]