درس و فراگیری دانش، مایه باروریشناخت است . [امام صادق علیه السلام]
 
دوشنبه 95 مرداد 25 , ساعت 2:57 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  تحقیق در مورد اتحاد ملی، انسجام اسلامی word دارای 18 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق در مورد اتحاد ملی، انسجام اسلامی word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق در مورد اتحاد ملی، انسجام اسلامی word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق در مورد اتحاد ملی، انسجام اسلامی word :

اتحاد ملی، انسجام اسلامی
مدت زیادی از آغاز سالی که عنوان زیبای «اتحاد ملی و انسجام اسلامی» را بر خود گرفته نمی گذرد. نام با شکوهی که در میان جهانیان بانگی رسا برداشت و اعلان نمود که:
چرا جنگ؟ چرا جدایی؟ چرا تفرقه؟ چرا تشتت؟
آیا نمی توان همدل بود؟ آیا نمی توان متحد شد؟ آیا نمی توان در صلح زندگی کرد؟
اگر چه انسان ها مختلفند لیکن انسانیت آنها ماهیتی است واحد، پس باید به سراغ نکته ای رفت که انسانیت انسان ها پذیرای آن باشد، نکته ای اصیل، پایدار و حقیقی که قابلیت و واجدیت ایجاد یک اتحاد واقعی را داشته باشد.

و آن نکته نیست مگر کلمه «توحید» و عبودیت خداوند یکتا.
خداوند تعالی خود نخستین منادی توحید بوده و هم او بندگان را به عبودیت خویش فرا خوانده است. آنجا که می فرماید:
«یا ایها الناس اعبدوا ربّکم الذی خلقکم و الذین من قبلکم لعلکم تتقون » (بقره/21)
ای انسان ها پروردگار خود را پرستش کنید، همان کسی که شما و پیشینیانتان را آفرید شاید که پارسا و متقی گردید.
خداوند بندگان را به اخلاص در عبودیت خود و دوری از مظاهر شرک و کفر و بت پرستی دعوت نموده است، این دعوت نخستین بار در فطرت و سرشت آدمیان، نقش گرفته و سپس انبیاء و فرستادگان خداوند، این ندا را در میان اقوام بشری تکرار کرده اند.

انسان ها در فطرت خود می یابند که: به میل خود پای به این جهان ننهاده اند و پدید آورنده ای آنان را پدید آورده. سراپا نیازند و صاحب اختیاری از برون، این نیاز و احتیاج را برآورده می سازد. گرسنه می شوند، غذایشان می دهد. خسته می شوند، به خوابشان می برد ، غمگین اند، شادشان می کند. شادند، در اندوهی ناشناخته فرو می برد. از جوانی به پیری و از قدرت به ضعف می گرایند.

بر بسیاری از احوالات خود تسلط و اختیاری ندارند، گویی گرداننده ای از بیرون آنها را اداره کرده و می گرداند.
او باید راه و رسم صحیح پرستش و عبودیت را می آموخت و در مسیر رسیدن به رضا و خرسندی پروردگارش حرکت کرده و از آنچه موجبات ناخرسندی وی را فراهم می آورد پرهیز نماید.
پس عقل حکم می کند که به جستجوی مرجعی برود، که ایشان را به راه و روشی که رضایت پروردگار را بدنبال داشته و از خشم و غضب او دور می دارد باخبر نماید. اینگونه عقل سلیم او را به فرستادگان خداوند می رساند و اطاعت و سر سپردگی از ایشان را بر خود لازم می شمرد.
قرآن کریم در آیه 25 سوره « هود » از نوح این منادی برجسته توحید چنین یاد کرده است:
«همانا ما نوح را به سوی قومش فرستادیم و او ایشان را مورد خطاب قرار داد که یقینا من برای شما بیم دهنده ای آشکار هستم و شما را بر این می خوانم که جز الله را عبودیت نکنید زیرا من از عذاب دردناک روز قیامت بر شما بیمناکم.»

دعوت نوح نهصد سال به طول انجامید و او طی این مدت صبورانه به تبیین فرمان خدا و تعلیم و تصحیح اندیشه های مردم پرداخت و برای اجرای دو هدف بزرگ مجاهده نمود :
نخست اینکه زنگارهای شرک و بت پرستی را از فطرت ها زدوده و ساحت ربویی خداوند را از مثل و مثال ها و شریک و مانند ها پاک و منزه نماید.
و دیگر اینکه دافع اختلافات مردم بود و عوامل اختلاف و تشتت و تفرقه و ضدیّت را از میان برداشته و انسجام و استحکام را جایگزین سازند. تا عبودیت در سیری آرام و فضایی مناسب و عاری از عوامل بازدارنده انجام پذیرد.
در طی این سال ها نوح با مردم خود تعاملات بسیاری داشته و این جدال و کشمکش سال ها به طول انجامید تا آنکه این مردم خود به تنگ آمده و اخطار دادند که :
«ای نوح تو این جدال را بی سبب پیش گرفته ای، اگر راست می گویی آن عذابی را که وعده کرده ای نشانمان داده و تکلیفمان را روشن نما.»
به نظر نمی رسید که از آن قوم دیگر کسی ایمان آورده و یا از کافران جز نسل کافر به دنیا بیاید.
پس ای نوح! در مقابل ما کشتی بساز و ما عذاب را نازل خواهیم کرد ؛ و اینگونه آن قائله را پایان بخشید .
و باز در آیه 50 در همین سوره، سخن از قوم عاد به میان آمده و اینکه پیامبرشان «هود» آنان را مورد خطاب قرار داده :
«ای قوم! «الله» را عبودیت نمایید که برای شما معبودی جز او نیست.»
در واقع او نیز دعوت خود را بر محور توحید و پرستش خداوند و ترک بت پرستی و شرک ادامه داد. و این بار نیز عذاب الهی صف کافران را از مؤمنین جدا نمود و به مؤمنین فرصتی داد که به دور از اختلاف و تشتت، در محیطی امن و آسوده به پرستش پروردگارشان پردازند.
این بار در آیه 61 از «صالح» سخن به میان می آید که بر قوم «ثمود» مبعوث گشته بود و او فرمود :
«ای قوم! « الله » را عبودیت نمایید که برای شما معبودی جز او نیست، اوست که شما را بر زمین آفرید و سر و سامان داد پس او را استغفار گفته و به سویش توبه کنید که پروردگار من نزدیک و اجابت کننده است.»
به روایت قرآن کریم، قوم صالح از او بینه و معجزه طلب نمودند و خداوند از کوه برایشان شتری بیرون آورد و آنان با کشتن آن حیوان، استحقاق خود را برای دریافت عذاب الهی به اثبات رسانیدند و قرآن می فرماید :
«پس چون آن فرمان قهر آمیز ما رسید، ما صالح و مؤمنان همراه او را به رحمت خویش نجات بخشیدیم و یقینا خداوند قدرتمند و صاحب عزت است و آنگاه ستمکاران را شبانگاه صیحه عذابی در گرفت و صبحگاهان در دیار خود خاموش گشته بودند.» (67 هود)
پس آنگاه از ابراهیم و لوط و شعیب و موسی (ع) سخن به میان آمده و اینکه هریک بر سر دعوت قوم خود زحمت ها کشیده و رنج بردند و نام «الله» را بلند نموده و هرگونه همتا و نظیر و شبه و شبیه را از محضر ربوبی او زدودند.
و چون عناد حق ناپذیران بالا گرفت، عذاب الهی به جولان ایشان پایان بخشیده و زمین چند صباحی برای عبادت آن امت آماده گردید.
• خداوند با شرح این آیات به پیامبر خود قوّت قلب داده و برای مؤمنین موعظه و پندی فراهم می آورد تا بدانند و یقین بدارند که این سنت ها و قوانین الهی همچنان بر آنچه خداوند در این سوره و دیگر سوره ها بیان می فرموده درسها و نکته های با ارزشی برای ما به همراه دارد که با توجه به آنها می توانیم وحدتی حقیقی و انسجامی پایدار را در اجتماعات بشری حاکم سازیم از جمله اینکه:

– هدف خداوند از خلقت، گسترش توحید و عبودیت است به آنگونه که او خود می خواهد و می پسندند. و این هدف محقق نخواهد گشت مگر در جامعه ای یکپارچه و در محیطی امن و بدور از هیاهوهای بشری.
• خداوند و فرستادگان او پیامبران و انبیاء الهی نخستین منادیان توحید و داوران اختلافات بشری بوده و امت خود را با فرا خواندن به توحید، به وحدت و یک پارچگی حقیقی می رساندند.
• در دعوت پیامبران برای ایجاد وحدت حقیقی و پایدار، ایمان به خداوند شرط اصلی و اساسی بوده ، لذا نوح پیشنهاد سران و ثروتمندان جامعه مبنی بر رها کردن و تاراندن مؤمنین فقیر از گرد خود را نپذیرفت و بعلاوه خداوند به پسر نوح اجازه ملحق شدن به کشتی نشینان را نداد و به نوح فرمود: اگر چه او پسر توست لیکن اهل تو نیست زیرا که ایمان و عبودیت پروردگار که شرط لازم پیوستن به توست را ندارد.

خداوند پس از نقل داستان انبیاء خود ، در این سوره کریمه به نکاتی اشاره و نتیجه گیری می نماید:

• آیه 101 هود : ما به هیچ یک از این اقوام ظلم ننمودیم و این خود آنها بودند که سبب پرستش معبودهای باطل که به جای «الله» قرار داده بودند ، مستحق عذاب گردیدند و این عذاب پایان نپذیرفته بلکه تا ابد ادامه دارد.

• پس شما نیز نباید رویه ی آنان را پیش بگیرید که در این صورت همچون ایشان سزاوار عذاب الهی خواهید گشت.
خداوند کریمه با بیان قصه این انبیاء الهی در قرآن کریم به آخرین فرستاده خود حضرت محمد (ص) دلگرمی داده و امت او را موعظه می نماید که سرپیچی از فرمان پیامبرتان شما را در معرض همان عذابی قرار خواهد داد که امت های پیشین به سبب ظلم خود به آن مبتلا گردیدند.

محمد (ص) و خاندان پاک او آخرین منادیان کلمه «الله» و بر پا دارندگان حق در جهان می باشند؛ این بزرگواران نه آنکه صرفا مبلّغ «توحید» در گیتی بوده ، که برتر از این ، خود رکن اساسی آن می باشند. کما اینکه در زیارت جامعه کبیره با عبارت «ارکانا لتوحیده» مورد خطاب قرار گرفته اند بعلاوه حضرت اباعبدالله الحسین (ع) در جمع یاران خود فرمود :
«ای مردم! حق جلّ ذکره – بندگانش را نیافریده مگر برای آنکه او را بشناسند و هنگامی که او را شناختند عبادتش می کنند و زمانی که او را عبادت کردند از پرستش غیر او بی نیاز می گردند ، مردی در بین یاران عرضه داشت : ای پسر رسول خدا (ص)! پدر و مادرم به فدای تو باد ، معرفت و شناخت خدا چیست؟

حضرت فرمودند : آن است که اهل هر عصر و زمانی امامی را که اطاعتش بر آنها واجب است بشناسند.» (علل اشرایع ج 1 ص 53)
آخرین یادگار این خاندان حضرت مهدی (عج) امروز رکن استوار و استوانه هستی در جهان بوده و اهل توحید، همچنان گرد شمع وجود ایشان حلقه زده اند و هم جهت با او به پرستش حق مشغولند.

و هم اوست که سرانجام، به فرمان الهی تفرقه و اختلافات بشری را پایان بخشیده و همه ی حق جویان عالم را بر کلمه توحید متفق خواهد ساخت. خداوند کریم در پایان سوره هود به وجود مبارک آن بزرگوار اشاره فرموده که:

 

«وانتظروا انّا منتظرون »
منتظر آمدنش باشید که ما نیز از منتظرانیم.
اتحاد ملی و انسجام اسلامی راه مقابله با گسترش سفره بحران در ایران است
تهران- ایسکانیوز: انجمن روزنامه‌نگاران مسلمان با صدور بیانیه‌ای تاکید کرد: نامگذاری سال 86 به نام سال اتحاد ملی و انسجام اسلامی ،جهت مقابله با توطئه اخیر دشمن در گسترش سفره بحران در ایران انجام شده است.

به گزارش روز یکشنبه گروه سیاسی ایسکانیوز ، این انجمن در بیانیه خود آورده است: طلیعه سال 1386 که مقارن با میلاد مسعود فخر کائنات حضرت محمد مصطفی (ص) و بنیانگذار فقه جعفری امام جعفر صادق (ع) شده را به فال نیک گرفته و امیدواریم سالی که به “اتحاد ملی و انسجام اسلامی” مزین شده، سالی سراسر عزت و بهروزی برای ملت سرافراز ایران اسلامی باشد.

در ادامه این بیانیه آمده است: پیام‌های نوروزی مقام معظم رهبری که از سال 1369، در نخستین لحظات حلول سال نو، خطاب به مردم و مسئولان کشور ایراد می‌شود، آئینه تمام نمایی از مطالبات فقیهی جامع‌الشرایط در روند اداره نظام اسلامی است.
انجمن روزنامه‌نگاران مسلمان در ادامه بیانیه تاکید کرده است: در این میان، نامگذاری سال‌ها با عناوینی چون

رفتار علوی، انضباط اجتماعی و وجدان کاری، سال امام خمینی (ره)، نهضت خدمت‌رسانی به مردم و پاسخگویی مسئولان، همبستگی ملی و مشارکت عمومی، سال رسول اعظم (ص) و سال اتحاد ملی و انسجام اسلامی، برخاسته از نیازهای استراتژیک کشور است که جهت‌گیری‌ها و سیاستگذاری‌های کلان نظام اسلامی را مشخص می‌سازد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
دوشنبه 95 مرداد 25 , ساعت 2:57 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله اتم چیست word دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اتم چیست word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اتم چیست word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اتم چیست word :

اتم چیست

اتم کوچکترین واحد تشکیل دهنده یک عنصر شیمیایی است که خو

اص منحصر به فرد آن عنصر را حفظ می‌کند. تعریف دیگری آن را به عنوان کوچکترین واحدی در نظر میگیرد که ماده را میتوان به آن تقسیم کرد بدون اینکه اجزاء بارداری از آن خارج شود.[2] اتم ابری الکترونی، تشکیل‌شده از الکترون‌ها با بار الکتریکی منفی، که هستهاتمرااحاطهکرده‌است. هسته نیز خود از پروتون که دارای بار مثبت است و نوترون که از لحاظ الکتریکی

خنثی است تشکیل شده است. زمانی که تعداد پروتون‌ها و الکترون‌های اتم با هم برابر هستند اتم از نظر الکتریکی در حالت خنثی یا متعادل قرار دارد در غیر این صورت آن را یون می‌نامند که می‌تواند دارای بار الکتریکی مثبت یا منفی باشد. اتم‌ها با توجه به تعداد پروتون‌ها و نوترون‌های آنها طبقه‌بندی می‌شوند. تعداد پروتون‌های اتم مشخص کننده نوع عنصر شیمی

ایی و تعداد نوترون‌ها مشخص‌کننده ایزوتوپ عنصر است. [3]
نظریه فیزیک کوانتم تصویر پیچیده ای از اتم ارائه میدهد و این پیچیدگی دانشمندان را مجبور میکند که جهت توصیف خواص اتم بجای یک تصویر متوسل به تصاویر شهو

دی متفاوتی از اتم شوند. بعضی وقت ها مناسب است که به الکترون به عنوان یک ذره متحرک به دور هسته نگاه کرد و گاهی مناسب است به آنها عنوان ذراتی که در امواجی با موقعیت ثابت در اطراف هسته (مدار: orbits) توزیع شده اند نگاه کرد. ساختار مدار ها تا حد بسیار زیادی روی رفتار اتم تأثیر گذارده و خواص شیمیایی یک ماده توسط نحوه دسته بندی این مدار ها معین میشود.

این کلمه ، از کلمه یونانی atomos ، غیر قابل تقسیم ، که از a- ، بمعنی غیر و tomos، بمعنی برش ، ساخته شده است. معمولا به معنای اتم‌های شیمیایی یعن

ی اساسی‌ترین اجزاء مولکول‌ها و مواد ساده می‌باشد.
از مدتها قبل ،انسان می داند که تمام مواد از ذرات بنیادی یا عناصر شیمیایی ساخته شده اند. از میان این مواد،مثلاً می توان از اکسیژن ،گوگرد ،و آهن نام برد .کوچکترین ذره آهن ،یک اتم آهن و کوچکترین ذره گوگرد ،یک اتم گوگرد نامیده می شود .
آهن خالص فقط دارای اتمهای آهن است و گوگرد خالصل نیز فقط اتمهای گوگرد دارد . اتمها جرمهای گوناگونی دارند .سبکترین آنها اتم هیدوژن است .
اتمهای آهن بسیار سنگینتر از هیدروژن و اتمهای “اورانیم” از اتمهای آهن سنگینترند ،یعنی جرمشان بیشتر ایت .واژه اتم ،از بان یونانی گرفته شده و معنای آن در واقع “ناکسستنی” یا “تقسیم ناپذیر” است .
امروزه ما می دانیم که امها را هم می توان به اجزاء کوچکتر تقسیم کرد.ولی به هر حال ،اگر مثلاً یک اتم آهن را درهم بشکنیم ،اجزاء شکسته شده ،و دیگر آهن نسیتند و خصوصیات آهن را ندارند به این دلیل است که در بسیاری از کتابهای شیمی تعریف زیر در باره واژه “اتم” آورده شده است :
“یک اتم کوچکترین سنگ بنای یک عنصرشیمیایی است که کلیه خصوصیات ویژه آن عنصر را دارا بوده و در صورت تقسیم آن به اجزاء کوچکتر ،این خصوصیات را از دست خواهد داد “.
اتمها در مقایسه با کلیه چیزهایی که ما در زندگی معمولی خود با آنها برخورد می کنیم ،خیلی خیلی کوچک هستند .قطر یک اتم تقریباً سانتیمتر یا 8 – 10×1 سانتیمتراست . با ذکر یک مثال می توان پی برد که اتمها چقدر کوچک هستند :
برروی کره زمین تقریباً 5 میلیارد نفر زندگی می کنند. اگر هر نفر را یک اتم حساب کنیم و با این اتمها یک زنجیر بسازیم طول این زنجیر به زحمت 50

سانتیمتر خواهد شد .
مولکول چیست؟ اتمها می توانند برای ایجاد ذرات بزرگنر با یکدیگر پیوند پیدا کنند و به اصطلاح “مولکولها ” را تشکیل دهند.به عنوان مثال ،دو اتم اکسیژن با یکدیگر تشکیل یک مولکول اکسیژن را می دهند. در طبیعت اغلب اوقات اتفاق می افتد

که امهای عناصر مختلف به صورت مولکول با یکدیگر اتحاد می یابند .
یکی از معروفترین این اتحادها مولکول آب است . که ازیک اتم اکسیژن و دو اتم هیدوژن تشکیل شده است . یک مولکول آمونیاک ،یک اتم نیتروژن وسه اتم هیدوژن دارد .
آب و آمونیاک برخلاف اکسیژن و کربن عناصر شیمیایی نیستند بلکه ترکیبات شیمیایی از عناصر متقاوت هستند .کوچکترین ذره چنین ترکیبی مولکول نامیده می شود .چنانچه یک مولکول آب را تجزیه کنیم خصوصیات آب از دست می رود و فقط ذرات تشکیل دهنده آن یعنی هیدروژن و اکسیژن باقی می مانند که خصوصیاتی کاملاً متفاوت با آب دراند .
مولکولهانیز مثل اتمها به طرز غیرقابل تصوری کوچک هستند دریک لیوان ـآب معمولی تقریباً 6000000000000000000000000 یا 24 10×6 مولکول آب وجود دارد . اگر این لوان آب را به میزان مساوی بر روی تمام اقیانوسها و دریاهای کره زمین پخش کنیم درهر لیتر از آب دریاها ،چندین هزار مولکول از آب لیوان وجود خواهد داشت .
ساختار اتم چیست ؟ تقریباً 75سال پیش “ارنست رادر فورد ” در انگلستان مطلبی را کشف کرد که فیزیک اتمی جدید را نبیان گذارد . اما اکنون به این مطلب می پردازیم .این فیزیکدان بریتانیایی یک ورق نازک طلایی را مورد اصابت ذرات آلفا قرار داد تا در ون اتمها را شناسایی کند .
اگر مواد در یک چنین ورق فلزی بطور متناسب و یکنواخت پخش بودند ذرات آلفا درهمان مسیر پرواز خود به حرکت ادامه می دادند،اگر چه در این حالت کمی از سرعت ذرات آلفا کاسته می شد. تمام “ذرات آلفا” تقریباً به همین شکل رفتار کردند .البته تعداد کمی نیز کاملاً از مسیر خود منحرف شدند درست مثل اینکه به یک گلوله کوچک اما خیلی سنگین برخورد کرده باشند “رادرفورد ” از این آزمایش چنین نتیجه گیری کرد که تقریبا تمام جرم اتم طلا در یک هسته بسیار کوچک وناچیز تمرکز یافته است .
هسته اتم کشف شده بود.امروز ه ما د

قیقاً می دانیم ساختار اتم چیست .”اتم مانندیک منظومه شمسی کوچک است “. در مرکز اتم یک هسته بسیار کوچک قرار دارد که از نظر الکتریکی دارای با ر مثبت است و تقریباً تمام جرم اتم را تشکیل می دهد به دور این هسته ذرات کوچک و بسیار سبکی که دارای بار الکتریکی منفی هستند یعنی الکترونها در حرکت هستند.
اتمها ی سنگین تر ین فلزات در وقاع د

ارای “ساختمانی اسفنجی ” هستند و تقریبا فقط از فضای خالی تشکیل شده اند اگر هسته اتم را به برزگی یک گیلاس فرض کنیم ،ساختمان اتم با مدارهای اکترونی خود تقریبا به بزرگی “کلیسای دم ” در شهر کلن خواهد بود .
قطر هستهه اتم تقریبا برابر سانتیمتر یا 12- 10سانتیمتر می باشد به عبارت دیگر 100میلیارد هسته اتم درکنار هم زنجیری به طول یک میلیمترخواهند ساخت .
ساده ترین اتم هیدروژن است . دراین اتم فقط یک الکترون به دور هسته بسیار کوچکی می گردد . در شرایط عادی این اکترون فقط پنج میلیارددم سانتیمتر یا 9- 10×5 سانتیمتر از هسته فاصله دارد .اما این الکترون می تواند روی مدارهای دور تری نسیت به هسته نیز قرار گیرد و در اینجاست که متاسفانه و جه تشابه بین اتم و منظومه شمسی از بین می رود .
حرکت الکترون فقط روی مدارهای ویژه و معین یا به عبارت دیگر”تراز انرژی ” مشخصی امکان پذیر می بادش در حالی که سیاره ها در هر فاصله دلخواهی از خورشید می توانند حرکت کنند مثلا اگریک الکترون از یک مدار داخلی یا به عبارت دیگراز یکتراز پر انرژی تر به یک مدارداخلی یا یک تراز کم انرژی تر منتقل شود مقدار انرژی به شکل یک ذره یا “کوانت نوری ” یا “فوتون” رها می وشد چون فقط مدارها یا ترازهای انرژی کاملاً معینی و

جود دارد در نتیجه فقط ذره های نوری یا انرژی کاملاً معینی نیز منتشر خواهند شد و به عبارت دیگردرنمودار موجی طول موجهای کاملا معینی پدیدار می شوند که انسان ار روی آنها می تواند درتمام کیهان یک انم هیدروژن را باز شناسایی کند.
این مطلب برای سایر عناصر شیمیایی نیزصادق است زیر بنای علم “طیف نگاری و طیف شناسی ” می باشد که به کمک آن مثلا می توان تشخیص داد چه نوع اتمهایی در آتمسفر خورشید وجود دارند .
مواد متنوعی که روزانه در آزمایش و تجربه با آن روبه رو هستیم، متشکل از اتم‌های گسسته است. وجود چنین ذراتی برای اولین بار توسط فیل

سوفان یونانی مانند دموکریتوس (Democritus) ، لئوسیپوس (Leucippus) و اپیکورینز (Epicureanism) ولی بدون ارائه یک راه حل واقعی برای اثبات آن ، پیشنهاد شد. سپس این مفهوم مسکوت ماند تا زمانیکه در قرن 18 راجر بسکوویچ (Rudjer Boscovich) آنرا احیاء نمود و بعد از آن توسط جان دالتون (John Dalton) در شیمی بکار برده شد.
راجر بوسویچ نظریه خود را بر مبنای مکانیک نیوتنی قرارداد و آنرا در سال 1758 تحت عنوان:
Theoria philosophiae naturalis redacta ad unicam legem virium in natura existentium
چاپ نمود.

براساس نظریه بوسویچ ، اتمها نقاط بی‌اسکلتی هستند که بسته به فاصله آنها از یکدیگر ، نیروهای جذب کننده و دفع کننده بر یکدیگر وارد می‌کنند. جان دالتون از نظریه اتمی برای توضیح چگونگی ترکیب گازها در نسبتهای ساده ، استفاده نمود. در اثر تلاش آمندو آواگادرو (Amendo Avogadro) در قرن 19، دانشمندان توانستند تفاوت میان اتم‌ها و مولکول‌ها را درک نمایند. در عصر مدرن ، اتم‌ها ، بصورت تجربی مشاهده شدند.
اندازه اتم
اتم‌ها ، از طرق ساده ، قابل تفکیک نیستند، اما باور امروزه بر این است که اتم از ذرات کوچکتری تشکیل شده است. قطر یک اتم ، معمولا میان 10pm تا 100pm متفاوت است.
ذرات درونی اتم
در آزمایش‌ها مشخص گردید که اتم‌ها نیز خود از ذرات کوچکتری ساخته شده‌اند. در مرکز یک هسته کوچک مرکزی مثبت متشکل از ذرات هسته‌ای ( پروتون‌ها و نوترون‌ها ) و بقیه اتم فقط از پوسته‌های متموج الکترون تشکیل شده است. معمولا اتم‌های با تعداد مساوی الکترون و پروتون ، از نظر الکتریکی خنثی هستند.
طبقه‌بندی اتم‌ها
اتم‌ها عموما برحسب عدد اتمی که متناسب با تعداد پروتون‌های آن اتم می‌باشد، طبقه‌بندی می‌شوند. برای مثال ، اتم های کربن اتم‌هایی هستند که دارای شش پروتون می‌باشند. تمام اتم‌های با عدد اتمی مشابه ، دارای خصوصیات فیزیکی متنوع یکسان بوده و واکنش شیمیایی یکسان از خود نشان می‌دهند. انواع گوناگون اتم‌ها در جدول تناوبی لیست شده‌اند.
اتم‌های دارای عدد اتمی یکسان اما با جرم اتمی متفاوت (بعلت تعداد متفاوت نوترون‌های آنها) ، ایزوتوپ نامیده می‌شوند.
ساده‌ترین اتم

ساده‌ترین اتم ، اتم هیدروژن است که عدد اتمی یک دارد و دارای یک پروتون و یک الکترون می‌باشد. این اتم در بررسی موضوعات علمی ، خصوصا در اوایل شکل‌گیری نظریه کوانتوم ، بسیار مورد علاقه بوده است.
واکنش شیمیایی اتم‌ها

واکنش شیمیایی اتم‌ها بطور عمده‌ای وابسته به اثرات متقابل میان الکترون‌های آن می‌باشد. خصوصا الکترون‌هایی که در خارجی‌ترین لایه اتمی قرار دارند، به نام الکترون‌های ظرفیتی ، بیشترین اثر را در واکنش‌های شیمیایی نشان می‌دهند. الکترون‌های مرکزی (یعنی آنهایی که در لایه خارجی نیستند) نیز موثر می‌باشند، ولی بعلت وجود بار مثبت هسته اتمی ، نقش ثانوی دارند.

پیوند میان اتم‌ها
اتم‌ها تمایل زیادی به تکمیل لایه الکترونی خارجی خود و (یا تخلیه کامل آن) دارند. لایه خارجی هیدروژن و هلیم جای دو الکترون و در همه اتمهای دیگر طرفیت هشت الکترون را دارند. این عمل با استفاده مشترک از الکترونهای اتم‌های مجاور و یا با جدا کردن کامل الکترون‌ها از اتمهای دیگر فراهم می‌شود. هنگامیکه الکترونها در مشارکت اتمها قرار می گیرند، یک پیوند کووالانسی میان دو اتم تشکیل می‌گردد. پیوندهای کووالانسی قویترین نوع پیوندهای اتمی می‌باشند.
یون
هنگامیکه بوسیله اتم ، یک یا چند الکترون از یک اتم دیگر جدا می‌گردد، یون‌ها ایجاد می‌شوند. یون‌ها اتم‌هایی هستند که بعلت عدم تساوی تعداد پروتو ن‌ها و الکترون‌ها ، دارای بار الکتریکی ویژه می‌شوند. یون‌هایی که الکترون‌ها را برمی‌دارند، آنیون (anion) نامیده شده و بار منفی دارند. اتمی که الکترون‌ها را از دست می‌دهد کاتیون (cation) نامیده شده و بار مثبت دارد.
پیوند یونی
کاتیون‌ها و آنیون‌ها بعلت نیروی کولمبیک (coulombic) میان بارهای مثبت و منفی ، یکدیگر را جذب می‌نمایند. این جذب پیوند یونی نامیده می‌شود و از پیوند کووالانسی ضعیفتر است
مرز مابین انواع پیوندها
همانطور که بیان گردید، پیوند کوالانسی در حالتی ایجاد میشود که در آن الکترون‌ها بطور یکسان میان اتمها به اشتراک گذارده می‌شوند، درحالیکه پیوند یونی در حالی ایجاد می‌گردد که الکترون‌ها کاملا در انحصار آنیون قرار می‌گیرند. بجز در موارد محدودی از حالتهای خیلی نادر ، هیچکدام از این توصیف‌ها کاملا دقیق نیست. در

 

بیشتر موارد پیوندهای کووالانسی ، الکترون‌ها بطور نامساوی به اشتراک گذارده میشوند، بطوریکه زمان بیشتری را صرف گردش بدور اتم‌های با بار الکتریکی منفی‌تر می‌کنند که منجر به ایجاد پیوند کووالانسی با بعضی از خواص یونی می‌گردد بطور مشابهی ، در پیوندهای یونی ، الکترون‌ها اغلب در مقاطع کوچکی از زمان بدور اتم با بار الکتریکی مثبت‌تر می‌چرخند که باعث ایجاد بعضی از خواص کووالانسی در پیوند یونی می‌گردد.

a

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
دوشنبه 95 مرداد 25 , ساعت 2:57 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله در مورد Data Warehouse برای سازمانها word دارای 41 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله در مورد Data Warehouse برای سازمانها word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله در مورد Data Warehouse برای سازمانها word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله در مورد Data Warehouse برای سازمانها word :

برای سازمانها

در حالی که عمر کوتاهی از استفاده از Database بعنوان بستری برای داده ها جهت انجام آنالیزهای پیچیده می گذرد، ولی نیاز به اینگونه عملیات از دیرزمانی احساس می شده و ابزار Database نیز در اینمورد از ارجحیت خاصی برخوردار گردیده اند. پاسخ به سؤالاتی نظیر What – If ، شبیه سازمانهای عملیات مهم مانند معرفی یک محصول جدید، یا تعیین پر سودترین محصولات، همگی از نیازهای اصلی کسب و کار بشمار آمده و ایجاد Data warehouse به کمک کامپیوتر جهت حل اینگونه مسایل کمک بسیار بزرگی کرده است.

در واقع کامپیوتر جهت حل مسایل پیچیده آنالیز داده ها، از سالهای 1950 مورد استفاده بوده اند و اساساً ماهیت مسایلی که توسط Data warehouse حل می شود، در این پنچ دهه تفاوتی نکرده است. انجام عملیات مختلف بر روی اعداد برای بدست آوردن نتایج گوناگون، عملیات Aggregation روی داده های هر مجموعه و آنالیز واریانس داده ها، جدید بشمار نمی آیند.

Expert Systems & Decision Support Systems
چنانچه به مسیر تحول داده ها توجه شود، الگوی واضحی از طرز استفاده آنها در Data Warehouse های حتی پیچیده دیده می شود. عامل مهمی که در این مسیر بسیار تغییر یافته است سرعت می باشد، سرعتی که با آن برای سؤالات پاسخی ایجاد می گردد. از سالهای 1975 تا 1990 برای مدیران برنامه ریزی استراتژیک، ساعتهای طولانی منتظر ماندن برای دریافت پاسخ امری عادی بشمار می آمد. امروزه Warehouse های Decision Support امکان ایجاد پاسخ برای انواع Query (پرس و جوها) را حتی برای کاربر نهایی در کمترین زمان ممکن (کسری از ثانیه) دارا می باشد. بنا به ماهیت سوالات مطروحه در صنعت امروز و حساسیت پاسخگو

یی، نیاز به سرعت در پاسخگویی بسیار احساس می شود.
با ایجاد یک شبیه سازی و یا طرح What – If از سوی کاربر Data Warehouse ، غالباً پاسخ به یک سؤال منجر به طرح سوالات دیگر خواهد شد و عامل زمان در این امر نقش مؤثری دارا می باشد.
Expert Systems & Data Warehouse
Expert System در دنیای کامپیوتر واژه ای است که برای هر برنامه حاوی عبارت IF مورد استفاده قرار می گیرد. بطور کلی یک سیستم خبره با Expert System پروسس ساخته یافته تصمیم گیری در ذهن بشر را مدل داده و آنرا به شرایط دنیای واقعی می رساند.
هر پروسس Decision Making قوانین یا Rule هایی در I

nterface engine دارند. Interface Engine جهت بکار انداختن اجزای جمع آوری اطلاعات یک سیستم که نهایتاً به راه حل مساله خواهند رسید، مورد استفاده می باشد. در واقع سیستم خبره تصمیمی برای کاربر می گیرد، در حالی که سیستم Decision Making تصمیمی را بهمراه کاربر می گیرد. سیستم خبره هیچ امکاناتی برای دخالت انسان در پروسس تصمیم گیری فراهم نمی کند. بسیاری تصمیم گیریهای واقعی در دنیای مدیریت نیازی به دخالت انسانی ندارد و Data Warehous قادر به تأمین پاسخ بدون دخالت کاربر می باشد. یعنی با وجود Data Warehouse کامپیوتر قادر به تولید گزارشات روزانه مورد نیاز بطور اتوماتیک می باشد.

هم چنین یک سیستم DSS ، داده ها را طوری aggregate اولیه می نماید که مدیریت قادر به نگرشی کلی و نتیجه گیری می گردد. در DSS ها، هر قدر میزان aggregate در داده ها بالاتر بوده، قدرت تصمیم گیری و پیش بینی انسان بیشتر است.
Decision Support Systems & Data Warehouse
معمولاً Dss ها بعنوان نوعی از Data Warehouse هایی مطرح گشته که با حل مسایل نیمه ساختار یافته سرو کار دارد. بعبارتی دیگر مساله هر دو جز ساختار یافته و نیافته را دارا بوده و جز ساختار نیافته نیاز به دخالت انسانی داشته و ارتباط انسان با DSS را ایجاب می نماید.
اجزای ساختار یافته یک DSS ، قوانین تصمیم گیری یا Decision Rules ذخیره شده بعنوان سیستم پردازش مسایل می باشند و جز دیگر به انسان واگذار می شود. مثالهایی از مسایل نیمه ساختار یافته : انتخاب یک سایت برای کارخانه، و یا انتخاب سبد سهام (Stock Portfolio ).
در تکنولوژی Decision Support بسیاری عملیات نیاز به دخالت انسانی دارد مثل انتخاب سایت که اجزا ساختار یافته و نیافته را با هم دارد. عوامل و قوانینی براحتی قابل اندازه گیری بوده و در سیستم Database نگهداری می شوند و این به کاربر سیستم امکان ایجاد سناریوی What – If را می دهد. با اینحال وجود اجزای ساختار یافته، ساختار یافتگی کلی پروسس تصمیم گیری را تضمین نمی نماید.
یک سیستم DSS این مشخصات را دارد :
• یک مسأله اتفاق نیافتاده برای حل موجود است.
• دادن ورودی توسط انسان لازم است.
• مدلی برای تست فرضیات Hypothesis test موجود است.
• انجام Query های خاص امکانپذیر است (در پی انجام درخواستهای مکرر در سیستم از Database ، هر پاسخ Query منجر به Query دیگری خواهد شد، چون منظور از این Query ها ایجاد Query بدون شکلی خاص برای اطلاعات موجود جهت تصمیم گیری است، زمانهای پاسخگویی بسیار با اهمیت اند)

• ممکن است بیش از یک پاسخ قابل قبول بوجود بیاید.
• منابع خارجی از داده ها نیز مورد استفاده قرار می گیرند.
همچنین DSS ها به کاربران امکان ایجاد سناریوی What – If را میدهند. اینها اساساً ابزارهای مدل دهنده ای هستند که به کاربر امکان تعریف محیط و شبیه سازی رفتار آن محیط در صورت بروز تغییرات را میدهند.
انواع خروجی های سیستم Decision Support عبارتند از :
• (Management Information System) MIS ، شامل پیش بینی ها و گزارشات استاندارد
• تست فرضیات (Hypothesis Tests ) ، شامل تمامی سوالات متوالی که هر پاسخ منجر به طرح سوالات بعدی می شود.
• ساخت مدل، ایجاد مدل و تأیید رفتار آن در برابر داده های historical در Data Warehouse مدلهای پیش بینی کننده، جهت پیش بینی رفتارها بر اساس عوامل historical مورد استفاده قرار می گیرند.
• کشف جریانهای ناشناخته، مثلاً علت فروش بالای یک محصول در منطقه ای خاص. ابزار داده کاوی Data Minig پاسخگوی اینگونه سوالات، حتی در حالاتی که سوالی خاص مطرح نشده باشد، می باشد.
DSS ها به کاربر امکان کنترل پروسس تصمیم گیری را داده، قوانین تصمیم گیری شخص وی را با دخالت فکری او بکار می گیرند. با این وجود امکان بکارگیری هوش مصنوعی Artificial Intelligence جهت مدیریت قسمت انسانی قضیه، قابل بررسی است.
Life Cycle در Data warehouse
بطور کلی تمامی پروژه ها شامل پنج مرحله اصلی می باشند :
امکان سنجی (Feasibility Study) ، آنالیز (Analysis Stage) ، طراحی (System Design) ، پیاده سازی (Implementation) ، نگهداری (Ongoing Maintenance).
پروژه های Data Warehouse نیز از این قاعده مستثنی نبوده، ولی اهداف و نتایج هر فاز کمی متفاوت می باشند :
• فاز اول، امکان سنجی : یک آنالیز سود و زیان بوده که هزینه و سودهای واقعی را برای Data

Warehouse قابل اندازه گیری و محاسبه می نماید. در این مرحله سود و زیانهای احتمالی که فعلاً وجود خارجی ندارند، نیز مطرح خواهند شد. هدف این مرحله تصمیم گیری برای اجرای پروژه Data Warehouse می باشد. فعالیت ها شامل آنالیز امکانات اقتصادی و تکنولوژیکی، با تمرکز بر روی شناسایی تمامی هزینه ها و سودهای ممکن در پروژه Data Warehouse می باشد.
• فاز دوم، آنالیز سیستم : یک تشریح منطقی از منابع داده ها برای Warehouse ، آنالیز استخراج Data Warehouse شدیداً محور بر روی داده ها بوده و با تعریف Interface سیستم سروکاری ندارد. در مقایسه با پیاده سازی، فاز آنالیز نیاز به میزان کمتری از تخصص دارد و این بدلیل بی صبری مدیران و ظهور Case Tools های جدید می باشد. معماری انعطاف پذیر، تغییر ساختار Data base را در صورت حذف مواردی از داده ها در طول فاز آنالیز، بسیار راحت کرده است.
• فاز سوم، طراحی سیستم : پیاده سازی فیزیکی مدل منطقی داده ها بوده که در فاز آنالیز سیستم توسعه یافته است و شامل طراحی Warehouse ، مشخصات برای ابراز استخراج داده ها، پروسس های بالا آوردن داده ها و متدهای دست یابی به Warehouse است. در این مقطع مستندات منطقی به ساختار فیزیکی تغییر شکل می یابند. برای طراحی Database ، ایجاد مدل Entity / Relation ، و تعیین تکنیکهای مناسب ذخیره سازی داده ها و استفاده از ایندکسهای مناسب ایجادب می گردد.
• فاز چهارم ، پیاده سازی : در این فاز Warehouse ساخته شده و نرم افزار نیز نوشته و تست شده است. میزان تخصصی که در این فاز لازم بوده باندازه مجموع تمامی فازهای دیگر است. برای این فاز زمان نسبتاً طولانی صرف شده ، زیرا عوامل ناشناخته ای در این مرحله شناسایی شده و سیستم مطابق با تغییرات بوجود آمده بایستی هماهنگ شود. این مرحله طولانی ترین مرحله در ایجاد سیستم Data Warehouse می باشد. قوانین و تکنیکهایی برای حصول اطمینان از حداکثر بودن میزان کارآیی وجود دارد.
• فاز پنجم ، نگهداری : فاز نهایی Warehouse می باشد . این مرحله شامل بالا آوردن ثابت و پیوسته داده های جدید و مشخص کردن نیازهای تغییر پذیر آنالیز برای کاربر نهایی می باشد.
چنانچه تیم توسعه، عملیات آنالیز و طراحی را بخوبی انجام داده و سیستم جدید را برنامه نویسی کرده باشند، تیم برنامه نویسی نبایستی بلافاصله پس از اتمام برنامه نویسی ارتباط خود را قطع نماید. هزینه سیستم، رشد خود را حتی پس از تحویل این کار ادامه خواهد داد و این به ماهیت دینامیکی سیستم و نیازهایش مربوط می شود. غالباً در برنامه های دراز مدت سیستمهای نه چندان مطابق با شرایط روز تحویل کاربران داده می شود زیرا نیازها و شرایط در طول مدت زمان پروژه تغییر می یابند.

همانگونه که اشاره شد فازهای آنالیز و طراحی بسیار متمرکز بر روی داده ها می باشند تا بر روی پروسس ها. در مراحل اولیه توسعه یک Warehouse ، طراحان بیشتر به جمع آوری داده ها از منابع سنتی متمرکز بوده تا به روشی که کاربر نهایی از داده ها استفاده می کند.
مراحل پیشرفت در استفاده از یک Data Warehouse :
• آنالیز اولیه : محاسبه متوسط و مجموع بعنوان مثال
• آنالیزها ارتباطات : کاربر نهایی مدلهایی برای ارتباط دادن واقعیتهای موجود در ابعاد داده ها بوجود می آورد. این مرحله شروع آنالیز Stocjastic داده ها می باشد.

• آنالیز داده های گوناگون : کاربر نهایی شروع به برقراری ارتباطهایی بین گروههای متشکل از واقعیتهای بهم مربوط می نماید که اینها در هنگام استفاده از عملیات آماری تجزیه ای شکلی پیچیده می یابند.
• پیش بینی : کاربر نهایی شروع به استفاده از Package های SPSS و SAS جهت پیش گویی هایی از طریق Data Warehouse می نماید.
• مدل سازی : کاربر نهایی واقف به این نکته که قادر به تست فرضیاتش در Data Warehouse می باشد ، شده و شروع به طرح سناریوهای ساده What – If می کند.
• شبیه سازی : کاربر شروع به ساخت مدلهای پیچیده شبیه سازی گردیده و این مقطعی است که ارتباطهای ناشناخته بین داده ها، کشف می گردند.
• داده کاوی : کاربر شروع به استخراج نتایج Aggregate شده از Warehouse می نماید، و آنها را به برنامه های شبکه عصبی (Neutral Network) جهت کشف ارتباطهای غیر اجباری unobtrusive وارد مینماید. طی این مراحل ممکن است حتی سالها بطول بیانجامد. Interface های چند مسیره n – way برای warehouse پیش بینی می شود تا کاربر امکان انجام aggregate متقاطع را با هر دو مورد داده ای که انتخاب بنماید، داشته باشد.
امکان سنجی (بررسی امکانات ) :
مرحله ای است که در پروژه Data Warehouse با کمترین میزان تلاش و تخصص. آنالیز هزینه و سود برای سیستم مورد نظر سریعاً توسط چند آنالیست واجد شرایط قابل انجام است. ولی کوتاه بودن این دوره، ارزش آنرا زیر سوال نمی برد. تمامی سیستمهای کامپیوتری بایستی در مقایسه با هزینه ها سود قابل ملاحظه ای را بهمراه داشته باشند و در این مرحله، مقدار برگشت برای این پروژه تعیین می شود. اینکار با ارزیابی امکانات انجام می شود و شامل دو قسمت است :
– آنالیز امکانات تکنولوژیکی : آیا با تکنولوژی موجود به راه حل خواهیم رسید؟
– آنالیز امکانات اقتصادی : آیا برگشت سرمایه، انجام این پروژه را توجیه می نماید؟ این ملاحظات شامل هزینه های امر توسعه، سودهایی که پروژه بهمراه خواهد داشت، و ROI است.
– هزینه های توسعه : شامل هزینه های نرم افزار و سخت افزار و جهت ایجاد Data Warehouse، ولی برآورد هزینه های احتمالی و بالقوه این کار نیز با اهمیت است، استفاده از تکنولوژی های جدید نیز ریسکهایی بهمراه دارد. مدیران علاقمند به قابل اندازه گیری کردن و محاسبه هزینه اینگونه ریسکها هستند، ولی غالباً هزینه ریسکها در برآورد هزینه های پروژه آورده نمی شود زیرا قابل اندازه گیری دقیق نیستند و در طول مراحل توسعه Warehouse واقع می گردند، یعنی در زمانی که به منابع انسانی و فنی بیشتری احتیاج هست تا مسایلی را که در طول پیاده سازی بروز می نماید قابل حل سازد.
منافع Warehouse

راحت تر از هزینه قابل برآورد می باشند و بدو مقوله بالقوه و بالفعل تقسیم می شوند. سود بالفعل براحتی و دقیق قابل اندازه گیری است و برابر مقدار هزینه ای که بدلیل استفاده از Warehouse برای روشهای سنتی، صرفه جویی شده است. سود بالقوه وجود دارد ولی فعلاً قابل اندازه گیری نیست و وقتی به سود واقعی تبدیل میگردد بحالت بالفعل می رسد. مثالهایی از آن: کارآیی کارگران، میزان اطلاعات موجود، میزان قاطعیت مدیریت و دسترسی سریع به اطلاعات و بازار
محاسبه ROI برای Data Warehouse
متدی در امور مالی است که مورد استفاده سازمان جهت تعیین پروژه های قابل انجام می باشد. بزبان ساده تر ROI زمان برگشت سرمایه برای یک پروژه می باشد. آنالیز ROI با بررسی قسمتهای سازمانی که بایستی توسط پیاده سازی Data Warehouse متحول گردد، شروع می شود.
متدهای زیاد دیگری هم وجود دارد نظیر متد Net Present Value ، متد Internal Rate Of Return و متد Pay back Period . ROI به تصمیم گیریهای سرمایه گذاری Data Warehouse محدود نمیشود و جهت تصمیم گیریهای سازمان از جنبه مالی مورد استفاده قرار می گیرد.
موارد قابل ملاحظه در ROI مربوط به Data Warehouse :
بازگشت سریع : ROI متوسط برای Data Warehouse بسیار بالاتر از متوسط صنعت می باشد. سازمانهای با محیط پیچیده از نظر ساختار و مشتریان، بیشترین سود را در این زمینه می برند. بیش از 60 درصد پروژه های Data Warehouse ، زمان برگشت کمتر از 2 سال دارند.
تنوع زیاد در ROI : گوناگونی ROI در بین سازمانها از 3 تا 1800 درصد بوده است. مقادیرپایین ROI مربوط به پروژه های بسیار گران DWH بوده که پیاده سازی و توسعه آنها چندین سال طول کشیده و استفاده بسیار کمی از این سیستمها شده است.
میزان بالاتر ROI برای Data Mart ها : Database های بزرگتر از 200G ، ROI کوچکتری نسبت

به Data Warehouse های کوچکتر داشته و این مربوط به کار اضافی لازم جهت یکپارچه ساختن و نگهداری منابع داده های غیر مشابه می باشد.
تفاوت در سیستمهای کاربرد (Applications) : تفاوتهای در ROI های DWH ، بر اساس نوع سازمان استفاده کننده DWH وجود دارد. DWH های تهیه شده جهت پشتیبانی مهندسی و عملیات، بالاترین ROI را داشته اند، زیرا سازمانهای تولیدی اولین استفاده کنندگان DWH بوده اند.
هر قدر میزان هوشمندی Query های تهیه شده بیشتر باشد، میزان ROI بیشتر است.

مشخصات یک Data Warehouse موفق
* توجیه منطقی برای انجام پروژه در سازمان : جهت پروژه بایستی سودهای قابل اندازه گیری تعریف شده باشند (مثل افزایش فروش) . Warehouse ها گران بوده و پروژه بایستی قادر به اندازه گیری سود بدست آمده باشد.
• آموزش مناسب کارکنان : Warehouse شامل تکنولوژی های جدید است مثل MPP، SMP ، MDDB ، و کارکنان بایستی جهت کار با این ابزار راحت باشند.
• اطمینان از کیفیت و یکپارچگی اطلاعات : Warehouse با داده های Historical که از منابع مختلف استخراج شده اند سرو کار داشته ، پس جهت ایجاد مدیریت Metadata ، که تعاریف داده های مشترک و تغییرات در تعاریف داده ها را ثبت نماید، بایستی پیش بینی ها و دقت لازم مبذول گردد.
• برقراری و تضمین حفظ امنیت برای داده ها
• چشم انداز کوچکتر برای DWH در ابتدای کار : بسیاری پروژه ها بدلیل داشتن Scope بسیار وسیع در ابتدا، شکست خورده اند. یک پروژه موفق، کار اولیه اش را بعنوان Prototype در نظر گرفته و از آن نقطه شروع به رشد می نماید.
• در گیر کردن کاربر نهایی در این امر : سیستم بایستی قابل انعطاف جهت تغییرات خواسته های کاربر نهایی باشد و کاربر نهایی بایستی واقف به معماری SWH جهت آگاهی از محدودیت های آن باشد.
• برنامه ریزی درست برای زیر ساخت : یک زیر ساخت جدید بایستی جهت ایجاد ارتباطات بین منافع داده ها، طراحی گردد. کامپیوترهای موازی بایستی پیش بینی و نصب گردیده و کارکنان آموزش مناسب ببینند.
• انجام مدل کردن مناسب د اده ها و تست استرس : برای کارکرد سیستم در یک سطح قابل

قبول انجام می پذیرد. مدلی که برای سیستم 10GB خوب کارکرده، الزاماً برای 100GB مناسب کار نمی کند.
• انتخاب درست ابزار (Tools) : بسیاری پروژه ها بدلیل ناهماهنگی ابزار با یکدیگر شکست می خورند و بسیاری فروشندگان در مورد تبلیغات محصولاتشان گزافه گویی می کنند.
برآورد کلی
دلایل اصلی برای پیاده سازی Data Warehouse در سازمان :
• امکان اجرای گزارش گیری و پرس و جو (Query) بر روی دیسک و سروری جدا از دیسک و سرور سیستمهای پردازش Transactional . زیرا عملیات گزارش گیری و پرس و جو به میزان بسیار زیادتری نسبت به سیستمهای پردازش Transactional به منابع محدود دیسک و سرور نیاز داشته و بنابراین اجرای این عملیات در محیط سیستمهای پردازش Transactional ، موجب کاهش شدید کارآیی سیستمهای پردازش Transactional می گردد.
• استفاده از تکنولوژی های مربوط به سرور و نیز مدلهای داده ای (Data Model) که موجب افزایش سرعت عملیات گزارش گیری و پرس و جو گردیده ولی برای سیستمهای پردازش Transactional ، مناسب نمی باشند و موجب کاهش سرعت و کارآیی آنها و افزایش میزان پیچیدگی محیط می شود.
• ایجاد محیطی با حداقل میزان دانش فنی در مورد تکنولوژی Database ها جهت انجام گزارش گیری و پرس و جوهایی که موجب سرعت بخشیدن به نوشتن و نگهداری گزارشات، و پرس و جوها توسط پرسنل فنی می گردد.
• گاه یک Data warehouse برای ایجاد گزارشات و پرس و جوهای ساده توسط کارکنان معمول و غیر فنی، نصب می گردد. افراد IS مهارتهای خاصی در نوشتن و نگهداری گزارشات و پرس و جوهای سریع از داده های DWH دارند و معمولاً کارکنان غیر فنی به افراد IS متکی اند.
• ایجاد محیطی از داده های اصلاح شده حاصل از محیطهای پردازش Transactional که قابل گزارش گیری بوده و الزاماً نیاز به اصلاح محیط سیستمهای پردازش Transaction نمی باشد. DWH امکاناتی برای اصلاح و تصفیه داده های حاصل از سیستمهای پردازش Transaction فراهم آورده که اینکار بدون اعمال تغییراتی روی خود این سیستمها انجام پذیر است. حتی در بسیاری سیستمهای DWH امکان بازگردانیدن موارد اصلاح شده به محیطهای پردازش Transactional موجود می باشد.
• تسهیل در انجام گزارش گیری و پرس و جو از داده های حاصل از چندین سیستم پردازش Transaction و یا منابع خارجی. برای سالهای طولانی، شرکتها برای عمل گزارش گیری و پرس وجو از چندین سیستم پردازش Transaction ، ناچار به ایجاد برنامه های استخراج داده ها بوده و Logic های Sort / Merge را جهت انجام اینکار انجام می دادند، تا داده های استخراج شده، ترکیب شده و از داده های Sort/Merge گزارش تهیه گردد. این عملیات در صورت وجود داده های بسیار زیاد آنهم در حالتی که به اصلاح و تصفیه نیز نیاز دارند، مشکل و حتی غیر ممکن است.
• ایجاد مخزنی از داده های سیستم های پردازش Transaction که شامل داده های مربوط به طیف وسیعتری از زمان می باشند که نگهداری اینگونه داده ها برای سیستم پردازش Transaction بدلیل حجم زیاد مناسب نیست. داده های قدیمی تر از سیستم پردازش Transaction حذف می گردند تا زمان پاسخگویی سیستم بهتر قابل کنترل باشد. در DWH داده های جدید و قدیمی حذف شده از سیستم پردازش Transaction برای عملیات گزارش گیری و پرس و جو موجود می باشند.
• جلوگیری از افرادی که با داده های سیستم پردازش Transaction جهت گزارش گیری و پرس و

جو سروکار دارند از دسترسی به Database های اینگونه سیستمها و نیز Logic های مربوط به نگهداری این Database ها. این امکان جهت ایجاد امنیت پیش بینی گردیده و قسمتهایی که تنها اجازه گزارش گیری و پرس و جو را به کارکنان و افراد می دهند، DWH را سیستمی جالب می یابند.
مشکلات سیستم DWH
• سیستم DWH داده های historical بوجود آمده از پردازش Transaction داخلی را نگهداری می کند که این تنها قسمت کوچکی از مجموعه داده های موجود برای مدیریت یک سازمان است و

اغلب این قسمت کوچک ارزش زیادی ندارد. گاهاً کاربر نهایی علاقه زیادی به داده های قدیمی سیستمهای پردازش Transaction ایی غیر از داده های مورد استفاده در گزارشات تولید شده در محیط سیستمهای پردازش Transaction هستند، ندارد و این عدم علاقه را شرایط سازمان یا بازار ایجاب می نماید. پس با وجود این شرایط، اساس Historical مناسبی برای انجام مقایسه شرایط فعلی و قدیمی نمی ماند، و حتی در بعضی شرایط نیاز به بازبینی و مقایسه عمیق داده های Historical وجود ندارد.
• سیستمهای DWH ممکن است موجب پیچیدگی شدید در پروسس های سازمان و کسب و کار گردد. با وجود لزوم عمل مهندسی مجدد در سازمانها، تأثیر پروسسهای پیچیده بوجود آمده بر روی روند عملیات سازمان قابل چشم پوشی نیست.
• چنانچه سازمان نیاز به گزارشات از داده های تنها یک سیستم پردازش Transaction در هر زمان داشته و یا تمامی داده های Historical مورد نیاز در سیستم پردازش Transaction موجود هست و یا داده های سیستم اصلاح شده و بدون خطا هستند، و یا امکانات سخت افزاری قادر به انجام عملیات گزارش گیری و پرس و جو در محیط سیستم پردازش Transaction است و یا ساختار داده ها نسبتاً ساده هستند و یا سازمان علاقه به ابزار گزارش گیری و پرس و جوی پیچیده ندارد، DWH برای سازمان مناسب نیست.
• زمان طولانی که باید برای آماده سازی سازمان جهت پیاده سازی و استفاده از DWH صرف گردد. برای سازمان راه چگونگی تغییر روشهای کاری ممکن است بسیار طولانی باشد و این برای تمایل سازمان مبنی بر نتیجه گیری های سریع، خارج از صبر و حوصله است.
• DWH می تواند به محیطی از داده های فاقد ارزش سازمانی مناسب تبدیل شود. سازمان به نامحدود بودن فرصتها جهت افزودن داده به DWH پی می برد. DWH ها هم عمری خاص خود را دارند. متأسفانه افزودن داده بدون ارزیابی ارزش سازمانی آن می تواند ارزش سازمانی DWH را کاهش داده و هزینه های نگهداری DWH را افزایش بخشد.
• در برخی سازمانها ابزار گزارش گیری و پرس و جوی مجهز برای کاربر نهایی مورد نیاز نیست

. این مربوط به سازمانهایی است که اعتقاد بر بازگشت سریع سرمایه ROI از طریق نوشتن برنامه های پرس و جو و گزارش گیری توسط کاربران را دارند و این به محدودیت های فرهنگی سازمان برگشته که امکان برای افراد جهت پرسش سوالات خودشان را نمی دهند. البته پیچیدگی ساختار و روند جریان کارهای سازمان، ارزش بسیار کمی برای این گزارشات ساده بجای می گذارد.
• بسیاری کاربردهای استراتژیک DWH زمان عمر کوتاهی دارند و توسعه دهندگان مجبور به سرهم بندی سریع یک سیستم نامطبوع می شوند که این برخلاف میل آنان می باشند. اهمیت فرهنگ را نمی توان نادیده گرفت و این به سازماندهی IS نیز برمی گردد. اگر اهمیت DWH را در

انجام کارهای استراتژیک میدانید (که ممکن است همین حالا توسط کاربران و یا صفحه های گسترده بزرگ و پیچیده انجام پذیرد) در سازمان این سوال مطرح است که آیا فرهنگ IS اجازه اینگونه کارکردن را میدهد.
• کمبود افرادی که با مراحل Life Cycle پروژ] DWH آشنایی و تجربه کافی دارند، و این شامل کارکنان و مشاورین می شود زمان لازم برای بدست آوردن تجارب با ارزش در این کار نسبتاً طولانی است.
• سیستمهای DWH نیاز به نگهداری زیاد داشته که غالب سازمانها قادر به تأمین آن نیستند. موفق ترین سیستمهای DWH آنهایی بوده اند که بنحو احسن نگهداری می شده و افراد سازمان بایستی با نیازهای نگهداری سیستم DWH هماهنگ باشند.
• اغلب هزینه استخراج داده ها، تصفیه و اصلاح آن و تحویل بشکل دلخواه کاربر نهایی و در یک زمان معقول، بالاتر از حد انتظار می باشد.
عوامل ریسک در پروژه DWH
• نیاز به عملیات مهندسی مجدد در سازمان
• لزوم تأیید و حمایت کافی مدیریت سازمان
• لزوم همکاری پرسنل سازمان
• کمبود متخصص IT
• لزوم بررسی و تجدید زیر ساخت IT
• لزوم ایجاد هماهنگی تکنولوژیکی DWH با تکنولوژی سخت افزار، نرم افزار و شبکه
• احتمال وابستگی شدید به فروشنده محصول و مشاوران بکار گرفته شده برای پروژه
• لزوم ایجاد ظرفیت کافی و امکانات سخت افزاری مناسب جهت ذخیره سازی
• در صورت عدم استفاده از ERP، وجود ناهماهنگی بین داده های سیستم پردازش Transational از نظر ساختار، واحدهای اندازه گیری، نامگذاری ، و ; و نیز وجود داده های اصلاح نشده.

استفاده از الگوریتم های فازی و GIS برای مکان یابی تجهیزات شهری
(مطالعه موردی : محل دفن زباله شهر بابلسر)

سرآغاز
رشد روز افزون جمعیت شهری ایران به همراه ایجاد مراکز جمعیتی جدید، فقدان، یا سیاستگذاری و ارزیابی عملکردها و فعالیت های گوناگون شهری بر اساس برنامه جامع و کلان ملی

(آمایش سرزمین) و تداوم تخلیه انواع زواید و فاضلاب ها به محیط زیست از جمله عوامل بحران زایی است که محیط زیست طبیعی و کیفیت بهداشت و سلامتی انسان، بویژه شهرنشینان را در معرض خطرها و زیان های گوناگون قرار داده است (عبدلی، 1379) . این واقعیت که نظام مدیریت مواد زاید شهری ایران در شرایط به نسبت بحرانی و به دور از وضعیت مطلوب قرار دارد بر کسی پوشیده نیست. مسئله مذکور هنگامی پیچیده و بغرنج می شود که آثار منفی و زیانبار آن در ارتبا

ط با سایر نظام های موجود شهری و از جمله نظام زیست محیطی آنها مورد بررسی قرار گیرد، یکی از مهم ترین مراحل مطالعاتی به موازات طراحی مدفون زباله، عوامل مکان یابی و یافتن محل مناسب دفن زباله است. معیارهای متعددی در انتخاب محل دفن زباله دخالت دارند که هر کدام از اهمیت خاصی برخوردارند و محدودیت هایی را نیز در انتخاب ایجاد می کنند. هدف نهایی این معیارها یافتن محلی است که کمترین اثار سوء زیست محیطی را بر محیط طبیعی اطراف دفن و منطقه دفن داشته باشد. آلودگی منابع آب زیرزمینی و خاک منطقه از جمله این آثار است.
بررسی ها نشان می دهد که جمعیت شهر بابلسر طی دوران گذشته با رشد بالایی مواجه بوده است. شمار جمعیت بابلسر در سال 1345 معادل 12016 نفر بوده که به 18810 نفر در سال 1355 و سپس 30200 نفر در سال 1365 رسیده است، شهر بابلسر در سال 1375 دارای 40630 نفر جمعیت بود. (در سال های اخیر روستای میاندشت با 1986 نفر به شهر بابلسر پیوسته است که برای یکسان کردن محدوده به جمعیت شهر (38644 نفر) افزوده شده است) نرخ رشد دوره 1355 تا 65 برابر 8/4 درصد بود. پیش بینی طرح جامع شهرستان بابلسر نشان می دهد که جمعیت شهر بابلسر طی دوره 1365 تا 75 به 3 درصد کاهش یافته است و در سال 1378 معادل 42738 نفر بوده است، همچنین پیش بینی می شود که طی سال های 1385 و 1395 و 1405 جمعیت شهر بابلسر به ترتیب معادل 47927 نفر، 66135 نفر و 84658 نفر با رشدی معادل 15/2 درصد، 5/2 درصد و 5/2 درصد روبه رو خواهد شد. (مهندسان مشاور مازن طرح، 1375).
امروزه این شهر با تولید 5/72 تن زباله در روز روبه – روست (شهرداری بابلسر، واحد خدمات شهری، 1384). به عبارتی بنا به آخرین آمار اعلام شده هر نفر روزانه 5/1 کیلوگرم و سالانه 5/547 کیلوگرم زباله وارد چرخه زیستی شهر بابلسر می کند. با توجه به اینکه مواد زاید به هنگام دفن به 20 درصد حجم اولیه خود کاهش می یابند و هر متر مکعب آن با 450 کیلوگرم وزن به حجم 2/0 متر مکعب تبدیل خواهد شد که در آن صورت اگر هر روز 5/72 تن زباله در لایه ای از خاک به ضخامت 4 متر دفن شود، در سال 1385 به فضایی در حدود 4/29 هکتار در سال نیاز دارد که این مساحت در سال 1395 و 1405 به ترتیب برابر 2/40 هکتار و 52 هکتار خواهد بود. مکان یابی اولیه محل دفن زباله شهر بابلسر در قسمت غربی شهر بابلسر واقع در مکانی به نام پارکینگ هشتم است. به نظر می رسد محل کنونی دفن زباله علاوه بر تکمیل ظرفیت از موقعیت محیطی کاملاً نامناسبی بهره گرفته و آثار و آلودگی های زیست محیطی آن نه فقط در شرایط کنونی پدیدار شده، بلکه در اینده نزدیک نیز آثار منفی خود را بهتر نشان داده و توسعه پایدار ناحیه غربی این شهر را با بحران مواجه خواهد ساخت. نزدیکی محل کنونی دفن زباله به سواحل دریا و امکانات جهانگردی و مجتمع های ویلایی شهر، فاصله کم از محدوده قانونی شهر، قرارگیری در مسیر توسعه کالبدی و

فیزیکی شهری و بادهای غالب ناحیه همراه با آلودگی بصری دید و منظر شهری، افزایش شدید جمعیتی شهری و نیاز به فضای وسیع تر برای دفن مواد زاید جمعیت رو به تزاید و اتمام عمر مفید محل دفن کنونی در آینده نزدیک، لزوم مکان یابی محلی جدید را ضروری می سازد. هدف از انجام این تحقیق، انتخاب مکان مناسب، یا مکان های بهینه برای دفن بهداشتی زباله های شهری بابلسر بر اساس اطلاعات طبیعی و مصنوع با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی است که در طی آن انواع متغیرهای محیطی با استفاده از تکنیک منطق فازی تلفیق و ترکیب شده و مکان

مناسب انتخاب خواهد شد.
پیشینه تحقیق
مکان یابی محل مناسب برای دفن مواد از ضروریات طرح های توسعه شهری است، به صورتی که در ایالت کبک کانادا، چاتانوگا، واشنگتن، برتلند، ماساچوست آمریکا، مدیریت و مکان یابی صحیح محل دفن مواد زیاد جامد به عنوان یکی از ارکان اصلی توسعه پایدار محسوب می شود و انجمن معتبر برنامه ریزی آمریکا آن را از اهداف مهم برنامه های کوتاه و دراز مدت ایالات کالیفرنیا، سیاتل، چاتانوگا، واشنگتن، ماساچوست برای رسیدن به پایداری در قرن 21 ذکر می کند. (Kerizek and power , 1996) . در کشورهای ایران مکان یابی محل دفن مواد زیاد جامد غالباً در طرح های جامع شهری انجام گرفته، اما باید توجه کرد که دید سیستماتیک و محیطی موضوع کاملاً کمرنگ بوده و فقط با تکیه بر یک یا چند شاخص محل دفن مشخص می شود. بررسی و نتایج مطالعات در سطح جهان نشان می دهد :
در سال 1992 William Hendrix and David buckly در پژوهشی با عنوان کاربرد GIS در مکان یابی محل دفن مناسب زباله در ایالت ورمونت آمریکا، منطقه ای 210 هکتاری را از لحاظ شاخص های فیزیکی و اقتصادی چون خاک مناسب، عمق سنگ مادر، کاربری زمین، آبهای سطحی و زیرزمینی، پهنه بندی ارتفاعی. مورد ارزیابی قرار داده و مکان مناسب دفن زباله را در اطراف ناحیه mad شناسایی کردند (Handrix and Buckly, 1992 ) .
Senthil Shanmugan اهل بنگلادش نیز تحقیقی شامل تجربیات GIS – MIS – GPS برای مدیریت مواد زاید جامد شهری (SWM) در محیط بومی آن و در مورد شهر بنگال انجام داده است. در این تحقیق جوانب گوناگونی تحت پوشش قرار گرفته اند از جمله : نیازمندی ها، روش شناسی، فرآیند توسعه به وسیله سه سیستم – GIS – GPS – MIS ترکیبات گوناگون از پروژه ها و همگرایی سه سیستم GIS-MIS-GPS

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
دوشنبه 95 مرداد 25 , ساعت 2:57 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله قارچ کامبوجا word دارای 54 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله قارچ کامبوجا word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است

 

بخشی از فهرست مطالب پروژه مقاله قارچ کامبوجا word

 مقدمه :  
تاثیرات مصرف:  
بخش اول:  
تاریخچه پربار قارچ کامبوجا :  
ریشه نام کامبوجا :  
نتایج تحقیقات علمی:  
قارچ در مقابل قارچ :  
بخش دوم:  
انرژی بیشتر :  
کامبوجا وهموتراپی:  
بازیافتن زندگی پر تحرک :  
با کامبوجا صد ساله شوید:  
آیا میخواهید یکصد سال عمر کنید ؟  
بخش سوم :  
چای مفـرح :  
آیا چای کامبوجا چاق کننده است؟  
بخش چهارم :  
یافتن زندگی دوباره با کامبوجا :  
فوائد بهداشتی کامبوجا تا چه حدی صحت دارد ؟  
جمع شدن آب در بدن :  
نقرس :  
ازدیاد مصونیت در مقابل امراض  
عقیمی ونازایی  
کلیه ها  
بیماری Multiple Sclerosis M.S  
پروستات  
سوریاسیسPsoriasis  
اختلالات درخواب  
غذایی با فرهنگ اصیل  
اسید ،باز PHخنثی  
توازن پتانسیل هیدروژن بدن  
اسید لاکتیک  
گلوکونیک اسید Gluconic وگلوکورونیک اسید Glucuronic Acidدرکامبوجا  
انواع ویتامین B  
طرز تهیه چای کامبوجا  
طرزتهیه :  
نکاتی در مورد کامبوجا  
منابع

بخشی از منابع و مراجع پروژه مقاله قارچ کامبوجا word

1-    دکتر منور عباسیان، انتشارات آستان قدس، چاپ 1379

2-    ماندانا ارفع، انتشارات سهند، چاپ دوم، تهران- 1378

مقدمه

قارچ کآمبوجا که متشکل از کشتهای همزیست سلولهای مخمر از دسته ساکاروز ماسیس (Saccharomyces ) باباکتری های میله های شکل زیلی نوروم (Xy  linorom ) ویک توده تقریبا کرم رنگ ژله ای مانند ،به ندرت ممکن است چندین نفر درروز به WILD ROSE  COLLEGE   مراجعه نکنند و خواهان اطلاعاتی در مورد چای کمبوجا ویا ((چای قارچ))نباشند

لذا این بهترین فرصت است که مجموعه اطلاعات طبی که نمایانگر کلیه خواص ومنابع این گیان معجزه گر است تنظیم شود وبه علاقه مندان ارائه شود

نخستین اطلاعات مربوط به کمبوجا نشانه گرقدمت 2000 ساله این گیاه است براساس مدارک موجود نام این قارچ از نام یک پزشک ژاپنی به نام کمبو گرفته شده است ،گرچه کمبوجا نام نوعی قارچ است، اما در واقع به عنوان یک نوشیدنی موردمصرف قرار می‌گیرد

1- Wild ros college  مرکز پژوهشی است در شهر Calgary  کانادا که تحقیقات گسترده ای در مورد امراض توسط انواع داروهای گیاهی انجام میشود

-    مکانیسم عمل:این نوشیدنی، ترکیبی از چای معمولی وشکر می‌باشد که با استفاده از قارچ کمبوجا تخمیر شده وساختار شیمیایی آن تغییر کرده است.معمولا تولید فراوردهای تخمیری در دو مرحله انجام می‌شود

1-  فاز رشد میکرو ارگانیسم ها ( موجودات ذره بینی )

2-  فاز تشکیل فراوردها بوسیله سلولهای بالغ که از لحاظ بیو شیمیایی اسیدیته محیط ، میزان هوادهی (اکسیژن رسانی) ودرجه حرارت مناسب، عمل تخمیر را کنترل می‌کند، اسید گلو کورونیک موجود در این نوشیدنی که در اثر تخمیر چای شیرین در تاریکی ودر حرارت مناسب ایجاد می‌شود ، برای ساخت پلی ساکارید ها ی مهمی نظیر ماده اصلی سازنده غضروف وماده مخاطی وزجاجیه چشم بکار رفته است ووجود آن باعث دفع مواد زائد وسموم از بدن می‌شود

-  تاثیرات مصرف

بسیاری از متخصصان کمبوجا، نوشیدن این چای تخمیر شده را بعنوان یک ماده مدرن توصیه می‌کنند. انها همچنین معتقدند این چای بر بیماری آرتریو-اسکلروز یا( گرفتگی شریانهای خونی ) که موجب سکته می‌شود، موثر است

این نوشیدنی نه تنها یک ماده موثر در درمان بیماری ها میباشد ، بلکه به عنوان تنظیم کننده کار اندامهای داخلی بدن بویژه کبد نیز مطرح می‌شود.خاصیت دیگر کمبوجا تاثیری است که در عادی سازی غشاء سلولی دارد.  حتما می‌دانید که هم سلولهای بدن دارای دیواره بسیار نازکی هستند که به آن غشاءیعپرده سلول می‌گوینداین پرده برخلاف نامش ، هیچ شباهتی به پرده اتاق ندارد ، بلکه یک غشاء زنده وفعال است

به این معنی که ورود وخروج مواد را به داخل سلول کنترل میکند. اگر این حالت زنده وفعال بودن غشای سلول به دلیلی از بین برود ورود وخروج قندونمک از کنترل خارج می‌شود. بعضی مواد که نباید وارد سلول شوند،وارد می‌شوندوبعضی ها که نباید از آن خارج شوند ، خارج می‌شوند واین وضع منجر به انواع بیماری های سخت وهولناک می‌شود. از تجربیات مصرف کنندگان چای کمبوجا بر می‌آید که این ماده می‌تواند فلور روده ای را تنظیم کند، (در اصطلاح به باکتری های داخل روده ،فلور می‌گویند) کمبوجا هم مانند چای ترش ودوغ، خمعیت باکتری های روده را افزایش می‌دهد وآنها را به حد طبیعی ولازم می‌رساند. کمبوجا غیر از آن که سلولهای بدن را مقاوم می‌سازد متابولیسم را نیز هماهنگ می‌کند. از خواص دیگری که برای ا ین نوشیدنی بر- شمرده اند ،ایفای نقش کمبوجا بعنوان آنتی بیوتیک است، یعنی در مواردی مشاهده می‌شود که اثرات ضد میکروبی دارد. خاصیت بسیار مهم دیگر کمبوجا برقراری تعادل در حالت اسیدی- قلیایی بدن است. می‌دانیم که به طور طبیعی

مایعی که سلولهای بدن در آن شناور هستند،حالت اسیدی ضعیف دارند.نیز می‌دانیم که بسته به نوع موادی که هر فرد در رژیم غذائیش مصرف می‌کند،محیط بدن می‌تواند از حالت اسید خارج شود وقلیای گردد

محیط اسیدی،لازمه انجام بسیاری از فعل وانفعالات شیمیایی بدن یا همان متابولیسم است . بنابر این درصورتی که محیط سلولهای بدن قلیایی گرددبسیاری از واکشهای شیمایی درون سلولی بدن روی می‌دهد. نتیجه این تغییر محیط از حالت اسیدی به قلیایی ،مناسب شدن محیط برای پیدایش صدها بیماری سخت ومهلک است . کمبوجا می‌تواند این تعادل ظریف حالت اسیدی رادر بدن ایجاد کند و آنرا حفظ کند. همچنین کمبوجا واکنش شیمایی مرسوم به گلیکولیز را کاهش می‌دهد. گلیکولیز به عملی گفته می‌شودکه درون سلول های ماهیچه بدن روی میدهد وطی آن گلیکوژن (که قند ذخیره شده در داخل بدن است) شکسته شده ومورد استفاده قرار می‌گیرد ولاکتیک آزاد می‌شود

اسید لاکتیک همان ماده اضافی یا زائد است که موجب خستگی ماهیچه ها می‌شود هر چه اسی لاکتیک کمتر تولید شود، خستگی عضله ها دیرتر یا کمتر روی می‌دهد. پزشکان معتقدند چای کمبوجا یک ماده غذایی مکمل به حساب می‌آید که مصرف آن سیستم دفاعی بدن را تقویت کرده وموجب جلوگیری از بیماری ها می‌شود. دکتر ماکیسم بینگ در سال 1928 در باره این قارچ نوشت: قارچ کمبوجا دارای ماده موثر برای مقابله با سختی رگها وعروق ، نقرس وتنبلی رودهاست. مصرف این چای بویژه آثار مطلوبی در رفع سختی رگهای کلیه و

مویرگهای مغزی دارد ولی در مقابله به سختی رگهای قلب از تاثیر کمتری برخوردار است. کامبوجا ارگانیسمی است کهباید آنرا به دقت پرورش داد وگفته می شود که دریافت وجه در ازای آن ممنوع می‌باشد یعنی همواره باید آنرا به دیگری هدیه داد

با گذشت زمان وانجام تحقیقات مختلف ، افسانه کامبوجا وخواص گوناگون آن هرروز بیشتر روشن وثابت می‌شودبه طوری که این نوشیدنی نه تنها یک ماده موثر در درمان بیماری ها میباشد بلکه به عنوان تنظم کننده کار اندام های داخلی بدن بویژه کبد مطرح می‌شود

ازآغاز سال های 1980 میلادی در اروپا وآمریکا مشاهده افتتاح انواع موسسات ومراکزی بوده ایم که داروها ومواد طبیعی وگیاهی را ارائه می‌دهند .اقلام مذکور دقیقا جایگزین انواع قرصها وشربتها وبه طور کلی داروهای نسخه ای شده اند،اما بدون داشتن عوارض سوءجانبی داروهاوفراوردهای شیمیایی باید متذکر شویم که یکی از اقلام بسیار مهم صادراتی چین به سایر کشورها انواع گیاهان دارویی است .قارچ کمبوجا یا قارچ (معجزه گر) یکی از این مواد طبیعی است که بخصوص در سال های اخیر در سطح جهانی مورد توجه قرار گرفته است . استفاده کنندگان ازین قارچ شادابی سلامت وکامیابی خودرا مدیون این قارچ میدانند . امیدواریم شما نیز به نتیجه مذکور دست یابید وشاهد منافع سرشار کمبوجا باشید

 

بخش اول 

     تاریخچه پربار قارچ کامبوجا

همانند بسیاری از پدیدهای باستانی به طور حتم ویقین نمی توان که زادگاه اولیه کمبوجا کجاست . اما نکته مسلم این است که گامبوجا شرقی است وزادگاه اولیه آن کشور چین است . یکی از پژوهشگرانی که در زمینه گیاهان دارویی تحقیقات گسترده ای نموده است معتقد است که زادگاه اولیه کامبوجا خاور میانه است واز طریق چین به اروپا وامریکا رفته است . علت این نظریه این است که در نتیجه تجربه دیده شده ، کامبوجا داری گلسنگی است که خاصیت ضد باکتری داردUsinc Acid  وبساری ثابت نموده اند که ماده اصلی انگبین است . در انجیل ،کتاب مقدس مسیحیان به انگبین اشاره وآنرا به غذای بهشتی نامیده اند

به هر صورت شواهد دلالت بر این امر دارد که کامبوجا از طریق بازرگانانی که تجارت ادویه می‌نمودند وبیشتر بین کشور های مدیترانه وشرق دورمسافرت می‌کردند،توسط کاروانهای تجارتی به غرب شناسانده شده اند .نخستین نشانه ای که دلالت به وجود این قارچ دارد در چین یافته شده است وتاریخ آن دقیقا به دوهزارو دویست وهجده سال پیش یعنی همزمان با دوره سلطنت پادشاه Tsin  تزین درچین است که کامبوجا در این نسخه تاریخی (چای جاودانگی )نامیده شده است، نتنها در چین باستان بلکه امروزه در چین کامبوجا به عنوان همان (چای جاودانگی) قرون گذشته قدر وارزش خاصی در میان عامه مردم دارد.در ابتدا تصور می‌شد کامبوجا نوعی اسفنج دریایی است که توسط ماهیگیران صید شده است وچون خاصیت یدی آب دریا شناخته شده بود لذا این اسفنج را از خاصیت یدی مستثنی نمی دانستند. از سوی دیگر در انیستیتو مرکزی باکتریولوژی مسکو تحقیقات فراوانی بر روی کامبوجا صورت گرفته است ابتدا گفته می‌شد که این قارچ نوعی گلسنگ است که دو میلیون پانصد هزار سال پیش تعاون قارچ وجلبک پدید امده است، وپیوسته شدن جلبک به قارچ سبب ادامه حیات جلبک در محیط خشک گشته است

علم طب گیاهی Phytotherapy به خواص گوناگون پی برد در نتیجه اکنون کامبوجا در بین مردم روسیه از نقطه نظر درمانی جای بخصوصی دارد. در سالهای کنونی محققین غربی پس از مطالعات گوناگون معتقد شده اند که کمبوجا تعاونی از میکرو ارگانیسم هایی است که شامل همزیستی باکتری ونوعی خمیر ترش  Yeast می‌باشد، نه جلبک نه گلسنگ ونه اسفنج،زیرا گلسنگ برای ادامه حیات به نور برای فتوسنتز احتیاج دارد ، در حالی که کمبوجا در تاریکی تکثیر کامل می‌یابد .پس کمبوجا نمی تواند گلسنگ باشد . در اروپا نخستین سندی که به کامبوجا اشاره می‌کند ،سندی آلمانی است که در سال 1913 نگاشته شده است ،متن سند چنین است :  ((روسها از چای مخصوص استفاده می‌کنند که معتقدند داروی تمام دردها است.)) در سالهای جنگ اول جهانی کامبوجا به تمام اروپای شرقی واروپای مرکزی را یافت وآنرا مردم به عنوان (داروی گیاهی خانگی شفابخش )قلمداد می‌کردند . در سالهای جنگ جهانی دوم در آلمان به علت جیره بندی شکر وعدم دسترسی عامه به ان ،تهیه وتکثیر کمبوجا ممکن نبود لذا تکثیر واستفاده ازآن چند صباحی به دست فراموشی سپرده شد

پس از اتمام جنگ ،مصرف این قارچ دوباره در بین مردم ار سر گرفته سر وفزونی نیزیافت

-  ریشه نام کامبوجا

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
دوشنبه 95 مرداد 25 , ساعت 2:57 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله در مورد طرح کاهش استفاده از مجازات حبس با هدف کاهش جمعیت کیفری زندان word دارای 31 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله در مورد طرح کاهش استفاده از مجازات حبس با هدف کاهش جمعیت کیفری زندان word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله در مورد طرح کاهش استفاده از مجازات حبس با هدف کاهش جمعیت کیفری زندان word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله در مورد طرح کاهش استفاده از مجازات حبس با هدف کاهش جمعیت کیفری زندان word :

طرح کاهش استفاده از مجازات حبس با هدف کاهش جمعیت کیفری زندان

-بسیاری از کارشناسان، صاحبنظران و تحلیلگران مسایل‌اجتماعی به این نتیجه رسیده‌اندکه‌مجازات زندان در بسیاری از موارد نمی‌تواند اثر تادیبی و سازنده برافکارواعمال‌زندانیان داشته‌باشد و زندان با شرایط کنونی عاملی بازدارنده در مقابل جرم و جنایت تلقی نمی‌شود.
این افراد معتقدند:نه‌تنها زندان عاملی بازدارنده برای کاهش جرم و جنایت تلقی نمی‌شود بلکه با مشکلاتی که برای خانواده زندانی و جامعه پدید می‌آورد می‌تواند به بسیاری از ناهنجاری‌ها و بزهکاری‌ها دامن بزند.

جری شدن زندانی، شکسته شدن قبح منکر و جرم برای زندانی، بازآموزی جرم و ناهنجاری در زندان، شکسته شدن شخصیت و کرامت نفس زندانی و مسایلی از این دست از جمله مواردی است که کارشناسان و صاحبنظران اجتماعی به عنوان پیامد استفاده از مجازات حبس برای زندانی مطرح می‌کنند.
همچنین کارشناسان مسایل اجتماعی معتقدند: با زندانی شدن یک فرد و محروم شدن او از فعالیت‌های اجتماعی و اقتصادی، خیل زیادی از کسانی که در جامعه وجود دارند از جمله خانواده زندانی، در معرض تاثیر پذیری قرار می‌گیرند.
کمترین تاثیری که زندانی شدن یک نفر بر خانواده می‌تواند داشته باشد آن است که ارتباط اقتصادی و عاطفی یک خانواده با نان‌آور خانه قطع می‌شود، هر چند این نان ممکن است از راههای صحیح و اصولی به این خانه‌وارد نشوداما در عین حال قطع این ارتباط نیز پیامدهای منفی دارد که در جای خود قابل بحث است.
از سویی دیگر کمرنگ دانستن نقش زندان و حبس در تادیب بزهکاران و مجرمان نباید اینطور معنی شود که جامعه اصولا نیازی به زندان و مجازات حبس ندارد.
مجازات حبس در عین حال که ممکن است اثرات ناهنجار بر جامعه و خانواده زندانی داشته باشد در پاره‌ای موارد تنها راه حل تلقی می‌شود و چاره‌ای نیست مگرآن که‌یک مجرم سابقه‌دار که هرلحظه بودنش در بین مردم و در جامعه تهدیدی برای امنیت عمومی قلمداد می‌شود، زندانی شود.

نگرش صحیح به این موضوع آن است که جامعه، دستگاه قضایی و قضات پذیرش آن را داشته باشند که در مواردی که می‌توان از مجازات‌های دیگر به جای مجازات حبس استفاده کرد برای بزهکاران و کسانی‌که در گروه مجرمان خاص و سابقه دار نیستند از سایر مجازات‌های جایگزین استفاده کنند.
اجرای روشهای جدید زندانبانی در جامعه به عنوان یک ضرورت انکار ناپذیر بایدتلقی شود واین روشهاجای حبس و زندان را برای تادیب بسیاری‌از بزهکاران بگیرد.
استفاده از روشهای جدید زندانبانی، آثار مخرب اقتصادی اجتماعی و فرهنگی ناشی از زندانی شدن یک فرد به صورت کنونی را کاهش می‌دهد.
روشهایی مانند زندان درخانه،زندان‌الکترونیک، زندان منطقه‌ای، زندان بدون حصار، تبعید، زندان نیمه وقت، زندان‌آخر هفته و زندان آخرماه روشهای نوینی است که معمولا در جوامع مختلف تجربه شده است.

برخی مواقع یک فرد درمقابل کوچکترین دلایل وتخلفات به زندان معرفی می‌شود در حالی که‌این موضوع برای جامعه ما که از فرهنگ‌اسلامی برخوردار است شایسته نیست.
این موضوع نه‌تنهاباعث بالا رفتن آمارزندانیان می‌شودبلکه رسیدگی به وضعیت زندانیان را نیز مشکل کرده است.
استفاده از زندان باید در موارد نادر و مقطعی و به‌صورت کوتاه مدت تجویز شود و برای رسیدن به این شرایط نیازبه تغییر قوانین ومقررات جزایی داریم.
بر اساس آمارهای موجود میزان رشد جمعیت ورودی به زندانهای کشور حدود 9 درصد است که این میزان بسیار بالاتر از میزان رشد جمعیت است.
این موضوع زنگ خطری برای مسوولان وبرنامه‌ریزان در کشور است وباید اهتمام بیشتری برای کاهش رشد جمعیت در زندان اندیشیده شود.
معاون قوه قضاییه در این‌باره گفت: زندان زدایی و استفاده ازمجازات‌های جایگزین حبس یکی‌از محورهای اصلی و رویکردهای مهم درقوه‌قضاییه به‌شمارمی‌آید که درسال‌های اخیر موفقیت‌های چشمگیری در این زمینه به وجود آمده است.
عباسعلی علیزاده با بیان اینکه اکنون حدود 134هزار نفر در کل زندان‌های کشور زندانی هستند، افزود: این آمار در سال 1378حدود 180هزار نفر بود و این درحالی است که درهمین مدت، حجم ورودی پرونده‌ها به محاکم قضایی تقریبا دو برابر شده است.
نماینده ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز گفت :زندان و زندانی کردن افراد تاثیر تادیبی و کاهش جرم در مجرمین ندارد و باعث افزایش فساد نیز می‌شود.
آیت‌الله محی‌الدین حائری شیرازی افزود:یک نفر که در رابطه با مواد مخدر دستگیر می‌شود و به زندان افکنده می‌شود در رشته تهیه و توزیع‌موادمخدر مدرک سیکل دارد اما با چند بار زندانی شدن و آزاد شدن، دراین رشته استاد می‌شود و با مدرک دکترای مواد مخدر آزاد می‌شود.
وی افزود:کسی که در زمینه توزیع مواد مخدرمدرک دکتری دارددیگراین کارهای کوچک توزیع راانجام نمی‌دهد،اوبه‌رییس یک باندمخوف تبدیل می‌شودوبرنامه ریزی ترانزیت مواد مخدر را به عهده می‌گیرد.
امام جمعه شیراز افزود: ما در زمینه مبارزه با مواد مخدر فقط با عوامل اجرایی مبارزه کرده‌ایم و مغزهایی که برنامه‌ریزی‌های تولیدو تهیه‌مواد مخدر را می‌گردانند و عامل اصلی ناامنی و تولید مواد هستند دیده نمی‌شوند.
وی گفت: از کسی که 37بار در زمینه تهیه و توزیع مواد به زندان رفته و آزاد شده‌است چه‌انتظاری‌است که در زندان تادیب شود و زندان بر اواثر سازنده بگذارد؟
وی اظهارداشت:قاچاقچی مواد مخدر در زندان نان مفت می‌خورد و کار نمی‌کند، نان مفت انسان را مفسد می‌کند ولواینکه آن انسان آیت‌الله باشد، مشکل زندان ما این است که از زندانی کار نمی‌خواهد.

ر زندان بیکار باشند و با دعوت از کارآفرینان به زندان‌ها، زمینه شکوفایی خلاقیت زندانیان را در بخش‌های مختلف اشتغالزایی فراهم آورید.
آیت‌الله حائری شیرازی افزود:فرد زندانی باید در زندان از درآمد حاصل از کار خود(کاردرمانی) استفاده کند تاپس از آزادی نیز فرد مفیدی برای جامعه باشد.
وی با بیان اینکه زندان باید به کارخانه و مزرعه‌برای زندانیان به منظور انجام فعالیت‌های اشتغال زا تبدیل شود، گفت:موضوع کاردرمانی برای زندانیان هم اکنون در تمام دنیا پذیرفته شده است.
حائری شیرازی افزود:در زندان‌هابایدمجرایی‌ایجاد نماییم تاانرژی زندانیان آزاد شود که اگر این انرژی در راه کار و حرکت آزاد نشود چه بسا به بیماری و معضلات دیگر تبدیل خواهد شد.
معاون قضایی و اجرای احکام سازمان زندانهای کشوردراین‌باره گفت: سیاست کیفری ماحبس محور است و افزون بر 80درصد جرایم با مجازات حبس همراه است و این سیاست مناسبی نیست.
غلامعلی محمدی در شیراز افزود:در دستگاه قضایی، حدود یک هزار و 545عنوان مجرمانه‌تعریف شده‌است که بسیاری از این عناوین مجرمانه را می‌توان حذف کرد.
وی گفت: دستگاه قضایی کشور برای حل این مشکل، فعالیت خود را بر سه محور قضازدایی، جرم زدایی و زندان زدایی قرار داده است و در این میان محوراصلی درسیاستهای توسعه قوه‌قضاییه،قضازدایی است که نقطه آغازین آن‌ایجاد شوراهای حل اختلاف است.
وی اظهارداشت: لایحه قضازادیی توسط قوه قضاییه تهیه شده و این لایحه هم اکنون در دستور کار مجلس شورای اسلامی است.
محمدی گفت: این لایحه در زمینه مجازات متناسب با جرم تهیه شده است و در سیر مراحل استصوابی مجلس قرار دارد.
این مقام قضایی گفت: در خصوص زندان زدایی نیز هم اینک لایحه مجازاتهای اجتماعی با هدف تدارک دیدن مجازاتهای جایگزین حبس تهیه و تدوین شده و در دستور کار کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی قرار دارد.
محمدی افزود: در صورت تصویب این قانون، بخش اعظمی از سیاست کیفری تغییر می کند و مشکلاتی که در ارتباط با این امر وجود دارد به میزان زیادی حل خواهد شد.
وی گفت:مقوله کاهش جمعیت کیفری زندانها به یک نهضت بین‌المللی تبدیل شده است و هم‌اکنون برخی از کشورهای پیشرفته حبس‌های خانگی و نیز انجام کارهای عام المنفعه توسط زندانیان را جایگزین مجازات حبس کرده‌اند.
او افزود: هیچ فرد منکر ضرورت وجود زندان در جامعه نیست، زندان ضرورت تلخ برای جامعه و به عنوان یک نیاز بشری است ولی نه به این صورت افراطی و گسترده که هم اکنون از آن استفاده می‌شود.

وی گفت: هم اینک آمارها دلالت بر این امر دارد که بخش اعظمی از زندانیان یعنی نزدیک به 40درصد آنان افرادی هستند که مدت اقامت آنها در زندان کمتر از 10روز است.
معاون قضایی و اجرای احکام سازمان زندانهای کشور افزود: از این حیث هم آسیبهای اجتماعی که متوجه خانواده زندانیان می‌شود و هم زیانی که به سبب نگهداری زندانی متوجه بیت‌المال می‌شود بسیار حایز اهمیت است.
محمدی گفت:ازمجازات زندان بایداستفاده حداقلی صورت گیرد و فقط در موارد نادر و با درنظر گرفتن امنیت جامعه باید مجازات مجرمین را تعیین کرد به نحوی که موجب تجری مجرمین در ارتکاب جرم نشود و مصادیق این جرایم اشرار و سارقین مسلح هستند که مخل امنیت جامعه هستند.
رییس کل دادگستری استان فارس استفاده از رویه‌های جایگزین حبس درجامعه را نیازمند فرهنگ‌سازی دانست و گفت : نگرش درنظر گرفتن مجازات حبس برای هر نوع تخلف در جامعه باید اصلاح شود ولی هم اکنون این نگرش در بین طبقات مختلف جامعه حتی خواص، نخبگان و صاحبان اندیشه وجود دارد که زندان حتما باید برای همه تخلفات لحاظ شود.
احمد سیاوش پور افزود:باید نخست در جامعه فرهنگ‌سازی کنیم که رویکرد کاهش جمعیت کیفری زندانها، به معنای معافیت و رهاسازی از مجازات عواملی اصلی شرارت، متعرضین به حقوق دیگران وافرادی که امنیت جامعه‌راخدشه‌دار می‌کنند، نیست.
وی گفت:بعضا در میان برخی از بخش‌های انتظامی و امنیتی از جمله نیروی انتظامی مطرح می‌شود که ما مجرمین را دستگیر می‌کنیم ولی دستگاه قضایی خوب عمل نمی‌کند،باید گفت اگر دستگاه قضایی با عجله و بدون در نظر گرفتن شرایط جامعه عمل کند، با مشکلات عدیده مواجه خواهد شد.
وی گفت: درقرار تامین باید به نحوی عمل شود که کمتر منجر به بازداشت افرادشود و دراین زمینه فلسفه قانونگذار و نحوه انجام کار کاملا مشخص است.
وی اظهارداشت: وضعیت امروز زندانها به لحاظ شمار زندانیان کیفری و نیز وضعیت ناهنجاری که بعضا خانواده‌های زندانیان با آن مواجهند، موجب می‌شود که ما این روند را ساماندهی کنیم تا از این وضع رهایی یابیم.
وی گفت:بایددراین زمینه‌کار رابابرنامه‌ریزی، تدبیر، قانونمند و ضابطه‌مند به پیش بریم و هدف ازرویه‌های جایگزین حبس رابه‌ویژه‌برای نهادهایی که بیشتر مرتبط با امور امنیتی جامعه هستند، تبیین کنیم.

 

وی گفت:تا زمانی که لایحه کاهش جمعیت کیفری زندانها به تصویب نرسیده است باید افزون بر فرهنگ‌سازی به ویژه‌دردادسراها باید مجازاتهای جایگزین حبس، مورد توجه قضات جوان قرار گیرد و بصورت رویه‌ای قضایی دنبال شود.
رییس کل دادگستری استان فارس گفت: رویکرد قوه قضاییه بر این روال است که در محاکم از مجازات‌های دیگربه جای حبس استفاده شود تا جمعیت زندانیان به مرور کاهش یابد اما این موضوع به معنی برخورد نکردن قاطع باجرم و مجرم نیست.
وی افزود:ما درعین حال که‌برلزوم‌کاهش جمعیت زندان واستفاده از مجازاتهای جایگزین حبس تاکیدمی‌کنیم،برخورد قاطع با مجرمان و کنترل جرایم خاص را نیز در نظر داریم.
وی اظهارداشت: دستگاه قضایی موظف است با کسانی که عامل ناامنی هستند و امنیت عمومی جامعه را مخدوش می‌کنند برخورد قاطع کند و کنترل جرایم سازمان یافته‌مثل آدم ربایی، سرقت مسلحانه، تجاوز به عنف و قاچاق مواد مخدر را در اولویت قرار داده ایم.
رییس کل دادگستری استان فارس گفت:برای این جرایم نیزبه تشخیص قاضی ممکن است از اشد مجازات تا جریمه‌های نقدی و مجازات حبس در نظر گرفته شود.
سیاوش پوربا بیان اینکه کاهش جمعیت زندان و استفاده‌ازمجازاتهای جایگزین حبس فقط در مواردی که می‌توان با قرار تامین متخلف را مجازات کرد توصیه شده‌است که‌دراین زمینه می‌توان از قرار کفالت،وثیقه و سایر ابزارهای قانونی بهره گرفت.
وی جمعیت فعلی زندانهای فارس را حدود 9هزار و 500نفر ذکر کرد و گفت :
نیمی ازاین افراد را می‌توان بااستفاده از مجازاتهای جایگزین حبس از زندان خارج کرد.
رییس کل دادگستری استان فارس گفت:تعلیق مجازات نیز از جمله مواردی است که قضات می‌توانند برای کاهش جمعیت زندان ازآن استفاده کنند.
مدیر کل زندان‌های استان فارس هم گفت:حبس و زندان، مجازات کارآمدی برای بسیاری از مجرمین نیست و به تنهایی نمی‌تواند موجب تادیب زندانیان شود.
ناصر جعفر قلی افزود:البته این بدان معنی نیست که مجازات زندان برای افراد شرور، اوباش و کسانی که قصد بر هم زدن امنیت عمومی را دارند وجود نداشته باشد.
وی اظهارداشت:معایب حبس‌های بی‌موردبیشتر از محاسن آن است و باید قانون درباره بسیاری از حبس‌ها مورد تجدید نظر قرار گیرد.
مدیرکل زندان‌های استان فارس گفت:اغلب زندانیان کسانی هستندکه‌در پرداخت جزای نقدی ناتوان هستند، حبس کردن این افراد علاوه براینکه موجب وارد آمدن آسیب به خانواده زندانیان می‌شود هزینه‌های اجتماعی نیز به همراه دارد.
جعفرقلی گفت:درعین حال نمی‌توان امنیت اجتماع را فدای طرح کاهش استفاده از مجازات زندان کرد و باید کارآمدی مجازاتها را افزایش داد.
وی بابیان اینکه مجازاتهای جایگزین و کارآمد می‌تواند جایگزین بسیاری از مواردحبس شود گفت:بدین ترتیب هزینه‌های خانواده‌وهزینه‌های اجتماع کم می‌شود.
وی گفت:اینکه هر از چند ماه تعدادی از معتادین را به

زندان بیافکنیم بدون آنکه برای درمان آنان اقدامی شود نتیجه‌ای در بر نخواهد داشت و فقط از این طریق آمار زندانیان را افزایش داده ایم.
در هرحال رویکرد مهم مبنی بر استفاده از مجازات‌های جایگزین حبس در قوه قضاییه شکل گرفته است و امید است با فرهنگ‌سازی و تبیین این موضوع در بین قضات و افزایش توان علمی و اجرایی قضات در این‌باره ،جامعه از سلامت بیشتری با استفاد

ه از مجازات‌های جایگزین حبس بهره مند شود.
2-نشست هم‌اندیشی راههای کاهش جمعیت کیفری و مقوله حبس زدایی در گیلان روز یکشنبه با حضور معاون قضایی و اجرای احکام سازمان زندان‌های کشور در رشت برگزار شد.
در این نشست یکروزه که از سوی دبیر خانه کمیته اجرایی برنامه کاهش استفاده از مجازات حبس زندان‌های گیلان برگزار شد ، بیش از 100نفر از مسوولان دستگاههای قضایی و زندان‌های گیلان شرکت داشتند که در خصوص راهکارهای عملی حبس زدایی و کاهش ورودی‌ها به زندان براساس ظرفیت‌های قانونی در کشور به بحث و بررسی پرداختند.
به گزارش ایرنا، معاون قضایی و اجرای احکام سازمان زندان‌های کشور در این همایش گفت :طبق بررسی‌های انجام شده یک هزار و 545عنوان مجرمانه در کشور داریم که شاید داشتن این تعداد عناوین شایسته نباشد.
غلامعلی محمدی اظهار داشت : باید در طرح بازنگری از قوانین بسیاری از عناوین مجرمانه کاهش یابد.
به گفته وی ، از زمان انتصاب ” آیت الله شاهرودی ” به سمت ریاست قوه قضاییه کشور اقدامات خوبی برای اصلاح سیستم قضایی و کاهش بحث‌های زندان انجام شده‌است.
وی اضافه کرد : رییس قوه قضاییه تاکید دارند که باید از زندان کمتر استفاده شود و با توجه به بررسی‌های انجام شده در شرع اسلام هم به حبس کمتر توجه شده‌است.
وی استفاده از مجازات‌های جایگزین را بهترین شیوه برای حبس زدایی عنوان کرد که باید مورد توجه قضات قرار گیرد.
عضو ستاد سیاست‌گذاری و برنامه ریزی کاهش استفاده از مجازات حبس افزود:
اکنون سیاست کیفری سیاست حبس محوری است که باید مورد بازنگری قرار گیرد زیرا اکنون برای بیش از 80درصد از جرایم مجازات حبس نیز در کنار سایر مجازات پیش بینی شده‌است.
به گفته ” محمدی ” ، در خروج از سیاست کیفری حبس محوری سهم قانونگذار و قضات بسیار مهم است زیرا قانونگذار می‌تواند باتصویب لایحه مجازات‌های جایگزین در این زمینه کمک بسیاری نماید و قضات هم با بهره‌گیری از ظرفیت های قانون فعلی تاثیر بسزایی در کاهش حبس داشته باشند.
وی تاکید کرد : به طور میانگین به ازای هر 100هزار نفر در کشور 206 زندانی وجود دارد و این رقم در استان گیلان 200نفر است که حجم بالایی است.
وی افزود : با توجه به اقدامات انجام شده و مراقبت‌

های پس از زندان میزان بازگشتی زندانیان در کشور اکنون از 35درصد به 19درصد رسیده است و این در کشورهای دیگر حدود 50درصد است.
وی اظهار داشت : برغم مطلوب بودن وضعیت ایران در مقایسه با سایر کشورها اما همین 19درصد بازگشتی زندانیان دوباره به زندان خود آسیب‌های

مختلفی را به همراه دارد که باید برای آنها برنامه ریزی کرد.
وی ادامه داد: از نظر کارشناسان زندان مدرسه بزهکاری است و باید شیوه های مجازات طوری باشد تا زندان به عنوان آخرین راه حل مورد توجه قرار گیرد.
وی فرهنگ‌سازی برای مردم و قضات را از مهمترین اهداف برگزاری نشست‌های هم اندیشی در این زمینه عنوان کرد.
رییس کل دادگستری ، مدیرکل زندان‌های گیلان ، نماینده مردم رشت و معاون دادستان رشت و چند تن از مسوولان و کارشناسان قضایی استان گیلان هم در این نشست هم اندیشی بر ضرورت توجه به مجازات‌های جایگزین و در راستای کاهش ورودی‌ها به زندان تاکید و خواستار دقت بیشتر قضات در این زمینه شدند.
3-رییس قوه قضاییه:
ازاینکه درصدور آرا مسامحه شودنگرانم ؛ برخی وکلا حق را به‌گونه‌ای دیگرجلوه می‌دهند
رییس قوه قضاییه صبح امروز در همایش سراسری قضات دادگستری استان تهران، ابراز داشت: طبق آمارها و مراجعات مردمی‌، هنوز یکی از مواردی که مورد تذکر قرار می‌گیرد، بحث اطاله دادرسی هاست.

به گزارش خبرنگار حقوقی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، آیت‌الله سید محمود‌هاشمی‌شاهرودی صبح امروز درهمایش سراسری قضات دادگستری استان تهران با اشاره به این که اجرای عدالت، احقاق حقوق عامه، حل مشکلات مردم، ایجاد امنیت‌های قضایی، اجتمای، اخلاقی و سایر اهداف بسیار حساس و اساسی است که در قانون اساسی و نظام اسلامی ما مورد تاکید بوده است، اظهار داشت: این وظایف جزو تکالیف شرعی است که در فقه نورانی اسلام به عهده‌ی قضات کشور قرار داده شده است و امیدواریم خداوند توفیق لازم را برای خدمت به مردم و ادای تکالیف شرعی با اخلاق دقت و عزت به همه‌ی ما اعطا کند.

وی با اشاره به این که هر چه قدر به مردم عزیز کشورمان خدمت رسانی کنیم، باز هم کمتر از حق و حقوق آنهاست، افزود: قضاوت مساله بسیار مهم، حساس و خطیری است ضمن این که اگر درست انجام شود مقام بسیار بالایی دارد و در صورت

عمل به تکالیف شرعی در ردیف مقام انبیای الهی خواهد بود.

هاشمی شاهرودی خاطر نشان کرد: این که بتوانیم حکم عادلانه‌ی الهی را پیاده و حقوق مشروعه مردم را احیا کنیم، به تظلمات آن‌ها رسیدگی و مشکلات آن‌ها را صادقانه، مخلصانه و صحیح رفع کنیم، ثواب عظیمی دارد و شاید هیچ عملی تا این حد در فرهنگ دینی و قرآنی ما پراهمیت نباشد.

وی با بیان این که فلسفه‌ی خلقت و بعثت انبیا اجرای عدالت در جامعه‌ی بشری و رعایت حق و حقوق مردم و رفع ظلم است، تصریح کرد: رساندن حق به صاحب حق و برقراری امنیت، شرایط ارتقا و احیای ارزش‌های الهی در جامعه را شکل می‌دهد، و بسترهای آن را فراهم می‌کند، که این اهداف بلند در آیات قرآن به عنوان اهداف محوری، اساسی و اصلی الهی در بعثت انبیا ارسال رسل، انزال کتب و تشریع شرایع الهی دیده می‌شود.

وی اظهار داشت: لازمه و هدف از خلافت حکم به عدل و حق است، هر کجا که ذکری از این معقولات به میان آید به عنوان اهداف اصلی و محوری نیازهای دائمی بشریت است و آن نظام، جامعه‌ای ممتاز است که می‌تواند عدالت را بهتر، دقیق‌تر و جامع‌تر احیا کند.

رییس قوه قضاییه با اشاره به این که در نظام فعلی با داعیه‌ی وجود نظام جمهوری اسلامی‌، قهرا بیش از همه مکلف هستیم که به سوی اجرای عدالت‌ها و ارزش‌هایی که در اسلام تعبیه شده حرکت کنیم، گفت: این مهم در یک جامعه‌ی مدنی اسلامی بسیار حائز توجه است به ویژه امروز که شاهد تهاجم بر اسلام و چالش‌های بسیار شدید میان فرهنگ‌های بشری هستیم و قدرت‌های استکباری بزرگ با زر‌ها و زورهای عظیم اقتصادی، رسانه‌های تلبلیغاتی گسترده و نیرومندی که در اختیار دارند و با ترفندها، فتنه‌گری‌ها و طراحی‌های بسیار مرموزانه و موثر به جنگ اسلام و نظام جمهوری اسلامی آمدند.

 

 

وی تاکید کرد: امروز وظیفه بسیار سنگین است و قضات که وظایفی را به عهده دارند در برابر آزمایشات الهی قرار گرفته‌اند. همه مسوولان حکومت اسلامی و مدیریت‌ها در آستانه آزمون سخت الهی هستند اما مدیریت قضایی از همه مسوولیت‌ها سخت‌تر حساس‌تر و خطرناک است و نیاز به تقوای الهی و تعهد بیشتر احساس می‌شود که البته علم و دانش بالاتر، بصیرت، حکمت و درایت هم مورد نیاز است.

به گزارش ایسنا، رییس قوه قضاییه در ادامه سخنان خود احتیاط بیشتر و اجتناب از بسیاری مسایل، تحفظ از بسیاری امور، خودگیری و کف نفس را از مسائلی که برای دیگران مباح است برشمرد و این موارد را برای قضات که در معرض خطر و منشاء لغزش‌ها و سقوط های سنگین قرار دارند لازم و ضروری دانست.

هاشمی‌شاهرودی، با تاکید بر این که در هیچ باب فقهی به اندازه‌ی قضا روایت و احادیث گسترده تحت عنوان آداب قضا وجود ندارد گفت: این راه یعنی راه قضات بسیار تیز و باریک است، حد وسطی در این میان وجود ندارد یا شقاوت است یا ولایت، و از آن جایی که کار قضات با حقوق جامعه و مردم و ناموس الهی در زمین و شریعت خدا در ارتباط است مساله‌ای است که نزد خداوند بسیار با اهمیت است.

رییس قوه قضاییه در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این که قضات با انگیزه صادقانه و قصد نیت خیر بار سنگینی را متحمل می‌شوند و بیش از همه‌ی دستگاه‌های اداری و اجرایی کشور زحمت می‌کشند اظهار داشت: هیچ بخشی به اندازه دستگاه قضایی و قضات تحت فشار پرونده‌ها و کار بسیار سخت قرار ندارند، اداره و مدیریت یک پرونده، صدور حکم و سایر مراحل با انبوهی از کارها که امروز در دستگاه قضایی با آن مواجه هستیم به همراه قلت امکانات و تجهیزات کار بسیار مشکلی است. حجم کار در دستگاه قضایی امروز بسیار بالاست و قضات وقت بسیاری را صرف تحمل پرونده‌های خود کرده و در این راستا حتی از اوقات فراغت خود می‌گذارند.

وی با تاکید مجدد بر سختی و پرمشقت بودن کار قضا و قضاوت، به ویژگی‌های خاصی که در برخی از کشورها برای قضات قائل هستند، اشاره کرد و افزود: در کشور ما هم گام‌هایی برای ارایه‌ی امکانات بیشتر به قضات برداشته شده اما هنوز با حد مطلوب فاصله‌ی بسیاری وجود دارد.
هاشمی شاهرودی با اشاره به لزوم وجود آموزش‌هایی که افراد را در حین کار همراهی کند و در آن از شیوه‌های زنده تربیتی و روش‌های موثر استفاده شود، گفت: آموزش تنها از طریق رسمی و کلاسیک کافی نیست و این مقولات باید در رفتار و سلوک انسان تزکیه و تقویت انسان اثر گذار باشد، آموزش‌های زنده، پویا و مستمر باید همواره انسان را مورد تذکر قرار دهند و هر زمانی که بیم آن رود، که مسائلی از جمله اطاله دادرسی انجام شود یا وقت و زمان تلف شود این آموزش‌های پویا می‌تواند عاملی اثر گذار باشد.
وی با بیان این که باید بیندیشیم چگونه دادگاه‌ها و دادسراها را طوری سازمان‌دهی کنیم که محیط، مسوولان را دائما یادآوری کند و نشانه‌های آموزشی وجود داشته باشد، گفت: تربیت در خلال و در محیط کار ضروری است، از آن جایی که سیر و سلوک انبیا در میدان کار و تلاش، بحبوحه‌ی اقدامات سیاسی، نظامی‌، و جهادی بوده است، آموزش‌ها همچنان باید در محیط‌های مختلف کار و قضات وجود داشته باشد و اخلاقیات را به آن‌ها متذکر شود، فضاهای اداری باید طوری تنظیم شود که متذکر به نام و یاد خداوند و ارزش‌ها باشد و از سقوط، اهمال و بی‌توجهی به حقوق مردم ظلم و مسامحه کاری بر حذر دارد.

رییس قوه قضاییه با تاکید بر این که منصب قضاوت و اختیار صدور حکم از درجات بالای قدرت و بسیار مهم است، اظهار داشت: این حالت به ویژه زمانی که پشت قضیه دعوا مسایل جاذبه‌داری وجود داشته باشد به عنوان مثال دو طرف، قدرت‌های مالی بالایی داشته باشند بسیار وسوسه کننده خواهد بود و این جاست که مشخص می‌شود که قاضی تا چه حد توانسته مقابله و مقاومت کند در حقیقت این مساله سیر و سلوک اسلامی‌است و اراده و زهد واقعی افراد را نشان می‌دهد.
وی با اشاره به این که بحث رسیدگی به اطاله دادرسی همواره از مسائل مهم و حائز اهمیت در دستگاه قضایی بوده است آمار ارایه شده از سوی رییس کل دادگستری استان تهران را بسیار دلگرم کننده خواند و تصریح کرد: رسیدگی به یک مرحله از پرونده یک ماه یا دو ماه به طول می انجامد که بسیار مطلوب است اما از آن جایی که طبق

آمارها از تعداد خروجی‌های پرونده‌ها به چشم می‌خورد و در پی مراجعات مردمی‌، هنوز یکی از مواردی که مورد تذکر قرار می‌گیرد، بحث اطاله دادرسی هاست.
هاشمی شاهرودی افزود: این آمارها مربوط به هر کدام از مراحل قضایی است، مثلا مرحله دادسرا مرحله دادگاه بدوی، مرحله دادگاه تجدید نظر هر کدام نیازمند زمان است که مجموع این مراحل بسیار زیاد است و تا زمانی که طی شود فرد به حق خود نمی‌رسد در این مدت معترض خواهد بود که دستگاه قضایی و قوه قضاییه چند سال او را معطل کرده و اعتراض او کاملا به جاست به همین دلیل باید کاری کرد که مدت زمان‌های رسیدگی کوتاه شود که در این راستا لوایحی در دست تنظیم و تدوین است.

هاشمی‌شاهرودی با بیان این که کم شدن مراحل دادرسی امر بسیار مهمی‌است که در راستای کاهش اطاله‌ی دادرسی مورد توجه قرار گرفته است،یکی از امتیازات شوراهای حل اختلاف را کم شدن مراحل دادرسی است دانست که بسیار مفید بوده است.
وی طولانی شدن کارهای اداری را از مرحله‌ای به مرحله‌

ی دیگر یکی از دیگر عوامل ایجابی اطاله دادرسی برشمرد و اذعان داشت: در پاره‌ای از موارد ابلاغ و استعلام‌ها طولانی می‌شود که باید مورد توجه قرار گیرد، حتی گاهی شاهد بودم که در حوزه‌ی ریاست ارجاع کاری از یک واحد به واحد دیگر که بسیار نزدیک هم بودند یک ماه به طول انجامید که این طولانی شدن امور اداری به هیچ وجه کار آمد نیست

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
<   <<   86   87   88   89   90   >>   >

لیست کل یادداشت های این وبلاگ